Dagens låt.

Enrique Iglesias - Can't Get Enough


Jag och Lawish på treårstestet.


Hittade lite filmklipp från treårstestet i Svenljunga i Maj. Här har vi Lawish (e. First Wish ue. Rubinrot) som jag hjälpt till att rida in.
Alla som har ridit in och suttit på en 3åring vet väl hur det är när dom börjar bli trötta, totalt bensinstopp! Det hade Lawish här, men trots det kämpade hon och fick sitt diplom!
Finaste Lawish är till salu med.. bara så ni vet ;)


It ends right here..


Jag och min Iphone 4 har gjort slut, jag och apple har gjort slut.. och denna gången är det föralltid!
Tröttnat på alla extra kostnader som dom har, javisst det går att göra vissa olagliga saker för att komma undan detdär. Men allvarligt, ska det vara så? Plus att det gärna förstör telefonen..
Iphone och apple har blivit så stora och folk slutar helt plötsligt se på dom där extra kostnaderna, om strålningen som kommer från denna mobil, om att den faktiskt inte är så snabb längre om man jämför med mobilerna som kommer ut nu.. Den börjar förlora Iphone, 5:an måste dom göra något riktigt grymt med nu alltså..
Men det spelar ingen roll för jag har hittat en ny kärlek!

Samsung Galaxy s2 <3

Ingen som vill köpa en iphone 4 kanske?


Dagens i-landsproblem för en styck Jenny..

Ni som inte förstod detta så var föregående inlägg direkt från hjärtat - fast från min kära pojkvän. Han verkar tycka om bloggar va?
Jag ska berätta en hemlighet för er, det är nämligen så att lilla jag sitter och smider planer...
I samband med att jag köpte min fina Dino så satt jag och "pluggade" stam, hingstar, ston jaa.. Ni vet allt såntdär som en vanlig människa aldrig skulle kunna bry sig om..
Men i hästvärlden spelar detta väldigt stor roll, jag fastnade för ett par stycken..
Detta var ju också i samband med att jag varit nere och jobbat hos Sandra sterntorp och Anderas jönsson och skadat mig (hade för mycket tid över) och det var också då jag träffade på den hingst som numera är en godkänd sådan, nämligen Bellagio (e. United ee. Krack C, jaa men ni ser ju..) eller Bliksem som han då hette. Han var en lite sådär halv vild hingst egentligen, men snygg så man inte kunde slita ögonen från han.. och vilka gångarter! Dessutom gillar jag nu när det är hingstar som är lite go i sådär...
Vilket fall har jag hittat den perfekta fölungen efter honom, som från mammans sida har en del av det tyska blodet jag alltid velat ha.. Nu är ju då frågan, ska jag ha eller ska jag inte köpa mig en unghingst till? och isåfall är Bellagio eller Dinos halvbror som är efter Faustinius (e. Fürst Heinrich..!!) som är den blivande stjärnan?!
Jag har lite att fundera på... Kanske blir det ingen alls, och kanske blir det en till.. Min mamma och pappa skulle strypa mig dock, men jag älskar er ändå ;)

Bellagio..

Faustinius..


Fråga

Tjena tjena bloggen! Jag har ångest, vad ska jag äta idag och vill ni att jag fotar maten med en systemkamera.  Eller!?

Dagens remix.

Britney Spears - I wanna go (Jump Smokers Radio Mix)


Selena Gomez & The Scene


Joe Jonas.


Lancome.

Jag har ett litet tips till er mina läsare..
Har faktiskt provat detta själv och är lite halvt fast tyvär, eller ja..
Lancome har en serie som heter Genifique som i sin tur har ett serum jag då har fastnat för. Många glömmer av att ha något under sina dag och nattkrämer och tror att man är duktig för man tar ju hand om sin hud när man använder dessa. Men antingen för att företagen inte kommit på en bra kombination eller för att dom helt enkelt vill tjäna mer pengar (förmodligen det sistnämnda) så är det lite av en lögn. Alla ålderstecken och solskador och liknade sitter mycket djupare in än dag och natt krämer kan ta sig. Därför ska man använda sig av ett bra serum.
Det tar man direkt efter att man rengjort sin hud, alltså innan alla dag/natt/ögonkrämer eller vad det än kan vara..
Man använder väldigt lite vilket gör att just detta serum är väldigt drygt och låter det sedan sjunka in en stund innan man lägger på något annat.
Genifique serumet återuppbygger din hud djupare och hjälper huden att producera det protein som den behöver. Vilket skiljer sig en del från andra produkter då dom bara tillför och alltså inte hjälper huden att producera eget protein. Det ger också huden mer lyster och ska även ha en bra effekt när det gäller rynkor och liknade. Givetvis även förebyggande!
Det bästa av allt med detta serum som också gör det lite mer unikt är att det fungerar lika bra även om man inte använder sig av resten av Genifique serien, det skadar ju aldrig att ha hela serien men serumet jobbar helt för sig själv så det räcker alltså med denna produkt..
Förmodligen värd varenda öre!


Dagens partylåt.


Avicii - Fade Into Darkness (Vocal Mix) (Alex Prigenzi Edit)


En bild säger mer än tusen ord..


Escada

Nyss hemkommen igen efter jobb, hämta hund och handla. Varit en bra dag för vårat Kicks idag iallafall! Massa folk, plus att civila väktare fick tag i några som ville vandra ut med halva butiken.. Dom kanske inte visste att man måste betala också? Vem vet...

Äntligen börjar jag få lite kläm på tjejdofterna nu... Men jag har ändå mina favoriter, en av dom som jag brukar visa de flesta unga tjejer iallafall, och det slutar med att ungefär 99 procent tar dom... Escada såklart och sommardoften, inte alls illa faktiskt :)


Escada -Taj Sunset


Love


Du gör mig lycklig.


Peace and <3


Nu sticker jag och min lilla tjockis vovve till staden för en fika med min finaste M.


Lycka..Två av sakerna jag fått hem, Kärlek!


Dagens låt.

Sam Hook - Love is complicated


Som ett barn på julafton..

Äntligen ska jag få åka och hämta mitt paket från Nelly.com...
Som jag har väntat på det!
Nu håller vi tummarna över att inget är fel eller så för då kommer dom ha en väldigt ledsen jenny som ringer och gråter i andra änden.. Det är säkert rätt allting :)

Jag har förövrigt tagit vuxen poäng idag, då jag ändrat el bolag.. Lär spara en del på det! Får vi hoppas iallafall..

Lär skriva sen, antingen väldigt lycklig eller väldigt ledsen ;)

RSS 2.0