Ponnytävlingar.

Nu har jag varit och kikat på Sofia och Music. Hunnit fixa en liten mors-dagpresent med, lite mer personlig än vanligt tycker jag.
Vilket fall nu ska jag springa in och leta upp ett par ridbyxor som inte är nedpackade sen ska jag ut till Emelie och rida lite. Ska bli så härligt, längtat efter att få sitta på hästryggen nu flera dagar, snacka om att jag har extrem absitnens.
Förövrigt var Sofia och Music jätte duktiga tycker jag, ingen placeringen men det är helt klart på rätt väg så det kommer snart.
Imorgon ska jag och Martina föresten göra en "favorit i repris" vi ska ut till hoffsnäs(?) och fiska. Sola och sitta i båten hela dagen. Åh jag längtar ju som bare den! Hoppas på att Tina kan följa med också. Kan ju bli sista dagen på mycket länge som trion för umgås..
Hemska tanke.
Men vi hörs lite senare.
Några kort från Brämhult och skidstadion ska ni dock få..


Ja det är ju inte dålig teknik på dendär knasbollen iallafall :)

Dagens låt.

Brooke Hogan ft Colby O'Donis - Hey yo


Ny affärsidé.

Hej mina vänner.
Allt bra med er idag?

Jag mår helt underbart, vädret är super och jag har precis varit med mamma, pappa och mina goa bröder hos mormor och morfar och ätit lite tårta och så. Fcik säga hejdå till dom med, och idag får jag säga hejdå till Jocke med för han åker tillbaka till sin lägenhet. Fast jag tror jag åker och hälsar på han innan jag åker ändå faktiskt..

Nu sitter jag ute i solen med datorn och lite musik. Livet känns ganska skönt just nu faktiskt  måste jag säga. Snart ska jag gå in och byta om. Sen tänkte jag åka och hälsa på lillasyster och heja på henne för hon ska tävla. Jag kommer va jätte nervös som vanligt när jag ser andra tävlar och inte jag själv. Dessutom vet hon inte m att jag kommer heller så hoppas hon blir lite glad iallafall. Sen ska jag hem och byta om igen, och efter det blir det rifning för min del också. Ska bli jätte kul! Söta Wilma ska få bli offret. Får se om jag kan få lite kort med kanske, hae ju varit skoj med tanke på att jag inte kommer kunna rida på ett tag nu.

Föresten har jag en ny affärsidé, en mycket billig och effektiv vatten spridare. Vattenspridning by Scchtekar-Ollie mycket effektiv kan jag lova. Vi prova igår och våran gräsmatta är så gott som ny idag, dessutom behöver man inte flytta på den hela tiden. Den fixar sig själv. Enda negativa egentligen är att jag kan inte garantera att man inte blir helt nedsprutad själv. Men en dag som denna är väl det bara skönt, ellerhur?




Prom dress.

Jag vet att jag redan varit på bal, men man kan ju drömma. Hittat en sida som verkligen har en balklänning till alla! Så om du nu letar efter en, kanske till nästa år då så vet du ju vart du kan kika sen!

Den vågade

Den välkända

Den prinsessliknande

Den korta

Den dyra

Den långa

Den billiga

Den färgglada

Ja jag kan ju fortsätta i alla evighet...
Men om ni inte hittar en enda balklänning här ni skulle vilja ha så tror jag ni får det jobbigt sen, för dom har verkligen allt! :)
Om jag själv hade fått bestämma nu hade jag gärna gjort om min bal (av många anledningar) så jag hade fått inskaffa mig en deras klänningar! PromGirl



Dagens låt.

James Fauntleroy - Stadium Love
 

Steven Madden my new love


Ca 15 cm hög klack...
Egentligen behöver jag inte säga mer, men jag älskar dessa. Hade gärna fått följa med mig hela vägen ner till Tyskland kan jag lova! Dessutom har jag inte speciellt många skor i just denna färg. Jag vet redan en klänning dom dessutom passat perfekt till. Men Keep on dreamin..
Nelly

Det går bra nu!

Allt går precis dit jag vill just nu känns det som, jag är verkligen lyckligast i världen. Dock så känner jag mig lyckligast i världen nästan jämt.. Sällan jag känner mig nere, och gör jag det slår jag bort det och tänker på annat. Tänk vad mycket vi kan styra med hjärnan och lite vilja.
Jag har varit lite tråkig i bloggen senaste dock, men det är så himla mycket just nu!
Ni vet väl föresten att jag skriver på after12 också? Där uppdaterar jag er med ännumer musik om ni inte får nog här..
Dessutom har jag fått ett väldigt intressant erbjudande via bloggen. Äntligen något jag kan stå för och är intresserad av! Dock bara en liten början, så vi får se. Kanske är första och sista eller första av många..
Vilka gåtor jag pratar i nu. Men ni kommer få se sen!

Jag har hållt igång precis hela dagen verkligen!
Nu börjar jag dock bli iallafall halvfärdig, men finns en hel del kvar att göra. Men det är lite mysigt och spännande ändå faktiskt!
Föresten?
Jag har kommit på en sak jag kommer sakna, inte för det händer för jämnan. men dom få gånger det händer är det underbart!
Mamma håller på att baka världens godaste bröd där nere i köket! Jag har redan varit nere och smakat en bit, helt underbart gott. Men det bästa av allt måste ju ändå vara dendär doften av nybakat alltså. Inte mycket som slår den!


Inte många dagar kvar nu.

Nästa vecka närmar sig med stormsteg och mina dagar i Sverige räknas ner...
Men jag är helt överlyckig, det ska bli så himla roligt! Jag känner att när jag lämnar Borås så är det inte för att komma undan något, utan ha något bra att komma hem till.
Nya äventyr för lilla Jenny som väntar.

Nu ska jag fortsätta packa.
Förövrigt, vad tycker ni om en tävling i bloggen? Fått några Spotyfi inbjudningar att tävla ut så kanske ska göra det?

Hm, eller så tar jag dom själv.. ;)
Hehe vi hörs sen vänner.
Kram

Dagens låt.

Pink - Please don't leave me
 

Barbie Girl.

Jag hitta en ny låt från ett gammal band, snacka om att jag blev tio tolv år igen..

Dagens låt.

Riz - She's like a star
 

Give me some sunny days.

Vilken dag.
Hade tänkt ta denna dagen till att packa och tvätta, vilket jag iochförsig har gjort med.
Men ljushuvudet Jenny gick upp tidigt imorse och funderade lite på passet kanske bra att leta fram det nu... ja visst låg det där jag var helt säker på att jag lagt det (egentligen inte alls säker.. men jag hade sett det iallafall..) men något annat stämde inte. Jag insåg att min kära mamma hade rätt, mitt pass hade gått ut.. Februari 09 tillochmed. PANIK!
Ja det var ju bara att gilla läget och åka till polisen och fixa nytt pass..
När jag kom hem var det dags att städa och greja här hemma. Men blev en hel del telefon med. Har tusen saker jag måste fixa innan jag åker. Inte alls roligt, dessutom har jag blivit sjukt otrevligt bemött på dom flesta ställerna idag så jag är lite trött på detta nu.
Men nu tänkte jag gå ut och städa i bilen och bland mina hästgrejer. Sen fortsätta tvätta upp alla kläder och packa, jag har ångest över vad jag ska ha med mig.. Hade varit rätt häftigt att köra en robinson och bara ta med en grej, det absolut viktigaste. Undrar vad jag hade valt.. Mina ridstövlar tror jag, ni behöver dock inte oroa er. Skulle jag hamnat på en öde ö hade inte min prio nummer ett varit ridstövlarna. Men just dit jag ska nu känns det som det viktigaste.
Jaja vi hörs sen.
Kram

Heidi Pratt

Ja nu har ju dom gift sig, eller det var ju ett tag sen nu. Men bröllopet får vi se i säsongsfinalen nästa vecka.. Alltså jag undrar lite hur dethär med musikvideo inspelningarna fungerar för dendär tjejen alltså.
Är det alltid Spencer som filmar sådanna här bikini-B-filmer?
Eller iochförsig, hennes första hemmagjorde video blev ju ganska omtalad så dom kanske bara är väldigt smarta...
 Här har ni den nya från Heidi (Montage) Pratt..

White beauty.


Man säger ju att drömmar slår in om man drömmer tillräckligt mycket och länge.. Dessa är det enda jag planerat att drömma om nu ett tag framöver.. Hur länge måste jag hålla på tills dom står nere hos mig i Tyskland?
Love them!
Topshop

Dagarna räknas ner.

Hej mina vänner.
Nu sitter jag nere i min soffa och tittar på tv samtidigt som jag försöker se min rädsla mot mörker rätt i vitögat. Helt galet vad jag hatar att va själv hemma på kväll/nätterna!
Men sista natten nu, dessutom har jag så mycket att fundera på just nu så kan inte riktigt koppla av.
Allting jag gör just nu känns som "sista gången kanske..?", jag har nämligen fått svar idag och jag åker på måndag. Redan i helgen åker jag från Borås.
Men allt här finns ju kvar, jag vet att min familj alltid finns här för mig. Jag vet också att mina underbara vänner komma finnas kvar! Ni är bäst, och ni vet själva om ni ska ta åt eller inte. Har så mycket jag skulle vilja säga till er men så svårt att få fram ord. Ni är bäst helt enkelt!
Jag har fått frågan tusen gånger hur länge jag ska stanna. Jag har verkligen ingen aning alls! Det beror helt på hur det går och om jag trivs. Men detta ska bli så himla roligt, jag är verkligen helt över lycklig. Denna chanser är det inte många som får.
Men också ledsen över en del annat här hemma, mitt jobb i 3 butiken kommer jag verkligen sakna. Även om jag inte hunnit jobba så mycket..
Att jag skulle fixa lillasyster och hennes kompis till balen nästa vecka är jag också hemskt ledsen att jag missar. Hade faktiskt hemskt gärna sett henne tävla med..
Jag vet inte om hon försto att jag verkligen menar det, men jag är verkligen ledsen att jag måste åka innan..

Jaja vilket fall, nu ska jag försöka koncentrera mig på att tvätta och greja så allt sånt är klart tills jag åker. Så mycket jag vill göra och så många jag vill träffa innan jag åker.
Men idag fick jag iaf säga hejdå till Veera som kom hit och hälsa på en liten stund. Himla glad blev jag! Och hans söta kollega Helena då.
Hade hoppats på att hinna se fler idag, men det blev jobb och sådär istället.
Men en dag imorgon också!

Oj vad mycket jag skrivit idag. Hoppas ni orkat er igenom allt, för nu ska jag bara lägga upp ett inlägg till innan jag sover..
Det bästa jag vet.... :)

Scchteekar-Ollie

Dagens låt.

D. Brown - Psychic
 

Som ett gammalt gift par.

Som jag skrev här innan så är ju mina föräldrar iväg på lite semester.. Tillsammans!
Dom firar 20 år som gifta, och jag måste säga att just detta är en av anledningarna att jag faktiskt beundrar mina föräldrar väldigt mycket.
Ni som har varit här inne innan vet ju att mina bröder är gravt utvecklingsstörda och autistiska.
Då kan man fundera nu då..
Sätts ett förhållande på prov när man har två sjuka barn, som behöver fruktansvärt mycket uppmärksamhet och tillsyn 24 timmar om dygnet i princip.
Det finns alltså en personal var på mina bröder dygnet runt..
Tänk då också att du har ett annat vanligt jobb på detta med?! Nu ska jag verkligen inte säga att mamma och pappa ser mina bröder som ett jobb. För det vet jag att dom inte gör, jag menar att fixa dessa två vildbusar och passa upp på dom hela tiden hade dom aldrig gått med på att göra om det inte låg fruktansvärt mycket kärlek bakom. Dessutom har jag aldrig hört dom klaga, aldrig! Snarare tvärtom, dom har lite svårt att släppa min storebror nu när han bara för några månader sen fick en egen lägenhet på ett gruppboende.

Det som jag farcineras över allra mest är egentligen att mamma och pappa inte skilt sig.
Tycker föräldrar skiljer sig hit och dit, titt som tätt nu för tiden. Men m vi säger såhär, har ni något som verkligen tär på äktenskapet, som ni verkligen skulle kunna skiljas för? Isåfall tycker jag ni kan byta med mina föräldrar en dag, så tror jag era saker kommer ses som småstrunt. Okej vissa saker kanske inte är meningen att man ska vara tillsammans för.. Men just nu känns det som att folk gifter sig med vetskapen om att det går ju faktiskt att skilja sig om det inte skulle fungera liksom..
Mina föräldrar har aldrig tid för varandra, får aldrig vara ensamma och äta middag ihop, prata och umgås. Okej jo visst någon dag sådär ibland. Men dom har en hel vecka på ett helt år då dom kan få chansen att åka iväg och ro om sig själva. Visserligen sen Jcke flytta finns det några dagar hit och dit, som nu då.
Men tänk er att leva inpå varandra sådär, man kommer från ett jobb och går på nästa (som vi nu för stunden bara kallar jobb, men tänk att skaffa ett litet barn. Det är mycket jobb i början ellerhur? Mina bröder är små barn hela livet..) aldrig få sova riktigt, alltid får gå upp timmar innan för att ta hänsyn till att någon mer måste göras iordning före. Alla småsaker för oss men som ni andra aldrig skulle kunna förstå. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, men det tråkar nog ut er ganska snart.
Därför tycker jag det är skönt att vara hemma själv, för jag vet att mamma och pappa förtjänar verkligen lite tid för sig själva på spa hotellet i torekov.
Förstår inte att ni kan hålla humöret uppe mot varandra så som ni gör..
Men det är väl därför Jocke och Tobbe valde just er kanske..

Inte alltid roligt att bli vuxen.

Jag klara det..

Igårkväll fick jag verkligen sätta mig själv och mina fobier på prov. Vissa kvällar och nätter är det lättare, men igår va det en sådandär extrem kväll..
Jag är extremt mörkrädd, och dessutom extremt mycket själv hemma just nu.
Mamma och pappa är iväg några dagar och jag blev lämnad här hemma själv. Ensam och övergiven känner jag mig, dock inte nu... För nu är det ljust och tillochmed lite soligt ute.
Ska jobba förövrigt om några timmar, då får det bli.. The big Bang

My walk beside you.

Man tror att man ska vara vänner för evigt och att allt alltid löser sig. Men så är inte verkligheten riktigt..
En del av er har redan lagt märke till att en väldigt betydelsfull person i mitt liv, inte funnits med så mycket på senaste tiden, mina bloggläsare är både flitiga och uppmärksamma känner jag. En del av er iallafall!
Vilket fall, ni har iallafall alldeles rätt. Det känns som om en av mina bästa vänner försvunnit ur mitt liv. Jag vet inte hur länge, och vet ni vad det värsta av allt är?
Jag tänker och vill inte göra något åt det..
Hon nådde min gräns, den finns där någonstanns! Även om jag vet att många tror att den inte finns, men den är där. Dock är ju inte jag den långsinta personen så jag hade ju enkelt kunna lösa detdär, väldigt enkelt. Mer än gärna tillochmed. Men ibland krävs det bara något så litet som några få ord från en annan persons mun, något så löjligt enkelt att man känner för att slänga ur sig det själv..
Men vissa saker är inte mina att lösa..
Jag är inte sur på något sätt, jag är inte arg, inte glad och heller inte helt bekymmersfri men just nu känner jag att detta kanske var det som skulle hända eller?
Det jag är rädd för mest av allt och det jag sitter just nu och funderar över är att om dom där små simpla orden kommer, om stoltheten sväljs så är jag rädd att jag tycker det är försent. Jag vet precis hur jag fungerar vad det gäller liknande saker, och jag är rädd att just vid detta tillfället så är det precis på gränsen. Jag vill inte att det ska vara så..
Inte för att ta farväl eller något, men för att påminna mig själv så sitter jag och tänker på alla våra galna minnen. För dom är många och dom roliga, jag saknar dom. Samtidigt som jag har kommit till mitt kanske livsvändpunkt just nu.
Oavsett vad som händer har jag mina och våra minnen och dom har lett mig precis dit jag är idag, och jag är alldeles lycklig, tack! :)

Dagens låt.

Kristinia DeBarge - Goodbye

Can't take my eyes of you.

Hej mina vänner.
Nu hamna man här igen, varit trög start på dagen än så länge och börjat tvätta och greja inför nästa vecka.
Nu börjar det åksa också hörde jag, kanske bra att stänga av datorn då...
Kan uppdatera om en stund!

Dagens låt.

Adrian Crush - All that she wants
 

Rörigt!

Det går inge bra alls för mig, med färjor och flyg och allt. En enda röra alltihop, och nu har mamma och pappa åkt med så sitter här hemma helt för mig själv.

Glömt att säga föresten, till er som undrar över min Goodie. Han är nere hos Minna Telde denna veckan igen, han skall även vara med och träna för en av världens bästa tränare enligt mig. Nämligen Conrad Schumacher! Jag är så stolt över min lilla plutt, ska bli roligt att se vad Conrad säger om honom. Funderar på att åka ner någon dag tidigare till skåne och åka därifrån sen till tyskland.
Vi får se.
Nu ska jag städa lite sen är det träning som gäller.
Kram kram


Uppe med tuppen, nästan..

Godmorgon på er vänner.
Nu blev jag tvungen att gå upp i hyffsad tid idag, bara för att dom ringde från Tyskland. Det var ju bra, så nu vet jag lite mer. Men inte vilket datum jag åker än. Jag vet också att jag kommer kunna blogga där nerifrån så ni kommer kunna följa mig där också. Givetvis kommer jag inte bara snacka hästar bara för att jag ska jobba med dom, jag lovar!
Tänkte ringa min faster med och prata lite, för hon kan massvis om att flytta ner till tyskland. Vilket hon själv gjorde för några år sen, fast med man och barn då givetvis!
Vilket fall, jag är överlycklig samtidigt som jag är lite spänd på hur det kommer gå. Jag kommer få försöka lära mig ett språk jag aldrig haft en tanke på att jag någonsin ska behöva använda eller ens försöka prata. Men det känns ändå roligt, jag gillar ju språk så. Dock tycker jag inte att tyska är det mest vackra språket som finns kanske, snarare tvärtom.

Så nu sitter jag och försöker kolla upp allt här hemma, mobilabonnemang och sånt. För kan ju inte ha med mig den ner! Men eftersom telenors kundtjänst är den sämsta som någonsin har funnits så ligger mobilen här jämte mig med högtalaren på och varje gång det har gått dom där "8minuternas väntetid" så kopplas samtalet ner. Mycket lustigt..
Jag har massvis jag måste fixa nu innan jag flyr landet, så bäst att sätta igång.
Hörs om en stund!
Kram Jenny

Nappe säger hej..

Veckans hitvarning.


Jay Sean ft. Lil Wayne - Down

Svenska gubbar.

Någon mer än jag som älskar dessa vackra skapelser?
Kärleksfulla, nyttiga, somriga och förbaskat goda.

Med risk för att låta rasistisk nu, men jag tycker inget annat smakar som svenska jordgubbar. Dom är i särklass godast!
Dessutom ska dom helst av allt vara egen-odlade, alltså från mitt eget land. Sådär lite lagom varma av sommar solen. Mmm, snacka om att jag är bra på att fresta mig själv just nu.
Så, var är sommaren med mina svenska gubbar?

Dagens låt.

Jay Sean ft. Lil Wayne - Down
 

Beautiful night.

Vilken superkväll det blev igår då.
Jösses vad kul jag hade! Jag och Tina pallrade oss från Tinas lägenhet in till stan. Eller vi tog faktiskt cykeln! Cykeln till krogen.. Dock behöver ni inte oroa er, vi var väldigt samlade och lugna.
När vi kom in på xoy så började det, och jag hade en helt oförglömlig kväll. Dessutom kanske sista i Borås på mycket länge..
Vi får väl se!
Dessutom sett min dröm-man, men vem denne är förblir hemligt i resten av mitt liv. Dessutom kanske han är sådär överdrivet självgod, trist och allmänt korkad.. eller så är han helt tvärtom, och jag kommer inte få veta för jag är inte hemma så länge till så! Lika bra kanske.
Jaja men igårkväll/natt var iallafall bästa utekvällen på länge. Hade galet skoj, allt tack vare min lilla Tina! Tänk vad ska jag göra utan henne nu?
Dock kan jag ju ringa gratis hem till Sverige så det är ju bra. Får prata iallafall!
Kanske inte blir att jag stannar länge alls heller, man vet ju aldrig!
Inget vettigt att skriva just nu, dessutom ska jag åka och träna om en stund och leta upp en bra låt innan det. Plus att jag tänkte skriva ihop ett litet inlägg i andra bloggen hos after12 så ni får gå in och kika där med! :)


Battlefield.

Hej vänner. Fullt upp idag verkligen, var iväg igårkväll. Imorse var det bara direkt till jobbet som gällde, och insåg när jag kom in i stan att det är något annat än lite vårmarknad i stan. Underbart ju verkligen!
Massa att göra, massa returer från action säljare med....
Var och hälsa på dom med, Tim och Emil var det som stod i lilla Borås. Inte fy skam det liksom, eller verkligen inte faktiskt.
Dessutom var det en bra dag för mig också! Sånt gillar jag.
När jag kom hem så var det bara att ta sig i kragen och lägga på med engelska skillsen, trodde ju jag liksom. Gick inte så bra alls, men fick tillslut prata med Sabine och vi har kommit fram till att jag ska ner en sväng ganska snart. Mer info om det imorgon förhoppningsvis för nu ska jag nämligen göra mig klar då jag och Tina ska ut på bus! Så vi hörs imorgon, pigga och glada!
Ha en superkväll, och missa för allt i världen inte robinson!
Kram

Dagens låt.

Nina sky ft. Ricky Blaze - Keep it going louder

Tyskland here I come.

Eftersom att nu Sabine hört av sig till mig och vill att jag kommer ner till tyskland och provar så ser jag inte att jag har något som håller mig kvar här i sverige längre. Mer än min Goodie då, men han kanske får åka med till hösten isåfall. En anläggning med ca 300 hästar lär ju inte bli något problem att få rida lite då?
Jo men jag har bestämt mig, jag ska ner och prova. Det är väl egentligen alla dressyrtjejers och killars dröm att få åka ner till Tyskland och jobba. Det är där man lär sig rida påriktigt brukar man ju säga.
Men gud jag måste ringa mamma, hon kommer alltid med lite negativa kommentar. Kan jag skriva till dom på listan över alla frågor jag måste ställa innan jag åker på min 90 mils långa resa ner till Sabine och Stall Rambrock..


Räknar får.

Jag blir tokig!
Jag är trött och försöker sova, men regnet som smattrar inte sådär mysigt utan alldeles för hårt mot mina fönster så jag hör inte ens antalet får jag räknat.
Kort och enkelt, jag kan inte sova!
Då tänker ni att det finns faktiskt dom som har det mycket värre!
Ja visst finns det de, men just nu sk*ter jag i dom.
Det var väl ungefär det jag ville ha sagt, tack och adjö!



Onödigt vetande.

Visste ni att:

- Jaktpiloter får oftare döttrar än söner därför att X-kromosonerna (som ger flickor) i spermierna bättre tål den hårda påverkan av gravitationen än Y-kromosonerna (som ger pojkar).

Jag visste det hela tiden! Ni killar är trots allt ganska klena.
Ni som nu hemskt gärna vill ha en dotter, ska alltså ge er ut och leta efter en jaktpilot för att öka chanserna. Något som tåls att fundera på tror jag bestämt.
Någon här som är jaktpilot kanske som är inne och läser? Kanske skulle sitta bra med en dejt? isåfall kan ni maila mig!
Gäller ju så att säga att vara ute i god tid...


Världens hetaste män.

Models.com
 har en lista över världens hetaste modeller, inte helt fula killar med på denna lista. Men måste ju säga att jag tycker det finns en hel del personer jag hellre sett framför många av dessa modeller. Men topp 3 var något som gjorde mig sådär löjligt tonårskär igen..

1. Baptiste Giabiconi                        2. Sean O'Pry                              3. Garrett Neff


Dagens låt.

Adrian Smith - None of that


När kommer sommarn?

Idag har jag äntligen tagit igen min sömn lite. Skönt faktiskt, ska försöka komma i sängen i tid ikväll nu.
Men många timmar kvar tills dess, först hade jag ju tänkt och träna. Men smarthuvudet jenny kom på att det är ju röd dag idag och inte öppet så lär bli ut och springa sen.
Men först ska jag med mamma och tobias ner till våran lilla "kiosk" om man nu kan kalla det för det?! Köpa glass ska vi iallafall göra, mys!
Jaja kanske dags att klä på mig nu då, för vi ska väl ut och vandra en liten sväng nu kan jag tänka mig. Låter som om mamma börjar bli klar. Lilla tobias också för den delen. Med tanke på att jag hör hur han ropar och pratar om glass minst hela tiden. Hörs om en stund.

Dagens låt.

Black eyed peas - I'mma be
 

I couldn't care less what you think.

Nämen se godkväll mina kära läsare.
Förlåt för en tråkig uppdaterad blogg, men lite mycket just nu några dagar. Idag har jag jobbat hela dagen faktiskt. I 3butiken då givetvis, här i Borås. Mycket trevligt, trivs jättebra där verkligen.. Men får nog bli sådär ändå. Skapligt kluven man känner sig ibland. Men men så är livet!
Bra dag idag, trots lite folk så har jag fått iväg några nya kunder och några gamla med nya fina telefoner. Efter jobbet kom jag lagom till ett bodypump pass på gymmet och kände att det var dags att prova iallafall. Gjort det någon gång för många år sen på fitenssen på Aspero, med Åsa. kan man ju säga vad man vill om liksom, men detta passet var kul faktiskt. Vad ska jag göra när jag inte kan gå till gymmet mer? Det har ju blivit något av mitt största fritidsintresse nu ju. Fast om jag ska vara helt ärlig, hade jag kunnat offra i princip vad som helst för hästarna och dressyren nu så ganska övertygad om att det kommer bli bra ändå.
Imorgon har jag inget speciellt inbokat faktiskt, förutom träning då. Så imorgon ska jag ta igen mig lite här i bloggen och försöka vara lite mer aktiv.
Sitter förövrigt och letar nya låtar men hittar inte riktigt någon jag tycker om, blivit alldeles för kräsen tror jag. Men men kommer en snart iallafall, sen är det sov dags!
Natti natti!

For now.

Idag blir det lite musiktorka i min blogg, precis som igår. Men på tal om musik så hoppas jag ni varit inne och kikat i min andra blogg hos after12 där jag musikbloggar nästan bara. Finns även lite andra, ehm intressanta bloggare där.. Kika in vet ja!
Sova nu, natti natti!

Kungen i huset har redan intagit sovarposition..

New start.

Nu har jag tillochmed fått massa sms där folk frågar vad som händer egentligen. Alltså sådan stor grej är det inte, ni kan va lugna. För mig är det stort men jag tror inte ni drabbas särskilt mycket faktiskt.
Egentligen vill jag vänta att berätta tills jag får veta mer, men jag har iallafall bestämt mig för att ta upp min dressyrträning på allvar igen. Gjorde ju ett försök i augusti förra året, men så fick jag action jobbet och allt kändes hopplöst för jag trodde inte Goodie skulle blir bra. Vilket han faktiskt blev, tillochmed frisk förklarad dagen efter jag tackat ja till jobbet. Otur? Ja. En hästägare som var gladast i världen? Ja det också iochförsig..

Jag har kännt senaste tiden att jag inte klarar mig längre nu. Jag måste ta upp iallafall träningen på riktigt igen och jag vill göra det riktigt. Så jag har kikat runt lite och bland annat pratat med Sabine Rueben i Tyskland och en tjej i skåne som jag berättar om en annan dag.. Hoppas jag..
Givetvis, om jag nu får detta måste jag ju flytta. Vilket för mig innebär enbart lycka, och dessutom ska jag ta tillbaka min älskade Goodie. Men han får vara kvar hos Jenny ett tag till.
Dom ska förövrigt åka ner till Minna Telde igen nästa vecka och vara med på conrad schumacher träningen. Glömt att berätta om sist dom var där ju?
Ja minsann minna hade suttit upp på mitt lilla yrvärder för att känna på byterna och trampa han lite. Vilka omdömmen min lilla buse fått. Fina ord från en sådan ryttare som henne, tror ni jag var stolt när Jenny ringde och berätta? Ja jösses!


Min dag igår då?
Ja som ni märkte var det ju dåligt med uppdatering igår, men jag hade fullt upp hela dagen och kom hem jätte sent.
Åkte ner till skåne där jag då hälsade på dessa två dressyrryttare som jag pratat med om jobb. Fick hälsa på alla dessa fantastiskt fina hästar.
Kikade vart jag eventuellt skulle bo om det blir detta jobbet och sen tog jag bilen tillbaka mot Helsingborg. När jag ändå är nere i skåne vill jag ju passa på att träffa min absolut favorit, Sara (även kallad bill) och Jimmie då givetvis. Båda två från 3Action tiden..
Det blev andra stopp på vägen hem med, mycket trevligt. Men var inte hemma fören jätte sent!

Idag var det upp som gällde, dock drog jag mig till in i det sista. var ganska sliten sen igår!
Möte och sen blev det gymmet och träna, hem en stund och äta. Sen blev det gymmet och yoga pass igen. helt underbart. Hann inte mycket mer än hem och sätta mig här innan Jimmie ringde och berättade att han var i Göteborg och hämtade sin bil. Visst passade väl han på att ta en sväng till mig, så lilla Jenny har åkt BMW cab idag såhär på natten. Otroligt trevligt.
Men nej, nu har jag skrivit alldeles för mycket. Så uppdaterar mer imorgon.
Kram på er.

Skåneland.

Godmorgon.
Nu är det dags för mig att åka, men lovar att uppdatera så fort jag kan. Den lilla datorn är med så, vem vet kanske jag också berättar min lilla hemlighet redan senare ikväll? Ojoj, spänningen är olidlig.. Verkligen!
Dags att fixa färdrigt min skiva sen ses vi ute på vägarna med min ferrari.
Helsingborg och Landskrona akta er, Here I come!

Veckans hitvarning.


Jennifer Lopez - What is love

Dagens låt.

Esmee Denters ft. Justin Timberlake - Casanova

Just live my life.

Ja då var det dags igen då..

Alltså vilken kväll jag hade igår..
Bästa utekvällen på jag vet inte hur länge! Hade så grymt trevligt!

Efter den fantastiska matchen igår och mitt glädjande beslut så tänkte jag att inget kunde gå fel. Men ack så fel man kan ha.. Men jag är ju inte den som är den så att säga, tog mig i kragen och åkte och hämta Sina. Vi åkte sen ner till stan och xoy. Tur som jag hade klampa både jag och sina bara rätt in och satte oss bland min kära chef och kollega med andra vänner.
Helt galet roliga människor förövrigt..
Träffade massa vänner jag inte sett på länge, och en del nya. Inte helt fel de heller ibland eller? Billigaste utekvällen någonsin, gjorde inte av med en krona och drack drinkar, champange ja you name it. Men var ändå en ganska städad kväll för min del. Gäller att känna när det räcker kanske? Tänk om alla utekvällar kunde bli sådär, fast nu börjar det dock se ljust ut..
Ikväll eller imorgon åker jag till skåne, eller helsingborg för att vara exakt. Ska hälsa på Sara och lite annat skoj, men jag kommer med mer uppdatering om det senare eller imorgon.


Dagens låt.

Jennifer Lopez - One love
 

This is great.

Jag är så glad så jag tror inte ni förstår. Idag är det min dag, fast om jag tänker efter är det nog min dag 364 dagar om året ungefär.. I runda slängor..
Men idag är det extra bra!
Jag, Anna och Sina var på elfsborgs matchen idag och dom såklart krossade stackars halmstad. Tack Sina som fixade biljetter till oss! (4-0 blev matchen för er som missat...)
Så när jag hem blev det mat och prat och jag har ni bestämt mig, efter att diskuterat för och nackdelar med mamma och pappa. Men ni kommer inte få veta riktigt än..
Jag älskar att vara hemlighetsfull, märks det eller? Få utav mina kompisar vet om detta ens så..
Bill och Bull reunion, Äntligen!
Nu ska jag ut och hitta på bus var det tänkt. Så idag ses vi på Xoy!

Haha du är bäst!

Världens dyraste sko?


Okej inte riktigt, men nästan..
Dessa skönheter har Stuart Weitzman gjort och han är väl lite känd för att göra ganska extremt dyra men ack så tjusiga skor..
Just denna sko är värderad till nästan 16 miljoner kronor, för en sko?!! Eller jag antar att det är två, ett par..
Men vem köper ett par skor för dessa pengar? Jaja säkert någon uppenbarligen. Vad är det då för speciellt med dessa skor mer än att det är stuart som gjort dom och att dom aldrig burits av någon än? Jo Stuart har tagit hjälp av en juvelare att skära ut 185 karat Tanzanit och 28 karat diamanter. Tanzanit är alltså den blåa äldelstenen.

Jag har aldrig sagt det innan och ni kommer nog inte höra mig säga det heller, men dessa skor, trots att dom är så fantastiskt fina får jag nog tacka nej till. Jag hade hellre spenderat mina 16 miljoner på något vettigt. Hade jag haft så mycket pengar att lägga på ett par skor, hade jag nog heller gett bort dom 16 miljonerna till någon som behövde det mer än jag. Då hade jag kunnat leva med mig själv, mer än att gå och få tåsvett i mina 16 miljoner. Hade säkert fått skoskav av dom också..

Dagens låt.

Jordin Sparks - Battlefield
 

Happy times.

Klockan är redan ett och jag gick upp för en liten stund sen bara. Trots att jag gick och la mig i hyffsad tid igår, förstår inte riktigt hur jag funkar för tillfället. Dessutom känner jag mig inte utvilad, och jag börjar känna igen detta beteende så vet vad som måste göras.
Någon mer än jag som förövrigt börjar bli lite sur på vädret här i Borås-området? Det är ju snart dags att bli sommar nu tycker jag, men inte då.
Ska allt få vänta in i det sista!

Ska ni hitta på något skojigt idag?
Kan ju annars tipsa er som bor i Göteborgsområdet att det kommer bli en grym Tutti frutti kväll på Berså ikväll. Jag hade velat gå egentligen..
Men jag ska åka och rida nu tänkte jag, eller så gör jag det efter spinningen jag vet inte. Men har en känsla av att man eventuellt kommer va lite trött i benen efter den... Jag som redan har träningsvärk lite här och där, är det inte underbart? Jag måste säga att jag faktiskt älskar träningsvärk.. Så länge man kan röra sig..

Jag ville också bara meddela att jag fick ett mail igår som gjorde mina planer ännu större.. Jag visste väl att drömmar faktiskt kan besannas, får se om det blir något först dock. Men om, så är jag lyckligaste på jorden.

Dagens låt.

Jennifer Lopez - What is love
 

Jenny knows best.

Jag har varit vaken nu över en timma, jag börjar redan bli helt slut. Men nu ska jag en gång för alla fixa till min dygns rymt för den är inte okej...
Tänk vad mycket jag nu hunnit med redan, och mer blir det.
Jag ska snart åka och träna med Tina, Core idag och det var två veckor sen sist nu så ska bli roligt. Efter det tänkte jag åka och hjälpa stackars Emelie med Wilma, vilket jag mer än gärna gör. Får jag rida lite med, det tackar ju inte jag nej till så att säga..

Jag har världens roligaste grej på gång just nu, mitt liv kommer förändras ganska radikalt då känns det som. Precis så som jag vill ha det, men inget är klart än så vi får se. Men viljan finns där, och med viljan går allt?!!
Lite kluven är jag dock trots allt..

Nu ska jag kika vidare på ett avsnitt av Brooke knows best sen är det tränings som gäller. Så vi hörs lite senare, då ska ni även få en grym ny låt från en grym artist som dom flesta känner till vid detta laget. Hörs sen!


Matthew Williamson for hm.

Ni har väl inte missat Matthew Williamsons nya kollektion hos HM? Isåffal kan ni gå in i butikerna imorgon då dom börjar säljas även i butikerna.


H&M

Dagens låt.

Rock city - Let you go

I´ll show you paradise.

Jag vet inte vad det är med mig idag, men vaknade upp med ett leende på läpparna och känner mig fortfarande lika glad.. Måste vara att det är massa spännande som ska hända denna veckan, kommer snart avslöja i bloggen vad det innebär också.
En bra kväll igår med, dock somna jag alldeles för sent så gick upp alldeles för sent också. Måste försöka fixa min dygns rytm! Hjälp!
Men snart tänkte jag åka och träna faktiskt, ville prata med Tina innan bara för och se om hon ville med men hon verkar jobba som vanligt så ;)
Men allra först ska jag sätta mig och lyssna igenom dom nya låtarna som kom upp sent igår och se om jag hittar någon bra till mig och er.. Hörs om en stund.

Touch the light.


Jag måste ju faktiskt säga att Samsung valt en bra låt att lansera sin nya mobil ihop med. Jag gillar den.. Mobilen var också faktiskt riktigt bra om jag ska va helt ärlig.. Kommer till butiken snart och är ganska säker på att man kommer kunna få den till ett väldigt bra abonnemang på 3, som vanligt :)

Där har ni den..

Röda mattan var utrullad, drikan fanns i baren och "maten" på bordet... Vilken brakkväll med Samsung det var, tråkigaste presentationen ever men som sagt mobilen verkar bra. Tävlingarna var roliga, och minglet var trevligt och jag hade sjukt roligt! Faktiskt en av dom roligaste kvällarna på länge, men så är det småsaker som gör det.


Men nu väntar en ny spännande dag imorgon också, hörs då.

Xoxo


Gbg och samsung.

Kom precis ur duschen nu och tänkte börja göra mig iordning för ska åka till gbg alldeles snart. Lite senare ska jag nämligen på lite info om en ny samsung telefon som ska komma ut hos 3 givetvis ;) Får ni hålla utkik efter, eller jag kanske lägger upp det här sen ikväll vem vet..
Sen misstänker jag att det blir någon form av middag eller något kanske? Ja just nu har jag ingen koll alls men det löser sig..
Ska ringa lite idag om mitt hemliga projekt också, spännande speciellt då jag inte ens nämnt det för mina allra närmaste vänner. Mamma och pappa vet dock, dom är nämligen mitt bollplank här hemma..

Men dags att göra mig iordning, men vi hörs lite senare eller ikväll vänner.
Kram

Lady in pink...

Dagens låt.

London - Before you go
 

Lång dag.

Lite dålig uppdatering av mig idag, men jag har inte varit sådär jätte pigg faktiskt. Dessutom har jag ju två ställen att blogga på nu så.. After12.se om ni inte varit inne och kikat än. Lite kul, men där är det bara musik!
Men men som sagt idag har varit en hängig dag, men avslutades bra med att jag och Anna gick en lång promenix! 3 timmar nästan..

Grattis min Martina med som nu är 21 och lagligt kan dricka i USA. Inte illa! Hoppas du fick min fina sång på telefonen.. ;) Jag gick in för detdär ju!

Äsch jag har världens största idé troka just nu, dessutom är jag seg som en.. jag vet inte vad. men vi hörs imorgon!
Kram på er sov gott!

Dressed for success.

Satt och kikade på klänningar och denna klickade jag fram på Nelly och jag älskar den! Hur snygg som helst, speciellt ryggen. Som en liten överraskning.. Helt svart fram och sedan jätte färgglad bak..

Dagens låt.

Elijah King - Dj on me
 

Veckans hitvarning.


Ne-yo - I don't really care

after12.se

Lite roligt, fick nämligen ett litet erbjudande av en vän att börja blogga på after12. Så där kommer jag rikta in mig mest på musiken tror jag. Min egna blogg kommer fortsätta precis som vanligt men ni får ju gärna kika in och kolla. Finns ett par bloggar och vimmelbilder och lite annat spännande!
Ses där :)

Dagens låt.

Yee-Ling - Take me away

Fullt fart.

Då var det dags, såg precis ett sms från Emelie där hon undrar om jag kan rida idag. Ridabstinens som jag har så lär jag skynda mig innan jag och tina ska på Activio igen på gymmet idag. Men eftersom jag har lite bråttom nu får ni dagens låt så uppdaterar jag mer efter gymmet.
Hörs sen.

Christian Louboutin.


Jag älskar Christian Louboutin...

Dagens låt.

Isaiah ft Gillie Da Kid - Headturn
 

A place where nothings harder then it seems.

Ny dag, och ny helg tillochmed inte illa.
Uppdaterade inte igår så mycket för hade inte så mycket att skriva. Dessutom jobbade jag hela dagen, och det gick bra faktiskt. Trivs riktigt bra i 3 butiken, men vet ni? Jag har en liten hemlighet för er, eller jag har ganska många hemligheter, men just denna är något jag kommer berätta om lite längre fram om det blir så. Det är lite av en såndär vägkorsning i mitt liv och vi får väl helt enkelt se vad jag väljer...

Idag då? Jag har ingen aning om vad jag ska göra men lite små planer har jag. Dock blir detta en lugn helg, som vanligt för min del just nu men det är ganska skönt. Har en del att ta igen nästa helg när Martina kommer hem och hon fyller dessutom 21 på måndag så...

Sitter vid min gamla dator nu och lyssnar på gamla låtar, glad man kan bli av lite musik!
Men nu ska jag städa lite så jag kan med gott samvete hitta på något kul sen..


Dagens låt.

Haz & Pjai - Shawty

Bara början..

Jag har tänkt börja med någor nytt i min blogg. Nämlingen en egen kategori om mina bröder. Fast egentligen handlar det naturligtvis inte bara om dom utan också saker som kommer upp med tiden. Frågor ni ställer kanske eller saker jag möter ute på stan. Allt som jag kan svara på eller inte svara på som har med autism eller utvecklingsstörda människor att göra. Eller varför inte det som jag är lite utav en expert på, nämligen hur det är att leva runt omkring dom.

Trts att jag skrivit om det en del gånger så kommer det nya läsare hela tiden. Vilket är himla roligt! Jag vill nu att ni ska fortsätta läsa min blogg, inte för att ni tycker bloggdesginen är snygg eller att jag har bra låtar.. Jag vill att ni ska bli inspirerade och helst av allt kanske lära er något med, och kan jag hjälpa en person så är det värt mycket för mig..

Nu har ju ni ingen aning om vad jag snackar om en del av er, men det är nämligen såhär, jag har två st gravt utvecklingsstörda oxh autistiska bröder. Vilket jag kommer förklara mer för er vad det innebär längre fram, ni kommer också få läsa er till det en del själva här på bloggen om ni kikar in igen..
Mina bröder heter Joakim och Tobias, jag är då mittenbarnet och enda tjejen.
Det första jag möts av när jag berättar om mina bröder (för det gör jag mer än gärna, jag vill att folk ska få veta att jag inte skäms över dom.. snarare tvärtom, dom är mina största idoler, efter mamma och pappa då..) det är tanken som slår dom flesta:
Varför blev inte du Jenny som dina bröder?
En del säger det direkt, en del ser man på dom bara tänker det. Vet ni vad? Det värsta ni kan göra om ni undrar något är att inte våga fråga. Vad det än gäller i livet, jag blir så himla glad när folk vågar fråga. Det visar att man är intresserad och faktiskt vill lära sig något bara. Inget annat!
Anledningen till att jag inte blivit som mina bröder är väl egentligen att detta syndrom dom har enbart drabbar killar. Hade min storebror blivit tjej hade han inte fått något heller. Konstigt får oss som är sådär vanliga dödliga och inte snackar läkarspråk men det är så bara.
Vilken otur för dom/onej stackarna..
Är en andra kommentar man ofta möter... Jag tycker synd om mina bröder för att jag anser att dom särbehandlas här i sverige och att dom inte förtjänar det. Dom förtjänar heller inte att folk går och skrattar åt dom istället för med dom när dom gör något tokigt. Men samtidigt brukar jag tänka på folk som gör sådanna saker, är det faktiskt mer synd om dom. Snacka om osäkra och bortkomna människor, jag vill hellre skratta åt er. För det är faktiskt er det är synd om!
Joakim och Tobias (och alla andra med liknande problem) är starka människor. Dom kanske inte gör allt precis som du och jag, men det är inget skitsnack, dom startar inga slagsmål, dom startar inga krig, dom är lyckliga för små saker som vi kan tycka är simlpa. Ja men är det inte då dom som är lyckligt lottade egentligen?
Hur är det som syster att leva med dom?
Denna fråga dyker upp för jämnan också.. Jag vet att det är många syskon där ute som skämms över sina syskon pga deras så kallas olikheter/brister eller vad du nu vill kalla det. Jag själv kan inte komma på något vettigt ord faktiskt..
Jag tycker så synd om alla syskon som inte kan se det positiva med att ha syskon med handikapp eller vad det ni kan va. Det absolut bästa av allt jag lärt mig av mina bröder är att uppskatta livet! Uppskatta alla små saker som vi för var dag tar för givet. Att kunna borsta tänderna själv, att laga mat när vi blir hungriga, att umgås med kompisar när vi känner för det.. ALLT! Dom där småsakerna har jag lärt mig att tänka på ibland, inte jämt.. Men emellanåt! Jag har också lärt mig att alla människor kan älska någon, dom visar det bara på sitt sätt. Min storebror visar det genom att komma ihåg ens namn och prata om personen. Min lillebror som kanske kan tyckas älska många med tanke på att han älskar att pussa och kramas. men jag tror faktiskt att han helt enkelt tycker om dom flesta och han vill visa det. Inget att skämmas för?
Det är många som lever så som jag gör, dock inte så många eller ganska få som lever med två. Men vilka stunder och vilka minnen vi haft ihop..
Om du hade fått bestämma hade du hellre velat att dina bröder hade blivit "friska"?
Om det hade gjort att dom blev behandlade mer rättvist vad det gäller hur vi här i sverige ser på människo värde, hur mycket tillochmed dom allra högst uppsatta personerna i sverige (inga namn) verkar helt enkelt inte bry sig om att dessa barn/ungdommar/vuxna behandlas med värdighet, så ja. men bara för den sakens skull, men samtidigt får ju jag något att kanske kämpa för i framtiden..
Men för min egen skull?
NEEEJ! Jag älskar dom precis som dom är, alla ljusa sidor och alla brister. Jag älskar allt med dom över allt annat så hade jag fått välja så vet jag att utan dom hade jag inte varit den jag är idag, jag hade heller inte haft det jag har idag och jag hade inte lärt mig det som jag lärt mig tills idag. Dom är bäst mina bröder och enligt mig värd mycket mer än mig själv, hade gjort vad som helst för mina bröder.. Just exakt precis så som dom är idag!

Så med denna lilla början hoppas jag nu att ni ställer frågor. Ni får gärna maila om ni vill med, precis hur som helst. Eller är ni lite närmare personer så kan ni ju fråga direkt.

Dagens låt.

Ilya - Made in heaven
 

Amazing.

Nu är jag hemma igen, anledning att det varit dåligt med uppdatering är för att jag har jobbat.
Gjort min första dag i 3 butiken idag, och så himla roligt. Kommer älska att jobba där känns det som. Skönt att vara tillbaka i ett företag som jag vet hur det fungerar och är väldigt seriösa. Dessutom fick jag trots min bredvidgång idag faktiskt iväg några nya abonnemang och så. Så jag har inte helt tappat det..
Dessutom kom min favorit elfsborg spelare in, jag tycker fortfarande han är lika söt lilla Anders Svensson. Kan ju meddela att hela elfsborgslaget här i Borås faktiskt ringer med 3. Så vet ni, ifall ni vill anteckna menar jag...
Efter jobbet blev det träning, och nu är jag hungrig som en jag vet inte vad. men för trött och sur för att ställa mig och laga mat så får se när jag får för mig att ta något att äta. men först ska ni få en låt.

Bara så ni vet jobbar jag likadant imorgon, så kan bli lite glest med uppdatering på dagen där med. Men det kommer.

Hästkrafter på fötterna.

Frågan är nu, är det rätt att ha hästkrafterna på fötterna? Dessutom som högklackat, så himla mycket fortare lär det väl inte gå eller?

Här kan man då välja vad man vill vara, liten och kanske lite mer prsivärd Opel Agila eller varför inte köra direkt med exklusiva Lamborghini..
Vilka hade ni valt?



Jag är ju lite av ett fan till Lamborghini så..

Dagens låt.

Ne-Yo - I don't really care
 

Activio.


Idag har jag och Tina provat på Activio för första gången på gymmet. Det var faktiskt riktigt.. bra, vill säga roligt men det är väldigt jobbigt så vet inte om jag kan säga roligt då? Jag gilla det iallafall, men mina ben är fortfarande ganska skakiga kan jag säga..
För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är spinning med pulsklocka. Så kan man se allas puls på väggen. Självklart vet du inte vem som har vilken om du inte väljer att berätta för alla då kanske, varför man nu skulle vilja göra det..?!
Jaja oavsett hur vältränad eller icke tränad man är alltså utgår man från sin egen maxpuls så det är lika jobbigt eller lätt för alla.
Det var iallafall riktigt, riktigt jobbigt. Fast det hade vi väl räknat med, men samtidigt så var det så himla skönt efteråt så jag ska helt klart gå dit fler gånger. Även fast jag egentligen inte ens gillar att sitta på motionscykeln annars..

Jaja nu ska jag faktiskt kolla om nya The Hills avsnittet kommit upp, ni kollar väl på säsong 5? Eventuellt sista säsongen med Lauren, och enligt mig bästa hittills.
Hörs sen..

Julafton tack..


Dom flesta vet ju att jag är väldigt skogalen och att jag dessutom älskar skyhöga klackar. Men vill man ha klackar men känner sig lite osäker på dom så är dessa perfekta då det är hel sula. Dessutom väldigt snygga, hade gärna fått komma som en liten present till mig..
Nelly

Fullt upp.

Godkväll på er mina kära bloggläsare.
Vilken dag det varit för mig idag.
Vaknade av väckar klockan alldeles för tidigt för att jag skulle ringa till Sahlgrenska sjukhus, det är nämligen dags att utvärdera min hand/tumme som jag opererade litegrann förra året och faktiskt året innan med.
Varit massa strul hit och dit bara för vi anmält Borås lasarett att det var deras fel att det blev så stor skada och att jag fick gå med det så länge. Men jag har fått rätt iallafall (tack vare min envisa mamma) och Borås lasrett kommer inte få höra mycket positivt från mig iallafall. Eller inte röntgen avdelningen iallafall..
Det där läkarsnacket är inte min grej alltså, eller helt enkelt inte mitt språk så jag gav upp efter ungefär en halvtimma. Då åkte jag till gymmet istället. Det förstår jag mig på mycket bättre.
Efter gymmet blev det direkt till Emelie och Wilma för en ridtur, äntligen!
Jätte roligt att få se denna söta lilla ponny i verkligenheten, eller hon var inte så liten ändå. Men väldigt trevligt litet sto, och väldigt trevlig att rida med. Gick faktiskt väldigt bra när vi fått känna av varandra efter en stund, det var riktigt kul faktiskt. Emelie verkar ha lagt ner en väldans massa arbete på denna lilla ponny. Men det lönar ju sig så!

Efter stallet hann jag inte mer än hem innan jag kom fram till att min lillebror skulle ha kabare på skolan. Givetvis går inte detta att missa. Dom var så himla duktiga, och även om Tobis inte verkade vilja vara speciellt villig att vara med så var jag en väldigt stolt storasyter. Stackars Joakim (storebror) hade ju blivit lovad kaka redan innan och då går det faktiskt inte fokusera på något annat än just denna underbara skapelse. Bulle och kaka var det enda som han tjattrade om under hela kabaren..
Direkt därifrån åkte jag vidare till yogan och från den kommer jag nu. Förstår ni nu att jag haft en ganska fullspikad dag? Dock väldigt självförvållat men jag gillar att ha det så faktiskt. Men jag ska erkänna att jag faktiskt är helt slut nu, så det blir film och sen sova för min del. Eller först ska jag uppdatera mig lite...

Hörs kanske sen, eller imorgon.
Kram så länge.

Dagens låt.

Trey Songz ft. Huey & Rock city- No make up (Remix)

Sen, för ovanlighetens skull?

Jag har verkligen jättebråttom, men kommer uppdatera ikväll. Eventuellt kommer det upp lite bilder med, på lillebror kanske.. Om han sköter sig vill säga, mitt lilla charmtroll :)
Men måste skynda mig som sagt, och ikväll blir det yoga med så är hemma lite senare. Hörs sen vänner.

Sweet dreams.

En liten Jenny kan inte sova, trots att jag vet att jag ska upp så tidigt för att kunna hinna med allt imorgon. Men fick en del att fundera på såhär på kvällen/natten.. eller kanske morgonen nu snart.
Fast jag tror att man funderar egentligen bäst i drömmarnas land så nu ska jag ge det ett ärligt försök... Konstigt egentligen hur drömmar kan formas så av oss, och det vi tänker på längst in. Jag tror jag vet vad jag kommer att drömma om inatt iallafall, och som vanligt eller iallafall som oftast tror jag det blir något positivt. Om inte, så är det ju bara att vakna..
Hörs imorgon, natti natti...igen

Just a happy Jenny..

Taco lov.


Som sagt, tacosen gjorde han stark.
Inte för att Anders är hela laget, men enligt mig var han en stor del av det idag.. Väldigt stor del! Tycker han borde få lite mer cred även om han inte gör mål varje match så behövs det ju ett bra spel där emellan?! Tack och lov för Anders (Vad jag kommer vara hatad av alla sthlm:are nu.. men det är lugnt, jag tycker inte om er heller ;) )För er som inte vet så vann alltså elfsborg över göteborg idag, vad var det jag sa?
Dock blev det inte 2-1 som jag sa, men 2-0 var ju ett ännu bättre resultat så jag klagar inte, jag älskar verkligen fotboll och idag var det riktigt kul att titta med.

Dessutom fick jag umgås med Madde och hennes kära vän Åsa, mycket trevligt hade jag. Bra fotboll och två härliga tjejer, vad mer kan man begära? Seger dessutom, jag är helnöjd med kvällen.
Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu med för tänkte gå upp tidigt och träna och hinna med allt som bör göras, men vi hörs imorgon. Sussa så gott.

Beware of the dog.

Nu sitter jag som vanligt och letar efter ny musik, har massvis med sidor med hur mycket ny musik som helst. Men är ni tålmodiga så kommer förmodligen alla dom jag iallafall tycker är bra ut här i bloggen förr eller senare.

Nu har jag varit och tränat och hunnit med att hämta ut biljtterna till mig och Madde till matchen ikväll, ska bli så himla roligt. Årets bästa match brukar det vara, derby liksom. Dessvärre brukar det vara ganska pinsamt med Elfsborgsklacken som på hemmaplan blir överröstade av borta klacken. Men sen är göteborg inte så långt häirfrån och dom är några tusen fler invånare i Göteborg än här..
Jag kan fortsätta skriva om fotboll men tror inte det är så många som besöker min sida som vill läsa om det så..

Förövrigt för er som inte vet det så har jag fått jobbet i 3 Butiken här i Borås och ska göra mina första dagar torsdag och fredag. Ska bli så himla roligt, dock är det ju bara timanställning jag fått då dom precis anställt ny personal, eller rättare sagt typ dagen innan jag var där inne och pratade med chefen.
Ska bli himla kul iallafall!
Men nu så ska jag hoppa in i duschen, hörs efter matchen.
Kram

Akta Kungen..

Dagens låt.

Mishon - Real love
 

Rise and shine.

Vilken morgon.. Känner mig som en riktigt solstråle, verkligen!
Men jag ska åka och träna nu tänkte jag så blir det nog bättre sen, hörs lite senare vänner!

I love new beginnings..

Myskväll det blev för mig, tacos med mamma och pappa. Bara det har ju i princip gjort hela min kväll faktiskt, jag älskar denna simpla maträtt!
Men dom säger ju att det är dom små sakerna som gör det.. Måste vara så.

Vilket fall, efter att kikat lite tv och slumrat till en stund, med tanke på hur mycket sömn jag fick inatt så var det ju inte så konstigt att man varit seg idag liksom.
Så efter detta blev det alltså lite ny musik, hopp in i duschen där jag grävde ner mig i mina favorit produkter från Lush alltså falrigt länge man blir kvar i våran avancerade discodusch då. Nu är hela jag len som en liten babyrumpa, känner mig som jag gjorde förr i tiden.. När jag var liten..

Nej men okej, efter duschen så kröp jag ner i sängen igen där jag nu är med datorn och vet ni vad det mysigaste av allt är? Förutom att jag känner mig som en barnrumpa?! Det är nämligen att jag hör hur det smattrar mot fönstrerna av lite regn. Till er som då inte vet: jag bor på våran så kallas övervåning på vårat hus alldeles ensam. Det låter bättre än vad det är, men det är som ett litet loft med sne-tak. I taket har jag två fönster så så fort det regnar minsta lilla hör man det jätte tydligt. Nu duggar det sådär alldeles lagom mycket så det blir såndär myskänsla.
Givetvis hoppas jag att det regnat klart tills imorgon så jag kan lägga mig i solen och sova när jag kommer hem från gymmet.
Dessutom ska jag på Elfsborg - IFK Göteborg imorgon på kvällen så då hoppas jag verkligen på bra väder. Jag och Madde, och det ska bli jätte roligt att träffa denna underabara varelse och prata och ha lite trevligt! Sen att jag också får kika på förhoppningsvis ganska bra fotboll är ju heller inte fel. 2-1 till Borås enda stolthet! Men nu är det dags att nana, men kommer mera trevliga inlägg när jag vaknat (senare idag)..
Natti natti.

Som man minns..

Det vi egentligen ville ha sagt..

Jag har inte bara två halv galna bröder, jag har två (eller egentligen tre..) ganska galna djur också. Eller är det kanske jag som har vild fantasi bara? Hmm


Jag tror bestämt att vi är den perfekta-familjen-onormal..

Pink comes out of the closet.


Antar att det kanske inte är bara jag som tyckte det var på tiden att Pink själv kom ut med att hon faktiskt är bisexuell. Inte helt oväntat kanske..?
Hon säger att kärlek kommer i alla former och färger och till viss del kan jag hålla med det argumentet, även om jag själv aldrig skulle kunna bli intresserad av en tjej på det sättet. Det är bara fel för mig, men jag vill också få fram att jag accepterar Pink lika mycket som alla andra. Dessutom tycker jag det är bra när en såpass känd person som är mångas förebild kliver fram och står för läggning.

Dethär då med att det är lite så att säga "inne" att vara homosexuell eller iallafall bi är inte anledningen säger Pink, hon bara är som hon är.
På något sätt tror jag faktiskt på det...

Dagens låt.

Kanye West ft. Estelle - Im the Shit

I'm Back.

Nu mina vänner, nu är jag tillbaka på heltid påriktigt.
Alla behöver vi ett litet uppehåll ibland right?
Men nu blir det ändring, lovar att det blir till det bättre också..

Vad har jag haft för mig hela tiden då? Massvis! Men Det som är viktigt får ni nog snart veta det annat förblir mina minnen.

Kan ju börja med gårdagen dock, då var nämligen min alldeles egna Sara här och hälsade på, om det var roligt? Många minnen som väcks till liv och faktiskt så saknar jag våran tid på 3Action, sen att just jag och sara hade lite roligare än alla andra är ju inte vårat fel..

Kvällen fortsatte utan sara(tråkigt nog) men med Lina och hennes vänner.. Helt okej kväll, alltid lika roligt att träffa Lina så =)

Hey that´s us, dock ganska suddig men men.

Förövrigt var jag och hälsade på min älskade Goodie förra veckan också, han verkade ha det hur bra som helst. Han är lycklig som har en annan Jenny som tar så bra hand om honom, men gissa om man saknar honom..

Men nu ska inte jag skriva så mycket mer här men kommer med lite låtar och sådant alldeles snart.
Hörs vänner.

RSS 2.0