Some tears.

Ibland måste man få gråta lite ellerhur?
Inte bara pga sorgliga eller fina filmer och sådär...
Ibland måste man även få gråta lite för att man är så lycklig, det har jag gjort idag.
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar att göra saker som är "omöjligt". Jag har sprungit på löpbandet idag, utan att känna såpdär värst mycket eller halta. Hela fem minuter av min tid på gymmet idag ägnades åt löpning. Som sagt, någon var lycklig!
När jag kom hem och berättade för min förtillfället lite skadade mamma så kunde jag inte hålla mig längre.. I över 9 månader nu har jag gått och intalat mig själv efter att ha hört doktorns ord "du kommer inte kunna springa igen, knappt kanske ens gå riktiga promenader".. Men ingeting är omöjligt, och jag har vetat hela tiden att en dag, så ska jag klara det!
(Sen att inget annat fungerade idag, som benpress och så.. Det skyller vi på spinngpasset precis innan, blir bra det!)


Här var man kanske inte lika hoppfull...
Ni får nu gissa vilket ben som är det skadade...


Veckans remix.

Alicia Keys - No one (remix)


Dagens låt.

Ke$ha - D.U.I


Dagens Oldie.

Asia Cruise - Selfish


Dagens låt.

Justin Bieber - Somebody to Love


Dagens Oldie.

Nicole Scherzinger ft. Rihanna - Winning woman


Dagens låt.

Monica - Mirror


Bloggtorka.

Nu ligger jag här i sängen, jag vet att jag inte har uppdaterat alls bra occh mycket senaste tiden. Men från och med imorgon ska det bli ändring på det..
Men ett tag fram över kommer det också bli ändring på hela min blogg, ni lär märka.. Tills jag hittat tillbaka..

Så nu, en lång uppatering kanske vore på sin plats?
Min helg har bestått av myskvällar och utekvällar med personer som betyder mycket för mig. Iallafall en..
Haft super kul iallafall, och det är väl det som livet går ut på?! Att ha kul? Sen att andra blir drabbade är väl inte hela världen.. eller?
Jaja just nu lever jag i en väldigt stor hemlighet, egentligen är det flera saker. Vi får se om ni kommer få reda på dom eller inte. Man vet aldrig, men det är defenitivt life-changing things men som sagt, den som lever får se. Förhoppningsvis iallafall!
Något annat intressant som har hänt?
Ja..
Saker som jag kan nämna i bloggen?
Njae..
Jo, lite kanske.. Jag har ramlat i trappan en väldigt sömning morgon vilket har lett till jordens största blåmärken på rumpa och lår, AJ!
Jag har en mamma som det är mestas synd om i hela världen, AJ!
Jag fick igår en glasbit (sticka) i fingret då jag plockade glasbitar ur sulan på mina fina skor, AJ! (jösses vad det blödde...!)
Ja, det var väl ungefär det..
Nu väntar en ny vecka, med nya skador, utmaningar, hungriga dagar och onda rumpor..
Hungrig kommer jag iallafall vara för att min kära mor fortfarande inte gör något annat än att ta igen sig, ingen mat här hemma nej. Nu sitter ni ju där framför eran datorskärm och tänker högt för er själva Jäkla skitunge, gör din egen mat då?!
Men det ska jag säga er, att ni som sitter och tänker så, ni har defenitivt aldrig ätit mat som jag har lagat!
Gonatt.

Dagens låt.

Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire


Ögongodis..

Jösses klockan är inte ens nio och jag tänker krypa ner i sängen.
Min kropp är inte van vid att "jobba" och sen träna, jag går upp tidigt igen, håller igång precis hela dagen sen träning på kvällen och/eller på morgonen..

Jaja vilket fall, idag har jag hunnit med 3 av mina för dagen 4 hästar.
Dino fick ut och springa, håller på att lära han hur man gör när man ska visa för hand. Han är super duktig, jag blev dessutom påmind om varför jag köpte han. Ibland har han verkligen trav så man bara ryser i hela kroppen.. Han sprang inte ens och "visa upp sig" som man hade kunnat tro.. Åh jag älskar den där lilla krabaten!
Sen var det dags för nästa, Sulan fick sig en omgång.. Det gick riktigt bra i slutet, var väldigt nöjd med henne faktiskt! Snuttan..
Sen blev det hingsten, lilla king.. Hade egtnligen inte tänkt rida honom helt själv, men eftersom ingen var istallet och A har mycket att göra så blev en sväng ändå. Höll mig dock fram och tillbaka på grusvägen. Haha jag är inte självmordsbenägen nej, men paddocken gick verkligen inte att rida idag!
Nu ska jag då berätta hur det hela gick, super bra! King fick galoppera med ryttare på ryggen för första gången i sitt liv. Det rullade på så bra i traven så lilla jenny tog ett stadigt man tag och manade på honom lite till. Han gick över till galopp direkt (dock lite tveksamt, och tänkte först göra en liten brall, men jag förekom han och manade på lite så blev inget med det) blev galopp flera gånger faktiskt. Han var super duktig!
Tillochmed mamma och pappa tyckte jag var lite korkad när jag kom hem och berätta. Men samtidigt, hade jag ramlat av hade han sprungit raka vägen in till stallet där stona stod och jag hade väl kanske fått lite mer ont.. Men det är väl inte hela världen. Ibland måste man få flyga lite..

Idag när jag kom hem från träningen möttes jag av någon ganska vanligt förekommande här hemma:
Jag kommer innanför dörren och hinner knappt ta av mig innan mamma säger:
M: Jenny, du kan väl ta undan din jacka från fönstret.. Den ska inte ligga där..
Jag tittar ut i hallen och ser inte min utan någon annans jacka ligga i fönstret.. Blir då lite småsur, att det alltid är mitt fel liksom?!
J: Det är inte ens min ju!!
M: Nehe...
Jag och mamma tänker nu exakt samma tanke, det är ju givetvis pappa..
Så jag väntar nu på att pappa som står precis jämte ska få sig en liten utskällning.. Jag väntar... och väntar.. kommer det någon? Nej naturligtvis inte.. Det är inte samma enkla regler för en vuxen man som det är för mig alltså?! Hur kan det vara såhär? Snacka om att jämnställdheten i vårat hem är på tok för dålig!!

Mhhm..
Nu ska jag fortsätta sura (eller inte) och lägga mig i sängen för att se en film. Benjamin Buttom för ungefär 10onde gången. Natti natti..



Dagens låt.

Brandy ft. Timbeland - Believer


Veckans remix.

Rihanna - Disturbia (Remix)


Dagens låt.

Timberland ft. Justin Timberlake - Carry out


That should be me..

Jag ska inte klaga längre på mina dagar för allt är ju självförvållat nu. Men idag är jag trött!
Var uppe tidigt i stallet och gav R sovmorgon, hon förtjänar det. Speciellt med tanke på att jag har flest och dom jobbigaste hästarna...
Gick och pysslade till klockan elva, då åkte jag hem, bytte om och till gymmet. Core blev det där..
Sen hem, äta lite och till stallet igen. Hann hälsa på min stackars mamma som blivit opererad med. Men annars var det ganska snabba ryck faktiskt. Gjorde klart allt i stallet och så, sen åkte jag hem bytte om igen och till gymmet för att köra Activion. Bästa passet på hela veckan! Helt slut var jag!
Påväg hem fick jag ett sms från R, som berättade att den icke hingstiga hingsten gjort sönder sin boxdörr och var nu lös. Så jag åkte direkt dit då mitt batteri dog och väl framme var vi väl glada för det för då hade han tagit sig ut en andra gång och hade tydligen stått med stona och varit väldigt... nöjd?!
Då var en viss Jenny väldigt sur! Trött, hungrig och förbannad.. Ingen bra kombination, men vi bytte tillslut box och där ser det ut som han tänkte stanna faktiskt!
Nu har jag iallafall fått i mig mat, så strax duscha sen blir det till att vara lite social i telefonen.. Sen kommer jag sten somna är jag ganska övertygad om.
Jaja vi hörs imorgon istället mina vänner, natti natti.

Weekend..

Vilken helg jag haft. Väldigt innehållsrik, eller egentligen inte faktiskt men det har hänt mycket..
Kommer knappt ihåg allt som har hänt..
Men igår kom iallafall dendär arab hingsten som absolut inte skulle vara så hingstig.. Jaja, men man får ju alltid lära sig den hårda vägen att man inte ska lyssna på häst människor för deras hästar är alltid snällast och bäst..
Jenny har idag lekt i snön, släpats, sprungit, haft dragkamp.. Ja ni förstår, den här så kallade icke hingsten är nog värre än Ingrids Stonefire (en godkänd hingst) han var iochförsig inte så farlig.. Men King Pin (som denna heter..) är defentivit väldigt hingstig och hmm, lite jobbig?
Men kanske för att han inte riktigt är hemma än. Jag tänkte iallafall sträcka mig till longering idag och tur var väl det..
M och R fick se något kul kan jag tänka mig och dessutom en lös hingst komma springade ut ur paddocken med en genomsvettig Jenny efter. Hade kramp i fingrarna, det här med longering var helt enkelt inte hans starka sida. Kändes som han knappt var longerad alls faktiskt, jaja vif avslutade med några varv i lugn trav utan dragkamp och efter det la jag av. Vem har sagt att detdär med hästar inte är jobbigt eller ansträngande? Ni ska från mig personligen få en liten lektion i det, bara att hör av er så löser vi det!

Efter King bar det av hemmåt för lite middag som var inget mindre än tacos, mums!
Fixade på transporten på pappas bil (eller pappa fixade) sen bar det av för att hämta upp A som skulle hjälpa mig med Sulan.
Det blev en sväng till ridhuset där hennes ägare ville se hur det går för henne. Sulans ägare fick rida lite med och fick liten lektion och tips från mig och hon var tydligen väldigt glad och nöjd ringde hennes mamma och sa sen. Jätte skoj! Så nöjda att nu vill dom ha hjälp med sin andra häst också.. Det går bra nu, dock är det 3 andra hästar på väg in före.. Hjälp! Här snackar vi att jag har 3 boxar och 4 hästar.. En box är alltså lånad av stackars R som låter söta Moa gå ute.. Givetvis har dom lösdrift då så ni behöver inte oroa er, dom klarar sig så sett men Moa tycker nog att ett varmt stall kan vara skönt det med ibland!

Jaja vilket fall, detta är så himla kul. Jag hade aldrig någonsin trott att dethär med hästarna skulle gå så bra. Dessutom har jag fått så himla mycket bra kritik, det är verkligen jätte skoj! Värmer som bare den!

Mycket hästsnack nu känner jag, men det är ju trots allt mitt liv.. Det och musik! Kärlek..

Förövrigt har jag fått många intressanta samtal i helgen, folk kommer och går i livet.. Verkligen! Denna helgen har visat prov på båda delarna och lite till. Det är lustigt hur man tror om vissa saker, och ibland har man bara så himla fel eller så himla rätt. Men det är väl dessa överraskningar som gör livet värt att leva.

Sen måste jag nämna pappas överraskningsfest vi hade igår för honom. Eller mamma hade fixat alla deras kompisar till en resturang och bjöd på god mat och så..
Det roligaste av allt var ändå (detta är min mamma i ett nötskal)
Påvägen in till resturangen där pappa förväntade sig att vi tre skulle äta lite så slänger mamma ur sig en dum kommentar:
M: Men säg nu inte det till dom sen ikväll......
Varpå pappa börjar flina..
M: FAAAAAN!
Hon kan aldrig hålla sig, verkligen aldrig!
Så säger mamma till oss:
M: Nu låtsas vi som ingenting, spela bara med och se förvånad ut..
Vi kommer in och en av deras vänner frågar mig:
N: Jenny, hur gick det med din pappa, han misstänkte inte något innan va?
Nu snurrar tankar från när man var liten "inte ljuga" och tankar från ca en minut sen "en nöd lögn gör inget ibland".. Vad ska jag svara?
J: Nej! Haha.. Mamma försa sig i bilen påväg hit!
Behöver jag ens nämna att min kära mor var lite surig på mig sen, men bara lite ;)

Jag kunde inte låta bli, dessutom är jag så usel på att ljuga..

Men nu ska jag krypa ner och kika på film. Myspys! Hörs imorgon vänner.

Dagens låt.

Justin Bieber - That should be me


Dagens låt.

Justin Bieber ft. Jessica Jarrell - Overborad


Nighty Nighty.

Jag är helt slut. Haft trevligt sällskap här hemma ikväll, vi har kikat på film och ätit godis. Inte helt fel ska ni veta! Blev inte så mycket film dock, mest prat. Men det är sånt som behövs emellanåt ju..
En lång dag i stallet blev det iallafall, fick lite hjälp av en väldigt snäll J som gick ut med mig Dino och han tog Djina. Lite imponerad blev jag helt klart att han klara av henne, för insåg när vi var påväg ut att hon var ganska pigg. Hade nästan varit bättre om han tagit lilla Dino.. Men men, det gick bra iallafall, du skötte dig bra ;)

Jag är verkligen jätte trött efter lite sömn natten innan så ska nog sova snart.
Ska dessutom få hem en ny träningshäst imorgon, en arab hingst på 4 år. Ska blir skoj och se vad detta är för något. Skönt för Dino att ha någon att leka med också! Som han inte är dubbelt så stor som menar jag.. Stackars Linus..

Sen blir det lite middag med mamma och pappa för att fira födelsedagen jag missat. Får se hur det blir sen..

Jag funderar på att skriva av mig lite.. Jag tror nämligen ett av mina föregående inlägg missuppfattats ganska rejält eftersom du inte säger något längre. Men nej, jag orkar inte. Det har varit för mycket och jag tänker inte lägga massa onödig energi på något sådanthär. Jag är inte sådan som person som gör det, vilket egentligen är en ganska dålig egenskap för det mesta. Skönt för mig, men nästan lite slött..
Jaja, what's life without crossroads?
Natti natti..


Dagens låt.

Kat Deluna ft. Akon - Push push


Hemska tanke.

Vilken kväll och natt jag haft. Aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv, tänkte detdär med min gravsten skulle få bli verklighet nu..
Inte okej!
Jaja jag får berätta mer om det sen för jag måste ta tag i allting här nu så jag blir klar med allt jag ska göra idag..
Föresten, ringde det en till tjej om att hon ville ta hit sin häst. Ännu en storhäst, vilket det till största delen är. Jag som mest ville rikta in mig på ponnys. Men självklart jätte kul med storhäst så jag tackar inte nej. Eller det måste jag ju göra just nu, med tanke på att stallet är överfullt verkligen!
Jaja det får lösa sig, nu ska jag klä på mig och åka till stallet, vi hörs sen. Kram

Bella & Tyra show.

Antar att ingen som är lite insatt i bloggvärlden missat denna nya show..
Nu är ju frågan vad ni andra tycker?!

Jag ska vara helt usel och säga att jag tycker hela showen är pinsam. Gav det ett andra försök idag faktiskt men det var också sista gången. Det ger inte mig någonting att se småtjejer snacka skit live.
För småtjejer har dom verkligen blivit! Tyra har jag ingen uppfattning om innan egentligen mer än att det känns som hon lyckats komma in i bloggvärlden för att hon har vänner som är lite större bloggare. Men Bella som jag faktiskt hade börjat tycka om och anse vara en bra förebild har sänkt sig totalt i mina ögon..
Jag tyckte hon var en riktig super tjej verkligen när man läste vad Kissie skrev för elaka inlägg om henne (riktigt urdumma saker) och Bella bara svarade på dom inläggen och skrev i sin blogg att kissemissen var osäker och omogen (ungefär) jag blev nästan lite stolt över Bella att hon inte sjönk till samma nivå, utan agerade mer vuxet och skakade av sig alla dumma saker. Så gör hon i direktsänd tv precis samma sak, vad händer?!
Jag vill inte sitta och lyssna på saker som hur mycket omogna småflickor tjänar på sin blogg, vilka som är ovänner hit och dit, prat om kissemissens bröstförstoring eller vad det nu kan vara. Löjligt att dom ens får prata om sådanna saker..
Jag är iallafall verkligen jätte besviken, men det är ju jag det..


Varning för lång uppdatering!

Vilken dag..
Blev väckt av telefonen imorses med.. Inte okej!
Dock var det tidigt så det var väl lugnt.
A kom hit och vi började vårat äventyr upp till stallet med pappas bil och transporten påkopplad..
Jag har flera dagar funderat över om man kommer in med transporten sista biten in till stallet. Men efter idag kan jag meddela att det gör man inte! Eller jo, in kom vi.. Inga problem, men ut var en helt annan femma..
Slutade med att vi åkte upp till grannens vändplan, han har nämligen en lastbil han vänder med där.. Men det funka inte heller, så fick efter att jag skvätt ner en stackars anna med gägga koppla av kärran och dra den för hand på isen och sen köra fram och koppla på den igen..
Behöver jag ens meddela att vi åkte rätt ut och ställde oss vid det andra stallet som har en vändplan helt utan is? Det får funka någon vecka till tror jag allt!
När vi fixat iordning den biten och grejat klart med Sulan så bar det av bort mot transporten, men hon tänkte inte göra det helt lätt för oss nej. Men tillslut gick hon på efter lite mutor och två ganska okomplicerade småtjejer.. Hon verkade tillochmed ganska nöjd!
Åkte till ridhuset och tränade, gick helt okej.. Jenny ville göra öppna i galopp men Sulan tyckte byten i vartannat var super bra! Jenny ville göra enkla galoppfattningar, Sulan tyckte samlad galopp på stället (helst fel galopp också) var strålande idé! Jenny ville göra travökningingar på långsidan och Sulan tyckte att trampa det kan minsann hon!
Jaja pigg var hon iallafall och viljan fanns där. Vilket som egentligen har varit hennes problem så ja, gå från en häst som varken vill eller kan någonting till detta på två veckor tycker jag är ganska bra jobbat.
En trevlig häst är det, förutom att attityden är lite speciell. Tyvär har hon då kommit till en person som också har lite speciell attityd så ajaj!
Nej, men det kommer absolut bli en super trevlig liten häst detdär. A kommer ha mycket kul med henne, bara dom kan utvecklas ihop sen.
Väl tillbaka i stallet satte vi igång och grejade, va så skönt för det gick jätte fort tack vare att A hjälpte mig. Du är en ängel som hjälper mig så mycket! Men förhoppningsvis får du igen lite av det imorgon.. Då är det Djinas tur att träna i ridhuset och vem ska sitta och vara en tjatig tant om ingen mindre än moi!

Väl hemma sprang jag upp till datorn, loggade in på Studio Aktivs hemsida och insåg att jag hade 35 min på mig att ta mig till gymmet om jag ville vara med på Activio.. Klart jag ville!
Så kasta av sig ridkläderna, på med träningskläderna och gasen i botten till gymmet.
Insåg när jag satte mig på träningscykeln att här hade jag hamnat i cykelgruppen som tränar inför vätternrundan och alla sånna saker i sommar och när det nu är. (därför dom flina lite åt mig när jag kom inklampandes?) Ja jösses säger jag bara, efter 25 min var jag slut.. Mest med tanke på att när man kör en timma spinning brukar det vara minst en "återhämtnings-sång" eller iallafall 1-2 min med kanske 75 procent av maxpuls vilket är aktiv men ganska skön cykling. Men något sådant fanns det inte på detta passet så efter 45 min hör en helt slutkörd Jenny (som absolut vägrar att gå fram och sänka sin maxpuls så det blir lite lättare) Japp, nu kommer dom tre tyngsta låtarna på hela passet.. Här snackar vi låtar som är mellan 3-5 min, jag önskade några minuter där att jag skulle svimma om jag ska vara helt ärlig..
Det hade varit skönt!
Men jag klarade det! Men imorgon kommer det göra ont, hade sådan mjölksyra i slutet så jag har aldrig kännt något liknande.
Jaja det är väl därför man tränar..

Hem igen och sen hamnade jag här, eller nej en lång dusch med föresten. Diskat lite och så med, mamma och pappa kommer ju hem imorgon så.
Jaja, jösses vilket inlägg.. Heder till er som orkade ända hit!
Men nu ska jag lägga mig och mysa med någon som ligger här och snarkar jämte. Svart och hårig är hon eller som Danne sa en gång i tiden det var den mest håriga kvinna jag sovit jämte i hela mitt liv! Ja det får vi verkligen hoppas!


Söta Sulan..

Världens hårigaste kvinna?


Dagens låt.

Allison Iraheta - D Is For Dangerous


Veckans goding.


Sway ft. Akon - Silver and gold


Grattis Pappa!

På 50års dagen, inte illa..
Nu är du halvvägs till 100, jösses vad gammal du börjar bli! Haha men jag älskar dig ändå..

Hoppas ni har det bra uppe på Ishotellt, som du velat åka till så länge jag kan minnas. Jag vet att du inte kommer läsa detta nu men förhoppningsvis är du inne och kollar så jag har skött mig när du och mamma kommer hem så då vet du att jag tänkte på dig (igen)..
Det är dock inte slutfirat än..

Dina syskon har ringt med, behöver inte säga vem eller kanske vilka (har inte varit hemma på nästan hela dagen) men dom hör väl av sig igen. Men jag kommer glömma nämna det är jag ganska säker på så.. Ja nu vet du!
Ha en fortsatt bra dag och hoppas att ni har det förbannat kallt, haha! Fuskisar!
Älskar er båda.
Puss och kram!


Always look on the bright side..

Stressa Jenny!

Jag är inte så bra på att göra det, eller jo ibland så går det alldeles utmärkt..
Imorses vaknade jag av att min mobil som förövrigt låg på nerevåningen (hade aldrig vaknat av den annars) ringde..
Sprang ner och svara och det var ju givetvis R som ringde..
R: Hej, vad gör du?
J: Hej... det har hänt något...
R: Hehe jaa.. din häst är på rymmen..

Ja men vad ovanligt, hemskt förvånad blir jag.. verkligen! Ibland är inte min häst så populär hos sin matte, men imorses gick det alldeles utmärkt att stressa alltså.
Han hade dock för en gångs skull hoppat över stacketet och alltså inte dragit med sig det som han annars brukar. Inte avundsjuk på honom, för där han landat är det ca 80 cm snö och han lär ha fått kämpa sig ur det där..
När jag ändå var uppe passade jag på att greja med min inte alltför populära lilla unghingst. Sen greja med mockning och mat och sen direkt hem och byta om för att åka och träna. Just nu sitter jag här nyss hemkommen från activio passet och håller på att hungra ihjäl efter frukost. Men för trött för att göra någonting vettigt faktiskt..
Så att stressa tillbaka upp till stallet för att hinna med Sulan innan A kommer och vi ska åka iväg med Djina, nej det går inte idag.

Äsch nu är det dags att ta sig i kragen.. Det är ju tur att jag iaf är så noga med att mina djur ska få mat i sig, för jag menar att jag blir halvt död gör ju inte så mycket ;)
Nej men idag var ett undantag med tanke på min buse till häst..
Vi hörs senare vänner. Kram

Blivande hopp eller dressyr hingst? Det är frågan....


Dagens låt.

Akon - DJ


Tacos är ändå livet..

Haft myskväll här hemma med sis och hennes pojkvän. Tacokväll.. Det är verkligen inte illa ska ni veta, haft mycket trevligt!
Men nu är det faktiskt dags att sova, sitter och kollar på en hingst som jag ville köpa.. innan jag såg videon! Vad tråkigt, eller nej det kanske var bra föresten. Fast om några år tror jag den kommer bli fin, men har inte riktigt så lång tid att lägga tyvär..

Haft en super dag förövrigt, lite stressigt men..
Blev ridhuset med Djina och A, gick riktigt bra.. Ännu en gång, vilken j*kla ponny detdär är alltså! Super ponny och super ägare, kunde ju inte bli bättre! Elin, som alltså äger Djina ska komma och kika på henne imorgon och lämna foder och sådär. Ska bli skoj, en jätte trevlig tjej verkligen! Go och glad göteborgare liksom! Var inne och läste hennes blogg, hon har lagt upp bilderna jag skickade på Djina och skrivit så söta saker om både mig och henne. Blev verkligen super glad! Kul att hon verkar så nöjd!

Efter att A fick skynda på mig lite så höll vi på att komma föresent till spinning, och tisdags passen går ju liksom inte att missa så.
Vi hann, och jäklar vad det gick ska ni veta jösses!
Jag har verkligen gjort mig förtjänt av trevligt sällskap och tacos nu på kvällen.
Men nu är det verkligen dags att sova, natti natti!


Veckans remix.

Jason Derulo - In my head (Remix)


Dreamworld..


Walking through a dream
I see you
My light in darkness breathing hope of new life
Now I live through you and you through me
Enchanting
I pray in my heart that this dream never ends
I see me through your eyes
Living through life flying high
Your life shines the way into paradise
So I offer my life as a sacrifice
I live through your love
You teach me how to see
All that's beautiful
My senses touch your world I never pictured
Now I give my hope to you
I surrender


Det löser sig..

Jag citerar:

"Överlevde du inatt? Glöm inte kolla grönsakerna.."    (sms från sis)

"Ja jag gjorde faktiskt det.. Haha, tyst!"                       (svar på sms från mig..)

Haha, tack sis för att jag inte ens blir av med mammas bebis kommentarer trots att hon är över 100 mil ifrån mig.. Vad är det som krävs liksom?

Jenny, du kan väl kolla så inte grönsakerna blir gamla när vi är borta?
Jenny, du kan väl ge ollie sin mat?
Jenny, du kan väl ge ollie sin medicin varannan dag?
Jenny, hon ska ha 2,5 dl varje gång..
Jenny, du kan väl handla mat något dag.. typ möjlk och så kanske?
Jenny, du kan väl plocka ur diskmaskinen
Jenny, du kan väl dammsuga någon gång innan vi kommer hem..
Jenny, du kan väl gå upp i tid och ge djuren mat..

Ja ni förstår ju att någon hann snappa upp något, mina föräldrar tro att jag är ca 10 år och att dom ska vara borta ett par veckor.. Om det ändå vore så väl!

Hero of war.

Jag är vaken och faktiskt varit det en bra stund nu..
Tur att jag hade ställt alarmet redan förra veckan när jag bokade tiden hos barnmorskan, för jag hade minsann ställt klockan fel imorses så.
08.40 skulle jag tydligen vara där, tänk att jag älskar att plåga mig själv med dessa tidiga tider varje gång det är något liknande. Dumt gjort!
Men nu ska jag åka till stallet och greja med alla hästar, en av dom ska få åka till ridhuset i eftermiddag. Tror det blir Sulan faktiskt.. Återkommer med det..

Hörs senare!

Dagens låt.

Claude Kelly - All that matters


Natti natti.

Jag överlevde..
Jag har lyckats göra kvällsmat och kika på TV utan att låta min rädsla ta över..
Nu sitter jag tryggt uppe i mitt rum igen dock..

Men är det nu så att jag inte skulle överleva och att dessa konstiga människor lyckas ta dö på mig eller något (dom som smyger omkring här ute) så har jag en sista önskan..

Jag vill att det ska stå på min gravsten:

Vad var det jag sa!

Tack på förhand!


Beyonce ft. Lady Gaga


Hoppas ni kan se videon..
Lady Gaga vet vi ju redan att hon gillar att överraska, med Beyonce.. Jaja på något sätt tycker jag ändå videon är ganska häftig, lite vågad sådär :)


I see you..


Jag är lite småkär i denna ponnyn måste jag erkänna... Jag har lovat mig själv att inte fästa mig för mycket, men det är svårt när det gäller henne faktiskt.. Jaja, förhoppningsvis så kommer jag ändå ha henne så länge så det kanske bara är bra. Denna ponny kommer göra någon väldigt lycklig när hon säljs vidare eller vad som nu är tänkt!

Jag har kommit hem från träningen för en stund sen, djuren var som tokiga här hemma.. Inte okej, när jag är ensam hemma med liksom. Sveriges mest mörkrädda människa! Förhoppningsvis behöver jag inte vara själv så mycket ändå :)
Imorgon har jag verkligen tusen grejer att göra..

- Träffa sköterska 09.20?
- Ringa E i Svenljunga för ett försöka hinna med att åka ut och kolla på den nya storhästen jag ska rida..
- Greja i stallet
- Hinna åka med helst båda hästarna till ridhuset (pappa, nu vill jag ha en större transport... tack ;) Jag vet pappas svar på detta med Jaa men visst, det är bara att köpa.. Eller iallafall börja spara för din del..)
-Träna activio
- Sen hoppas jag på tacokväll här hemma med lite fin-sällskap med :)

Det är tisdag imorgon va? Haha illa Jenny!


Wear my kiss.

Okänd: HEJ Jenny Magnusson....
J: Mmmhm hej hej..
Fortsätter gå..
S: Kände du honom?
J: Nej.. jag har alldrig sett honom innan..

J: Detta är min lillasyster..
H: Jasså?
J: Jajjemän, visst är vi lika?!
H: Ja ni har vissa drag som är väldigt lika..

Haha hoppsan.. Jaja inget mig emot ;)


Puss puss




Dagens låt.

Jason Derulo - Blind


Godmorgon.

Ny dag och nya möjligheter eller?

Super dag iallafall, klarblå himmel och faktiskt ganska skönt ute. Redan varit i stallet och släppt ut och sådär..
Dags att åka till sjukgymnastiken en sväng nu tror jag, inte jätte taggad kanske men det kommer väl. Sen måste jag hem och greja, mamma och pappa åker ju till ishotellet i norraste norrland ikväll (ingen hemlighet längre, för mamma är inge vidare på att hålla hemlisar hehe) och blir borta tills på fredag.. Så jag ska försöka hinna äta lite middag med dom idag, missar ju trots allt pappas 50års dag!
Sen stallet och ikväll blir det träning..

Jaja det är dags att skynda sig nu. Vi hörs senare vänner...

Letting our troubles go to a far away place..

Vilken helg..
Bästa helgen på länge, tack vare världens bästa lillasyster♥
Får vi börja göra lite oftare nu..

Igår blev det utgång alltså.. Harrys, och det var ju givetvis inga som helst problem där inte. Man behöver lite omväxling, och trots alla lustiga människor som lyckas pallra sig dit så hade vi riktigt roligt! Var helt slut när vi kom hem och somna nästan samtidigt som vi låg och prata, haha inte riktigt men nästan..

Idag blev det lite lugnt fram tills två då stallet kallade och alla hästar skulle ut och ridas. Börjar gå ganska bra nu faktiskt, släpper mer och mer.
Imorgon ska jag försöka hinna ut till svenljunga och hälsa på den där nya fyråringen som jag ska börja rida. Han är ganska stor, så får se hur detta går.. Kanske dock dags att börja vänja sig för min lilleman ska ju lägga sig på hela 170cm över marken så..
Jaja det är väl dags att sova..

Eller nej, först ska jag använda min blogg till det man borde göra lite oftare, skriva av sig..
Jag har ett problem, ett stort problem.. Jag har inte tid! Det som stör mig allra mest var att någon sa detta till mig redan i höstas och jag bara skakade av mig det som allt annat som är obehagligt och känns långt borta.
Jag har både tidsbrist och ingen ork längre. Jag orkar göra det som är viktigt, hästarna och träningen och ibland mina älskade vänner.. Men resten räcker jag inte till, även om den biten just nu känns minst lika viktig egentligen. Men ibland får man prioritera och naturligt blir det så som det är nu tyvär..
Mina funderingar vandrar då vidare till tankar som kommer det bli bättre? funkar det att ha det som det är nu? vad kommer att hända? Jag har bara ett onödigt dumt svar som jag lovat mig själv att sluta säga Jag vet inte.. Jag har absolut ingen aning, och när det blir så, så vet jag knappt ens vad jag vill eller vart.. Men trots allt detta just nu så är jag så oerhört lycklig, mitt liv känns helt på något sätt.. Fulländat, för tillfället..
Man får väl ta det som det kommer det är nog det absolut bästa..

Natti natti.


Dagens låt.

Jay Sean - Ghost


Sunny day.

Vilken super fredag jag fick igår..
Blev en ridtur med den stora tösen och den "lilla" fick vila pga att hon skurit upp sitt sår igen. Tråkigt!
Efteråt blev det hem och greja lite innan jag fick mys-sällskap. Vi hade en riktig toppen kväll med godis och film som vi egentligen skulle sett. Men låg och pratade hela kvällen så vid två tiden kom vi fram till att det var bättre att sova kanske..
Båda skulle upp tidigt och träna idag med så..
Tack S för en superkväll, och bara så du vet så finns lilla Jenny alltid här för dig :)

Jag hade väldiga problem igår.. Massa nya hästar som vill komma in på träning.. Vad tusan ska jag göra? Jag skulle behöva ett stall med minst 10 boxar just nu..
En fin dressyrhäst för igångsättning, en storhäst för vidareutbildning, en häst som ska matchas till Breeders i höst som gått treårstest med bra resultat och dessutom visad av ingen mindre än Mattias Jansson. Den ska jag dessutom inte ta hem utan åka iväg och rida och träna med. För ingen annan än Sten Åstedt, gissa vem som kommer vara lycklig när dom träningarna kommer igång.
Sen kommer arabhingsten nästa vecka, dessutom har jag hittat två ponny hingstar jag fått till väldigt bra pris och köpa om jag har kvar dom som hingstar och sen visar dom.. Ja ni ser.. Men givetvis är det superkul!

Idag har jag hunnit med en hel del redan, tränat, solat och pysslat här hemma. Nu blir det stallet och greja sen ska jag iväg och ut en sväng ikväll. Vi ska hitta på bus idag ;)
Vi får se hur det slutar, blir dock nyktert för min del..
Men vi hörs senare vänner, eller imorgon.. Vem vet?!


Dagens låt.

Esmee Denters - On you


Veckans goding.


Kelly Rowland ft. Yung Texxus - Still in love with my ex


Dagens låt.

Mary J Blige ft. Jay Sean - Each tear


Bus.

Vilken lyx dag jag haft idag..
Sovmorgon, vilket var till klockan tio och sen gick det helt enkelt inte längre..

Jätte lustigt är det, jag vaknar 15 gånger varje morgon när jag vet att jag kan sova.. Bara för att jag är säker på att klockan är minst tolv. Första gången var klockan 05.43 idag, grattis till mig som första gången i hela mitt liv faktiskt fått en ganska okej dygnsrytm. Handlar väl om vilja kanske!

Jaja lyxen fortsatte, R hade hjälpt mig med alla sysslor i stallet så kunde koncentrera mig på bara ridningen. Superskönt!
Vi var ute med Djina först, jag, R och Kjarni.. Gick ganska bra, hon är för mysig den ponnyn! Liten snygging med faktiskt..
Sen var det Sulans tur, som tillslut gick riktigt fint.. Gjorde ännu ett bra byte på henne idag, inte illa för en häst som inte kan någonting?! Nej men okej, hon är ganska illa grundutbildad faktiskt. Men sen sitter det mestadels i huvudet på hästen faktiskt, ni vet kanske gör det imorgon om jag eventuellt känner för det... 

Efter stallet blev det träning..
Ska egentligen inte vara på gymmet på kvällen, men det blir ju så nu. Idag var det dock ganska lugnt, mycket folk.. men lugnt.. hyffsat..

Jag sitter nu här och väntar på alla 250 bilder som R tog på mig och hästarna.. Bara sisådär 150 st kvar, men men det är det värt!
Suttit och mailat lite med, hingstbeten, hingstar som ska säljas, träningshästar.. Ja, jobb?! Vad bra det känns att säga så..
Jag ska lägga upp en bild från i helgen (dock bara kommit till Djinas bilder än, så Sulan får ni se en annan dag :))
sen ska jag försöka sova. Sjukgymnastiken imorgon *suck* jag har galet ont i mitt knä idag, men får försöka hålla ut. Har ju numera tagit bort onsdagar från sjukgymnastiksschemat, ett tag.. Tills det börjar kännas lite mer okej igen, undra vad som gör det sämre?! Kan aldrig gissa..
Natti natti


Dagens låt.

Usher ft. Will.I.Am - OMG


Veckans remix.

Rihanna ft. Demarco - Rude boy


Skadeglädje enda sanna glädjen?

Nej okej jag håller inte med där egentligen faktiskt..
Men detta klippet har jag skrattat åt många gånger, hittade det igår igen och kan inte låta bli att känna mig ganska nöjd..
Jag tycker inte om någon av Schulman-bröderna men Alex är defenitivt lite för mycket ibland..


Om jag träffar Alex någon gång, ska jag fråga honom vad som är så himla orimligt med att The voice sänder både Tv och radio, vilket dom gjort länge?! Haha stackars liten.. Vilken miss!


Götlaborg.

Jag har uppdaterat er lite dåligt senaste dagarna..
Men jag har haft annat för mig helt enkelt..

Gick upp tidigt idag för att greja i stallet och göra klart allt (förutom ridningen) tills jag skulle åka. Börjar bli bra på dethär nu, två timmar tog det bara.. Inte fy skam?!

Nu ska jag hoppa in i duschen för om ca en timma ska jag plocka upp mitt sällskap som varit så snäll att erbjuda sig följa med till Göteborg och Sahlgrenska. Vi ska på hemligt uppdrag där.. Men jag har iallafall väntat på denna tiden länge nu tycker jag! Endast två år, en månad och 5 dagar.. Men vem räknar?
Jag är lite smått nervös dessutom..

Jaja vi hörs väl kanske senare, Puss!


Vackra Djina..
(Tyvär förstör jag kortet lite.. Men jag bjuder på det, så nej jag sitter inte så med händerna jämt..)


Dagens låt.

Aggro Santos feat Kimberly Wyatt - Candy


Dagens låt.

Ne-yo - Boy next door


Veckans bästa.


Justin Bieber ft. Sean kingston - Eeine Meeine


Dagens låt.

Akon ft. David Guetta - Party animal


Oscarsgalan.

Världens vackraste kvinna...
Men till klänningen nu..
Hiss eller diss?



Jag personligen är villig att hålla med Ray Manuel:
"The dress kind of take your eyes of her face.."
Lagom diskret att säga så va?
Men på något sätt, om det är någon som kan ha en sådanhär klänning så är det Charlize..


Dagens låt.

Justin Bieber ft. Sean Kingston - Eeine Meeine


Life's a bitch and then you die..

Hur slutade det igår?

Ingen som vet! :)

Jodå, jag träffade en dream-man en sväng.. Jag har några sånna nu, faktiskt folk som frågat vad som hänt med dom jag skrivit om innan. Givetvis har det ju bara varit väldigt ytliga uttryck och inget jag varit alls seriös med.. Men det går bra :) Jag har alltid varit lite svag för rockstjärnor (alltså killar som faktiskt kan sjunga..)

Vi var ute en sväng igår, det blev väldigt sent men ja.. Vi kom ut tillslut, en sväng..

Imorses blev det lite sovmorgon faktiskt. Men vid tio gick det inte mer så då bar det av mot stallet, nästan iallafall..
Jag och R red iallafall ner till ridhuset, där jag och the bitch svängde våra lurviga.. Nej men jag och Sulan har tränat lite och hon gick ganska bra, för att vara en häst som inte kan någonting till att göra lite skolor och sådär..
Hon har gått och mesat sig inför sin ägare tror jag bestämt!
Pyssel i stallet, och sen kom Sulans ägare och sådär..
Behöver jag ens nämna längre att Dino rymde idag igen? Jag blir helt tokig på den mannen, som om inte hagarna räcker till att springa i?!

Jaja, idag skulle vi gått ut, men T satt på akuten halva dagen stackarn.. och jag orkar verkligen inte. Jag vill upp så tidigt som möjligt imorgon så jag hinner med gymmet på kvällen. Yoga/pilates och ev ska jag och R ta kort på hästarna imorgon med. Roligt, roligt! Dags att leta fram ett snyggt schabrack och vita lindorna, jag vet, jag är en dressyrtönt.. Men jag älskar ju det ;)

Nu är det dags att dra sig, vi hörs imorgon.. Natti natti!


Dagens låt.

Taio Cruz ft. John Reid - Crying over you


Vilken dag..

Jag har haft en såndär lång dag igen..
Hunnit med nästan allt jag skrev igår.. Nästan..

Jag gick upp klockan sex imorses för att börja med hästarna. Fick med mig A ut på en härlig tur så både Djina och Sulan fick komma ut.
När vi kom hem skulle jag ta itu med vilddjuret mitt som hade bestämt sig för att vara riktig matcho-man idag.. Han sprang och gnägga och visa upp sig och en liten Jenny blev sur, rykte tag i grimskaftet och upp kastar sig min lilleman som helt plötsligt blev väldigt stor.. Där står han några sekunder och slår medans jag hinner tänka ungefär.. Oj, kommer han ner nu så ligger jag illa till.. Dessutom hade jag liksom ingenstans att ta vägen, förutom typ snövallar på 2 meter..
Tur i oturen tappar min stackare balansen, halkar, slår över och en livrädd matte hinner tänka på krossade mankar, höftben, brutna ben och nackar som går av. Efter många om och men tog han sig upp, sprang fram till mig och la huvudet i mina armar. Då kunde jag liksom inte vara sur på han, stackarn var livrädd och sökte skydd hos mig..
Jag vågade knappt få han att gå för jag var helt säker på att han brutit allt som fanns.. Det small verkligen till när han landade!
Men han var helt oskadd som tur var, annat än säkert någon lårkaka imorgon och sådär..
Han lär ju inte göra om det iallafall!
Om hästar hade kunnat gråta och köra något i stil med Maaaammmmaaa, Föörlååt jag ska aldrig mer göra så.. Krama mig nu!

Jaja efter stallet blev det gymmet och spinning med A såklart. En ny tjej jag aldrig spinnat med idag, Therese? Det var bra pass iallafall, intervaller och backar.. Fy f*n!

Hem en sväng och äta sen blev det gymmet igen för tjejkväll, där vi fattade det som att vi skulle bli sminkade allihopa.. Men nej inte riktigt så..
Jaja det var tur att hon inte sminkade mig för hon va inge vidare ändå..
Annars var det förelsäsning om kost och massa sådant, vilket var super. Inspiration!
Åkte direkt till Maxi för att köpa lite naturgodis, tänkte mig en hemma kväll.. Men nu blir det ändrade planer igen, har dock två alternativ..
Myskväll eller utgång, utgång eller myskväll..
Klockan är mycket dags att bestämma sig..

Fortsättning följer..


Du är mitt allt..


Veckans goding.


Jessica Mauboy ft. FloRida - Running back


Veckans remix.

Taio Cruz feat. Ludacris - Break Your Heart (Wideboys Club Mix)


Dagens låt.

Leona Lewis - Can't fight it (Ne-yo song)


That's just life..

Jag hade så mycket planer idag.. Men inte då...

Varning för hästinlägg nu :)

Jag försökte mig på en sovmorgon men det gick inte så bra. Dethär med att sova fram till minst elva verkar vara tekniskt omöjligt just nu. Jag får ångest om jag inte går upp..

Vilket fall, vid 12 tiden åkte jag till stallet, efter en sväng till hööks. Givetvis behövde jag lite små plock, behövde dessutom kolla om dom hade Djinas foder.. Vilket dom hade, alla säckar utom just den hon får givetvis.. Surt!

Sen blev det att ta tag i den nya pållen som förövrigt heter Sulan. Bilder hoppas jag kommer till helgen! Då ska jag och R försöka oss på att ta lite kort! Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna flytta ifrån detta stallet.. Om det kommer gå, jag trivs så sjukt bra..
Kan ni inte bygga ut och bygga ridhus bara så stannar jag resten av livet!
Jaja, broddning på Sulan som bara det var en sak i sig. En liten bitch dendär! Hon är förövrigt tio årigt fullblod och 158 i manken.
Vi körde på med en gång, turen runt sjömarken. Då hon inte är igångsatt ville jag inte rida i ridhuset och tråka ut henne. Dessutom verkar hon ha haft problem med (varning för svåra ord... ;) ) frammåtbjudningen som hennes ägare berättade. Som vanligt satt problemet i lösgjordheten och eftergiften. Jag tror hon kommer bli mycket bättre bara hon får lite gymnastik ridning ett tag!
Vilket fall, efter Sulan var det Djinas tur. Det värsta av allt är att jag gillar verkligen den ponnyn. Hon kommer kunna bli en riktigt bra dressyrponny tror jag. Med mycket arbete dock, men jag är lite småkär!

När hon var klar började jag greja med allt i stallet och det var inte det lättaste ska ni veta då dom står inne efter avmaskningen. Ja jösses, och sen hade R lite problem så erbjöd mig att rida hennes båda sötnosar. Det var dock helt galet roligt. Det är en annan sorts ridning på dom små men samtidigt så himla kul för båda är väldigt väl skolade.. Mycket duktigare än många storhästar jag suttit på!

Efter att dom blev klara och lite halvt kalabalik i stallet fick min älskade prins Dino komma ut och mysa i stallgången med mig. Han är verkligen så himla go, jag trodde inte jag skulle lyckas pricka rätt med sådant igen. Jag har ju egentligen aldrig köpt en häst efter att dom är goa, men varje gång har det visat sig att dom är riktiga myshästar..
Dino har dessutom idag blivit utsatt för sexuella traksserier och han förstår absolut ingenting. Yes, vet vi att han inte är någon hingst än iallafall. Eller det är han ju men ja.. Han såg väldigt frågande ut iallafall! Jag och R har dock sagt det båda två att det lär dröja innan han kommer på vad han egentligen är för han är så klen och liten än, eller baby-aktig liksom..
Jaja vilket fall, vid åtta tiden var jag klar och hade gissat på (om inte jag såg hur mörkt det var) att klockan var max sex kanske. Tiden går fort när man har roligt right?

Nu blev det bara hem och duscha, äta med, vara lite social och nu blir det sova tror jag bestämt. Jag ska försöka hinna med massa grejer imorgon:

- Ta hand om hästarna på morgonen, kanske hinna göra klart i stallet så jag slipper tänka på det sen..
- Sjukgymnastik 09.30 - ca 11.30
- Rida Djina och Sulan, pyssla med Dino.
- 14.30 kommer förhoppningsvis Sulans ägare med mer mat och skriver på kontrakt och så..
- 16.00 Activio
- 17.30 Hem, duscha (upp till stallet om jag inte hunnit klart..)
- 19.00 Tjej kväll på Studio aktiv 
- 21.00? Till M och ev utgång kanske? :)

Låter som ett jobbigt schema, vi får se hur det går dethär..
Hörs imorgon. Natti natti.


Söta Djina :)


Dagens låt.

Kelly Rowland - I Dont Wanna


Long day.

Det blir en snabb och enkel uppdatering idag..

Sjukgymnastik - Apoteket - Gymmet, spinning - Café Viskan med mamma - Apoteket igen (denna gången fanns äntligen recepten och två tillochmed.. bra jobbat!) - Hem - Byta om, fixa kontrakt - Upp till stallet och greja, sen kom nya träningshästen...

Kom precis hem, tillochmed hunnit rida Djina idag, som gick katastrof dåligt givetvis.. Jaja det blir bättre imorgon..
Nu ska jag vara lite social, sen blir det väl sova antar jag...

Kram

Dagens låt.

Shontelle - Say hello to goodbye


Say hello to goodbye.

Hej mina vänner.

Hänt mycket konstigt senaste tiden..

Men men, livet går vidare ellerhur? För dom flesta iallafall..

Jag har haft en superdag i stallet, pysslat och grejat inför att nya träningshästen kommer imorgon. Ska bli skönt!
Dessutom har jag varit ute en tur med Djina, och med henne har det verkligen släppt. Hennes spärr har hon verkligen lagt åt sidan, vilket känns så himla skönt.
Här behövs inga inspänningstyglar (eller tyska supertricket.. knyta tyglarna i sadelgjorden..) för att få henne att jobba på med en jämna och fin bjudning i ett lugnt men aktivt tempo. Jag var super stolt över henne idag, även om jag var nära på att åka av första 100 meterna.. Pigg, sadeltvång, lindor för första gången, utan täcke och sen blåste det med. Ingen bra kombination kanske, men jag höll mig kvar och hon lugnade sig ganska snabbt..

Jaja, väl hemma blev det mat och sen gymmet. Innan det han jag svänga förbi apoteket med.. Skulle hämta ut ett recept som jag fixat imorses till hästarna på maskmedel. Men här hade dom helt glömt bort det verkar det som, så var lite små sur..
(ska dock va glad att han skriver ut alls utan att veta att dom säkert har mask..)

Jaja, tisdagspasset - Activio=döden!
Fy, alltså det är hemskt.. Men hemskt skönt samtidigt, ja det är en konstig känsla!
Dessutom har man inte fördel av att man tränar mycket nu. Desto mer man tränar desto kortare blir vilopauserna..
Skulle ha 3 min vila mellan varje topp typ, eller aktiv vila som det heter då det fortfarande är förbränningszon.. 75% av maxpuls är fortfarande lite jobbigt. Men min vila bli max 30 sekunder nu förtiden då har jag gått från att ligga mellan 85-90% ner till 70 kanske... INTE OKEJ! Kanske ska skita i att träna ett tag så jag får sämre kondition och längre vila? Haha ne det skulle jag inte klara..
Jag älskar träningen!

Men nu är det dags för återhämtningen, sova!
Vi hörs imorgon.
Kram

Söta Linus har lite problem i snön..
Linus egna I-landsproblem.. Träning - MAT / Vila - Hungrig..?


...

Hur kan man må så dåligt så man inte finner något alternativ, och väljer att ta sitt liv?
Hur kan man vilja lämna ens nära och kära kvar på jorden frivilligt och välja den "enkla" vägen själv?
Kan man verkligen må så dåligt?

Jag har aldrig förstått detdär riktigt, men jag har väl aldrig mått tillräckligt dåligt? Dock tycker jag såntdär sitter i huvudet väldigt mycket.
Livet består av val, vi väljer likaså hur vi ska må.. Sen kan saker försämra eller förbättra men det är fortfarande vi som väljer vad som är dåligt och vad som är bra..

Dessutom lever vi (förhoppningsvis) bara ett liv och varför då slösa bort det på att må dåligt och självmant avsluta det innan vad som är tänkt..

Med alla tusen frågor, vill jag bara säga (utan att egentligen känna dig) det är ju trots allt något som saknas. Du gav nog mer positiv energi än vad du trodde. Iallafall gentemot mig! Jag vet dock fler som tycker det. Jag tänker inte nämna några namn då det är helt oväsentligt för folk som inte vet vem du är. Men jag kan iallafall inte låta bli att undra..
Tänk att en människa kan ha så stark fasad utåt sett..
Vi är då konstiga varelser!

Men var du än är så hoppas jag att du har det bra nu!

R.I.P





Dagens låt.

Dj Ironik - Want me


Peace.

Nu ska vi reda ut här.. Jag och min vän i lördags bråkade alltså inte med någon "dum blondin".. Jag stod och vinkade på min käre vän efter att ett tjej gäng gick emellan och ställde sig precis i mitten och började dansa.. Vilket gör mig lite irriterad för man kan ju visa lite respekt även om man är full.. Men jag tänkte göra det bästa av situationen och smålog lite mot min käre vän och vinkade och vips flög en tjej i golvet och alla verkade tro att det var jag som fällde stackarn. Men nej, jag var nykter och hon ramlade av sig själv.. Jag lovar, skulle aldrig göra något sådant. Nog för att jag är lättroad men riktigt så lågt skulle jag aldrig sjunka.. :)
Men sen drev vi ju givetvis med det för det såg ju ganska lustigt ut att jag stod och vinka och brast ut i as garv när tjejen ramla mest för att det blev så passande och alla andra trodde att jag fällde henne.. Jäklar vilken vurpa liksom..
Nog om det, det blir alltid annorlunda att uppleva saker och ting eller hur?

Jag har varit och tränat förövrigt, faktiskt riktigt skönt idag. Var massa anmälda, men bara 4 st på passet så det blev intensivt om man säger så!

Är inte hemma än, åkte iväg på lite äventyr...
Men vi hörs imorgon vänner, kram kram.

Hej mitt vinterland.

Idag igen?
Det är helt galet detta, jag som verkligen inte behövde mer snö nu!
Jag ville ju att träningshästen skulle komma så fort som det bara gick. Igår hade det nog gått att köra faktiskt, men idag... Ja, nu är det ju kört iallafall!

Ringt veterinären idag med, igen.. Dino har nämligen gått med ett svullet ben säkert en månad, dom tyckte också det var konstigt.. Men kanske det är pga att han växer så? njae tveksam till det.. Jaja ska ringa och prata med Ionell imorgon så får vi se vad han säger.

Vet ni vad?
Jag ska lägga mig med min smoothie nu och kika en film innan jag ska ut i detta underbara vårväder och rida. Som jag längtar...
Jaja vi hörs lite senare.


Dream on... Bora bora..


Dagens låt.

Keelyn Ellis - In your arms


RSS 2.0