Grattis bror.

Nu är min dator på g faktiskt. Ska ta mig tid snart och fixa så jag kan sätta mig vid den någon dag snart. Lite mycket just nu bara. Uppdatering nu då. I lördags sålde jag min lilla pärla, R.I.P.. Golfen alltså..
Kommer sakna den lite men ändå inte, blir nog bra för er som köpte den hoppas jag.
Efter det blev det utgång med Tina på xoy, sådär lyckad kväll hade stallet med så som vanligt vart man väldigt lugn och sansad. Dock finns det väl helger som varit undantag...

Vilket fall, nu väntar man på att min bil ska bli klar, och vad får man då. En spullans ny Dodge Caliber att glida omkring i så länge.. Det går bra nu, man kan ju fråga sig vad folk prioriterar här i v'ärlden. Nog för att man sitter som en fläck i sätet när man trampar på gasen.. och jo visst sitter man där och små flinar lite då. Men sen tänker man efter lite och är detverkligen värt det?

Lite små cool är den ju ändå..
Ska inte bli långvarig idag heller med min uppdatering. Ville egentligen mest säga grattis till min älskade lillebror som blir tonåring idag. Inte hemma dock på hela veckan men var nere idag på jobbet och gav han en present! Snacka om att bli tårögd när han gav mig världens puss och kram när han fick presenten. Då ville jag bara ta med mig han hem igen..

Så är det, nu ska jag pallra mig från datorn igen och göra lite nyttigare saker. Ha en underbar dag allihopa! :)

De flesta människor är så lyckliga som de har bestämt sig för att vara..

Öken i min blogg just nu! Men denna värmebölja kommer snart vara över och då kommer massa roliga inlägg och tips. Massa kul jag ska skriva om men just nu har jag inte min dator och kan därför inte skriva om allt jag vill dela med mig av.
Allting är iaf helt underbart med mig, kan nog inte bli bättre faktiskt. Kännt så länge nu och det gör i sig att man mår ännu bättre! :)
Nej nu måste jag skynda mig lite, ska på en sista utflykt innan jag ska säljer min bil. Måste lägga ut annons på den.. vad jobbigt.. Då måste jag ju tvätta den och grejer. Men min nya bil är snart klar så dags att lägga på ett kol tror jag. Men men ha det nu super bra vänner!


Dagens låt.

Usher - Will work for love
http://www.youtube.com/watch?v=_p9F0pypm-Q

Så det kan gå.

Ja så är det ibland. Jag och Tina var ute igår. Va trevligt faktiskt.. hehe hmm. Började kvällen med att åka buss in till stan första gången på över ett år faktiskt. Det var inte illa! Konstigt att man bli så lat bara för att man skaffar körkort och bil?! Iochförsig har jaghaft körkort över två år men ändå..
Vilket fall, Tonic blev första drinken till oss blandade och givetvis var den som alltid helt perfekt. Vimmel sen, bara för att vi aldrigvarit där innan. Nästan inte en människa där men var ändå rätt så skönt faktiskt. Där fick vi nog den äckligaste drinken jag någonsin druckit. Back 2 back tror jag den hette.. Inte att rekomendera helt enkelt. Efter ett tag där drog vi vidare till Harrys som vanligt. Inte alls mycket folk där när vi kom, men det var det vi ville faktiskt. Blev dock mycket folk sen..
Jaha, min mobil la av också igår.. Är ju tur ibland att det finns så snälla människor här i sverige. Någon som sett samma sak som jag upptäckte och kom fram och frågade om jag ville låna hans. Dagens goda gärning, eller nej föresten veckans. Räddar en liten dam i nöd!
Jaja vakna för ett tag sen och sen harjag och min kära far suttit och kikat på nya bilar. Det tåls faktiskt att tänkas på,
Men ska dra mig nu ha det fint allihopa!

Dagens låt.

Sam - Change
http://www.youtube.com/watch?v=_O6xrngj6o0&feature=related

Dagens låt.

Akon - Sunny day
http://www.youtube.com/watch?v=YYUqTSMn8vI&feature=related

Long time...

Lånat min kära fars dator nu för att min är så jobbig. Så gott som gett upp den helt och hållet faktiskt...
Vilket fall, självklart kommer allt jag lovat att läggas upp så fortjag sätter mig vid den igen. Men först tänkte jag faktiskt att jag ska berätta att min lilla bil är till salu. Vem vill inte ha en liten lila golf?!! Givetvis kommer jag ta en liten bild och lägga upp här men letar ni bil så kan ni ju höra av er!

Jaha vad har jag haft för mig sen sist då? Kan man fråga sig. Förra fredagen var jag, Jessi, Beca och Sandra på Park Lane och tittade på Rut m.fl s modevisning. Fick en goodiebag när vi kom dit och sådär. Var nog bara jag som fick sakerna i hyffsad storlek.. Lite tråkigt men men så är det ibland. Blev lite vimmelbilder därifrån med...



Mysig kväll iaf, dock väldigt lugn.. Men det passade mig utmärkt!
Lördagen var det upp tidigt och jobba hela dagen och hela kvällen. Jag och Anders tog med våra brukare och åkte till Hofsnäs. Ja, ni gissade rätt! det var väldigt mysigt! Super väder och allt var jätte bra.
Sen dess har jag inte gjort något jätte speciellt, jobbat och börjat rida igen.. Äntligen! Så nu är det på rätt väg iaf!

Nej nu ska jag gå och göra mig klar, ska iväg med Tina sen. Ska hinna drömma lite om min nya bil som står och väntar på mig också. Kärlek!
Nej, inte så illa kanske. Men fin är den!
Ha en bra helg vänner.

Fotboll ikväll.

Nu har bloggtorkan nästan gått till överdrift här ju.. Fy på mig. Men jag lever, jag lovar!
Lovar också att det kommer en rejäl uppdatering med både sminktips och annat inom någon dag för just nu har jag lite bråttom. Ska på matchen mellan elfsborg - göteborg... Kan ju bli intressant detta ja. Klockan är mycket måste rusa. Ha en super kväll vänner.

Sommar, sommar, sommar!

Hemma igen, dock bara några minuter så får bli en snabb uppdatering.
Ansiktsbehandling hos Åse på Bond, dit ska ni gå om ni ska göra något sådant. Helt underbart, plus att hon är riktigt duktig! Lite dyrt kanske men det är värt varenda öre!
Efter det hämtade jag Jessi och vi satte oss på café viskan och åt. Mysigt! Tiden går superfort när man inte träffats på så länge. Vi som gjorde allt ihop innan! :)
Beställde tid sen på Mist stockholm nästa vecka och gå sminkkursen som jag älskar. Kan dom ju utan och innan nu men det gör inte speciellt mycket.
En stunds strosande på stan sen blev det parken och lite glass. Mums! Helt underbar dag verkligen, älskar sådanna här dagar. Man blir så lycklig på något sätt. Finns väl inget som kan kännas jobbigt idag?:)

Nu ska jag till stallet och sen in till stan en stund igen innan jag ska till Jessica och Tonic. Så nu vet ni vart ni ska ikväll. Imorgon ska förövrigt jag och Jessi till Gbg och Park Lane. Bara en stund dock med tanke på att jag jobbar hela lördag.
Men måste skynda mig nu! Ha en fortsatt underbar vårdag!

Vilken dag.

Nu ska jag till stan och må gott i ca 2 timmar. Det ni! :) Man får faktiskt unna sig sådant ibland. Efter det blir det mys med Jessi på något café- Vilken bra dag detta kommer bli känner jag. Ikväll hittar ni mig på tonic fast är nog inte där speciellt länge faktiskt. Men nu måste jag skynda mig. Kram på er.

Det okända.

Ännu en lång dag avklarad och faktiskt blivit ledig på fredag med. Riktigt skönt faktiskt.
Varit en oerhört lång och innehållsrik dag idag... fast ändå inte. Har fått uppleva saker som jag aldrig i mitt liv trodde jag någonsin skulle få uppleva, och jag ska aldrig mer tvivla på det. Dock har jag aldrig varit så rädd innan i hela mitt live :P.. Jag är ganska feg när det väl kommer till den biten.. Hehe jaja vilket fall, underbart väder och jag lovar att det inte finns något bättre jobb än mitt en dag som denna. Var ute på långpromenad i solen och sen hem städa lite laga mat och sen ut igen, fast med nästa brukare.. och ja, hem är faktiskt jobbet. Jag bor ju faktiskt där ibland.. :)
Slutade kl 9 och var egentligen helt färdig. Men behövde göra något kände jag, varit så mycket idag. Så ut i skogen det första jag gjorde när jag kom hem. Jag och ollie sprang och hoppade över grenar och stenar. Nu är jag däremot så trött så jag vill dö.. Nej det skulle jag aldrig vilja föresten! Men sova ska bli riktigt skönt.
Ska upp tidigt imorgon, ska till Bond Studio på ansiktsbehandling. Det ni, ja ibland får man lyxa till det! Efter det ska jag käka lunch med min gamla skolkamrat 7-9, Jessi. Vi har inte träffats på jätte länge, eller träffats har vi ju. Men inte suttit själva och pratat som vi alltid gjorde då. Vi var ju till och med på Kanarieöarna tillsammans. Förövrigt var det helt sjukt roligt! Kommer aldrig glömma den resan.
Påtal om resor, någon som vill åka med mig utomlands på söndag eller måndag? Typ grekland, eller spaninen kanske.. Ja ni kan ju höra av er isåfall! :P
Men nej, nu ska jag krypa ner i sängen och drömma mardrömmar om dagen som gått... Fanns iochförsig en del väldigt fina ögonblick denna dagen med..
Men det finns det väl varje dag :)
Sov gott vänner.



 


Kudden ropar.

Nu är det faktiskt dags att sova för min del. Skönt när jag kommer på sådant vid tio i ett... Speciellt med tankepå att jag ska upp och jobba lång pass imorgon. Sover dock inte natten så inte jätte farligt iaf... Det blir i helgen istället, det är du och jag då Jonas! :)
Imorgon kommer jag vara väldigt tråkig med bloggandet men men tror ni överlever det som vanligt! Kommer hem vid halv tio ungefär och då kan jag tänka mig att jag inte kommer orka så mycket mer än datorn faktiskt.
På torsdag sen är jag ledag, får se vad som hittas på då. Men på kvällen ska jag till Jessica och Tonic och hon ska hjälpa mig lite med min praktik!
På fredag blir det upp tidigt för ska äntligen få rida lite riktigt. Första gången på flera månader, ska nämligen hjälpa min lillasyster med Music. Ska bli roligt faktiskt! Sen jobbar jag resten av kvällen och även som sagt hela lördagen då jag även sover natt..
När s´ka jag få en ledig helg igen? Till hösten någon gång!
Men spelar inte så stor roll faktiskt, är nog bara bra! :)

Vill föresten hälsa nya läsare välkomna! Hoppas både nya och gamla stannar!

Men nu måste jag nana. Ha en superbra onsdag vänner. Sovgott!


Idol 2008.

Om man ska fuska sig till något, så kan det väl åtminstone göras riktigt? Tillexempel nu då en plats i Idol 2008... http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.415781
Hejja Kajsa, hoppas du får din efterlängtade plats, du har verkligen fötjänat den...


Fina smycken!

Det är väldigt många som frågat mig vart jag fått mina Bamboo örhängen ifrån.
Därför tänkte jag rekomendera den sidan här i min blogg för jag älskar dom nämligen! :) Sen har dom fått in massa nya roliga saker med, bettiesgalleria så där får ni gå in och kika. Har några saker jag fastna för nu..

tjuvlyssnat.se

Klädavdelningen på Ullared

En pojke ~6 sitter tillsammans med sin pappa och vilar på en bänk.
Pojken: Pappa, visst är det konstigt att mamma och syrran tycker det här är kul? Det är ju jättetråkigt.
Pappan: Ja du... du vet kvinnor... det här kan ta tid det... (suck)
Pojken: Jodå... Men du... vad gör man inte för kärlekens skull? När jag får en tjej ska jag handla kläder med henne ofta... Vart tionde år minst...


Dagens låt.

Missy ft. Beyonce - Nothing out there for me
http://www.youtube.com/watch?v=XVlGTb-Yr4I

Dagens låt.

Jay Sean - Stay
http://www.youtube.com/watch?v=fIrTuByFPmM


Dagens låt.

Cherish - Only one
http://www.youtube.com/watch?v=SKWcc8pSaXs

Dagens låt.

Donnie J - Rolling stone
http://www.youtube.com/watch?v=D9uwapooZFI

Sminktips.

Jaha, då tänkte jag börja blogga om det som jag faktiskt lovat ett bra tag. Ska försöka skriva litesmink och skönhets tips emellanåt. En gång i veckan eller något. Kommer även komma lite speciella tips för bara killar lite längre fram.

Börjar med något som faktiskt ovanligt få tjejer vet om. När mansminkar sig och använder mörka färger så förminskar det. Använder man ljusa färger har det alltså rent logiskt motsatta effekten. Många anväder tillexempel ett mörkt läppglans eller läppstift för att dom tror att det gör läpparna större. Men så är alltså inte fallet. Gäller samma sak med ögonskugga och kajal med. Men det kanske en del av er redan räknat ut ändå! =)
Så, ljust - förstorar och mörkt - förminskar.


















Scarlett Johanssons tur att gifta sig.

Ja då var det nästes tur att gifta sig nu då. Det är kändisbröllop efter kändisbröllop. Trevligt! Denna gången är det sötnosarna Scarlett Johansson och Ryan Reynolds s tur. Dock är inget datum planerat än, men ändå. Vilket par, nästan så man blir avundsjuk på dom båda två! ;) Men bara nästan.

Back on track.

Nu äntligen är jag hemma och faktiskt vaken.
Jobbade hela dagen igår, plus natten! 24 timmar för att vara exakt. Gissa om någon va slut imorse. Förövrigt har alla på Backvägen skrämt upp mig med alla spökhistorier och stackars jag som är överkänslig mot sådant sov väl en timma inatt. Men men, lika bra att börja vänja sig.
Jaja vilket fall, efter jobbet blev det en snabbis till goodie. Sen hem och sova! Somnade framför en film The hottie and the nottie. Som förövrigt kändes lite dryg. Kan bero på att Paris Hilton är så grymt dålig skådespelare. Men men vaknade framåt eftermiddagen, ännu mer trött...
Åkte till stallet igen och fick smörgåstårta och kaka av Fia som fyllde år, Grattis! Finns det något godare än smörgåstårta? Nej tänkte väl inte det!
Lite lustigt var det ju ändå. Givetvis just idag just den tiden följer swings barchef peter med therese till stallet. Av alla dagar och tidpunkter när både jag och sofia är där. Haha små roligt sådär. En parantes där med, lite mer personligt meddelande Beca du hade väldigt rätt, blev full i skratt när jag insåg hur rätt du hade.. Hur kunde jag inte ha märkt detta innan?!
Men men nu får ni vara med igen. Ska göra något så mysigt som att gå ut och gå med vovven nu i det fina vårvädret. Solen är påväg ner och det är sådär härligt ljummet ute. Älskar det verkligen! Så, måste dra nu. Ha det bra! :)

När ska ni vakna upp människor, och inse att alla är inte som du och jag?

Då var man hemma igen, efter första jobbiga dagen denna helgen. Varit på jobbet sen nio imorse och slutade kl nio nu ikväll. Varit en lååång dag kan jag lova.
Började med att jag och min brukare var ute och gick en stund. Sen packa vi ner lite mackor och åkte till stallet. Där dom förövrigt hade städdag. Hade faktiskt gärna varit med på den istället. Dumt nog hade jag lovat min brukare redan innan att vi skulle hem till mig och dricka kaffe så hela tiden sura han på mig för att jag gjorde något annat än att satte mig i bilen för att åka hem till mig. Kaffe och kaka är det viktigaste i livet.. och åka bil då.
Vilket fall, efter detta blev det stan och äta. Där höll jag faktiskt på att ge upp. Men efter att han som vanligt fått som han ville så satt vi på lilla krogen och åt mat. Svängde förbi någon kiosk också, tänkte jag kunde tanka på min mobil. Man får ju passa på! Där träffade jag min gamla klasskompis Karen, som jag inte sett sen vi sluta skolan. Jag kände inte igen han för fem öre. Fanns väl en del förklaringar kanske, den första är att han verkar bott på gymmet sen dess! :) Men va så kul att se han, helt klart bästa killen som gick i våran klass. Får man säga så? Jaja, nu gjorde jag det!
Sen hade vi ju hans kompis då, som jobbade i denna kiosk. Idag tror jag nästan på kärlek vid första ögonkastet! Så får man däremot inte säga så jag tar tillbaka det! ;)
Jaja tog en genväg till bilen. Men eftersom det var marknadvet jag inte om det var så mycket en genväg. Men jag har en sak jag verkligen måste få berätta för er, vet att långt ifrån alla som var där idag läser detta. Men vill att fler folk ska få en tankeställare. Detta förekommer mer ofta nämligen än vad många tror. Min brukare jag hade idag syns det ganska tydligt på att han är om man då kan kalla det "annorlunda". Sen hörs han och märks ganska mycket med tanke på att han är nästan helt döv och har sina speciella ljud och sådär.
En dag då som denna när man går igenom en stor folkmassa så kan jag lova att över hälften av människorna måste vända sig om och glo på min stackars brukare. Herregud han är inte dum i huvudet för att han är autistisk människor!! Han kanske inte förstår allt, men allvarligt talat. Varför måste man vända sig och glo ögonen ur sig på en kille som aldrig skulle kunna försvara sig mot detta? Sen finns det faktiskt olika sorters "glo" med. Det finns mer bara titta sen finns det stirra... Man kan vara nyfiken och känna sympati, sen finns det sådant som är när man kollar in för att man inte kan förstå sig på dom. En del ser tillochmed äcklade ut! tro mig, jag har växt upp med detta och jag känner igen vad som är det ena eller det andra. Ni som stirrar, er skulle jag faktiskt vilja springa fram och klappa till, hårt! Så kanske ni skulle kunna vakna upp ur eran lilla bubbla och inse att ni har det fruktansvärt bra samtidigt som ni måste inse att alla människor inte har det som ni, och det viktigaste av allt.. Inte är som er. Dom är tusen gånger bättre!

Nu ska jag sova, ska upp snart igen och jobba! godnatt på er.

Sveriges "nya" söta kändispar.

Jaha, börjar ju bli lite av en vana nu tycker jag. Även om man kunnat koppla ihop dom här ett par gånger innan så är man lite förvånad. Men vilket par, jätte söta! Tydligen har ju detta även pågått under en längre tid också, sött! Jag förstår att man inte vill berätta sådant faktiskt. Just pga att det sedans ska skrivas om och spekuleras i...
image213 
Elin Lanto och Kjell Wallmark (Brolle).

No promises.

Vilken ångest man har nu när man vet att man ska upp om bara några timmar. Men haft en super eftermiddag idag. Ringde Beca från jobbet när jag slutade vid fem och frågade om hon ville följa med in till vårmarknaden den en stund innan allt packades ner igen. Efter många om och men blev det så och vi var påväg. Kikade på lite smycken och sådär men inget som föll en i smaken men samtidigt är det inte så viktigt. Det är mer bara känslan av att gå där på vårmarkanden med alla folk och så. Underbart!
Bytte ett par tofflor åt Kinkan med så får inte glömma dom imorgon till jobbet, kommer garanterat gör det men men. Efter det åkte vi hem till mig så jag fick duscha sen boka vi bord på Jensens och åkte dit och satte oss och åt tre rätters middag. Helt underbart gott var det. Tog dock väldigt lång tid emellan så istället fick vi ett present kort tills nästa gång vi skulle åka dit. Låter bra tycker jag, vi kommer snart igen! Riktigt mysigt, och jätte god mat verkligen!
Med mätta magar gick vi vidare till tonic och pratade lite med Jessica och jobb, ja lite allt möjligt. Hon är så himla go den människan!
Vilket fall, nu är jag hemma och här är det massa folk som sitter nere och för oväsen. Funderar på att gå och lägga mig men lär inte somna om dom håller på sådär. Sen vet man vad som väntar en nu dom närmsta dagarna så blir trött av att bara tänka på det. 9-21 imorgon och sen 9-9 söndag-måndag.. 12 och 24 timmar. Ja ni hör ju vilken fest det blir för mig i helgen. Fy va jobbigt. Men imorgon lär gå lika fort som idag nästan, åkte till stallet sen hem till mig och fika. Efter det handla godis, sen hem och laga mat ja och sen var det ju nästan dags att sluta. Imorgon tänkte jag att vi kanske skulle gå ut och äta eller något. Blir stallet med antar jag! Vad han kört medmig idag haha, men jag bjuder på det. Tycker så bra om min brukare ändå så. Men men dags att sova. Natti natti!
image212

Who knew.

Har egentligen väldigt bråttom nu, jobbet ringde och ville att jag skulle komma in och börja tidigare. Vilket betyder att man får gå hem tidigare ikväll. Skönt! Frågan är ju vad vi ska hitta på då. Åka till stallet kanske, det brukar han ju gilla... Åka till stan och fika hade varit mysigt. Jaja det löser sig.
Vilket fall, gårdagen blev inte alls som planerat faktiskt. Hann ändra mig många ggr. Men min bil som aldrig är något med annars var väldigt sur igår. Var väl besviken på att han inte fick åka med till göteborg kanske ;). Nej men vågade inte köra den så långt för den började bara koka. Hur som helst så slutade hela kvällen i Göteborg på bion Drillbit Taylor som faktiskt var ganska bra. Owen wilson är ju helt klart en av mina favoritskådespelare. Men just denhär filmen kändes så typiskt en owen film och allt var ganska förutsägbart. Men sen, det är väl dom flesta filmerna egentligen?
Nej nu får jag faktiskt skynda mig lite. Men ni får ha det så bra alllihopa. Ha en underbar fredag!
image211


Världens vackraste.

People magazin utser årligen vilka dom anser är världens vackraste människor. I topp på denna listan i år blev Kate Hudson.
image208image210

Personligen kan jag ju inget annat än att bara hålla med...

She shines just like a star.

Upp och hoppa..
vilken kväll igår! Hoppas ni hade lika roligt som jag?!
Började med när jag kom hem och se på det nya the hills avsnittet som kommit ut. Jag menar bara det gjorde ju halva kvällen nästan. Nejdå, men vill se nästa ännumer nu!
Jaja efter det så åkte jag och Tina till bussen där Sina redan hoppat på, så bar det av mot Göteborg. Fört blev det PC där det var ganska mycket folk. Eller rättare sagt, för mycket. Men stog där en stund sen vandrade vi tillbaka för att möta upp några Alingsåsbor som skulle med. Innan det hade vi redan checkat in vart SoHo låg. Precis jämt GP, hade också sett att man bara kom in väldigt finklädd...
Vilket fall, efter en väldigt sen kö kom man fram till vakten och blondi förklarar att det står Jenny Magnusson + 10 på listan.
Vakten bara kolla på mig och gav mig ett riktigt hånflin, Ja men ellerhur?! Han letade igenom sina papper och upptäckte att det faktiskt stod så. Dom andra står ju kanske +2 eller möjligtvis +3 men jag som har så snälla vänner som löste det ändå! Tack Daniel!
SoHo va riktigt fint ställe faktiskt. Jag trivdes där som fisken i vattnet! ;) Träffade massa gamla kompisar jag inte sett på hur länge som helst. Sånt är ju riktigt trevligt.
Vilket fall en väldigt nöjd och glad Jenny (blondie även kallad, och nej jag kommer inte riktigt komma över det ;)) hoppade ur bilen ganska tidigt ändå inatt. Stackars Simon ställde upp och köra så vi kom hem, det tackar man för.
Vaknade för en bra stund sen faktiskt och nu sitter jag här och funderar på att gå ner och göra min favorit frukost, smoothie. En dag kan inte börja bättre! Senare ska jag åka till Alingsås med och hälsa på lite, idag igen ja! Får passa på nu när jag är ledig idag. Ha det bra allihopa.


Teori är när man vet varför allting fungerar
Praktik är när allt fungerar men ingen vet varför
Hos mig är teori och praktik förenade
Ingeting fungerar och jag förstår inte varför.

Jag bjuder på den! ;D

RSS 2.0