Veckans bästa.


Jason Derulo - Encore


Goodnight?

Ex hit och ex dit, orka?! Past is the past, right?
Jag funderar på att sluta blogga, mest för att folk inte ska kunna snoka.. Det är tråkigt, för jag skriver ju trots allt en blogg av en anledning och det är absolut inte av den anledningen. Jag vill inte att någon annan ska drabbas av mina texter och tankar, men hur jag än gör och hur mycket jag än utelämnar så är det alltid något..

Jaja vilket fall..
Gårdagen var super, jag var på riktigt bra humör hela kvällen. Trots att min käre vän blev väldigt ledsen av olika anledningar. Vi styrde dock upp det och visst fick jag dig att dra på mungiporna emellanåt? Ja, någon annan eller några andra tydligen med..
Vi hamna på xoy iallafall, och det ar lite sådär lagom mycket folk där. Ganska okej folk, men ja.. Borås är ju Borås..
Vi gjorde det bästa av situationen, så ännu ett "stulet" bankomatkort, någon vurpa och en fällning av dum blondin senare så hoppade vi in i bilen och åkte.. hem? Glömde jag något? Haha ja massvis!

Jaja idag har jag haft en lång dag i stallet, A kom upp och hjälpte mig med, tack! Sen gick vi en promenad med pållarna och sådär. Ingen ridning idag heller med tanke på Djinas sår, stackarn. Men imorgon ska vi ut iallafall!

Sjukgymnastik, träning, lite planering, stallet och lite ridning.. Ja det kommer bli fullt upp imorgon med!
Dags att sova tror jag bestämt, vi hörs.
Kram


Dagens låt.

Black eyed peas - Rock that body


Gonna be a good night!

Vilken dag det varit.
Åkte till mässan och handla grejer till hästarna i Gbg. Hade velat se dressyren idag men jaja, jag va för sen på att beställa biljetter. Haft en super kväll iallafall och nu blir det partyskorna on och möta upp en inte allt för nykter... vän :)

Förövrigt såg jag att min/våran "flört" från stockholm var med i melodifestivalen idag.. Haha jag sa ju att jag kände igen han E! Tänk vad jag gick och fundera på det hela kvällen...
Men idol var det han varit med i.. söt som få iallafall!

Träffade en säljare på mässan igen, eller träffade många men (tillochmed gamla kollegor från 3action tiden..) denhär var speciell..

Säljare: Jag känner igen dig som fasen...
Jenny: Ja men kul, alltså jag har varit säljare.. du kan lägga ner detdär nu..
Säljare: Nej men alltså allvarligt jag gör det..
Jenny: Ja men visst, skit bra vi säger så!
Säljare: Jag vet, det är ju du.. du känner B****!!
Jenny: Ehmm hmm oj ja det gör jag..
Säljare: Ja jag säger ju det jag glömmer aldrig ett ansikte..


Slutsats: Tack B för att du är så söt och visar dina vänner massa kort på mig, nu vet eskilstuna vem jag är med.. You make me famous!
Haha!!

Nej nu ska jag byta om..
Alltså jag är så galet jäkla glad, jag vet knappt varför?! Okej jo det vet jag visst..
Hörs imorgon när jag kommit hem igen :)
xoxo


Nu har jag krånglat till det..

Nu har jag verkligen ställt till det.. Rejält också..

Min tanke var att jag skulle ha en träningshäst hemma+Dino.. Två hästar tar ju en del tid liksom, men nu har jag snart tre..
Jag hade en tjej med en hingst som skulle komma till mig ju, men hon har inte hört av sig på hela veckan. Så har jag en annan tjej som bor strax utanför borås som så himla gärna vill skicka hit sitt sto med. Så helt enkelt haft henne på kö.
Eftersom hingsten skulle komma idag och jag inte hört något så ringde tjejen med stoet och fråga hur det blev och jag (dum som jag är) sa ju givetvis att det var okej att dom kommer nu..
Men så idag hade jag fått flera mail från tjejen med hingsten så nu blir jag ju tvungen att ta in hennes ponny med. Då får jag alltså 4 hästar, min plus 3 träningshästar.. Inte min tanke från början..!
Det är ju jätte kul att det går bra men ja, vi har liksom inte ens så många boxar.. Dino får helt enkelt i värsta fall gå ut i lösdriften.. Dock hade det varit bra för honom, för då kanske herrarna där ute kan sätta han på plats igen då han numera är kung i hagen med stona och lilla linus.
Allt blev ju väldigt jobbigt nu..

Jaja det får väl lösa sig helt enkelt, om vi har tur så går det inte att köra transport till stallet därifrån hingsten kommer på ungefär en månad så har fullblods-stoet redan hunnit åka hem.
Mycket häst nu.. men men
Vi hörs sen vänner.

Dagens låt.

Jason Derulo - Encore


Confessions of a..

Avakado-holic...

Jag har något att erkänna..

Jag har blivit riktig missbrukare av avakado, det är verkligen galet gott. Eller jag har iallafall börjat tycka det..
Jag har dock fått höra med tanke på hur mycket jag tränar just nu så är detta ett ganska bra missbruk, med tanke på att avakado innehåller mycket mättat fett vilket är väldigt bra fett..
Vilket fall som helst, även om det hade varit onyttigt hade jag inte slutat äta det ändå. That's not me!

Nu till I-landsproblemet då..
Det går inte köpa så många avakados samtidigt för dom blir så fort dåliga, alltså många vändor till affären. Förstår ni vilket problem jag har? Ja men jösses..
Tur att jag tycker det är mysigt att handla.

För er som inte gillar att äta avakado:
Ni vet väl att mosad avakado ska vara grymt för håret, mysig inpackning sådär..


Fredag.

Nu har jag varit i stallet i flera timmar igen, Djina hade fått ett sår som blödde en del så R ringde mig och bad mig komma upp.. Panik-Jenny höll på att köra av vägen flera gånger under denna 3km långa resan..

Jaja kom precis hem och ska iväg och träna snart..
Fick ett samtal från skyddat nummer..
Okänd - Hej, jag ringer från Tele2, vad har du för abonnemang idag?
Tänker nu att detta måste va ett skämt..

Jenny - Ehhhee Telenor?
Okänd - Varför det?
Förstår att nu är det verkligen ett skämt.. (men kom fortfarande inte på vem det var.. först..)
Jenny - Haha men lägg av nu! Tele2 är skit din dummer..

B: Du behöver träna på din inledning och en helt ny pitch.. ;) Men jag kan lära dig.. haha..

Nej, dags att bege sig.. Träning next!



Vilken dag.

Det blev inget Halmstad igår, vi hittade på andra hyss istället.. Tänker inte berätta om hela dagen för det orkar varken ni eller jag att lyssna på (eller läsa då..)
Men jag lyckades iallafall att få med mig (efter mycket tjat) mina två favoriter till X&Y igår kväll. Jag hade skit kul!
Ni kanske läst i tidningen med att det faktiskt hände en liten olycka där igår?!
Det låter värre än vad det var (även om det är jätte tråkigt att några stackare skadade sig!)..
Men det var några idioter till människor som stod på kanten där dom har DJ båset och dansade. Man ser ju att dom få centimetrarna är inte till för att dansas på av fulla människor så vet inte vad dom ska upp där och göra.. Men på något sätt lyckades väl någon dra med sig hela båset ner på dansgolvet över människorna och musiken tysta och folk skrek väl lite lätt.. Stod precis och prata med en gammal vän då, inte helt nyktert..

L - Jenny, vad fasen hände? Vart tog musiken vägen?
J - DJ båset har ramlat ner, dom som stod uppe på kanten och dansade drog väl förmodligen ner det i ett fall eller något?! *tittar sig omkring, för lite smått panik blev det allt där inne*
L vänder sig tillbaka mot baren och sin drink och surplar i sig lite mer innan hon glatt säger:
L -
Men dom sätter väl på musiken igen snart?! Let's shake some ass!

Så katastrofalt illa vad det nog inte, såg dock någon som blödde en hel del men det var ju tydligen bara lindriga skador. Något som däremot var kastrofalt illa är att dom korten polismannen kom in och tog på scenen efteråt (när all musik kommit igång igen och allt var ikopplat) hade jag kunnat betala för att se.. Han blev lite smått irriterad på en viss vän till mig som var med på ett eller annat hörn på alla bilder tror jag.
Som jag skratta.. Tur att mina vänner har med sig någon som håller ett nyktert öga på dom ibland :) Nejdå, dom sköter sig bra, men för att lugna mitt eget hjärta är det bra. Dessutom är det bra för minnet!
Efter Dj-bås-raset så gick det bara utför, usel musik och uselt folk.. Eller föresten, det är det alltid numera på Xoy, på torsdagar iaf. Givetvis inte alla, men många!
Borås skulle behöva en till, ny krog!
Men jag hade kul ändå, dom tre vännerna ihop hade roligt - mycket kul tillochmed. Nästan ingen stod ju på dansgolvet sen heller så vi hade mycket plats att dansa till usel musik på iallafall. Det ni!

Jaja, jag har inte så mycket att säga just nu.. Mer än att jag har färgat håret igår med, och inget har märkt något.. Så tydligen blev jag inte tillräckligt "mörk"..


Såhär var det iaf sist.. lite syns det ju?! (Även om kortet är mörkt..)


Veckans remix.

Lady Gaga - Dance in the dark (remix)


Dagens låt.

Lil Wayne ft Shanell - Runnin'


Dagens låt.

T-Pain feat. Young Jeezy - Reverse cowgirl


Rise and shine..

Jag är vaken och hemma, jag hade tänkt sova en timma eller något nu.. I Min säng.. Men nej, jag är för pigg efter spinningpasset. Ganska stolt över mig själv att jag gick upp och gjorde dethär klockan halv sju en torsdagmorgon. Duktigt Jenny... Undra om jag hinner träna en gång till sen? :)

Hade en mysig kväll, dock lite besviken på att den som skottar här i Borås (dom) faktiskt borde ta sig lite i kragen.. Det fanns inte parkering någonstans ju, jag fick gå alldeles för långt igår kväll, och givetvis imorses. Det som va väldigt smidigt var att Trandared ligger så nära gymmet. Det mindre smidiga ar att det var väldigt inbjudande att ligga kvar i värmen..
Men mitt sällskap skulle ju upp sen med och åka och jobba så.. Kunde lika gärna gå upp!
Nu efteråt känns det fruktansärt bra!
Väl på gymmet så blev det en liten besvikelse när tränaren (som förövrigt är väldigt bra) sa att Ja, såhär tidigt på morgonen är det inte snällt mot kroppen med ett konditions pass/ intervall pass som jag brukar köra så vi kör på lite förbrännings pass istället, men avslutar med lite kondition..
Bra tänkte jag, dags att höjja pulsen så kan jag köra lite jobbigt ändå. Förbränningszonen på activio är nämligen inte sådär jätte jobbig... Big mistake...
Sen är jag ju så fruktansvärt jäkla envis så jag kan ju inte gå fram och ändra under passets gång, nej så funkar det inte! Jag var helt jäkla slut efter ca 20 min.. Yees nu kommer 9 minuter av det jobbigaste på hela passet, ta i nu! Att inte lilla Jenny dog då.. 9 minuter blev dessutom till 15, för att pulsen inte fick sjunka för fort vid nervarvning och min fullständigt dyker ner numera, så det va ju bara att kämpa på en stund till.
Nog om det, det känns super nu efteråt iallafall!
Funderar på om jag ska åka till stallet nu direkt kanske, så har man ju det färdigt liksom.. Kanske man kan sova någon timma efteråt sen? Det får nog bli så..

Vi hörs my friends!
xox


Ge mig vår nu?!
Tack på förhand..


Tiden går fort när man har roligt.

Dagarna bara försvinner nu förtiden och jag har äntligen vänt mitt dygn ganska bra..

Idag har jag hunnit med massa kul saker, eller egentligen mestadels det som jag gjort alla dagar senaste veckan. Men ändå?!
Imorgon blir det dock andra bullar, då har jag nämligen stora planer ska ni veta..

- Upp 05.30 för att hinna få i sig iallafall något innan Activion på Studio aktiv börjar, dessutom samma pass som på tisdagarna. Dom vet vi ju sen innan att dom är inte att leka med..
- 06.30 är det spinning för allt vad livet är värt..
- Ca 09.00 ska jag försöka hinna iväg till stallet och göra iordning allt där, dock får hästarna vila idag. Djina har gått riktigt hårt två dagar och dessutom gått jätte bra och hon är ju inte så gammal så..
- Ca 11.00 ska jag försöka hinna in till stan och sola och sen hem och duscha emellan helst..
- 13.15 Har jag tid hos världens bästa Åse på Bond där jag ska fixa mina bryn och fransar (lugn inga lösögonfransar ska någosin sättas på, på mina fransar det verkar ju vara största skämtet någonsin! Jag lider med dig hun..) bara färga och plocka. Som en del kanske redan vet är det ingen annan än Åse på Bond som någosin kommer få röra varken bryn eller franser igen, och jag har provat många!
- Hem, duscha och göra mig iordning för sen...
- SENAST 17.00 (som min hun sa innan till mig..) ska vi åka till Halmstad. Vad vi göra där? Hemligt :)

Nu blir det dusch, sen myskväll!
Hör av mig imorgon när jag kommer hem..
Kram


Stockholm/Globen hotellet när jag och E var där och tittade på BSB..
Kortet taget från våran svitvåning, jösses vad vi mådde den helgen :)


Veckans goding.

Denna låt gick varm i min bil, hela vägen ner till Tyskland i sommras. Hem också för den delen, den höll mig vaken alla 85 mil som jag sträckkörde. Då förstår ni hur bra den måste vara :) (min ferrari är dock ännu bättre..)

Ne-yo ft. Laze & Royal - 3 way love


Dagens låt.

Lauren Evans - Did you mean to

Onsdag.

Klockan är snart halv tolv och jag har redan hunnit med att släppa ut och ge mat till alla hästarna, mocka, göra mat, fixa vatten.. Ja ni vet allt som behövs göras i stallet, förutom att rida då.. Det tänkte jag göra i eftermiddag!
Dessutom har jag hunnit med att äta frukost och kika på Keeping up with the Kardashians Etv.
Skulle egentligen till sjukgymnasten idag, men pga förhoppningar över att min kära doktor skulle ringa så stannade jag hemma då mobilerna inte funkar på det gymmet.
Men har han ringt?
Nej precis..

Jaja nu tänkte jag gå in och kika om det är några platser kvar på Activion klockan tolv. Isåfall ska här spinnas.. Vi hörs senare.
Kram


Onsdag.

Klockan är snart halv tolv och jag har redan hunnit med att släppa ut och ge mat till alla hästarna, mocka, göra mat, fixa vatten.. Ja ni vet allt som behövs göras i stallet, förutom att rida då.. Det tänkte jag göra i eftermiddag!
Dessutom har jag hunnit med att äta frukost och kika på Keeping up with the Kardashians Etv.
Skulle egentligen till sjukgymnasten idag, men pga förhoppningar över att min kära doktor skulle ringa så stannade jag hemma då mobilerna inte funkar på det gymmet.
Men har han ringt?
Nej precis..

Jaja nu tänkte jag gå in och kika om det är några platser kvar på Activion klockan tolv. Isåfall ska här spinnas.. Vi hörs senare.
Kram


Dagens låt.

Justin Bieber - One Less Lonely Girl


Life is good.

Jag är helt slut idag med, min kropp är inte alls van vid så mycket jobb och träning som det är just nu. Men det är absolut jätte skoj.
Men ni som säger att sjukskrivning är soft ni kan slänga er i väggen för mina dagar är inte "softa" det kan jag lova..
Jag gillar dock inte att ligga på latsidan..

Jag och M åkte imorses och köpte hästmat, där gick det mycket pengar.. Tänk att man går med och betalar detdär, dock kommer det att räcka förhoppningsvis några månader nu. Vissa saker iallafall, havren är väl slut om några veckor igen. Vad nu han egentligen ska med havre till?!
Jaja sen blev det Hööks för jag behövde lite små plock som inte fanns där jag köpte allt annat.
Efter en liten avstickare blev det tillslut stallet igen och bara att hugga in och börja fixa allting, mocka, fylla på mat, vatten och sist men inte minst -rida. Gick riktigt bra idag faktiskt, min taktik verkar fungera bra och Djina verka riktigt nöjd. Nu ska vi bara befästa detdär och sen kan man ju börja jobba litegrann och utbilda henne påriktigt. Bygga upp kondition och såntdär också, jaja det kommer. Idag var defenitivt en bra början, det verkade även hon tycka!
En just då väldigt glad och nöjd Jenny satt av och gjorde iordning Djina, tog in Dino och lindade ben och ja.. Grejade helt enkelt, insåg då att jag var sen.. Igen!
Så in i bilen bara och hem, byta om och direkt till gymmet.
Ni ska bara veta hur jobbigt det var idag, tror seriöst inte jag har varit så trött i hela mitt liv. Svetten bara rann och benen gjorde bara ont. Men idag förstod jag mig mer på begreppet att det är skönt efteråt. Jag brukar vara trött och svettig när jag tränar, inte så jag menar men idag var det nästan så jag hellre hade svimmat av en stund och vaknat upp i sjukhussäng.. Okej nej inte så illa men nästan!
Väl hemma blev jag på sjukt dåligt humör, helt galet.. Börjat bli så dom sista månaderna, det är verkligen jobbigt nu. För just nu orkar man inte med sånt..
Jaja jag ska hoppa in i duschen, ta med mig min telefon och lägga mig i sängen och försöka mig på att bli lite glad igen. Tror jag vet någon som kan lyckas med den biten så..
Vi hörs imorgon, lär bli senare för min morgon är fullbokad...


Sol och snö - Mys

Godmorgon på er.
Jag är som vanligt uppe i "tid" men idag blev det faktiskt lite sovmorgon. Till halv tio faktiskt... Jag var så himla trött efter gårdagen så jag behövde det!
Legat oh pratat i telefon i över en timma nu, men fått en bra start på dagen av det så..
Ska upp till stallet nu en kortis innan jag åker iväg med M som ska hjälpa mig handla hästmat och lite annat. Sen blir det stallet och fixa och efter det hinna rida.
Efteråt har jag anmält mig till activion ikväll, såklart.. Kan inte gå en hel dag utan att träna, jag är skadad jag vet! Men det blir lite av ett beroende, det är så himla kul :)
Jaja jag hinner inte med datorn nu mer, dags att pälsa på sig och ge sig ut i det underbara vädret. Sol och snö, det är faktiskt ganska mysigt!

Förövrigt är det snörekord i Borås, 90 cm.. Titta vad jag hunnit lära mig idag (tack D som upplyste mig om detta ;))

Jaja hörs sen.
Kram

Hoppsan.

Haha oj vad oväntat, nu piggna jag till och någon gjorde mig väldigt glad... Förövrigt, tänker jag på dig med :)

I need a new beginning.

Jag är hemskt tråkig med mitt bloggande just nu känner jag.. Men det får bli så några veckor nu, jag behöver komma in i allt igen.
Tempot liksom..

Vilket fall, idag har jag hunnit med mycket, eller ingenting, men har flängt fram och tillbaka hela dagen.

Först blev det en morgon i stallet då jag tyckte R kunde få lite sovmorgon och jag var uppe och släppte ut hästarna och grejade klart allt..
Kul att jag valde den kallaste morgonen i världshistorien, men någon måste ju fixa hästarna ändå så kunde ju lika gärna vara jag!
Tjugo i tio hann klockan bli innan jag var färdig med allt och lyckades kolla på klockan Oh shit!
Kastade mig in i bilen, hem och byta om, kastade mig in i bilen igen och körde direkt till lasarettet. Sjukgymnastik idag (igen) och jag var inte super taggad kan jag säga.. (ska dessutom vara uppvärmd minst 20 min till klockan tio.. hoppsan!)
Men men, nästan två timmar senare, med skakiga ben gick jag ut från den där tråkiga lokalen (som egentligen är riktigt fin nu..) med ett leende på läpparna, för jag visste vad som väntade.
Hoppade in i bilen denna gång och puttrade ner till gymmet, bytte om till andra träningsoutfiten och sen blev det spinning.
Galet jobbigt idag, men kanske inte var så konstigt..
Hem en snabbis byta om ännu en gång, slänga i mig lite mat och sen upp till stallet för att rida Djina. Blev en tur ute, och idag gick det faktiskt ganska bra. Känner mig väldigt nöjd faktiskt :) Fick lite dåligt samvete när jag släppte ut Djina och min lilla Dino gick och skrek efter mig och klättrade på mig i princip för att få uppmärksamhet. Och vad gör jag?
Jo jag kastar mig in i bilen för jag är sen till mitt tredje träningspass...
Core på gymmet och sen blev det ett snabbt ombyte igen (då någon hade gett mig så fruktansvärt dåligt samvete) sen upp till stallet med en godispåse som Dino var hemskt nöjd över. Min korkboll!
Vi pysslade i gången, tränade på att linda benen och inte bita av mattes mössa. Den är nämligen fruktansvärt intressant ska ni veta..
Efter en pysselstund så gick jag, Dino, Pappa och lilla Ollie ut på en promenad. Han skötte sig super min lilla prins, han börjar bli duktig nu! Ska inte säga för mycket dock, för vi kommer få minst tusen bakslag..

Ja, efter promenaden så stannade jag kvar och greja lite och sen åkte jag hem. Nu hamna jag här, med telefon och kvällsmat i högsta hugg. Orkar inte ens byta om så jag kan gå och lägga mig..

Men får göra det nu, och ta igen mig för det är ju en dag imorgon också.
Natti natti!


Djina och Moa


Dagens låt.

Sugababes - Wear my kiss


Don't you know it takes more? To keep a girl like me..


Denhär låten går inte tröttna på, sen tyckte jag bara att den passade helt utmärkt idag :)


Veckans bästa.


Pitbull ft. Belinda - Egoista


Like I do.

Oj var ska vi börja, det blev utgång igår. Inte riktigt som vi hade tänkt oss från början, och jag påminde mig själv om varför jag dricker väldigt sällan haha..
Jag är ganska tråkig när jag fått i mig lite dricka, eller inte tråkig mer än att jag vägrar använda min telefon. Fylle samtal och fylle sms är det värsta jag vet (inte när det gäller andra dock..) när jag själv utsätter någon annan för det alltså.. Jaja min käre vän hade hand om den biten igår istället, haha hon terroriserade med min telefon, that's way I love you so much.. Lite oförutsägbar sådär!
Jaja jag åkte hem tidigt igår, jag blev lite småtrött sådär. Blev dessutom jagad ut i bilen när min skjuts dök upp..

Vakna superpigg klockan nio, jag älskar att jag aldrig blir bakis..
Försökte skärpa till mig dock och somna en stund till innan det blev stallet och greja. Det är så mysigt att vara där, men idag var det kallt. När jag satte mig i bilen sen visade den -13 och dessutom blåser det som tusan för det ligger så högt upp och är väldigt öppet runt omkring...
Men men, hem en sväng äta lite och sen gymmet. Yoga och pilates idag, sjukt jobbigt men fruktansvärt skönt. Bästa passet på hela veckan, fick med mig mamma med. Hade ganska roligt faktiskt, skrämde upp mamma rejält när jag efter halva passet tittade på en helt slutkörd mamma och sa ja sådär, nu börjar det jobbiga! dom som har varit med på passet vet vad jag menar. Min mage skrek efter 5 min, men så det ska vara ellerhur?
Va massa nya personer med idag med, riktigt skoj.. Om dom hade kunnat sköta sig..
Stod två tjejer bakom mig som inte ens försökte, första gav upp efter 3 min typ. Allvarligt? 3 min? Det är visserligen jobbigt att stå i hunden men såå jobbigt är det inte. Och man tränar väl för att det ska vara lite jobbigt eller?
Dom gav iallafall upp efter 15 min, en tredje försvann efter en halvtimma. Hade jag gjort så så hade jag inte förlåtit mig själv på en vecka... Jag är ändå med, trots min krossade knäled som förövrigt aldrig skulle kunna göra dessa rörelser som jag gör idag. Skulle min kirurg få veta det hade han totalt dumförklarat mig.
Jaja jag är väl kanske bara lite för envis, ni hade säkert en bra anledning.
Jag ska iallafall åka iväg nu på myskväll. Vi hörs kanske om en stund, lilla datorn följer med nämligen. Måste svara på lite mail och greja.




Dagens låt.

Chris Brown ft Soulja boy - Bad


denna söta...

025d87033d4cee9ed158850d1304775a.png

Kolla varifrån!

denna söta pojk ligger nu jämte mig i soffan och myser.. Men nu är det dags för stallet.


Se det snöar.

Som om inte vi haft nog med vinter nu?

Jaja, jag hann inte uppatera så mycket igår som ni såg säkert. Men men, jag tror det gick ganska bra ändå.
Min dag bestod av sjukgymnastik, långpromenad med A och hästarna i samhället och ja.. En utgångs-kväll som blev en lugn hemma kväll..
Åkte till stan (ungefär) där det var liten grabb kväll. Tanken var ju som sagt utgång, men ja.. Det blev inte så, slutade med en myskväll på trandared och imorses en in snöad bil..
Jag som tyckte jag hade ställt mig så bra, en bit ifrån men bra!
Som tur var, kom det lite killar som hjälpte mig att komma ut, tack!
Dessutom höll jag på att köra rätt in i polisen.. Hade jag stannat hade jag ju fastnat igen.. Dom log lite och körde vidare (märkte aldrig alla tusen saker dom hade kunnat ge mig böter för, insöad bil, reg-plåt som inte syns, inget bälte..) jag log tillbaka och körde vidare jag med..
Kom hem för en stund sen och ska bege mig till gymmet nu. Dom stänger om en timma så tänkte hinna stå på Crosstrainern en timma eller något. Ingen styreträning idag, hela kroppen gör ont!
Jaja, ut i snön it is!

Tusen tack alla mina underbara vänner som säger och skriver så snälla saker om allt med ridningen. Ni anar inte vad det värmer att läsa eller höra era kommentarer. Det är jätte kul!

Hörs senare!

Tackar gud för att han besvarat mina böner om inställda tåg idag, även om jag tycker lite synd om min favorit som faktiskt ville till Halmstad idag..
Men jag hade helt enkelt saknat dig för mycket :)

Dagens låt.

Jay Sean - Walking alone


Dagens låt.

Justin Timberlake - Going away


Jag är trött..

Jag har haft så fullt upp den senaste veckan så jag hinner knappt med att tänka längre...
Men det är skönt, jag tycker om det. Dessutom är det ju fullt upp av grejer som jag älskar att hålla på med så jag klagar verkligen inte. Förutom dendär sjukgymnastiken.. Den är tråkigt.. Där blir det så tydligt hur mycket sämre mitt vänsterben är mot det högra. Det är också då jag märker hur ont jag har.. Dessutom har jag kommit till det stadiet där jag märker att det är ungefär jag inte kommer komma längre. Smärtan som är nu kommer aldrig riktigt försvinna, det gör mig lite besviken. Jag vet ju sen dagen David kom och prata med mig efter olyckan att han sa att livet kommer bli lite annorlunda. Men dum som jag är (okej envis) så hoppades jag ändå på att jag skulle bli helt återställd..
Men vem vet, jag skulle ju defenitivt aldrig kunna springa och vad gjorde lilla Jenny idag tror ni? Ja precis..
Sen att jag haltade ganska illa och mer joggade, men ändå!
Vi ska inte ge upp hoppet än.. eller jag..

Jaja nu är det ny dag imorgon, funderar på att gå på yoga/pilates halv sju på morgonen imorgon, innan sjukgymnastiken. Okej jag börjar gå över styr nu, jag får skärpa mig!

Jaja nu är det defenitivt sova för min del, jag är helt färdig!
Men men, snöa inte bort mina vänner då kommer jag sakna er! ;)
Sov gott sen.
xox

Just can't stop smiling..



Can't smile without you..

Nu är det dags..
Varit uppe en stund som ni kanske sett, vaknade helt självmant klockan tio och kunde inte sova mer. Det är illa! Eller nej, det är jätte bra men ja..

Jag ska upp till stallet nu och ge hästarna mat och sådär, fixa allt som behöver fixas. Sen tänkte jag ge mig ut och rida faktiskt.
Imorgon ska Djina få en liten vilodag nämligen.. Så idag blir det "träning" som vanligt!
Jag har dessutom pratat med en tjej och hennes mamma, dom vill ha hjälp med sitt fullblod. Så nu har jag kö in till stallet, helt galet. Trodde aldrig att det skulle bli såhär men det är ju givetvis jätte roligt!
Den här tjejen visste dessutom vem jag var till innan och mamman berättade att hon hade sagt Hon som hade Goodwin innan tar emot hästar på utbildning, vi måste skicka våran dit, hon va så himla duktig.. Vad glad jag blev :) Det gjorde min morgon helt klart!
Dom verkar dessutom super goa båda två så jag känner mig nöjd. Någon som inte kommer bli nöjd är dock Dino när han kommer få byta bort sin box till någon som är större än han (dock inte så mycket..)

Jaja efter stallet blir det träning, ska prova Challange idag. Ska vara någon form av cirkelträning, ungefär som Core får bara hoppas på att det inte är för mycket ben övningar. Då får jag väl gå ut och göra något på gymmet istället!
Nej, dags att dra sig. Vi hörs senare!


I miss you more then words can say...


Dagens låt.

Jason Derulo - Fallen


I know what's on her mind..

Detta har varit en lång dag.
Men mycket trevlig, hunnit med allt jag sa att jag skulle göra och lite till nästan. Nu sitter jag här och ska snart fixa lite mat och vara lite social. Det kan behövas, har en del att ta igen tror jag.
Men det blir defenitivt till att lägga sig i tid, för jag ska minsann inte förstöra detta nu när jag börjar få en bra dygnsrytm igen.

Jag har skrivit och suddat samma långa text ca 10 ggr nu, men nej jag struntar i att skriva det. Det kommer bara bli massa dumt som händer då. Sura personer eller missuppfattningar och sådant. Det har varit en mycket bra dag så låt oss avsluta det på samma sätt.

You are so much fun, and I miss you..


Aww..


Veckans goding.

Denna låt påminner mig om massa saker för några år sen, som på något sätt dykt upp igen.. Fråga inte hur, men den kan va något av de finaste låtar som gjorts :)

Michael - How she is


Life's a bitch and then you die..

Jag kommer ha fullt upp idag så inte säker på att jag hinner blogga fören ikväll igen, nu helt plötsligt fick jag en timma till godo tack vare mitt "välplanerade" schema (speciellt eftersom att denna timman egentligen bara skulle försvinna i mitt "välplanerade" schema.. Haha inte ens det kan jag klara av ;)

Vad händer idag då?

- 09.00 Måste hinna med stall sysslorna, mocka, göra mat, fylla på vatten och allt detdär innan jag åker iväg igen.
- 12.00 Activio pass på Studio aktiv.
- 13.00 Duscha och göra sig iordning för en mysig lunch med mamma på Café Viskan.. Mums!
- Ca 14.30 Hem byta om och till stallet igen.
- 15.00 Rida med R och K ut med Djina (ev hinna med att ta in min tosse med..)
- 17.00 Tillbaka till Studio aktiv för att träna Yoga/pilates med Sanna, som tagit över alla yoga pass denna veckan. Yes!
- Ca 18.30 Hem igen, byta om och upp till stallet för att hjälpa till att ta in mina sötnosar. Om jag inte hunnit med min Tosse innan så ska han få lite extra mys tid..
- 20.00 ? Återstår att se... Att vara eller icke vara, det är frågan..

Ja men ni ser.. Jag har över en och en halv timma på mig helt plötsligt innan passet börjar. Men måste åka redan om 50 min ungefär så..
Jag är tidig i min planering iallafall, det bådar gott inför resten av dagen, eller?
Kommer bli en himla körig dag, men också väldigt mysig..

Nej om man skulle äta lite frukost kanske? Förövrigt, David.. Om du inte ringer mig idag, så kommer jag ringa och vara fruktansvärt sur på din sekreterare som förövrigt är den mest otrevliga och oorganiserade människa någonsin (dock har hon ett fruktansvärt fint namn..)..

Det var allt för mig nu..
Jag som trodde jag hade bråttom från stallet innan.. Ja jösses..  


Dagens låt.

Chris Brown - Go away


Lady gaga.

Hon är grym här..
Jag har ibland lite svårt för henne, även om jag måste erkänna att hennes sätt funkar och hennes musik är riktigt bra.. Nytänk liksom och intressant..
Men detta uppträdandet visade hon att hon faktiskt kan sjunga lite påriktigt också, grym performance Gaga!
At the Brit Awards, förövrigt..
(Hon var nominerad i 3 kategorier och vann alla tre..)


Lyckligast i stan..

Hur kommer detta sig?
Jo det ska jag berätta för er, jag har gjort en livsvändning senaste dagarna faktiskt. Allting har gått så himla fort, jag är precis i början på det som jag vill hålla på med i resten av mitt liv. Det bästa av allt är att jag faktiskt kommit på vad jag vill göra.. Bara det liksom?! Sen att jag fått möjligheten att förverkliga det.. Ja obeskrivligt, jag är galet nöjd med min tillvaro just nu.
Men det har också fått mig att fundera, i banor jag aldrig någonsin trodde var möjligt faktiskt. Jag funderar på att börja plugga. Jag har tillochmed hittat något jag faktiskt vill läsa tillochmed, givetvis inte i Borås.. Strömsholm it is.. Jaja tåls att tänka på!
Sen är jag igång med all möjlig träning igen och det gör mig verkligen ännu nöjdare, jag älskar att träna. Helst en gång om dagen (minst) då är jag som lyckligast. Vissa kallar det träningsnarkoman, jag kallar det bara allmänt rastlös.. Jag stor trivs!

Men nu kommer vi till det som gör mig allra mest glad, sitter på Trandared och har precis ätit tacos. Det var sen länge efterlängtat. Har dessutom superbra sällskap.. Men tacosen gjorde mig mätt och lycklig ;)

Imorgon kommer jag få gå upp i tid..
Jag ska hinna göra klart det mesta i stallet, innan jag ska åka och träna spinning med mamma. Sen ska vi till Café Viskan och käka lunch ihop. Mysigt!
Efter det måste jag upp och göra klart det sista, förmodligen rida Djina innan jag ska in till gymmet igen och träna Yoga/pilates med A. Jag längtar redan..
Ne men om man skulle ta och sova? Eller inte.. men vi hörs imorgon :)


Veckans remix.

Ke$ha ft. Pitbull, Lil wayne, Kevin Rudolf & Lil Jon - Tik tok project (remix)


Seg Jenny..

Tisdag idag, vad är det för speciellt då? Ingenting egentligen?!
Jag va helt slut efter träningen igår och sådär så när jag kom hem vid nio tiden gick jag och la mig. Somna som en stock och vaknade av att min telefon ringde och kom på att jag lovat att följa med ut och parta lite. men jag var inte i skick för det igår alls..
Gick upp vid halv åtta imorse men kom fram till att det kanske var onödigt så sov en stund till och var iallafall i stallet vid halv tio. Gjorde iordning allting och sen blev det en liten ridtur på Djina. Hon har testat nu två gånger i rad min envishet..
Jag tolererar mycket med hästar men något jag absolut inte tolererar är när dom försöker skrämmas för att få som dom vill (oftast ponnysar) jag blir oftast bara förbaskad då.. Ja jag kan alltså blir arg, och när jag blir det blir jag helt galen! Men detta löste sig ganska fort, hon stod och slog med frambenen och hoppade ner för en liten brant/dike och en konstig tjej på ryggen röt lite åt henne och det verkade räcka.. Plus att vi fortsatte att rida åt de håll hon inte ville gå till..
Sen gick det faktiskt bra, Djina började slappna av och ta lite stöd i tygeln. Hon märkte att det var behagligt att göra som jag bad henne så i slutet var hon riktigt fin!
Jaja vilket fall, kom precis hem nu och funderar på att åka och träna men får se. Anmält mig till spinning ikväll, men är första reserv så inte säker på att jag kommer med faktiskt.
Jaja det löser sig, nu blir det mat iallafall..
Kram


Dagens låt.

Jason Derulo - Sleep walkin


Då var det dags..

Hemma bara en snabbis inna jag skall iväg igen.
Var med uppe i stallet imorse när vi skulle släppa ihop Djina och Dino med Kjarni och hans kompanjon.. Det gick sådär, men nu har vi gett oss tusan på att det ska funka. Sluta med att vi fick ta in alla hästar i stallet för svetten bara rann på dom. Dom han tillochmed kika in sommar hagarna en vända hästarna.. Jag menar, hagarna är tydligen inte tillräckligt stora när man heter Dino utan då måste man hoppa över och kika läget på andra sidan..
Jaja dom står inne nu iallafall och jag har hunnit med ett träningspass hos sjukgymnasten, helt slut!
Nu ska jag bara byta om och sen åker jag igen. Ska sätta mig på Djina för första gången och det ska bli himla roligt!
Men dags att byta om, kanske hinner få i mig lite frukost med.. Hörs senare.
kram


Vår tack..


Dagens låt.

J.Lewis ft. Flo-Rida - Dancing for me


Alla hjärtan..

Känns denna dagen väldigt överskattad?
Ska man inte uppskatta varandra lika mycket jämt?
Måste man verkligen avsätta en hel dag för att vi ska komma ihåg vilka som betyder något för oss?

Jag har fått uppskattning och liten present av dom som betyder allra mest idag och ni vet vad jag tycker om er, sen har jag fått från personer som jag bryr mig om väldigt mycket men ska jag ge er alla något en dag som denna så kommer jag bli ruinerad varje februari.. Haha!
Nej men jag kanske inte alltid är bäst på att säga vad jag tycker och tänker (jag vet att vissa håller med mig nu mer än väl..) men jag försöker göra det ibland, för att det ska kännas att det betyder något. Men jag behöver onte en hel dag bara för att man ska berätta och göra massa saker för den eller dom personerna som är viktigast i livet. Jag hoppas ni vet vilka ni är ändå och att ni är det bästa som finns!


Veckans bästa.


Britney Spears - Infectious


Trött?

Jag är helt färdig..
Varit en fartfylld helg, men jag tror att det lugnar ner sig nu litegrann iallafall!
Träningshästen Djina är nu här iallafall och jag ska rida en liten sväng imorgon redan. Får se hur det går med tanke på att hon inte är riden på jätte länge och tydligen en liten piggelin. Men oj vad söt, och verkar vara vädligt snäll. Rör sig dessutom väldigt trevligt så jag är väldigt förväntansfull!

Vilket fall, varit i stallet nästan hela dagen. Blev tvungen att ta upp lite grejer imorses och sen kom dom med lilla sötnosen vid halv tol ungefär. Då hade jag och A hunnit med ett race till Hööks då jag insåg imorse att min häst växt så mycket så snart sticker rumpan utanför täcket. Snart går min Dino med rumpan bar alltså, stackarn.. Nytt täcke till honom (igen) möta upp ägarna till Djina sen upp och fixa henne i stallet.
Skriva kontrakt och ja ni vet..
Hem och äta sen åkte jag och A upp igen till stallet och gick ut med min vilding. Idag blev det hingstkedja och spö som gällde. Givetvis för att korrigera honom då..
Det var tur, för jösses han har varit helt tokig.. Stått på bakbenen och ja, matte var inte glad (han som trodde att det gick att skrämma matte, skrämde nog mest sig själv..) men sista biten skötte han sig super så han lärde sig uppenbarligen något.
Hem igen och byta om sen direkt till gymmet innan dom stängde. Mamma följde med också..

Varit lite osocial i helgen känner jag, men varit så himla mycket! Jag tycker dock om när det är fullt upp så jag klagar absolut inte!

Sött föresten, såg att mitt kära ex fyllde år igår.. Hur då? Jo i tidningen, hans nya flickvän hade gjort en sådandär liten insändare..
Det kan ju vara något av det sötaste man kan ge, det är säkert inte så dyrt, men det ligger väldigt mycket tanke bakom något sådant. Jag tycker det var jätte sött iallafall :)

Men nej, dags att byta om.. ska iväg snart igen.
Upp tidigt imorgon och förhoppningsvis släppa ihop alla hästarna, sen blir det sjukgymnasten och träning och ridning.. Ja ni ser, jag har fullbokad dag imorgon.
Sov gott sen, kram

Fina Djina..


Dagens låt.

Dez - Ice


Blåögd.

Det kan inte vara lätt alltid.. Åh vad roligt jag har nu, skrattar bäst som skrattar sist eller? :)

Usel uppdatering idag, men så blir det när timmarna försvinner iväg i stallet.
Jag och R åkte tidigt iväg (grävde ur transporten ur alla snön) till rydboholm där jag äntligen fått tag på gubben med spån.
Riktigt kul hade vi iallafall, tänk att det kan vara så roligt att köra spån, kan jag göra oftare om det ska vara såhär..
Efter att pappa hjälpt oss köra transporten sista biten och lasta av alla 40 balar och greja med lite små saker som jag behövde ha hjälpt med. Så satte vi igång (jösses nu glömde jag ju våran shopping på Hööks med.. men den vill vi alla helst glömma;)) pysslade i stallet. Visst blev det toppen! Haft världens mysigaste dag, jag har längtat efter dessa dagar då man spenderar hela dagarna i stallet. Skadad är jag, jag vet!
A kom upp och gjorde oss sällskap med, så vi hade riktigt trevligt alla 3 tror jag. Ollie var med också, bushunden.

R sa någon som fick oss att tänka lite:

- tänk att vi varit i stallet i nästan 11 timmar och inte motionernat en enda häst...

Haha, hoppsan..?

Jaja jag har inte så mycket att säga mer än att min nya träningshäst kommer imorgon. Sto 4år, ett fux sto - jätte söt är hon iallafall!
Så därav all tid i stallet idag, men ska upp så himla tidigt imorgon. Åka ut och möta dom mellan 10-11 och innan det ska jag upp med alla tusen hästgrejer jag letat fram som jag verkligen måste behöver. Förlåt R ;)
Jaja vi hörs imorgon.
Kram


Bushunden..


Awesome.

Godmorgon på er.
Jag orkade inte uppdatera mer igår. Efter att jag och A fikade följde jag med henne till gymmet, igen.
Jag var helt slut efter gårdagens alla träningar. Men idag känns det bra, träningsvärk har jag iallafall! Skönt..

Blev en lugn kväll för min del och somnade innan tolv, blev dock väckt ett par gånger under natten.. En av gångerna gjorde dock inte så mycket för min del..

Uppe tidigt idag och började ringa en gubbe som ska sälja spån här en bit utanför Borås, och äntligen fick jag tag i honom. Så jag och R ska nu ge oss ut och gräva ut min transporten och ge oss ut på vägen med den. Får hämta pappas bil med, med tanke på att den är den enda som har drag. Pappa är uppe i mitt gamla stall och bygger hästhagar, för Bugannto som äntligen är bra (för er som läst här länge, så är det den svarta snygga hästen som var hingst ganska länge som jag hjälpte Pia att rida efter att han skrämt upp sin beridare nere i skåne, jag skulle dessutom köpa honom..men det blev ju aldrig så..)
Jaja dags att slänga på sig jackan och ge sig ut i sommarvädret!
Hörs lite senare, kram.


Min transport (inte just den men..) någon som vill köpa?;)


Dagens låt.

Britney Spears - Infectious


Home.

Jag är äntligen hemma, varit igång hela morgonen. Men men, ska iväg snart igen, vill bara hinna in snabbt i duschen.
Har varit hos sjukgymnasten i nästan en och en halv timma och tränat. Gick faktiskt ganska bra!
Sen har jag varit i stan och fixat lite små plock som behövde göras innan hästarna kommer. Efter det åkte jag till gymmet och tränade lite, dock bara kondition..
Sen åkte jag direkt till stallet och gjorde iordning allt där, lyckades att hälla en hel hink med iskall vatten över mig.. Det va inte jätte roligt ska jag tala om, inga sköna ord som kom ur min mun då. Så dags att hoppa in och värma sig i duschen sen blir det stan och fika med A. Får se om jag eventuellt följer med henne till gymmet igen. Dock blir det ingen afro power dance för min del. Det är galet roligt, och väldigt jobbigt. Men mitt ben klarar absolut inte det än.. tyvär..
Jaja vi hörs senare, kram!

Dagens låt.

Sugababes - No more you


Hot mama.

Yes you are!
Kendra Wilkinson..


Kan det bli bättre?

Jag är lyckligast i världen, allt bara går min väg nu. Men jag förtjänar det efter dessa år med alla skader och operationer hit och dit ;)
Dock kommer det alltid bakslag, men problem är till för att lösas ellerhur?

På söndag eller början på nästa vecka kommer min träningsponny, ett sto.. Den 27 kommer nästa, en arabhingst, ojoj.. Låter dock värre än vad det är, han verkar tydligen va en sådär hingst som inte vet om att han är det. Det gillar vi, räcker med att min är trotsig nu, och han räknas inte ens som hingst än haha!

Rebecka, du är världens bästa.. bara så du vet!
Att du hjälper mig att göra detta möjligt trots att det blir lite jobbigt är jag väldigt tacksam för ska du veta :) Tack!
Vilken ångest jag kommer ha när jag nu någon gång måste flytta ifrån er.. Jaja förhoppningsvis dröjjer det! Om inte min lilla vilding blir väldigt vild!

Jaja nog om detta (även om jag skulle kunna babbla om detta i flera timmar..) jag åkte och träna ikväll. Var säkert på gymmet i två timmar. Men det var riktigt skönt kan jag lova! Dock kan jag inte fortsätta gå dit vid denna tiden längre, av olika orsaker.
Väl hemma blev det en riktig kvällsmat, varit duktig med både frukost och kvällsmat nu dom senaste dagarna. Stolt över mig själv!
Sen in i duschen och nu sitter jag här med hårinpakning och allt sådant. Skämmer bort mig själv lite, eller nej det gör jag inte. Tar hand om mig själv, lite iallafall (mitt knä protesterar nu högljutt..)
Nej nu ska jag ringa mina samtal jag behöver göra, det har ringt hela kvällen men jag har inte hunnit eller orkat svara så nu ska jag ta tag i grejerna.
Hörs förmodligen imorgon, kram


Tagga.

Jag är bara hemma en snabbis..
Varit i stallet i princip hela eftermiddagen och grejat med min häst. Tänk att en knappt 10 månader gammal unghingst kan ta så mycket tid..
Jag börjar seriöst tvivla på dethär med att behålla honom som hingst, idag har han varit.. Vild!
Nej, vad tror ni om mig, jag ska ha en hingst det bara är så. Dessutom var han ganska duktig. Lite oeniga ibland var vi men det löste ju sig tillslut. (Matte vann, till Dinos förtvivlan..)
Idag har vi tränat på att springa jämte matte, och börja trava på kommando. Sen har vi tränat på att.. gå snällt jämte matte och inte trycka ut henne i vägen, sen har vi också stretchat både rygg och nacke och ja i stort sett hela kroppen, genom att göra sig så snygg som möjligt för ett litet sto (jätte söt tyckte Dino, dock höll inte matte med.. han har ett och annat att lära sig vad det gäller tjejer.. jaja, jag har ju några år på mig att lära honom!)
Vilket fall är det jätte roligt, jag tycker om när det blir lite problem. Dom är ju trots allt till för att lösas, och när jag ser hur den där lille springer och visar upp sig.. Ja det går inte förklara känslan, det är bättre än att vara kär! (tror jag iallafall, jag vet inte säkert..)
Jösses vad han kan röra sig när han vill...

Nu ska jag sluta prata häst, för jag vet att alla som är här inne och läser inte är ett dugg intresserade av hästar. Men ni får väl vnäja er om ni ska vara här inne och kika!
Jag ska faktiskt åka och träna nu, lite trött dock så lär bli en sådandär upppiggande dryck innan, Celsius tror jag den heter.
Jag är inte mycket för massa sportdrycker och tillskott och allt vad det kan va. Men vill man bli pigg för att orka prestera bättre så hjälper denna tro mig.. Red Bull kan slänga sig i väggen här!
Dessutom är den inte på långa vägar lika onyttig, mer tvärtom!
Dags att åka, hörs sen
xox



Honey I'm home.

Kul morgon..
Suttit i telefon här nu i typ en timma. Har en del saker att fixa, prata med sjukgymnasten, ringa Dr. David Roberts som opererade mig i Lund och lite annat som jag inte tänker skriva här. Men vi snackar väldigt dryga samtal med mest dryga personer. Förutom samtalet med min sjukgymnast då för hon är ju världens bästa.
Jag ska lägga mig och kika på en film nu, i min ensamhet denna gången. Stackars mig!
Nej men Ollie kanske vill göra mig sällskap, hör hur hon går omkring därnere och gnyr så antar att hon känner sig extremt ensam min stackars sötnos.
Bara lite frukost nu så hörs vi lite senare.


Aw.. Dom två bästa vännerna..


Dagens låt.

Sugababes - She's a mess


Aloha.

Varit en bra dag idag..
Hunnit med träning, en lång stund i stallet där jag pysslade lite med min Dino. Tog bort stygnet och sådär sen veterinären va där och sydde.. Vilket hon inte direkt var något super jobb.. Men men, vad gör man?
Sen blev det hem och en promenad med mamma och Ollie, riktigt skönt. Men väldigt kallt nu igen..

Hann hem och äta sen ville någon ha sällskap.. Filmsällskap för att vara exakt, så nu är frågan.. Komedi eller skräck? Någon sa att man ska se skräckisar på fredagar när man har någon som kan hålla om en. Men jag har alldeles utmärkt sällskap som kan trösta mig här om jag blir för rädd så..

Jaja vi får se här nu hur det slutar. Vi lär dock inte höras mer idag, så.. Sov gott mina vänner! Det ska jag göra sen, någon gång iallafall..

Dyrast i Verden.


Satt och kikade på Ridsport och hittade detta..
Tänker tillbaka till när jag var där nere och jobbade och det var jag som fick rida på Johan och Andreas häst, mest för att dom inte visste hur mycket riden den var. Jag menar jag säger ju inte nej till något? Dessutom visade sig just denna vara en liten stjärna och är såld nu till Danmark och Andreas Helgestrand. Fulaste hästen jag sett, men röra sig det kunde den..
Dessutom fick jag visa den för Johan Ifverson en gång, det var tur att jag vid det tillfället inte kopplade vem han var. Jag menar, en av sveriges absolut största hästhandlare?!
Han har förövrigt köpt hästen på bilden på en auktion i Verden och det blev den dyraste hästen på hela auktionen, endast 50 000 euro, som hittat!


Veckans goding.


Dre ft. Chris Brown - Erased


There is no way we can bring it back.

Godmorgon mina vänner.

Då var man vaken igen, sitter här och funderar på om jag ska åka och träna nu vid tolv. Det är ett spinningpass då eller activio för att vara exakt.. Hmm, får fundera på det en liten stund till.

Har lite grejer att fixa och dona med sen också, måste bli klar med det tills i helgen.
Jaja kort uppdatering här, vi hörs senare.
Kram


Dagens låt.

Christina Milian - Kiss it


Veckans remix.

Kelly Rowland - Work (Freemansons Remix)


Ferraribruden?

Det är helt hopplöst att lägga upp inläggen idag, blogg.se får skärpa sig nu. Varit mycket problem senaste..
Bilder ska vi inte prata om, helt hopplöst!
Jaja så är det, har precis duschat och ska nog lägga mig faktiskt. Mår inte helt hundra och vill vara pigg imorgon.
Ja just det, grattis till svergies blivande fotbollsproffs R som går från häcken till hammarby nu. Svikare som ska flytta till sthlm och bli dryg. Jag ville ju ha min favorit skåne kille kvar i Gbg, när ska jag nu titta på Ice age igen liksom? Inte samma sak utan dig!
Nej, men det blir säkert super, nu kommer du ju få glänsa liksom ;)

Sen har vi världens bästa kommentar som jag fick höra från min favorit. Det hade dock uttalat sig i helgen..

Okänd: Nej men det är ingen idé.. Jenny faller bara för killar med sådanna där lamborghinis och sånt..

Haha, ja där ser man.. Vilket super intryck jag måste gjort på dig?!
Dock är dom helt klart ganska snygga bilar...


Yees äntligen.. EN BILD!


Dreams can come true.

Då var det dags ja, jag ska avslöja en del av min hemlighet som jag haft för er bra länge nu. Men det är dom två sista dagarna som jag tagit tag i det hela..

Alla vet väl vad mitt stora intresse är vid det här laget? Förutom musik och skor då givetvis..
Hästarna, jag är helt fast. Det är mitt liv, eller kall? Jag har vetat i många år att det är det jag vill hålla på med. Men inte säkert vad riktigt, förutom att jag vill ha någon eller kanske några hästar att själv komma upp i klasserna med på tävlingar. Jag älskar att tävla, det finns inget roligare. Sådan sjuk tävlingsmänniska så det är nästan jobbigt. Nej det är det inte, jag kan ta att förlora med så dår är det rätt okej..
Men nu ska jag satsa på hästarna eller iallafall prova att göra det på mer än fritidsnivån. Jag tar nämligen in inget mindre än ponnysar för inridning, vidarutbildning, träning/tävling, försäljning ja you name it... Tar in stor hästar med, men tänkte passa på att uttnyttja det faktum att jag är ganska liten och väger inte så mycket så kan rida dom flesta storlekar på ponnysar.
Dessutom verkar det bara vara jag och min föredetta tävlingskamrat Alexandra som har tävlat på den nivån som faktiskt kan rida ponnys fortfarande, i hela sverige.. En hyffsad bra affärsidé? Ja det har iallafall strömmat in mail.. Tanken var att jag skulle ta in en åt gången.. Nu är dom två och kanske eventuellt tre, om den sista vill gå på lösdrift för vi har inte tillräckligt med boxar. Haha!
Ja är så himla glad, hoppas nu bara mitt knä pallar med dethär, vilket jag iochförsig inte tror ska vara några problem men.
På söndag eller början på nästa vecka anländer iallafall förmodligen den första träningsponny. 4-årigt dressyrsto, kan inte bli bättre. Jag får nog starta en till blogg nu kanske?

Förövrigt, är det någon som har förslag på bra sida som man kan fixa en hemsida på? Jag behöver det nu..

Happy.

Jag ljög nästan för er innan.. Ja det är sant, nästan..
Jag ändrade iallafall mina planer och åkte till stan istället för att ta en fika med M. Sen gick vi en snabb sväng på stan, jag behövde inhandla lite grejer inför mitt kommande projekt som jag ska berätta om alldeles strax faktiskt för nu är det bestämt :)
Vilket fall, efter det åkte jag in till knalleland för att kika Vero Modas utförsäljning, pga av flytt? Vilket fall - Usel! Inte ett skit hade dom och dessutom gäller ju djungels lag när det blir sådanahär saker. Tröttsamt! Vi människor är farcinerande varelser ibland alltså.
För att stilla mitt shoppingbegär gick jag in på Intersport och köpte lite nya träningskläder istället. Massa kul hittade jag, tyvär..
Sen var det en snabbis till stallet och greja (så det blev ingen promenad som jag skrev innan alltså) innan det bar av in mot stan. Blev uppehållen i telefon hela vägen in - Glädjande besked. (ingen av er förstår min lycka alltså) sen blev det spinning en timma, jag mådde pyton hela passet. Med tanke på att det var med pulsbanden igen så tog jag en högre maxpuls för att få det lite jobbigare och jösses det skulle jag inte gjort. Som jag kämpat.. Men härligt när det var klart!
Stannade och pratade med A efteråt, älskar att hon börjat träna med mig. Jätte kul!
Sen blev det hem och ännu mer mail väntade på att besvaras. Det går bra nu.. som sagt, berättar mer snart.

Love life.

Hej mina vänner.
Jag hoppas allt är bra med er, jag mår toppen! Sjukligt trött bara, istället för att sova igår kväll hittade jag på andra grejer. Det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig right?

Nu sitter jag och mailar lite.. Jobb? Kan vi säga så så länge? Tills jag kan berätta mer.. Det är så himla kul, tänk att jag fick så mycket svar. Det trodde jag aldrig! En hel del har dock redan sållats bort.
Det är himla spännande detta!

Jag tänkte faktiskt jag skulle åka till stallet nu, ska nog ut oh gå med min lilla favorit. Vi behöver komma ut båda två. Jag ska dessutom på spinning ikväll och har världens värsta träningsvärk så kanske ska försöka värma min kropp lite, och kanske stretcha lite extra.. Haha!
Hörs sen.


Dagens låt.

Belinda ft. Pitbull - Egoista


Strange world?

Jag blir ledsen.. Okej ledsen är inte rätt ord, mer besviken när jag tänker på hur vi människor fungerar i detta samhälle. Det enda samhälle vi någonsin kommer få uppleva och vi bygger upp det på väldigt konstiga byggstenar, tankar och påhitt.
För att vara mer precis, eller iallafall nämna en del av problemet (får jag säga så? ja klart jag får..) så bekymrar jag mig över oss tjejer.
Vi är riktigt dumma ändå (säger absolut inte att killar är mer perfekta för det är dom/ni inte, ni har andra svagheter) jag menar vi kan inte ens stå upp för vad vi tycker och tänker. Jag kom på mig själv precis, att sitta och titta på ett kort och tänka "oj vad söt den tjejen är.." det var hon verkligen, och nu menar jag absolut inte att hon är söt på ett sådant sätt så jag skulle vara intresserad av henne. Jag respekterar homosexualitet, men jag är absolut inte lagd åt det hållet själv - aldrig.
Men det är väl ändå okej att tycka så? Att en person av ett annat kön är söt eller vacker eller vad det nu än må vara. Nej, för då kommer fördommar.. Tror vi iallafall, så vi törst sällan säga sådanthär till andra tjejer.
Det finns inget så rent och glädjande som när jag fått komplimanger av tjejer, då tar jag åt mig. För jag vet att det krävs mod och säga det från hennes sida och hon skulle absolut inte säga det för att hon har någon som helst baktanke att säga det, eller säger det för att hon "måste". Hon bara tycker..
Jag avundas de få tjejer som kan säga sådant faktiskt. Jag har själv försökt bli bättre på det faktiskt..
Men på något sätt är det som om vi tjejer äger någon slags avundsjuka gentemot andra tjejer som är så fruktansvärt onödigt? Jag blir jätte trött på det! Jag säger inte att jag är perfekt, för perfekt hade varit tråkigt. Men jag tror ändå att vi tjejer borde gå ihop mer än vad vi gör istället för att stöta bort varandra. Människor vi inte känner. Din värsta fiende kanske skulle kunna vara din bästa kompis? Det vet du inte för du kanske inte ens känner henne, eller?
Det känns på något sätt som om killar inte är riktigt lika fördomsfulla?! Men jag kan absolut ha fel.. Men en sak vet jag och det är att vi tjejer har svårt att säga rakt ut vad vi tycker och tänker. Det hade för allas skull blivit himla mycket lättare och vi faktiskt gjorde det emellanåt, eller bara någon gång?!

Jag ska ta tag i dethär iallafall!


Trötter.

Jag är helt slut, färdig för att sova.. Klockan nio?!! det är inte alls likt mig..
Kan kanske bero på min väldigt effektiva dag full med träning och massa roligt. Är dessutom inte helt av med min älskade förkyldning, nästan så jag kommer sakna den när den försvinner nu ju. Liksom vant mig vid den nu! Vilket fall, så ska jag lägga mig nu och kika på film innan jag somnar, om jag orkar hålla uppe ögonen det vet man faktiskt aldrig.
Vi hörs imorgon!
Kram på er.

Lycklig.

Åh jag är så himla glad.. Egentligen vill jag berätta varför men det kan jag inte göra, inte riktigt än iallafall! Men som sagt, allting vänder och med det dåliga kommer det alltid något bra. Även om det kan kännas ganska hopplöst ibland..

Kom precis hem, varit fullt upp hela dagen. Men jag älskar ju att ha att göra så..
Gick upp tidigt för att följa med R ut och rida på lilla Moa. Så mysigt, R:s hästar är mina idoler.. Dessa små sötnosar är bland de roligaste ponnys jag ridit!
Vi var ute ganska länge, tar ju en stund med dom små benen liksom. Men hon pinna på bra!
Sen var det hem snabbt och duscha innan jag skulle möta upp E för en lunch på Café Viskan, jätte gott som vanligt. Kul att träffa henne med, för det var alldeles för länge sen!
Vi hade en del att ta igen såklart!

Efteråt gick jag en sväng på stan och inhandlade lite småsaker jag behövde sen en snabb solning och firekt till gymmet. Tog en sådandär grej som gör en lite piggare och jösses vad jag pinna på sen, en timma på crosstrainern det jobbigaste programet var en baggis idag. Känner mig pigg än så hade nog kunnat köra en stund till..
Men ska spara mig lite för tänkte följa med A på Coren istället. Jätte roligt är det, en av studio aktivs bästa instruktörer som har det. Hon är riktigt bra! Riktigt energi-knippe!

Ne nu måste jag komma ner i varv, helt över pigg och glad känner jag mig. Men det är underbart :)
Hörs senare.




Dagens låt.

Jason Derulo - Looked in love


Distance and time.

Godkväll mina vänner.
Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag åker hem..
Jag sitter hos M än, haft myskväll! Vi har lärt oss ass måla på msn, kanske man gjorde när man var typ tolv.. Men nu menar jag riktiga konstverk. Kan visa det någon dag, för jösses vad fint det blev..
Jag ska iallafall åka hem och sova nu, behöver det. Är helt slut, blivit väckt tidigt varje dag hela helgen. Men jag klagar absolut inte!
Jag ska upp tidigt imorgon och följa med R ut och rida, lyckliga jag. Snart kommer jag få börja rida varje dag igen, om det blir som lilla jag räknat med. Vi får se..
Efter det ska jag möta upp E och käka lunch, viskan blir det som vanligt. Men bara för dom har så god mat! Sen ska jag försöka hinna träna, innan jag och A ska på coren. Hade dock velat vara med på activion med men 3 pass på en dag känns lite överdrivet..
Jaja fullt upp imorgon iallafall, men jag älskar ju det så.
Hörs när jag kan tänkas hinna in igen. Min minidator har ju kraschat totalt så..

Förövrigt var det ett jäkla liv om helgen och folk älskar ju tydligen att prata. Vad tjänar ni på det? Allvarligt? Ser era liv bättre ut nu för det eller? Knappast! Vad jag gör är min ensak, vem jag umgås med, vem jag tycker om eller inte tycker om.. Bara för att jag inte uppdaterat en blogg, som förövrigt är min, som jag väljer att skriva i när jag vill..
Jag är för trött för att bry mig!

Förövrigt känns allting fruktansvärt väldigt superbra just nu.. Det kan ni ju anteckna om ni vill.
Peace


Bara för att den är så fin! :)


Veckans goding.


Akon ft. Keri Hilson - Oh Africa


The top.

Jaha då var jag hemma igen, eller jag är inte alls hemma faktiskt, sitter hos min favorit-vän och har precis tränat Yoga/pilates med A. Riktigt jobbigt idag, kan kanske behöva sova ut riktigt inatt.. Men jag klagar inte! :)

Försöker få M att se på 2012 med mig, men det var inte så poppis så vi sitter här och planerar nästa helg istället.. Kan jag berätta om en annan dag, men kul kommer vi ha!

Over and out.

För att vara totalt inaktiv här så är ni väldigt flitiga på att läsa, dock tror jag att i detta fallet är det av helt fel anledningar.. Men men det gör inget, jag bryr mig inte!

Haft en jättebra helg iallafall verkligen! Fredags blev det en lugn hemma kväll med film och igår var det lite tid i stallet, stan en sväng och sist men inte minst lite utgång, xoy blev det tillochmed - mys!
Jag hade trevligt faktiskt, väldigt trevligt..
Var dock helt slut redan strax efter ett så åkte då, men min kväll fortsattes att göras bra ändå.

Jag förstår att många tagit åt sig av ett visst inlägg jag skrivit för några dagar sen. Men det är inte till någon av er jag lovar..

Sen tror många att jag är sur eller något för jag har inte svarat i telefon på nästan hela helgen, vilket har haft sina anledningar. Men först och främst har jag bara inte velat, jag har haft annat för mig och min mobil har varit sista prio i helgen tillsammans med datorn, skönt!
Men jag är absolut inte sur på någon och det har inte hänt något, förövrigt blir jag aldrig sur och skulle jag mot all förmodan bli det så tro mig, I'll let you know!


Dagens låt.

Lazee ft. Apollo - Calling out


Dagens låt.

Iyaz ft Sean Kingston - Get away


Jenny svarar.



Jadu Malin, det är faktiskt inget linne det är en klänning och jag har tyvär inga jättebra bilder på den.. Men här är en där man ser lite av den iallafall:

Den är jätte fin, den är nämligen lite djupare skuren i ryggen också. Jag älskar den, har två stycken :)
Vilket fall som helst så är den köpt på HM faktiskt, ingen aning vad dom kostade eller så men det var inte alls farligt mycket. Hoppas du hittar den :)


Dagens låt.

Ke$ha ft. Lady Gaga - Very important person


Did you forget?

Jag har mycket att göra idag (eftersom det faktiskt är fredag redan), väldigt mycket.. Iallafall på så kort tid.
- Ska först upp till stallet och ut med R och rida, underbart! Sen givetvis pussa och ta hand om min favorit..
- In till stan och sola
- Träna
- Städa
- Träffa E för en fika i stan, ska bli jätte kul.. Länge sen jag träffa henne!
- Sen får jag ju besök i eftermiddag så.. Ja vi får se vad som händer sedan..

Jag måste sova nu för jag ska upp tidigt!
Natti natti

The end.

Jag tror inte jag visste vad jag gav mig in på.. Men jag kan inte göra så längre, jag känner dig inte men jag har absolut ingen emot dig. Snarare tvärtom om jag ska vara helt ärlig, under andra omständigheter hade det inte alls behövt bli såhär..
Det är dags att ge det ett slut och göra det enda rätta, det som känns mest rätt i hjärtat. Borde gjort det för länge sen!
Jag önskar nästan att vi var vänner så jag hade kunnat berätta för dig något du bör veta, inte för att vara elak utan för att jag vet att du förtjänar bättre..
Jag behöver ju trots allt inte detta, jag har trasslat in mig i andra onödiga *historier, helt ofrivilligt givetvis. Som vanligt... Jag är hopplös! Men just nu gör det inte så mycket, jag är ganska nöjd. Förutom just denna sak då..

Ica goes Gina Tricot.

Har ni sett senaste Ica-reklamen? Här är den iallafall!
Deras reklamer är ju världsklass :)


Veckans remix.

Kings of Leon - Sex on fire (Mi angelo Remix)


Shame on you Steve Madden.


Samma sko?
Nej, tillochmed olika designers..
Till vänster har vi en av mina favorit designers Christian Louboutins "Fifre 120" som var med i hans höst/vinter kollektion 09/10. Till höger har vi ingen mindre än Steven Maddens "trumpit".. Vi gillar inte copycats! Känns inte som att det gör lika mycket längre att ingen mindre än storbloggan Kenza är copycat nu heller. Hennes skor är nämligen kopior av Steve Maddens.. Too bad for you!


A new life she has found..

Jag är jätte trött, även fast jag sovit bort halva dagen igen..
Jag har massa att göra, men vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja faktiskt.

Jaja, göra mig iordning iallafall, för jag lär ju behöva möta upp L snart som ringde innan och hade virrat bort sig i knalleland. Det är svårare än vad man tror oh hitta till storknallen.. haha!
"Man kan ju tro att du bor här Jenny.." eeh.. ja, jo det kan man kanske..
Trots sin personliga GPS så lyckades han köra fel ändå.

Jaja nu ska jag gå ner och lägga i lite tvätt och så sen är det dags att äta lite kanske och göra sig iordning. Sen ska jag hinna med att både träna, sola och städa tänkte jag. Sen givetvis det viktigaste och bästa av allt.. Dino-stunden i stallet!
Hörs senare, kram


Dagens låt.

Leona Lewis - I got you


Veckans goding.

Lycka..

Michelle Williams - We break the dawn


Du är go som en ko..

Godkväll mina vänner.
Jag har inte uppdaterat på hela dagen som ni säkert märkt.. Men varit ganska skönt att ha en ledig dag, fått en hel del konstiga mail senaste tiden och kommentarer på olika ställen. Lite tröttsamt, frågor om saker som inte angår alla..
Men men haft en super dag, jag går runt med ett sådant där leende och har gjort det hela dagen..
Imorses åkte jag och tränade spinning, mötte upp mamma innan. Så kul att gå och träna med henne, även om man inte direkt pratar så..
Efteråt gick vi och käkade lunch på Café Viskan, världens godaste lax-sallad. Hoppas dom fortsätter göra den för den var galet god.
Sen tvingade jag med mamma en sväng på stan, hade ett par leggings jag gått och längtat efter nu ett tag som jag skulle köpa och lite annat. Kanske visar någon gång.. kanske.. Jag har nämligen lien ny idé då jag älskar nya underkläders modet som äntligen hittat till sverige, dock inte hela vägen till Borås.
Vilket fall, efter det blev det knalleland och stan igen. Plockade upp A som följde med mig upp till stallet och på en långpromenad med Dino, vi gick runt hela öndered igenom lilla samhället Sjömarken och hann med en visit hem till mamma och pappa. Knackade på dörren och vem stod där? Om inte en väldigt förvånad Dino, haha så sjukt söt är han, älskar den hästen!
Hem, byta om sen blev det en visit hos min favorit. Vi har handlat och sitter här med, hum kvällsmat!
Varit fullt upp hela dagen idag som ni förstår. Imorgon blir inte bättre direkt.
Ska hinna träna och ev hinna med en snabb visit på vårdcentralen (fått bihåleinflamation tror mamma iaf..) men då får man medicin och får inte träna på 10 dagar så det är nog kört om jag känner mig själv rätt. 10 dagar utan träning=döden!
Sen blir det städa, och ev träffa min favorit teamleader L en sväng. Hans säljare är i Borås och jag har minsann hållit koll på dom, haha stackarna!
Sen får vi ju se hur det blir sen om jag får besök eller om det blir på fredag. Det löser sig!
Nu ska jag vara social med min myskompis!
Bye bye


Dagens låt.

Jennifer Lopez - Everybodys girl


Live your life.

Hej vänner.
Jag är inte hemma så blir inte så mycket mer uppdatering idag.
Sitter på trandared, vi har precis kikat på Paradise Hotell finalen, avskyr att Jackie var med och vann. Hon verkar helt puckad, för att vara rakt på sak..
Blev ridning och sådär innan, helt galet skoj. Tappi är så duktig!
Min pålle var duktig han med, han fick sina fötter iordning fixade idag. Blev jätte snygg!

För er som inte visste det så snöar det igen.. tror jag iallafall! :)
Sov gott, det ska jag göra sen...

Hoppsan ja.

Jag är seen igen..
Kom precis hem, och jag skulle ju egentligen varit i stallet för en timma sedan. Nu sitter jag och väntar på att vattnet till Dinos mun ska koka upp. Måste göra rent med vatten som är helt rent, jag vet.. jag är löjlig. Men bättre det!
Sen när det är jag som har sår i munnen (senaste några månader sen bara, när jag drog ut mina visdomständer..) ja då är det inte hela världen, kan göra rent med lite vatten från kranen när jag borstar tänderna.. om ens det?!
Nu kokar det över också..

Bara vänta en tio minuter till så det hinner svalna också.
Idag kommer hovslagarn till stallet med, typ ungefär nu.. Klockan två, dock är det några hästar innan Dino så. Bland annat lilla Tappi, som jag nu ridit på hela 4 gånger. Vi har både travat och galopperat själva. igår var vi tillochmed ute och red. Han är så väl inkörd så det är inge problem alls, vi gjorde tillochmed lite öppna i skritt och lite i trav igår.. Han har haft ryttare på ryggen 4 gånger och gör öppna?! Haha, Tappi är min nya idol. Det ska bli skoj att utbilda han. Tänk om man kunde hitta en liten tjej under 14 som är duktig sen med.. SM here they come! Nej, men då får hon vara väldigt duktig, för ponnyungar i den åldern såg vi ju prov på igår hur dom beter sig. Jag ska aldrig skaffa mig en sådan.. unge alltså!
(Nu ramlar mamma och pappa av stolen när dom läser detta, men jag har lovat att fundera på det iaf.. om ett antal år..)
Jaja vilket fall, efter stallet blir det träning igen.. Spinning denna gången! Sen ska jag umgås med min favorit en sväng. Ska försöka få in där emellan att städa mitt rum, då jag väntar finbesök i helgen. Dock har jag blivit bättre på att inte stöka ner så det lär gå ganska fort. Någon mer än jag som trivs när det är liite stökigt? Inte det, nej? Jaja jag bjuder på att jag är lite udda.
Nu får detdär vattnet ha svalnat för nu ska jag bannemig åka iallafall..


Dagens låt.

Chris Brown - They say


Good things comes in three..


Dessa tre kvinnliga artister, var dom 3 med flest nomineringar.. Frågan nu då, vem av dom lyckades bäst på röda mattan?
Det tar emot, men måste nog säga Taylor Swift.. Klänningen är riktigt fin!


Black eyed peas at the Grammys.


Detta uppträdande får utses som kvällens sämsta av mig, för att Fergie förstör det sångmässigt. Hon är verkligen galet dålig på att sjunga, tillochmed falskt är det emellanåt. Men dansa och se snygg ut det kan hon.. Hon borde hålla sig till röda mattan, för där passar hon, utan tvekan. Riktigt fin!


Glitter in the air..

När jag ser detta tänker jag på vilken grym konsert det var när vi såg henne i globen, inatt tog hon en av de bästa delarna och lät alla på Grammy Awards uppleva en liten del av hennes konsert med.. Grymt! Med skadad rygg och allt..


She's a Diva.


Hela 6 Grammys vann hon, 6 stycken! Hon var nominerad i 10 kategorier och tog hem över hälften. En annan hade ju varit glad om hon bara hade fått åka och sitta i publiken...
Jaja, jag har sagt det innan men jag säger det igen, hon är helt outstanding och nu är det väl också bevisat då 6 Grammys faktiskt är rekord för kvinniga artister. Grymt!


Beyonce får tillsammans med Pink bli kvällen bästa Live-framträdanden..


Dagens låt.

Akon ft. Keri Hilson - Oh Africa


Grammy live.

Sitter och kikar på Grammy livelove!
Jag lär ju inte kunna somna nu iallafall, jag som hade tänkt lägga mig i tid idag..
Ca 30 minuter kvar innan det börjar så.
Justin Bieber blev precis intervjuad, vilken kille.. Hade jag varit ett antal år yngre så hade han varit my-big-love.
Haha Russell Brand nu, king är han!
Nej, nu ska jag lägga mig och kika lite håller alla tummar för Beyonce. Lady Gaga kan få vinna någon med kanske... Mest för att hon vågar vara lite annorlunda.



RSS 2.0