Operation imorgon

Hej på er.
Tusaen tack till er alla som skickat massa sms och så, ni anar inte hur glad jag blir! Ni förgyller min dag!
Imorgon ska jag opereras, och verkar som om jag står först på listan. Så snart böjar jag att fasta igen, dock gjort det nästan sen jag kom.
Idag har jag mått riktigt riktigt dåligt, men det har blivit bättre nu iaf. När pappa och faster sussi kom så kom allt på samma gång sen efter det har jag mått mycket bättre. Tillochmed kunnat äta lite.
Kommer bli dåligt med uppdatering nu, men vill att ni ska få veta lite vad som händer.
Dessutom har jag en tant jämte mig som tjatar på mig så kan inte koncentrera mig på vad jag gör. Så därav alla stavfel, plus alla roliga sprutor då som gör att man ser dubbelt.
Kan berätta vad det är jag skadat med föresten, många som undrar det..
Fotleden ä det en fraktur i och en spricka en bit upp i något ben där med.. sen är det något ben i knäet som gått av också..
Så gips upp till höften just nu.
Men nu finns jag att nå på min mobil igen. Tack allihopa!
Kram på er.

Sjukhuset i Lund,

Ja men det är sant, kort är gott heter det ju?
Jag brukar ju aldrig vara eller känns mig speciellt olycklig, men detta känns rent ut sagt förj*vligt!!

Skulle rida Goodie igår, och allt gick jättebra fram tills att jag blev lite sur på honom..
Jag gjorde en löjlig "ponnyspark" och Goodie blev sur och sparkade bakut... Jag flög genom luften och landade ståendes på vänsterbenet krasch sa det och benet vek sig...
Ambulansen kom och klippte upp mina stövlar efter massa lustgas och smärtstillande, dock bet inget av det särskilt bra på mig.
Sen åkte jag ambulans till sjukhuset i Lund, och goa Anja följde med..(evigt tacksam för det ska du veta) 15 sprutor senare,tömt vänsterknä och gips upp till höften ligger jag nu på en avdelning och väntar på operation. men det är inte alls bra, jag kommer förmodligen inte kunna rida mer och jag tror inte jag ens behöver berätta hur hysteriskt ledsen jag varit?!
Som sagt, jag väntar på operation och ligger heldrogad här nere. Ni får gärna skicka sms och sådär! Men jag orkar inte prata om de med alla. Jag väljer själv vilka jag ringer! Men tack alla mina vänner som visat att dom brytt sig, jag kan inte med ord beskriva vad ni betyder.
Kommer hem nästa vecka förhoppningsvis med fint gips och utan häst. Han ska nämligen tillbaka till Jenny..
Förlåt för ett tråkigt och dystert inlägg, men jag har aldrig tyckt att livet känns meningslöst. Men idag fattar jag faktiskt inte vad jag gjort för att förtjäna detta..

Men dum och drogad som jag är så har jag hittat poistiva saker med detta ändå (även om dom är ganska oväsentliga)
1. Jag får kryssa över en av mina att-göra-innan-jag-dör saker, åka ambulans...
2. Jag har en galet snygg sjuksköterska som tar hand om mig, och dessutom ger mig morfin en gång i timman. Så gott som min hjälte varje gång ju..
3. Dessutom har jag fått en liten tankeställare vad gäller mina vänner, vissa anstränger sig mer och andra mindre.. Men det är bra, jag vet vilka jag ska stötta till hundra tio sen.

Men nu ska jag få mer morfin och en sömntablett sen ska jag dejta Johnblund och drömma om min envishet att till varje pris komma tillbaka till hästryggen och Goodie.
Syns hemma nästa vecka, annars kommer jag uppdatera här under helgen med operationer och allt (och ja det är okej att skriva frågor antingen här eller via mail..)
Saknar er där hemma, mina vänner och min familj (tack mamma och pappa som körde hela vägen hit ner, jag älskar er)

Goodie goodie.

Hej på er.
Måste bara berömma mina kära läsare. är så tråkig just nu med bloggen och inte ens bilder får ni. Men det ska bli ändring på det jag lovar.
Nu kom jag ut ur duschen precis, jag och Anja kom hem för en stund sen.
Varit en lång dag idag, då har jag och Anja ändå varit väldigt flitiga ska ni veta! Vi hoppades på att få rida i hyffsad tid. Men inte då, vid 6 tiden fick vi äntligen träna för första gången. Tror ni jag var överlycklig? Dessutom för Andreas, han är helt grymt duktig. Fick faktiskt ordning på Goodie hyffsat, eller nej han gick faktiskt bra. Dock kommer jag ha träningsvärk imorgon ska ni veta. Jösses!
Men vet ni vad? Jag måste nog sova nu så kommer uppdatera er mer imorgon. Sov gott.
Kramar!

Full rulle.

Jag är nu inne på min fjärde kvällsmacka tror jag och kom hem alldeles nyss..
Jag känner mig helt döende idag och har varit hungrig sen klockan fyra..

Vet att jag varit lite dålig på att uppdatera igen, men ni vet väl att jag gör mitt bästa? Igår va jag både trött och nere faktiskt (fått väldiga humörssväningar här nere..(tror det har med puberteten att göra.. okej ironiska Jenny, jag är väl inte van vid att jobba i 16 timmar i sträck bara..) Men Goodie är ju som ni kanske har förstått äntligen nere och det gör mig lycklig! Nu kan vi börja om och börja jobba igen. Ska bli så kul att få börja träna.

Idag har den nya tjejen Anja kommit. Verkar jätte trevlig så det kan nog bli bra. Ska bli skönt att slippa göra arbete för två också. Kanske jag slipper jobba så många timmar, dock tvivlar jag på det.

Förlåt om jag är lite tråkig nu men kan inte sitta framför datorn, har svårt att sitta överhuvudtaget.. Så måste jag duscha, sen kommer jag somna som en stock. Men vi hörs kanske om en stund eller imorgon. Kram på er!

On our way.

Hej på er.
Vet ni vad?
Nu är jag påväg tillbaka till skåne igen, men min Goodie! Tror ni det känns skönt eller? Vissa saker jag måste fixa innan det känns helt okej men nu är han iallafall hemma hos mig igen, och faktiskt tänkte jag rida redan när jag är framme, Dock bara en sväng ute för att han ska få gå av sig efter resan.. Han är inte den man går ut och går med utan kanske ett stigbett eller något, iallafall inte just nu k'ände jag..
Sitter i bilen nu med pappa och är strax utanför Falkenberg så har en ganska bra bit kvar dock, Hoppas föresten att ni haft en superbra midsommar?
Min helg var ytterst lugn, igår var jag nämligen bara hemma faktiskt, Det var riktigt skönt! Nu ska jag faktiskt koncentrera mig på vägen igen. Men vi hörs kanske ikväll, ska träffa den nya tjejen nu också.
Kram på er.

Märkligt.

Visst är vi människor bra intressanta ibland. Här sitter jag på tåget nu och fick givetvis byta i varberg där många boråsare spenderat nattet. Egentligen räcker det med att säga att medel åldern här är ganska låg men att förklara och utveckla något mer så har jag givetvis ett litet öra på vad som sägs. Och visst sitter jag här emellanåt och ler lite för mig själv.. Men tåget som nu är verkligen överfullt resulterade i att några unga killar fick sitta i korridoren på sina väskor.. Men vissa uttrycker sig ändå så som "ne vi sitter här och schteker".. Jag vet inte om jag börjar bli gammal men att sitta i en cab när det är fint väder nere vid kusten kan jag tänka mig är lite så kallat "schtek" men ett fullproppat lokaltåg med en bokad plats på golvet på sin egen väska verkar vara allt annat än lyxigt. Men som sagt jämför man mig med folket här så är jag nog så gott som döende så..

Bruno-Tävlingen!

Ja då var det dags för en liten uppdatering. Ni har väl inte missat Bruno-Tävlingen jag har?
Om ni har det så är det dags att ta tag i det nu och ta ett litet kort.


Bill och Bull på nya äventyr.

Dagen efter för många idag eller?
Dock inte för mig, jag mår prima ska ni veta. Men kan bero på att det blev en såndär lugn kväll för min del.
Hann inte skriva något igår för hade fullt upp på jobbet, eller i stallet hela dagen..
Förövrigt red jag den där tyska 3 åringen jag prata om. Gick ganska bra mer, eller bra och bra men bättre. Skulle visa den för någon Johan som jag inte hade någon aning om vem det var fören Andreas berätta att det är han som äger alla fina hästar i hela sverige. (tur att han sa det efteråt) Master, Don Charly (innan Minna fick honom..) Guiness, Isidor ja jag kan ju fortsätta men tror ni förstått poängen. En jäkla tur att jag inte åkte av på den lilla rackaren.

Sen kom Sara + släptåg och hälsade på i stallet, eller dom skulle lämna saras bil och grejer. Så dom var inne och kika på några av hästarna, finklädda och partysugna!

Efter jobbet åkte jag ner till Malmö och joinade dom andra, lite dåligt drag där. Men med tanke på att jag var med Sara så gjorde inte det så mycket! Hon är bäst!
Vi åkte hem redan vid ett tiden då både jag och sara var helt slut. Hem och sova i Helsingborg hos sara.

Men nu så ska jag vara lite social här med min crazy-bill hon har varit och handlat frukost och grejer. Om några timmar åker jag ju hem till Borås någon dag. Sen kommer jag ner hit igen, med min fyrbenta havremoppe!
Så vi hörs säkert senare.
Kram på er.


What is that?

Någon mer än jag som tycker dessa skor är något... Vad ska man säga? Märkliga?

Men ja.. samtidigt är det ju fruktansvärt roligt att sticka ut lite ( vilket du lär göra ganska mycket med dessa) och sen dessutom få prova något nytt.. Mja kanske blir ett par sådanna trots allt.

Märker ni hur otroligt begåvad jag är på att sälja in saker till mig själv?

Dagens låt.

Mariah Carey - Obsessed
 

Jag lever..

Vet att jag sa till några att hör jag inte av mig så har det väl blivit mos av stackars mig men jag överlevde min ridtur på vad jag förstod det på efteråt en ganska galen häst. Skönt att jag inte visste något, 3 år och bara sutten på, men jag har ridit själv utan lina och galopperat själv också. Mmm här går det undan ska ni veta. Jätte roligt var det, även fast jag kände mig som världens nybörjare och ganska klumpig.. Helt slut var jag efter ca 10 min också. Men roligt var det!

Nog om det, imorgon slutar jag förhoppningsvis i hyffsad tid. För då ska jag nämligen med Dennis och Sara på midsommarfirande. Jag som trodde jag inte skulle få fira midsommar iår! Men nej, jag ska minsann fira! I Malmö verkar det som nu tillochmed. Det är dock inte alls långt ifrån mig så.. På lördag efter vi kommit tillbaka så ska jag åka tåget hem till Borås och packa klart det sista och på söndag morgon ska jag få hämta hem min pärla. Som jag läntar!
Men en dag i taget, nu längtar jag faktiskt tills imorgon! Ska bli himla kul.

Varit en lång dag förövrigt idag också. Men vet ni vad man gör då?
Jag skapade nämligen en liten Jenny-tid här ikväll. Det måste man göra ibland!
Jag behövde fixa lite här innan den nya tjejen kommer på söndag med så. Men jag sitter här nu, nyduschad och härlig med fin knallblå anisktsmask (från stockholmsgruppen förövrigt, min nya favorit! Tack!)  och hår inpackning. Men allt ska ut strax, och jag tänkte krypa ner och sova. Kan inte bli bättre, är nämligen helt slut..
Men vi hörs säkert imorgon vänner! Natti natti

Tiden går fort när man har roligt.

Nu har jag precis kommit hem.
Idag skulle det vara en såkallad lugn dag, men icke! Jaja, imorgon ska jag ju tydligen få rida.. Vi får dock se det, en ny häst som kom inatt. Treåring från tyskland (som vi döpt till tysken eller skinny.. inte riktigt bestämt oss än) som är ca 174 hög. Jo men visst, vi får se om han menade allvar med detdär på riktigt haha. Men jag gillar ju att rida unga, eller lite halv galna hästar så det kanske blir jätte kul.
Dock ser jag fram emot att få komma igång med den riktiga träningen med Goodie. Ska bli så himla roligt! Inte många dagar tills jag ska hämta han.
Förövrigt kommer jag hem på lördag, i hyffsad tid faktiskt. Ska bara boka dendär jäkla biljetten först.

Men nu har jag jättebråttom, för D ringde precis mig (bara det liksom :)) och bjöd hem mig en sväng. På en såndär umgås kväll ni vet? Min Bill (Sara) ska givetvis dit och M. Har en känsla av att det kommer bli jätte trevligt. Men ska försöka inte stanna så länge för ska upp tidigt imorgon igen så..
Men vi hörs imorgon vänner.
Kram på er.

Dagens låt.

Chrishan - That shit
 

Flyinge.

Hej mins vänner.
Hoppas allt är bra med er. Jag ä iallafall framme i skåne nu, eller jag kom igår..
Åkte förbi min gamla ponny som ni kanske har läst påvägen.. Där stannade jag och red, och blev väldigt positivt överraskad över hur fin Lena hållt honom. Lite små fet bara men det är ju sommar..
Sen var det raka vägen till stallet och Sandra. Dom tog emot mig här och förklarade hur jag skulle köra till mitt rum eller lägenhet. Väl där var klockan jätte mycket och jag började bära in mina lådor. Efter en stund gav jag upp, då ringer givetvis mobilen och visst kommer Jimmie ut och håller mig sällskap. Vi tittade på film och var bara allmänt trötta ihop. Han efter vad som verkat en lång och ansträngande arbetsdag och jag efter en lång resa och en ponny som vet att han mer än gärna vill låta sina ryttare göra hälften av jobbet också..

Imorse var det upp tidigt och göra sig iordning. Åkte och fodrade i stallet.. Fick också reda på att detta skulle på en såndär extra lång dag. Jo men visst vad härligt.. Dock var det en super dag, trots att jag är verkligen helt död efter att ha jobbat i över 12 timmar.
Men jag fick följa med och kolla på programridningen på Flyinge som också var första uttagningen inför unghäst-VM i augusti. Givetvis var Sandra med på Greger, en väldigt vacker liten pålle! Där hittade vi också Minna Telde, Mattias Jansson och ja en hel del andra duktiga ryttare, Minna var faktiskt med på Don charly också. Red ett Grand Prix program.. Trots att jag älskar hennes ridning och hästen är "to-die-for" är jag inte riktigt helt nöjd faktiskt... Med risk för att halva dressyrvärlden nu ska hata mig, men jag tycker inte den är fräsch efter Las Vegas. Men jag håller tummarna att den blir såklart! Jag avgudar nämligen detta ekipage..
Vilket fall, efter Flyinge var det hem igen, fortfarande några hästar kvar att rida för Sandra så... Jag kom hem vid ungefär 21.20. Ni förstår kanske vilken heldag jag faktiskt haft..

Jaja nu sitter jag och kollar på resor hem i helgen, nej jag ska inte flytta hem i helgen. Känns faktiskt som om jag kommer stanna här!
Men jag ska hem och hämta hem Goodie i helgen. Så kommer hem lördagkväll men åker söndagmorgon igen. Ser jag fram emot kan jag lova!

Förövrigt, påtal om något helt annat. Tycker ni att jag stavar dåligt just nu är det bara för jag är fortfarande inte helt van vid att sitta och skriva med minidatorn. Men jag jobbar på det..
Men nu ska jag krypa ner under täcket och se färdigt filmen från igår. Sen ska jag sova.
Natt natti.

Sandra och Greger, förstår ni att jag gillar dendär hästen eller?=)

Time to go.

Godmorgon på er.
Idag är jag verkligen uppe med tuppen!
Men det är bara för jag ska hinna med allting idag. Ska nämligen till Helsingborg/Landskrona, för er som inte läst om det innan..
Innan det ska jag hinna med en massa saker, och dessutom åka förbi Mistral (min förra ponny) på vägen och rida lite. Ska bli mycket intressant och se hur han mår. Tror han mår som en liten prins dock!
Vet inte alls hur mycket grejer jag behöver ta med mig, men samtidigt så vet jag att jag kommer hem om ca en vecka igen. Dock bara över dagen, så detdär med packning löser sig alltid.
Nej, men det är väl dags att jag fortsätter. Ville bara dokumentera att jag faktiskt gick upp tidigt idag med. Vissa tror ju inte på mig att jag ska klara av sådant.. ;) Haha!

Inte konstigt kan jag lova!

Men vi hörs senare ikväll vänner. Har ju mitt fantastiska mobila bredband med 3 så...!
Kram på er.

En bild säger mer än tusen ord, right?! Nu är det äntligen dags igen :D

Dagens låt.

Chrishan ft. Meech - Trick look at me now (final version)
 

Städar-Jenny

Jag är fortfarande inte färdig med packandet.. Detta är illa, men tänka berätta om min plan imorgon..
Åker tidigt på morgonen, påvägen ner tar jag istället för motorvägen den lilla vägen ner mot hyltebruk. Dock nästan lika långt..
Där tänkte jag svänga in och kika på min gamla ponny Mistral, Lena ville dessutom att jag skulle rida. Så så blir det. Det ska bli himla kul att träffa mitt lilla busfrö igen! Saknar honom som bare den!
Efter det så ska jag ner till stallet och Sandra sterntorp och kika en sväng. Antar att det blir lägenheten och packa upp någron låda med kanske. Visste ni förövrigt att jag inte ens tagit ut mina flyttlådor ur bilen än sen jag kom hem från tyskland? Lite onödigt tänkte jag...
Sen är jag bjuden på middag hos Dennis verkar det som, med Sara dock så inga konstigheter där inte. Ska bli väldigt roligt iallafall.
Men nu är min rast över, det ligger nämligen hästgrejer på hela våran garage infart!
Hörs sen!
Kram på er.

Getting ready for Skaaune.

Nu ska jag ge mig ut och damma av alla hästprylar och fixa min transport som fortfarande står på uppfarten här hemma i väntan på att få användas. Såg dock att pappa tog den på en tur för några dagar sen..
Jag ska tvätta och fixa hela dagen tänkte jag faktiskt, kom på att det behövs så jag inte står där sen och ska ta hem Goodie och måste göra det precis innan. Nej idag ska jag tänka "planerande"... försöka...
Men först ska jag ringa min gamla hovslagare som är bäst i världen, ingen annan får röra hans hovar nämligen. Speciellt inte med tanke på att hon flyttat ner dit också för ett tag sen. Till flyinge för att vara exakt, där hon är lärare på hovslagar-utbildningen. Vet att den säker heter något flashigt men jag är inte jätte insatt på den biten. Förutom att jag är nog för kräsen för mitt eget bästa när det gäller vem som ska sko min häst.
Nog om det, ska försöka hälsa på Martina och Tina med kanske. Om dom inte jobbar, jag har ingen koll på det alls. Men hade varit skönt att säga hejdå, igen..
Madde har ju åkt till Nyköping idag, du vet gumman att jag hoppas på det bästa för din skull och kommer sakna dig!

Ja men jag har inget vettigt att skriva egentligen så vi hörs senare. Kram

Dreamer.

Nu kommer ni ju tycka att jag är något av jordens mest veliga person...
Men jag ska flytta igen, men inte vart som helst! Nej jag ska bli skåning. Jag pratade om det för ett par veckor sen att jag var nere i ett stall nere i skåne och kika. Hon har nu hört av sig ganska lägligt och vill att jag börjar.
Dessutom har jag pratat med Jenny och jag ska ta hem Goodie igen. Alltså jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är, jag har saknat denhär fyrbenta galningen så fruktansvärt mycket. Det ska bli så himla roligt!
Dessutom ska jag jobba som dressyrelev/hästskötare hos Sandra i skåne och ni kan ju nästan tänka själva att det är lite av drömjobbet för mig. Kommer få träna hur mycket som helst! Jag är bara så lycklig så jag vet inte vad jag ska göra...
Alltså blir det inget Danmark för mig.. jag har varit väldigt kluven vad det gäller det men jag tror att det blir bäst. Jag har dessutom några av mina favorit personer nere i Helsingborg, både Sara och Jimmie. Jag kan inte beskriva med ord ens hur glad jag känner mig, och nu förstår jag faktiskt varför det sket sig i Tyskland. Hehe ne men kan ju säga att det förmodligen är pga att detta skulle hända.
Nu ska jag försöka vara där i ett år och bara träna, sen ska jag ut på tävlingsbanorna igen ska ni se och jösses vad kul vi ska ha. Men nu ska jag gå ner och vara social igen, vi har främmat här.
Inga mindre än dom som vi köpte Mistral (min dressyrponny) från. Mamma och tjejens mamma som sålde honom blev jättebra vänner, lite roligt faktiskt. Men dom är så himla mysiga i den familjen så förstår det.

Förövrigt måste jag säga, vet att en del vet om det.. Men jag är himla stolt över min mamma! Hon har på bara några månader gått ner över 30 kg med hjälp av enbart rätt mat, träning och mycket vilja. Här behövs inga Paris hilton- dieter och svälta sig själv eller något sådant. Mamma har gått ner på ett väldigt hälsosamt sätt och verkar dessutom må bättre än någonsin. Inte nog med det, hon håller vikten också, ja jag är faktiskt otroligt stolt över dig mamma. Älskar dig!

Dagens låt.

Ne-yo ft. Laze & Royal - 3 way luv
 

17 Again.

Äntligen fick jag se den igår..
Filmen jag velat se så länge!
Den levde också upp till sina förväntningar, dock blir jag ganska löjlig när det gäller sådanna filmer. Jag tycker om dom alla, trots att det egentligen inte är speciellt genomtänkta filmer sådär. Men jo okej, den hade ju faktiskt ett ganska sött budskap... och en ganska söt skådespelare..


Walk with me.

Ny dag, förmodligen dagen-efter för alla studenter. Ni mår säkert sådär halvbra nu.. Men kan ju glädja er att höra att efter studenten går det bara utför..
Haha nehedå, det blir bara bättre ska ni se!
Umgicks med Martina och M igår, hade riktigt trevligt. Men blev ganska sent..
Men vakna av att anna rringde och vi ska nu ut och gå en sväng.
Men hör av mig snart!

Hallå mutor.

Hur får man en Jenny att komma på besök?
Jag tänkte citera (sms) här en van "jenny-övertalare" här har vi någon som vet vad jag vill ha minsann:

Vill du komma hit sen istället? Måste laga mat ikväll och så, det blir sent annars ska ju upp med tuppen imorgon... P.S Jag har Godis D.S

Här har vi någon som vet hur det ska gå till!


Smset är givetvis från Martina, så ni som hetsar upp er över att det nu är en kille kan vara alldeles lugna. Hade aldrig skrivit det i bloggen ändå isåfall :)


Update: Är hos Martina och grejar lite, M är också med. Hörs imorgon! Natti natti!


Chris Brown.

Jag är trött och irriterad på alla frågor, men som ni vet så är jag ju inte irriterad speciellt länge. Jag har nämligen botemedel mot allt!
Idag är mitt botemedel musik, inte vilken musik som helst heller... Nej, endast det bästa ska det vara och just Chris Brown är ju något av det bästa (bortsett från allt som har med Rihanna att göra)
Så här har ni, låten som gör mig lycklig och på gott humör. Tänk vad lättroad jag är...


Dagens låt.

Jeff - Kiss me through the phone (slow remix)

Tiden står still.

Konstigt det känns att vara hemma igen.. Vill tillbaka fast ändå inte.
Samtidigt som det faktiskt är skönt att vara hemma så va det ju ändå det jag ville hålla på med, så jag kanske skulle härdat ut med domdär unghingstarna? Nej, inte sätta livet på spel varje gång man går till jobbet. När det inte ens är det jag vill hålla på med..
Förövrigt så tänkte jag visa en bild på en av mina favoriter där nere (ja jag hade ett par stycken, men det är bara för det är så fina hästar nere i tyskland) Hugo heter han och är väl till salu som alla andra, 3 år gammal och rör sig redan som en gud. Dessutom påminner han så om Goodie, busig men ändå guda snäll.

Tänk vad lite paraply kan göra.. :)

Nog om hästar, igår var jag helt slut efter resan och allt så var en väldans lugn dag för mig. Skönt faktiskt! Jag har knappt berättat än för alla att jag kommit hem heller så fick väl förklara ett par gånger också. Idag blir det annat, nu strax tänkte jag gå ut med Ollie (i regnet..) sen tänkte jag åka och träna spinning, som jag saknat gymmet! Ja jösses! Studio aktiv är som mitt andra hem, trivs så himla bra där.
Sen ikväll får vi se, lite planer finns det men man vet aldrig. Ingen utgång dock, det är en sak som är säker..
Men nu ska jag ut i regnet och plaska, vi hörs senare.

TÄVLING!

Vill du se filmen Bruno innan någon annan gör det?


I samarbete med Stockholmsgruppencosmetics ger jag dig och en kompis chansen att se Bruno på bio innan någon annan gör det. Det enda du behöver är en kamera och lite fantasi, lite mod också kanske..

Allt du behöver göra är att skicka en bild till mig där du efterliknar Bruno så mycket det bara går till [email protected] och länka till tävlingen i din blogg. Då är du med och tävlar, har du ingen blogg? Skriv bara det i mailet så löser vi det på något annat sätt! :)
Vinnaren kommer publiceras här med det vinnande bidraget. Givetvis kan både tjejer och killar vara med, som sagt använd fantasin!
Vinnaren kommer dessutom få, , innan den har världspremiär alltså! Inte nog med det, vinnaren kommer också få gå på filmen utklädd till just Bruno. Lagom tid innan så kommer man få bokas in till sminkning, styling och fotografering.
Eftersom att det kan bli fler än en vinnare så tycker jag att ni även ska be era vänner skicka in bidrag så kan ni gå tillsammans! :)

Så skynda nu och ta lite häftiga kort och skicka till mig så kan du vara först med att få se denna omtalade film!

Tävling håller på till den 29 Juni


 


Dagens låt.

Francisco ft Gemini - Hands up


Stockholmsgruppen och Caroline Winberg.

Äntligen fick jag prova dom, som jag har längtat, och som jag varit i behov av en bra ansiktskräm.
Jag har slarvat medans jag varit borta nu, men idag när jag kom hem så väntade mitt paket på mig från Stockholmsgruppen och prokuterna som Caroline Winberg varit med och tagit fram..
Jag har därmed skaffat mig något nyt jag är beroende av, illa..

Caroline Winberg är just nu Sveriges mest kända supermodell skulle jag tro, hon har blandannat varit med och gått den prestigefyllda Victorias Secretvisningen för er som inte hört talas om henne.

Proukterna som Caroline varit med och tagit fram är ansiktsmask, face moisturizer, bodylotion och face cleanser. Det bästa med dessa proukter är att dom inte är testade alls på djur, vilket jag faktiskt brukar kolla upp när jag köper liknande saker. (Även fast det faktiskt är ganska ovanligt idag så förekommer det faktiskt fortfarande..)

Dessutom har jag fått lite prover med på Face Moisterizer, och eftersom jag tycker om alla mina läsare så mycket så kan ni skicka ett mail med er adress eller skriva en kommentar så ska jag skicka hem en till er också. Dock har jag inte så många kvar så det är först till kvarn! :)
[email protected]




Borta bra men hemma bäst.

Okej vart ska jag börja?
Luta er tillbaka för detta kommer blir ett långt inlägg!

I söndags var det den segaste dagen för mig på länge. Jag somnade klockan nio (om inte innan det tillochmed) och sov till kl åtta i månadags! Det är helt sjukt för att vara mig!
Jaja vilket fall, sen upp och till stallet och börja ännu en dag på jobbet.
Bara det att denna dagen fick en väldigt spännande vändning...
Sabine kom fram till mig och sa på sin snälla engelska att hon var så himla nöjd med mig och tycka så fruktamsvärt bra om mig men just nu hade hon ju tillräckligt med personer som jobbade för henne. Vilket stämde väldigt bra..
Tanken verkar ju vara att jag egentligen skulle ta över efter en av dom tyska tjejerna och hon slutar inte fören i augusti.. Smart Sabine!
Vilket fall ville hon att jag så länge skulle jobba på ett annat ställe, så åkte med chefen (tänk er en riktigt såndär gubbsjuk gubbe men lite för stor mage..) till ett stall en bit därifrån.
Där hade vi massvis med unghästar, och unghingstar som lilla jag skulle ha hand om..
Ja men gärna!
Sure, nej detdär är inget för mig alls. Jag bestämde mig för att åka hem efter många om och men. Jag tänker inte sätta mitt liv på spel bara för att sabine inte kan planera.
Dessutom finns det fler alternativ, har ett bra på gång redan nu faktiskt, så vi får se hur det löser sig.

Satte mig i bilen imorse, och tolv timmar senare har ni mig här hemma i Borås i min egna säng! Lyckliga jag!
Fast jag saknar redan tyskland faktiskt, eller en del av det!
En del saker kommer jag absolut aldrig sakna.. Typ tyska, och trafiken och en del otrevliga människor. Men annars var det trots allt en bra upplevelse. Fast jag hade nog inte klarat mig utan E, tack! :)

Nu ska jag börja packa in mitt täcke och sådär så jag kan sova iallafall.
Just det. får inte glömma.. ska vissa er en sak med...

TÄVLING!

Mer info inom kort, håll ögonen öppna ;)

Godkväll.

Hej på er.
Vet att min blogg är lite tråkig för tillfället. Men det får bli lite så nu medans jag är här nere i Tyskland. Dessutom kan jag inte lägga upp låtar längre för internet här är så fruktansvärt långtsamt!
Men men ni överlever nog skulle jag tro.

Kvällen igår var hur rolig som helst.
Vi var här hemma, fyra st tjejer och gjorde oss iordning och hade allmänt trevligt. Efter det drog vi vidare till Bernt(?) som hade lite fest på sin gård. Himla trevligt var det!
Var dock inte hemma fören väldigt sent, och upp alldeles för tidigt imorse och jobba. Men det gick bra, vid tre tiden skulle Sabine åka till Lingen och kika på dom internationella tävlingarna, med tanke på att hennes mamma var med och red (och dessutom kom tvåa!) så jag och M var bara i stallet i 6 timmar, knappt det ens.

Sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och latat mig och kikat på en film A walk to remember som jag förövrigt älskar. Den tog precis slut, och jag är helt färdig så funderar faktiskt på att lägga mig och sova. Dock kommer det två svenskar hit idag och hälsar på E så skulle vilja vara uppe och hälsa på dom. Men kan väl göra det imorgon.
Hörs imorgon.

Again.

Ja då var jag här igen då. trevligt va? Kul med en dag då jag faktiskt tar mig tid att skriva lite extra..
Vi var i Lingen en sväng, men tävlingarna höll inte på så länge till så vi ville inte betala för biljetter och se bara 3 ekipage eller vad det nu var. Men vi lyckades smita in till framridningen, där både Tinne Vilhelmsson var (som förövrigt blev placerad) och så stora namn som Isabelle Werth. Hon var tydligen missnöjd med seriebyterna vad E kunde höra, hon var riktigt sur när hon kom ut. Men visst tusan vann hon ändå..
Jaja jag var ganska nöjd med att se framridningen, det ger mig mer än själva programmen om jag ska vara helt ärlig. Man får se hur dessa stora namn och duktiga ryttare löser problemen, inne på banan så blir det inte riktigt samma grej.

Vilket fall, nog om häst-tjat nu. Jag ska nämligen åka iväg ikväll, jag ska med E på någon avslutningsfest. En kille här på stall ramsbrock som jag kallar för kalle, pga kalleskaviar, resten får ni räkna ut själv.. kommer aldrig ihåg vad han heter. Dessutom är han tysk så.. Han ska iallafall sluta av någon anledning och detta ska ju tydligen firas. Så tänkte jag skulle kika med en sväng, imorgon börjar jag inte heller fören vid halv elva så jag får sovmorgon!
Kommer ha massa att göra imorgon dock för att E är ledig. Men det fixar väl lilla jag.

Igår låg jag, E och M och kikade på The Notebook förövrigt.. Ingen av dom hade sett den, och med tanke på att det är en av mina favoritfilmer hade jag ju den på datorn. M höll sig vaken, men stackars E somna efter halva filmen. Men va härligt faktiskt. Dom jag bor med är verkligen hur mysiga tjejer som helst. Känns väldigt bra! Men saknar ändå alla mina vänner hemma, vissa mer andra mindre.
Men jag håller ut, kommer ha lärt mig något fruktansvärt mycket tills dess att jag kommer hem. Så får man se vad som händer efter det.
Ne dags att göra sig iordning då. Måste försöka hinna ringa hem med, bara M kan komma tillbaka från stallet med telefonen. det är ju dock inte mer än 200 m för mig att gå och hämta men ni kan aldrig ana hur mycket man springer fram och tillbaka här hela dagarna. Så jag och E har tagit bilen... :)


Miss you!

Lugna nu, jag har inte åkt hem. Bara en snabb rast nu, får alltid lagad mat här vid denna tiden men jag avskyr verkligen maten här så gick bort till huset ocg åt istället.
Nu kollar jag efter en sida på nätet, sätter mina tyska-kunskaper på prov. Men jag förstår en del faktiskt, ganska bra med tanke på att jag inte kunde ett ord tyska innan jag kom hit.. Men jag lär mig, sakta men säkert..
Dock funderar jag på att vägra snacka något annat än svenska från och med nu med tanke på att det är ju det tyskarna gör så.

Jaja, jag och E är färdiga för dagen. Vi ska nu åka och kolla på tävlingarna i Lingen. Stora internationella tävlingar, bara dressyr dock vad jag läst mig till iallafall.. (ser ni, inte så pjåkigt va?) inte alls långt dit heller så man får ju passa på.

Mina händer värker efter dendär stora bjässen från igår som balla ur totalt när jag skulle hjälpa C att longera medans hon red (longera är när hästen springer runt på en volt runt mig i en lina) den hästen är nämligen bara bebis och endast sutten på några gånger. Men stor som ett hus, säkert över 180.. Som alla andra..
Men nu får jag springa bort till stallet igen..
Ska se om E börja blir klar så kanske vi kan åka sen. Men uppdaterar säkert ikväll igen, om jag kommer in på internet vill säga. Det går nämligen så fruktansvärt långsamt här.. Vodafone dessutom, inte konstigt..
Jaja hörs sen!

Min favorit sa jag ju.


Jag vet att en del av er inte bryr er för fem öre, medans andra tycker detta med hästar och tyskland är mer intressant. Men ni som inte bryr er får ändå stå ut.
Här kommer en film som jag hittade på en av mina favvohästar här på stall ramsbrock. Don Bosco. Han står iochförsig i ett annat stall en bit härifrån, pga att han är såld. Men spelar ingen större roll, han är ju så att säga grymt snygg för det. Dessutom bara unghäst..

Alltid något.

Jag är trött, jag har ont och jag är hungrig..
Hårda bud här i Tyskland, nedå jag trivs här.. Dock har vi hållt på med alla unghästar idag och jag har bränt sönder mina händer med en longerings-lina...
Därav smärtan..
Men jag överlever, annars är det bra. Mådde inte alls bra imorse men bättre nu iallafall. Dessutom fått sitta på en av mina favorithästar, haha..
Jag har faktiskt tagit lite kort idag, men lägger upp dom en annan dag.
Vi ska åka och handla en sväng nu, bara jag och E här ikväll så mycket svenska.
Hörs imorgon vänner..
Saknar er!


Framme i Tyskland.

Hej vänner!
Jag är framme, kom fram sent igår men inte hunnit uppdatera fören nu. Va helt slut igår när jag kom hit, sen skulle det komma en ny häst som vi skulle ta emot. Vilket tog ca 2 timmar...
Jag var så gott som död när jag somna vid elva, och ni som känner mig vet att jag inte somnar innan tolv, och verkligen inte senaste tiden!
Vilket fall, 12 timmar tog redan ner hit. Då stannade jag visserligen påvägen, i Helsingborg för att säga hejdå. Sen på färjan i helsingborg-helsingör sen genom Danmark ner till Rödby-Puttgraden och autobahn here I am! Fy det var läskligt faktiskt, jag trodde jag skulle trivas. Men vet ni, jag tror inte jag låg över 120 en enda gång.. Inte ens när det var fri fart!

Jaja väl framme kör jag in på denhär gigantiska gården och längst in ligger ett hus med några rum. Som ett litet studentboende.. Fyra tjejer är vi, varav en svensk och två tyskar. Sen är hela gården full med både hästar och hästskötare och beridare, från alla håll och kanter, Frankrike, Italien, USA, Sverige, Tyskland och Belgien. Säker glömt någon nu, inte ens träffat alla än så.

Jag ska ta lite kort någon dag med, ni måste få se hur det ser ut. Men idag har vi fotat och filmat hästar så ganska trött på allt vad kort heter.
Eller rättare sagt, jag har gjort iordning dom.
Min första dag i stallet, endast 12 timmar.. men det var jag beredd på så det gör inget! Däremot att alla hästar du ser här är vad vi kallar hemma för wow gör det ju inte mindre bra, och dom du ser här som är riktigt wow, dom existerar inte hemma knappt..
Nu ska jag faktiskt bara uppdatera lite på after12 där ni också kommer få en låt idag så...
Sen är det hopp i säng.
Förövrigt, bara så ni vet.. Vet ni hur mycket jag ogillar dubbade filmer, på tyska dessutom..?!
Jaja natti natti!

Flyttar till Tyskland redan idag.

Nu går det verkligen undan mina vänner.
Jag åker redan idag, precis pratat med Sabine och åker till Tyskland imorgon. Men för att slippa åka för långt på en dag (dvs 80 mil i sträck) så åker jag ner till Helsingborg idag och sover där en natt. Jag vet inte alls hur mycket jag kommer kunna uppdatera och sådär nu faktiskt. Men eftersom jag nästan precis börjat lära mig hur Blogglovin fungerar så kan ni ju följa mig där.
Det är nämligen så att ni bara klickar er in där så kan ni lägga till alla era favoritbloggar så får ni ett mail när dom uppdateras om ni vill.
En del av er vet säkert redan detta men alla gör inte det så nu får ni gå in och lära er :)
 Follow Jenny M

Kommer sakna er här hemma, något fruktansvärt!
Men vi ses snart igen!
Puss och kram!

Kan man slarva bort vad som helst?

Idag har jag mycket att göra känner jag..
Rida, hälsa på Salwa på Coop i Borås (yaay) och kanske åka och fiska med martina. Allt detta ska också hända på en kväll, jösses vad jag är bra på att planera!
Dessutom vill jag hinna med att sola, vilket jag faktiskt ligger och gör just nu, med datorn i handen. Mys!
Packa måste jag ju också göra, för jag är långt ifrån klar kan jag lova!
Här sitter jag med mina stora problem och så råder det halvt kaos i brasilien och frankrike pga ett plan som försvunnit med över 200 passagerare, vad är det liksom?
Ursäkta mig min hur f*sen kan man tappa bort ett helt jetplan bara sådär? Inte direkt så att man kan springa och gömma ett plan..
Nej men förlåt, tycker det hela verkar väldigt udda, dock hoppas jag verkligen att dom lyckats kraschlanda någonstans på en öde och lever robinson livet nu, fast verkligt då. Och här frammåtkvällen så hittar dom alla passagerarna smått överförfriskade och dansande runt en stor brasa.. Fransmän alltså..

Ne nu har jag bråttom. Hörs sen!

Veckans hitvarning.

 
Brooke Hogan ft. Colby O'Donis - Hey yo

RSS 2.0