You are the apple in my eye.

Saknat mig?
Jag har saknat er..

Hänt sen sist då?
Jo jag tog mig fram till huvudstaden och hotellet helskinnad.
Första natten fick jag två rumskompisar. Trevliga killar båda två. Trivs över huvudtaget väldigt bra med allihopa..
Jag och J åkte tidigt på morgonen till Lidingö för att sälja.. Gick inte bra för mig denna dag, men tog igen det dagen efter!
I fredags var jag faktiskt inne i stan och hälsade på mina gamla jobbar kompisar med som var uppe i huvudstaden för att roa sig.. utan mig dock..
Fick iallafall äta lite med dom, sen var det dags att åka hem och sova igen..

Idag då så har jag och J gjort våran sista dag på Lidingö (för denna gången) och jag styrde nosen mot Linköping..
Sitter nu på hotellet i Linköping. Jätte fint hotell!
Även träffat denna veckans rums och jobbar kompis. Tror faktiskt vi ska sova snart. Känner mig helt slut faktiskt! Sov gott nu vänner.

Tåget till stockholm.

Tåg tåg tåg.. Jag hatar tåg..
Min dator kommer lägga av snart med, jordens undergång..
Ilandsproblem..

Nej men är påväg till Stockholm nu, ingen aning om vart jag är för har inte hängt med.
Funderar på vad jag ska fördriva tiden med när jag inte har någon dator.. Kanske borde ringa till J också och säga att jag är påväg men blir ganska sen. Ska dock ta taxin från centralen.. Orkar inte släpa på min bjässe väska så långt denna gången.

Har också fått reda på vart jag ska vara nästa vecka och jobba.. Hade ETT ställe i hela sverige jag absolut inte ville till, ett enda.. Vad tror ni jag får stå då?
Jo just precis DET stället, Linköping. Dock verkar det vara riktigt bra locations så jag ska väl bara vara glad kanske..
Men nej dags att spara batteri.
Hörs senare.
Kram på er.

Tillbaka till verkligheten.

Ja, imorgon var det dags igen.. Då åker jag!
Var inne och kika och min resa till stockholm är bokad och klar. Bara att hämta ut biljetten.. Lär inte vara på hotellet förän elva eller något på kvällen.. Lite segt, men det ska nog gå bra. Bäst för dig då J att du inte somnat. Fast lär väl få en nyckel ändå så rätt lugnt.. Sov på du.

Idag ska jag spendera min dag på bästa sätt, slappa..
Legat och kikat en film i soffan, nu ska jag in till stan och sola. Sen är det dags att rida igen faktiskt.
Får passa på.

Förövrigt, alla boråsare?!
Marknad här i helgen och givetvis står mina kollegor här då, tillochmed dom från mitt team.. Givetvis det bästa, team orange!
Så nu är det dags att fundera på att byta abonnemang för er som inte har 3.. ;)
Hade gärna stått här själv, men måste jobbat lite längre för att få ett sådant bra location antar jag.. Får sikta in mig på vårmarknaden då istället.


Still in love.

Ännu en gång är det dåligt uppdaterat.. Men ni börjar väl bli vana nu mina flitiga läsare? Bara så ni vet så tycker jag om er, blir lika glad varje gång när jag ser att folk är inne och läser trots bloggtorkan.

Jaha vad har hänt sen sist då? Jobbade hela förra veckan fram tills lördag kväll då vi lämnade både Ystad och oroliga Malmö bakom oss. Vidare mot Jönköping..
Där hade våran coach bokat in oss på det finaste hotellet, viktoria..
Fick för första gången träffa en tjej som jobbat i vårat team med. Dock bara för en vecka, lite synd..
Sen var det lite utgång och annat kul, tänker inte nämna så mycket om det.. Jag tror inte det var så intressant ändå, även om jag hade jätte kul.
Söndagen massa möten och sen fick jag äntligen åka hem! Om jag var lycklig? O ja. Men lika snabbt som jag kom hem, lika snabbt började jag längta tillbaka, och nu är jag helt sjukt laddad! Ska bli riktigt kul att börja jobba, trots att jag ska till Lidingö denna helgen.. Kanske har förutfattade meningar om det stället? man vet faktiskt aldrig!

Hur har jag spenderat mina lediga dagar än så länge då?
Igår kväll åkte jag till Kalmar.. som om inte jag reser nog? Nej det va skönt faktiskt, jag gillar ju faktiskt att köra bil med så.. En bra skiva i bilen bara och sen är jag klar att åka land och rike runt..
Kom hem imorse, och sen har jag varit med min favorit Martina och men Goodie. Kollat fotboll, med.. Gissa vilka som vann?!
Men dags att sova nu vänner, natti natti.

Dagens låt.

Girlicious ft. Sean Kingston - Still in love
http://www.youtube.com/watch?v=YWvOHtgv0Tg

Lucky me.

Dags för lite uppdatering nu igen kanske? Ja känns så..
Är på hotellet i Malmö fortfarande... Trött jag är just nu! Men kommer hem snart, på söndag redan faktiskt.

Idag har jag och F varit i Ystad och jobbat, vilket ställe det är. Så fruktansvärt mysig stad! Pappa du hade älskat Ystad! Ska lägga upp lite bilder strax!
Hela skåne är förövrigt väldigt hemtrevligt ställe. Dessutom ödmjuka människor, det gillar jag!

Imorgon då blir det en väldigt speciell dag, checka ut från hotellet tidigt och åka till Ystad och sälja.. Efter det blir det till att åka och hämta den andra bilen som tydligen jag skall köra upp till jönköping. En snabbis hem till mig och sen jönköping och det fina femstjärniga hotellet i denna trevliga stad. Lyx!
Sen ska vi hitta på bus hela team Orange. Ska bli riktigt trevligt faktiskt, och samtidigt kommer vi få lite utbildning och så.. Eller på söndagen iallafall.. Sen ska jag hem, några dagar. Innan jag drar mig vidare till Stockholm och Lidingö igen!
Mina super mysiga gamla jobbarkompisar ska till sthlm då så lär ju få träffa dom med hoppas jag!
Men nu ska jag krypa ner i sängen igen..
Sov gott!











Dagens låt.

T.I ft. Justin Timberlake - Dead and gone
http://www.youtube.com/watch?v=IhfQ8Ayuffc

Skåne..

Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera nu..

Men ska bli duktigare på det, jag lovar!

Alltså, förra veckan var jag i stockholm.. Mysig stad, har nu också sett de delar av stan som gör att man verkligen gillar den staden..

Men mest jobbat så långt ifrån allt har man hunnit se.

I söndags var det dags för mig att ta bilen till först jönköping och möta upp min nya jobbpartner för denna veckan. En riktigt skön snubbe ;)
Sen åkte vi ner till Malmö, och där är jag alltså nu.
Älskar verkligen skåne.. Passat på att kika runt här lite när vi ändå är här och det är verkligen sjukt vackert här nere. Varit länsgt ner i sverige med tårna i havet.. nästan iallafall!
Även sett sveriges högsta byggnad nu.. När annars kommer man på att man skall göra sådanna saker?
Nu har man gjort det iallafall!

Ikväll är det dags att gå ut och käka eller något..
Förövrigt ringde min favorit skåning precis och berättade att ännu en bil från 3 action fått inslagna rutot och givetvis har dom blivit av med väskorna med. Vad är det med alla människor egentligen? Får skämmas över er ju..

Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn igen för jag och F ska käka nu. Saknar er alla.
Kram på er.

Dagens låt.

T.I feat Rihanna - Live your life
http://www.youtube.com/watch?v=gHB1Bj_p8Fw

But I do love you.

Jaha ja, känns som man börjar komma in i jobbet nu faktiskt. Dock inte sålt så bra men det känns som att det kommer mer och mer nu. Det är på G..
Idag är jag dock ledig, skulle egentligen till Östhammar men det blev alltså inte så..
Istället ska jag ligga och kolla film och plugga på alla priser och sånt lite sen ska jag in till stockholm en sväng med var det tänkt.
Fått reda på vart jag ska nästa vecka med..
Skåne here we come!
Eslöv och ystad för att vara exakt.. Så åker dit på söndag. Får se hur det är därnere med, dessutom byter man ju jobbpartner varje vecka så ska jobba med en ny kille då.
Men nu ska jag sätta på en film och krypa ner i sängen igen.

Good times.

Då var det dags igen.

Godmorgon folket.
Bra dag va? känns så..
Inte kommit iväg till jobbet än, min kollega är nämligen på möte på huvudkontoret.. Ingen aning när han kommer tillbaka.
Men gör inte så mycket, helst grymt ont i foten efter ett skoskav som inte mår så bra. Vet inte vad jag ska hitta på med det idag, så nu får ni anteckna det...
Vet ni vad det bästa är med detta jobbet jag har?
Förutom att det är grymt sköna människor här och man träffar fruktansvärt mycket folk så bor man ju också på hotell, med allt vad det innebär (städat rum varje morgon, bäddad säng, frukost buffé och inte ens disken behöver man ställa in..;)) jag får ju dessutom bra frukostvanor när jag är här... perfekt.
Men nu ringde min kollega, dags att börja sälja

Godkväll på er.

Allt bra hoppas jag?
Själv är jag helt fullproppad av nya intryck och erfarenheter, men oj så nöjd..
Kom ju till stockholm igår då ja och fick faktiskt hotelletrummet för mig själv. Klagar gör jag inte nej!
Var uppe tidigt imorse pga att jag var ganska nervös över att jag inte var hundra procentigt påläst. Men som alla sagt så lär man sig när man väl står där och säljer.. Fick sen träffa min partner för denna veckan. Trevlig kille den där alex, precis som jag fått höra. Jätte duktig och erfaren säljare med så känns ju alltid bra!
Södertälje har vi varit idag och jag har sålt mitt första abonnemang.. På min första dag! Dock tog jag kanske lite onödigt lång tid på mig men bättre det.. Tydligen inte många som säljer första dagen, tillochmed att jag klarade av några motkommentarer.. Börjar bli rapp nu! Fick beröm för det av några stycken också.. om man nu kan kalla det för beröm hehe.
Ja, riktigt trevlig dag alltså. När jag kom tillbaka hit till hotellet hjälpte jag en kille i andra teamet att åka till stan, så även fått köra omkring i storstaden med en väldigt diskret 3-bil.. Dom syns ju inte alls eller så. Men jag klarade det bra tycker jag ändå!
Väl hemma blev det lite film och tjöt men en trevlig sak från skövde.. Finns några som är lite äldre här iallafall, lite kul det med. Med tanke på att medelåldern på 3 är 22 så...
Men oj vad jag trivs här, helt sjukt roligt jobb känns det som! Kommer stor trivas här tror jag, har världens goaste säljcoach också.
Tog ungefär 30 sek efter att jag sålt min första innan han ringde...
"Nämen tjaa.."
"HEEEJ STJÄRNAN.."
Ja ni förstår väl själva... Älskar detta stället. Saknar allt hemma med såklart.. Mest jobbigt är det att jag inte träffat mina bröder på jätte länge känns det som. Men men jag vet att dom tänker på mig emellanåt iallafall,  dock förmodligen kanske inte lika ofta som jag tänker på hur mycket jag älskar dom.. Men en gång räcker, man blir alldeles varm när man får höra att dom pratar om mig! Älskar er båda.
Mamma och pappa med såklart, ni är mitt allt.. Det var nummer två som fick reda på att jag sålt min första.. Tror dom var lika stolta som jag!
Sen givetvis mina älskade djur, goodie finns i mina tankar ohälsosamt ofta.. Hoppas detta blir bra nu, dåligt samvete över att jag inte kan vara där och kolla till han..
När jag ändå är inne och nämner alla som står mig närmast så vill jag bara säga att jag har världens bästa vänner med.

Dags att sova nu.. en ny dag imorgon.
Natti natti.

Dagens låt.

Emilie De Poret - Pick me up
http://www.youtube.com/watch?v=aiMHm7HAZTk

Dagens låt.

Leona Lewis - Forgive me

http://www.youtube.com/watch?v=5VRMLv0pDAo


Dagens låt.

Shontelle - T-shirt
http://www.youtube.com/watch?v=7m6lQ6BHpkM

Stockholm imorgon... igen.

Trött man blir, skrev inlägg igår om dom låg ute ett tag.. Men tydligen försvann dom igen, ingen aning om varför. Men satt iaf på tåget hem och berättade om mina dagar i stockholm... Vet ni vad?
Jag har varit och köpt en sprillans ny dator, för det är nämligen så att jag härdanefter kommer va ute och resa väligt väldigt mycket... Så mycket att jag nästan flyttat in på hotell..
Just precis nu sitter jag och funderar på om det verkligen är värt det.. Men ja, det är det faktiskt.. Ska bli helt sjukt roligt dethär. Måste bara lära mig allting!
Kommer sakna alla hemma, familjen, vännerna och en hel del andra med.. Vissa mer och vissa mindre.. Men jag kommer väl hem och hälsar på emellanåt.

Kan ju berätta lite då kanske.
Jag är anställd på 3 action (ni vet abonemanget 3, mobiler och bredband). Just 3 action är dom försäljarna som ni säkert stött på någon gång på stan som försöker få dig att köpa en mobil. När man berättar det så suckar dom flesta och tänker på när ni själva stött på en sådan försäljare.. Men ni som suckar har inte stött på 3:s säljare utan bara Telenors jobbiga säljare.. och då förstår jag er!
Jag kommer alltid skriva precis det jag tycker och tänker i min blogg och kommer aldrig rekomendera något för att jag skulle tjäna något själv på det om jag tyckte att det var dåligt. Men såhär är det bara... 3 är ett helt sjukt bra företag, just saken till att jag verkligen ville börja där nu efter utbildningen ocg allt är att jag kommer tro på det jag säljer. Jag kommer aldrig kunna ljuga för något (vem det än är) för jag är alldeles för dålig på det..
Men på 3 behöver jag inte det.. Jag vet att jag säljer bra produkter och abonemang.. och snart är jag så bra på det med så att jag tillochmed kan anpassa så att just min kund får en super bra telefon.. och abonemang!
Så när jag säger att jag tycker att ni som är iallafall missnöjda med eraa abonemang borde åtminstone gå in och kika på tre.se så kan jag säga det, helt utan att tänka att jag kommer ha dåligt samvete för att ni kommer bli missnöjda. För jag vet att ni inte kommer det. Har ni sedan några frågor eller något så kan jag natruligtvis hjälpa er med precis allt som har med 3:s abonemang eller telefoner att göra...Bra va? :)

Men men vet ni vad ska krypa ner och plugga lite till. Men we'll keep in touch.


Paradise.

Hej vänner.
Mycket som hänt som igår, och som ni kanske märkt så är jag inte så bra på att stava med pappas bärbara dator..
Men men vilket fall kom fram igår, klarade tillochmed av tunnelbanan.. det ni!
Sen kom problemen.. hitta till hotellet.. Fick hjälp av två rullstolsbundna tjejer att leta upp det, hur snällt var inte det på en skala? Ibland undrar man varför folk klagar på folk när det finns sådanna sköna människor. Vilket fall, jag var ju långt ifrån och dom rullade väl ivrigt iväg från mig och visade precis vart jag skulle.. Tusen tack (om ni nu skulle vara en av dom som läser detta;))
Väl framme.. ja vad ska man säga? Haha jag kommer trivas som fisken i vattnet här. Började på kvällen med andra i mitt team (orange får ni se mig glida omkring i, i din stad..) och alla nya. Helt galet sköna människor..
Sen upp och plugga lite innan jag faktiskt blev så trött att jag somna i princip med näsan i papprena..
Morgonen idag började tidigt, taxi till huvudkontoret i stockholm.. Bara det?!
Sen prova ut våra kläder (jag som ensam tjej hade det mys ;)) stängde in mig på toan helt själv med massa kläser sen va det bara att prova.. Paradis.. dock är kläderna kanske inte såå snygga men ändå.. haha
sen har vi haft föreläsning hela dagen, hunnit med lite praktiska övningar med.. Trevligt!

Men nej, nu väntar grabbarna på mig därnere, dags att gå ner och joina dom innan jag ska sova igen..
Kram på er

Dagens låt.

Trey songz - Whatever you like
http://www.youtube.com/watch?v=ho6QU_0tUxQ

I'm on my way.

Hej vänner.
Sitter på tåget påväg till stockholm nu.. Låångtråkigt som få.. Men men vad gör man inte?
Har inte jätte långt kvar iallafall så känns ju ganska skönt det iallafall.. Flen någonstans tror jag att jag såg på kartan att vi är.. Vet inte exakt hur långt det är kvar men en halvtimma lite mer då kanske?
Jaja vilken dag jag haft.. orkar inte ens skriva ner allt men men. Innehållsrik och mycket trevlig.
Men nu ska jag försöka uppdatera denna datorn lite (förlåt pappa) sen kommer jag ha fullt upp och försöka hitta i huvudstaden och till hotellet.. Stockholmare! Se upp för den lilla blonda rally bruden med grymt cool rosa resväska..
See you! Hugs!

Stockholm next.

Första delen av dagen avklarad hunnit med en hel del ändå..
 - Varit och blivit sminkad hos min nya favorit makeup-artist, (och jag har varit hos många med tanke på att det är det bästa jag vet) Sara på Kicks i knalleland.. Rekomenderar jag varmt!
 - Varit hos min chef Eva, där jag jobbar som bland annat ledsagare, och lämnat in ett papper (se mamma allt tjat kan löna sig tillsut)
 - Sen har jag även hunnit med att kika in hos Goodie så mamma och pappa iallafall slipper han ikväll.. 
 - Just det, höll på att glömma, hämtat ut mina biljetter har jag gjort med. Gissa om ni kommer bli uppdaterade nu när jag åker.. Tre timmar med tåg och jag har internet och den bärbara med, smidigt!

Så nu är det bara lite kvar, äta lunch med Martina? Hälsa på henne på jobbet innan ska jag iallafall. Måste ha något att äta på påvägen upp ju! Det jag ser fram emot mest nästan ju! ;)
Sen är det bara att ta sig till stationen med.. Packa kanske? Lite tid att göra det nu så känns som det är dags att ta tag i det.

Tomorrow is a brand new day.

Så var det med denna dagen.. Funderar ni någonsin på att just precis denna dagen kommer aldrig komma tillbaka.. Just denna dagen, denna månaden, detta året är bara historia och hur har du förvaltat den? Bra eller dåligt?
Sådant kan dyka upp hos mig ibland och visst börjar man tänka efter då hur mycket man skulle vilja göra och så?

Jaja vilket fall, imorgon blir det en riktigt körig dag.. Trots att jag inte åker fören ganska sent!
Ska upp tidigt och fixa och dona..
Dagen som gått då?
Sa ju att ni skulle få lite låtar ellerhur?
Sen har jag varit i stallet och ridit, på riktigt ridit faktiskt. Lillasyster var trött på sin ponny så då får man ställa upp. Gick väl sådär för min del kanske, men han skötte sig ganska hyffsat tycker jag tillslut ändå. Han var väl så trött på mig kanske. Min Goodie var förövrigt hältfri, trots att hovslagaren var där igår. Lättnad! Men han fick vila ändå, för säkerhetsskull. Han ska ändå inte gå nu tre dagar så en extra vilodag gör väl inget.
Sen hem och städa och duscha och lite sånt..
Film och sådär, och nej ni läsare får faktiskt inte ta del i allt här i bloggen. Något sorts privatliv måste man få ha, dessutom har jag inte så mycket att berätta för er.. Eller det kanske jag har men som sagt allt skriver jag inte om..
Can you keep a secret?
So can I...
Men ne ni unga som gamla, det är dags att sova nu. En lång dag väntar så. Vi hörs imorgon!
Natti natti.


Dagens låt.

J Holiday - Fly
http://www.youtube.com/watch?v=KULP-y--3dc

Dagens låt.

T.I. Featuring Rihanna - Live Your Life
http://www.youtube.com/watch?v=yq9BhhqZ4YQ

Dagens låt.

Chris Brown Feat. Dre - Golden Girl
http://www.youtube.com/watch?v=OZsOF7vkc_w

Dagens låt.

Keri Hilson Feat. Timbaland - Return The Flavor
http://www.youtube.com/watch?v=ojYJKO3DarM

Dagens låt.

Varsity - Lost Then Found
http://www.youtube.com/watch?v=DbQy9Okw0Hk

Dagens låt.

Sean Kingston - Red dress
http://www.youtube.com/watch?v=zHIPBOS1RQE&feature=related

Stockholm imorgon.

Så kul att se att ni är inne och uppdaterar er även fast jag varit extremt tråkig senaste dagarna.
Men varit ganska mycket just nu, vill hinna med allt samtidigt!
Gjorde min sista dag på mitt jobb i onsdags och börjar det nya på torsdag kan man väl säga. Åker alltså upp redan imorgon, till stockholm. Ska bo på något hotell i Skärsholmen.. Kan bli intressant och se hur jag ska fixa allt detdär! Men men det löser sig..
Två dagars utbildning och sen åker jag hem igen på fredagkväll, men lite kul ska jag väl ändå hinna med när jag ändå är i stockholm. Dock är det långa och intensiva dagar men men, något förslag?
Imorgon blir det alltså buss till mitt favoritställe i sverige... Alingsås.. Sen tåg till huvudstaden, samma sak hem igen. Men blir herrljunga istället.

Gissa om någon är laddad!

Föresten för er som undrat om allt dethär med Goodie, ja jag har börjat rida och jag är lyckligast i värlen för jag har världens finaste häst!

Men nu ska jag städa för lilla jenny kan inte låta det se ut såhär när hon får besök!
Ska bara lägga in lite bra låtar till er först!

RSS 2.0