Lycka.

Jag kommer vara lika dryg på att skriva idag..
Gårdagen slutade i en enda soppa alltså, men det va nog tur. För var hemma "tidigt" och hann sova några timmar.. Vet dessutom att jag kommer få gå upp ganska tidigt nu några dagar så all sömn man kan få är välkommen.
Idag var jag uppe frivilligt (typ) halv 7!! Och började fixa och dona. Åkte strax innan åtta för att möta upp Emelie som skulle vara lite stöd på våran resa. Man vet ju faktiskt aldrig vad som kan hända.. Kul att stå med ett föl på stora vägen med mitt knä och en okunnig pappa ;)
Men väl nere i oskarström så insåg jag att detta förhoppningsvis skulle gå ganska smärtfritt. In med pållen i transporten och där stod han, som om han aldrig gjort annat.. 6 månader gammal, första gången han åkte själv.. Ja jag va imponerad! Dessutom kunde han ändå vara sådär äckligt gosig och såklart föll ju en nybliven matte pladask bara. Så nu är det kört!

Jaja vilket fall, ca 2,5 timma senare var vi i stallet och lastade ur en något stapplig liten fölis som tog några skakiga steg in i det nya hemmet. Efter att alla där gett honom uppmärksamhet och berömt hans temprament  så bestämde vi oss för att släppa ihop han lite smått i paddocken bara. Tråkigt att stå inne själv resten av dagen!
Efter ett misslyckat försök med en äldre mer erfaren herre så blev det 1,5 åriga linus på kanske 90 cm i mankhöjd (ryggen) som blev offret och Dino fattade tycke för denne lilla busunge direkt. Han passade också på att imponera på sin nya matte med en trav som inte kan tillhöra ett litet föl på 6 månader. Jag är förövrigt ganska säker på att jag gjort ett väldigt bra val! Jag är kär tror jag... ;)

Jaja äntligen hemma nu och har jätte bråttom men är så trött och seg så vet inte vart jag ska börja. Liten hemlis vart jag ska först men ska iaf avsluta kvällen med min busunge Martina och ja, party blir det. Känns som detta inte kan bli annat än en väldigt lyckad dag. Nu så kör vi gubbar!


To keep a girl like me.

Let's be clear
Those words of yours
Ain't working anymore
Cause I'm always giving
Here waiting while you're living
I need a new beginning
I'm not the girl I used to be with you

You think maybe that I'm just so easy
You can come in and out my life like you please
But baby no
Don't you know it takes more
To keep a girl like me

No more waiting for you to change
Don't you know that you bringing flowers
Won't stop the rain baby no, no
Don't you know it takes more
You're no longer worth waiting for

:)


Halmstad/Oskarsström imorgon.

Vilken kväll jag hade igår! Super trevligt verkligen! Se om jag kan få över lite bilder till denhär dumma datorn någon dag.
Idag var tanken att vi skulle åka iväg, men ingen orkade... Bara jag, trots att jag faktiskt inte sover längre och hållt igång hela dagen så var jag sjukt sugen. Men men nu planerar jag om min kväll, och tror jag har hittat något annat som kan bli kul så tänkte faktiskt hoppa in i duschen nu innan klockan blir för mycket. Imorgon ska jag ju åka och hämta min pålle. Så från och med imorgon äger jag äntligen en liten (blivande) dressyr hingst.. Lycka!

Duschen sen åker jag vänner. Hörs imorgon när jag kommit hem :)
Kram på er.


Rosa bandet.

Nu ska jag ut på äventyr..
Kom precis ur duschen och ska göra mig iordning.. sen händer det grejer, sa ju att den helgen skulle bli den bästa på länge! Och eftersom min helg börjar redan idag så..
Se vad det slutar idag, men det ska bli kul!

Imorgon så ser det ut att bli en sväng till stan för min del, fixa och trixa lite med transporten och sådär med.. Måste damma av den liksom? Ha! Kan ni glömma att jag gör men men..

Sen blir det Göteborg och party tror jag, eller kanske jönköping.. eller varför inte självaste Lidköping? Det är ju trots allt på tiden eller? Dock ska jag upp jätte tidigt på lördag för att åka och hämta min lilla stjärna! Men efter det så kör det igång igen, som sagt.. Galet kul helg jag kommer ha!?

Ni som sitter hemma ikväll, vad ni nu gör det för? (haha jag vet att vissa har ett annat liv än jag för tillfället, jobbar och sådär.. men..) Hoppas verkligen ni tittar på Rosa Bandet-galan?! Där va faktiskt jag och min Bill förra året, dock bara utanför då vi faktiskt jobbade. Rosa bilen, rosa monter, rosa bredband och rosa telefoner. Ja, helt enkelt en flickas dröm! Roligt hade vi minsann!


This is it.

Hemma en snabbis bara!
Varit i stan sen jag gick upp imorse ungefär, träffat massa olika människor. Mycket trevligt, men berättar mer sen för nu ska jag och Madde åka och fika :)

Brody Jenner.

Är det så nu att det finns en dubbelgångare någonstans där ute av denna man så let me know..
Dock verkar det ju som han blir singel nu efter förhandsvisningen av nya avsnittet The Hills som måste kommit ut på hemsidan nu faktiskt.. Kikade innan men inte då. Annars tycker jag faktiskt att dom är ett riktigt fint par så dom får gärna fortsätta vara tillsammans. Hade förövrigt ingen aning om att denna snygging var "plastbror" till systrarna Kardashians.. Tänk vad världen är bra liten ibland!


Tack Sony Music.


Ibland älskar jag min blogg.. Tack Sony Music!


Long day.

Jag vet att jag är tråkig vad det gäller uppdateringar idag. Men jag ska bli bättre jag lovar, men min dator är så fruktansvärt usel!
Vilket fall, idag har det börjat röra på sig. Mitt liv har gått från att stå på paus känns det som till att börja rulla igen. Underbart! Jag är så lycklig nu! Känns som tiden precis innan skadan ungefär, då bara allt flöt på, på något sätt.
Min dag har varit lite stressig, fast ändå inte.. Fick iallafall en akuttid på vårdcentralen, med tanke på att jag blev tvungen att gå den vägen enbart för att ingen vill ta sig an min "spännande" skada som läkaren kalla det..
"Oj.. du måste fått en riktigt smäll.. aldrig sett något sådant här innan.. men vad häftigt..?!" Ja jo men visst jätte häftigt du.. ska vi byta kanske? Får du känna på häftiga grejer.. för jag menar, trycka ihop hela knäleden det är ju trots allt både spännande och häftigt! Eller?

Jaja han var jätte snäll (och såg faktiskt ganska bra ut.. säkert rik med, läkare hallå eller?.. okej jag hoppas ni förstår min ironi..) och skrev en remiss till min läkare nere i Lund, då tillochmed han trodde att ingen här skulle riktigt våga ta sig an en sådanhär allvarlig skada. Givetvis så dröjde det inte lång tid efter att jag kom hem innan David (min kirurg från lund) ringde upp, vilket jag inte trodde han skulle göra ens denna veckan, och jag berättade har det låg till och han höll med mig om att en operation var bästa alternativet. Dessutom passr han på att ta ut alla mina skruvar så jag slipper bry mig om dom mer.. Sen får vi väl se vad han säger helt enkelt. Operationen kommer äga rum i Trelleborg om några veckor och jag börjar ju bli ganska bra på detta med operationer nu så tycker nästan det ska bli kul. Jag menar, mina kommentarer vid uppvaket kan jag ju skratta åt fortfarande. Som jag gjort bort mig! Dock inget jag delar med mig av inför alla, väldigt udda tankar och alla här hade definitivt inte förstått er på mitt tankesätt.. Förövrigt.. det är faktiskt inte så många som gör det alls!? Inte ens när jag är så att säga "drogfri"..

Efter detta samtal trodde jag ju knappt min dag kunde bli bättre. Men efter lite fler telefonsamtal så ändrades detta. Bland annat så pratade jag med Anneli som är uppfödare till min blivande stjärna. Tydligen så har dom fått se det jag anade när jag kikade på honom första gången, inte bara ett väldigt fin föl med bra gång... Utan tillochmed ett föl med gång som är något helt utöver det vanliga, tillochmed anar dom lite hingstkaraktär redan nu.. Yees! Me love! Min lilla buse..
Jag, pappa och emelie åker på lördag och hämtar hem han från halmstad och sen är han bara min! (och tydligen mammas, sen när vi börjar vinna pengar och sådär.. Breeders och ja ni vet..) Som sagt, med lite vilja kan alla drömmar slå in, min dröm är ju påväg att bli verklighet ellerhur?:)

Oj vad långt detta blev, creed till er som orkt er igenom hela inlägget! Vilket fall, håller på att lägger över lite bilder och funkar det så ska ni få se vad jag fick hem för fin present på posten idag. I love Music!


Häftigt va? Mitt knä..


Bill och bull slår tillbaka.


Känn dig oerhört saknad! Men jag bara vet att våra äventyr på action bara var början!
Sverige se upp...


Pay back time.

Hej på er vänner.
Jag har försökt uppdatera min blogg flera gånger men det går verkligen inte tack vare min usla mini-dator. Jordens skämt!
Okej ne det kan va bra ibland faktiskt men men..

Jaja har jag haft för mig senaste två dagarna då? mycket telefon och sådär, och lite hemlighetsstämlpat.. Om det är något jag lärt mig den jobbiga vägen är att jag inte kommer ta upp lika mycket i min blogg längre. Det funkar helt enkelt inte. Men det gör ingenting..
 
Hänt lite grejer med, eller rättare sagt jag har fått reda på lite grejer. Men om jag ska vara helt ärlig har detta gjort allt så mycket lättare. Dom sista stenarna har lyft från mitt bröst och jag är överlycklig. Jag vet att detta är bra! Det bästa som kunde hända faktiskt. Dessutom kommer min prins till helgen! Kan jag bli mycket lyckligare? Jag har genom något negativt kunnat uppfylla en av mina högsta drömmar. Sen att folk tycker att jag är en idiot, rör mig inte i ryggen! Ni är bara avundsjuka! :)

Bara så ni vet så kommer denna helgen bli den bästa på lääänge ;)
Kram på er.

Dagens låt.

Chris Brown - Crawl


Do you feel better now?

Hej på er vänner.
Tråkig jag varit med uppdatering idag va? Jag vet..
Men det är nämligen så att mitt mobila bredband gav upp på min vanliga dator. Givetvis skulle jag vara duktig och fixa till det, med tanke på att man råkar ut för en hel del sådanna här saker när man jobbar i en 3 butik. Visserligen inte jobbat där jätte mycket men ah..
Ja jag började ju bra men helt plötsligt så gick det så himla långsamt och jag tröttnade och stängde bara av hela skiten. Ja det var ju inte det bästa jag kunde göra kanske, så nu går mitt mobila bredband varken att installera eller avinstallera. Skit också!
Får sitta med min mini-laptop som förövrigt är jätte långsam! Vem var det som kom på att mini-datorer var så himla bra egentligen? Dom är mest jobbiga!

Gårdagen? blev en lugn kväll med film bara, somnade sent och vaknade hyffsat sent iallafall.. Men inte tillräckligt! Jag är helt slut.. Kan dock beror på att jag faktiskt inte sovit sådär jätte bra sen i onsdags. Både med tanke på att jag inte varit hemma och sen med tanke på mitt knä som värker jämt och ständigt! Skit är det (också)..

Vet ni att jag kollar varje dag vad det är för datum för att se på ett ungefär när min lilla prins kommer hem. Inte många dagar kvar nu, även om jag faktiskt inte fått något exakt datum än men..

Nej dags att duscha!


Come to mama.


Asos


We are the champions, my friend.

Nu har jag återhämtat mig lite framför tv:n en stund. Helt färdig!
Men kommit fram till att det blir en lugn kväll iallafall idag, sen vad det blir är inte helt bestämt. Men fick precis ett samtal som kanske gjorde att jag har planer. Jag vet inte, nej föresten.. jag ångra mig!
Martina ringde innan med, och hon hade börjat känna av tröttheten nu stackarn hehe.
Förövrigt, hade jag tänkt att åka och sätta mig på akuten idag. Men så blev det inte riktigt, så kanske åker dit imorgon. Någon som vill göra mig sällskap? det kommer bli en lång dag nämligen.. usch!


Dagens låt.

Rihanna feat. Kardinal Offishall - Russian Roulette (Remix)


Whata night.

Godmorgon vänner.
Lördag idag va?
Ingen koll alls känner jag. Sitter hemma hos M invirad i ett täcke och vill inte gå upp. Det är kallt och jag är trött! Men det var det väl värt. Hade helt galet kul igår iallafall, och vi var faktiskt på harrys. Dock kom vi dit ganska sent och vi hade nog ännu roligare innan. Eller ja.. det beror ju helt på hur och vem man frågar kanske.
Jaja vilket fall, det slutade med att jag inte körde igår, tänk att man kan falla för grupptrycket ibland? Eller var det bara för att jag älskar lakritsshottar och vem visste det sen innan om inte Martina och Tina?! Hade sjukt kul iallafall, kikade på idol och lyssna på musik. Tills F kom och joinade oss en stund innan i fick skjuts in till stan, jösses vad han fick stå ut med mycket stackarn.. Men tack!
Efter många om och men bestämde vi oss för att gå in på harrys iallafall och det var faktiskt ganska mycket folk där igår. Dessutom var R där med vänner helt galet roligt att se honom igen! Umgicks en stund med honom då mina vänner levde lite lajban. Stackars Tina som förövrigt skulle upp och göra högskole provet idag, och Martina börja jobba tidigt haha.
Vilket fall, tillslut blev det hemgång och halvägs tillbaka lyckades jag stöta på en viss snäll T som ville sjkutsa hem oss. Eller han blev mer eller mindre tvungen, stackarn!
Det var dock tur att jag efter några steg igår bara med lite höga klackar insåg att inte ens det funkar längre. Så vet ni? För första gången någonsin gick jag ut med helt platta skor (eller stövlar) på krogen igår. Inte helt illa faktiskt. Kände mig nästan som om jag var 18 igår igen, debuten liksom.. okej inte direkt men..
Tur var väl det iallafall, för det blev en del gå igår faktiskt.
Men nej, nu måste jag slita mig, det kommer ju en kväll till snart och jag måste flytta min bil och hem igen en sväng. Sen får vi se vad det blir av kvällen!
Kram på er.


ÖHHH

Hej!
Martina här. saknar mig?
misstänkte de :D
Va väl snart 2 år sedan, O JA jag hade det bra i USA :D
här kommer en kort update:
Bor: trandared
Singel: Beror på
Jobbar:Stek Burger king
Välkommna: Alla

Börjar jobba 08;45 imon, får väl ta å knyta mig.. på tok försent för lilla martinez :)
Ikväll kan de bli stort:D


Troru de?

Nu tar jag och lyfter min rumpa härifrån och åker till My love vi ska mysa och sådär... Nej nej, nu är det utgång på g, jag och Martina och Tina. Dessutom ska vi träffa R sen, reunion på den. Jag har en känsla att inatt, kommer det bli en bra natt..


Haha, Peace!


Djurliknande beteende?

Jag har en fråga till er läsare där ute..
Kanske framförallt er killar, men självklart om ni tjejer kan svaret så får ni gärna svara.

Jag personligen har funderat på detta ett tag, vi människor är ju trots allt djur.. Det är liksom inpräntat beteende som lyser igenom i mycket i gör och säger. Men varför?
Känner ni igen dethär?
En kille kommer med sin nya flaschiga bil och kör stolt upp framför kompisen som står med armarna i kors och funderar (innerst inne vill han säkert ha en likadan..), killen som kör, går ut och börjar prata med kompisen och det förste denne gör är att gå fram och spraka till ena däcket..
Är detta ett godkännande? Eller vill han bara markera sitt revir gentemot bilägaren? Att han liksom tycker den är enbart värd att sparkas på? Eller vad är liksom grejen?
Killar gör alltid så på bilar och det är ju inte direkt så man får reda på något och ser hur bra eller hållbar bilen är genom att sparka på ett j*kla däck? Då är vi ju isåfall bra korkade..
Eller okej det kanske vi är ändå?
Jag tycker det hela ser extremt korkat och löjligt ut, men många gör det ändå.. Säkerligen utan att veta om det, så vad är grejen?
Hjälp mig nu att svara på denna fråga som bubblat i mig hela morgonen/eftermiddagen, tack på förhand!

"Att enkom sparka på däcket för att kontrollera däcktrycket är lika effektivt som att smälla med handen på motorhuven för att kontrollera motorns oljenivå.."


Dagens låt.

Alexandra Burke ft. Ne-Yo - Good Night Good Morning


Godnatt vänner.

Jaa precis.. nu ska jag sova lite.

Var ute igår kväll en sväng fick tillslut med mig I som mer än gärna ställde upp för lilla mig och följde med till Xoy, tack!
Dessutom fick vi lite manligt sällskap av J som fyllde gubbe igår! Ha! (22 år alltså..)
Mycket trevligt, dock börjar tillochmed xoy bli tröttsamt här nu, vad gör man då? Flyttar? Vidgar sina vyer? Ja vi får väl se.. Vilket fall så blev det inte mycket sömn inatt, när klockan dessutom ringde kl 9 imorse så ville jag helst av allt bara avlida. Lite sådär snabbt och smidigt! Nej jag var inte bakis, körde igår. Men får skylla mig själv, upp var det iallafall och som tur va inte så långt ifrån sjukhuset så va där på någon minut. Sen köra igång med träningen. Cyklade ett par minuter och sen var jag helt väck, hade galet ont i knäet och ingenting ville fungera. Min sjukgymnast blev lite bekymrad och skickade hem mig efter mitt kortaste träningspass hittills. Japp, men det motiverar mig ju ännu mer att gå upp tidigt tre dagar i veckan och träna simplaste rörelserna du kan tänka dig. Speciellt om man hittat på lite kul dagen innan, verkligen!
Nu ska jag sova!
Natti natti, hörs senare..


Världens coolaste kisse..


Kärlek.

Som jag skrev innan så kikade jag på The City och dum och sko galen som jag är, la jag märke till att några av dom skorna jag drömt om ett par månader nu var med på ett hörn.. Kunde ju inte annat än att sätta mig och leta upp bilderna på dom igen, keep on dreamin..

Christian Louboutin


Dagens låt.

Alexandra Burke - Broken Heels


Told you so.

Jaha så det kan gå..
Vaknade upp med världens leende idag med, eller nej inte första gången för då var det mer "jag vill dö" tanken.. Kan va för att jag vaknade när det började väsnas där nere ganska tidigt. En viss jenny har nämligen fastnade trots mitt gonatt inlägg igår, framför datorn en stund till. Kom nämligen på att dom nya avsnitten från The City och The Hills kom ut på hemsidan igår. Ja och prova med att sitta och kika på det med mobilt bredband som dessutom blir grymt dåligt efter kl 00.00? Ska nog ringa och prata med domdär på kontoret och fråga varför inte jag i min lilla håla får surfa efter 12.. Kanske för att dom vet att jag vänder på dygent då? Helt enkelt vill dom göra mig en tjänst? Ja det är ju en teori!
Jaja runt 4 imorses somnade jag som en stock och vakna först för en stund sen. Då har vi ändå en hantverkare här hemma som installerat någon lyx grej hela morgonen. Fatta ingenting och vet inte varför i ska ha den heller men men. Det ska tydligen bli varmt i huset iaf, som att det inte är det när min kära mor eldar ändå?

Nu tänkte jag åka en sväng in till stan, sen hem och duscha. Sen har jag lite planer på att kika läget ute ikväll.. Ska visserligen ut imorgon med, men det gör inte så mycket. Som jag skrivit innan så blir jag gärna nykterist på heltid så. Vi får se vart kvällen slutar!

Förövrigt drömde jag en konstig dröm inatt.. Min bil blev stulen på allégatan och min chef från 3 var helt galen på mig. Inte för att 3 bilen var borta utan min egna. Vart kom han in på ett hörn liksom? Men sluta med att jag blev sur och sa upp mig. Hittade dock aldrig bilen igen, men funderar på om detta är en varning. Är det någon där ute som planerar att stjäla min ferrari så kan ni ju meddela mig om det, vi ska nog lyckas komma överens om något!


I don't love you like I did, yesterday.

Gonatt alla goa och glada.
Nu ska jag krypa ner med min skrikande kudde, mys! Varit en bra dag idag, vad har jag gjort för speciellt kan man fråga sig då? Absolut ingenting, snarare tvärtom.. saker som borde göra mig deppig, tandläkarn och dessutom träna på det som förövrigt gick käpprätt åt.. ja ni förstår!
Men jag är glad, allt känns bra och jag vet att det kommer bli ännu bättre. Är det inte underbart? ;) Natti natti!


Kenzas Gucci-look-a-like.

Storbloggaren Kenza har ju kommit med ett eget märke en gång innan. Denna gången satsar bloggaren på skor.. Jag kan ju inte låta bli att tycka att hon så gott som kopierat Gucci.. men hon är ju heller inte den första uppenbarligen så?!



Sen tycker jag ju att dom är galet snygga men.. När ska fantasin börja flöda?:)


Dagens låt.

JoJo - How you did it


Ollie stollie.

Ja här kom man precis innanför dörren.. Helt ensam hemma.. eller nej inte riktigt..
I ögonvrån ser jag något stort svart smyga försiktigt ner för min trappa.. Jag känner att jag blir sur och anstränger mig för att lägga till med den arga rösten och den arga minen..
Ollie!!!
Snabbt tassar något ner och fort in i mammas och pappas rum med svansen mellan benen. Givetvis följer jag efter och skriker lite på henne en gång till!
Hon stannar, vänder sig om.. Utan att ens försöka se mig i ögon, oj vad hon skäms!
Ja så går det när man ser sin chans att äta upp kattmaten så fort mamma, pappa eller jag inte är hemma. Rackarns att man blir påkommen ibland med.
Det absolut roligaste är att när man ser Ollies min, och man ser hur mycket hon skäms och vet att hon gjort fel så kan man inget annat än att börja fnissa.. Finns ingen som det kan se så mest syndast om i världen som hon, där snackar vi hundögon :)


Godmorgon.

Godmorgon.
Ja titta, jag är uppe redan.. Tyvär varit uppe en bra stund, inte kunnat sova sen en viss mamma blev sur på mig för att jag käkat upp blåbären hemma??! Vilket jag givetvis inte rört men ändå? Sådanna där små diskussioner man har när man bor hemma ni vet.. eller?
Vaknade av henne och blev så chockad att jag vred till hela mitt ben och knäet sa AJJ! Det har visserligen bara blivit sämre och sämre hela tiden så. Nu är jag skapligt trött på dethär faktiskt!
Vilket fall, ska ringa ner till Lund nu tyckte min sjukgymnast som jag precis pratade med.. Fick avboka idag med, bara för att jag ska till tandläkarn idag (döden) och det gillar jag inte! Men dom ska bara kolla mina visdomständer som jag vill dra ut (innerst inne vill jag ju givetvis inte det men dom är ivägen)
Efter det ska jag gå ner en sväng till sjukgymnastiken ändå, fast själv denna gången. Ser jag inte fram emot, men men vad gör man inte?

Igårkväll var jag förövrigt hos mina favorit tjejer (och kille) hela kvällen, tills jag började bli trött. Men ni vet hur det är? Ut och kör bil när man börjar bli trött så är man snart pigg igen..
Fastnade när jag kom hem framför Tv:n och Ice Age.. Ettan denna gången då givetvis, jag vet att jag är efter och har börjat i fel ordning men vad gör man inte? Bara tvåan kvar nu!
Nej nu har jag dragit ut på tiden länge nog, rädda mig?! Jag vill inte träffa tandläkaren..
Okej nu måste jag åka, håll tummarna att jag överlever..
Haha kram på er!


Mys Nappe.


Stockholm bokat!

Ja då var hotellet bokat och klart.
Den 4 December åker jag och Emelie upp till Stockholm och skämmer bort oss på hotell och går på Backstreet Boys konsert. Det ni!
Aldrig kanske varit Backstreet Boys största fan, men ska absolut bli roligt att se dom live.. Vem vet jag kanske blir?
Vilket fall ska vi bo på Quality hotel Globe som jag faktiskt aldrig bott på innan. Bodde alltid på Quality Prince Philip i Skärholmen när jag var i sthlm mina månader på 3 Action.
Hade förövrigt i tankarna innan att börja där en sväng igen, men nej.. Det kommer inte inträffa.. Också funderat på att flytta antingen till Helsingborg eller Malmö men nej, det får vänta allt detdär. En sak i taget!

Vilket fall, hur ska vi nu ta oss dit? Bilen känns extremt onödigt.. Tåg avskyr jag och flyg är ju bara att glömma. Väldigt bekvämt, men jag flög hem ett par gånger och det blev extremt omständigt bara för att man måste ta tunnelbanan hit och dit. Kommer aldrig glömma min panik när Danne (min dåvarande chef) försökte förklara för mig hur jag skulle gå tillväga..

Jag: Men Danne dethär går inte, jag kan inte.. det funkar inte..*gråtfrädig över att man har en automatgrej man måste hämta ut biljetter från.. plus alla hundra väskor runt omkring mig och tåget stod färdigt att åka..*
Danne: Men lilla gumman, du kommer aldrig vilja resa jorden runt eller till någon större stad eller? Ibland måste man göra saker utan att jag håller dig i handen..
Jag: Men snälla Danne kan du inte göra det, jag förstår ingenting här.. OCH NU ÅKTE NOG MITT TÅG! HJÄLP! *panik* och nej.. jag ska aldrig åka utomlands eller till stora flygplatser eller något sådant.. Inte efter dethär! Aldrig någonsin!
Danne: Haha.. Gumman? du är nog den mest envisa människa jag känner..

Men inte fick jag någon som höll mig i handen för det, men vem var den första jag ringde när jag gick av planet på landvetter tro ni?
Jo precis.. Min chef!
Jag: Ja men gud detdär var ju ingenting, sätt mig på flyget varje gång nu härdanefter.. Jag klarar allt!

Men innerst inne visste jag att jag aldrig mer sätter mig på ett plan om jag inte absolut måste.. och ta tåget eller tunnelbanan till flygplatsen det är bara att drömma om! 
Taxi till stockholm kanske? Hade varit guld! Men får nog bli bussen tror jag.. Jag gillar buss.. så länge jag inte behöver byta. Då kryper paniken fram.. Uscha..

Förövrigt är det bara jag eller börjar backstreet grabbarna faktiskt se ut mer som gubbar än boys..?


Okej kanske några år kvar innan dom är gubbar men...

Här hittar ni oss den 4-5 December..


Kesha i Stockholm.


Till er som inte fick se Kesha..


Inside out.

Godmorgon?
Okej för mig är det faktiskt morgon, gick precis upp.. Eller för en stund sen, hunnit duscha iallafall! Alltid något?
Har egentligen jätte bråttom för ska träffa A i stan om 40 min och sitter här med handduk och morgonrock..
Men men, jag är inte den som stressar eller? Hinner nog tillslut ändå..

Hörs lite senare istället, Kram


Dagens låt.

Jade Ewen - My man


Nothing is the same without you.

Jag önskar jag var tankeläsare...
Tips på hur man bli en sådan?


Svenska Hollywoodfruar.


We don't see eye to eye no more.

Jag är helt utslagen idag.. Ont i hela kroppen känns det som!
Blev ingen sjukgymnastik för mig imorse iallafall!

Jag vet att jag skrivit detta massa gånger, men jag har verkligen världens bästa vänner. Bara så ni vet!

R ringde mig för en stund sen och vi pratade lite om livets mening och sådär.. Okej nej det gjorde vi inte alls, vi mest flumma som vanligt. Men fick till några mer seriösa meningar än vad vi brukar få..
Han har iallafall bjudit med mig och mina kära vänner på liten partyrunda på fredag. Ja kan ju faktiskt bli trevligt! Jag vet dock att det blir en lugn kväll för mig, eller lugn och lugn men.. Funderar starkt på att bli nykterist på heltid faktiskt!?
Jaja vilket fall, vi får se hur det blir! Låter galet roligt iallafall, minns inte en enda gång jag hade tråkigt med honom eller hans vänner.
Men veckan är lång, så har massa tid att bestämma mig/oss!

Förövrigt vill jag också tala om att stallet jag jobbade i när jag ramlade av har Sveriges bästa och sveriges 3dje bästa 3åriga-gångartshäst.. Inte illa för ett stall med 13 boxar? Dessutom hade dom en 4åring med i finalen och även en 5 åring.
4 hästar av 5 möjliga tog sig vidare och fick riktigt fina placeringar. Dock måste jag erkänna att 3 åringen som vann (när jag jobbade där hette han Bliksem) var min favorit. Ingen lugn och snäll häst precis, utan precis som jag tycker om det.. En ganska galen hingst! Nej inte galen på det viset, men han tyckte om att visa upp sig och berätta för allt och alla att han var starkast, snyggast och helt enkelt In tha House


Bild från: Sportportalen


Dagens låt.

Lady Gaga - Alejandro


I can see your halo..



Denna videon med en av världens bästa sångerskor som sjunger till the king of pop, får avsluta min kväll idag. För nu ska jag minsann sova.
Söta drömmar!


Dagens låt.

Ne-Yo - I never knew I needed


Tillbaka på tävlingsbanan, men vid sidan om..

Okej... Jag var där själv för ett par år sen, envis liten skitunge på en fin ponny. Men tro mig, jag fick minsann kämpa för det också..
Varit och kikat på tävlingarna i Borås Ridhus idag, ett antal timmar! Och vissa små tjejer skulle jag om jag varit deras förälder nypa i örat, dom sitter där och rycker och sliter och sen förstår dom ändå inte varför ponnyerna inte gör som dom säger. Sten sura kommer dom ut från banan och surar eller gråter för att det inte gick som dom ville. Sen sitter deras föräldrar vid sidan om och håller med "Ja dommaren är konstig som ger så dåliga poäng" eller kritiserar andra ungar (bra föredömmen?) "men titta vad hon gör, så får man inte göra.. borde dom inte diskas för det?" Usch på er. Jag vet att många tycker jag är bortskämd eller iallafall var.. Men inte på långa vägar som dessa ungar! Dessutom var ridningen min hobby och den råkar vara något dyrare än just fotboll. Däremot hade jag tur att jag hade snälla föräldrar då som ställde upp!
Vilket fall var det en sjukt rolig tid, iallafall sista två ponny åren för då tog vi ett stort steg jag och min lilla Misse.. På kortet: Carl Hedin - Solid, Matilda Härneborn - Muff, Helena Kryssman - Ellison och Jag - Mistal + del av klacken Sara Höglund och Terry Larson. Härligt lag! Dessutom var detta finalen av Div 1, där jag och Misse kammade hem första platsen i LA:P1. Ett av mina bästa minnen mest för att jag red sist och allt hängde på mig + att domaren dömt ner alla andra som ridit så ettan låg på 62%!!! (vilket för er som inte vet vad det betyder, bara är ganska oacceptabelt att vinna med) men min ponny ställde minsann upp (jag slet så jag va helt svimfärdig när jag kom ut..) och vi vann med 69%... Laget vann omgången och vi vann också totalt.
Jaa, ett av mina många underbara ponny minnen, kan ju fortsätta i alla evighet. Kan berätta om någon gång vi kom sist med om ni vill? Haha ne usch, bara glada minnen nu.. Även om det såhär i efterhand faktiskt är något jag kan skratta åt!

Nog om mig, det var trots allt trevligt att vara i ridhuset igen. Även om just borås ridhus faktiskt inte är mitt favoritställe. Emelie var med mig, och vi hade mycket trevligt!

Hade tänkt försöka hitta på något med M nu men jag mår inte alls bra så tror jag skiter i det idag. Känner att jag behöver sova. Ska dessutom upp och träna imorgonbitti! Hoppas nu det börjar släppa snart med knäet, annars blir det ner till Lund snart igen antar jag.
Kom förövrigt på att jag ska till tandläkarn på onsdag på lasarettet med, usch! Ingen höjdare, kommer dessutom få hitta på en bra historia så dom drar ut mina sista visdomständer nu snart. Får fundera på detdär.
Nej dags att sätta på tv:n och sen kanske försöka sova eller något? Ja det känns så!
Hörs imorgon.
Kram

Så det kan gå.

Godmorgon vänner.
Trötta idag?
Det är jag kan jag lova! Helt slut tillochmed, känns som om jag är jätte bakis men drack inte en droppe igår. Men hade himla roligt!
Efter som inga ville följa med ut utom jag och Tina och hon inte slutade fören så sent så befann vi oss inte på förfesten fören vid halv 11! Dock gjorde det ju inte mig så mycket, skulle ju ändå inte dricka så?! Faktiskt riktigt kul.. Kanske för att jag och Tina var ensamma tjejer? Njae jag vet inte, tror mest det berodde på att jag och Tina är i allmänhet så fruktsansvärt roliga!
Efter att jag skjutsat iväg två av dessa killar (ja visst tusan ställer man upp liksom?!;)) till någon fest så drog jag och Tina ner på stan en sväng, haha ni som va där.. Ni fick veta det, och ni som inte var där.. Ja ni missa något!
Vi gick vidare upp till Xoy där det var för en gångsskull lite lagom med folk.. Men tar tillbaka detdär om att folk som festar på Xoy kan bete sig, nej det var något i stil med Harrys denna dag! Så trött blir jag, finns det något värre än personer som är extremt fulla och börjar prata med en? Sluddrar, stinker sprit (jäger och mintu?), blir extremt närgången och sen kommer sådanna där billiga komplimanger och ungefär fram tills precis innan detta har man försökt vara trevlig men nu liksom spricker det och man kastar ut sig något i stil med "stick, låt mig va bara" (milt formulerat?)..
Jaja killar som tjejer, när ni känner att ni börjar bete er på liknande sätt på krogen, ge er absolut inte på en tjej eller kille som är lite mer salongsberusad eller som jag brukar vara, faktiskt helt nykter.. Det finns absolut ingeting värre. Vilket är just precis därför jag gillar att gå ut nykter..

Jaja förutom detta hade jag galet roligt, träffade massa trevligt folk (förutom dessa överförfriskade idioter) som jag inte sett på länge! Men har aldrig tråkigt med Tina liksom! :) Dessutom stötte jag på en av mina stora ungdomskärlekar, sånt är lite spännande ellerhur?

Nu ska jag iallafall gå ner och äta lite, sen ska jag göra mig iordning inför en hel eftermiddag i Borås Ridhus där dom har stora Elit Ponny tävlingar. För bara några år sen så var jag själv med där med min fina Mistral. Tänkte det kan va roligt att kika på en stund iaf. Dessutom vill Emelie följa med också så det kan nog bli trevligt!
Efter det får vi se om jag och M skulle ha lite filmkväll kanske? Ja man kan ju hoppas!

Men dags att kila nu. Hörs sen!
Kram

Haha, jag bjuder på den :)


Kesha.


Här har ni att kika på ikväll vänner, ca 23.. för er som är hemma.. eller inte är det, vad vet jag?
Jag hoppas ni får en lika bra och rolig kväll som jag kommer få!
Puss ock kram!


Back to Basic.

Hej mina vänner.
Lördag idag, underbart intesant? :)
Fint väder är det dessutom.. Jag var lite nere innan faktiskt om jag ska va helt ärlig, suttit och kikat på resultaten och lite filmer som dom lagt upp från Breeders som är i full gång nere i skåne, Flyinge. Jag hade så gärna velat va där och kika, men nog tur att jag bestämde mig för att inte åka ner. För jösses vad jag saknar Goodie och tävlingar nu! Suttit och tjurat på mitt ben hela morgonen, men vet ni? Det blir inte bättre för det så.. En positiv sak dock, jag började lite smått träna mitt andra ben under styrketräningen igår, mest för att prova. Så har helt galen träningsvärk i mitt "friska" ben idag, men inte i mitt skadade haha så någonstans har jag ju börjat komma. Trots att jag tar samma vikter med båda ben, ja lite stolt är jag!

Vilket fall, när jag logga in här nu igen så satt jag och läsa igenom kommentarer. Även om inte hälften av er kommenterar som är inne och läser så är det några som gör det och får alltid så söta kommentarer så det får mig iallafall att dra på mungiporna och glömma mitt dumma knä (och fot..).. Tack!

Ikväll då så blir det party, sitter just nu och försöker styra ihop så det blir som jag tänkt. Men vi får se, löser sig alltid i slutändan ändå! Ska bli himla roligt ikväll, tror jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll eller inatt! Dessutom ska jag kika på Kesha ikväll/natt med här på min blogg.

Men nu ska jag faktiskt fixa iordning mig, för ska alldeles strax åka till stallet där jag ska ha min fina Condamino nu första tiden. R som har hand om stallet där ska bjuda oss alla på fika, gulligt va? Så roligt det ska bli att flytta dit, längtar!
Nej, dags att skynda sig.. Vi hörs senare.
Puss och kram till er!


Se om jag lyckas lika bra som Sabrin med detta buskrull ikväll.. Dock något kortare, attans!


Dagens låt.

Kristinia Debarge - Sabotage


Se Ke$ha live.


Här kommer ni imorgon (idag) kunna se Keshas framträdande live på Café Opera runt 23.
Be here, I will! ;)


Det går bra nu.

Jaha, så det kan gå..
Hade stora planer för denna dag, men jag vet inte riktigt längre.. Eller jodå, jag vet att jag inte kommer vara hemma iallafall.
Blev så himla sugen på att åka till Göteborg idag! Sågt att Push idag skulle få besök av en viss Dj Chuckie... Det hade ju inte jag tackat nej till att kika på. Attans då! Dessutom va det fruktansvärt roligt där förra helgen så..

Jaja nu får vi ta det för vad det är, och ladda om inför imorgon istället för då mina vänner! Då ska jag få styra och ställa lite, precis som jag älskar att göra.

Men hopp in i duschen nu så hörs vi imorgon vänner.

Ta det lugnt ikväll vänner, och glöm inte kika in här imorgon vid 23.00 för då visar jag Ke$ha som uppträder på bloggawards efterfesten på Café Opera live!





Japp, jag lyssnar på annan musik än den jag lägger ut i bloggen med faktiskt ;)


Dagens låt.

Shakira - Good stuff


Se det snöar.

Godmorgon.. eller middag är det nog nu?
Jaja vilket fall, jag försov mig imorse och vakna upp exakt när jag skulle vara hos sjukgymnasten och börja värma upp.. Slängde på mig kläderna och sprang ner för trappan och ut.. I SNÖN! Skapligt med tanke på att mina sommar däck är på än.
Gick ganska bra ända fram tills att jag precis skulle svänga i sista rondellen och en bil i hög fart som varken blinkade eller verkade kunna svänga gjorde det (istället för att köra rakt fram som jag trodde) och jag hann givetvis inte bromsa.. eller det gjorde jag men det gick ju inte alls, så gasen i botten brukar lösa det mesta.. Så också i detta fallet, in precis framför och redan uppvärmd och klar med tanke på hur mitt hjärta började slå där!

Vilket fall, alldeles försenad sprang jag (okej inte sprang, men skyndade) mig ner till sjukgymnastikssalen.. Blev trots allt inte jätte sen faktiskt. Jessica snäll som hon är bara skrattar åt mig med så.
Vilket fall, trött och sliten tänkte jag muntra upp mig själv i snöovädret med lite solning och efter det blev det en sväng hem till Martina på Trandared och hälsa på henne och elvis. Sitter här nu och pratar och har det gott bara! Saknat henne, ja eller Elvis med alltså :)


Mina sötnosar!


Dress to die for.

Jag har en svaghet (förutom högklackade skor) nämligen klänningar, ja jag vet att jag kanske är tjejig nu men tro mig jag tål lite skit under naglarna med..
Vilket fall så satt jag och kikade lite och fastnade för en klänning från Halens, och jag är helt kär.. Som vanligt? Feel free att klicka hem den till mig vänner :)


Ke$ha at Café Opera.

Som ni kanske vet så hålls veckorevyns BloggAwards på lördag, och efteråt hålls även en efterfest på Café Opera. Vi som inte tänker åka till stockholm för detta vill ju trots det inte missa efterfesten och stjärnskotten Ke$ha som ska sjunga lite. Men jag har en lösning..

Sony Music ska streama hela konserten och detta gör att jag ger er, mina söta läsare möjligheten att se konserten live i min blogg på lördag.

För er som inte kanske känner igen just namnet Ke$ha så lovar jag att ni känner igen några av hennes låtar :)

Jag nästan ångrar mig nu när hon ska uppträda.. kanske ska åka till sthlm i helgen ändå?

Jaja här har ni några exempel..


Soundtrack to my broken heart.

Ligger fortfarande invirad i min morgonrock i sängen och lyssnar på musik och läser blogg mail. Fortsätta skicka ni, allt mellan himmel och jord. Ska snart berätta för er vad som händer i min blogg i helgen med :)
Kan bli intressant va?
Jag vet att jag kommer sitta bänkad framför min egen blogg på lördag iallafall, musik älskare som man är.

Vilket fall, händer för skoj idag då?
Inte bestämt mig riktigt än, men tror jag åker en sväng till Martina nu innan hon börjar jobba. Sen ska hoppas jag på att få hinna träffa Tina eftersom hon är ledig idag, inte varje dag någon utav dessa tå är det faktiskt. Så man får väl passa på då.

Sen får vi se vad som händer tror jag bestämt, eller just det.. Lovat Mamma att köra henne och hennes kompis in till stan och sen hämta dom ikväll. Vet inte riktigt vad dom ska göra men man kan ju gissa kanske. Tror dom kommer ha lika roligt som dom brukar ha iallafall, bara inte mamma lovar bort mig igen så.. Tror det är andra gången det händer, fast första gången var det pappa och jag fick välja kille tydligen så (av tre bröder).. kanske dags att ta upp kontakten där? Njae inte direkt..

Satt och letade efter bra musik innan, dock bara på Spotyfi, som jag personligen tycker är ganska dåligt.. Det finns ju bara låtar som släppts och inte alla hundra tusentals andra som är precis lika bra och om inte i många fall bättre. Men hittade en gammal goding som fick mig att fastna,varför? Ja det tåls att fundera på..


Mario - Soundtrack to my broken heart


Dagens låt.

Shakira - Did it again


Tik tok.

Jag fastnade självklart här istället, inte helt ovanligt och öppnade inkorgen för min blogg mail där jag fått iallafall ett mail jag fastnade för lite mer. Synd att jag inte haft varken tid eller ork att gå in tidigare. Men på lördag får ni nog allt kika in min blogg om ni gillar musik och inte tänker gå på Vecko revyns efterfest på Café Opera.. Kan ju dela med mig mer när jag vet mer!
 Time to sleep.. Nighty nighty!


Baby you the best in the whole wide world.

Jag är jätte trött och kan inte sova.. Usch!
Sitter och pratar eller skriver med några av mina underbara vänner, ni är verkligen bäst. Bara så ni vet!

Helt färdig idag, vet fortfarande inte vad det är med mig.. Mår dessutom jätte illa av att jag äter voltaren 24 timmar om dygnet för mitt knä.. Som ändå inte blir bättre, snark!
Det är vad man får för att stå ut med att må skit flera dagar, inte ens ett lite bättre knä! Varför tar vi medicin överhuvud taget? Sist jag gjorde det fick jag göra EKG och ta tusentals prover, som jag förövrigt hatar. Nu var det ju inget allvarligt, annat än lågt blodvärde, fel medicin och att jag inte kunde röra på mig speciellt mycket.. Men ändå! Mediciner är farliga!

Jaja nog om det nu, dags att sova för mig. Inte för att jag har något att direkt gå upp till men jag har minsan vänta på mitt dygn (till det bättre alltså) och jag ska försöka hålla mina goda sovvanor vid liv.

Förövrigt måste jag ju gratta våran alldeles egna Anders Svensson som gjorde ett super mål idag mot Albanien och blev bästa spelaren på plan! Inte illa! Det förtjänade han..
Nu kan jag somna med ett leende på läpparna!


Den omtalade Apoliva reklamen.


Många tycker och tänker ungefär samma sak om tjejen i denna reklamen! Sett att hon tillochmed fått en egen grupp på facebook, något i stil med "alla vi som är rädda för tjejen i apoliva-reklamen". Ni får säga vad ni vill, jag tänkte samma sak första gången jag såg den, så kanske inte ska säga för mycket men.. Samtidigt måste man ju se att varken ljus eller smink eller någonting är till hennes fördel, så jag kallar det mer oproffsiga människor som varit med och gjort reklamen. För detta kallar inte jag att någon ser hemsk ut? Isåfall hemskt vacker!

Och ja det är alltså samma tjej.. Adina heter hon förövrigt..


Dagens låt.

Taio Cruz - Best Girl


Old school.

Jag visste det, här kommer gamla vanliga Jenny igen.. Sen om det är bra eller dåligt det behöver man ju inte yttra sig om. Just nu är det bra, effektfullt iaf. Känns bra idag, känner mig faktiskt väldigt spänd eller snarare förväntansfull på allt kul som kommer hända. Om bara mitt knä hade kunnat ge med sig också så hade jag varit mycket nöjd!

Hade en hemskt trevlig kväll igår, med väldigt trevligt sällskap. Mycket skratt precis som jag vill ha det! Tittade dessutom på Ice Age 3 vilket jag är lite efter med, för har varken sett 1:an eller 2:an.. Shame on me, I know.

Idag var det upp och raka vägen till sjukgymnastiken, och efter det unnande jag mig en sväng i solariet! Fusk, ja kanske det. Men oj vad härligt.. tyvär!
Nu ska jag träffa S och äta lite god mat och umgås, går ju aldrig ha tråkigt med honom iallafall! Men vi hörs senare.

PS. Martina och Tina? Jag vet att ni kommer hem idag, men som jag saknar er! Inte detsamma utan er, helt klart! Skynda er hem nu så jag kan få tillbaka mina långa och kanske oviktiga telefonsamtal (som är dom alldra roligaste;)) och taco kvällar och.. ja allt som vi brukar hitta på. Nu så! :) Älskar er båda! Ds.



Shit happens and life goes on.

Ja så sant så..
Redan börjat min process som jag faktiskt är ganska bra på att styra som jag vill. Dock brukar den vara vänd åt andra hållet. Men det gör ingenting, jag vet att det kommer sluta bra tillslut. Inte att det kommer gå att lösa, för det gör det inte. Men vissa problem är inte till för att lösa helt enkelt, så är det bara. Vi är bara människor och kan inte styra över allt.

Förövrigt var jag i knalleland igår med Madde, vi kikade i massa affärer och jag handlade inte någonting. Visst är jag duktig? Jag är stolt över mig själv faktiskt! Vi gick dock och fikade en sväng.. Men det räknas inte!

Efter detta blev det en lång pratsstund.. Som sagt, det som händer.. det händer!

Nu blir det att umgås med mina underbara vänner, och min kära mamma en stund med. Du är bäst mamma!
Och imorgon kommer mina godingar hem igen ju, efter en veckas sol och bad. Som jag saknat er!


Sounds like a broken record.

Jaha ja..
Vet ni vad jag kommit fram till efter ett par timmars funderande idag?
Det som är meningen att bli bara händer, och tvärtom. Ganska skarp tänkt jag ibland, trots allt! Tror nog faktiskt på ödet trots allt.. Fast detdär går ju att skriva om i evigheter så jag ska sluta nu medans jag fortfarande kan.

Började min dag med träning, som alla andra måndagar senaste månaderna och också så som de kommande måndagar i några månader framöver kommer se ut.
Insektsbilen var inte på parkeringen idag så jag slapp bli alldeles upprörd över parkering också.. Efter en stunds träning kom jag fram till att ingenting funkade som jag ville och det har bara blivit sämre och sämre senaste veckorna. Så en väldigt besviken jenny pratade med min underbara sjukgymnast som försökte hjälpa mig och komma på olika lösningar. Men hon tyckte som jag att det bästa nog vore att iaf prata med en läkare. Så det skulle hon gör, snäll sjukgymnast jag har va?
Efter träning åkte jag hem och duschade och gjorde mig klar för att sen åka med mamma som också nu är knäskadad efter en operation till hennes jobb. Så var vi där en stund, sen blev det mat i stan. Nu sitter jag här och ska snart åka till stan för att möta upp Madde. Sen får vi se hur resten av kvällen slutar, känner mig sjukt splittrad trots att jag vet innerst inne precis hur jag vill ha det. Men whatever, det som händer det händer helt enkelt.
hörs imorgon!

Dagens låt.

Lady Gaga - No way


It is what it is.

Snart en ny vecka.. igen..
Tiden går fort nu.. snart kommer väl snön med..

Vilket fall, gårdagen var lugn. Kikade några få sekunder på fotbollen, men jag blir som sagt alldeles för hetsig och kritiserar allt och alla. Tror bestämt att jag skulle kunna göra det bättre, för allt går ju med vilja det har jag fått lära mig!
Hur som helst blev det istället film, Transformers 1 och 2 men en helt utmattad Jenny somnade. Vaknade upp sent idag vilket var hur skönt som helst. Såg ut att bli en bra dag, men jag vet inte riktigt längre. Kanske är detta en bra dag? Ja vem vet!

Funderat på att åka ner till flyinge nästa vecka och kika på Breeders. Dinos pappa skulle ju varit med, men fick reda på av en gammal lagkamrat som jobbar hos Ann-Sofi (som rider Damino) att han blivit halt. Så tråkigt! Men såg att lite gamla lagkamrater och sådär skulle vara med. Också Sandra som jag var hos och red för innan jag ramlade av. Hade ju varit kul att se.. Jaja jag har någon dag kvar att bestämma mig.
Någon som ska dit?


Dagens låt.

Lady Gaga feat. Chris Brown & James Faunletroy - One Chance


Göteborg.

Nu är jag äntligen hemma..
Helt död!

Men fasen va roligt jag hade igår!
Jag och M satte oss i bilen och styrde nosarna mot Göteborg. Mycket bra musik, mycket skratt och massa prat.. Nästan så att det hade räckt med våran bil resa. Väl där parkerade vi bilen och promenerade till en vän till M som hade sin lägenhet mitt i stan. Lägligt!
Efter en mycket trevlig förfest (fram tills typ 02.00) så bestämde vi oss för att gå ut och kika. Men vi insåg att på bland annat Berså så hade folk redan börjat dra hem? Om dom inte kanske tillochmed hade hunnit stänga? Jaja vilket fall, vi drog oss vidare mot exet istället och var där en stund tills vi tröttnade och istället gick till Deep och där var det ju verkligen min typ av ålder... 28 års gräns. Men jösses Jenny har börjat bli lite till åren tror jag bestämt!
Kvällens kommentar va ju trots allt
Madde: Jenny, säg att du är född tidigare än 88...
Springer fram till vakten..
Jag: Ja men jag är född 87..?? *tyckte jag var bäst i världen*
Vakten: Jaha, men det är faktiskt 81 (eller vad det nu blir.. kommer ej ihåg?? Orkar inte räkna efter heller..) här ikväll.. Får se på ditt leg?
Jag: Mjaa.. *men räckte tillslut fram leget ändå..*
Vakten: Men gumman, du är inte alls 87a du är född 88?
Jag: Mjaa... kanske det.. men jag är NÄSTAN 87:a! *jätte stolt*
Vakten suckar djupt och släpper ändå in mig.. Kanske var brist på tjejer eller något? Men ska man ljuga om sin ålder så hade man ju åtminstone kunnat ta i lite? Jag skyller på alkoholen..
 
Hade tänkt fråga om det var handikapps anpassat där inne med, men kände att det inte var läge just vid detta tillfället. hade ju slängt ur mig något i stil med att det var diskriminering mot handikappade att ha så mycket trappor och ingen hiss. Jobbigt för mig som slängt ifrån mig kryckorna och dragit på mig klackarna för att gå ut och festa..
Men tro det eller ej, det gick faktiskt riktigt bra. Lite trött i benen idag, men det var det helt klart värt. Dock alldeles för lite dansande igår. Hann aldrig med det..

Det blev iallafall hemgång vid stängnings dags vilket var... 5 kanske? Jaja vilket fall, inte sovit många timmar iaf innan jag och Madde bestämde oss för att gå och äta och åka hem.
Hemresen var precis lika trevlig som ditresan igår! Trots två något trötta tjejer..

Men väldigt lyckad kväll igår iallafall. Händer idag då?
Bra fråga, ser ut att bli lugnt iaf, inte helt jätte pigg. Men ska försöka hålla mig vaken så jag kanske kan se lite fotboll iaf. Men om jag känner någon rätt så kommer vi inte titta på fotboll ikväll ändå.. Blir en film och om jag har tur så får jag se vad matchen sluta kanske? Men det gör inte så mycket, jag blir så hetsig när jag tittar på fotboll ändå. Speciellt när det är så mycket press som nu..
Men men vi hörs senare eller något vänner. Hoppas ni får en bra lördag, för det kommer iaf jag få :)


Den bjuder jag på idag..


Dagens låt.

Britney Spears - 3


Hejdå Borås, Hej Göteborg och Berså.

Hej på er.
Idag hinner jag inte skriva så mycket.
Haft fullt upp hela dagen, and I love it! Slipper man tänka på allt det tråkiga..
Jag började dagen med träning hos sjukgymnasten som gick okej. Fick iallafall mycket beröm av Jessica för att jag varit väldigt flitig! Roligt det iallafall..
Sen hem en snabbis och byta om för att sen möta upp M och äta lite lunch på Café viskan. Hamnar alltid där? Men bara för att jag älskar deras sallad.. Helt galen i den!
Sen blev det en sväng till ett solarie faktiskt, var ett tag sen sist. Visst är det underbart?!
När jag sen väl var hemma igen såg det ut att bli en såndär lagom dryg fredags kväll. Men tack vare M ser det ut att bli en rolig utekväll i Göteborg på Berså ett av mina favorit ställen i gbg. Där har idag bröderna Hennemann fixat dagens event med temat Moulin rouge och dit vill ju självklart jag! Önskar dock jag hade vetat det några timmar tidigare så jag hade kunnat gå in för det. Men ska bli kul att bara komma ut igen!
Vi hörs imorgon vänner, stannar dock i Gbg tills imorgon så får se när jag kikar in imorgon. Puss och kram på er.

Dagens låt.

Justin Bieber - One Less Lonely Girl


It plays out so different in my dreams.

Orkade inte skriva igår efter att vi kom hem för det var ju inte direkt tidigt jag svängde upp här på uppfart igen..
Jag och Madde åkte alltså till Lund igår för att träffa min doktor, så han skulle få titta på mitt knä och fot. Jag fick mycket beröm av honom att jag tränat upp rörligheten bra och kommit igång med lår muskeln igen (som inte var helt lätt..) och fått tillbaka nästan all rörlighet. Men sjukgymnasten verka inte hålla med, så fick bakläxa. Dock hade han ingen aning om hur allvarlig skada det var verka det som så tilloch med min doktor tröttnade på honom när han försökte förklara det.
Det verkar som om det är något med mitt knä tyvär, minisken eller något. Vi får se men jag blev förlängd sjukskriven och ska tillbaka i december för att se om det blivit bättre.
Påvägen ner stannade jag och M i Oskarström och hälsade på min blivande buse. Han såg ut precis som jag misstänkte.. Förjäklig.. Ojämn, tuffsig, mager och med en liten "bulle" under magen istället för runt hela. Helt enkelt inte så rolig, men oj så mysig! Han växer nog snart ikapp skulle jag tro!

På hemvägen så var klockan mycket, men vi stannade och åt tacos utanför landskrona. Sen åkte vi Falkenberg-Ullared och passade på att stanna där två minter för att säga hej till mina föredetta kollegor från action. Veera, Salwa och Emma. Mycket trevligt att se dom igen!
Vi svängde väl in i Borås vid 7-8 tiden kanske? Jösses vad trött jag var då! Men hade haft en jätte bra dag med Madde, så glad att du följde med!

Idag har jag hunnit med massvis känns det som.. Men blev iallafall lunch i stan med A och Ollie faktiskt. Hon fick prova på livet som snobbig stadshund, jag tror hon trivdes ganska bra.. Ni ser ju själva att hon tjuv-tränat inför detta ända sen i somras?
Vi satt och käkade på café viskan, och ollie klagade över att dom inte hade någon hund-meny.. Lite dåligt ändå, tycker dom borde införskaffa något sådant..
Efteråt gick vi omkring i stan en sväng innan det blev kaffe och en varm choklad för min del, eftersom jag tydligen inte blivit tillräckligt vuxen så jag tycker om kaffe än.. Men tror aldrig jag kommer bli vuxen då..
Jag och A och Ollie styrde sen nosarna mot Hööks faktiskt, och jag fick äntligen köpt en liten grimma till min Dino. Söt, så söt. Tänk vad bortskämd häst jag kommer få, usch då!

Men nu ska jag städa lite, innan jag ska hem till C. Får se vad som händer sen! Imorgon är det träning igen, bäst för gubben från i måndags att han håller sig borta då. Annars vet man inte vad som kan hända..

Dagens låt.

JoJo - I hate love


Lund here we come.

Åkte aldrig till Martina igår kväll. Kom fram till att jag faktiskt skulle upp alldeles för tidigt idag, så behövde sova lite.
Dock har jag inte sovit så mycket ändå..
Jag är jätte trött men ändå uppe i varv bara för att jag är så nervös. Men det går säkert bra! Ska gå upp nu och börja göra mig klar iallafall. Håll tummarna för mig idag vänner, vid 14.40 ska jag träffa min kirurg..

Förövrigt vill jag bara säga att jag kommer sakna er, Martina och Tina som lämnar landet idag och överger mig för turkiet en vecka. Ni är dom bästa som finns!


Sleep tight.

Riktigt bra dethär. Jag måste sova, men bestämde mig precis för att åka hem och hälsa på Martina som slutat jobba.
Varit en ganska fartfylld kväll trots allt.
Träffade Madde i stan och fikade en stund, eller blev en ganska lång stund. Sen hälsade jag på Simon och hans kära sambo. Blev en trevlig pratstund detdär!
Efter det hem en sväng innan Martina ringde och jag kände på lång väg att hon nog ville ha lite sällskap så tror bestämt jag åker dit. Dessutom åker hon med pojkvän+vän och Tina till turkiet imorgon så.

Vet ni dendär känslan av att vara extremt trött men varken kunna eller egentligen vilja sova? Jag är galet nervös inför morgondagen. Tur att M är med mig hela dagen, själv hade det aldrig gått.

Hörs imorgon vänner! Natti natti.

Dagens låt.

Paradiso Girls ft Lil Jon - Patron Tequila


Officiella Jenny-dagen idag!

Grattis till mig! Tackar, tackar..
och alla andra Jennysar och Jennifers..

Jag är trött, fruktansvärt trött faktiskt. Borde inte ens vara det.. över 3 månader sen jag gjorde något vettigt. Som jobba eller träna. Visst tränar hos sjukgymnasten men det är inte riktigt samma sak faktiskt. Jag längtar faktiskt tills jag får börja jobba, iallafall om det blir något kul. Det återstår ju att se dock.
Men men, folk måste ju få vara skadade och trött ibland med eller?
Jag kan iallafall inte sova längre pga knäet. Riktigt illa är det nu..
Men ska ner till doktorn imorgon, 30 mil dit och 30 mil hem. Men får iallafall sällskap av M hela vägen! Vi ska dessutom stanna till på nervägen och hälsa på min Condamino. Ska bli jätte roligt, han har säkert växt jätte mycket sen sist jag såg honom och börjat få såndär lurvig föl-vinterpäls!

Nu kom jag helt av mig vad jag höll på att skriva, telefonen blev mer intressant. Ska nog ta och skrota min telefon ett par dagar bara för att bevisa att jag klarar mig helt utan den. Eller gör jag det?


Höjden av fräckhet.

Vad är det egentligen?
Jo det ska jag förklara för er..

Jag har idag fått ta del av detta fenomen.
Idag var jag påväg till lasarettet och sjukgymnasten. Jag sitter där i min bil och småsjunger på en bra låt när jag kör in vid den stora entré parkeringen precis vid lasarettet. Lyckligt omedveten om vad som komma skall!
Som vanligt är det fullt som alla andra måndagar av någon konstig anledning, endast 5 minuters parkeringarna är lediga närmast ingången. Men en hoppfull jenny anar att en på vänster sida om mig istället faktiskt lägger in backen och skall parkera.
Jo men visst, jag stannar en bra bit ifrån så jag lämnar gott om plats till fröken i bilen att komma ut och inte pressar henne. För visst är det absolut det värsta som finns? När någon så gärna vill ha ens parkering så man knappt får plats att backa ut?
Samtidigt kör en toyota aygo (insektsbilen) in i rumpan på mig och börjar tuta som aldrig förr. Jag står där och blinkar och börjar köra fram lite.. tänker något i stil med lugnar du inte ner dig gubbe lille så backar jag på dig..
Men just precis då händer det som inte får hända, gubben (som numera blev gubbj*vel) trycker gasen i botten, kör om på insidan (dom 5mintersparkeringarna som stod tomma) och kör förbi mig.. Kan ni gissa vad han gör? Tar MIN parkering!!
Just i det läget funderade jag starkt på att bara köra in rätt i baken på honom! (hade jag fått bytt min front som är någon liten repa i.. perfekt!) Men nej om min ferrari ska krockas så ska den fasen inte krocka med en sånn ful insektsbil!
Jag la mig på tutan så hela sjukhus området titta upp, veva ner rutan och ja.. det va inga blomsterord som kom ur min mun. Jag blir sällan förbannad men idag blir jag förbannad bara jag ens tänker på det efteråt. Då är det riktigt illa..
Gubbj*veln sa något i stil med att jag är sen, och stått här och väntat jätte länge! vilket jag skiter fullständigt f*n i! Jag hade väl också stått och väntat, precis som honom. Jag var dessutom lite sen så kände mig ganska stressad. Trots det snodde inte jag hans parkering.

Jag fick väl snällt åka vidare efter att jag kastat ur mig mina väl valda ord och faktiskt ett antal människor runt omkring med. Akta dig gubbe, för jag vet vad du har för bil!


Snart kommer min fina Dino.

Åh blev bara tvungen att logga in igen och skriva lite bara för jag blev så glad.
Snart får jag hem min lilla bebis-häst. Dår får jag bli mamma på heltid där ett tag, som jag längtar. Att bara få vara i stallet igen. Pyssla och mysa..

Fick Mail från uppfödaren idag insåg jag och dom har tydligen börjat vänja av honom nu. Hans mamma är ganska gammal och är dräktig med en annan fin dressyr-hingst så hon behöver klart alla krafter hon kan få. Givetvis är då ett litet föl som diar för fullt, plus ett i magen ganska mycket. Så i början av november redan väntas jag få hem min blivande lilla (stora) stjärna. Vad lycklig jag kommer vara.

Även om jag alltid kommer sakna min Godis-man..

 


Can feelings just fade away?

Snart är även denna veckan över.
Tiden går fort nu, börjar dessutom kännas som vinter stundtals utomhus nu. Uscha!
Hoppas ni haft en bra helg iallafall, det har jag. Inte gjort något speciellt egentligen men det är det lilla som gör det eller?
Varit med C, så jag klagar inte. Faktiskt mycket nöjd snarare..
För er som undrar så visst lagade en mycket duktig Jenny mat i lördags. Det är faktiskt riktigt roligt, så länge man inte bara lagar till sig själv. Sen att jag är helt ur usel och behöver recept till de mest simpla saker.. Det roligaste av allt är dock att när jag sen står där och fixar och grejar, så börjar jag tycka olika saker och vips så är det inte alls som det stod på receptet från början. Ibland blir det då, vilket ni nästan kan räkna ut själva, hemskt! Men ibland funkar det. I lördags var jag nära kock varning! Nej okej, inte direkt men det var ätbart! Stolt. Haha!

På kvällen skulle vi ha spelkväll, spela Wii och sådant trevligt. Ihop med H och T, men vi tröttnade innan T kom och det blev film istället. Såg Johan falk filmerna, vad dom nu heter, två av dom iallafall och dom var grymt bra. Jag som inte gillar svenska filmer sådär värst mycket, men dessa var riktigt, riktigt bra.

Idag blev det en sväng in till knalleland innan vi åkte ut till Sparsör och hälsade på C:s syster som fyllde år. Mycket trevligt, men så himla seg idag. Jag skyller på mitt knä som gör att jag inte kan sova på nätterna. Men inte lång tid kvar nu för på onsdag får jag domen. Lika nervös som dom andra två gångerna, fast nu är det lite värre för denna gången ska jag träffa doktor David Roberts som opererade mig.
Jaja tänk inte på det, nu ska jag sova.


Natti natti


Confessions.

Välkomna tillbaka vill jag säga. Kul att ni kikar in igen, trots min bloggtorka.

Jag har dock helt och hållet tappat suget efter att få skriva av mig och blogga. Tydligen har folk valt och tolka ett av mina inlägg för någon dag sen på sitt egna lilla vis. Ni är helt fel ute!
Tröttsamt..

Det har alltså inte alls att göra med min pojkvän, och ja.. (jag ville lämna det utanför min blogg egentligen, jag har aldrig innan skrivit i bloggen om jag skaffat pojkvän. Dock känns det väldigt mycket annorlunda denna gången så om jag ska berätta det någon gång så är det nu..) jag har alltså pojkvän. Ni som visste det reagera onödigt dumt åt mitt inlägg för någon dag sen, det har verkligen inte med honom att göra. Vad det gäller han så hade jag inte kunnat känna mig mer säker och lyckligare än vad jag är och gör just nu. Så stay out of it.

Då har vi rett ut det, härligt.
Så vad händer idag?
Jag sitter och försöker testa mina matkunskaper, alla som känner mig vet att dom är usla. Iallafall när det kommer till att laga. Men nu fick jag en idé att överraska en viss person med lite mat. Men vad gör man när man är ganska usel på att laga mat? Köper färdig och säger att man laga själv? Haha yees!
Nej jag ska nog hitta något bra recept. Som tillochmed jag klarar av att göra. Makaroner och köttbullar here I come.


Duktiga Jenny.

Visst är jag v'äl duktig?
Trots mitt onda ben har jag idag varit ute och plockat ut grejer ur transporten och städat lite i min bil. Detta är ju liksom inte gjort sen i maj...
Nu är jag dock helt slut och har grymt ont i mitt stackars knä, tror jag ska dränka mina smärtor med lite O'boy. Väntar också på att Simon ska höra av sig som skulle hitta på bus, som vanligt. Men han har väl fått annat att göra så jag ska lägga mig och kika på E:tv!

Hittade förövrigt ett sött täcke till Ollie när jag städade bland mina grejer. Passade alldeles utmärkt, och matte hade mycket roligt. Någon verkade dock inte lika road..



Wake up in the morning and remember that you gone.

Nu har jag fastnat här framför datorn och surfat omkring, rotat runt kan en del också kalla det. Jag vet när jag borde sluta för att inte göra mig själv ledsen men jag kunde verkligen inte. Nu ligger jag här och funderar på livets mening istället, (nej nu menar jag verkligen inte något om att det finns något bättre än mitt liv för jag älskar det precis så som jag har det..) eller helt enkelt bara värderingarna man har och alla olika vägskäl vi stäls inför (dagligen) i våra liv. Stora som små! Jag valde lite fel idag och insåg ett mycket större misstag jag gjort, eller rättare sagt, mer påminde mig själv om mitt misstag.
Vilka gåtor jag skriver i nu, men det är mitt lite udda tankesätt. Jag skyller på dig pappa.. Du har gjort mig sånhär, lite obegriplig eller "lurig" som jag brukar få höra, men vi kan kalla det konstig kort och gott?! Bjuder på det..
Men allt uppfattas på olika sätt av alla, det som i mina ögon ser ut på ett visst sätt ser inte likadant ut i dina ögon. Grönt för mig är kanske gult för dig helt enkelt.

Men, jag har alltid intalat mig själv att det alltid i slutänden slutar bra. Det blir rätt, så som det ska vara. Jag kommer hålla fast i den tron tills någon bevisar motsatsen. Sen om det tar år eller timmar innan något händer det återstår att se..


Ser att ni vågar kika in här igen så fort jag börjar skriva igen, det gör mig glad. Ska försöka bättra mig! Dock blir jag mörkrädd när jag kikar runt i andra bloggar (vissa då alltså) och inser att jag nog inte alls passar in som "bloggare"..
Vilket fall, vad har hänt lilla Jenny idag?
Mycket och ingenting känns det som, tydligen för mycket för att jag ska kunna va vaken och alldeles för lite för att jag ska kunna somna.
Nej, men var med som lite moraliskt stöd imorse åt C som var på sjukhuset. Bihang? Jaja vilket fall, va kanske inge vidare till stöd. Men det är väl tanken som räknas eller?
Sen var det göra sig iordning en snabbis och in till stan och möta upp Tina. Vi hamnade på Café Viskan, för ovanlighetens skull. Satt där en bra stund och väntade på en viss Simon som skulle ringa. Tillslut tröttnade vi och väntade i stan istället på att Krister (som precis kommit tillbaka från ännu en roadtrip i USA, och nej jag är inte något avundsjuk verkligen inte!) kim och givetvis simon. Men inte mycket hände så jag och tina svängde bort till knalleland. Men efter att vi inte orkade kika i affärerna längre så gav vi upp och jag släppte av Tina och åkte hem.
Här hemma var det... lugnt..
Ingen av mina bröder är hemma så nästan obehagligt lugnt, jag är skadad kanske men nästan mer avkopplande att ha lite ståhej omkring sig. Jag saknar dom när dom är borta!
Jaja nu ska jag verkligen försöka sova, cred till er som orkat er igenom mina långa och konstiga inlägg senaste två dagarna! Haha.
Kram på er.


RSS 2.0