Dagens låt.

Bruno Mars - Just the way you are


The way you are..

I'm back..
Iallafall för en stund.

Tänkte skriva av mig lite här, sitter dock inte hemma så blir lika tråkig om vanligt. Inga bilder, inga... ingenting..
Jaja jag sitter iallafall här på trandared och har det ganska så bra, funderar över kvällen. Vad händer?! Den som lever får se..

Jag har verkligen ingenting att berätta i min blogg längre, saker jag skulle vilja skriva om skulle göra någon sur, ledsen eller arg.. saker jag inte vill skriva om får mig sur, ledsen eller arg. Nej kanske inte föresten jag blir sällan någon av dom sakerna, och blir jag det så lyckas jag skaka av mig det lika snabbt som det kom, oftast..

Men jag kan berätta att det är något som gör mig väldigt glad just nu, och det är vetskapen om att jag snart ska få börja jobba igen. Äntligen!

Allt annat rullar på, vissa saker rullar mer än andra kanske.. Vissa saker känns som om dom har.. fastnat lite kanske. Men men, that's life och allting löser sig :)

Dags att gå, nu fick jag sällskap av min favorit.


Stop this world from spinning..


Babe, you lost me..

Jag är hemma igen för er som inte visste det, kom hem i lördags faktiskt. Men har haft lite annat att göra senaste..
Men jag har haft det riktigt bra, solat och badat och umgåtts med mamma och sådär. Varit lite väl varmt kanske men nu när jag kom hem så kan jag verkligen inte klaga.. Nog för att det är varmt men inte direkt molnfritt en hel dag.. Jag som ville bada här hemma i sverige också.
Förra året blev det ju bara ett enda dopp, med kryckor och allt, ett utav många konstiga minnen sen förra sommaren..

En sak är jag dock väldigt tacksam över faktiskt, tro det eller ej, men just vid den här tiden för ett år sen hända något som gjorde den värsta delen av min rehabilitering mycket lättare.. Även om jag idag har mycket dumt jag skulle kunna säga så väljer jag att komma ihåg det bra istället och går vidare i livet.. Snart är det ju dags att börja jobba på riktigt igen, helt sjukt att jag längtar egentligen men jag gör verkligen det!

Först igår var jag också och hälsade på min lilla Dino, som faktiskt börjar bli en stor hingst nu.. Nästan högre än sin matte iallafall..
Jaja nu är det dags att göra nytta, orkar inte skriva massa mer onödig skit.. och era frågor via mail (några av dom iaf) har ni inte med att göra!

Think about me when you wake up and I'm gone, at the break of dawn..

Too bad for you..

Some things wont change
They will remain the same through all time
Just like the sky has been the same since..
Forever..


Here I am

Sıtter ı en bar med mamma och frıtt ınternet, tackar ju ınte jag nej tıll.. Jag vıll hem men vet ınte om mamma var sa sugen pa det.. Solen tar slut pa mıg, eller turkarna vem vet. Lovat att ga med pa barrunda ımorgon pa bargatan, ınte mamma dock.. Far se vad hon tycker om det haha..

Imorgon ska vı pa battur ıallafall, kıllen har ı baren sager att det ska blı very bıg tsunamı tomorrow.. But we wıll lıve, rıght?
Hehe turkar alltsa..
Fatt annu ett nytt smeknamn eller nagot som jag faktıskt kan med och beratta om.. Yunnı skrıker dom nu nar jag och mamma kommer ner tıll stranden och mamma ar alltıd mammı, pappa du far passa dıg nu! They lıke her!
Nej okej, det ar nog lugnt.. Vı har allt under kontroll har..

Besvıken jag blır förövrıgt, det passas pa medans man ar borta.. Men jag vet hur det blır, just forget..

Nej dags att sova ska upp tıdıgt ımorgon och om dendar tsunamın kommer maste jag vara pıgg sa jag kan sımma fort som f*n ;)

Halsnıngar fran Turkey..

Hittat tıll en dator och mamma var trött och behövde vila och jag behövde vila fran solen.. Sa da hamnade man har. Mın nya van romeo star har jamte.. Harıga turken, som tur ar förstar han ınte vad jag skrıver. Sa bara att jag skrev nagot bra tıll honom sa alla svenska tjejer kommer hit sen, yeah right..

Jaja jag har mysigt iallafall, langtar tılls jag kommer hem för att jag vill vara med mına andra nara och kara och ınte tjatıga turkar, men det ar anda skönt har.. Vet ınte om mın tımma gatt ut snart kanske? Jaja dom ar ganska snalla mot mıg har sa, kanske far ha datorn en stund tıll..

Pa tısdag aker vı ut med baten och hade tankt aka och sımma med delfıner som man tydlıgen kunde göra har. Men nej, andrade planer. Lıte utav en dröm dock, om det ınte hade kostat multum.

Vad mer?
Hunnıt lara mıg pruta..
Fatt tıo nya smeknamn, pahıttıga domhar turkarna!
Fatt ata mın vanlıga spagettı (som jag maste prova ı alla nya lander jag besöker)
BADAT!

Hunnıt med mycket annat ocksa, men kan ınte skrıva allt har. Funderar förövrıgt pa att tatuera mıg.. Tank nar pappa laser, hmm pappa las ıstallet: Jag mar bra alskade pappa allt ar lugnt, turkarna ar snalla och mamma sköter sıg :)

Sett och hört att folk rıngt, man kommer ınte alltıd fram och nar nı rınger lar jag ınte svara anda. Sms ar bra, men som sagt dom gar ınte alltıd fram sa svarar jag ınte far nı skıcka ıgen.. Svarar jag ınte da heller kan nı nog ge upp ;)

Nej dags att skaka lıv ı mamma tror jag.. Har lovat annu en ny van att komma dıt och ata och hejja pa spanıen ıkvall. Hınna ata ınnan med, ska för första gangen nagonsın (utomlands) prova nagot annat an spagettı ıdag tror jag.. eller nej, varför förstöra ett vınnande koncept. Hörs och ses om jag överlever alla hollandare ıdag efter att spanınen spöar holland..

Jennıfer Lopez says hi...


İŞÇĞÜjdshf

Norlie & KKV ft. Lazee


Falstersbo.

Eftersom jag inte tänkt sova innan vi ska åka (vilket är snart och väskan är fortfarande bara halv full..) så uppdaterar jag mig lite och kikar vad som hänt i Falsterbo... Jaa, hästar!

Sverige har för första gången (om jag inte har helt fel?) vunnit en sådandär superliga hoppning, jätte kul. Grattis till oss eller dom, vilket man nu vill. Det var iallafall på tiden :)

Så blev jag nyfiken över hur det gick för Tyskland, och vad är det jag ser? 12 fel och inte ens vidare till omgång två!!
Jag ska inte säga för mycket nu för jag har inte kollat vilka som startade i lagen, men så vitt jag vet så var det ca 2 år sen senast som dom vann precis allt, och gjorde flera år innan dess också.. Vad hände?
Jo man gjorde en kraftansträning i tyskland när man insåg att det var mycket skit som försigick hemma på gårdarna. Om det är ryttarnas eller tränarnas fel eller vem/vilka det nu är det är ingen som vet men helt plötsligt försvann alla toppryttare och fick inte vara med i landslaget längre och Tyskland var helt plötsligt inte lika väl framme längre.. Dom är super duktiga i tyskland, säger inget annat. Men jag tycker verkligen bara att det blivit så fruktansvärt uppenbart vad som gjort en del av deras framgångar. Men trots det så hoppas jag dom tar sig ur detdär, för det är faktiskt lite mer spännande att ha ett land som tar fram så otroligt mycket fina hästar med i toppen..

 


Girlicious


Eric Saade


Could I be that one?

Jag tänker inte säga att jag är ledsen igen för att jag inte uppdaterat.. Det är jag nämligen inte, jag har haft annat för mig faktiskt och inte varit hemma och sådär. Jag är hemma en snabbis bara för att packa den lite större väskan och åka till Turkiet inatt redan..

Det ska bli väldigt skönt faktiskt, jag behöver komma iväg lite och fundera över mitt liv eller något.. Okej kanske inte, men det lät ju bra.. Eller?

Jag kommer iallafall vara borta en vecka och jag får ju passa på för mina semestrar lär ju bli mer sällan snart då min lilla hingst börjar växa till sig på alla håll och kanter. Blir inte lätt att bara lämna bort en sådan sen..

Jaja vilket fall, ville bara gå in och skriva lite så ni inte undrar vart jag är.. Kanske inte blir jätte mycket uppdatering nu på en vecka. Blir om jag har väldigt tråkigt någon dag kanske, eller bara kanske behöver komma bort från all sol och bad (och ja.. ska inte säga vad jag tänkte mer... turkiet kan säkert vara trevligt..)
Om vi inte ses igen, med tanke på att flygplan faktiskt kan störta.. Så vet ni alla vilka som är lite mer speciella än andra ;)

Jag kommer sakna er.. Vissa mer, andra mindre.. Men ha en super vecka och ta det lugnt ikväll.. Eller nej gör inte det. Men simma lugnt!


JayKay


Sweet little princess.

Jösses vad duktig jag varit idag.. Än så länge iallafall, men det lär hinna ändra sig höhö..


Mamma och pappa har åkt till torekov och bor på något spa där tror jag? Ja vi vet ju alla vad det innebär.. Hemskt mörka nätter för min del, men som tur är får jag lite sällskap så jag ska nog överleva denna gång också.

Jag ska byta om nu och åka till stan så jag hinner träna och sådär, behöver det.. Även om jag faktiskt tränat en gång idag redan. Hmm, vad var det nu min sjukgymnast sa? Något med vila kanske?

Förövrigt så är en av hästarna i stallet (Magetty) sjuk och ska bo på sjukhuset några dagar, lider med M som givetvis är jätte orolig. Hon blev jätte dålig efter lite tuppkam i ena bakknäet. Kanske borde folk fatta att det inte bara är att spruta i lederna hela tiden, det är trots allt en väldigt risk att ens gå in med en liten nål i lederna. Givetvis både på människor och djur.. Jag som ville be någon spruta tuppkamm i min knäled. Kanske hoppar det nu då, men hört att det ska vara riktigt bra även för människor, lite häftigt. Mjodå..

Nej dags att skynda, hörs sen kanske.


Good times.


Kolla vad jag hittade.. Jag dör! Haha alltså jag tror ingen förstår hur mycket jag saknar dig Bill! Jag saknar våra galna påhitt.

På bilden står vi någonstans utanför göteborg och jobbar, inte en människa var det och då roade vi oss själva istället.. och eventuellt även personalen som försökte jobba runt omkring ;)


Lördag.

Jag är helt slut verkligen, orkar inte göra någonting känner jag.

Tog mig i kragen innan iallafall och åkte till stallet, fick helt plötsligt lite sällskap av V som ville kika på hästarna, eller något sådant.. Han är ju rolig ibland..

Åkte hem och fick lite grillat sen har jag inte gjort någonting, hamnade i soffan och tittade på film och känner att jag knappt orkar socialisera mig.. Men ibland får man kanske ta sig i kragen.. Lördagsmys med film i mitt rum som är minst 150 grader varmt i..


Sådärja

Jag är inte helt nöjd..

Argentina åkte ut..

Det blir inte kallare utan tvärtom och jag måste rida två hästar till..

Det är en hel vecka kvar innan jag är i turkiet och äntligen får lite semester..

Och sen är det en envis jäkel som ringer på hemtelefonen!!

Plus då?

Argentinas målvakt gav mig iallafall lite fint att titta på.. Ögongodis..

Dom sprang så fort så vi hann tillochmed se att dom har rena fina strumpor, duktigt!

Sen ska jag rida Bugannto och det är ju en av mina favorithästar så lite kul iaf..

Dessutom har jag blivit förbaskat brun.. så vet ni!

Dagens låt.

Enrique Iglesias ft. Akon - One day at a time


Där ser man..

Värst vad nyfikna folket har blivit då, men ni är givetvis alla välkommna även om 80 procent enbart är inne för att snoka, Got ya ;)


Hunnit med mycket idag, sjukgymnastiken gick fort för jag blev förbaskat sur över att dom inte ringt och sagt att min sjukgymnast var hemma idag.. Så knappt 40 min där.. sen behövde jag avreagera mig så åkte till gymmet istället, typiskt Jenny..


Väl hemma blev det sola, duscha och göra mig iordning för att sen lämna nyckel till pojkarna från motala som alltid har lika bra planering.. Så en viss jemmpa fick ju ställa upp och hämta nyckeln igår, sen hem för att fortsätta umgås med alla "nya" kusiner. Äta mat och greja, sen stallet och hälsa på alla hästar som går på sommarbete, tillbaka hem och då hälsade motala pojkarna på igen, där hade vi såklart fler munnar att mätta.. Hade mycket trevligt dock så jag klagar inte!
Jag och två av små flickorna åkte sen till Hööks och vidare till stan för varsin glass och lite lek på lekplatsen i stadsparken. Tillbaka hem, mat och stallet igen.. Ja sen har min kväll bara fortsatt, åkt hit och dit hela tiden. Fram och tillbaka, men jag gillar att ha något att göra. Dessutom behöver jag tänka på annat..
Morgondagen får vi se hur den slutar, det löser sig.. eller?


Jaja natti natti folket.


You make me smile..


Dagens partylåt.


Inna - Sun is up


Dagens låt.

Lazee ft. Sibel - The fall


Who's the man?!

Nu behöver inte jag vara så hemlig längre.. Eller ja, det är väl två inlägg som för vissa personer kan verka helt obegripliga.. Men jag har av 5000 personer blivit utvald till en av dom som ska börja jobba i nya Media Markt här i Borås. Som jag längtar och så glad jag blev när dom ringde och berätta... 19 augusti börjar jag..

Jag är nog beredd att hålla med pappa, jag har nog någon som ser till mig ibland.. Någon slags skyddsängel för jösses vad tur jag har.. Speciellt när det kommer till jobb..

Välkommen till den stora röda familjen, TACKAR!


RSS 2.0