Just leave me.

En dag som alla andra, iallafall som dom senaste tre månaderna har varit för min del. På söndag är det faktiskt exakt ett halvår sen jag skada mig...
Tiden går fort när man har "roligt"! Jo men klart det har funnits fördelar med att få sova hur länge man vill också. I vilket fall var det just så min dag började.
Godmorgon hörde jag någon säga nerifrån och då hade min kära mor kommit hem. Klockan var väl runt ett då ungefär, och jag hade säkert kunnat sova en stund till. Men ta dig i kragen nu Jenny, du har en lång dag framför dig idag! Tänka är en sak, en annan att utföra det hela. Sov då en kvart till ungefär hehe.
Sen ringde jag till min lilla Tina och bestämde tid i stan att vi skulle sola och sådär. Efter det åkte jag raka vägen upp till stallet och gick ut och gick med min lilla vilding. Som idag var ganska lugn faktiskt, enbart ett utbrott. Inte så farligt ju!
Efter det åkte jag in till stan och då hade tiden helt plötsligt sprungit iväg och klockan var redan tre. Ja, tur att vi är så punktliga!
Efter att man fått mysa lite i solariet så var det dags att shoppa lite! Sådanna struntsaker bara som ingen tänker på förutom du själv och möjligtvis några ganska granskade tjejer. När det va gjort så åkte jag och Tina till Norrby, det är nu alla Boråsare som läser tänker "vad tusan gjorde du där egentligen?" . Men det ska jag förklara för er att Tinas kära pojkvän Simon bor där och därför måste man åka dit ibland. Bara så ni vet är det inget fel alls på Norrby, det är faktiskt riktigt trevligt där.
Jaja släppte av Tina och åkte vidare, hem till mig och här sitter jag nu. Lär ju skynda mig nu snart faktiskt för snart ska vi äta och sen kommer ju Tina hit!
Känns som om det kommer bli en riktigt lyckad kväll idag, eftersom att en väldigt snäll Daniel kunde fixa oss på listan in till barsidan. Jag menar att komma på att man ska dit på eftermiddagen och bara ha någora timmar på sig är ju verkligen att vara ute i god tid!
Jaja tack iallafall daniel! :)
Om vi stannar där vet ingen, men förmodligen inte. Men vart vi ska annars vet ingen. Har ju redan sagt vart vi inte ska iallfall!
Känns som att detta kan bli en mycket intressant kväll! :)
Annars drar man ju till Keybar då. Med tanke på det mexikanska temat och tequilan så låter det ju intressant. Dags att bryta vänsterhanden med gubbar! ;)
Skulle inte tro det nej.

Imorgon så ska jag faktiskt "göra lite nytta" om man kan säga så?
Jag ska faktiskt till Tonic och börja gå brevid jocke så jag kan jobba lite extra som bartender sen. Hade ju varit kul!

Jaja, det är föresten premiär i helgen. Ne men första regionala dressyrtävlingen. Jag och Goodie hade garanterat varit med om vi varit friska. Nu kör det alltså igång!
Såg tillochmed att två boråsare skulle vara med, Carl och Tove. Önskar er båda lycka till och jag är inte ett dugg avis på er bara så ni vet. Hoppas ni vet om det j*vla fuskisar!
Hehe ne men jag hoppas faktiskt att ni vinner bara så ni vet! ;)
Sen har jag ju kommit fram till att det inte blir något Laholm iår. Jag blir nästan gråtfärdig så fort jag tänker på det sofia. Men det är sant! Jag har varit där varje år, varje tävling nästan iallafall dom senaste 5 åren. För innan jag hade Goodie var det ju Mistral och jag som lekte lajban där nere.
Älskar det stället, men varken jag eller Goodie kommer hinna vara i form tills dess. Så i Juli under era fem dagars tävlingar kommer vi vara på hugget. Då får ni passa er.
Men en sak är ganska bra. Vikbolandet har ju sin summer cup annars samtidigt som Laholm, men iår har dom flyttat den till i slutet av maj eller när det va. Så då kan ni räkna med mig. Och vi ska ta hem hela skiten ska ni se, bara så ni vet! ;)
Dags att börja träna nu då kanske hehe.

Ne men nu måste jag verkligen hoppa in i duschen!
Ha en bra fredag kväll! Hoppas ni får det kul och vi kanske syns ute i dimman. Vem vet.
Kram på er.

image76

Like footprints in the sand.

20 minuter har jag nu på mig sen är det tydligen driftstopp här på bloggen.. Så ja, ska bara skriva litegrann innan jag tänkte gräva ner mig i kuddarna för natten. MysPys!

Ja, ändrade planer för helgen.. Tina ska upp och va snäll tidigt söndag morgon så vi ska till gbg imorgon istället! Vad trevligt! stora frågan då.. vart ska man ta vägen?
Jag vet iallfall vart vi INTE ska.
Keybar har något slags mexikanskt tema.. Något för oss kanske? Låt tequilan flöda - kort sagt nej tack!
Gamle port behöver jag inte ens säga något om stort nej.. Det är över.
Sticky fingers, bara nej..
Asch finns massa andra intressanta ställen, men på någon av dessa tre kommer man inte lyckas få en skymt av mig och tina iallafall!
Barsidan är ett hett alternativ imorgon dock.. Maybe!
Jaja, spelar ingen större roll för vi lär ändra oss tusen gånger innan imorgon ändå!

Faktiskt väldigt glad idag, fått alla kläder jag shoppat idag. En klänning bland annat jag hitta på nelly.se, love it! synd att jag beställde den sista.. Bilden på den togs iallfall borts precis efter att jag skickat iväg min order. En riktigt vårklänning i vårens fina varma färger! tycker vi om.

Okej, tiden börjar ta slut nu och det är defenitivt dags att sova snart. Idag är jag tillochmed trött!
Lite bra och dåliga filmtips här då, eftersom jag varit en flitig filmtittare idag så.
Dagens diss:
Definitivt Phat Girlz, hade både kunnat filma och agera bättre än någon i den filmen. Orkade inte ens se en kvart av den.
Dagens hit:
North Country tror jag den hette. I vilket fall var Charlize Theron med i den och vem älskar inte henne? Kanske inte filmen uppskattas särskilt mycket av killar med tanke på att den handlar om det man möter ganska ofta i dagens samhälle,- Jämställdhet..
Vilket fall jag gilla den!

Vill lägga till en liten detalj bara, hoppas inte jag behöver se Jessica simpson i fler filmer nu. Nästan lika stort skämt som Paris Hilton när det gäller skådespeleri. Ingen bra kombination, håll er till det ni är bäst på. Jessica - sjunga och Paris - .. hmm va bara du och möjligtvis one night in paris då.. Bara hört att det gick hyffsat bra för den! ;)
Nej usch nu måste jag verkligen sova, 4 minuter kvar med bara så.
Nighty nighty sleep tight friends.
image75
Gorgeous-Charlize! :)

He's my man.

Finns ett födelsedagsbarn där ute idag..
Gammal gubbe börjar han bli nu. Men du är lika snygg och mysig för det!
tror tillochmed att du blivit snyggare desto äldre du blivit om jag får säga så?
En kille helt i min smak.
Grattis Napoleon 5år!
image25
Finns det någon som kan motstå ett sådant charmtroll?;)



The answer is yes.

Inte mycket vettigt att skriva om idag.. Eller har massa vettigt att skriva men tveksamt att ni vill sitta här och läsa det då. Därför tänker jag inte anstränga mig särskilt mycket idag. Men hoppas ni haft en bra dag iaf! :)


You say that I'm a bird

Well, I was born to fly

You say that I'm too old

Well, I'm too young to die

As long as I'm alive

 I will fly high

The question is

Will you fly with me?


I look into your eyes

I see the truth

Baby I'm suppose to be with you

Just give me a chance

And I'll be true

The question is

Will you fly with me?

Mmm Love is the word! Sara är inte bara bra på att skriva böcker nej... och still, ni killar som inte fått tummen ur och beställa hem "från groda till prins".. hur många gånger ska jag behöva säga det? Alla killar behöver den boken hemma och ta fram och läsa på lite ibland.. Vissa mer än andra..

image74
Ja tack.. Någon som vill följa med till Bora bora? Hade inte varit fel just nu :)

I really wanna give you everything, everything you deserve.

Klockan är lite efter ett och jag sitter fortfarande här.. Borde ligga i sängen och sova för länge sen! Jag som ändå börjat få lite normala sov-vanor! Dom är som bortblåsta! Vad är det egentligen som gör att så fort man är ledig så ställer man om kroppen och går och lägger sig mitt i natten och istället går upp mitt på dagen? Ingen aning mer irriterande är det.
Men måste iallafall gå upp i hyffsad tid imorgon med tanke på att jag ska träffa Tina i stan och äta lunch. Café Viskan blir det med. Jag längtar faktiskt redan nu, med tanke på deras sallader! Mmm :)

Har jag haft för mig idag då? Kan man fråga sig! det gör jag iaf..
Suttit framför datorn och shoppat idag, ganska slött. Men hittade en del riktigt fina saker så jag är nöjd! Kan dock inte bestämma mig hur jag ska göra med min bikini jag vill ha som förövrigt har slutat säljas i sverige. Finns en liknande nu, men det är ju fortfarande inte just den jag vill ha! Kul om storleken inte är som den ska om man beställer den från USA... Martina... ;)
Jaja långt kvar innan man kan börja använda sådant ändå.. Plus att för mig ser det ju ganska mörkt ut med tanke på att jag är gipsad..ÄN!

Jaja sen var det iallafall dags att åka till stan och till optikern. Eftersom jag haft ont i huvudet och så den senaste tiden så tänkte vi att det är säkert något med synen. Men aldrig tyckt att jag sett speciellt dåligt.. snarare tvärtom. Misstankarna om min syn stämde med.. Mer än väl, ser helt enkelt för bra och det blir jobbigt ibland. Men eftersom jag inte har så ont av det behöver man inte göra något åt det heller. Slipper alltså glasögon, som förövrigt tillochmed faktiskt kanske hade kunnat vara kul att använda. Men känner jag mig själv rätt hade dom hamnat längst in i en låda och samlat damm. Sen om några år när jag får för mig att städa hade jag letat fram dom och tänkt " ja just det domhär måste jag använda med.." sen hade jag lagt dom på precis samma ställe igen..

Det var i vilket fall som helst skönt att få det ur världen så man vet vad det beror på. Efter detta var det hööks som gällde, älskar att åka dit.. Inte... Tror alla som har häst (som måste betala sakerna till hästen själva känner igen sig när man säger detta) tycker att det är livsfarligt att åka dit. Man går in, - och ut och har gjort åt alldeles på tok för mycket pengar så tänkte man köpa en sak men så blev det inte, nej nej!
Jag skulle själv bara ha ett par gummiboots eftersom min spralliga pålle trampar sönder sina sånna i hagen.
Ja kom ut med boots, stigbett, glucosamin, ett grymt snyggt täcke och en ny grimma. Behövde jag allt det, njae egentligen inte men om man tänker efter så skada det ju inte! :) Hästfolk, suck!

Hann och åka och sola med innan jag faktiskt började må riktigt dåligt, då var det hem och sängen som gällde en timma ungefär. Sen lite mat och efter det började det släppa! Men känns som det är påväg tillbaka nu igen, kanske ska ta det som ett tecken på att det är dags att sova. Inte kul att sova just förtillfället bara.. Lustigt! ;)

Nej nu ska jag sluta tråka ut er, tycker istället ni kan sätta er och fundera över min lilla hjärnövning jag lagt upp här. Only for you guys!
Tänk inte för mycket bara..
Jaja nu ska jag sova iallafall! Godnatt!
Kram J.
image73

Alzheimers' ögon test

Det är nu ni ska låta bli att fuska people, vet att det är svårt att låta bli.. Men läs det nu i rätt ordning som det står... Efter det kan ni skriva en kommentar om hur många rätt ni hade så ska vi se om ni kanske ligger under normala eller rentav är unika ;) Good luck!






Räkna alla ' F ' i följande text:








FINISHED FILES ARE THE RE
SULT OF YEARS OF SCIENTI
FIC STUDY COMBINED WITH
THE EXPERIENCE OF YEARS...



(läs nedan)



Hur många ? 
 













Fel, det är 6 - inget skoj.
LÄS DET IGEN !
Gå upp och läs texten igen och hitta alla 6 F' innan du rullar ner.. 
























 
Anledningen är den här.
Hjärnan ser inte ordet 'OF'.


Ja, behöver man säga något?:)


That's hot.

Vem är egentligen mest korkad, eller så kallad blond?

Läste att en svensk person som intervjuat Paris Hilton frågat henne frågan,
"Varför är du så känd som du är?"
Paris hade tittat väldigt konstigt på henne och svarade,
"För att jag är den jag är..!!"
Personen skriver sen att det var en oerhört blond Paris Hilton som svarat på hennes (som hon såg det) helt naturliga fråga..
Vem är egentligen mest korkad?
Tjejen som intevjua och ställer en sådan otroligt dum fråga?
Eller Paris för att hon vet att hon är känd, just för att hon faktiskt är den hon är?

1-0 till Paris.
image72

I'm still smiling.

Vad skall man göra nuförtiden för att hänga med egentligen? Tror alla hört talas om denna extremt effektiva metod... Ett måste för alla som har överflödigt med pengar och bara vill se onaturliga ut, vackert eller inte är den stora frågan?!
image70
En (enligt mig) väldigt vacker Nicole Kidman..




image71
Finner inga ord helt enkelt.. Varför?

The good, the bad and ugly too.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.. Blev inget Göteborg i Lördags, men Tina och jag hade kul ändå! Såklart!
Swing blev det, var inte för mycket folk där men men.
Söndagen blev en lugn och skön sådan, vaknade dock på tok för tidigt men jag börjar bli van nu. Sen träffa jag Rebecka i stan, satt och pratade sådär ett par timmar. Sen tillbaka till den trygga soffan och joakim! ;)
Kom hem imorse och sen blev man fast här, ja då har man tråkigt. Men fördrivit tiden på att prata strunt med min lilla amerikanare, och snart kommer Tommy och hälsar på med. Det var verkligen inte igår.. snarare mer över ett år sen iaf. Med tanke på min vardag eller något sådant hur den var... Tänker inte gå in mer på det! :)

Nu har jag helt plötsligt bråttom också..

image69
Bora Bora, som man brukar säga.. En bild säger mer än tusen ord...

You better shake him off, before he gets you.

Vad en del folk överreagerar på en del saker... Lustigt, saker dom inte har att göra med egentligen. Eller som man också kan säga "jag bryr mig inte egentligen, men....."
Att man orkar, tråkigt nog så känner jag att jag faktiskt påriktigt inte bryr mig. Jag har aldrig gjort det heller så vad är problemet? Nej precis inget alls, mitt liv levs vidare mycket glatt och bra precis som jag vill ha det! :)

Lördag idag och såg ut från början att bli en lugn och mysig hemma helg, men allt kan ändra sig.. och alla...
Så nu har jag och tina bestämt oss för att åka till göteborg ikväll! Frågan är vart man ska? Något bra förslag? Nej tänkte väl det! Därför ska vi till Push ikväll, känns som om det är dags nu.

På tal om ingenting, tror det var storm igår :)

Just like a star.

Okej, förlåt allihopa som är inne och läser min blogg så flitigt. Men jaghar inte haft lust att sittavid datorn alls den senaste veckan. Känns ganska bra att visa för sig själv att man klarar sig så himla bra utan den faktiskt. Vad har man haft för sig sen alla hjärtans dag..? Varit med tö..ehm Joakim ;) så jag klagar inte! I fredags träffa jag Annica och vi satt i flera timmar och bara prata massa kul saker. Bland annat prata vi om att kanske ge oss iväg till Sydamerika i höst. Hade varit en grymt härlig upplevelse, dock kanske inte så länge då. Men kul att det är någon äntligen som inte gör som alla andra, Asien eller Australien. Jag menar Thaliand och alla sådanna ställen kan man ju åka till på semester...
Lördagen var min och Tinas dag, egentligen hade vi tänkt att åka och hälsa på galenpannorna i Motala men det sket sig. Så det blev Melodifestivalen och förfest hos mig sen swing. Vi hade faktiskt riktigt kul! Det tackar vi Therese för igen!
I måndags träffa jag Beca om umgicks lite med henne. Tagit mig i kragen nu faktiskt! Bara ett par stycken sådär kvar nu hehe. Jaja vilket fall vi bestämde oss för att hitta på något snart igen så ikväll ska jag träffa henne igen. Bio eller något sånt kul kanske.
Var föresten på Sweeney Todd med Tina förra veckan, ja vad ska man säga? Gillar du mycket blod och Johnny Depp så kanske du gillar filmen. Naturligtvis var den charmig på sitt sätt, eller charmig är fel ord.. Men bra då. Men Jag är inte direkt så förälskad i varken blod eller Johnny så.. Vilket fall, får se vad det blir denna gången.
I söndags fick jag förfrågan och vara med i en musikvideo med, och jag var givetvis inte sen på att få med mig Tina också. Men det blev aldrig av, gärna vara med i musikvideo när man är gipsad.. och Tina skulle på kalas. No way att jag gör det ensam. Var förövrigt Emmy som varit med Laser Inc en del som skulle spela in sin låt. Hoppas att det blev bra nu och att det går bra för låten och dig! :)

Både jag och Goodie har ju hunnit med återbesök med, och Goodie är faktiskt bättre. Jenny då? hmm jo såren läker ju iaf! Dock var dom både fler och större denna gången. Men en nyhet har jag faktiskt, jag har bytt färg på gipset - marinblå! Det ni! ;) Pågår stora förändringar här nu.
Föresten ber jag så hemskt mycket om ursäkt till er sandhults-bor som jag och Goodie skrämde livet ur i onsdags. Han skrämde livet ur mig med. Men ni kan vara lugna nu. Han får inte gå ut utan Stigbett nu (som man egentligen bara brukar ha på galna hingstar) Men har man en lite småkorkad häst så. Nu vågar jag gå ut med han igen iaf!

Jaja nu har ni fått lite onödig fakta om min vecka så nu får ni något att läsa när ni har några minuter över. Nu ska jag träna sen ut med Goodie sen är det dags att ge sig iväg.
Ha en bra helg allihopa.
Kram Jenny

Cause this life is to short, to live it just for you.

Dumt, dumt jenny.. Började min dag med att göra bort mig ganska rejält.. haha jaja jag bjuder på den. En komplicerad förklaring men väldigt sann.
Hemma nu iallafall och tänkte träna lite snart faktsikt.
Min kära vän Annica ringde innan och vi ska äntligen få träffas imorgon. Efter ett par år sisådär så får vi tummen ur och bestämmer tillochmed en tid. Inget kan stoppa oss nu! Konstigt egentligen att man tycker att man är såå upptagen så man inte ens hinner träffa en av världens bästa vänner! Oj vad jag fjäskar, kan ju vara för att det är Alla hjärtans dag idag.. då ska man va snäll men sen är du faktiskt bäst med annica! ;)
Ne nu tänker inte jag sitta här mer.. kan inte sitta vid datorn när solen skiner ute ju!
Glad alla hjärtans dag people.

Glow.

Inte många av mina dagar just nu som är speciellt meningsfulla, eller jo det är dom ju på sitt vis.. Men får inte så mycket vettigt gjort. Men idag, va jag uppe tidigt och åkte med Goodie till åby.. igen. Tredje gången gilt, och idag äntligen spruta dom tuppkamm i hovleden på han! Va det jag ville att dom skulle göra från första början, nu har han gått 6 veckor i onödan.. Sen kommer ju standard frågan har han vilat helt och hållet? Boxvila? Ehmm alltså.. Ni kan ju försöka säga till han själva att han är skadad för det märker man inte på han förutom att han haltar lite.. Jag menar att dra några revor i paddocken hör ju till något man måste göra iallafall ett par gånger i timman.. annars är livet tråkigt ;) Men jag förstår dig Goodie.
Nu ska han få ledas lite iaf, så lite glad kommer han bli!
12 April (eller den 6april?) bara måste vi va igång igen, eller Goodie iaf. Kristian von Krusenstierna kommer nämligen till Borås och ska ha Kick-off.. Vill jag vara med? Skojar du eller? hade nästan kunnat offra handen för att rida för honom ju! Men givetvis kommer jag väl vara gipsad då, men har en annan lösning på det! Isåfall ska vi anmäla dig Sofia att rida i lag i år för Borås! ;) Ska bli kul att se vad Kristian säger om min korkboll..
Jaja vilket fall, när vi kom hem var det dags att göra något annat så då blev det sola, träna och lite sånt roligt ni vet.. Alltså hållt igång tills nu, men dags att duscha sen ska jag väl åka igen.. Men det är lugnt jag klagar inte! ;) 
Kul att folk är så uppmärksamma.. Jag hade skrivit att det var alla hjärtans dag den 16 Februari, men givetvis hade jag skrivit fel.. Förlåt! Det är ju imorgon och då är det bara den 14.. Fy på mig! I vilket fall så tycker jag att ni ska gratta eran Love imorgon lite extra! ;)
Jaja lite uppdatering iaf.. Så vet ni.
Ha det bra! Kram
image67
Kristian på sin stora(!) Wilson (som för övrigt är såld till Spaninen nu för er som inte visste det) Bilden kommer från Kristians egen hemsida.

Dagens låt.

Usher ft. Timbaland - Moving mountain
http://www.youtube.com/watch?v=9kMtgTdpS-I

Dagens låt.

Natasha Bedingfield ft. Sean Kingston - Love like this
http://www.youtube.com/watch?v=-t6iNXgvRXU

You think I wont discover your game, but I wont be your prey.

Då va man ju hemma igen då..
Lugnt och ensamt.. Tråkigt! Saknar dig Martina!

Jaja, vilket fall, kvällen började hos Carro. Förövrigt var jag sen att möta dom på city innan där vi skulle handla. Varför? nej det undar jag med! Pappa ville se på fotboll ;)
Jaja köpte lite mat och körde hem till Carro och rickard på sjöbo och fixade iordning drinkar och mat. Sen var det ju melodifestivalen=Viktigt!
Förövrigt vet jag inte hur svenska folket röstar men.. vad gör man! :) förövrigt är jag kär i Björn Gustavsson, otroligt rolig är han!
Efter några lyckade första timmar så följde det några andra mer misslyckade minuter eller timma kanske.. Ehm, jag tänker inte ens gå in mer på detta.
Vi åkte tillslut iaf buss(!!!) ner till stan och gick in på Harrys. Där stannade vi väl tills vi tappade bort våran "andra hälft" och drog vidare till Swing. Tack! Där tappade jag snart bort mina hjärtebarn och var helt plötsligt helt själv.. varför? amatörerna hade blivit utslängda! Haha bra merit! Vilket fall, letade upp dom och drog till Campino.. Så kul att se alla hungriga människor som trycker i sig all denna mat. Alkohol är nog inte så nyttigt ändå... Efter några minuters tårfyllda försök till att säga hejdå till Martina drog jag och Tina vidare in på swing. Hälsade på Therese och lite annat trevligt folk och fick lite gratis shots som vanligt av snälla therese! :) Var förövrigt inne på Tonic en snabbis med för att prata med Jessica. Jenny ska bli bartender! ;) Börja praktisera iaf!
Kvällen sluta med en promenad med tönten till Bergsbo och där minns vi inget mer! Zzzz
Korta drag bara, kan missat något. Men jag tror ni överlever det. Som sagt kom jag hem nu eller en timma sen ungefär men samma sak.
Händer nu då? Ingeting alls.. faktiskt ganska skönt för en gångs skull. Åka och hälsa på min Goodie iochförsig, såklart!

Martina, jag saknar dig. Det är något speciellt runt dig som gör att man blir så glad jämt! Kom hem snart!
 Tina det är jag och du mot världen nu! Watch out.

The whole club was lookin at her.

Då var det dags igen.. exakt två och en halv timma innan jag ska iväg. Så känns som att även denna helgen är jag ute i god tid, kan ha att göra med att jag inte har någon häst att ta hand om på dagarna. Eller det har jag ju, men jag kan dessvärre inte.
Jag vet inte om det kommer bli kul alls att gå ut idag, både och.. Eftersom martina åker hem imorgon känns det ju lite splittrat kanske. Men samtidigt måste vi ha en sista kul kväll innan ellerhur! :) Det kan ju tagga en ännu mer.
Vi kommer sakna dig, och vi hoppas att du kommer tillbaka mycket snart! Eller jag hoppas det iaf, och jag vet att jag inte är ensam..
Men men nu har jag annat för mig än att sitta här och skriva, vem vet vi kanske ses i vimmlet ikväll! :)
Simma lugnt!
Kram
image66

I´m in love...

Kolla in min stora kärlek, som jag äntligen köpt..
Schumacher pannband med Swarovskikristaller.. Jag kan inte säga mer än att jag älskar det.. och självklart min fina modell också då ;)
image63
image64
image65

What should I say?

Mamma: Jenny? När vet man egentligen att man är tillsammans nuförtiden?
Jenny: Hmm... jag vet inte hur dom andra funkar, men när min tandborste flyttat in då är det dags att passa sig!

:)

Dagens låt.

Vjolca - I wanna
http://www.youtube.com/watch?v=RIrXscPKceQ


Dagens låt.

Trey Songz Feat. Plies - Can't Help But Wait
http://www.youtube.com/watch?v=LVP1kVzfUVU

My love.

Vad less man blir av att läsa tidningar idag, på hemsidor eller dom man får hemskickade eller köper kanske. Står alltid om samma saker.. När ska vi någonsin tröttna på att höra om nya bantingsmetoder, som förstör mer än dom gör nytta? Eller nya mirakelkrämer mot rynkorna som egentligen alla människor vet att dom funkar inte.. Det finns inget som kan förhindra rynkor med bara lite kräm.. Möjligtvis sättet du använder dom på, eller det vet man faktiskt att kan man använda dom på rätt sätt så behöver man inte några dyra krämer.. Men hur som helst, när ska man trötta på dessa I-landsproblem? Åh, va tråkigt!
Mitt egna I-landsproblem idag är att mamma lagat korv med mos till middag, vilket jag fullkomligt avskyr. Men min stackars lillebror som är hemma och har 40 graders feber har beställt det så han kan väl få det då. Själv väntar jag på att Martina och jag ska åka in till stan och äta tacos.. För ovanlighetens skull! ;)
Just nu känner jag mig extremt bortskämd...
Folk hade kunnat döda för mina sketna korvar som ligger där nere och väntar, som säkerligen bara kommer hamna i soporna ändå.

Jaja, vilket fall nu är det dags att börja räkna ner dagarna här, hmm 51 dagar kvar (minst) av min sjukskrivnings tid.. skulle från allra första början blivit 3 veckor max, om det inte hade blivit fel då. Men nu blev det så, och då var det 5 veckor.. Nu är jag uppe i nästan 80 dagar, ni behöver ju ingen miniräknare för att räkna ut att det är mer än tre veckor.. Mer än 5 också för den delen!
Min chef fråga sist om jag kommer tillbaka till sommaren "klart jag gör, jag är tillbaka i April.. Nu kan det inte bli värre än vad det redan är mer.." Fel,fel,fel det kan det! Men vet ni vad? för att vara helt ärlig är jag lika glad för det ;) Nästa vecka är nämligen min monster vecka, och jag avundas inte Isabell som är min vikare! Sen har jag haft bättre saker för mig det senaste ändå, eller inte bättre kanske.. Men roligare helt klart. Dock inte fått börja rida än, men kanske nästa vecka. Om goodie är frisk! Då skiter jag i att jag är gipsad, nu tänker jag inte vänta en dag mer än nödvändigt! Nu ska jag börja träna, förövrigt är det Laholm-tävlingar i början på April.. Sofia?! Åh, vad jag vill dit.. Bästa tävlingarna på hela året. Dom slår alla nationella och alla elit tävlingar jag någonsin varit på. Speciellt sist, så grymt kul vi hade! :)
Föresten, det är alla hjärtansdag om en vecka.. 14 Februari.. mm där ser man. Ville bara påminna er om det så ni inte glömmer att pussa den ni tycker om en extra gång ;)
Men nu ska jag inte sitta här mer, förövrigt är det grymt jobbigt och tar lång tid att skriva med bara en hand! ;)
Ha det bra allihopa. Kram

image57
Jenny och Goodie Laholm - 07

No 2

Söndag.
Samma långa tråkiga korridorer som förra gången.
Samma avdelning.
Samma människor,
och samma tråkiga rutinfrågor.. Tar du några mediciner? Tål du alla mediciner? Blodsmitta? Annan sjukdom?
Den enda frågan jag faktiskt hajjar till på är den hemska standard frågan Har du ont av nålstick? JAA, för tusan.
Det är väl i princip det enda med mig som gör det hela lite mer komplicerat än vad det borde vara. Bra! Helt lätt ska dom inte ha det.
Pappa och jag var ganska sena till Sahlgrenska, men var gör det egentligen? Vi fick ändå bara sitta i väntrummer i över en timma och vänta på att dom ens skulle sätta på mig detdär efterlängtade armbanden.. Magnusson Jenny Marie. Ville helst av allt bara riva av det när dom satte på mig det och springa därifrån så fort det bara gick.. Kan man ångra sig?
Hela söndagkvällen gick jag omkring på avdelning 36, på Sahlgrenska i min nya fina Nalle puh tröja. Som jag fått av Martina. Gick omkring och bara myste. Träffade mina nya rumskompisar om man får kalla dom så? En sur tant jag inte vet namnet på (minns inte för hon sa det när jag fortfarande var ganska rund om fötterna) och Nima, riktigt trevlig flicka det. Vi spenaderade kvällen i filmrummet och kollade på Wallander och grävde ner oss i dom älskade mobilerna. Vad skulle jag gjort utan den då?
Efter filmen var det läggdags, och eftersom jag visste att jag inte skulle få sova en blund så gick jag och prata med sjuksköterskorna.. och visst fick väl lilla klenisen en sömntablett. Om jag sov gott? Gissa själva...
Måndag.
Blev väckt vid kvart över sex ungefär, hade inte vaknat en enda gång på hela natten.. Det har nog inte inträffat på.. hmm ett par månader. Fixade iordning allt inför operationen, fick dock inget lugnande denna gång. Det tackar jag för, eftersom att denna gången kommer jag faktiskt istället ihåg vad som hände.. Känns ju lite tryggare. Fick mina älskade embla plåster mot nålsticken, sen var det bara att vänta. Klockan 07.20 för att vara helt exakt så fick jag rulla iväg..
Upp till den salen där dom förbereder allt, sätter dropp, tvättar av handen, byter säng, sätter på sånnadär konstiga grejer så dom ska kunna läsa av hjärtat.. och ja lite såntdär som man blir allmänt livrädd över.. Sen vidare in i operationssalen och still.. hade jag inte fått något lugnande.. Faktiskt inget mer än två panodil, men oj där hände grejer syrgas och lugnande och sen kom narkosläkarn och då var det natti natti...
Resten har jag ingen aning om
Vaknade upp på nästa avdelning, där jag hade fruktansvärt ont.. Fick lite sprutor och fick sova ett tag till. Efter någon timma fick jag åka ner till "min" avdelning. Borta bra men hemma bäst eller vad säger man, och med tanke på att den avdelningen känns mest som "hemma" så, om man var glad och komma tillbaka ja!
Sov från och till, men vaknade när mamma kom in.. Det går inte beskriva ens hur lycklig man blir av att se henne i ett sådant läge. Då är man inte så stor ;)
Vi satt väl metst och vänta tills Ola skulle komma och berätta hur operationen gått, och jag och mamma tänkte väl mest på när jag skulle få ta av gipset.. Men så snabb ska man tydligen inte vara, vi borde ändå lärt oss det nu. Nej, Ola kom in och berätta att det inte var så himla bra som dom trodde från början. Så dom hade tillochmed försökt ta benvävnad från andra ställen i handen.. och hör på detta.. någon sådan äger tydligen inte jag.. Jag har ingen benvävnad! Iaf inte i högerhanden.. helt sjukt, alltså borde ju jag kunna bryta benen hur lätt som helst där. Men har ju aldrig gjort det innan så jaa.. jag vet inte. Ola visste inte heller, snacka om att man börjar ge upp hoppet!
Vilket fall, bara att ta det för vad det är!
Lyckades krångla mig hem senare på kvällen iaf! Vilket jag var väldigt glad över.
Tisdag.
Mindre glad imorses när jag vakna men då ännu gladare över att dom snälla sjuksköterskorna skickat med några tabletter med morfin i till mig.. Inte gjort något på hela dagen förutom legat i sängen. Fick lite fint besök på kvällen, vilket verkligen förgyllde min dag! :)
Nu då? sova? Nej kan inte.. det värker och är irriterande med gips igen så då flytta man sig till datorn.. Så här sitter jag nu med enbart vänsterhanden och högerhanden i högläge, och skriver i min blogg!! Men så slipper ni ju undra vart jag tagit vägen, sen slipper ni ju fråga hur operationen gick för jag vill helst inte svara på den frågan..

Men nu är det dags för mig att lägga mig i sängen igen, bland alla mina tusen kuddar och se om det går att somna!
Sov gott allesammans!
Kram

RSS 2.0