Very first time.

Tråkig jag börjar bli med dethär bloggandet.. Men som man alltid säger (tomma löften) så ska det bli ändring på detta! ;)
Sen sist vad har egentligen snurrat omkring i mitt lilla huvud? och vad har jag haft för mig hela dagarna?
Bra fråga, den korta versionen är den ni får ta del av.. Om ni inte är väldigt speciella då kanske..
Hehe ne men jag har väl inte gjort så mycket, shoppat en del dom senaste dagarna.. Inte så bra kanske, men det blir gärna så!
Igår åkte jag och Martina in vid två och åt mat på Thai-silk. Det var bra länge sen nu, men som vanligt längtar jag bara tills jag får gå och ta av frukten.. Typiskt mig, men det var gott faktiskt.
Sen gick vi omkring och kika lite, och det kan ju bara sluta på ett sätt. Riktigt illa!
Blev förälskad i en vår jacka, vilket jag egentligen behövde kanske men inte priset. Va iaf ett helt ganska nytt märke som heter Gestuz,(som förövrigt har massa mer fina saker) det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Så nu ligger den fínt i min fåtölj här jämte! ;)
Mitt när minne är inge vidare faktiskt, så jag vet inte vad som hände mer igår.. Förmodligen inte så mycket!
Idag bestämde vi oss för att åka till Göteborg och kika. Inte köpt någonting, absolut ingeting. Besvikelsen var stor! Så åkte in till stan och inhandla en västa från Friis & Co, som lite tröst sådär! ;)
Fick ju givetvis lite sådär panikartat åka till apoteket med och köpa såndär äcklig tvål man måste tvätta sig med inför en operation. People, ni vet inte hur det är att vara kliniskt rena fören ni tvättat er med sånt! Det är ju nästan som om man blänker efteråt! Jag som annars gillar att vara lite sådär halv skitig.. eller kanske inte men kunde varit så!?
Jaja nu är det nära iaf, och denna gången är det enda som kommer upp i huvudet  Ne, nu jävlar ska det bli bra! Förra gången var jag mer livrädd ungefär.. Men nu känns det som om jag vet mer och sådär, börjar få in vanan nu av att åka till detdär skitstället hehe. Jaja vilket fall, nu ska jag iväg snart så nu tänker jag inte skriva mer!
Kram på er.


Breathless.

Klockan är alldeles för mycket och jag sitter fortfarande här, såg på en film och efter det klickade jag runt lite och hittade film från SM:et i somras i dressyr då givetvis..
Vad besviken jag blev! Jag menar titta på Lussan och Isidor. Jo sure, superfin häst och så men hon kom ändå trea och hennes kür var långt ifrån så bra som hon fick poäng för. Plus att det enda hon red på var stången. Kan ju säga att går igenom att man ska ta bort stången så lär vi inte få se dom mer iaf! Tråkigt.
 

Och ja, Briar?! Vilken hingst, men ärligt.. Så duktig är han inte. Han gör det han ska och han gör det bra, men i princip hela travprogramet är det slött och oengagerat. Passagen och piaffen är långt ifrån perfekt, kolla bakbenen nästa gång...?!
Stor besvikelse måste jag säga.. Han ska ändå vara den bästa dressyrhingsten i hela världen?


Men nu är kl snart tre och jag borde verkligen sova, men är ju inte ens trött.. Ska upp om bara några timmar med och köra mamma. Sen ska Goodie få nya skor, kl 9 för att vara exakt. Så lär ju åka upp en stund tidigare. Bara att sko min häst nu kommer kosta skjortan ju :P Bortskämda häst! ;)
Han ska få någon special sko som stackars jessica ska tillverka. Vi har verkligen fått tag på den bästa hovslagaren här. Så letar du efter en ny, tycker jag du ska ringa henne! Henne har vi att tacka mycket för!

Nog om fyrbenta havremoppar! Över till något helt annat och mycket mer intressant (inte). Vad har hänt idag? I princip ingeting, tränat spinning faktiskt. Oj va trött man var... =/ Lagat lite mat, kollat på filmer (bland annat posiedon, som jag älskar) och fått träffa min kära vän Martina. Ni är förövrigt galna som går ut och sätter er vid almenäs en dag som denna och grillar. Hehe bara ni som kan komma på något sånt! Jag kom på själv att jag inte kunde följa med för kan verkligen inte bli sjuk nu före operationen. Då måste dom skjuta fram den, och jag tänker inte vänta en timma mer än nödvändigt! Nu ska jag få dethär gjort, så jag kan börja träna och tävla på allvar igen! Åh jag vet precis hur vi ska lägga upp det. 2009 here we come! Och då får ni passa er! Sofia får tävla iår istället för mig!
Förövrigt har jag äntligen beställt dendär boken jag nämnt innan Från groda till prins så nu har jag något att göra på sjukhuset. Bara en Mp3 som behövs nu med, min är helt konstigt! Då vet ni!

Finns en del annat jag skulle kunna skriva om, men jag är inte säker på faktiskt om jag orkar bry mig... Inte just nu iaf! Det löser sig ändå.. Men det var sista gången nu iaf!


Någon som kan komma och berätta en godnattsga för mig så jag somnar snart? Martina du brukar väl vara bra på sådant?;)
Nej, nu får jag skärpa mig, måste vara pigg imorgon ju! Lär jag ju inte vara nu ändå men men..
Hoppas ni nanar gott!
Kram kram

You want more.

Ja vad ska man säga?
Irriterande dag idag faktiskt.. Men det ska ni väl slippa att höra om! Berättar om gårdagen först istället!
Började kvällen hos mig, (va nära på att bli ännu en grymt misslyckad utekväll) riktigt trevligt hade vi. Bara jag Tina och martina. Efter många om och men bar det av med taxi in till stan. Hur svårt är det med all ny teknologi att hitta hem till mig för en taxi? Jaja, vad ska man säga.. Tillslut var taxin här iaf!
Väl inne gick vi först till Swing. Kul att träffa en del, men alltså ärligt. Egentligen är det ju 20 på swing på lördagar. Nog för att dom gärna får släppa in 18åringar, Men hälften av dom var ju 16 och under. Så sofia och sofie, vill ni följa med nästa gång?;)
Vi drog iaf vidare, och tack vare Tobias hamnade vi på VIP listan till xoy. Ganska skönt att slippa kön. Plus att varken Martina eller Tina egentligen fick gå in.. Men det löste ju sig då!
Riktigt mycket folk på xoy med, men gjorde inte mig något. Jag blev kvar på xoy och Tina och martina drog(!) :P Hade faktiskt en riktigt trevlig kväll igår! Det tackar man för :)
Nästa helg blir det väldigt lugnt för mig igen, kan ju inte gärna komma bakis till sahlgrenska! Inte för att jag brukar bli bakis heller men ändå..

Vaknade ganska sent idag, vid två tiden och sen dess har jag inte gjort något vettigt alls. Ska ut och gå nu strax var det tänkt däremot! Ska bli skönt det iaf. Hälsa på min Goodie också.

Satt och läst en ganska intressant sak på aftonbladet.se innan, att en satellit är påväg att krascha. Inom en månad ska den tydligen ha "slagit ner". Helt sanslöst egentligen, med tanke på att dom inte har en aning om vart den kommer att krascha. Stor som en minibuss, tänk när den kommer in i jordens dragningskraft och slår ner... Aj säger jag till dig som står i vägen. Får hoppas att den slåt ner i havet som dom andra innan har gjort. Annars är det hyffsat kört! ;P
Nu ska man inte sitta och tänka på sådant, solen skiner ju ute.. nästan.. den gjorde iaf innan. Nej nu ska jag gå.
Ha det bra allihopa.
Kram på er!

Dagens låt.

Asia Cruise - Selfish
http://www.youtube.com/watch?v=YVr2qcV-afE&feature=related

You don't even know how very special you are.

Lång dag igår, mycket som hände och sådär.. Så får väl se om ni orkar läsa. Men ni som brukar läsa är väl ganska vana nu förhoppningsvis så, Hang on!
Min dag börja faktiskt ganska tidigt, för att vara en ledig fredag. Kl 9 - Upp och sprang, sen hem duscha snabbt. Efter det bar det iväg in till stan.Skulle hämta alla mina skor som var på omklackning, skulle även haft några av dom i helgen. Men så kommer man dit, stängt pga sjukdom! Jaha vad ledsen jag blir, då får jag köpa nya skor då! Eftersom det med nya skor är lite av ett beronde för mig så var jag inte direkt gråtfärdigt ;) Inget skulle få förstöra denna kvällen inte!
Jaja innan dess blev jag tvungen att åka till chefen (carina) och lämna mitt nya sjukintyg och prata lite och sådär. Pratade bland annat om att jag kanske ska ut till alla enheter och föreläsa om min situation hemma. Inte alla som vet hur det ligger till, men kan ju berätta att jag är den enda i världen som har två bröder med ett syndom som heter aaskogssyndrom. Båda mina bröder är gravt utvecklingsstörda. Nu tänker du som inte visste om detta att Nej, men stackars dom och dig?! Man vet inte riktigt vad man ska säga, men nu ska jag hjälpa er med eran osäkerhet och säga att jag haft tur. Jag lovar att man har helt andra synpunkter och värderingar på livet tack vare dom. Jag har lärt mig otroligt mycket, inget vanligt som syns på mig kanske.. Men sånt som jag tänker och funderar över! Jag älskar min bröder över allt annat! Dom är bäst, lite krävande ibland kanske :P men helt underbara!
Vilket fall, Carina ville att jag skulle ut på alla boenden och föreläsa om min situation och saker som personalen kanske inte tänker på att dom gör eller säger. Ett exempel min storebror är besatt av mat, man måste nog känna han för att förstå hur besatt han är. Men han skulle kunna äta tills han spydde och sen äta igen. Det finns helt enkelt ingen spärr. Vad är den vanligaste kommentaren man möta av när man träffar människor och han börjar prata om mat? Jo givetvis Nämen lilla vännen får du igen mat hemma?! Sen flinar dom lite för att dom vet om hur han är, men måste ändå vräka ur sig en sådan opassande kommentar.. Klart han får mat, han äter som en hel häst. Men han får inte mat jämt som han egentligen hade velat.
Jaja sådanna saker som kanske andra människor inte tänker sig för när dom säger. Men tänker man efter så är det ganska onödigt. Finns massvis med saker och prata om men det kan jag skriva mer om en annan gång.
I vilket fall, efter ca en timma kom jag därifrån. Då hade jag lite tid påmig innan martina och tina kom till stan. Så han köpa ett par skor, röda så klart ;) Mitt andra par, men men!
Sen bar det iväg till systemet och handlades lite.. Efter detta var det raka vägen till Goodie och säga hejsan till honom. Stackan har blivit helt besatt av att jag kommer och hälsar på han. Älskar dig Goodie, skulle kunna göra vad som helst för den hästen! Svårt att tro tänker ni, men det är väldigt sant!

Hem, duscha och göra sig iordning. Sen kom Martina och Tina och vi satt och tjata och drack lite. Jag drack dock bara vatten men det va gott det med! Pratade gamla minnen och lyssnade på musik.

Sen bar det av, in till stan och hämta Tinas Simon, sen raka vägen till Göteborg. Riktigt snuskväder hela vägen, såg knappt ut. Men vi kom fram hela och glada (förutom martinas skoskav) ;).. Ja, nu var vi helt plötsligt bara tre igen,och den stora frågan kom upp.. Vart ska vi?
Ingen som kunde bestämma sig, så vi stog väl i princip och bara väntade, tills någon kom som sen förstörde hela kvällen.. Jag vet inte varför du ska förstöra för mina kompisar med nu, men antar att du inte såg det så. Vet att du sitter och läser detta så kanske mindre kul. Men i vilket fall sluta det med att vi inte kunde gå in någonstans. Jag förstår inte hur du tänker ibland faktiskt!
Men faktiskt, så letade Jenny upp nya vänner stundtals iaf! Eller nya och nya men riktigt trevligt faktiskt! :) Men kom aldrig in på något ställe som sagt, så ganska misslyckad kväll. För min del gjorde det ju inte så mycket. Körde ju ändå så.
Vid tre bestämde vi oss för att åka hem, när Martina hade diskuterat klart med sina nya vänner. Från kalmar och allt vad det var. Trevliga prickar, eller roliga snarare...
Skjutsade hem några till Angered vars kväll också hade skitit sig. Ingen bra dag igår helt enkelt. Så var hemma i natt strax efter kl 5. Somnade på hmm, två sekunder?
Vaknade idag av att pappa kom hem vid halv två tiden. Då var det handbolls matchen ju! Norge - Sverige, ni som såg den förstår vad jag menar med riktigt rysare! Älskar handboll efter den matchen! Men det sluta med vinst för Sverige kan jag ju säga till er som missa den.

Ikväll nu då? Jo nu ska ni får höra, jag har planerat denna mycket bra. Har dock ett antal alternativ att välja mellan. Men ser ut som det blir förfest hos mig, sen in till stan. Den stora frågan där inne är ju bara xoy eller swing?! Men det är sånt som märks sen.
Nej, nu ska jag lägga av med att skriva och ta upp eran tid. Men ska ni ut här ikväll så kanske vi ses. Inte troligt men men! ;)
Ha en bra dag!
Kram J.
image52
Jag och min älskade lillebror för ett par år sen! :)

Dagens låt.

Taio cruz - come on girl
http://www.youtube.com/watch?v=5QCT5xXNbR0

Dagens låt.

Ray J Ft Yung Berg - Sexy,Can I
http://www.youtube.com/watch?v=NamAzVrsAuk

Dagens låt.

Kanye West ft R.Kelly - Flashing Lights Remix
http://www.youtube.com/watch?v=AS0w1ffYb7w

Brand new day.

Ny dag för er som inte redan märkt det..
Min började tidigt, med väldigt få timmars sömn.. Upp och hoppa, Sahlgrenska here we come. Fick komma in ganska fort och kan säga att mina förväntningar var verkligen inte höga. Tur det eftersom att operationen kommer bli av. Jag har tänkt på dig Jenny. Var det första han sa, jag är nog en såndär patient ingen vill ha egentligen.. Måste "rensa" andras skit och misstag! Han var ganska bekymrad Ola faktiskt. Men men nu ska jag träna tills nästa vecka så lägg jag in och kommer aldrig mer hem. Jodå, det går nog bra! :)
Sen gick jag och mamma och fika lite, satt och pratade en ganska bra stund. Skönt att få lätta lite på hjärtat ibland. Ibland är du faktiskt världens bästa mamma! Tror jag gjorde dig lite ledsen dock, över att jag inte berättat dethär tidigare.. Men nu vet du! :)
Sen körde vi fort som tusan hem (nästan iaf) och åkte direkt och solade. Hur skönt som helst, då glömmer man det jobbiga vinterrusket!
Efter detta gick vi och åt på den där Taco-resturangen, mycket gott kan jag lova. Där hände det en liten, vad ska man kalla det? Incident.. Sitter och flinar lite åt det än faktiskt..
Satte sig två killar i 25-30års åldern jämte oss dom satt väl och prata på. Oundvikligt så råka både jag och mamma lägga märke till att dom prata om hästtjejer...
"Ja men du vet han har blivit helt konstig sen han träffa dendär jäkla häst-tjejen, jag ringde han häromdagen tror du inte den jäveln står och säger att han mockar skit? Jag menar vad fan tänker han med?!"
Lustigt att vi hästtjejer har sådant inflytande på killar som vi träffar ;) Nej, men det finns undantag. Men oj vad mycket pluspoäng ni kan plocka där killar. Lovar att dom killarna kommer göra precis samma sak om dom träffar en häst-tjej och blir riktigt kära!
Jag och mamma kunde inte hålla oss och brast ut i gapskratt, och mamma dum som hon är säger "förlåt, men vi ska upp och mocka nu.. nu vill inte byta plats eller?;)" Pinsamt tyckte dom stackarna hehe jaja så kan det gå. Kanske ska vara tyst nästa gång man sitter på en resturang med massa människor runt omkring?! litet tips bara, för eran skull hehe.

Jaja vilket fall maten var slut och det roliga över. Då var det goodie som gällde, ut och gå lite med han sen hem.. och så givetvis fastna jag här. Mitt i alltihop ringer Martina, hon är hemma och sugen nu! Passa er ;)
Nej nu ska jag vara social med Majken, ses och hörs!
Ha det gött!
Kram J.

You got to love him.

Idag har jag mamma och Goodie varit på Åby hästklinik. Blir lika sugen på varje gång och åka och kolla på trav när man ser banan där, och hästarna som tränar.
I vilket fall, min stackars Goodie var inte helt bra än men dom vet väl vad det är som ska göras nu så. Han och jag får fortsätta våran vila några veckor till. Jag håller med dig goodie, det är förjäkligt! Men men inte mycket vi kan göra. Måste säga att jag är väldigt farcinerad över Goodies röntgen bilder, tänk att något så smalt och litet kan hålla upp så tunga kroppar. Viserligen med hjälp av muskler och så men ändå.


Jaja nog om det, sånt behöver man inte gå och bekymra sig över just nu. Finns ju så att säga ganska mycket värre saker att fundera över, och bättre naturligtvis! Medans vi är hemma i våra sköna varma hus och mjuka, sköna sängar så pågår det en hel del runt omkring oss. Titta på tillexempel skådespelaren Heath Ledger! Avgudar honom verkligen. Orättvist att han så ung ska avlida. Men man vet ju än så länge inte hur hans död uppstått så ska inte säga för mycket.
Sen är det ju det viktigaste av allt nu då, min älskade vän Martina sitter nu på flygplatsen och ska åka hem! Jag kan inte beskriva med ord hur kul det ska bli att se dig igen! Även om jag och Tina klarat oss ganska bra själva;) Men vi har ju alltid varit tre st minst. Alltid vi tre! Ska bli så kul att ha dig hemma igen :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och äta lite och sådär. Sen blir det soffan med mamma och pappa för hela slanten!
Mysigt!
Ha det fint! Tjing ;)

Speechless.

Jag är nog människan med världens största otur just nu. Erbjudandet om ett bra och seriöst hästjobb tror jag aldrig skulle kunna komma igen.. Där man faktiskt får träna och tävla dressyr, inte bara göra alla dom tråkiga grejerna. Vem söker dressyrelev nu då om inte självaste Stefan Jansson.. Från vilket datum är platsen ledig? Jo men givetvis 1 Februari.. Snacka om att det kunde varit mitt livs största chans. Räcker väl att säga till alla er som är någorlunda häst intresserade att han tränar för Kyra kyrklund! Kyra! Fan ta min hand, fan ta borås lasarett (förlåt!) men.. jag vet inte vad jag ska säga. Tror ingen förstår hur gärna jag skulle vilja hålla på med dressyr, på en ännu högre nivå. Jag menar vart får man en bätte chans att utvecklas än hos Stefan? You have to love him, hans ryttarkänsla.. Det går inte beskriva med ord!
Det finns ju ett sätt....

Jag visste att jag inte skulle satt mig och kollat på lediga platser igen, kände det på mig..

Snacka om ultimat otur, fast klart jag och goodie har inte diskuterat detta han kanske inte vill bli mer fjoll-dressyrhäst än vad han redan är :P

image48

Dagens låt.

Janet Jackson - Feedback
http://www.youtube.com/watch?v=El14RymiMdc

Dagens låt.

Flo Rida Ft T-Pain - Low
http://www.youtube.com/watch?v=EKMt1L4cRTY&feature=related

Stronger.

Hur uppnår man det som ens föräldrar förväntar sig av en?
Hur gör man för att bli den perfekta dottern eller sonen?
Finns det verkligen något sätt man kan göra?

Jag vet inte, men jag tycker att hur man än gör så förväntas man göra det ännu bättre, inte alls eller göra något bäst som man helt enkelt inte ens har planerat att göra.!?
Ta som ett exempel vem har inte hört "Nej vi begär inget av dig, så länge du har kul och är lycklig så är det det enda som betyder något!" . Ja, men okej.. Jag tävlar och tränar (eller gjorde.. och kommer göra) men om jag för exempelvis missar en veckas träning eller två kanske, eller kanske 3 veckor. (När jag bestämt mig för att träna in en viss sak innan jag åker tillbaka till min tränare för att faktiskt visa att Jag kan det, vi kan det! )Ja då har man tröttnat och är en "dålig" människa. När det enda man försöker bevisa att man verkligen vill?! Men så kommer vi då till ens föräldrar, om dom håller på med något liknande kan det gå ett helt halvår utan att dom gör något!? Varför? Jo för dom har så mycket "föräldrar-saker" att genomföra.. Yeah right, vad? Sitta hemma framför Tv:n? Jovisst städa,jobba, ta hand om barn.. Men vi har också andra saker vi vill göra. Men när man inte lägger ner 110 procent av sin själ i något så är man inte tillräckligt seriös och fokuserad "då kan du lika gärna skita i alltihop, du kommer inte bli något ändå isåfall"  Jag trodde föräldrar va till för att stötta..
Eller som nu, inte nog med att man inte får göra det man älskar att göra och gjort varje dag dom senaste 8 åren?! Utan man får dra omkring på en hand som inte ens känns som sin egen.. och vad hör man "åk och ta hand om din jävla häst du skiter ju fan i allt annat än dig själv!" Ursäkta men sen när har jag någonsin skitit i min häst innan. Men vilken människa som helst måste väl förstå att om man gillar det man gör och inte kan utträtta någonting pga tillexempel en skada vem fasen går och tänker "Jaja men jag kan ju alltid göra en procent av det hela" Om du spelar golf och bryter armen inte fasen sitter du och putsar på golfklubborna, och tycker att detta kan jag ju åtminstone göra så länge.. Det är ju inte det som är roligt?! Det roliga är att träna och tävla och känna att man kanske någon gång kan komma upp till domdär förväntningarna som ni äldre satt upp så oskyldigt. Nästan genomskinligt faktiskt, men dom finns där i bakhuvudet på oss alla.. Hela tiden!
Jag skulle vilja vara en perfekt dotter för en dag och se om dom inte hade hittat nya saker att irritera sig på ändå..
Jag tror nog det, därför är jag van! :)
Långtråkig dag idag. Nu är det snart imorgon och snart dagen efter det. Imorgon ska jag och Goodie till Åby. Och kanske, kanske kan jag får rida nu i en och en halv vecka i skritt kanske iaf. Tills min operation.. Det får jag istället reda på, på Torsdag! Då kommer även Martina hem! Vi har saknat dig så mycket, så nu i helgen blir det fullt upp förmodligen (man får ju passa på). Ska se att vi hittar massa bus att göra medans du är hemma!

Clever-Jenny visade sig idag också. Åt lite middag (ytterst lite) och tänkte att jag ville ut och springa. Nästan en timma efter iochfösig. Men skulle aldrig gjort det, efter halva vägen fick man fruktansvärt ont i magen. Dum som man är träder envisheten som vanligt in och man fortsätter tills man slutfört det man börjat. Ja det skulle man inte gjort nej, och jag fick lida för det. Men äntligen har det börjat släppa.. Och det första man hör när man kommer hem "Va va det jag sa!?" Tack mamma, men du har inte sagt ett ord till mig på hela dagen mer än jenny du har telefon..
Jag antar att det är en mammas uppgift att säga så!
Föräldrar -suck- fast utan dom så vore man ju inte speciellt mycket heller så! Dom vet säkert bäst!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon bra film var det tänkt, så nu tänker jag sluta ett tråka ut er med långa inlägg för idag iaf! :)
Kram på er.
image45
Jag saknar bara alltihop med hela bilden!
image47
En sölig och ganska uttråkad Goodie! :) Du är mannen i mitt liv ;)

Soon it will be too late.

Nu är det sov dags för min del, och ville bara önska alla en god natt sömn! Snart helg och snart Martina! Galet är enda ordet jag kan tänka på när jag tänker på dom kommande tre veckorna!
Jaja sov så gott allihopa!
Kram kram :)


Dagens låt.

Takida - Curly Sue
http://www.youtube.com/watch?v=VmNJJ-QWeSk

You gonna miss me when I'm gone.

Vart är världen påväg egentligen? Vilken tidning man än bläddrar i så står det om vad kändisar gör och inte gör, och då är det allt mellan narkotikapåverkade stackars människor till självklart huvudämnet för dagen en stukad fot! Katastrof!
Varje dag nu i flera månader har det för exempelvis skrivits hej-vilt om stackars Britney. Det finns nog inga människor som undgått alla skriverier om henne. Herregud, människan kan inte ens gå ut och träffa en kompis och helt plötsligt så väntar hon barn med kompisen?!
Det stog för ett tag sen att en annan av dom såkallade "skandalkändisarna", Lindsay Lohan hade gått och skaffat sig en partner av motsatta könet.. Dagen efter dejtade hon Paris ex. Snacka om speed-dating, så otroligt trött på alltihop. Kan inte alla bara sluta läsa och farcineras av dethär, om det inte säljer måste dom ju tillslut lägga av med att lägga sig i andras liv. Jag menar det kommer ju att sluta likadant för alla kända personer om det ska hålla på såhär. En människa klarar omöjligt av att leva i ständig bevakning hela tiden, och hela tiden få höra om dom allra senaste skriverierna - som inte alltid är direkt smikrande...
Nu sitter du förmodligen och tänker antingen precis som jag eller tvärtemot "dom har skapat detta själva" till viss del ja, när dom gav sig in i det men tänk på dina misstag du gjort? Skulle du vilja att hela världen skulle få reda på det? Att göra misstag är mänskligt!
Och ni som istället tycker precis samma sak, men lik förbannat ändå måste sätta er och läsa igenom det nya skvallret om Britney (eller vem det nu är) det är ju det som gör att dom kan fortsätta skriva om det. Det är ju det som gör att alla paparazzifotograferna fortfarande får betalt för sina bilder och "avslöjanden/antaganden"..
Ge dom stackars kändisarna lite andrum people!
image39

Now I can fly.

Fick en trevlig kväll igår trots allt. Trevligt sällskap och film en lördag är inte heller helt fel faktiskt!
Somnade alldeles för sent dock, men men jag har ju ett par veckor att ta igen mig på så det är nog ingen fara!
Händer idag då? Pappa fick mig att lova att jag skulle åka och bortsa på min häst, trots att jag inte kan. Om man ska göra det så måste man göra det riktigt och till det (tro det eller ej) behöver man sin högehand! Alot! Aja får väl göra det i vilket fall.. Stackars goodie! Men jag tycker faktiskt inte att det är så kul med hästar när man bara får stå och klappa på dom =/ Jag vill rida och tävla ju!
Drömde en helt sjuk dröm i natt med, handla om min förra ponny Mistral. Känns verkligen som om jag svikit honom när jag sålde han.. Kämpade i sex år för att få den envisa trästocken och göra som jag ville och sista året när det äntligen gick som jag ville och mina mål blev uppnådda så sålde jag han. Pga en jädrans dum lagledare som fick mig att tappa intresset helt.. Men däremot en ponnys vilja var jag för envis att låta mig rubbas av.. konstigt! Jaja nu skulle han i vilket fall som helst aldrig kunna tävla dom klasserna igen, känns tråkigt att tänka att man lagt ner dom 6 åren i onödan. Men men man måste ju gå vidare förr eller senare. Har iallafall många roliga och galna minnen med den ponnyn! ;)
Han var ett bevis på att hästar faktiskt kan vara ganska smarta. Vilken häst kommer på att man kan bryta sig ut ur sin box, gå ut i foderkammaren och leta upp den godaste maten (som förövrigt hade lock och massa spärrar) sen bita loss spärrarna så kommer det allra svåraste - Ta bort locket. Men heter man mistral så letar man med nosen lite och hittar snart ett litet jack in i hinken och då är det bara att sätta tänderna i locket. Sen lägger man försiktigt ner locket på marken så inte matte hör... Sen är det bara att frossa, fort och så mycket som möjligt för snart ser dom en!
Många gånger man har kommit på han med sina små hyss!
Jaja nog om Mistral! Men saknar dig iallafall väldigt mycket!

Nu är det matdags nere, och ikväll blir det tacos. Helt underbart gott!
Ha en trevlig bakfylle-söndag! ;)

Kram J.

Misse                                                                     

Dagens låt.

Taio Cruz & Ciara - She's like a star
http://www.youtube.com/watch?v=_xsExZjUwZI

Dagens låt.

Taio Cruz - Take you away
http://www.youtube.com/watch?v=VgctXFeAhac&feature=related

You don't even wanna know.

Om ni inte visste detta nu redan gott folk så är jag så (förlåt nu men) jävla gipsfri! Tills den 4 Februari.. 3 Februari läggs jag in på Sahlgrenska igen, om inte ett under sker. Sånn tur lär jag ju inte ha så, min nya adress den 3 feb-5feb är sängen till höger i blåstråket någonstans hehe jag har ingen aning. Men men, bättre att få detta gjort nu faktiskt så kan man koncentrera sig på annat sen..

Jaha vad har hänt sen sist?
Jag har kopplat i datorn idag igen, kände att jag behövde vara lite social nu iaf eller vad man nu kan kalla det?!

Igår var jag i stan och färgade håret på hairpeople! Sabrin gjorde faktiskt ett ganska bra jobb, det tackar jag för! Eller hon gjorde ett väldigt bra jobb men ah! :)
Kul att få prata med dig lite igen, var ju ett par år sen sist!
Så nu är jag faktiskt delvis brunett, och det är faktiskt helt sant! Sen hur mycket det är får ni väl se..
Sen sprang jag runt och tittade på lite kläder, hittade faktiskt lite fina grejer. Träffade Karro med, kul att se vad det blivit av alla! :)
Av en ren slump slutade jag sen på Eest med thaimat och trevligt sällskap. Slapp jag laga mat igår med! Det var ju inte helt fel faktiskt. Sen upp och hälsa på mannen i mitt liv - Goodie! (alltså hästen för er som inte förstår mer)
Sen hade jag en lugn kväll hemma, kollade på let's dance!!! då förstår man hur tråkigt jag hade, sen Bad boys 2 och då förstår alla hur kul jag hade ja! Grymt rolig film!
Idag? vad har hänt då? Aboslut ingenting, men kan ju kanske bli en bättre kväll om man har tur! Men som sagt under brukar väl inte drabba mig kanske hehe! :)
Ne nu ska jag lägga mig och mysa med min lilla Napoleon han ligger jämte mig och jamar på mig!

Kram J.

Där ser man...

Så kan det gå ja, nu är lösenord och allt ändrade.. Jag lider med dig som varit inne på mina sidor. Du måste ha ett fruktansvärt tråkigt liv, mycket tråkigt =/.
Jaja vilket fall som helst jag tänker inte lägga mer energi på det mer, om min blogg bara försvinner en dag så vet alla förmodligen varför..

Så är det, i fredags fyllde jag 20 och dethade jag givetgis tänkt berätta om lite i korta drag.
Dagen började med att mamma och pappa kom in och sjöng, efter det var det kudden som gällde en stund till! Sen ringde klockan vid 11-tiden igen och då var det bara att packa in sig i bilen och åka, till Ciluette och lite mys-behandling där så var man så gott som ny. Sen träffa jag tina i stan, sprang runt och kollade lite och sola och givetvis så blev  vi ändå tvungna att inviga leget på bolaget! Gick bra fram tills vi skulle betala då, eller mitt leg funka ju men min extra hand hade ju givetvis inget leg. Vadå jag köpa ut till henne? ALDRIG!
Men smaka får du göra tina!

Jaja kvällen blev det tårta och presenter sen förfest och göteborg, kul kväll som vanligt väldigt lugn dock. Men med ett bra avslut, den goaste drinken jag någonsin druckit! Den tackar vi Marcus för! tack tack.

Lördag pigg och glad ut och sprang sen var det väl dags att göra sig klar för nästa utgång, Swing var målet idag! Denna dagen blev ännu bättre än förra! Vilken lyckad födelsedags helg! Tack Tina! Du betyder så himla mycket för mig =)

Söndagen måste jag erkänna något, jagvarfaktiskt trött då.. Mådde inte dåligt, det gör jag väldigt sällan men mycket trött. Men efter en dusch och att mamma kom hem med en stor smörgåstårta så lovarjag att jagvar piggastav alla. Efter det kom hela stora släkten, ne nu överdrev jag.. Det hade aldrig gått, inte ens halva hade funkat men många var vi iaf! Tårta och mer tårta=hatar tårta!

Resten av veckan harvarit lugn utan någon dator eller internet, och fick ett sms från min käre syster som säger att någon tagit beslag över mitt lösenord.. Ja då fick man ju bryta denna härliga och lugna trend och fixa (förlåt) skiten!
Idag har jag förövrigt varit på Sahlgrenska där dom dragit ut "spikarna" ur handen, men nästa vecka är det dit igen och då bestämmer dom om nästa operation kommer äga rum eller inte, när och hur och sådanna detaljer!
Nu har jagiaf fått skriva av mig lite och förlåt alla människor som läste det oförskämda inlägget innan, jag vet inte själv exakt vad det stod men men. hoppas ni kan ha överseende och även om det händer liknande saker igen. Nu ska jag kila, höll faktiskt på att kolla på en bra film!
Ha det super (tillochmed du utan något liv får ha det bra)
Kram J.

Uppdatering

Har förstått nu att människan som lyckats logga in på min blogg och bilddagboken gjorde detta till  något slags test?! Vad åstakom du med detta egentligen? Jag menar, vad får det för bild på av dig? Tro säkerligen detta är väldigt lätt men sen sitta och skylta om det? lilla vännen, människor kommer tro att du har ett oerhört ointressant liv...
Dessutom om man tänker på vad du skrev, vilket var väldigt osmakligt skrivet så funderar man ju ännu mer på vilken åldersgrupp tycker att sådant faktiskt är roligt på riktigt? Min lillebror kanske som är tolv år och utvecklingsstörd?!
Men har du inget bättre för dig än att skriva oförskämda meddelanden i min bilddagbok(som nu ändå är borttagen) eller i min blogg så tycker jagfaktiskt mest synd om dig! Så vet vi det att står det något oförskämt och fruktansvärt omoget någon dag här i min blogg så är det bara en stackars människa som behöver skriva av sig lite om sina alldeles innersta känslor..
thetoft.. Jag hoppas det känns bättre nu! =)


20 år idag!

Japp idag är man inte tonåging längre och det har invigts.. Men nu har jag bråttom som bare den! Tack för till alla sms och alla som ringt, ni känns lite mer speciella! ;)

Ha en superbra jenny-födelsedags fredag!

kram J.

Think about it.

 Snubblade över detta klipp när jag kollade runt lite, tycker fler borde se sånthär och veta hur det egentligen går till.. Fler som Hayden, Tack! Så fruktansvärt sjukt att det är människor som jag och du som gör sådanna saker..
http://www.glumbert.com/media/dolphin

It's all about you.

Vad mysigt att vi får lite snö nu.. lagom till jul och allt!!!? Besvikelsen är stor, lite sent nu. Men inget man kan rå över så bara att gilla läget!

Imorgon för er som inte fattat eller läst det innan så är det en ganska stor dag för min del, 20års dagen.. Det får jag bara vara med om en gång i livet..
Och självklart ska det göras något extra då, det blir ciluette på morgonen och mysa lite där. Sen träffa Tina och gå på stan och kika lite och sola då. Efter detta ska jag inviga mitt körkort på systemet, bara för sakens skull! ;)
Sen åker vi till Göteborg på kvällen, ingen aning vart vi ska än men vi vet att vi ska till göteborg iallafall och det är ju alltid något.
Kommer nog bli den bästa 20årsdagen jag någonsin haft och kommer få tror jag ;)

Jaja igår skulle jag ringt till sahlgrenska för att min hand inte varit så bra den senaste veckan, men funderade på det en stund och kom fram till att jag har gått i över 4 månader med ont i handen.. Kan nog vänta tills nästa onsdag när jag ändå ska dit.
Så var istället i stallet och såg till att min vilda häst fick på sig nya skor, avancerade grejer nu. Jag skulle också vilja ha så dyra fina skor var sjätte vecka..
Sen hem och somna lite mysigt i soffan.. ett par timmar sådär. Jättebra med tanke på att igår va första dagen på länge som jag var uppe i rätt tid och hade behövt gå och lägga mig tidigt sen på kvällen igen men jag sov väl ikapp alla timmarna där mitt på dagen.. Bra kämpat!
I vilket fall, när pappa kom hem drog jag med mig han ut i regnet och sprang.. Det är riktigt effektivt att springa med han, eftersom båda är extremt envisa och alltid vill vara bättre än den andra och inte ge upp så kan ni ju tänka er att vi båda var ganska trötta när vi kom hem.. Man mådde som man förtjäna efter det med hehe ne men det gick bra faktiskt :)

Idag började min dag med att åka ut till jobbet, dom hade personalmöte där idag och vill ju inte att dom glömmer bort en.. Det första man möts av är ju givetvis en utav boendenas kommentar "Nämen, nämen henry.. ha det bra syns på fredag" han är helt underbar den killen ;)
Jaja i vilket fall bjöd på Pavlova till alla med tanke på vad det är för dag imorgon..
Glad överraskning fick man med, jobbat en månad sen har jag varit sjukskriven och så fick man löneförhöjning.. Pengarna rullar in hehe ne men gissa om man känner sig en aningen dum när alla andra jobbar sönder sig och jag sitter hemma och gör ingeting.. Men men så är det! Mysigta att träffa alla igen, blir kul med lite unga nya killar nu.. det tackar vi för! Eller jag kanske.. även om det finns eller ja.. Nej nu ska jag va tyst! :)

Hehe hörde hur det skramla nerifrån.. en vis liten svart labrador som ätit upp min mat. Ställde den där för att kallna lite och nu är tallriken helt ren.. och en hund som kom krypandes när jag sprang ner för trappan.. aja jag var inte så hungrig ändå.

Nej nu är det dags för mig att pallra mig ut med mattjuven här hemma och springa en sväng igen!

Hoppas ni får en bra torsdag!
Kram J.

Me.

Jag har i flera dagar i rad verkligen bestämt mig för att -idag ska jag verkligen gå och lägga mig i tid.. Men jag misslyckas som vanligt med det. Igår var jag ändå i hyffsad tid men då låg man och pratade i telefon till tidigt på morgonen vilket resulterade i att jag somna ännu senare än vad jag bruka. Men still, jag klagar inte på samtalet.. :)
Men egentligen, vad spelar det för roll? Det är inte direkt så att jag har några tider att passa till skola eller jobb så.. Inte än på några veckor iallafall..

Lyckats övertala mamma att jag kör hennes bil mycket bättre än min när jag har ont i handen, det är bra med tanke på att då behöver man inte tänka på bensin-kostnaden. Så nu kan min dumma rishög stå där och flina åt mig hur mycket hon vill.. Jag avskyr äldre bilar!

Nu ska jag faktiskt ringa Tina så ska jag åka in till stan och träffa henne, så ska vi gå och sola och sådär. Mysigt!
Sen ska jag vara sådär duktig idag igen och gå ut och springa med ollie, också ganska mysigt faktiskt.

Just det, helgen med då?! Fredag blir det till att åka till Gbg och festa lite. Lördagen blir hemma här i Borås. Som sagt man fyller bara 20 en gång i livet! Ses i vimmlet!

Time to go!
Ha en bra vanlig tisdag!

Kram J.
image32
Världens sötaste Ollie!

I need...

Va är det seriöst med min familj?
Förlovning hit och förlovning dit och bröllop..
Ser ju ganska illa ut att förlova sig efter väldigt kort tid och gå och gifta sig speciellt när man är kristen och mormoner som dom är i min släkt med (inte alla men många) med tanke på deras tro så vet ju alla varför dom gifter sig så fort med... mjo just precis. och nu har farfar gått och förlovat sig på nyår?!!!! Han är ju över 70 år! :/ Lugna dig nu farfar!
Ne men det var ju faktiskt bara lite mer än ett år sen som farmor dog...
Jaja det är väl bra att han hittar någon som kan få lite pli på han kanske...

Lite roligt jag och mamma var och handla i sandared innan till tårtorna. Eftersom jag fyller på fredag och ska hälsa på alla på jobbet på torsdag när det är personalmöte (vill ju inte att dom ska glömma bort mig) och jag har beställt pavlova utav mamma. Med tanke på hur lång tid dom tar och göra och så så är det bra att vara ganska tidigt ute. På söndag ska vi ha för släkten och ska då få träffa farfars nya flamma.. De ni!
Jaja det som var kul var iallafall att mamma stog och skulle välja någon kaka att bjuda på, på söndag.. mer än tårta bullar och allt sånt..
Så väljer hon någon skit äcklig grejs och självklart sa jag "men snälla mamma dom vill inte jag äta?!"
och vad får man för svar?
"det skiter väl jag i? jag tycker om dom och jag tvingar inte dig att äta dom..."
Ehm ja mamma nu är det ju såhär, det är min födelsedag? Men det spelar väl ingen större roll nej nej.. hehe hon är ju rolig ibland.
Jaja nu får väl jag leva på min älskade tårta med hallon och blåbär på.. Inte fy skam det heller kan jag lova! Gissa vem som passa på att köpa hallon och vaniljyoghurt nu då! Ja just precis, Saknat mina hallonsmoothies!

Ja, nu ska jag inte skriva mer för nu ska jag och ollie ut och springa. Föresten vet ni vad jag har mycket smart räknat ut? Nu när jag fyller 20, så måste man ju börja betala när man går till läkarn och sådär.. alltså mitt nästa läkarbesök ska jag betala massa jäkla pengar för... pga domdär dumma idioterna på borås lasarett inte kunde göra rätt från början. Vad är det för stil? Plus att jag ska betala för att operera mig igen! Jaja det är väl nu man vet att man börjar bli vuxen hehe!

Ha det bra allihopa!

Kram J.

image30image31
Ser inte helt fel ut med en sånn va?=)                                                                                   Mums!

There's gotta be a heaven somewhere.

Nu har jag suttit i tre timmar framför tv:n och kollat Justin Timberlakes konsert i New York. God I love that man. Helt outstanding är du mannen. Röst,dans ja han har allt! Så tråkigt att jag inte kunde åka till skandinavium när han var här :/ men var iväg och resta lite då! och det var ju kul det med! :)

Föresten var Timbaland med där på ett hörn med i några låtar.. och det gör det hela inte direkt sämre..!
 
Nu ska jag iaf försöka sova och komma över dethär med att jag missa hans visit här i Sverige. Får gå nästa gång han kommer! Någon som följer med? Vet att du gör det iaf Aline :)

383351-28


Save a little snow for me.

Okej, nu är det verkligen inte många dagar kvar tills min 20 års dag. Om det finns något som kallas för förtidig 40-års-kris så har jag det!
Inte det? ne ne..

På fredag fyller jag alltså år, den 11 Januari för er som inte redan räknat ut det! Dags att skriva upp det nu..

Denna helgen har varit så himla lugn och skön, har i princip inte gjort någonting. Men det får en också att fundera en hel del, jag menar vad hade jag gjort en dag som denna om allt varit som vanligt? Förmodligen hade jag åkt till stallet gjort iordning min underbara häst, ridit ut i snön och legat och galopperat bara helt fritt i ett snötäcke som är helt orört. Vilken känsla det är när man gör det och man hör inte ens att hästen nuddar marken för att snön dämpar allt ljud. Det är vad jag kallar underbart iaf!

Det är också när man sitter och funderar på detta som man tänker att en enda kväll kan förändra ens liv så mycket, ångest då? En aning kanske..

Men nu är livet som det är och jag tror trots allt att det fanns en mening med det som hände. Hade sjukhus personalen gjort rätt från början hade jag varit sjukskriven när jag nu istället fick mitt jobb ute i Fristad. Nu han jag ju faktiskt jobba nästan två månader iallafall, med en krossad tumme men det är ju bara detaljer ;)
Sen just precis när jag hade jobbat som mest, i princip varje dag 8-24 timmar per dag (en dag tilloch med 25 timmar) i nästan 7 veckor så bestämdes det att jag skulle opereras akut. Och jag menar? när kan egentligen lite vila ha kommit bättre än just då? Men nu vill jag inte vila mer..

Så vänner, skulle ni vilja åka lite pulka åt mig?:)

Dags att göra något annat!

Kram J.
image27

Small things.

Egentligen har jag inget vettigt att skriva idag så det blir ett kort inlägg idag!

Varit på Åby idag, på häst kliniken med Goodie och mamma. Dom har böjt, röntgat och försökt spruta fram nått (eller bort) men det enda vi kan konstatera att han är halt. Veterinären vill ändra på hans hovben för att förebygga sånthär längre fram.. Ehmm säg något vi visste han är faktiskt fullblod i! Aja nu äter han medicin och förhoppningsvis gör det susen!

Då ska jag och goodie sättas "igång" ungefär samtidigt! Lägligt?! Som sagt finns alltid bra saker med det dåliga..

Sen var jag på apoteket här i stan och träffa Linda för första gången på länge! Verkar gå riktigt bra för henne det är kul! :) Det jag ville komma fram till var bara att efter samtalet med henne konstaterade jag att Sverige iaf, är väldigt litet! Men det kan vi leva med!

Idag har jag kollat kurser, 2009 förmodligen så är jag stockholmare om allt går som det ska så ska jag gå på
Makeup institute.. Hade verkligen varit hur kul som helst, plus då att efter detta så skickar dom iväg en del av sina make-up artister typ som till Hollywood och ja, you name it! Världen here I come! ska bara hyra ett plan också hehe! Men fantisera får man!

Jaja nu drog mitt inlägg iväg ändå så nu ska jag inte besvära er mer!
Ha en bra fredagkväll allihopa!

Kram J.

PS. Har en väldigt mycket för tidig julklapp som jag gärna vill ha nästa år...
image26
Jag tänker alltså inte vara tomte nästa år utan tills dess önskar jag mig en Ryan! Skriv det i min önske lista tomten..DS



Dagens låt.

Tiffany Evans - I'm Grown (Feat Bow Wow)
http://www.youtube.com/watch?v=m4YzMojlwrY

Dagens låt.

Vibekingz feat. K-Young - Save A Room For Me
http://www.youtube.com/watch?v=FqeSrX4GTmQ&feature=related

Dagens låt.

Paula Denada ft Lil wayne - Easy
http://www.youtube.com/watch?v=Yjd8YzQFI38

And I love you too.

Nappe ville vara med i min blogg sa han innan och på just detta kort så förklarar han hur mycket han tycker om sin matte ;)
image25

Låter rimligt tycker jag!


I can see right through you.

En dag närmare min födelsedag, jag räknar ner nu! Och efter 20års dagen så kommer jag sluta räkna helt och hållet sen hehe!
Nejdå så illa är det väl inte..

Imorgon ska jag mamma och Goodie vara på åby kl 9.00.. Stackars min lilla pålle! Men nu ska han få bli bra iaf! Sen får ni se upp på tävlingsbanorna igen då är både han och jag som nya!
Nästa år iaf kanske..

Påtal om ingeting någon som läst boken Från groda till prins?
Jag skulle fruktansvärt gärna vilja läsa den men den är ju ändå till för er killar så vet inte om jag vågar! Nämligen fått en väldigt bra uppfattning av författaren Sara. Jaja får väl köpa boken och prova ändå, nyfikenheten tar i överhand här nu! Jag tror bestämt att det är en ganska bra bok för er killar att lägga pengarna på med hehe. ; )

Idag har jag varit i stan hos mina alla olika chefer och lämnat in mitt nästa sjuk-intyg. Så grymt tråkigt, men inte mycket att göra. Men imorgon kommer ju fakitskt hela dagen gå och sen är det kväll och då har jag iochförsig inte planerat något än men.. TINA!? Sen är det helg och då kan man alltid hitta på något.. : )

Ja ne nu ska jag inte skriva massa strunt här för nu ska jag åka och ta hand om min stackars pålle!

Ha det bra!

Kram J.

Dagens låt.

Tyra B - Give me a rush
http://www.youtube.com/watch?v=pa443JxB1CU

Dagens låt.

Cherish ft yung joc - killa
http://www.youtube.com/watch?v=aRz94iGKkbE

Dagens låt.

Anosha ft. Nawlage - Wasting My Time
http://www.youtube.com/watch?v=KRwxi5AntxA

Dagens låt.

Anosha - chameleon
http://www.youtube.com/watch?v=UesVHu1WarU

You are the music in me.

Nu tänkte jag ge er några nya tips nya bra låtar! Enjoy!

Kram J.

Life.

Ibland känns verkligen livet trist, om man räknar allt som hände förra veckan som bara kommer bli svårare och svårare att förlåta..
Sen är min älskade pålle skadad ingen hovböld och inte svullen alltså garanterat någonting i leden.. förlåt men jävla skit är det.
Enda ljusa saken skulle varit idag när gipset åkte av trodde ju jag.. Nu är allt bara ännu värre så får förmodligen operera tumm-fan igen (förlåt igen).. Hade tillochmed sett fram emot att få börja jobba men nu är jag sjukskriven minst en månad till och blir det operation så blir det väl minst tre månader till.. Jippi! Annars känns livet som vanligt ovanligt bra, lite långtråkigt bara men det kan jag överleva det med! :)
Tänkte passa på nu när jag är sjukskriven och göra något kul.. någon som vill ut med bilen och hälsa på i lite olika städer eller?;)

Okej okej, posetivt posetivt.. Jo just det efter allt dethär får man ju hum lite pengar och då ska jag äntligen få förverkliga min dröm, kanske tillochmed två. Då kommer jag kunna gå iaf minst en utbildning som jag velat göra så jag ska verkligen inte klaga! Finns alltid något bra med det dåliga!

Ska ha kalas nästa vecka med ju när man fyller 20, och vad gör en inte gladare än en Pavlova? ah det har jag beställt faktiskt.. 4 st.. mmm finns inget godare!

Jaja nu ska jag sluta vara såhär tråkig och krypa ner framför en film och ska inte gå upp fören om två veckor :P nejdå så illa är det inte, men iaf inte fören ikväll!:)

Kram J.

Dagens låt.

Ciara ft. lil jon - That's right
http://www.youtube.com/watch?v=btsa9FPYi0c

Dagens låt.

Ne-yo - Go on girl
http://www.youtube.com/watch?v=hWk6l_qV3UU

Dagens låt.

The dream Feat Rihanna - Livin a lie
http://youtube.com/watch?v=q_b-reodLt4

Dagens låt.

Lil Mama - G-slide (tour bus)
http://www.youtube.com/watch?v=UrE-RTO2CU4


Happy new year

Ah gott nytt år allihopa, hoppas ni hade en bra nyårsafton.. Det hade jag :)
Började kvällen ute i Sandhult hos Sandra och åt god mat och förfesta. Jag var kvällen bartender och visst tusan gjorde jag ett super jobb?! Vilka drinkar.. inte så svårt kanske men men! ;)
Efter detta skulle vi egentligen till Sandared men så blev det inte, utan det blev stan istället. Hann precis in till tolvslaget och det firade precis som man ska! hehe ja vilken kväll riktigt kul hade jag!

Så mycket saker jag skulle vilja skriva om men jag orkar faktiskt inte idag.. Men imorgon kanske jag blir av med mitt gips iaf! :)
Och idag är det exakt 10 dagar till min födelsedag.. Nästa fredag är jag 20!

Ha ett underbart 2008 vänner!

Kram J.

RSS 2.0