In your face.

Haha JAG FICK JOBBET!

Jag är nu teamleader för ett säljteam, som inte finns i Borås iallafall.

Men berättar mer sen, jag har bråttom! :)

See you soon.

Hej mina vänner.
Som ni säkert förstått har jag verkligen inte hunnit uppdatera här, pga att jag har haft litegrann att göra.
Inte sovit någonting på hela natten, och kl 07.00 började min klocka ringa. Trodde någon skämtade med mig först, men inte då..
Önske tänkade.
Jaja jag hade ställt klockan lite väl tidigt med flit bara för att det skulle kännas bättre, brukar göra det. Egentligen gör det det hela bara svårare att gå upp, men just för stunden känns det ju jätte skönt.
Vilket fall, efter lite frukost och dusch var det dags att sätta sig i mina skitiga ferrari och gasa på till gbg. För ovanlighetens skull var jag tidig och faktiskt först av allihopa.
Intervjuen kändes bra, och jobbet känns bara bättre och bättre hoppas verkligen jag får det..
Men behöver inte hänga läpp om jag inte får det heller, för jag ska till gbg på måndag igen på en annan intervju som mysiga Ida fixat åt mig.

Efter intervjuen tänkte jag åka och hälsa på Salwa, från mitt gamla jobb. Hon stod med en ny tjej och jobbade strax utanför gbg så.. Sagt och gjort, efter många om och men.
Blev inte så länge med tanke på att jag bokat träningstid på studio aktiv klockan 15.00 och därifrån kom jag precis nu.
Riktigt skönt, kommer ha go träningsvärk imorgon på yogan. Förövrigt ska jag och tina imorgon ta oss i kragen och vara på yoga (håll i hatten kerstin) kl 06.30, JAA på morgonen! Ni som känner mig vet hur morgontrött jag är så.. Jag är stolt iallafall, kanske inte ska säga för mycket dock. Jag har ju trots allt inte varit där än..

Nu ska jag faktiskt byta om för vet ni vad jag ska hitta på?
Klart ni inte vet!
Jag ska till stallet, tror inte jag ska rida.. Eller jag vet inte vad Karin tänkt, men jag ska iallafall till stallet. Kommer ju dock kännas jätte konstigt när inte Goodie står där och gnäggar efter mig...
Försöker verkligen att inte tänka på det, men jag saknar verkligen honom. Inte riktigt som vanligt utan honom...


Finally.

Jag är så sjukt glad just nu.
Okej mina planer inför morgondagen gick helt i kras. Fått ställa in mitt träningspass på morgonen med Tina, men det kanske bara var bra med tanke på min träningsvärk...
Istället ska jag till Göteborg på arbetsintervju, tänker inte säga så mycket om jobbet mer än om alla mina vänner på 3 hade dött om dom hört att jag fått ett sådant jobb. Jag kommer väl också dö av ett sådant besked, men snacka om dröm jobbet just nu. Dessutom måste dom ju gilla min ansökan lite iallafall med tanke på att jag ändå får komma på intevju?!
Jag kommer återkomma med om jag får detta jobb eller inte tro mig, men man ska inte hoppas för mycket..
Eller föresten, varför inte ta till med försäljar själförtroendet istället? Klart jag kommer få jobbet! Inget annat finns, så.. Jag ska nu flytta från lilla Borås!

Hehe okej, vi får se imorgon men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon!
Natti natti!

Shit vad glad jag är :)

Dagens låt.

Kat DeLuna Feat. Lil Wayne - Unstoppable
 

Dagens låt.

Kat Deluna - Need you now

Fantasy.

Miss JennyM har haft fullt upp nu ett ett tag.. Därav den något dryga uppdateringen.

Igår var jag och Tina och Tiina (jag snappar upp ett och annat..) på yoga för första gången på väldigt länge, ni kan ju ana träningsvärken idag?
Idag har jag sovit så gott som halva dagen, lat som jag är..
Men hunnit med att gå ut med min lilla stjärna också.


Tänk att detta lilla pyret verkligen varit såhär söt..

Jaja dags att gå vidare, jag nu till världens bästa vänner,- Tina och Martina. Vi ska se på film och mysa lite. Anar också att det kan bli lite guitar hero, med tanke på att jag aldrig provat det innan så kan detta bli intressant känner jag.

Vi hörs imorgon vänner, förhoppningsvis innan träningen börjar för sen är det full rulle hela dagen verkligen, men I like it..alot!

First up, some new music!

Mitt liv på Action.


Jag nämnde väl att jag älskar Prince Philip?

Städa? nej nej..

Tänk alla vackra platser man fått se, här är vi så långt söder ut i sverige man kan komma.. Längst bort där ser vi Trelleborg..

Va för kallt för ett tass-avtryck..

Vackra Ystad..

Ystad..

mys..

Killen med Guld-bilen.. Schteekar lövis;)

3 Actions Bästa Säljare, måste ju få lite förmåner..

Små barn roar sig lätt, min älsklings joel :)

Finn fem fel?

Sveriges sötaste hund bor på Lidingö..

Rosa bandet galan..

Hoppsan, Sara ute på nya äventyr.

Självaste snygg Janne ;)

Lite problemos med el sladdos..

Kolmården, minnen...

Teamen samlas..

Nu börjas det..

Först ut, privat delfinshow..
 
Mitt nya husdjur? Ja tack..

Kvällsmat ;)

Världens bästa bella :)

En enda stor tävling hörde jag...?

Båda mina pärlor..

En dag på action.

Stockholm International Horse Show, lövis taggar:)

Såhär fint är det på fältöversten vid juletider. Mitt absolut favoritställe.. not.

Saknaden är stor..

Hade kunnat fortsätta lägga in massa kort men detta får väl räcka nu tror jag.. För en stund iallafall!
Enjoy

Vad är sova?

Då var man igång igen, efter en mindre breakdown..
Som några kanske märkt har min blogg sett lite konstig ut ett tag.. Eller inte alls speciellt länge.
Men jag satte igång ett sådantdär nattligt projekt att fixa till min blogg lite, och faktiskt så borde jag ju veta nu att är man i mina strumpor så ger man sig inte in och redigerar i kodmallar och grejer..
Men envis som man är gör man ett försök och visst tusan blev det piss och pannkaka av alltihop. Blev jag förvånad? Måste ha med "otekniska-Magnussons-syndromet" att göra, föresten är jag ganska övertygad om det..
Hela den här grejen slutade helt enkelt med att jag sitter uppe nu, och klockan är snart fyra och bloggar.
Men lite stolt är jag ju iallafall, för visst fixade jag ju till det så det blev som jag hade tänkt mig alldeles från början. Så nu är jag nöjd, och dags att tänka på refrängen. Känns ju förövrigt bra att veta att en del av mina kompisar snart ska gå upp för att jobba. Too bad for you, jag är inte avundsjuk på er just nu.

Natti natti (eller godmorgon eller vad det nu blir...)

Tur att vissa kan sova trots mitt världsproblem...

Dagens låt.

Chris Brown - Take time, this time

We break the dawn.

Ne nu får jag ta mig i kragen, lovat er kort och uppdatering och sådant hit och dit men vet ni?
Jag tycker vi glömmer denhär helgen helt och hållet..
Det har hänt sjukt mycket denna helgen så skulle kunna skriva precis hur mycket som helst, dock är det mesta sådant jag aldrig skulle skriva om offentligt utan en del måste ju faktiskt bevaras som hemligheter..
Vilket fall, sjukt bra helg.. Tror jag, stundtals iaf..
Nu till den största händelsen på hela helgen.. Jag har gått och skaffat mig gymkort, jajjemän.. Idag faktiskt!
Funderat och kikat på det ändå sen jag kom hem men nu, nu hände det. Jag och tina har tillochmed varit och tränat, så himla skönt. Jag är helt överlycklig, hur man nu kan vara det med tanke på den kommande träningsvärken..
Nästa passa blir kanske redan imorgon, men iallafall på tisdag. Fast då blir det yoga pass, åh jag längtar ju redan. Men nej, nu ska jag se om jag kan uppdatera er med lite musik kanske!

Happy me.

My president is black but his house is all white.

Igår hann jag nästan inte uppdatera någonting, men jag ska försöka ta igen det idag. Tänkte lägga upp lite bilder sen igår, men eftersom jag som vanligt glömde kameran så väntar jag på vimmelbilderna. Som inte ens dom kommit upp än.. Latmaskar!
Då ska ni få se på smygreklam kan jag säga...

Jag jobbade faktiskt lite på mitt nya jobb igår.. Två timmar bara men blir så i början. Efter det så åkte man hem och gjorde sig iordning sen var det dags för utgång. Jag och Martina åkte till Harrys, och jag hade faktiskt sjukt roligt kanske jag säga. Helt galet!
Men men ikväll är det dags igen, men nu kommer få en uppdatering till innan jag drar iväg på nya äventyr.
Hörs sen mina vänner.


Dagens låt.

Jay-Z - My President Is Black (remix)
 

Dagens låt.

Taio Cruz Feat. Fabolous - I Just Wanna Know (New Version)

Complicated.

Dåligt med uppdatering här idag, men ändå är ni söta och är inne och läser! Jätte roligt.
Haft en liten speciell dag igen, känns som jag hunnit med mycket men ändå inte. Jaja nu ligger jag här i sängen iallafall, väntar på att handbollen ska börja, och nej.. Man får faktiskt inte missa den idag. Hört det från kanske tio personer idag och vet ni? Jag kommer inte missa den heller, och ska också vara något av en personlig speaker, eller sms uppdaterade för dom mindre lyckligt lottade.

Jag kommer inte skriva så mycket idag, men imorgon lovar jag att ni får massa kul att läsa. Dock tror jag att ni har hundra andra saker för er som kanske går före min lilla blogg, men ni som ändå sitter här och uppdaterar er.. Ni ska få och göra imorgon iallafall :)


Järrii

Dagens låt.

Jennifer Hudson - If This Isn't Love


Mums mums.

Hej vänner.
Skön dag för min del idag kan jag säga. Inte gjort något speciellt alls, mer än legat och kollat igenom nästan en hel säsong av Laguna Beach..
Nu såhär lite senare på kvällen tänkte jag att jag måste ta mig lite i kragen. Så varför inte göra mina bröder lite glada tänkte jag?
Det blev lite bak med lillebror, chockladmuffins!
Gissa om man var omtyckt efter det liksom?
Nu tänkte jag ge mig iväg lite med mamma. Vi ska gå ut och gå, inte varit utanför huset knappt på flera dagar. Eller okej snarare en dag. Men det känns så iallafall. Dags att byta om, hörs senare!

I adore you.

Om ni inte har märkt det redan så har jag en svaghet, nämligen skor..
Högklackat (till pappas förtvivlan) älskar jag! Även idag har jag hittat ett par som gärna hade kunnat komma och få bo hos mig. Älskar att det skall vara lite platå (även om dessa inte är någon extrem platå på dessas men ni förstår ändå antar jag..) nu med, ännu mer bara för att man nu då kan få bli lite längre. Dessa skor kan jag tyvär inte hitta på hemsidan så kan inte få något pris på dom, men vet ni något om dom så kan ni ju gärna höra av er till mig!


Brownsfashion

Miss you

Godmorgon, eller godmiddag säger man kanske nu?
Jaja jag ligger i sängen iallafall och mår inte alls bra..
Men det går ju över, förr eller senare..
Funderar på att kanske gå ner och äta något för Martina kommer snart hit och gör mig lite sällskap nämligen. Inte träffat henne sen i lördags och då var det ju inte direkt den vanliga Martina man träffade, med tanke på att hon gav upp redan klockan elva och åkte hem. Trots mina goda Rosa pantern drinkar..
Jaja ska ner och rosta några mackor nu, det blir min middag idag. Men inte så konstigt, känner mig inte riktigt helt som jag ska..
Vet ni hur mycket jag längtar tillbaka till Action?
Nej jag tror inte ni förstår det, jag vill så gärna börja igen. Men samtidigt känner jag att min kropp just nu inte orkar med det jobbet faktiskt..

Jaja bit ihop eller bryt ihop som någon brukar säga..


Dagens låt.

Frankie J - Runaway

Dagens låt.

Darin - See You At The Club


My new love.

I´m just lost for words..

Nelly 499kr

My new BestFriendForever.

Ja, eftersom MTV just nu producerar realityserier på löpande band så måste ju iallafall jag gå in och kika. Idag tänkte jag ge Paris Hilton en chans..

Har ni sett "Paris Hiltons my new BFF"?

Mycket intressant program kan jag säga, dock tycker jag denna programform känns ganska bekant.. Möjligen så att the hills stjärnan Brody fått ett liknande program också? (skrev om det för ett tag sen.. här.)
Jaja kanske är detta ett just nu vinnande koncept?
Kanske får vi snart se Carolina Gynning leta efter en lika halv tokig tjej som henne? Eller varför inte kanske självaste Blondinbella?
Vad vet jag..
Vilket fall måste jag säga att som vanligt är jag ganska fast, jag tycker det är så himla kul att följa dessa serier.. Drama, drama, drama som alltid. Men det absolut roligaste av allt är ju att folk faktiskt kämpar för att bli Paris nya vän och går med på och gör exakt som hon säger, men samtidigt känner dom ju knappt henne. Dom är ju egentligen bara ute efter sin stund framför kamerorna och det dom tror kanske glamorösa livet hon lever. Men visst får dom kämpa lite för det också.

Men fortfarande då, så står jag fast vid min åsikt att jag tycker hela den här grejen är slöseri med pengar. Jag hade mycket hellre sett såhär mycket pengar läggas på något som faktiskt är nödvändigt.

Det värsta av allt är ju att man fortsätter titta.. Bad me!

Sleep well.

Fortfarande kan jag inte sova, suttit och kikat efter lite nya låtar och såg precis att min favoritlåt faktiskt har kommit ut med videon nu med så tänkte lägga upp den. Men med tanke på att jag vill att ni ska ha något bra att lyssna på inatt (kanske somna till..?) så ska ni få två bra låtar. Dock kom dom ut för ett tag sen, men hoppas att ni tycker om dom ändå!

Okej jag erkänner..
Det kanske inte är dom ultimata "sovar-låtarna" men bra är dom! Enligt mig iallafall..

Föresten, jag skrev inget om går dagen.. Inte så mycket att säga mer än att jag och Tina slutade på Harrys här i Borås. Vi hade trevligt som vanligt, träffade lite gamla klasskompisar. Det är ju inte varje dag?
Vet ni vad?
Jag glömde kameran, lite roligt att det var Tina som påminde mig men då var vi redan på förfesten. Hon hade tillochmed varit inne och läst att jag skulle komma ihåg att ta med mig den igår. Men inte då.. Men som vanligt var Hagos i farten på Harrys så en vimmelbild blev det iaf...

Ungefär vid denna tiden var det dags för hemgång...

men nu är det dags för sänggång(!?).
Natti natti!

Dagens låt.

James Fauntleroy ft Timbaland - Who's the loser now

Mitt hjärta.

Söndagar..
Det är väl egentligen en sådan dag man ska sitta hemma, speciellt nu när vädret är som det är här i Borås. Men inte jag, eller inte idag..
Varit en väldigt snurrig dag för mig idag, varit och lämnat min Goodie i Götene. Han kommer vara där tills iallafall April, efter det får jag se. Jag vill ju egentligen låna ut han över somaren med men som sagt vi får se. Jag kan inte riktigt förklara känslan mer än att det gör sjukt ont i hela mig, speciellt när jag inte kan förklara för honom att jag inte glömmer honom och att jag snart kommer pch hälsar på och flyttar hem honom igen. Sjukt att man kan tänka så om ett djur tänker ju ni då, löjligt kanske. Men den hästen är helt galet speciell för lilla mig, känns som vi gått igenom så mycket ihop..
Men nej jag orkar inte skriva mer nu, ni får nöja er med en ouppdaterad blogg idag..

Dagens låt.

Lemar - If she knew
 

It´s kind of a new life.

Godmorgon mina vänner.
Inte så mycket att skriva just nu mer än att jag har väldigt bråttom, måste till Goodie och börja packa allt. Han åker ju imorgon.. Väldigt blandade känslor där..

Ikväll ska jag ut iallafall, Tina ska med och vi ska hälsa på Madde och Sandra. Sen var det massa fler också, men ska iallafall försöka komma ihåg kameran idag.

Jaja dags att börja skynda lite nu tror jag.
Hörs senare!


Right or wrong?

Jag har funderat och funderat över detta, och nu har jag bestämt mig för att lägga mig i..

Men först en fråga (eller tankeställare?)

Varför kan vi människor aldrig någonsin vara helt nöjda med oss själva?

Nu menar inte jag att jag själv tycker att jag är perfekt, för det är ingen. Men jag har insett mina brister och försöker istället framhäva det jag tycker om hos mig själv. Om det sen är personlighets mässigt eller utseende mässigt det får man ju avgöra själv.
Just denna diskussion som jag tänker lägga mig i är väl mestadels utsidan, den ytliga faktorn.. Den som jag tror många människor har mest komplex över.
Jag tänker inte nämna något namn just vad det gäller denna bloggaren, men själv har jag slutat läsa denna manliga bloggarens blogg när jag insåg att där fanns inte riktigt alla hästar hemma i stallet om jag får säga så?!
Det var väl ungefär i samband med att han uttryckte sig som så att alla människor som inte var så kallad "size-zero" var överviktiga och äckliga. Jösses snacka om en något förvrängd världsbild, killen måste ju vara sjukt lätt att övertyga. . Personen ser på tv, läser tidningar och allt sådant och ser alla trådsmala och näst intill undernärda människor och tänker att "ja men jösses det är såhär man måste se ut".. Media har skapat ett behov hos en människa som nu tro att detta är ett ideal. Okej, man får tycka och tänka precis hur som helst, men i bloggvärlden har denna killen begått kanske både det bästa och största misstaget man kan göra.. Jag menar läsare får han ju, tillochmed jag blev ju illa tvungen att gå in och läsa om hans nya special diet. Man svälter sig flera dagar (men viktigt att då dricka mycket vatten.. för vad händer annars liksom? Jo man blir helt enkelt sjuk, så drick mycket vatten så drar ni iallafall ut på det kanske till några månader.. kan dock inte garantera att ni kommer va friska då, men förhoppningsvis har ni båda anorexia och lite annat skojjigt, och det är ju bra ellerhur?..) efter fem dagar av svält eller tre eller vad det nu var så får man äta vad man vill under en hel dag. Sen är det dags för svält periden igen.

Okej, om denna person nu vill hålla på med denna dieten så fine, gör det. Men snälla, snälla, snälla skriv inte i det i din blogg som du vet påverkar andra människor. Mycket riktigt var det ju folk som hade mejlat personen och berättat att metoden var jätte effektiv. Jag tror säkert att man kan gå ner i vikt, men om vi tänker lite långsiktigt.. För det första, kommer det vara jätte svårt att hålla denna vikt. För det andra, snälla människor ni kommer bli jätte sjuka. Kanske inte första veckan och inte andra heller men ni kommer bli det! Ni kan ju inte leva med att äta så resten av livet det måste man ju förstå själv?

Jag kan inte se något annat än att personer som gör dethär måste ju på något sätt känns sig missnöjda med sig själva. För man gör det ju inte för någonannans skull eller?!

Jag vill bara påpeka också att jag klankar verkligen inte ner på er människor som är size-zero nu av naturen, kanske inte kan gå upp mer eller så, inte heller er som faktiskt lider av anorexi eller liknande. Det jag bara inte tycker är rätt är att man skapar detta behovet hos människor som inte har det naturligt eller inte är där innan.

Titta er själva i spegeln och tänk på dom sakerna som gör er till er, och det som ni tycker om själva. Framhäv det som är bra och det som ni tycker om. Då kommer andra också tycka om er.
Bara så ni vet, ni är förjäkla snygga allihopa! =)



Dagens låt.

Martin K ft. Rob Allen - Echo

Stuck on you.

Hej mina vänner.
Hann inte skriva idag innan jag åkte på jobb intervjuen. Det blev lite sådär hastigt där.. Som vanligt var ju någon väldigt trött.
Men det verkar som om jag fick jobbet, så börjar på måndag och går bredvid..
Men egentligen vill jag göra något annat, vill inte gå tillbaka och börja trampa i samma träsk igen. Jag har ju trots allt hittat något jag verkligen tycker om.
Men ska ha detta jobb ett tag, eller så länge iallafall. Ska sätta mig direkt och söka efter nya jobb.

Vet ni vad jag gjort mer idag då?
Varit och pratar med folk på lite olika gym här i Borås. Någon ska börja träna.. Kommer ju gå i taket annars nu när jag inte kan rida längre. Tror jag hittat ett ställe jag ska börja på, men inte riktigt bestämt mig än. Det ska iallafall bli riktigt roligt att börja komma igång igen. Ser ju riktigt fram emot första träningspasset!

Men vad händer för kul nu då?
Ska äta lite, sen ska jag till stallet och rida lite. Sen får jag se vad det blir, eventuellt så har jag en ganska bra plan inför kvällen men vi får se. Hörs lite senare! Kram kram

Just love them.

Eftersom jag lever för skor av olika sorter (ni kommer märka vilka typer jag dras till mest ganska snart) så ska jag börja tipsa er om lite snygga skor (iallafall som jag tycker är snygga...)
Idag här vi första paret här..

Nelly 399kr.

Mot stallet.

Nu har jag suttit här en bra stund och kikat omkring så nu är det dags att göra lite nytta. Vad är då nytta?
Jo jag ska iallafall åka till min lill Goodie, vi har ju faktiskt börjat nedräkningen av dagar tillsammans.. På söndag är jag bara ägare till honom, inte ryttare..
Eller egentligen är det ju mamma som är ägare till honom, men vem bryr sig om detaljer?
Så vi hörs lite senare igen, kan garantera att nu när jag är hemma igen ska jag börja uppdatera min blogg lite oftare igen!
Kram

Dagens låt.

Rock city - You are
 

Dagens låt.

Akon - Be with you
 

It´s never the end.

Jag har fått frågan nu tusen gånger, så till er som undrar nu då..

Varför sa jag upp mig från 3 Acton?

Jo, såhär är det:
Vi jobbar sju dagar i veckan, minst 8 timmar om dagen. Finns kanske vissa undantag.. Vi reser sverige runt och bor på hotell. Åh, lyxigt tänker ni!?
Det är roligt första veckan, kanske två veckor. Ser hotellet prince philip i Skärholmen som mitt andra hem faktiskt. Där trivdes jag jättebra. Men man saknar alla mer normala saker, som att kunna åka och träna och rida framför allt. Umgås med mina vänner (även om jag fått jätte många nya som jag vet att jag kommer hålla bra kontakt med även nu efter att jag kommit hem..) och vara en del av allt som händer i deras liv, inte bara över telefon.
Dessutom när man kommer hem till hotellen så känner man inte att man är i sitt hem utan man är fortfarande på jobbet. Man lever jobb, dygnet runt.
Jag älskar verkligen det jobbet. Jag längtar redan tillbaka och jag har bara varit hemma några timmar. Men har också en del ouppklarade saker hemma som måste lösas. Bland annat min Goodie, men eftersom han åker redan på söndag så..
Sen var det ju detta med min sjukskrivning och trötthet, jag ville väl inte tro det men jag blir inte helt bra. Eller den där förbaskade tröttheten sitter i än. Jag är ju faktiskt bara 21 och känns som att det är för tidigt att känna sig för trött för att kunna jobba?
Bättre att ta en längre paus, för det finns faktiskt ingeting som säger att jag inte kommer ringa min coach igen och känna mig sjukt taggad över att stå på ÖB mitt ute i skogen med ett hundratal människor som går in och handlar och ändå sälja en 5 st.. minst!
Jag vet att den gnistan finns där för jag lovar er, att jobba som försäljare är sjukt kul! Så länge du är tävlingsmänniska så kommer du älska det.
Dom som känner mig vet att jag är en ganska sjuk sådan..
Att ta detta jobbet var det bästa jag kunde göra, jag vet att alla tvivlade så på att jag skulle kunna sälja. Men vet ni, jag har inte behövt ljuga en enda gång och det har faktiskt gått bra stundtals. Inte det sista kanske, men anledningen till det förstår ni kanske nu..
Jag har bevisat för både mig själv och andra att jag nu faktiskt är en helt ok säljare, och bättre ska jag bli. Jag har hittat något jag tycker om i mitt liv, som jag aldrig hade kunnat tro innan. Så jag kan garantera, att se mig som säljare kommer ni få göra en hel del framöver..

Jag är alltså hemma nu, ligger i min säng och lyssnar på musik. Tänker också på stackars sara som står ensam nere i skåne. Vad jag saknar dig!
Vi har haft sjukt roligt dom tre sista dagarna. Kunde inte avslutat på ett bättre sätt!


Grabbarna bus.

Ja nu blev jag tvungen att ta en liten paus från jobbet. Bara två minuter, så man orkar köra allt nu sista dagen och dom allra sista timmarna.

Vilka dagar jag och sara haft, vi kan nog aldrig ha tråkigt ihop..

Igår fick vi ju såntdär ryck igen och bjöd upp lite trevliga kompisar till oss. Kan ju varit kanske för att vi bara ville visa vilka lyxiga hotell man får bo på när man jobbar på 3 action..
Tre stycken trevliga vänner, och oj vad kul vi hade.. Sara hade nog dock roligaste, skratta ju nästan så hon grät ibland stackarn. Men jag det var ju precis det jag misstänkte, därför jag bjöd dit dom.
En stund senare efter att mina vänner och saras nya vänner hade dragit så fick vi för oss att göra något lite annorlunda... Varför inte ta tag i dendär inventeringen tänkte vi?
Men det är så himla tråkigt att inventera, så vi lyxade till det hela genom att göra inventeringen med våran favoritlåt, i badet! Som vi skratta, och som vi kommer skratta när vi ser filmen vi spelat in på det. Med skum och grejs överallt, och ni behöver inte oroa er. Inget blev förstört under filmens inspelning. Ingen blev heller speciellt skadad, inte värre än vanligt menar jag..

Vad jag kommer sakna alla våra infalls grejer vi får för oss.

Men det kommer snart bli fler sådanna här roliga minnen.

Imorse var vi uppe tidigt och skulle göra den riktiga inventeringen, jag led nästan med sara över hur trött jag själv var och hur hon förmodligen tänkte GÅ UPP NU DÅ DIN J*KLA LATMASK..
Där är vi helt enkelt inte lika, en annan tycker det är det bästa som finns att snooza hur länge som helst medans någon flyger upp ur sängen såfort hon hör ett litet pip.. "Det är bara att bestämma sig..." Förklarar hon för en något tröttare Jenny..
Jo men visst, om man inte vill bestämma sig då? Utan hellre helt enkelt har viljan att bara ligga kvar i sängen och sova? Jag menar, min coach säger ju att så länge man har viljan så går det att göra och komma precis hur långt som helst. JAG HAR VILJAN ATT SOVA...

Nej nu ska jag fortsätta jobba. Nu har jag viljan att sälja riktigt bra idag, så nu får ni vänta med en uppdatering tills ikväll.

Kram kram

Dagens låt.

The Dream Feat. Mariah Carey - My Love

Stranger.

Min födelsedag är över för flera timmar sen och jag hade rätt, det blev den värsta födelsedagen någonsin..

Precis vid tolvslget där så fick jag lite sång och sådär utav Fredrik, Englund och Frida. Bara så ni vet så var det det absolut bästa på hela dagen, tack!

Jag gick sen och la mig och försökt sova, vilket gick sådär. Men det gick, med musik i öronen och lampan tänd. Snacka om att känna sig ensam..
Vilket fall, var det upp tidigt som gällde, packade ihop allt med tanke på att jag var tvungen att checka ut på morgonen. Packade in en liten mobillåda i bilen och åkte till Huddinge, the big city.. förort snarare.. Hemska ställe.

Stod på detdär jäkla (förlåt) stället hur länge som helst, helt själv! Så fort jag ens gick på toa var det bara att paka ner datorn och iväg med lådan. Som förövrigt väger bly, även om det faktiskt går på hjul.. hmm
Tillslut kunde jag äntligen åka (endast 2 snatterier idag i denna trevliga lilla butik...)
Tillbaka till hotellet, ett sista hejdå.. Skärholmen och hotellet där är som mitt andra hem, Jenny är som min extra mamma. Åh vad jag kommer sakna dina smootihes!

Jaja man kanske får se denna entren någon mer gång ändå, man vet ju faktiskt aldrig..
Sen var det näsan åt Göteborg som gällde, lång och jobbig biltur. Men livade upp stämmningen lite genom att leka lite med alla telenorare som var ute och körde. Eller nej förlåt, inte lekte.. Mer bara iaktog..
Jaja efter ett par timmar bestämde jag mig iallafall för att åka till hotellet i Göteborg än att stanna hemma i Borås över natten. Var ju ändå mest för att jag hade velat träna, men min träning för Conrad är ändå helt körd. Alltså jag tror inte någon förstår vilken dröm det är att få träna för honom. Fotbolls människor, vi kan jämföra det med att ni skulle få en privat träning av självaste David Beckham. Inte helt fel kanske?
Jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag hade (nästan) kunnat döda för dendär platsen.. Jaja, som sagt nu är den som bortblåst..
Väl i göteborg kom Sara och mötte mig och fick äntligen lite pack och bär hjälp, ont i rygg och nacke idag så det bara skriker om det. och vet ni vad? Jag fick min första födelsedags present på hela dagen :) Att få träffa Sara igen liksom, bara det.. Åh vad jag kommer sakna jobba med dig!
Next: Sov!


Idag var vi uppe mycket tidigt och var tidiga till location. Haft en väldigt bra dag och avslutade kvällen med lite film och god kvällsmat. Mys!
Ska ta ett bad snart, om ändå bara min bill kunde blir klar snart, det är ett evigt skrubbande på den där människan ska ni veta. jösses! Men det är väl också därför hon alltid är så ren och fin ;D



Hehe neni, nu ska jag hoppa i och bada..
Hörs imorgon vänner. Natti natti

21 års dagen.

Ja då var den här!
Grattis till mig själv! :D
Tillochmed fått fin sång och allt, sms och hela köret.. Facebook är ju dock lite drygt måste jag säga, likså msn.. Ni vet ju vart jag finns!
Jag menar, med tanke på att detta förmodligen kommer bli den värsta födelsedagen jag någonsin haft så känns det som jag behöver lite uppmuntran! Haha, jag ska iallafall få komma hem en sväng imorgon! Aldrig helt fel.

Men nu ska jag sova, måste ladda inför stora Jenny-dagen.. Eller lilla, eller ja.. Dags att tänka på refrängen nu iaf.

Kram kram


Haha, ja jösses..

All by myself.

Hej vänner.

Just nu står jag i Huddinge centrum och jobbar, inte en människa har i princip gått förbi sen jag börjat. Men bara att bita ihop!
Dessutom står jag helt själv idag med tanke på att min kollega är sjuk..
Så extremt tråkigt och omotiverande att stå här, får försöka tänka på positiva saker nu. Så som att jag fyller 21 om några timmar!
Fast föresten, det kanske inte alls är postivt?

Nog om det vi hörs senare!

You make her famous..

Hon har gjort det igen..

Man vill ju inte se ut som Linda Rosing och dom andra bimbosarna, fast det kanske jag redan gör..?! Fast aja det blir ju lite jobbigt. Då får jag färga håret brunt..

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Jag tycker hon är lite rolig ändå, jag lovar att hon är smartare när håller på som hon gör än vad hon verkar vara ibland.. Tjejen blir ju intressant just bara pga sin ärlighet..
Sen detdär med smartheten lyser dock inte igenom i alla kommentarer kanske, jag menar för att bli bimbo måste man ha rätt hårfärg tydligen.. Ja, man ska väl lära sig något nytt varje dag! Tack Alexandra, jag har vad som krävs..  jag kanske dock borde börja jobba på attityden nu... hmm.


Kissies

Dagens låt.

Pussycat Dolls - Top Of The World
 

Dagens låt.

Teairra Mari - Holla

Dagens låt.

Ciara Feat. Young Jeezy - Never Ever

Let the game begin.

Jag har nu haft ett par ganska hektiska dagar så därför har ni blivit lite lidande mina kära läsare. Men jag har absolut inte glömt av er.. Vart ska jag börja?

Som sagt, är i stockholm än och på söndag (på självaste Jenny-dagen, alltså min födelsedag) så ska jag åka ner till göteborg och jobba där 3 hela dagar. Sen åker jag till Malmö en dag ocg vet ni vart jag ska sen?
Hem till självaste Borås, denna gång är jag faktiskt inte ens ledig..
Jag har sagt upp mig från 3, efter 4 månader ute på vift..
Men jag har också pratat med coachen och förhoppningsvis kommer jag tillbaka om några månader när jag tagit igen mig lite. Om jag ska vara helt ärlig så längtar jag mest tills dess.
Jag ska nu hem och ta tag i mitt liv litegrann.
Mer då?
Jo min häst är härmed utlånad, han ska till Götene från och med nästa helg. Känns både jättekul och verkligen skit dåligt. Vet att det kommer bli jätte bra, men ville så gärna att sofia skulle ha honom. Men eftersom hennes försäljning av ponnyn går lite trögt och jag faktiskt behöver få iväg honom ganska snart så.. Får det tyvär bli såhär!
Det värsta av allt är att jag fått erbjudande att vara med och träna för Conrad Schumacher nästa fredag men kommer inte kunna göra det nu pga att jag inte fick komma hem fören på torsdag. Så grymt tråkigt! Min största dröm sen jag visste vem han var, trodde dock aldrig jag skulle få den möjligheten. Nu bara fanns den där och jag kunde inte ta den.. Om jag ska vara helt ärlig känns det förjävligt rent ut sagt. (Förlåt för ordvalet...)

Jaja, bit ihop eller bryt ihop som någon mycket vis man sagt åt mig.. sisådär hundra gånger.

Men vet ni vad? Jag ska passa på att gå ner och träna här på hotellet, sen ska jag lägga mig framför tv:n och kolla på Let´s dance.

Vem/vilka hejjar ni på?

)




 


Empty.

Hej vänner.

Nu har ni blivit lite dåligt uppdaterade av mig igen..

Men jag kan berätta att jag är i huvudstaden nu igen och jobbar och står i. Ni är väl vana vid det här laget att jag flänger runt lite och ni får ju faktiskt nästan följa med mig runt halva sverige också så..
Ska dock bli lite bättre på att uppdatera med bilder så fort min kamera börjat fungera på mobilen. Dock kommer jag inte kunna lämna in den fören jag kommer hem nästa gång.. Vilket inte blir fören i Februari så ni lär få vänta tyvär.

Jaja tåg upp i söndags till sthlm alltså.
Tog ynka 6.5 timma pga SJ.. Så sjukt trött på att åka med dom, aldrig att man kommer i tid då. När man dessutom bytt tåg ett antal gånger och suttit där ett tag så blir man ännumer trött. Dessutom hann allting laddas ur, båda mobiler (som var helt fullladdade när jag åkte..) datorn och ja, precis allting.
Sista timmen var en riktig pina.

Men underhöll mig så gott jag kunde... Soova är heller aldrig fel liksom.
I Stockholm stog micke och väntade på mig (stackarn) körde mig sen direkt till Clarion hotel Sign. Kan ju lova att när jag utnyttjar alla frinätter så är det ingen tvekan om att det blir på det hotellet och sviten. Då kommer jag må gott sen..
Denna lyx varade i ynka 7 timmar sen fick jag packa ihop och åka och jobba.
Mitt favorit ställe dessutom, Fältöversten på östermalm.. Jippi!
Jag har ju nämnt vad jag tycker om stockholmare innan om just på östermalm är dom väl så att säga värst av alla..
Bara göra det bästa av situationen I guess. Gått ändå helt okej, sista dagen där imorgon.

Men men, nu över till helt andra saker..
Jag har fått reda på en sak, eller vetat om det ett tag. Men det är iaf en händelse som gjort mig riktigt besviken.. Eller inte egentligen händelsen som gjorde mig besviken utan mest det efteråt..
Jag avskyr verkligen när männsikor inte berättar sanningen för mig, speciellt om det gäller mina kompisar. Jag bara väntar på att du ska själv ringa och ta tag i det. Men just nu känns det som det kvittar, verkligen besviken..
Fått mig att ändra mina 2009 planer ganska rejält, tills vidare iallafall.

Eftersom jag då inte hade några nyårslöften (ärligt talat så missade jag i stort sett hela nyår, med tanke på att jag missade tolvslaget..00.03 insåg vi att tolvslaget redan varit hehe, men som sagt hade grymt kul ändå) men istället nu då så ska jag skriva upp planerna för 2009, så får vi se hur mycket jag lyckas få gjort när även detta året går mot sitt slut..

- Lyckas med mitt nuvarande jobb såpass bra att min coach låter mig stå i Ullared.. JAG SKA LYCKAS
- Åka ner till Rhodos/Kreta (Grekland) och jobba iallafall en månad. Du och jag Martina :)
- Börja träna Goodie igen Det jag ser fram emot mest..
- Försöka bestämma mig för vad jag faktsikt skulle vilja göra efter detta jobb.. lycka till...
- Flytta? Stort frågetecken där..

Men nej, nu undrar micke vart jag tagit vägen.. Jag ska gå ner och äta med alla dom andra nu.
Men men vi hörs vänner.
Kram J


-

Karlskrona.

Just typiskt mig att åka på en dunderförkyldning nu när jag äntligen börjat jobba igen..

Förövrigt är jag nu i Karlskrona, jobbar med en jätte trevlig och duktig tjej som heter Jennifer (tillochmed fint namn..;)).. Har dock varit lite seg dom senaste dagarna, varit med om lite underliga saker också. Men jag reder ut det! Tror jag iallafall, vilket fall så idag åker jag vidare till huvudstaden. Ska på Clarion hotell sign eller vad det nu heter, dock bara en natt. Men hört att det är lite sådär halv lyxigt där så jag blev ändå inte jätte ledsen över att få åka tillbaka till sthlm igen.
Endast en vecka kvar till min födelsedag så kommer alltså fira min 21års dag i Sthlm och Huddinge. Känns väl kanske mindre roligt att inte få vara hemma då men men. Bara att göra det bästa av situationen, får tänka på alla människor som inte kan fira sin födelsedag överhuvudtaget. Then I'm the lucky one..

Men dags att fortsätta jobba nu, för står fatiskt och jobbar just precis nu.. Eller ja, det är inte en människa här så finns inte så mycket att göra.
Men ni får ha en underbar dag allesammans. Vi lär höras av lite senare, det väntas nämligen en 5 timmar lång tågresa för min del.. Ni förstår min överdrivna lycka över denna resa.. Helt ensam, med min stackars dator..
Kram kram


Whole new beginning.

Hade ni det bra på nyår vänner?
Min nyår kan nog varit en av dom bästa. Hade verkligen jättekul! Tack Simon och Frederik!

Vet ni vad då?
Jag glömde kameran hemma så allt jag har är lite bilder från väldigt tidigt på dagen..

Här har ni nyårsfrillen iallafall ;) hehe..

Mer än såhär blir det inte just nu, får se om jag får tag på några andra kort..

Förövrigt, vad har ni för nyårslöften?
Jag lyckas aldrig komma på några bra, så blev inget löfte detta året heller..

Sitter på tåget till Karlskrona nu, ska jobba där tills på söndag. Måste byta tåg nu så får uppdatera igen lite senare.
Kram så länge

RSS 2.0