Dagens låt.

Paula DeAnda - Roll the credits


Gott nytt år.

Godmorgon mina vänner.
Hoppas allt är bra?
Nyårsafton idag ju, kommer bli en superbra dag jag lovar!
För min del iallafall.. Hoppas ni får det med givetvis!
Redan varit uppe en bra stund, hunnit med att greja i stallet och så. Ollie fick följa med, vilket hon var väldigt lycklig över. Leka i snön och gärna med hästarna är ju en av hennes favoritsysslor... så länge dom är snälla, eller lite busiga. Ingen av hästarna verkade dock särskilt intresserad av hennes lekar så hon fick gå hem med en inte lika glad min..
Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och greja lite innan jag ska till stan och Mist Stockholm som jag alltid brukar gå till när jag sminkas. Mest för att makeupartisten där är grymt mycket duktigare än dom på MakeUpStore.. Iallafall alla dom fem (typ) jag varit och sminkat mig hos. (Jag älskar ju sådantdär, va där jämt innan ju..)
Vilket fall, hem igen och städa och greja för sen kommer Sofia och Sofie till mig och ska bli sminkade av ingen mindre än mig. Det är ju inte helt ovanligt att jag får ställa upp som makeup-artist heller, men jag älskar ju det så inget mig emot alls! Ska dessutom bli kul att träffa dom båda två igen.
Sen blir det handla lite mat och upp till Madde och där börjar förfesten och det viktigtaste av allt, kvällsmaten ska ätas! Kommer bli en riktigt tjejförfest, men det är ju så man ska fira nyår enligt mig. Med sina närmaste vänner först, sen lite party..
Efter detta är planen att vi ska till Trandared på någon fest där, vi får väl se hur kvällen slutar sen. Detdär ordnar sig, men har en känsla av att det inte blir jätte sent för min del. Jag är redan trött ju?! Jaja dags att sätta lite fart nu, men vi hörs senare. Kram


Mina minnen 2009 i bilder.

Roligaste.

Tråkigaste.

Sötaste.

Fulaste.

Gladaste.

Sorligaste.

Bästaste.

Godaste.

Lyxigaste.

Snyggaste.

Hetaste.



I korta drag då ;)




Stressig dag, minst sagt!

Vilken dag detta varit..
Började med en sväng ut i snön med hästarna, jag red Moa och vet ni? Jag galopperade, barbacka, första gången sen olyckan. Gissa om någon var lycklig! Ja Moa också faktiskt.. tro det eller ej!
Sen började ju min käre vän S ringa mig och jag fick himla bråttom, in till stan och käka lunch med han och hans vän.. Vilket var himla trevligt! Insåg dock att jag glömt min plånbok när jag kom in till stan, klant- Jenny!
Med mat i magen, åkte jag hem, hämtade plånboken och sen in till knalleland och systembolaget och fajtas med alla tusen människor som vill ha bubbeldricka till nyår. Helt utplockat givetvis, men fick tillslut tag på det mesta jag skulle ha! Bartendern Jenny imorgon!
Sen snabbt till affären, där givetvis inte allt fanns som jag behövde, typiskt va? Jag som handlar så sällan...
Gymmet-träning-activio-grymt jobbigt kort och gott. Sen sola, tillbaka till affären och möta Madde, vi hämtade upp min nya pälsjacka som kom på posten idag. Ska se om jag hinner visa er, helt galet fin! Sen hämta lite grejer hos S, och direkt hem till Madde för att fixa håret och prata lite skit. Jag fick passa på att se hennes nya mysiga lägenhet med. Kul att träffa henne som vanligt! Du är guld gumman!

Jag skulle kunna fortsätta här, men som ni förstår har jag haft en hektiskt dag och är helt galet trött. Ska dessutom upp tidigt imorgon och bli grejad med. Mmm, lyxigt värre.
Skriver mer imorgon istället, hör dessutom att min mobil börjat med sina nattliga samtal igen så kanske ska kika vilka som vill mig något nu. Sov gott!

Godmorgon.

Helt underbart väder ute, sol och snö.. Kan man be om mer? Detta eller sommar väder, resten kan kvitta..
Tänkte åka och träna nu på morgonen, men egentligen är jag inte helt frisk än så jag avaktar en stund faktiskt. Kanske blir senare ikväll. Istället tänkte jag följa med Rebecka ut och rida. Jag ska få låna lilla Moa :)
Men dags att sätta på sig lite kläder och vantar och mössan och halsduk, ja ni vet.. Hörs lite senare. Kram


Dagens låt.

Colby O'Donis ft. Jaidon - Rock you


Veckans goding.

Tänk vad jag lyssnade på denna för några år sen.. Hittade tillochmed videon nu, enjoy!

Keyshia Cole - I should have cheated


One more try.

Okej, vi provar igen.. Morgondagen:

♦ Stallet, rida och fixa min buse
♦ Träna, activion kl 12.00 (om jag hinner dit vill säga..)
♦ Träffa M för en fika..
♦ Träffa S, som tillochmed fixat dejt till mig imorgon haha du är väl för rolig! ;) Lunch med dom iallafall!
♦ Sola
♦ Systemet, helst innan allt är utplockat..
♦ Kolla om jag ev kan hitta en nyårsoutfit!

Känns som jag glömt något nu.. Jaja det visar sig allt eftersom imorgon!
Dags att städa lite till sen sova! Natti natti.



Det går inte så bra för mig..

Jag kommer ingenstans, jag verkligen avskyr att städa om ni inte märkt det redan?
Däremot så har jag tänt hundrafemtielva ljus.. Lite mysigt är det iaf att gå här och plocka då. Min mamma som ligger bakom detdär med ljusen. Jag hatade fram tills för något år sen, mamma går alltid runt varje kväll och tänder hundrafemtielva ljus hon med.. Oftast dock bara värmeljus, då hon, precis som pappa lyckats göra nu, somnar ifrån dom...


It's time.

Jag mår mycket bättre nu! Tur det va? För mig iallafall..
Måste sätta igång med mitt städande här hemma, jag ska få finbesök imorgon och mitt rum kan inte se ut som det gör nu då. Det går inte, mamma instämmer.. pappa med föresten!
Men tänk vad skönt det kommer bli sen när det är färdigstädat och fint?! dags att slänga in lite tvätt med ser jag. Får väl uppdatera med en bild sen när det är klart. Tror dock jag besparar er en före bild... Hörs typ inatt när jag är klar! Kram

2009 i sammanfattning.

För att jag har sett denna listan i så många bloggar nu så.. Måste jag! Plus att jag har extremt tråkigt...


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 Ja, det kan man lugnt säga. Sa upp mig för första och andra gången. Åkte till Tyskland för att jobba, flyttade till skåne, skadade mig.. åkte ambulans (yes)! Flyttade hem igen. Köpte ett litet hingstföl. Ja hänt mycket detta året iaf!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja det gjorde jag faktiskt.. Duktiga jag!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jadå, ett par stycken tillochmed. Ploppar ut barn lite varstans nu tycker jag..
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och det är jag hemskt nöjd över..
5. Vilka länder besökte du? Tyskland och Danmark
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, en helt fungerande knäled hade jag inte tackat nej till!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 25 Juni..
8. Vad var din största framgång 2009? Mina tänkta framgångar blev ju inte riktigt som jag tänkte mig.. Men jag har iallafall kommit på vad jag vill göra i resten av mitt liv..
9. Största misstaget? Ramla av min häst, då det ledde till nästa misstag som jag blev tvungen att göra - sälja han.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja om jag har!
11. Bästa köpet? Min fina Condamino Humlan!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Haha, gissa? Min lilla Condamino Humlan igen..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mina vänner som är dom bästa som finns. Min familj som ställer upp för mig i vårt och torrt och att jag äntligen fick uppfylla min dröm sen jag var liten flicka och köpa min snygga hingst!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Många, Brooke Hogan - Hey yo, Taio Cruz - Break your heart, Kelly Clarkson - Already Gone m.fl
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Trots att det hänt väldigt mycket så måste jag säga gladare..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sagt till mina nära och kära hur mycket dom betyder.. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit folk komma för nära inpå..
18. Hur tillbringar du julen? Med min galna familj ;) sen med vännerna..
19. Blev du kär i år? Ja, jag trodde det iallafall.. Men jag tvivlar väldigt starkt på att jag faktiskt varit kär någon gång nu..
20. Favoritprogram på TV? The Hills (även om jag mestadels sett det på datorn men men..)
21. Bästa boken du läste i år? Hmm Från Groda Till Prins som jag läst igen, för hundrade gången ungefär. Den är söt ;)
22. Största musikaliska upptäckten? Att jag är grym DJ och sångerska (haha)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag minns faktiskt inte, snart ett år sen min födelsedag men jag var nog väldigt nöjd!
25. Något du önskade dig men inte fick? Ja det skulle väl vara en ny knäled då.. 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Den som minns det..? 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det är klart, vissa saker hade jag gärna ändrat på.. Men jag är ju nöjd nu så jag får nog säga nej!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Väldigt hoppig, kryckaktig nästan...
29. Vad fick dig att må bra? Condamino Humlan igen (ee. Don Romantic, vilket säger allt!)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Justin Bobby, Brody Jenner 
31. Vem saknade du? Goodie
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla de nya människor som jag iaf håller lite kontakt med...


Dagens låt.

Jason Derulo - Sleep walkin


Steve Madden.



En liten smygtitt av vår-kollektionen, ja tack!


Så typiskt.

Jag blir ju verkligen aldrig sjuk.. men idag.. idag mår jag inte bra! Känner mig febrig också, det gör jag verkligen aldrig annars!
Bokat av mitt räningspass, men tråkigast av allt det blir ingen ridning för mig idag. Men snälla rebecka hade fixat irodning hos min häst så det slipper jag, hon är så snäll! Alltid sådär vältimeat fattar inte ;)
Nej jag ska ta en ipren och lägga mig och sova en stund till, inte kunnat sova inatt pga av hosta och ont i halsen så.. Kanske det blir bättre med lite sömn?
Hörs sen.

Morgondagen.

Nu är det dags att sova för min del vänner. Min morgondag är planerad i princip in i minsta detalj. Det är bara klockslagen som är lite osäkra..
Men ska iaf försöka vara i stallet vid nio redan så jag hinner göra färdigt allt jag måste innan jag och Rebecka ska ut med hästarna och rida en sväng. Jag ska få låna söta Moa! Jag vet en fördel med att vara liten som mig, jag får rida på söta lilla Moa. Någon gång kanske vi tillochmed vågar oss på Tappi, eller jag vet att jag vågar men haha (han är inte inriden än, till er som undrar, vilket innebär för er som inte kan något om hästar.. Han är aldrig riden på!). Lugn nu Jenny! Jaja det ska bli så skönt iallafall att få sitta på hästryggen igen, för varje gång jag sitter upp nu så vet jag att det är där mitt liv är. I love it!
Efter en skogstur och så i skogen så blir det gymmet och Core, som vanligt.. En gång i veckan minst måste man träna Core! Trots allt det viktigaste delarna av kroppen man tränar då, mage, rygg, rumpa och lår aaouch!
Sen ska jag träffa M i stan en sväng, han och jag ska väl fika. Eller vi har iallafall pratat om det, så hoppas det blir så iallafal. Länge sen vi sågs nu!
Lovat att träffa S med och "snacka lite skit" som han brukar säga, ser jag också fram emot!
Sen tänkte jag hinna sola och eventuellt fixa lite andra grejer innan det blir träning på kvällen igen - Bodybalance då, vilket verkar gjort undervärk med mig sen förra gången. Jag kan ju nästan börja se mig själv som lite vig nu igen, nästan! Haha..
Men nej, som sagt sleeping time.
Natti natti!


Snodde dessa bilder från
Rebeckas blogg (hoppas inte det gjorde något..?) hon tar gudomligt fina bilder och här har vi en gudomligt söt Moa på korten med så blev tvungen att visa. Mina bilder är ju lika med skrot så..


Så kan det gå.

Satt och kikade på bilderna sen i helgen, ibland vill jag strypa dig H.. Men jag får väl skylla mig själv som skaffat mig en vimmelfotograf som vän..


Jag tror han har typ tusen av sådana här smygfoton på mig.. jag borde få en egen mapp på din dator H! Ska jag kräva nästa gång du övertalar oss att vara med, ingen mapp - inga bilder!


Dagens låt.

Miley Cyrus - Obsessed


Love.

Jag är hemma en snabbis bara, träffat sofia i stan en stund. Jätte mysigt, saknat henne! Sen blev det träning, dock var activion inställd så det blev gymmet. Men lika bra det så jag inte börjar slarva med benträningen nu bara för det inte blir någon sjukgymnastik..
Helt slut nu, men ska upp till stallet nu och greja.. Just idag orkar jag verkligen inte, benen är helt skakiga och jätte trött! Men det är så det är att ha häst så bara att bita ihop. Har ändå ett par samtal jag behöver ringa och stallet och bilkörning brukar vara ett bra sätt att komma ikapp igen.. Men hörs om en stund igen. Kram


Mys dag med mamma.

Jag har jättebråttom som vanligt, eller det är lugnt egentligen men ska snart iväg och hämta upp Sofia som jag äntligen ska få umgås med lite. Alldeles för länge sen sist! Vi ska gå och fika i stan..
Har spenderat hela dagen ihop med mamma, jätte mysigt! Hon är bäst, även om vi inte alltid tycker likadant.. Eller så är det helt enkelt precis det vi gör..?
Jaja men vi hörs lite senare, måste rusa, packa träningskläderna med inför activion ikväll. Härligt!

Nya Ica-reklamen.


Haha bästa på länge... Nu kommer jag verkligen somna med ett leende på läpparna!


Yesterday.

Detta känns bra, det känns riktigt bra.. I'm done! Forever..
Jag skrev precis ett långt inlägg men tog bort det för jag insåg precis att det är inte ens värt det. Lika bra det! Du anar dock inte vad du ställt till med, för jag lovar att detta kommer verkligen inte bli som du tror :)

Kom förövrigt hem för en stund sen, haft mysig filmkväll med mina nära och kära haha jag har numera bytt efternamn till er som inte visste det. Lill-Hellström, tackar!
Fick förövrigt knuffa volvo ur snön idag, jag som inte ens gillar volvo?! Men jag får väl ställa upp liksom..
Påvägen hem slirade jag omkring som bambi på hal is, yess vad kul! Jag borde nog göra något åt min respekt åt bilar. Men hemma nu iallafall och fick världens sötaste samtal, kommer somna nu med ett leende på läpparna. Natti natti!


Jag? Lurig? Ne aldrig hört..


Veckans bästa.


Keri Hilson - I like


Yes.


The Wedding Planner eller Bröllopsfixaren går på trean nu, till er som missat det. Älskar den filmen!
Sitter förövrigt hos M, vi har ätit tacos och rullar numera fram. Iallafall jag.. Riktigt gott!
Väntar nu på att J ska ringa, vilket han precis gjorde. Han ska joina oss och se på romantisk komedi.. Han blir tvungen. Dags att gå ut och möta han hörs sen.


Baby.

Jag har hittat en jätte söt ny låt av Justin Bieber men finns bara en live version än. Typiskt! Roligt när en sådan liten kille lyckas så som han, genom att lägga upp lite låtar på youtube med..
Jaja, jag är vaken, och det börjar redan mörkna. Så ska till stallet strax faktiskt och pyssla om min sötnos. Idag ska han få ställa sig i gången och visa att han är stor pojke och kan stå still. Han måste ju vänja sig vid det med...
Efter det ska jag åka och träna, äntligen!
Senare ikväll blir det lugn myskväll, även om det faktiskt verkar som att en hel del av mina kära vänner ska ut?! Men nu får det va nog, två dagar i sträck får räcka.
Vi hörs senare vänner. Kram


Dagens låt.

Beyonce - Waiting


Bara för att..


... en viss Hellström tyckte att min blogg behövde livas upp eller något med lite oseriös musik. Jag gör ju självklart allt för honom så, här har ni.. Enjoy!


Honey I'm home.

Yepp, det blev ändrade planer ikväll. Kan ju lätt bli så..
Jag, T och K var ute en sväng. Satte oss på Torget och snackade lite och hade allmänt trevligt. Efter det gick vi till Harrys som var typ enda öppna krogen i Borås. Men det var faktiskt en hel del folk ute. Roligt! Sen vad det var för typ av folk är en annan femma.. Jag förstår inte när jag ska lära mig att Harrys inte är något för mig. Men jag hade faktiskt riktigt trevligt ändå, trots allt!
Lite besviken är jag dock, varje gång jag är ute blir jag mer säker på att jag måste flytta från denna stad. När ska jag få hitta min galet snygga kille, med röda byxor, långt hår och tofs? Vart finns han liksom? Haha jag vet redan... Okej, förlåt.. Jag struntar i hur han ser ut eller vad han har för byxor, dessutom är jag för tillfället väldigt lycklig singel så.. Eller är jag det? Ja, jag har allt hört.. det går ju vissa rykten hit och dit. Stackars stackars mig, tur att jag vet vad som stämmer och inte iallafall. Det är ju det viktigaste!
Men nu är det defenitivt dags att sova, smälta alla intryck från ikväll. Jösses, det är många.. Eller kanske kolla lite film först? Hmm vi får se, skönt att ligga i min egna sköna säng iallafall och imorgon kommer jag vakna upp med ett leende på läpparna.. För då ska jag hinna med min söta pålle och även träna. Vilken dag!


Dagens låt.

Nicole Scherzinger - I'm a Cheat


Segt var det här..

Alltså, jag lever fortfarande på våran gårdag.. Riktigt kul..
Började kvällen hos M.. Från henne tog vi taxin till någon jag glömt namnet på (som vanligt..) men en kompis, kompis på Sjöbo. Där var det bara killar så dom behövde lite kvinnligt sällskap.. Det var ungefär vid denna tiden jag körde igång med mina dumheter.. Jag säger ju att jag inte ska dricka alkohol.. Men oj vad roligt jag hade, åt mig själv iallafall! Jag är numera DJ, artist, brats-älskare och ja. Listan kan göras lång!
Härifrån knödde (ursäkta göteborskan, tryckte.?) vi in alla i en taxi och stan nästa. Xoy som först var ganska lugnt blev både osäkert och förbaskat livat..
Tiden bara rann iväg och vi hann med saker som att dansa, tequila-race, göra oss bästa kompisar med bartenderna (och en vakt..), smuggla (tänker inte gå in på detta mer..), hämnas (enbart i tanken dock..) och tillochmed va lilla Jenny riktigt illa ute en stund.. Om blickar kunde döda, varför? Ingen aning, jag är alltid oskyldig.. Även när jag inte är det..
Jaja efter lite missförstånd eller något så hade jag ingen jacka och ingen sovkompis haha, så jag fick leta upp en ny.. Nej men slutade iaf på Bergsbo (bara lugn, ingen vilt främmande människa jag lovar..) och som jag skrev innan blev det lite komplikationer när jag sen skulle hämta mina grejer. M jobbade, och jag hade ingen jacka, gårdagens kläder och i det inräknat mina skyhöga skor.. På isgata, ingen bra kombination! Fick lite sällskap en bit påväg till M:s jobb.. dessutom gentleman som denne är lånade han ut sin jacka en stund.. Tack D!
Fick sen istället skjuts så behövde aldrig gå så långt, nu vet jag någon som är besviken..

Jaja efter att jag kommit hem till M:s lägenhet och fått fräscha upp mig lite iaf så blev det in en sväng till stan då jag bestämt ville ha några skor som jag hoppades fanns kvar i min storlek.. Sista paret!
Hämtade upp M som slutade, och vi åkte en sväng till knalleland och kikade även där. Lämnade av M igen och sen var det raka vägen hem och byta bort mina skyhöga klackar mot ett par mer barnvänliga skor och sen tutade jag upp till min faster där det var släktträff. Tur att jag har en sådan underbar släkt som faktiskt kan göra släktträffar till något roligt! Jag tycker om er allihopa!
Efter släktträffen har jag hunnit med att vara i stallet med, hur har jag lyckats med detta? Ingen aning haha, jag har knappt hunnit andas emellan ju. Men nu är det dags att duscha och sen ska jag till M och efter det blir det förfest, på ett ganska oväntat ställe tro mig ;)
Sen blir det väl ut på krogen igen, jag är på riktigt superhumör så detta kan bli bra!
Jösses vad mycket jag skrivit nu, men men ni får helt enkelt sätta på er läsglasögonen.. Eller kanske dags att ta av sig dom nu dock..
Vi hörs sen. kram



Bästa på länge.

Vilken superkväll jag hade igår, jösses!
Bästa på länge.. Juldagen blir alltid bra av någon konstig anledning. Ska berätta mer sen, men kom precis till M:s lägenhet.. Skulle egentligen slutat här igår men ja allt kan ju hända så.. Verkligen allt..
Speciellt om man tänker på att jag fått gå utan jacka i minusgrader med gårdagens partyoutfit, haha om några dagar kommer jag enbart att skratta åt det precis som en viss mupp gjorde åt mig hela morgonen... Lite kul är det faktiskt.. Jaja vi hörs sen, stan en sväng, träna, stallet och ska försöka hinna med att följa med på släktträffen. Var ett tag sen jag träffa alla så. Hörs sen.


Party party.

Är hos M nu på trandared och A är här med, mycket roligt! :)
Vi sitter nu och väntar på att taxin ska köra oss till sjöbo där vi tydligen ska förfesta innan vi drar till krogen. Kommer bli en superkväll känner jag. Vi hörs imorgon, goa och glada.
Pussokram

Loving you? I'm over it..


Bara för att den är så himla bra..

I gave you the benefit of the doubt
Till you showed me what you were about
Your true colors came out

And your words couldn't hide the scent
Cuz the truth about where you been
Is in a fragrence I can't recognize...

Standing there
Scratching your head
Blood shot eyes, drunk with regret
hanging yourself , ten feet over the edge

I'm done with this
Feeling like an idiot
Loving you, I'm over it
I just don't love you, don't love you no more

You, you are so yesterday
Never thought you'd loose my love this way
Now you come begging me to stay

Say, you, you are so yesterday
I Won't let you rain on my parade
Don't wanna hear a thing you say
So yesterday

Baby what you're saying to me is
There's no more you and I
I couldn't get it right on yesterday
So kiss our tomorrows goodbye
Baby love shouldda brought me home
Shoulda just been a man about it
But now i'm crying like a baby girl your love is like my blanket don't know what to do without it

I'm standing here pleading my case
You dont care to hear what I say


hanging yourself , ten feet over the edge

My promises, don't mean a thing, the end is so disgusting


I just dont love you, dont love you no more

You, you are so yesterday
Never thought you'd loose my love this way
Now you come begging me to stay

Honey, you, you are so yesterday
I won't let you rain on my parade
Don't wanna hear a thing you say
So yesterday


And now you wanna reminisce now I wana reminisce
Say you wanna try again
said I wanna try again
It started with a little kiss a kiss, a kiss
we cant even repent no no

Now I never wanna see you, Never wanna feel you
Never wanna hear you
I don't love you, don't need you, can't stand you
No More..

You, you are so yesterday
Never thought you'd loose my love this way
toni please, dont leave
Now you come begging me to stay I wont stay

Baby you, you are so yesterday
I Won't let you rain on my parade
Don't wanna hear a thing you say
dont you leaveeee

So yesterday
So yesterday
So yesterday


Can't stand you..

Hej vänner.
Idag kommer det bli väldigt dåligt med uppdatering tror jag faktiskt.. Men men det är ju jul och allt, idag är det dessutom Juldagen som jag längtat efter ganska länge nu.
Lätt bästa utedagen på hela året..

Jaja vilket fall, varit uppe en stund faktiskt. Var uppe en bra stund inatt också, kollade på Nellys mellandags REA. Hittade bara en klänning som givetvis bara fanns i XL. Sen blev det forever21 och asos och sen var det kört. Sluta med att jag beställde hem världens snyggaste jacka får se när den kommer.
Vilket fall, fick lite sällskap när jag satt där och shoppade via telefon då givetvis.. Jag är dock inne i en annan värld när jag tittar på kläder och skor så kom inte ihåg för mycket faktiskt..
När jag sedan hade kikat färdigt så hör jag i telefon..

H - Men Jenny nu får du rycka upp dig lite, vad hände?
J - Jag slutade shoppa...
I nästa andetag, lite små surt..
J - Men om du skickar ett par jävligt snygga skor på bild på msn så lovar jag att bli pigg och rolig igen..

Det piggade iaf upp både han och mig tror jag.. lite!
Men nu måste jag skynda mig lite, jag ska göra mig klar inför kvällen men måste till stallet först och greja. Ingen promenad dock..
Ska försöka uppatera lite senare sen, lär inte bli helt seriösa inlägg då men jag måste väl bjuda på det med ibland..?


Dagens låt.

Jordin sparks - Walk the walk


When the stars are in her eyes, and the sun is in her smile..

Nu är det inte många minuter kvar av julafton.. Tiden går fort när man har roligt eller hur var det?
Jag är helt slut, vet inte vad det är med mig.. Börjar känna mig febrig och grejer, tänk om det råkar vara en infektion där dom operera ut tanden nu. Det är ju tillochmed farligt.. Jaja men nu ska man inte måla upp massa, det kanske är bättre imorgon.
Haft en mysig dag iallafall, med mamma, pappa, mina halv-vilda (eller helvilda..) bröder och min mormor och morfar. Julafton är mysigt, men jag vill börja tycka om det så som jag gjorde när jag var liten. När jag flera veckor i förväg bakade pepparkakor och godis och grejer. Det händer inte längre, man har liksom varken tid eller lust. Även om jag faktiskt borde ha tid nu? Men man prioriterar annat..
Jaja vilket fall, snart är det juldagen och det betyder bästa festdagen på hela året. Tror det kommer bli en super dag imorgon. Ska sova tills M väcker mig och då ska vi sola. Sen ska jag försöka hinna med min lilla sötnos och gå en långpromenad med honom tänkte jag. Sen blir det full rulle, jag ska tillochmed inte köra imorgon.. Smart med tanke på att jag ska träna på lördag igen.
Visste ni föresten att om ni ens tar en öl eller ett glas vin så kan ni lika gärna strunta i att träna dagen efter, om ni dricker mer så snackar vi givetvis längre tid. Varför behöver vi då dessa gifter varje helg för att vara lite sociala? Kan nästan jämföra sprit med smink, det förskönar dig bara för stunden, men där under är du ändå samma person med samma utseende och samma personlighet.. Jaja jag ska inte säga för mycket för imorgon ska jag joina teamet!
Men vi hörs imorgon. Sov gott!

God jul vänner.


Önskar tomten herself...

Ni ska få en gammal jullåt jag älskade när jag var liten.. Eller mindre iallafall..


Dagens låt.

Sean Kingston ft. Good Charlotte - Shoulda let you go


Veckans goding.

Denhär är inte att leka med minsann..

Taio Cruz - Moving on


Avatar.


Avatar i 3D är något jag verkligen vill rekomendera.. En av de bästa filmer jag sett tror jag faktiskt! Jag som egentligen inte ens gillar filmer som är lite overkliga, men denna var helt superbra. Hade faktiskt kunna tänka mig att se den igen.. Dessutom är budskapet i filmen inte att leka med, eller finns ju ett par stycken men ja.. Väldigt sevärd är den iallafall, ännu hellre om ni kan se den i 3D tror jag.
Nu är det ju bara att hoppas att denna värld eller Pandora faktiskt finns därute någonstans, jag vill lära mig flyga..


I see you..

Nu är jag äntligen hemma.
Hade tänkt ta det lite lugnt en stund nu, men kom fram till att klockan är alldeles för mycket för det. Måste göra mig iordning till att åka med J och hans kompisar till Gbg. Vi ska tydligen kika på Avatar i 3D, ska bli riktigt kul faktiskt. Men som sagt, dags att skynda sig nu då..


Santa can you hear me?

Hej mina vänner.
Ni behöver inte oroa er, jag lever trots mina bravader ute i snön inatt.. Sover inte heller om det var det ni trodde!?
nej jag var uppe tidigt idag på Activio-pass med mamma, det jobbigaste passet igen. Alltså det är det värsta jag varit med om någon gång helt slut va jag.
Återhämtat mig nu dock..
Sen blev det att hämta biljetter inför juldagen, sola, boka tid till makeupartisten inför nyår (äntligen), knalleland en sväng, systemet och slutligen åt jag och M mat på Spice'n'rice, grattis till mig då detta var första gången..
Men nu måste jag skynda mig till min lilla buse, har en liten julklapp till Rebecka som jag måste hinna ge innan hon åker hem. Bara för att hon är så himla go! :) Både jag och Dino är hopplöst glada över att vi får stå hos henne! :)


Dagens låt.

Chris Brown ft. Impirio - She Like Me


Edward Gal.

Alla som håller på med hästar vet väl nu vem Edward Gal är, visste ni inte det innan så har han tillochmed haft en väldigt fin hingst innan sin nuvarande som heter Lingh som man kan betäcka sitt sto med här i sverige faktiskt, på flyinge.. (en liten parantes där ja..) men många måste ju ha sett Totilas som han satt världsrekord på, två gånger!
Här är iallafall en clinic eller masterclass som jag hittade med honom, till er som inte sett den.. gör det! Tänk om alla kunde sitta och jobba sina hästar såhär. Dock är allt han säger och allt han gör sådanna grundläggande saker så egentligen borde ju alla hästar bli Grand Prix hästar! Nej, hästar har mer eller mindre talang för sådanna här saker självklart, men trots det så kan man sträva att nå dit på alla hästar. Har du en tiondel så välriden häst så är ju inte det fy skam ellerhur?!

elvis här...

0-419239d2dd02b4d53f11b868415699d7.png

Kolla varifrån!

elvis här hälsar.. Sötaste hunden i stan:) jag och m ska iväg nu på lite äventyr i skogen hehe elvis är också bjuden. Hörs senare ikväll.


What a day.

Vilken dag jösses..
Jag åkte tillslut en sväng till gymmet för att träna imorses, trots att activion var inställd! Duktig flicka..
Medans jag stod helt genomsvettig på crosstrainern ringde jag till tandläkarn som fixade en akut tid till klockan tio.. Då var klockan redan 08.20. Skyndade mig då till stallet för att möta upp Rebecka för vi skulle rida. Underbara känsla, fick låna lilla Moa en sväng. Lycka!
Snabbt hem, byta om och till lasarettet och tandläkarn.. Där konstatera dom en liten infektion som fortfarande var ganska ytlig (vilket jag misstänkte, men vill ju inte sitta där på julafton eller mellandagarna liksom..) så dom tog bort stygnen som hade trasslat ihop sig på något lustigt sätt och satte en bamse spruta i det lilla hål som va kvar och sköljde och greja. Känns bättre redan nu!
Åkte sedan en snabbis och solade, min belöning med tanke på sprutan haha..
Hem, snabbt, duscha, byta om och sen snabbt in till stan och möta upp min favorit till farfar. Världens goaste människa ska ni veta!
Vi gick och pratade och kikade på julklapp till mig från honom. han stog ut med att vi gick runt i princip hela knalleland.. Mest för att jag egentligen inte tyckte själva julklappen va så intressant. mer kul att umgås med farfar.
Hittade en söt klänning på MQ som han tyckte om också så den fick det bli (efter att han gjort bort mig inför personalen med haha inte så illa men..) efter detta gick vi och satte oss och åt lite och detta var första gången på dagen jag faktiskt kunde koppla av två sekunder. jag som egentligen är så bra på det?! Då slog tröttheten till rejält..
Vilket fall, åkte direkt upp till stallet sen igen och nu sitter jag här i min säng. Fick förövrigt massa julkort idag, vilka söta vänner jag har! Ni är bäst!
Nu ska jag sova en sväng innan jag förmodligen ska iväg ikväll, tänkte träna en sväng ikväll igen så. Snart är det ju stängt två hela dagar så vet inte hur jag ska överleva. Inte kan jag ut och springa heller liksom, livet kan vara bra orättvist ibland va? Är dock väldigt glad att jag har mitt ben kvar överhuvudtaget så ;)
Men vi hörs senare. kram på er.


Min sötnos.


Dagens låt.

Young Money ft. Lloyd, Lil Wayne, Nicki Minaj, Drake, Gudda, Tyga, Jae - Bedrock


Uppe med tuppen.

Tror jag är uppe innan tuppen med.. Jag är jätte trött faktiskt, inte konstigt..
Men varför?! är min hemlis..
Jag ska iallafall åka och träna, bestämde mig för att prova iallafall. Jag har ju ingen feber så är det en infektion i min mun nu där min "älskade" tand suttit så är det iallafall bara i början och jag vill verkligen köra activio idag och förhoppningsvis bodybalance sen ikväll.
Men ska skynda mig in och anmäla mig så hörs vi lite senare.

Update: Ja men vad kul, här anstränger man sig för att gå upp så är passet inställt.. Himla skoj, kanske åka till gymmet ändå och köra lite på crosstrainen? Lite gym med kanske? Får ju inte glömma bort att jag faktiskt måste träna benen nu när min sjukgymnast är ledig. Fasen då...


Grattis Mamma.


Mammas dag idag, vilket jag efter träningen idag satt och firade med tacopaj och tårta. (tårtan på bilden har egentligen inget med mammas tårta att göra, men orkade inte ta kort på hennes tårta..) Livsfarligt gott iallafall!

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, är helt slut och har massa att göra imorgon. Ska ev träna på morgonen (hur bra det nu är..) rida ska jag iallafall, innan jag ska på jul-dejt med farfar.. Sen har jag lovat bort mig lite som vanligt, vi får se hur jag ska lösa detta :)
Men sov så gott, kram


Dagens låt.

Keri Hilson - I like


Måndag.

Hej vänner!
Lång dag och ingen uppdatering. Men nej jag har inte sovit bort hela dagen faktiskt, bara lite..
Blev mysig filmkväll igår på trandared, vaknade väl vid tolvtiden kanske?! Hyffsad tid ändå eller..? Tur att det är nära in till gymmet därifrån iallafall, för fick lite bråttom. Hade tänkt hinna med ett pass men det började lite tidigare än vad jag trodde så missade det ändå.
Va där typ en timma eller något, sen åkte jag hem och bytte om bara så kom M och hämtade mig. Han följde med mig till stallet och en promenad med Dino. Hehe vilken "lugn" och "stillsam" promenad det blev.. Jaja men härligt med sällskap iallafall. Kom precis från stallet nu och ska in till gymmet igen och köra Core 45 min. Härligt!
Sen skynda mig hem till kalaset som hålls här hemma, mamma fyller år så!
Men vi hörs senare. Kram

Tiden går fort när man har roligt.

Jag är nu hemma igen, har precis kommit ur duschen och tänkte göra mig iordning nu för att åka iväg för kvällen faktiskt. Sen vart det slutar återstår och ser, lite splittrad över hur jag ska göra faktiskt. Länge sen jag kände så, men jag känner att jag inte orkar med massa missförstånd mer. För mig är det inte värt det längre.. :)
Jaja, vilket fall.. Vi hörs väl imorgon vänner, förhoppningsvis ska jag börja skärpa mig nu och sova i tid. Får sluta prata i telefon halva nätterna. Men sen har jag haft svårt att sova pga andra grejer med, som en smärtande mun och sånt roligt men nu får det var nog. Har bestämt mig för att inte ha ont mer. Ha en superbra fjärde advent.
xoxo


Veckans bästa.


Ke$ha - Take it off


Dagens låt.

Chris Brown - Kiss who I want to


I look so much better when you're not around.

Jag är vaken, och har väldigt bråttom. Jag ska nämligen till stallet sen blir det direkt lite träning på gymmet igen. Nu kan jag inte hålla mig längre, stygnen få gå upp bäst dom vill. Hoppas nästan dom gör det för dom skaver bara ändå...

Vilken superkväll jag hade igår då..
M och V stod utanför mitt hus och väntade just när jag skrivit förra gången.. och då hade vi ju strömavbrott. Lycka till att hitta kläderna och bikini och allt då?!
Jaja jag tände väl alla hundra ljus jag har här uppe, och skyndade mig ut så åkte vi. Tills Hyssna faktiskt, rätt ut i skogen! Träffade där några av deras kompisar som bjöd på tacos, vilket alla i detta fallet vet att jag aldrig skulle tacka nej till! Efter det så sprang vi ut i badkläderna och skor (jag i stövlar haha lårhöga stövlar och bikini, vilken kombination...) satte oss i badtunnan och det va riktigt skönt faktiskt. Jag och massa killar, om jag mådde bra?..Haha!
Får man nog ta och göra om!
Efter en dusch och lite sånt sen så fick vi följa med ut i ladugården, där fastnade jag ju givetvis direkt vad några kalvar som bara några få dagar. Så söta, försökte få med mig några hem till Dino som han skulle kunna leka med men det funka inte så bra. Tror han hade behövt en liten tjur att leka med sen faktiskt.. Dom hade väl dödat varandra men men..
Vid tolv tiden körde V oss hem och M hoppade av här och jag fick istället köra honom hem. Stannade där en stund och pratade lite innan jag hoppade in i bilen och bet ihop och körde denna öde skogsväg tillbaka SJÄLV i bilen. Jag är sveriges mest mörkrädda människa, och fått höra att det spökar där ute vid M:s torp så jaa.. Ni kan ju tänka er, dessutom går det inte köra fort på denna vägen ens. Var helt förvånad över att min lilla framhjulsdrivna bil klara alla kurvor och backar där. Men vi kom ut, helskinnade.. blev dock tvungen att ringa lite för att få sällskap, och om nu det hade hänt något så tvingades han att komma och hämta mig. Men som sagt, det gick fint!
Men dags att byta om och åka, vi hörs senare. Kram kram.


Nu vill jag ha vår..


World of our own.

Jag har jätte bråttom men strömmen har precis gått och jag har inte ens hittat min bikini än. Nu kan jag verkligen inte hitta den med tanke på att det är helt kolsvart i hela huset. Jäkla skit! Jaja för er som inte förstod det så hlir det till att bada tunna idag, med massa trevliga pojkar. Dom kommer och hämtar mig om tio min och jag går här helt ofixad i morgonrock och försöker att inte trampa på saker.
Jaja va fasen, dags att försöka göra något kanske. Kram


I'm in love..

Jag erkänner..
Jag har en svaghet när det kommer till killar, jag älskar killar som kan sjunga. Jag blir så där löjligt tonårs-kär ni vet?! Haha!
Vilket fall, denna Johannes, som jag faktiskt hörde en gång för första gången för ett antal år sen är himla duktig. Hade han varit med i idol-finalen istället så lovar jag iallafall att jag aldrig hade missat den!


Dagens låt.

Toni Braxton ft. Trey Songs - Yesterday


Time will tell.

Gjorde ett inlägg någongång inatt men det ville tydligen inte läggas upp.. Jaja, vad gör man?
Inte kunnat blogga på hela dagen nästan, vi säger helt enkelt att jag haft annat för mig idag haha.
Ska gå ner nu och hjälpa mamma med lite julgodis bak, sen ska jag till stallet och se hur min lurv mår. Sen har inte jag bestämt mig riktigt, antingen blir det xoy eller så blir det liten hemma fest och bada tunna och grejer. Det har ju jag aldrig gjort så visst hade det varit trevligt?!
Jaja vilket fall, vi får se hur det slutar. Hörs sen.

Dåså.

Jaha då var denna kväll planerad då.. eller inte egentligen men jag ska åka iväg nu. Ska faktiskt bli roligt, kommer bli en lugn kväll med trevligt sällskap iallafall! Får väl se om jag kanske kan smita in här en sväng ikväll eller om jag väntar tills imorgon. Det är ju trots allt fredag idag!
Ha en trevlig kväll iallafall..


Min lilla rackarunge, saknar han..


Nyår tack.

Kom till mamma...

Glitter Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM


Dagens låt.

Ke$ha - Kiss n tell


I'm up.

Jag är vaken, äntligen!
Gårdagen sluta med en hemma myskväll för mig, jag orkade verkligen inte. Eller rättare sagt, jag spottade fortfarande blod vid elva tiden och tänkte att det nog inte var så lämpligt att gå ut.. Istället försökte jag sova.. gick ju sådär bra, hade sådan värk så somnade inte fören tidigt imorse. Tur att jag hade sällskap nästan fram tills att jag somnade, annars hade jag fått en ytterst tråkig natt.
Men men, ska lägga mig en stund till för känner att så fort jag går upp så kommer det tillbaka igen. Visdomständer är skit, antingen gör dom ont när dom sitter där, eller så gör dom ont för att man tar bort dom. Jag tycker det är lite elakt faktiskt! Men nu är alla borta, så när detta går över slipper jag visdomstand smärtan föralltid. Wonderbart!

Kärlek.

Anne-Belle SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag avskyr att jag har lovat mig själv att ta det lugnt med sko-shoppandet ett tag. Jag öppnade min "sko-garderob" nämligen och ja.. Snälla gud, var du nu finns.. Kan inte du råka skicka hem dessa till mig? Svarta går bra med, tack på förhand.

Ajaj.

Jaha, min lugna hemmakväll med film blev inte riktigt som planerat.. Men alltså jag vet inte, M kommer döda mig när hon läser detta..
Jag kan inte ens prata utan att det börjar blöda i munnen på mig, och ni kan ju ana hur gott det smakar.. *spy* och svälja? Ja det kan man ju nästan bara glömma..
Tandläkaren hade nog inte riktigt tänkt sig att man ska gå ut samma dag som man opererat bort en tand, men jag var ju ute 5 dagar efter jag operera knäet och foten och för att spä på det hela lite mer så hade jag faktiskt mina skyhöga klackar också. Jag blev tvungen okej? jag trivs inte utan höga klackar!
Jag hade nästan hoppats på att det skulle ha svullnat upp redan men det har det ju givetvis inte så jag får väl bita ihop då. Kan någon ge mig en smäll.. så kanske det svullnar upp?
Varför ska alla höra av sig just idag? Ha? Ha? Jag kan inte svara i telefonen ju.. skicka sms? ja så gör dom det, och jag som avskyr sms. Haha mycket hat från mig idag, jösses lilla jenny är på krigsstigen. Nej okej förlåt, ni är söta som bryr er.. Vissa är också lite sötare än andra :)
Inte ens kunnat vara i stallet idag, men får inte lyfta tungt på några dagar.. Mocka är alltså uteslutet! Speciellt hos min gris till häst, men han är söt ändå alltså!
Jaja fick förövrigt alla fina bilder Rebecka tagit på honom igår (efter många om och men med mitt internet..) och jag satt och jämförde han med sin käre far.. Dom kommer nog bli ganska lika faktiskt, i kroppen med.. Just nu ser dino ut som.. Ja vi kalla det skogsmulle för att vara snälla men det gör dom ju i denna åldern och ett tag framöver.
Jaja vissa likheter finns där iallafall, Damino är för övrigt efter Don Romantic för er som inte visste det. Min favorit hingst just nu (förutom Fürst Heinrich och ett par andra kanske..)


Dagens låt.

Ke$sa - Take it off


Vilken bra start på dagen.

Nu är det extremt synd om mig igen..
Jag har varit hos tandläkaren, har nämligen dragit ut sista visdomstanden (vilket egentligen var helt onödigt men kanske om ett par år så kan det ju löna sig, vilket jag dock aldrig får veta men jag låtsas det..) vilket var hemskt! Egentligen är det inte alls farligt att dra ut själva tanden, eller rättare sagt operera ut tanden för det är faktiskt vad jag gjort. Med lokalbedövning då och det är just där problemet ligger.. Sprutan! Gris-sprutan va helt okej, även om min puls slog i 180 men alltså i munnen och nederdelen av käken, långt fram tillochmed.. Jag blir helt skakis bara jag tänker på det, jag är dock överkänslig för sprutor men ändå.. Nu är jag bedövad i halva ansiktet, tillochmed pannan och örat.. Känns helt skumt!
Jaja jag ska lägga mig och titta på lite film nu och tycka synd om mig själv, kan bli mysigt! Ser dock inte fram emot att bedövningen ska släppa, vet hur det var sist..


Veckans goding.

Jag förstår inte varför denna låten inte finns med på något skiva, jag älskar den, lyssnar på den fortfarande emellanåt iaf... Tyvär hitta jag den inte i bättre kvalité än detta men men..


Beyonce - Next ex (kick him out)


Haha.

E, du är för rolig du..
Helt glömt bort det, men någon satt här och skröt för ett tag sen om att han hade ridit minsann när han var iväg nu. Jag blev ju tvungen att sätta emot lite så han bestämde sig för att skicka bildbevis, på posten då givetvis. Hade helt glömt av det och för några dagar sen frågade han om min adress, givetvis fattade jag ingenting..
Tills idag..

Jag har lovat mig själv att vara lite mer anonym med folk i min blogg, men förlåt E jag blev tvungen.. Och bara för det ska jag citera vad det står på korten med, "E and Hidalgo in Mongolian horse race 2009" och "Winner of the Mongolian horse race 2009"
Haha jag dör av skratt, om han verkligen vann ja det får väl fantasin avgöra jag tycker han ser ut som ett riktigt proffs faktiskt!


I'm in trouble.

Jag är ännu tröttare nu än innan. Trodde min kära häst och en promenad skulle bli lite skönt, ack så fel man kan ha..
Dino sa när jag tog ut han från hagen GLÖM, att jag följer med dig ut själv..
Sen körde han igång.. jag var beredd att ge upp efter tio meter, då jag åkt kana, dragit ner staket, gjort kullerbyttor, brottats och ja.. Ni förstår!
Han skärpte sig dock efter att jag gett mig tusan på att jag skulle vinna. Fick ringa J med som fick lugna ner mig lite.. behövde tänka på något annat och visst lyckades han, tack!
Stackarn fick hålla mig sällskap hela vägen hem, och det muttrades om kastrering, åka iväg med lastbil, ingen mat.. Ja det mesta.. Men såklart bara tomma hot, som vanligt! Han är min lilla buse dendär och sista biten va han faktiskt riktigt duktig igen. Han är ju bara strax över 7 månader det lilla livet.
Fick förövrigt hem hans pass idag, bara ägarbyte som behövs göras så är han min på riktigt sen!



Lite lik sin snygga pappa är han redan nu.. Ansiktet iallafall...


Trött.

Jag är helt slut verkligen.. Vet inte om det hade med mig att göra, men detta var det värsta activio passet jag varit på någonsin. Jag klagar inte, säger bara att det var lite extra jobbigt.. Kanske berodde på en del andra saker vem vet.
Jaja jag ska upp till stallet nu och gå ut med min sötnos, pyssla lite och sådär med. Lär ju ta på mig bra nu då för det är ju ingen direkt värme ut..
Titta vem som låg i min säng ihopkurat och "sov" gott när jag kom hem, snällt att han ställer upp och värmer upp den åt sin frusna matte..


Dagens låt.

Jay Sean ft. Sean Paul & Lil jon - Do you remember


Godmorgon.

Jaha, jag har fakiskt varit uppe en bra stund nu. redan hunnit med ett träningspass hos sjukgymnasten som faktiskt gick riktigt bra. Var jag och två till i slutet bara på gymmet, och hade riktigt kul.. Jag sa att min balans övning börja bli tråkig och vips så fixade han till det med lite hinderbana till mig istället "så jag skulle känna mig hemma, ungefär som att rida" som han sa. Haha jaja vad ska man säga?
Tänk att träning faktiskt kan vara trevligt också..
Men nu bokade jag in mig på ett nytt activio pass om ganska exakt 30 min så lär få skynda mig nu så jag hinner. Vi hörs sen.


Stuck on you.

Nu har jag kikat klart på första säsongen av Desperate Housewives, ja jag vet.. Jag som inte tycker om serier.. Men jag får nog ändra mig nu faktiskt! Tur att jag har säsong två här hemma med. Men den lär få vänta till iallafall imorgon för jag ska snart upp. Om ganska exakt 6 timmar faktiskt tillochmed, ajaj vet någon som kommer vara lagom sur på sig själv när klockan ringer. Men sista gången jag kommer kunna gå på sjukgymnasikten nu på ett bra tag. Sen blir dett flytt för deras del, ledighet och ja.. lite sådant så lovat att träna på gymmet istället! Kul.. verkligen.. Faktiskt ganska trevligt på sjukgymnastiken ibland, trevliga människor och så. Jaja det var inte det jag skulle prata om, jag ville bara säga gonatt!


You're all that I need.

Jag kommer bli världens sämsta hemmafru (om jag nu mot all förmodan någonsin skulle blir det) jag avskyr allt som har med att städa att göra. Känner mig som en tonåring när det kommer till städning, gör det när jag känner för det.. vilket är ungefär aldrig. Jo okej, nu ska jag städa faktiskt. Dock tycker jag ju att det är kul att städa och diska och så åt andra så.. Kanske är det vad jag behöver, någon att göra det åt? Ja varför inte..


Ganska komisk bild, Bridget är ju säkert en sådan person som behöver gå runt i "städtants-kläder" at the playboy mansion.. Jaja hon bor ju inte där längre så kanske hon behövde få in känslan igen..


Your the straw to my berry.

Varför är det mer synd om människor som är utvecklingsstörda eller vad det nu kan vara? Eller är det bara så inpräntat i våra huvuden att vi ska tycka synd om dom?
Jag får ofta höra när jag berättar att jag har två gravt utvecklingsstörda bröder åhh stackars dom eller oj men gud vad synd.. Säkert är det så att det är inlärt att man ska beklaga sig och tycka synd om jag vet inte. Men jag kan verkligen inte tycka synd om mina bröder (visst personer med handikapp eller någon utvecklingsstörning som mår dåligt är det ju verkligen jätte synd om, men är det de man vill höra.. hade du velat det?), dom verkar oftast må minst lika bra över sin situation som vem som helst annars..
Jag kan tillochmed avundas dom ibland, jag menar.. Tänk att växa upp utan några som helst egentliga krav på sig själv. Man får lära sig i sin egen takt och alla är förstående, man slipper alla stadier man måste gå igenom, man slipper iallafall veta om hur dryga och fördomsfulla vi människor kan vara och man slipper höra om alla tråkigheter runt om i världen. Visst, jag känner mig jätte lyckligt lottad som kan göra saker som jag vill, uppfylla mina drömmar på egen hand, säga vad jag tycker och tänker.. Det finns tusen saker.. Men samtidigt hade det ibland varit skönt att inte veta allt. Eller egentligen tänker jag mest så för att försöka mig sätta in i deras värld.. Det jag vill komma fram till är att jag tror inte dom vill ha någons medlidande, bara din medkänsla.. Även om det är kanske egentligen bara en snäll tanke bakom att visa sitt medlidande, jag kritiserar inte på något vis. Vill bara få folk att känna sig mer bekväma när något sådanthär dyker upp. Men vi måste lära oss att dom helt enkelt är precis lika mycket människor som du och jag, som inte vet något annat än deras lev dom lever i (beronde på vad dom har för typ av handikapp eller utvecklingsstörning då givetvis..) precis just nu. Livet är inte alltid en dans på rosor, men vi måste lära oss att göra det bästa av situationen och komma ihåg, att det kunde alltid varit värre..


hämta pinnen...

0-3d0990c6f054bb3c216a6e8710a2e5be.png

Kolla varifrån!

hämta pinnen sa jag till min vovve när vi skulle ut och gå med pållarna.. Snäll hund som jag har så försökte hon hämta pinnen (stocken).. Ja varför inte. Kunde ju gått eller?


Hej mitt vinterland.

Nu är jag vaken..
Jag hade väldigt konstiga planer igår, märkte ganska fort att det var en typiskt sådan kväll då jag inte skulle kunna sova. Hur trött jag faktiskt än var, så utmanade mig själv lite..
Tänkte vara vaken till kl 6.00 då jag skulle gå upp och göra mig iordning för gymmet och spinning. Somnade istället halv sex helt utmattad och när klockan ringde, ja ni kan ju tänka..
Så blev det med det tidiga träningspasset!
Jaja, nu är jag iallafall vaken och tänkte gå ut i snön och leka lite.. Ska nog ta med mig vovven så ska jag och Rebecka gå ut en sväng med hästarna på promenad. Ska bli mysigt!
Förövrigt så finns numera min lilla sötnos äntligen med på asvh:s blup sida, där man kan hitta allt möjligt kul. Tanken är att han ska höja både hans mamma och pappas dressyr och gärna hopp index också om några år, spännande. Nu väntar vi bara på passet..
Bara så ni vet, ja jag har väldigt höga förväntningar på min, förtillfället lilla häst. Men jag vet att jag kan, och jag är helt övertygad om att han kan en bit, sen om det blir hela vägen eller inte det återstår och se. Jag kommer tycka om han lika mycket ändå. Men jag anser att höga mål ska man ha, inte ouppnåliga men höga. Föresten är det bara du själv oftast som sätter dina gränser. Folk med höga mål som vill och tror att saker och ting går trorts att det verkar omöjligt för andra, det är dom som lyckas! :)


Dagens låt.

Elliot Yamin - What it feels like


We're the perfect two.


Jag blev tvungen att lägga upp denna söta låt bara.. Gissa vem producenten är..?! J.R. Rotem såklart :)


Natti natti.

Jag sitter hemma och tar det lugnt ikväll.. Första gången på länge faktiskt, inte ens orkat bry mig om när telefonen har ringt eller plingat till lite. Skönt!
Tittat på film och lyssnat på bra musik.. Borde städa lite men ska försöka ta tag i det snart. Sen blir det nog sova om jag ska orka upp och träna halv sju imorgon bitti. Härligt!
Jag är jätte trött för tillfället, vet inte vad det är med mig.. Knappt varit uppe 12 timmar ens idag? Jaja blir inte lika sent idag iallafall!
Sov gott sen.

Napoleon Nappe Bögen Magnusson i egen hög person..


Stackars mig.

Ja men vad kul... verkligen!
Fick pratat med min doktor tillslut, fick reda på att det faktiskt var en bindvävssträng han tagit bort också vid förra operationen. Antar jag var lite halvdrogad när jag pratade med honom så jag glömde väl av det..
Men när räknar han med att jag ska vara återställd (även om jag aldrig blir helt bra, men så bra som det kan bli..) sommaren!! Vad ska jag göra tills dess? Tur att jag köpte mitt gymkort så jag får göra av med energin på något. Nu tänker jag åka till stallet och tycka synd om mig själv.. haha vi hörs sen.

Dagens låt.

Black eyed peas - Alive


Bra morgon.

Nu är jag faktiskt lite små sur..
Jag ställde in min sjukgymnasikt idag, pga att jag inte har täckning på lasarettet.. Med tanke på att min kära doktor skulle ringa idag så skulle inte jag hinna och det är absolut viktigare än en träning att få prata med honom. Med tanke på att det är omöjligt att få tag i honom! Det tyckte min sjukgymnast med, men hon tänkte jag kanske kunde komma efter han ringt. Men klockan är långt över tiden som han egentligen skulle ringt och har min telefon ringt? Ja jo det har den.. men inte från skåne iallafall! Jag kan ju inte hålla koll på telefonen hela dagen, det är ju jobbigt!

Jaja jag ska åka till stallet tror jag och mysa lite med min söta pålle.
Drömde inatt att någon bytte ut han mot en 1,5 åring valack och jag var helt galen, haha jag ska verkligen ha en liten hingst. Dessutom tycker jag faktiskt om min lilla lurvas. Jag har hört att dom flesta hästar som blir riktigt snygga är ungefär som den fula ankungen, dino är definitivt ingen jätte skönhet för tillfället men jag lever på hoppet! ;)


Men sötast och snällat i världen är han ändå.


Crazy place.


Denhär kommer jag somna gott till, natti natti!


What do you want from me?

Vilken kväll..
Efter träningen blev det en snabbis till stallet innan jag åkte och handla lite och sen blev det myskväll på Trandared, med tacos och allt. Min favorit vet minsann hur man ska locka över en trött Jenny!
Haft en lugn kväll, eller nej egentligen inte.. Vi har tagit det lugnt men trots det har det hänt mycket, folk har varit sura och grejer. Mitt största problem jag har är att jag väldigt lätt bara stänger av och går vidare, jag försöker bry mig verkligen men i dessa fall idag har jag inte orkat. Det är inte värt energin som det ändå tar att diskutera saker som är helt glasklara egentligen. Vad tänker ni killar med ibland? (jag kan undra väldigt ofta vad vi tjejer tänker med ibland med men..) Nu tänker alla som läser, åhh kärleksproblem.. Men nej inte alls faktiskt, väldigt nöjd med den biten för tillfället.
Det handlar alltså om nästan helt andra grejer, eller gör det de?
Jaja jag är iallafall jätte trött och tänkte lägga mig och somna till en film nu, eller en serie tillochmed. Ska försöka ge Desperate Housewives en chans då jag har två boxrar här hemma som jag knappt ens försökt titta på. Men jag är inte så mycket för sådant. Vi får väl se hur länge jag håller mig vaken..


Christian Dior.


Ge mig.. Helst alla 3, men måste jag välja.. Dom rosa såklart!


Vakna.

Nej nu är det dags att ta tag i grejerna här. Jag måste hinna äta och åka till stallet innan jag ska träna idag. Efter träningen ser det ut att bli myskväll. Det är ju söndag?! Tredje advent dessutom, helt galet!
Snart ny vecka, imorgon får jag reda på om det är dags att börja se sig om efter jobb eller inte. Verkar inte så men, om jag får bestämma så hade jag gärna jobbat. Dock skönt att kunna köra igång riktigt med träningen igen..
Jaja vilket fall, nu ska jag skynda mig lite. Det som jag är så himla bra på liksom!


Veckans bästa.


Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


Pockerface.

Satt precis och kika in lite bloggar jag inte uppdaterat mig i på ett tag nu.. Jag fastnade direkt i Saras blogg, hon är helt underbar denna människan.. Det var ganska precis ett år sen nu som hon började jobba i mitt team och vi fick börja med våra äventyr.. Bill och bull! Ja jösses, tänk om våran chef hade vetat alla galenskaper vi hittade på.. Vi behöver ju inte gå in på detaljer, det hade blivit långa historier men kan visa lite kort som symboliserar hur... knäppa vi varit?!
Jag saknar dig Sara Berta Bill Häckling.. ;)

I Skövde där vi hade.. Ballong tema..

Såhär glad var bull över det.. eller ska vi säga pigg ;)

Jaa vad ska man säga? Grattis..



Går alldeles utmärkt att inventera från badkaret, mys vi hade!

Haha don't ask..


Jag kan ju fortsätta i all evighet men.. denna söta bild får avsluta..



Dagens låt.

Rihanna - Stupid in love


Bästa på länge.

Vilken kväll detvar igår.. sa väl det? Jag hade super kul iallafall, men min tanke om att inte dricka sprack frammåt morgonen..
Jaja, jag och T och I satt först och förefestade hemma hos I, jag körde så för mig blev det ju bara cola dock. Vilket fall, väl i stan knallade vi till Xoy där det inte var en människa och vi hade hela dansgolvet för oss själva. Härligt!
Men detta ändrades snabbt och vi fick snart stå och knuffas med både den ena och den andra... Men vi hade kul såklart och frammåt slutet när I försvunnit iväg, vidare?! så kom tillslut alla riktigt dansvänliga låtar och jag och T hade kul som aldrig förr. Strax innan två bestämde vi för att dra vidare hemmåt. Men vid garderoben blev det ändring på detta, istället blev vi bjudna på efterfest.. Elfsborgsspelare har det bra dom, grymt fina lägenheter mitt i stan.. Jag hade gärna bytt! Här hade vi iallafall riktigt trevligt, världens härligaste gäng och pratade på som aldrig förr. Det var också här jag tog steget att faktiskt ta ett glas vin, varpå det blev till att ställa bilen och sova en sväng. Men gick upp tidigt imorse, för inget går ju faktiskt upp mot att sova i sin egna säng!
Vilket fall var detta en superlyckad kväll, verkligen!
Men nej, om man skulle ta och sova snart kanske för trött är jag kan jag lova. Men vi hörs lite senare, kram.

Haha någon har svårt att hålla sig, varför är det alltid så?


Time to get the party started.


And off we go..
Nu ska jag åka!
Äntligen klar, inte direkt snabbast i världen när jag inte skyndar mig som tusan men men.. Lite snäll har jag varit också som kört J till fest innan. Dagens goda gärning, undrar om han håller med mig där.. Hehe.
Men hämta upp T och sen åker vi hem en sväng till I på förfest sen blir det tillbaka till Xoy. Vad ska jag göra när jag tröttnat på xoy? Flytta?
Ses i vimmlet my friends.


Diane Von Furstenberg 2010.

En av mina favorit designer, tyckt om henna länge men efter att hon designat ett av mina favoritplagg (som jag hade velat ha här hemma) lagom till våren 2009 så är jag fast.


Tillsammans med Jessica Alba hamnade denna outfit på ett av ELLE:s omslag.


Liknande klänning..

Suttit och kikat lite på kläderna inför 2010 som DVF desginat, hittade en klänning som nog fått lite inspiration från förra årets kollektion.. Hur den än kommit till, så är den jätte söt!

Massa söta färger! Ge mig..


Dagens låt.

Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone


You can see my heart.

Godmorgon vänner.
Kl 9 imorse började min klocka ringa, men verkar det som jag gick upp? Nej inte direkt.. Hade tänkt träna men när jag skulle ta mig ur sängen så gjorde typ hela kroppen ont så dags för en vilodag. Dock älskar jag träningsvärk!
Somnade om och sov tills nu, för nu är det dags för lite mysigt stallfika. Vi ska julpynta och greja, ska passa på att ta ut min sötnos på en liten tur. Han va så himla duktig igår. Jag är helt kär i dendär lilla busen.

Vad hände igår då?
För min del blev det väldigt ändrade planer... Mysig hemmakväll med vännerna blev galen utekväll på krogen.
Hämtade upp Isabella och Amanda, vi åkte vidare till Villastan, till Christoffer tror jag han hette? Vilket fall, hade gärna tagit över den lägenheten efter honom. Vad jag nu ska ha en trea i villastan till.
Efter detta drog vi vidare ner till stan och kikade in en stund på tonic för att möta upp dom andra och resten av gänget. Varpå vi drog till Torget, där dom beställt bord och grejer. Dröjde inte länge fören det stod 15 champangeglas och champange över hela borden.. Det var första gången på kvällen jag faktiskt seriöst funderade på att ställa bilen och fixa skjuts. Men för något glas champange? Jaja jag älskar det men nej, det var inte värt det faktiskt.
Jag och Isabella ville ut och dansa så vi drog vidare - Harrys - Big mistake! Vad är det för fel på boråsare? Först ska vi bete oss som vi är bäst i världen och sen blir vi odrägliga till tusen när vi dricker. Pinsamt!
Okej, långt ifrån alla var så odrägliga men dom som var det tog liksom så mycket plats. Dessutom helt usel DJ, fast det är det ju alltid på harrys. Men igår va det extremt! Men vi dansade och hade trevligt en bra stund ändå tills vi gav upp.

Vakt: Men hej, är du inte skadad längre? Länge sen du var här nu..
J: Ehmm, hej.. Ja det var ett tag sen.. Jo jag är skadad men jag.. biter ihop så jag kan ha lite kul ibland..
 
Vakt:
Ja för har du inte gips på armarna så är det på fötterna och kryckor..
J: Hehe, japp men kryckorna har jag slängt i bilen..
Vakt: Oj, är det så illa fortfarande?
J: Nja, det går frammåt.. Haft lite otur bara
Vakt: Jo tack, jag har märkt det..

Frågan är, har jag varit för mycket på harrys? Skadad och allt.. Dock har jag alltid så utdragna skador så kan ju inte bara sitta hemma och tycka synd om mig själv liksom ;)

nu måste jag skynda mig. Stallet ropar! Ha en superdag vänner. Kram

Russian Roulette.

Bara för att den är riktigt, riktigt bra! (vet att jag lagt upp den för ett tag sen, men vem behöver inte påminnas ibland;))


When I grow up!

Idag är det exakt en månad kvar tills min stora dag!
Eller stora och stora, men jag fyller år då iallafall.. Känns som jag fyllt alla åldrar man ska göra och att det kan börja stanna av nu. Men vad gör man? dags att börja gilla läget!
Hur gammal blir jag då? Ja jösses, nu går det utför alltså.. 22 hela år! Dags att börja fundera på att bli vuxen nu? Nejdå, man lever bara en gång och jag trivs väldigt bra som det är precis just nu.

Mina planer för kvällen blev lite ändrade, pratade med söta I och vi ska hitta på lite bus var tanken. Efter min tredje och sista träning för dagen, duktiga jag, så åkte jag till systemet faktiskt. Köpte dock inget till mig, hoppsan.. Ingen fara dom är äldre än mig så inget att bry sig om.
Men nu ska jag hoppa in i duschen och mysa en liten sväng sen blir det stan, hem till I och kika läget en sväng. Hoppas inte alla människor är där idag för då lär jag ha en del att förklara, ajaj.. Klantiga Jenny! När ska jag lära mig?


So happy I could die.

Visst är jag väl duktig?
Mitt andra träningspass för idag redan avklarat och det har faktiskt gått bra. Men fick ett besked som var lite segare. Eller min doktor eller kirurg då rättare sagt ska ringa mig på måndag och frågade min sjukgymnast hur lång tid till hon tycker jag ska va sjukskriven (då jag anser att hon vet det bättre än han) och svaret blev minst några månader till.. Jippi! Jag älskar ju verkligen detta livet!
Jaja positiva är att jag kan fortsätta träna massvis som jag älskar och umgås med min lilla busunge till häst.

På tal om häst ska jag till honom strax och gå ut och gå en lång promenad tänkte jag. Jag, Rebecka och Martina + lilla Elvis då. Det får jag ju inte glömma, och någon av R:s pållar ska ju med. Vem vet jag dock inte! Ska bli mysigt iallafall, pass på sjömarkenbor... Ni lär höra oss!

Kvällen som är på ingång då?
Ja det blir spännande faktiskt, men först promenad och gymmet så får vi se. Jag kanske ramlar ihop här hemma vid en sisådär åtta ikväll igen..


My weakness.

Det vet väl alla vad det är?
Skor, höga helst! Ju högre desto bättre..

Jag hitta ett par skor i det senaste ELLE numret och jag blev ju tvungen att kika lite närmare på dom. Giuseppe Zanotti är det som designat dessa.
(dock "bara" 11cm klack.. men annars så)


Dagens låt.

Justin Timberlake ft. Jamie Foxx - Winner


Bra start på dagen.

Yeees!
Nu funkar min stora bärbara, äntligen går det lite normal-snabbt att surfa runt. Tim fixade till den med en liten uppdatering, lite störande att jag inte hade kunnat göra det hemma. Datorer är till för att fungera och uppdatera sig själva..
Riktigt skönt iallafall, nu ser jag var man skriver och sådär också. Härligt!

Igår blev det lite mycket!
Jag åkte in till stan efter stallet och fixade datorn som sagt och sen var det bara direkt till gymmet där jag körde activio 1 timma. Det var det värsta jag gjort på länge, lagom tills vi skulle varva ner var jag färdig för att köra en timma till. Härligt! Okej, kanske inte.
Åkte sen och hälsade på M på jobbet. Hade hoppats på att hon slutade lite tidigare, men men man kan inte få allt eller. Blev iaf att spendera kvällen på trandared eller ja, natten med. Upp tidigt imorse, för en gångs skull samtidigt som mitt sällskap. Tog mig i kragen och åkte och körde Bodybalance! 06.30 på morgonen känns inte mänskligt, men det är helt underbart. Snacka om skönt sätt att vakna på morgonen.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att få åka på mitt andra träningspass hos sjukgymnasten. Efteråt blir det akupunktur, aj!
Direkt efter det ska jag försöka hinna sola en sväng, sen stallet och gå en promenad med min lilla buse. Efter detta tänkte jag vara ännumer hurtig och åka tillbaka till gymmet för att köra lite kondition. Känner att jag har extrem energi idag så, men vem vet kanske hinner ändra sig.


Snart jul och allt..

Godmorgon..
Eller okej, godmiddag nu kanske?
Jag gick precis upp iallafall, blev lite sent igår (inget mig emot) så därav sovmorgonen!
Idag ska jag hinna med mycket känner jag, fast egentligen inte. Funderar också på att vara med på Activion idag igen, 1 timmas activio är dock inte mänskligt! Nej men det får nog bli så faktiskt..

Måste verkligen in till stan idag med och fixa min ena dator! Jag hann ju aldrig med det igår så idag är den stora dagen..
Trodde förövrigt att jag skulle dra ut min sista visdomstand idag, vilket hade lett till en väldigt långtråkig helg. Men nej, det var inte fören nästa vecka, samma dag som jag bestämt att gå ut och julhandla med min supergoa farfar. Vilket vi har gjort till en tradition nu varje jul, tänk om jag hade bott kvar i skåne nu.. eller ännu värre, Tyskland! Då hade jag missat detta!
Jaja dags för mat och sen ska jag till stallet, vi hörs ev senare. Kanske funkar då också mina stora bärbara, vad lycklig jag kommer vara då! Massa ny musik blir det isåfall!


Dagens låt.

Akon ft Filapine - Rock


Då var det dags igen.

Lite ändrade planer här idag. Men men, vad spelar det för roll egentligen?
Lite irriterande att när jag går in och läser mina inlägg från idag har denna datorn gjort om alla inlägg och blandat stora och små bokstäver. Sådant avskyr jag..
Jaja, inte nog med att alla datorer borde skrotas.. Min mobil har ballat ur helt! L du är skyldig mig en ny! Telenor är galet dåligt förövrigt. Sämsta operatören någonsin (hoppas inte dom är inne och kikar min sida nu för har trots allt reklam från dom här..) hoppsan!
Nu ska jag ut på kvälls äventyr, vi hörs vänner!

Så det kan gå.

Nu får jag göra mig iordning så jag kan träffa upp S i stan en sväng innan det är träningsdags! det var länge sen nu! Saknat honom.
Suttit och kikat på mina föräldrars dator, hittat kort från balen och studenten. Synd att jag inte har mer kort från balen men men får väl nöja mig med dom jag har, fast jag helst av allt vill ta bort allihopa!


Fråga mig inte vad jag håller på med.. hade väl något mellan tänderna kanske ;)

Och lita andra bilder..

Min förra bil.. haha Miss it!

Dig saknar jag nog mest av allt i hela världen!


Lilla Toy boy..

Oj ja, dethär va länge sen.. Jag och Beca på Park Lane!

Haha..

Min stjärna i somras, med sin uppfödare.. Redan då ganska snäll..¨

Jag.. eller jag menar ju tomten och min favorit lillebror!

Jaha, det blir en massa bilder nu.. Dags att skynda sig då kanske..
Hörs senare.


J.R Rotem.

Ni har ju frågat hur jag hittar all ny musik ..
Jag har ju några producenter som blivit lite av mina favoriter under åren och en av dom är J.R Rotem, eller egentligen Jonathan Reuven Rotem. Emellanåt letar jag upp alla nya låtar han gjort och sitter och lyssnar igenom dessa. Alltid hittar man något ..
Jonathan har gjort låtar till kändisar som Britney Spears, The Game, Jason Derulo, Sean Kingston.. Ja you name it, tänkte iallafall lägga in några av mina favoriter ..

Jaa Några var det ja ..


Veckans goding.

16 år var denna tjej När hon gjorde denna låt, Inte illa va? Tyvär Finns inte musikvideon kvar ..


Keke Palmer - Keep it Movin '


Veckans "old-stuff".

Jag hade tänkt Lägga till en musik kategori till Då jag insett Att musiken är ju egentligen det jag vill ha mest av i min blogg (ungefär) .. Många av låtarna jag Lägger upp är väldigt nya och kommer aldrig hit till Sverige ens, så jag tänkte påminna er en gång i veckan ungefär, eller lite oftare vem vet?! Om bara lite gammal / ny musik som kanske Int Kommit hela vägen hit .. Eller Helt enkelt musik som bara är så bra så man kan lyssna på det igen. Självklart Är detta vad jag tycker så jag Kan inte garantera Att ni tycker som om allt jag gör. Men jag gillar Att dela med mig;)

Starting with today..


Varför?

Har jag sagt att jag avskyr datorer?
Ett par gånger bara..

Nu har min tredje och sista dator också gett upp.. Tur är väl det då kanske vi slipper en del av mina stavfel i bloggen eftersom att vissa tangenter på minidatorn ibland bestämmer sig för att ge upp.. sist var det K.. Jag vill bara hoppa på teknik ibland!
Men ska in i 3-butiken och hälsa på tänkte jag, dom hjälper mig nog allt.. Mina gamla kollegor ju!

Det är något väldigt konstigt med mig.. somnade kl 20 igår, klockan åtta?! Jag har inte somnat så tidigt på år och dar. Sov dessutom till ungefär.. NU!
Trots att telefonen gått varm har jag antingen somnat om lika fort eller inte vaknat alls. Man kan ju undra vad jag sagt och vad jag lovat med dom som jag pratat med haha man vet aldrig med mig.
Jaja, dom överlever.. Jag med, men nu ska jag äta upp min frukost sen får det bli stallet för min del. Dock ingen promenad idag. Dino var trött igår och vill inte att han ska trötta! Dessutom säger mitt knä aj idag..
Hörs kanske sen om jag hittar en fungerande dator (använder mammas och pappas nu..)
Kram

Dagens låt.

Jojo ft. Timbaland - I'm losing control
J


Sötnos.


Som sagt var jag ute med min lurvas idag, och just idag har vi haft en sådan dag med många "förta-gången-grejer" och han har varit så himla duktig min lilla sötnos.
För det första så går han nästan helt obekymrat med träns och bett i munnen. Tillochmed valt ett tredelat bett eftersom det är det jag helst vill rida mina hästar på i framtiden. Finns ingen anledning att vänja dom vid något annat när dom ändå måste gå med det när man rider.
Vilket fall, vi följde med Rebecka och Kjarni ner till ridhuset där dom skulle träna. Där gick vi skilda vägar och jag och Dino bestämde oss (mest jag) för att ta en längre tur. Inte nog med att han nästan helt utan att protestera gick med mig trots att Kjarni gick åt andra hållet, vi mötte kort därpå en lastbil som körde som en idiot på dessa smala vägar. Vi kastade oss in i kanten och jag försökte få idioten att sakta ner men inte hellt lätt, och jo visst blev dino rädd men han blir liksom aldrig panikslagen som hästar brukar bli. Han skötte sig jättebra, det enda som är lite jobbigt är att nog halva sjömarken vet att vi är ute och går iallafall..
Gick ner och hälsade på pappa på jobbet, nere i smahället. Såhär långt ner har vi aldrig gått innan. Men inga problem för en duktig häst som Dino nej! Han fick dessutom passa på att hälsa på lite stillstående bilar som brummar och lyser vilket inte är helt lätt att acceptera när man bara är 7 månader gammal. Han är verkligen så himla duktig. Påvägen hem var han dock trött, han orkade inte ens bry sig om bilarna som körde förbi på den smala vägen. Lugn matte...
Ja, det jag vill komma fram till ä att jag har nog världens bästa och snällaste lilla ung"hingst" :)


Fartfyllt.

Jag har verkligen uppdaterat dåligt idag, tråkigt!
Men men, nu sitter jag här iallafall och ska försöka mig på och berätta om min extremt intressanta dag.. hmm.

Jaja kan ju börja med gårdagen?! Eller nej den håller jag för mig själv, men slutade iallafall (igen) på trandared hos min favorit.
Sov där och vakna inte fören väldigt sent idag. Men bestämde mig för att vara duktig direkt och åka till gymmet. Sagt och gjort, jag var dock helt grymt seg så allt kändes som det bara gick segt. Men efteråt kändes det bra, råkade dock ut för ett par väldigt intressanta små tjejer i omklädningsrummet. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta..

Tjej1: "Namn" hur går det med alla dina killar?
Tjej2: Njae, alltså.. Jag har gjort en pakt med mig själv.. Inga pojkvänner innan nyår!
Tjej1: Jaha, vet du? Jag har en sådan pakt med.. eller inte jag som gjort den.. men min pappa.. *besviket*
Tjej2: Ja men alltså det är bra, men jag har fått lite erbjudanden.. en kille på BDB blandannat (vilket en smart jenny kom fram till att detta måste ju betyda bilddagboken eller?) han tyckte jag va söt..

Ehmm.. behöver jag ens säga att jag hade svårt att hålla skrattet tillbaka? Tjejerna för er som inte räknat ut det var i 14-15 års åldern max, men det är klart.. då kanske förhållanden handlar om att vara söt och ragga på bilddagboken vad vet jag..

Jaja efter gymmet blev det en sväng i stan, fixade lite och så. Träffade E en snabbis med som glömt sin plånbok i min bil. Tur att den låg där iallafall!
Sen körde jag upp till stallet och följde med R ut en sväng..

Hemma nu och kom precis ur duschen, helt slut är jag också. Kroppen känns allmänt tung bara.. Kanke blir bättre med lite kvällsmat!

Dagens låt.

Alicia Keys - Try to sleep with a broken heart


Jag är ett hopplöst fall.

Jag är usel på att stressa eller ens skynda mig. Ibland kan jag, men då hoppar jag oftast över saker jag tänkt göra som kanske spelar mindre roll..

Nu är jag där igen, ska göra mig iordning för att träffa L en sväng, inte sett honom på.. ehmm det är nog över ett halvår sen. Han är numera TeamLeader på Telenor express, så finns det några duktiga säljare som läser här så letar han nya. Stolt över dig gubben ;)
Vilket fall, ska till Trandared med, där blir det myskväll. Som vanligt?
Ja that pretty much it, vi får se blir eventuellt lite andra saker med men det får tiden utvisa Jag behöver först och främst klä på mig!

Try to sleep with a broken heart.

Skrev världens inlägg men min minidator som är det absolut sämsta som någonsin har gjorts, dummade sig och nu är allt borta.

Men men, igår blev det myskväll på trandared, vi kikade på Alpha Dog och jag kikade på Justin Timberlake..
Bra slut på min helg iallafall.
Var dock väldigt trött imorse, det som är bra med att sova på trandared. Förutom bra sällskap så har jag nära till sjukgymnasikten på morgonen när jag vaknar.
Åkte dit och var dä en bra stund, fick tillochmed akupunktur igen... ajajajaj!
Sen hann jag med en sväng till solariet, vilket jag förtjänade nu!

Kom hem för en stund sen och då blev det frukost. Ska snart iväg igen, blir stallet nu. Kanske lyckas få med mig J som sällskap på en liten promenad med dino. Vi får se hur sugen han är på en promenix med mig och min tjötpålle.
Efter det ska jag möta upp mamma på gymmet, vi ska vara med på pass igen. Core blir det idag, någon kommer ha galet med träningsvärk imorgon iallafall! Efter träningen ska jag förmodligen iväg på lite äventyr. Vi får se vad som händer och sker!


Dagens låt.

Gucci Mane ft. Usher - Spotlight


blev inget...

01e5c108378062352cc5648d58fbcb0f.png

Kolla varifrån!

blev inget liseberg för mig men fick precis detta mmset av mamma. Lillebror vann stjärnvinsten och han som älskar chocklad. Nu är han lycklig. Själv är jag på gymmet nu. Följde med m en snabbis till Gbg innan. Men träna vidare nu hörs sen. Kram


Trööött...

Jag somnade igår. Var helt slut faktiskt!
Sov i en obäddad säng med alla kläderna på, men somnar man så somnar man...

Vaknade sent idag och är fortfarande lika seg. Men legat och tänkt lite på helgen vilket gjort mig på bra humör iallafall! Jag tror jag får flytta till Stockholm faktiskt, egentligen gillar jag inte staden men vad ska man göra här liksom? Dessutom finns det en hel del fördelar med huvudstaden faktiskt, vilka dom är tänker jag dock inte dela med mig av här tyvär.
Hade jag dessutom fått bo i våran svit så hade jag aldrig tackat nej. Tror Dino hade fått plats där med, annars hade han ju säkert fått plats utanför.. I globen alltså..!

Jaja funderar på att åka med mamma, pappa och lillebror till Liseberg. Men då hinner jag inte träna och det vill ju jag göra egentligen. För att bli lite piggare tror jag tillochmed att jag behöver det faktiskt!
Jaja vi får se hur det blir..

Ska skapa en egen ordbok tror jag förövrigt. Vi kan börja med två av mina senaste påhitt..

Knottrigt = kallt, fryser
nedförstrappa = nedför i en trappa (precis som det låter alltså men en förslappning av "att gå nedför i trappan")

Alltid lär man väl sig något eller?

If you believe it, you can do it




Veckans bästa.


Chris - Runway model


Dagens låt.

Alicia Keys ft. Beyonce - Put it in a lovesong


Typiskt stockholmare?

Nej nej, inte alls för att jag har fördommar eller vill att ni ska få det eller så..

Står och dansar medans en kille tar tag i armen..
Killen: Hej, vill du ha lite kola?
Jag: Ehmm.. va f*n tror du?
Killen: Ehmm... nej kanske.?!
Duktig pojke...

Står fortfarande och dansar och en kille börjar dansa bakom.. Jag är påväg därifrån, utan att ens ha sett vem människan är..
Killen2: Vill du dansa med mig?
Jag går undan och hoppas han tar det som svar nog..
Killen rusar fram till sina kompisar..
Killen2: Jag vet, det går fan inte.. Hon har pojkvän jag lovar..
Kompisen: Jasså sa hon det?
Killen2: Nej men va f*n jag kan känna sånt på mig alltså, jag lovar.. Hon har pojkvän..
Jaa gubben, fortsätt du inbilla dig själv att det är så..! Dock hade jag gärna velat veta hur man kan "känna" sådant..

Still dancing..
Känner ännu en kille bakom oss och jag är på väg att flytta mig när någon grabbar tag i armen..
Killen3: Jag lovar dig, jag tänker inte göra dethär med någon om helst baktanke. Jag vill bara dansa, jag behöver inte veta ditt namn, vi behöver inte ses mer efter och vi behöver inte ens byta nummer sen.. Jag vill bara dansa lite..
Jag tyckte nästan lite synd om han och tänkte att jag får väl bita ihop en stund.. 1 minut senare..
Killen3: Jag har precis vunnit mitt vad med min kompis att jag kunde få er att dansa med mig, såå... vad heter ni, kan ni följa med till white room och vad tusan har du för nummer?
Jag: Hmm how about 0739 och skulle inte tro det..

Jag vill ju inte dra alla över en kant, men detta var ju faktiskt ganska komiskt.. Fast ibland undrade jag faktiskt om det stod typ "inte härifrån" tryckt i pannan på oss.. eller nej, jag tror bara helt enkelt att stockholmare är såhär.. Stolpskott..

Hemma igen.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men..
Är hemma nu igen iallafall, skönt det!

Va hände igår då?
Vi började kvällen med att besöka Hovet och kika på Backstreet Boys, och om jag ska vara helt ärlig.. Trots lite sura toner och sådär så var dom faktiskt riktigt bra. Stämmningen var super! Både killar och tjejer och kikade vilket var lite kul faktiskt. Trodde det skulle bli en smörig ballad konsert bara men nejdå, dom fixade minsann upp tempot ska ni veta. Låtarna som gör dom mest kända "dom gamla godingarna" var dessutom så bra så jag satt och rös. Mest för att alla på hovet satt och sjöng med. Ja det va en riktigt lyckad konsert!

Efter detta var ju jag taggad till sen att kika en sväng på stan.
Lite sena dock, snacka om köer dit vi hade tänkt gå. Hade skrivit upp oss på gästlistan på lite olika ställen, men jag hittar inte såå bra än i stockholm så det blev stureplan. Sturekompaniet var vi påväg till men insåg att där var det något speciellt. Tror jag hörde något om någon som fyllde år, hade man kunnat namnet på honom/henne så. Sen kände vi att stå och åma oss framför vakterna och dessutom trängas med 14000 väldigt desperata stockholmare. Nej nej! Vi skulle istället gå till The Bridge en sväng och träffa J som jag hade lovat. Men tillslut gav vi upp det med och gick in på något hak bara. Fullträff, i början lite ungt folk och väldigt udda ställe men ändå härlig stämning. Dessutom hade dom här ett rum där dom sjöng kareoke vilket var väldigt underhållande att lyssna på ska ni veta. Jag gick ju och kärade ner mig i massa gamla "idoler" och andra killar som sjöng fint. Något speciellt med killar som kan sjunga riktigt bra! Några av dom som var där var tillochmed galet bra...
Jag och emelie dansade och hade allmänt trevligt. Vi som bara skulle stanna en stund, stannade tills det stängde. Vid denna tidpunkt var både jag och E uppe i varv helt och våra nyfunna sångfåglar till vänner tyckte vi skulle fortsätta ett tag till. Sagt och gjort! Efter en sjuhelsikes omväg runt halva sthlm (man ska aldrig lyssna på sthlmare..) så hittade vi äntligen till hotellet och vårat underbart härliga rum. Hann med ett bad i jacuzzin innan jag var så trött att jag föll ihop i den underbart stora och sköna sängen. Klockan var väl vid denna tidpunkt ungefär 7 på morgonen skulle jag tro. Bra jobbat!
Sov dock som en liten prinsessa i dendär jäkla sängen! Helt underbart, kanske skulle tagit med den hem..

Vid 10 gick vi upp och åt frukostbuffen som jag var väldigt besviken på. (dom hade inte mina hallon nämligen, hotell utan hallon är som ett hotell utan sängar..) Nej men lite bortskämd med detdär är jag väl kanske!
Väl uppe igen la vi oss i sängen och somna en stund till innan det var dags att packa iordning och checka ut. Också en fördel med platinum kortet - man kan begära sen utcheckning! Dock kunde vi inte åka för sent ändå så. Men ville liksom inte lämna vårat fina rum (som förövrigt hade två toaletter, allvarligt talat?) men men det var ju bara att gilla läget och sätta sig i bilen. Sagt och gjort! Mycket trött hemresa kan jag säga, men frammåt slutet piggnade jag till faktiskt..

Jaja nu är jag helt slut, och har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Sova kanske? Bra idé faktiskt!
Har vilket fall som helst haft en super helg (hittills) så tack Emelie för att du förgyllde min vardag lite med denna resa! ;)
Nu ska jag ta tag i min mobil och ringa folk som har ringt, och svara på sms som jag inte orkat svara på. Hur kommer det sig förövigt att personer som jag inte hört av på flera månader hel plötsligt inom loppet av en vecka här nu börjat ringa eller smsa? Står det skrivet någonstans att "ta upp kontakten med dendär lilla Jenny igen.."? Jaja roligt är det väl dock! Så jag klagar inte men..
Ja det jag egentligen ville säga nu var att jag hoppas ni får en super lördagkväll, och jag återkommer snart! Puss och kram


Hade inte tackat nej att bo här jämt..


Jag är...

75b193643bd01b242a590b8a6e2f473d.png

Kolla varifrån!

Jag är helt slut. Tur att emelie och jag kan bytas av att köra för detta var ingen höjdare. Att somna kl 7 en morgon när du ska upp kl 10 och sen köra 40 mil är ingen höjdare. Men roligt har jag haft verkligen! Ska stanna nu om någon mil och köpa något att äta så man blir piggare. Strax innan gränna är vi nu så vi börjar närma oss våra marker igen..


Glömde helt...

0-320f1ef7480d4273e295360424a10ec1.png

Kolla varifrån!

Glömde helt bort både telefon och bloggen igår. Men det gjorde ju inte så mycket. Ska berätta sen om dela av kvällen jag lovar. Riktigt roligt hade vi iaf. Nu har jag och emelie precis kommit tillbaka från frukosten. Hotell frukosten här är inte vad jag är van vid men det fick duga.. Bortskämda mig! Från resturangen har man denna utsikt inte helt dumt under globen horse show helgen..


nu har...

52295652e8afb5f33fa870f370e01275.png

Kolla varifrån!

nu har dom precis börjat spela. Grymt är det och publiken är med kan jag lova. Jösses:)


I believe I can fly..


I believe I can touch the sky..
Lalala
Värmer upp lite inför BSB, för det är väl deras låt? Eller okej kanske inte. Nu ska vi gå! Ses i vimlet!
(medans E hoppas på att träffa en viss E.S hoppas jag på att träffa Magnus Uggla!)
Over and out.


Det börjar bra..









Vårat "lilla" rum, stjärnrummet, högsta våning, ganska okej utsikt(!) och viktigast av allt.. Jacuzzi! Jag kan nog trivas ganska okej här faktiskt.. Äta snart sen ska vi göra oss iordning inför kvällen!


Hem ljuva hem..

Nu är vi framme, varit det en stund..
Känns bra faktiskt, sitter och väntar på att vårat rum ska bli klart. Visst blev det sviten! Jag är nog inte så pjåkig ändå! Får se om vi ska in en sväng sen till stan och kika, E vill nämligen ha nya skor. Ja, vi får se. Kanske sova en stund? Nej nej, inte varje dag man är i stockholm, så jag ska minsann hålla mig vaken om jag så ska leta upp tändstickor till ögonen.. eller ännu värre.. försöka mig på att dricka kaffe!

denna går...

-d6ff71044267b2e91df824543b3439a.png

Kolla varifrån!

denna går nu varm i bilen nu. Han är kung.. Förövrigt är vi i norrköping, precis kört förbi "civilpolis-sträckan".. Men vi skötsamma flickor har ju inga problem där inte..


Nu är...

0-1c685aa9d2d51024c0adbb84366fb5da.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på väg. Eller ja vi har åkt en bra stund nu faktiskt. Stannade precis utanför gränna och köpte lite gott. Så vi överlever hela vägen.. Var uppe vid halv sex imorse för att hinna träna innan vi skulle åka med. Bodybalance blev det idag som jag saknat detta:) men nu ska jag va social med emelie här i bilen nu hon kör ferrarin idag.. Min ferrari alltså.


Backstreet boys.


Ja en del av er vet säkert redan om det men anledningen att jag och E åker till Stockholm imorgon är bara för vi ska på konsert. Inte vilken konsert som helst nej, vi ska se Backstreet Boys... Tror alla kompisar jag hade när dom slog igenom hade en liten tonårsförälskelse i någon av dessa killar (vild chansning är nog att Nick var mestadels den dom dreglade över..) ska jag vara helt ärlig så förstod jag mig inte riktigt på detdär. Kanske för att jag såg min dåvarande stora kärlek stå och dansa tryckare med en annan tjej till en av deras låtar, mitt framför näsan för mig? Tänk att jag kommer ihåg detta? Han var dessutom Dj och mycket äldre än mig, idag vet jag inte vad jag tänkte med faktiskt..
Haha nej förlåt, jag har ingen aning varför jag inte var lika hopplöst förälskad i dessa söta pojkar som dessutom kunde sjunga. Men vem vet, pojkarna har ju nu blivit män så någon av dom kanske faller mig mer i smaken efter imorgon!
Det ska vilket fall som helst bli riktigt roligt! Tror vi kommer ha två superdagar jag och E!
Imorgon är tanken att vi tar bilen upp, checkar in på hotellet (jenny använder sin charm och sina säljarskills, dom finns där inne någonstans hoppas jag ;)) sen får vi se vad det blir innan dom börjar spela. Förövrigt är september förband, ett dom innan dock..
Jaja efteråt blir det utgång i stora staden, det var länge sen sist. Dock väldigt svårt att bestämma vart vi ska, vi får se hur vi löser detdär faktiskt!
På lördag så ska jag se till att vi inte behöver checka ut alltför tidigt, jag tänker minsann utnyttja alla mina förmåner jag har hos Choice Hotel, tro mig.
Vilket fall, nu är klockan alldeles för mycket och jag måste sova. Men vi hörs imorgon. Lita på att ni kommer få massvis med uppdateringar!

Då..

Nu..


Stockholm, Buckle up!

Ja nu äntligen var jag hemma mina vänner. Ligger nedkrupen i min säng med filt, täcke och handduk... Precis duschat nämligen. Tagit sista stygnen med på benet som tydligen inte verkade vilja försvinna sist.
Vilken dag jag haft alltså!
Full rulle, men ändå känt att det faktiskt varit ganska kul!
Men nu är jag trött, riktigt trött!
Träningarna gick bra, likaså ridningen. Dock för hårt ute för att göra något så blev bara skritt. Tråkigt, kände att jag nog hade kunat trava lite iallafall. Men underbart att få rida, nog bara bra förövrigt att jag inte kunde trava. Ett steg i taget..
Påvägen ut till stallet körde jag förbi slätthult, vilket resulterade att jag kom på att jag måste göra något åt min stallplats fråga. Får ta tag i mina planer nu annars är det nog dags att ställa sig på kö, kanske typ nu..
Jaja det ordnar sig.. (vanligt mening från mig.. suck)
Nu ska jag börja packa lite tror jag, för imorgon blir det först träning och efter det åker jag och Emelie till huvudstaden.. Vi ska träffa kändisar! (internskämt, och för mig hemskt roligt..) Nejdå vad ska vi hitta på? Massa kul saker ska ni veta, ja jösses! Jag längtar..
Nej nu är det nog dags att packa.. Ja det är det verkligen..


Flashbacks.. Här när jag jobbade i Globen, på Rosabandet galan.. Globen där förövrigt jag och Emelie bokat stort fint rum tills imorgon. Sviten here we come ;)


Dagens låt.

Major Lazer ft Nina Sky Ricky Blaze - Keep It Goin' Louder


Full rulle.

Hann hem en snabbis emellan nu ändå. Men måste skynda mig för ungefär precis nu ska jag vara i stan igen, men det är lugnt.
"jag är nog ganska dålig på att stressa..."
Ja det stämmer nog faktiskt!
Jaja vilket fall, akupunkturen gick bra, lite läskigt var det allt när hon skulle skruva på nålarna. Men men, vad gör man inte för att bli bra liksom?
Glömde lite saker här hemma så därför jag behövde åka hem efter. Fick skippa "vilan" efter akupunkturen bara. Hur bra det nu är? Jaja vilket fall, ska åka nu igen.


BondStudio.

Hemkommen från min underbara anisktsbehandling. Åse lyckas alltid att få mig att känna mig som en ny människa. Även om hon så bara fixar brynen. Men idag slog vi på stort. Super duktig är hon, gör alltid mina bryn så fina. Provat massa olika personer här i Borås men alla plockar dom så man har tunna streck till bryn. Hur snyggt är det? Dessutom brukar dom göra dom "u-formade" vilket inte alls ser naturligt och fint ut. Nej jag kommer aldrig kunna gå till någon annan än henne.



Då var det dags, upp och hoppa!

Jag är vaken.. eller?
Knappt..

Mitt sällskap har åkt till jobbet för en stund sen och jag som snart skulle upp ändå kunde inte somna om så bestämde mig för att gå upp en stund tidigare ändå. Vet inte hur jag ska hinna med allt idag men.. Det är därför jag är uppe i tid. Imorgon, tidigt givetvis, åker jag och Emelie till Stockholm ju. Kommer bli himla skoj tror jag faktiskt. Men mer om det senare.

Nu ska jag hem och packa kläderna inför två träningspass och ett ridpass.. (shyy säg inget till min sjukgymnast.. Men jag kan inte hålla mig längre!)
Vad ska jag hinna med då?

- 08.45 Anisktsbehandling (visst måste man skämma bort sig själv ibland?!) på Bond, hos Åse såklart. Bäst i stan jag lovar. Ingen annan kommer någonsin igen få röra min bryn eller göra ansiktsbehandling på mig. Om jag så ska flyga henne runt halva världen.
- 10.30 Akupunktur jaa det stämmer, jag ska ta steget. Trots min sprutfobi.. Jag kommer svimma!
- 11.30 Hemligt..
- 13.15 Gymmet, ska träffa min nya PT Mattias. Vi får se hur detta slutar..
- 15.30 Följa med Emelie till stallet (innan dannike typ?) och rida på lilla Wilmus!
- 17.30 Activio, lovat mamma att även idag köra lite spinning.
- 19.00 Stallet, till min buse med. Han måste ju också få sin Jenny-dos. Blir dock en lugn dag för honom idag tror jag allt..
- Ca.20.00 Halvdöd Jenny i soffan..

Bara så ni vet alltså..
Jaa dags att börja kanske, ska ju trots allt snart vara i stan igen.
Ska se om jag kan uppdatera under dagen men det är nog lugnt. Mobilen är med, vi hörs sen vänner! Ha en super dag! Puss o kram


Söta Wilma :)


Tacos.

Jag vill dö..
Okej nej det vill jag verkligen inte, men jag är så himla mätt. Sitter på trandared med min favorit och vi har ätit tacos precis. Blev en sväng till solariet innan med.
Nu ska jag gå och hålla någon sällskap lagom till att bonde söker fru börjar. Sött program detdär, funderat många gånger på att försöka mig på att hitta kärleken där. Tänk vad passande, en stor gård. Då kan jag köpa på mig alla hästar jag vill ha. Helst ska han ju då gärna tycka om hästar med, eller varför inte rida själv.. Jaja keep on dreaming.
Nu får jag skynda mig. Hörs förmodligen imorgonbitti vänner. Kram

Dagens låt.

Atozzio - Till It's gone


Onsdagsmys.

Nu är jag äntligen hemma.
Försov mig imorse. Inte konstigt med tanke på att jag inte lyckades somna imorses fören jätte sent. Jag var helt slut, men det gick verkligen inte sova. Sen var det dags att pallra sig iväg till gymmet, då jag missade sjukgymnasikten. Gjorde dock några av övningarna här hemma nu när jag äntligen kom hem. så jag inte tappar allt nu när jag faktiskt börjar komma igång.
Activio blev det idag, med puls band och hela köret. Galet jobbigt är det! Men riktigt kul, ska dit med mamma imorgon med och köra samma pass. Efter träningen blev det duschen och sen direkt en promenix till stan. Det ligger ju så långt bort liksom. Säkert flera hundra meter!
Mötte upp T på Café viskan och vi satt där och pratade. Mysigt att träffa min fina T, bara M som saknades. Dock var den jäkeln i Göteborg på utbildning idag. Men ska möta upp henne snart..
Förövrigt, tror ni jag har köpt skorna jag hittade igår? Jo tack, kunde inte låta bli! Jag är ett hopplöst fall...
Jaja ska fixa iordning mig så jag kan möta upp M  stan. Vi ska passa på att sola lite! Får se vad som händer sen...
Kram på er.


Den här myssugna pojken möttes jag av här hemma.. Fina Nappe! :)


Sitter på...

0-2e043f23dd064d384018b544f8af745d.png

Kolla varifrån!

Sitter på café viskan med tina och fikar lite efter träningen. Helt slut är jag men det är väl som det ska va:)


Sitter på...

7a8df6ded97a41af49adb93a10df730a.png

Kolla varifrån!

Sitter på trandared och myser. Jag överraskade med lite nyttigt godis. Riktigt gott faktiskt.. Helt oskyldiga är vi dock inte för det blev glass till men visst lät det bra?;)


Bara början.

Jaha ja, då var man här nu igen då.
Lång dag idag!
Började med träning på studio aktiv, skönt. Riktigt skönt tillochmed, nu känns det som om det är på väg åt rätt håll igen. Nu ska kroppen bara byggas upp och alla smärta försvinna så kan inget stoppa mig sen minsann.
Efter träningen blev det hem och äta lite mat och ta det lugnt en stund innan jag mötte upp M i knalleland. Vi kikade på julklappar, men dom enda julklapparna jag lyckades hitta var ett par skor till mig själv. Jag behöver leta upp vart man kan gå på sådanna där AA-möten, fast i mitt fall skulle dom heta något i stil med ASM-möten (anonyma-skor-missbrukare..) okej kanske inte men. Vet att det kommer sluta med att jag köper dom så!
Vilket fall, efter detta var klockan nästan 7 och jag bestämde mig för att åka upp till stallet och fixa. Där var allt utom maten redan fixat (tack R:)) så det var bara att åka hem igen. Nu sitter jag här och väntar på att få reda på om min favorit vill ha sällskap ikväll eller inte. Vi får se, annars får jag hitta på något annat!
Bara så ni vet, jag är jätteglad! Jag börjar få träningsvärk, finns inget bättre! Me love life!
Jaja nu ska jag äta lite kvällsmat iallafall. Hörs sen.


Frågor och svar.

Jag får emellanåt en del frågor via både bloggen och mailen och har märkt att visa är väldigt återkommande så jag tänkte svara på några...

Vart hittar du all ny musik?
Musik är något jag älskar, så man kan ju nästan säga att jag är lite smått besatt av sitta och söka på olika ställen efter ny musik. Har en del sidor jag gå in på med, som tyvär dom flesta lagt ner. Annars sitter jag på Youtube och Google en hel del. Söker på artister jag tycker om eller producenter eller vad det nu än kan vara. Billboard är jag inne och kikar ibland med, dock är även den lite "sen" så. Men även jag missar ju, massvis! Helt galet vad mycket musik som görs som är riktigt bra som vi aldrig kommer få höra..

Har du tävlat mycket med dina hästar, i vilka klasser och är du duktig?
Jag började tävla när jag var runt 12 år tror jag på min andra ponny faktiskt. Vi gick från LC till LB och sen helt plötsligt LA tills vi tillochmed insåg att vi behövde höjja oss där med och tävlade dom sista åren Nationella och elit tävlingar och startade FEI. Hade tillochmed ett kval till SM men min ponny var gammal och just då lite ur form så jag försökte inte mer. Vi var också med på olika inventeringar där dom också ville ha med oss i spetsgruppen (6 bästa i sverige) Men detta var på "fel" ställe, det var egentligen en stor-häst inventering och som sagt. Gammal ponny..
Sen köpte jag min första storhäst som aldrig gjort något i hela sitt liv mer än gått kvaliten med gångartsdiplom. Med hnom fick jag höra saker som "du ska inte förvänta dig något på många år nu, storhäst är inte ponny..." vi gick från LC till LA med vinster och placeringar i princip varje start på en bara 3 månader. Vi skulle också ha debuterat MSV hösten 07 då jag blev skadad och även min häst.Annars gjorde vi alla rörelser tillochmed St G. Förutom domdär dumma bytena ;).. Så tävlat mycket, ja det vill jag väl nog påstå. Det är det bästa som finns ju. Om jag är duktig? Det är nog en smaksak tror jag...Jag menar hästfolk komme ju alltid vara hästfolk. Men vilja har jag så det räcker och blir över, och tro mig den kommer man långt på!


Varför sålde du din tävlingshäst Goodie och vad gör han nu?
Jag sålde Goodie för att jag blev skadad och att Jenny som hade honom ville köpa en häst. Då hade jag blivit tvungen att ta hem honom och det tyckte inte jag var rättvist. Att låta honom gå i en hage tills jag blev tillräckligt bra. Nu går han hos Jenny, tränar massvis. Jenny själv gillar inte att tävla särskilt mycket vad jag förstått, men det gör inget för Goodie älskar att träna och dom tränar för Minna Telde nu och åker dit ibland flera veckor i sträck. Så numera gör min lilla buse alla rörelser upp tillochmed Grand Prix! Inte illa för en häst som såg ut som en.. jag vet inte vad för ett par år sen. Dom ska desutom till Kyra Kyrklund nu i Januari och träna. Så glad för deras skull, vet att Goodie älskar sin nya matte så!

Varför skriver du inte mer om dina bröder?
Jag säger det varje gång och jag säger det igen.. Jag vill så himla gärna göra det, men känns som folk lägger sig i väldigt mycket då. Dom tror att jag försöker vara något jag inte är. En fullvuxen person med massvis med erfarenhet. Men det har jag inte, men vad det gäller att växa upp med två gravt utvecklingsstörda bröder så har jag faktiskt väldigt mycket "erfarenhet". Det är ju för tusan mitt liv! Varje dag är det något som är annorlunda mot kanske ditt liv hemma, men som för mig är bara en sak i mängden som är helt naturligt. Men jag ska bli bättre på det då jag faktiskt fått denna frågan nu senaste tiden flera gånger!

Varför skriver du inte mer exakt vad du gör i din blogg, blivit så hemlighetsfull?
Jag har blivit det nu senaste tiden ja. Jag inser att jag inte kan skriva ut lika mycket längre. Jätte tråkigt, med tanke på att jag gärna vill dela med mig. Även om vissa sake faktiskt är bättre att hålla för sig själv.

Varför stannade du inte i Tyskland?
Egentligen vill jag inte skriva exakt varför i bloggen. Men det var av många anledningar delvis för att tjejen jag var hos inte hade plats egentligen fören i augusti och hon ville ha kvar mig men så länge så skulle jag då få vara och jobba i ett unghingst-stall. Jag ville ju knappast sätta mitt liv på spel varje dag så nej tack! Dessutom håller en del i tyskland på med väldigt dumma och förbjudna metoder och jag vill inte på något sätt stödja det.. Därför kommer jag heller aldrig vilja åka tillbaka, min barndomsdröm känns som ett stort skämt tyvär!

Varför jobbar inte du?
Jag är sjukskriven efter en ridolycka i somras..

Sen den evigt återkommande frågan..
Ska du verkligen behålla din Dino som hingst?
Jaa där har ni förstått alldeles rätt. Jag ska visa honom på rådgivande redan nästa år, då folk rekomnderat mig att göra det pga hans temprament och benställning och allt sådant. Dessutom har han ju väldigt bra stam! Plus att han redan nu rör sig som en gud. Min dröm sen jag var ca 12 år när jag började tävla är att någon gång skaffa mig en hingst och då är det ju enligt mig bättre att skaffa sig en som inte är könsmogen än anser jag för som det är nu så bygger vi redan upp ett band och förtroende från marken. Så när det sen kommer till ridningen hoppas jag helt enkelt att han ska tycka det är okej pga att han litar på mig. Likaså hanteringen! Även om jag har räknat med att skicka iväg honom när grunderna sitter och han ev ska visas...


Eftersom att frågorna kommer på lite olika sätt varje gång så har jag gjort om dom lite. Eller mer anpassat dom, men nu fick ni lite svar iallafall. Finns en del andra frågor med som jag inte kommer svara på här, inte än iallafall.
Men om ni undrar något så får ni väl fortsätta maila eller fråga här eller vart ni nu vill! :)

Min extremt galna och ohanterbara hingst..


Dagens låt.

Chris - Runway model


Äntligen.

Då var det dags..
Gjort mig iordning nu (tagit lite bra smärtlindring så jag kan gå hyffsat normalt..;)) och ska åka till gymmet! Yees, äntligen! Nu ska jag få börja göra av med min energi på något vettigt istället. Ska dessutom möte upp M där som ska ta en prov vecka. Han ska visa mig hur man gör.. Utklassning kommer det bli, speciellt med tanke på att det var juni sist jag var på gymmet. Men varför inte, alltid något jag kan lära mig.
Men nu är det dags att skynda sig faktiskt. Hörs sen vänner. Kram på er.

This is me.

Okay,
I woke up in heaven today
He kissed me I floated away
Never felt anything so great
Alright,
Now I brace myself for the fights
Something must go wrong cause it's way too right
I’m light as a feather tonight

Cause I can’t feel the ground
Someone let me down
I never felt so high as I do now
It's too good to be true
I don’t deserve you
I never felt a love strong enough to
Stop this world from spinning

And I see,
Heaven when he looks at me
In his smile is the most amazing dream
And in his eyes I fall asleep
And I hope,
Hope that he can see through the smoke
Of my imperfections into my soul
And my heart where he has control

Happiness like this can never last
Turns into the memories of the past
And today it's going just as well going just as fast

And I can’t feel the ground
Someone let me down
I said I’ve never been so high as I am now
Its too good to be true
I don’t deserve you
I never felt a love strong enough to
Stop this world from spinning

Bara för att..
Dags att sova, Natti natti


RSS 2.0