What will tomorrow bring?

Som ni tjatat att jag ska uppdatera min blogg.. Faktiskt roligt samtidigt som jag försöker komma på varför jag har en blogg och varför jag startade den från början, och vad jag minns var det verkligen inte för att folk skulle kunna snoka och bli ännu mer intresserade av mitt privatliv än det jag redan delar med mig av i bloggen. Nu är det långt ifrån alla som läser min blogg som blir sådär extremt "nyfikna" men en del är det..
Det har varit mycket senaste, men ändå inte... Men jag har liksom inte velat lägga tid på att blogga bara, jag kommer aldrig berätta precis allt i min blogg. Däremot så tycker jag själv att jag delar med mig av alldeles tillräckligt precis som det är nu. Sen va det ju faktiskt kul och gå in och se massa söta kommentarer och sådär nu, och ser att en del av er tillochmed tar er tid och kikar långt bak i bloggen. Roligt!

Vad har jag haft för mig senaste då? Mycket och ingenting, men helt klart är man inne i en såndär tid då jag känner mig mer nöjd med livet. Mer än vanligt då alltså..
Trots att mitt knä och min fot inte är alls bra just precis nu, men jag sa när jag började träna att jag ser långsiktigt på detta och om ett år ungefär vill jag hemskt gärna vara bra så har ganska exakt 8 månader och 20 dagar på mig.. Det ska jag nog hinna, skynda långsamt!

Jag har pratat med Jenny som köpt min Goodie (han kommer alltid vara min bara så ni vet, för mig iallafall..) och det går så himla bra. Måste åka och hälsa på dom.. Han gör byten ner till vartannat och tydligen har han en alldeles utmärkt passage (det visste vi ju dock redan att han inte skulle få direkta problem med min lilla bus Godis-man) piaffen är också på god väg. Tänk sen om jag får se min pålle på dom stora internationella tävlingarna, tror ni jag kommer va stolt då?;)
Fått jätte mycket beröm också över hur välriden han är, sånt värmer ju alltid att höra. Ännumer värmer det att höra att han mår så bra. Jag trodde ju trots allt aldrig att han skulle kunna få det lika bra hos någon som han fick det hos mig.. hehe okej jag vet att det finns bra hästmänniskor överallt men Goodie var så mycket mer än en träning och tävlingskompis för mig. Han är bäst bara, mitt hjärta! :)   Saknar dig..

Om en vecka åker jag till Lund igen och hälsar på, eller rättare sagt jag ska på återbesök och jag är jätte nervös. Som vanligt?! Men det känns inte så bra att det gått bakåt senaste veckan, ganska kraftigt också. Lite rädd att dom ska säga att det är något. Tror dock inte med skruvarna jag har i benet idag har flyttat på sig.. Haha nej tror mer isåfall på att det är något annat, som dom missat?! kommit efteråt?! inte synts?! ja vad vet jag.. Vet bara att dom gjorde ganska grovt fel förra gången och mitt förtroende är inte det bästa även om jag fått en väldigt dutkig kirurg denna gång.
En sak är säkert iallafall, min sjukskrivning som går ut idag faktiskt är iallafall förlängd efter nästa vecka.. Piss! Men vill man bli bra så..

Ska passa på att hälsa på min lilla Dino när jag åker ner till skåne med. Se om han växt något, kanske inte känner igen honom! Vad jag längtar tills han får komma hem! :)

Långt inlägg det blev nu vänner, men ni fick iallafall en liten uppdatering, right?! Gulligt av er att vara inne och läsa ganska flitigt trots min tråkiga blogg. Ska se om jag hittar motivationen till den snart igen!


Min lilla bebis..


Det ni.

Jag vet att jag inte uppdaterat nu på länge, men denna gången har jag en hemskt bra anldening. Internet hemma funkar inte, dock har jag inte varit jätte mycket hemma men..

Vet ni vad jag gjort idag?
Klart ni inte vet..
Jag har bockat av ännu en såndär udda sak jag vill göra innan jag dör. Jag har åkt motorcykel, det ni! Lilla jenny liksom, med skadade benet och allt.
Kommer ha grym träningsvärk imorgon tror jag, eller snarare vet. Svårt att lyfta armarna upp till tangentbordet, och nej då har jag inte kört själv..
Men dags att åka hem nu, grillat ikväll. Det vill man inte missa kan jag säga!


Lite fiske och Idol 2009.

Ni missade väl inte idol nu va?
Grymt bra, eller?
Helt galet vad jag skäms över mina medmänniskor ibland.. Dock var det ett par stycken som faktiskt gjorde mig ganska stolt också.
Idag har jag varit ganska dålig på att uppdatera. Men varit hos tandläkarn och efter det tyckte jag bara extremt synd om mig själv.
Sen ringde Martina och vi fick såntdär impuls ryck vi kan få och bestämde oss för att ge oss ut och fiska. Mycket trevligt, martina metade och fick massa små "söta" firrar. Jag slog på stort och kastade men fick inte en enda gädda. Sen skyndade vi oss hem för att hinna se första avsnittet på idol. Nu ligger vi här i soffan med en skål popcorn och mår skit! =)

Ni anar inte vilka hemska människor vi är när vi fiskar. Men jösses vad vi skrattat, och kanske skrikit en del med. Då ingen av oss vågar ta i fiskarna. Tycker det är så obehagligt och känna hur dom sprattlar och försöker andas. Ne usch, jag hade helst hellre sett att vi slapp allt napp.. Fast tråkigt och fiska när man inte får napp, i många avseenden.
Dags att åka hem nu. Hörs vänner!


Vänta bara tills jag kommer hem med en sånhär..
(Då hade jag personligen avlidit innan jag ens fått upp den, kastat i hela spöt och allt..)


Dagens låt.

Britney Spears ft. Lil Wayne - Bad Girl


My love.

Jag har extremt tråkigt verkligen. Legat här vid datorn en bra stund nu och kommer inte här ifrån. Varför? Hittat massa ny bra musik. Tyvär kanske man ska säga, med tanke på att musiken är mitt liv faktiskt. Vem klarar sig utan musik?
Finns en sak som alltid gör mig på riktigt bra humör. Musik i min ferrari på högsta volym, ja då existerar ingeting annat. Nästan så jag ska ut och åka en sväng för sakens skull men nej, jag har andra planer nu.
Tänkte gå ner och hitta på något med min kära bror som kom hem från korttidsboendet idag. Han har varit där över helgen, som han brukar vara en gång i månaden. Trots att jag inte är hemma så mycket längre och inte hinner märka att han varit där i helgen så saknar jag alltid honom. Mitt överenergiska lilla energi-knippe! Tillochmed funderat på att bka i helgen åt han för vet hur mycket han älskar det (äta kakorna alltså) och åka ut och bjuda honom. Men det blir dumt bara. Vet att han skulle tycka det va konstigt när jag kom dit, med tanke på att han är autistisk så är dagarna uppbygt av rutiner. Korttidsboendet är typiskt sådan sak där vi inte är med honom. Hade ju inte funnits någon anledning att ha han där annars..
Min storebror dock hade jag kunnat hälsa på med kakor med (vilken kakmonster familj vi här..) dock hade jag nog blivit överfallen då! Vet hur det var när jag va där med godis en dag. Hehe vad jag älskar mina knäppgökar till bröder.




Dagens låt.

Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West - Run This Town


Something old and something new.

Jaha ja..

Lördagen undrar ni ju säkert hur det gick. Jag menar, hur ofta ser ni en ostabil liten tjej med kryckor ute på dansgolven?
Alldeles utmärkt.. nästan..
En vurpa blev det faktiskt, dock inte utav någon form av alkohol (tror jag inte) detta berodde snarare på en blöt trall och gummi grejsen på kryckorna och okej, en något övermodig Jenny. Inte helt ovanligt dock, som sagt är jag ju lite klumpig ibland. Vill gärna klara av omöjliga saker..
Men ingen skada skedd, tillbaka in på dansgolvet och dansade som aldrig förr jag och Tina. Dock på ett och samma ställe hela kvällen. Ställde nämligen ifrån mig kryckorna, hoppade ut en bit på ett ben sen stod jag där. Ni kan tänka er vilken syn! Men jag hade galet trevligt dock mest tack vare Tina. För dom andra människorna som va där har jag nog inte sett någon gång i hela mitt liv, inte för att vara sånn.. Men hoppas inte att jag gör det heller.

Vi åkte hem ganska tidigt, faktiskt. Var i stan vid ett tiden och då blev det direkt sängen hos C. Somnade på två röda och vaknade av att någon var väldigt irriterad på min mobil, hoppsan! Klantigt av mig.

Gårdagen blev det till att sova, fast någon har hjälpt mig att vända tillbaka på mitt dygn väldigt bra så efter 11 var det ju så gott som omöjligt att somna om längre.
Fick iallafall skjuts hem och när jag piggnat till lite mer även i huvudet så åkte jag en sväng till Martina. Innan det som vanligt slutade med att jag hamnade hos C. Inget mig emot dock.

Imorses var jag dock inte pigg på att gå upp kan jag lova. Väldigt sugen på att ringa och säga att jag inte kom till sjukgymnastiken idag. Men sen kom jag på att anledningen att jag går dit är för att jag ska kunna gå snart och sen ev börja rida lite snart och helt plötsligt fanns motivationen där. Gick dock inte alls bra idag, men hade trevligt ändå. Längtar tills jag får börja träna lite kondtionsträning nu. Men får tydligen inte göra det fören mina muskler börjar hitta tillbaka. Jessica tror att jag kommer vara för trött för att orka träna den viktiga träningen då.. Hon känner då inte mig iallafall ;) 
Nej men Jessica är nog den bästa sukgymnasten jag kunde fått, jätte nöjd med henne verkligen. Duktig, trevlig, rolig och dessutom bryr hon sig verkligen påriktigt.

Imorgon ska jag till tandläkarn vänner, visst lider ni med mig? 


Party party :)

Hej på er.

Mysfredag var det igår, därav den dåliga uppdateringen.
Först en sväng till min favvo-Martina, sen blev det lite film hos C. Män som hatar kvinnor för att vara exakt. Velat se den länge, och igår så äntligen.. Den va bra, dock inte som jag förväntat mig. Men mycket bättre än vad svenska filmer brukar vara så. Sen hade jag ju bra sällskap med så, tänk vad mycket det kan göra.

Idag har det varit ganska lugnt, fram tills ungefär nu..
För snart ska jag till Johans fest i Hedared, så Grattis i efterskott men i förväg för snart kommer jag och Tina och gör stället osäkert. Med kryckor och allt, vi får se vart denna kväll slutar..
Dagens låt får ju bli en hyllning till Johan ;)



Anine Bing..


Vet inte om jag ska skratta eller gråta efter ha sett detta..
Är vi människor så fruktansvärt beronde av att bli kända och synas så vi tar till precis vad som helst?

Låten är dock inte helt dålig, så cred för det Anine.. Men..
Jag försöker verkligen att låta bli att dömma folk, men denna tjej har nog många gånger tagit priset. Dumhet speglar orden som kommer från hennes mun och ur hennes tankar.
Att hon sen är jätte söt och duktig modell(dock började även den karriären lite i "fel ände" kanske..) kan ingen ta ifrån henne, men hade mer än gärna fått stanna där. Att hon sen har en av Sveriges just nu mest omtalade kvinna till vän, vars namn jag knappt vågar viska gör inte saken bättre. Katrin Zytomierska du har verkligen tagit vatten över huvudet.. Mja kanske dom två passar ihop ganska bra ändå.

Dina utvik kommer dock aldrig komma i närheten av Anines, Katrin.. Man slutar aldrig förvånas som sagt..


Dagens låt.

Taio Cruz - Break your heart


Dagens låt.

Kesha - Tik tok


Happy face.

Nu är jag hemm igen efter träning imorse.. Inte helt roligt idag så får backa ett steg vad det gäller att gå på foten, men det andra går frammåt och mina "muskler i vila" har tillochmed blivit aktiverade idag av dendär maskinen som ger mig stötar. Inte så obehagligt som det låter faktiskt..

Så det andra går iallafall frammåt!
Men börjar bli ganska osäker på om jag verkligen kommer kunna va bra tills sista september.. Tvivlar starkt på det faktiskt..

Men nu tänkte jag gå ner och ta lite och äta sen är det dags att skjutsa mamma och sådär.

Förövrigt är 1/9-09 ett datum att minnas.. :)




Dagens låt.

LeToya - Dont Need You
 

Tiden går fort när man har roligt.

Hej på er.
Denna väntan... Men lär få vänta en stund till så..

Passa på att uppdatera min lilla blogg tänkte jag.
Haft en riktigt bra dag idag, fint väder och väldigt bra sällskap hela dagen. Mys! Inte gjort så mycket vettigt för min del, men jag har inte så mycket vettigt att göra alls för tillfället så det va bara bra. Jag behöver all underhållning jag kan få!
Haft galet ont i min fot idag och efter middagen insåg jag lite oväntat att min fot och hela benet var knall blått. Så blå har den inte varit sen jag operera den, om ens då..
Riktigt läskigt. Men tror det gått över nu.. Eller jag hoppas det, vågar inte titta!
Kanske kan bero på att jag ansträngde den lite mycket igår? Ingen aning men imorgon blir det iaf lite smärtlindring innan träningen det är en sak som är säkert.

Vet ni? För första gången någonsin så längtar jag tills att det ska bli november nu.. Men det är ju trots allt redan september nu så tiden går faktiskt ganska fort för tillfället!
Varför undrar nu ju då säkert en del.. Jo men min lilla söta Dino kommer hem då (hästen eller fölis för att va exakt) ska bli så himla roligt. Får se vart vi ska ta vägen till sommaren och nästa höst bara. Kan ju bli spännande detdär.

Hört av Jenny och Goodie också, och dom är nere hos Minna Telde igen och tränar. Räcker med att jag citerar tror jag "han är finast av alla" och ja det är han faktiskt. Vet att jag förmodligen aldrig kommer få äga en sådan fin häst igen. En häst med det hjärtat och den viljan.. Ja han kommer iallafall alltid vara lite mer speciell för mig än alla andra.

Men nej, nu ska jag göra lite nytta. Behöver åka hem och hämta lite kläder tills imorgon och sen ska jag handla lite. Ja vi får väl se vad jag kan tänkas hinna med mer. Ha en toppen kväll vänner. Kram kram

Dagens låt.

Backstreet Boys - This is us
 

RSS 2.0