Face the fact, you did wrong.

Vad är det med människor egentligen?
Vi måste ju verkligen vara den mest fega och själviska idioten på hela jorden? Jag skämms över det, över oss (ibland). Över vissa mer..
Jag försöker verkligen leva som jag lär, men visst är jag säkert feg vad det gäller vissa saker med. Men gör jag fel och det går ut över andra så gör jag mitt bästa över att antingen gottgöra det så gott det går eller så uttrycker jag min besvikelse över någon som jag tycker har mer fel än jag.
Men, jag ringer eller träffar personen i fråga för att reda ut det hela.
Andra och tredjehands källor får man lära sig är opålitilga redan i skolan! Jag förlorar verkligen all min respekt mot människor som inte kan stå för sina misstag, och ta tag i dom. Face it! Du gjorde helt fel, jag sa till dig flera gånger. Men lyssnar man inte så gör man inte, jag har iallafall försökt att reda ut det hela för detta ligger på 14åringars nivå. Men jag tänker heller inte ta tag i något som jag egentligen inte gjort fel då det är ditt bekymmer. Men för att visa att jag brydde mig försökte jag iallafall.
Visst, att göra misstag är inte mer än mänskligt. Alla gör misstag, men då avslutar man det hela och ställer allt till rätta. Dethär med att dra ut på det och skylla ifrån sig på skit saker det är ju rena rama humbug, skämt!
Jag är besviken på dig och hela situationen, ännumer än vad jag var innan. Jag tänker inte ens med ord beskriva din handlig för du vet själv att det var du som gjorde fel.
Visst hade jag kunnat köra 30 mil med dig och kört igen den tiden vi hade missat, men en timma innan vi pratade var du fortfarande inte nykter. Vad tror du? Allvarligt talat?!
Jag är ingen j*vla mamma..

Peace...



Dagens låt.

Ace Hood ft. T-Pain & Akon - Overtime

Ögongodis.

Jag kan knappt röra mig och ändå är det bara några timmar sen jag tränade..
Blev ett pass med personlig tränare idag, och det var verkligen värt det. För man blir mycket mer motiverad och kämpar alltid lite mer än vad man säkert egentligen skulle ha gjort.
Jösses, vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Kanske ska gå på yogan ikväll ändå.. Förhoppningsvis kanske det lindrar lite. Det får nog bli så faktiskt.
När den jobbiga biten är så kommer jag ju dock avlida men jag får väl bita ihop.
Efter träningen blev det stan en stund ock kika lite, hittade dock inget speciellt roligt.. Okej, ni som brukar va inne här vet att så är verkligen inte fallet. Visst tusan fick jag med mig en jätte söt blus hem, dock inte den som jag la in i bloggen igår. Men jag tänker inte ge upp, ska åka till gbg och se om den finns där. Dom i butiken trodde det!
Har ni gjort idag då?

Jag hör att min mobil ligger och ringer i väskan, tredje gången nu så måste vara någon som verkligen vill något. Men jag orkar verkligen inte lyfta på mig för att svara. Ringer väl upp sen.. Förstår ni hur synd det är om mig?
Nej, nu vet ni att jag skojade med er, jag gillar faktiskt att ha träningsvärk. Tycker det är skönt, dessutom så vet jag också att det alltid finns folk som har det värre än mig. Så kan trösta mig med det.

Imorgon kommer jag ha väldigt mycket att göra så kanske blir ganska lite tid framför datorn men jag tror ni överlever. Har iallafall förvarnat er nu.

Men nu ska jag sätta mig och leta nya låtar! :)
hörs snart!



Efterlyses.

Har någon sett detta blusen någonstans?

Älskar hela outfiten, på något sätt ska den bli min. Kläderna är från H&M , antar jag iallafall. Med tanke på att blusen eller skjortan inte finns med någonstans. Jag vet någon som ska in i båda hm butikerna (här i Borås då..) imorgon iallafall!

Dagens låt.

Mario - Broken heart
 

What a day.

Hej mina vänner.
Hoppas ni haft en bra dag såhär långt?
Jag har inte hunnit med så mycket än känns det som, men det kommer.
Varit och tränat och solat faktiskt, underbar start på dagen liksom. Kom hem och ska ut med lilla ollie tror jag sen fråga mamma och pappa om jag ville med ut och springa. Det kan jag ju inte säga nej till så det blir väl så med. Efter det så äntligen får jag min efterlängtade tacos, eller får och får.. Får väl laga, men det är mysigt!
Sen ska jag fixa här hemma tänkte jag, använda min mirakel maskin så att säga. Men hör av mig lite senare, för ollie låter lite rastlös därnere nu.
Kram kram

Veckans hitvarning.


Keri Hilson ft T-pain & Lil Jon - Hey girl

Dagens låt.

Keri Hilson ft T-pain & Lil Jon - Hey girl

Brand new week.

Hoppsan, vart tog tiden vägen?
Varit en så himla härlig dag, åkte vid fem och tränade. Tog mig i kragen och vad skönt det var, jösses!
När jag kom hem var det kvällsmat och sen sten somnade jag och sov fram tills nu, hade dessutom under den tiden blivit bombaderad i mobilen, men en person gick före alla andra lite sådär snygg. Handlar om att prioritera liksom, nej men faktiskt så ringer jag imorgon för nu tänker jag bara lägga upp låtar sen ska jag susa.
Natti natti.


Partyhelg, aldrig fel det eller?

Jösses, nu kommer jag få mycket att skriva.. Men ska försöka att ändå bli så kortfattad som möjligt, eller kanske inte föresten..
Jahaja, fredagen då?
Det blev ju som sagt inget Malmö, och jag har inga kommentarer vad gäller den biten faktiskt.. Men mycket surt, även fast det är långt och jobbigt att åka fram och tillbaka men sånt är livet.
Fredagkvällen då blev ju däremot nästan succe, lägg märke till nästan..
Jag, Isabella och Elin åkt till trevliga staden göteborg. Älskar den staden verkligen! Hur mysigt som helst, önskar verkligen jag hade kunnat flytta dit när jag faktiskt hade ett jobb jag gillade där. Men jaja, det blir inte alltid som man tänkt sig liksom.
Lite förfest hos en gammal vän, någonstans som jag inte ens kommer ihåg namnet på. Men bortanför järntorget för er som vill anteckna..
Ehm, eftersom jag körde så blev det en lugn kväll för mig, eller egentligen inte men en nykter kväll iallafall. Trivs att vara nykter ute.
Efter att vi kört in till stan igen styrde vi nosarna mot Berså, där snälla Henneman fixat oss på listan sådär i sista stund, ute i god tid som jag brukar vara liksom. Eller inte kanske, men tack Marcus!
Var där ganska tidigt, för som väntat var det mycket folk, och Guru Josh spelade ju som sagt också.
När vi kom in, insåg jag snabbt att många av dom som var där va några jag hade träffat, och inte fören en blond långhårig kille kollat snett på mig insåg jag att det var hela avdelningen på ett av företagen (som jag inte behöver nämna namnet på) som jag ansåg alldeles för oseriöst att jobba för. Dessutom, var den blonda killen han som var en då så kallad utbildare. Jag citerar Vet ni vad ett mobilt bredband är? Okej det är en liten grej man kan stoppa in i datorn och surfa på överallt.. Såå nu ska vi sälja mobila bredband..
Ja men tur att jag vet ganska exakt vad ett sådant är och att just det dom sålde var sämsta på marknaden..
Jaja nog om det, han gillade inte mig iallafall, tror jag kan råkat nämna något om att det papret vi fick med vad vi skulle säga till kunderna inte stämde typ Svergies i särklass bästa mobila bredband, si och så många månader gratis..
Jaja ibland kan jag inte hålla mig och jag slutade där iallafall. Så givetvis stöter man på dom ute i gbg. Det finns ju nästan bara ett ställe i gbg att gå ut på liksom..

Jaja annars var kvällen mycket trevlig! Dansade och hade roligt, kul att träffa Isabella igen med. Var länge sen sist!
När vi alla började känna oss ganska färdiga för hemgång, vid två tiden sådär (med tanke på att allt stänger här i Borås då..) så började Guru josh spela. Mycket bra faktiskt, hade dock ögonen på annat håll, men öronen var med. Kan va för att jag är så liten så att jag inte ser över alla långa människorna med sina extremt fixade frillor. Eller så kanske det var bara just som jag skrev.. hmm
Vid tre tiden iallafall så orkade ingen av oss mer, även fast det var två timmar kvar. Så det blev till att börja traska.
Bilen hem och pladask i sängen, var så trött när jag vakna igår att jag hade velat sova hela dagen.
Men det funkar inte så, utan hade lite att greja med. Så åkte först in till stan, sen hem och gjorde mig iordning för nästa kväll och utgång.
Förfest hos martina, under earth hour så vi satt med tända ljus och tjattrade. In till stan och Harrys, som vanligt! :)
Men var roligt där igår faktiskt! Tills Martina började bli lite kinkig på sin käre pojkvän iallafall. Ja krogen stängde ju efter många om och men och det var dags för efterfest. Men kom aldrig någonstans, så ringde tillslut pappa och åkte hem och sov.
Nu sitter jag här och funderar över livet..
Åka och träna eller inte det är ju frågan.. Men det blir nog så, så vi hörs ikväll!
All respekt åt er som orkat er läsa igenom hela mitt inlägg. Hoppas inte jag tråkat ut er helt ;)
xoxo

Dagens låt.

Cassie ft. Akon - Let´s get crazy

Guru Josh Project.

Ja, vem ska till Göteborg ikväll och lyssna på Infinity..? Ja precis, moi!
Jag och Issah ska till Berså ikväll, och vi kommer få helt grymt roligt kan jag lova.

Blir ingen Malmö idag för mig, sjukt irriterad är jag! Men jag börjar sakta men säkert komma över detdär med irritationen. Dock hade jag aldrig behövt gå upp klockan halv sex på morgonen? Jag hade dessutom velat vara med på yogan, men inget med det heller. Så lär bli gymmet här om en stund, vänta någon timma till så jag inte behöver skämmas för mycket kanske.
 

Den som inte blir partysugen nu.. ja jag vet inte vad jag ska säga ens...
Låten påminner så fruktansvärt mycket om tiden på 3, jösses vad jag längtar tillbaka. Alla människorna där, och faktiskt jobbet med. Men kommer nog dessvärre aldrig börja på Action igen..
Men men vi hörs senare vänner.

Napoleon den store säger hej..

Jag vet att dagens låt idag är lite "äldre" men inte haft den i bloggen och jag älskar den.
Tränat Core till den idag, jag lovar att jag tog i dubbelt så mycket när denna spelades..
Härligt väder idag förövrigt, så funderar på att gå ut och springa faktiskt. Eller nej, jag ska göra det behöver komma ut lite i solen känner jag. Sen får man ju passa på, det har man ju fått lära sig av sina 21 år i Sverige (Borås dessutom..)..
Imorgon ska jag eventuellt till Malmö på morgonen, sen blir det göteborg på kvällen.. Inte alls bestämt hur jag ska göra, funderar dessutom på att åka förbi Goodie hos Minna Telde på vägen hem och rida lite.
Hade varit så himla skoj, han går dessutom jättebra där nere sa Jenny när jag prata med henne för en stund sen. Helt otroligt roligt är det, jag ösnkar verkligen att alla hade haft sånna hästar som Goodie med sån vilja som han har. Åh vad jag saknar honom, men vet att han har super kul och mår jättebra med Jenny! Därför ska han vara där tills efter sommaren med. Får se om jag tar hem han, men efter idag vill jag inget hellre. Vet att jag (om jag inte vinner ett par miljoner på lotto) kommer äga en sånn häst igen..
Bytena går bra nu med, och dom har som sagt börjat trampa och öva galopppiruetter.. Kanske får tillbaka en Grand Prix häst sen ;) (om jag tar tillbaka honom..)
Så himla glad för hans skull iallafall.

Men nu ska jag och Nappe (katten) lägga oss och mysa lite tills jag smält maten. Han ligger här och tassar på mig, vill att jag ska klappa honom.

Dagens låt.

Akon - Keep you much longer
 

Mirakelmaskinen?

Ja man kan ju nästan tycka det.

Jag har ju lovat ett tag att jag ska skriva vad det är jag säljer, och förlåt men jag har helt glömt av det. Så nu (sara ;)) kommer den här.

Maskinen som utrotar varenda dammsugare i hela världen..


PRO-AQUA heter denna mirakelmaskin, för er som då aldrig sett den så kan ni ju tycka denna skulle likna och vara som vilken dammsugare som helst men så är inte fallet.
Den är nämligen en luftrenare, dammsugare, mattrengörare, "matt-tvättare", "möbeltvättare", fönsterputs, avloppsrensare, dammtrasa, skurmaskin, sängrengörare (kvalsterbajs-utrotare:S).. ja jag kan fortsätta om ni vill, men jag tror ni har greppat grejen..
Men kan helt enkelt byta uta varenda städinstrument ni har hemma mot denna, och jag kan lova er att vad ni än gör så kommer denna alltid slå eran dammsugare vad det gäller effekt och allt. Tillochmed om ni har den omtalade Kirby:n..
Vad är det då som gör den unik?
Förutom den helt otoligt långa livslängden och ursnygga desginen (som tillochmed blivit belönad med Red dot design award)?
Jo den har inga filter eller påsar, man använder sig enbart av lite vatten. Ekonomiskt och mycket fräschare! Jag bor ihop med min nu och kommer aldrig klara mig utan, om jag slutar jobba på företaget kommer jag ändå köpa en sådanhär.
Jag kan fortsätta precis hur länge som helst, men ni kan gå in och kika på hemsidan istället så får ni läsa lite själva med..
Pro-aqua


Nu vet jag också att ni säkert skulle vilja veta mer, kanske tillochmed få en egen visning (eftersom det är enda sättet vi säljer dessa på) så kan ni skicka iväg ett litet mail till mig.
Ni kan föresten få skicka ett mail ändå om ni vill, vad det än kan gälla! :)
[email protected]

Vem sa att gult var fult?

These are just gorgeous..

Ja, det var dom jag la upp i rosa för ett tag sen, och nu finns dom i ännu fler härliga färger..

Hade mer än gärna klickat hem alla 3 färgerna, men som sagt.. Strängt skoförbud hos mig just nu :)

Us against the world.


Ja, vad ska man säga? Älskar den färgen!

That´s what friends are for.

jag tror mina föräldrar har erkänt på ett ganska milt sätt att dom är lite avundsjuka på min ferrari jag har ståendes här utanför..
Det är nämligen så att dom har precis köpt en precis likadan, snäppet större bara med samma färg tillochmed! Ferrari-röd så klart!
Ja, jag förstår er.. Jag älskar min bil nämligen, min lilla pärla är det.

Jag har syndat idag föresten..
Jag lovade mig själv att inte shoppa nu på ett tag (speciellt inte skor..) men jag fick som en uppenbarelse idag.. Jag och Martina var inne en sväng på Gina och vips, finns min klänning där som jag letat efter så länge.. Tillochmed min färg, då får man tänja på reglerna. Inte bryta, bara tänja.
Den var faktiskt inte alls så dyr heller så jag gjorde nog faktiskt ett kap.
Lägger väl upp en bild strax.
 Efter detta blev det lite fika med Martina och Andreas på Café Viskan, jag älskar det stället verkligen. Så mysigt, och sen ska vi inte prata om det dom lagar och bakar.. mm
En sväng till solariet och gymmet sen blev det bilen hem för min del. Min tid hemma sen spenderade jag framför tv:n och vänner. Jag tycker bättre och bättre om den serien hela tiden, jag är inte fast ni kan va lugna. Men jag tycker om att kika när jag ändå inte har något att göra!

Dagens låt.

David Archuleta - Zero Gravity
 

What about if that was you.

Jag vet inte vad det är men jag är sådär riktigt glad idag.. Okej, jag erkänner att är det så att jag någon dag känner mig mer nere så övertalar jag mig själv till att vara glad och jag tycker det funkar faktiskt jämt. Allt går med vilja och rätt inställning, det är faktiskt så. Man måste bara bestämma sig! Alla kan väl självklart vara ledsna, det måste man vara ibland med.. Men mer över lag tror jag vi borde tänka mer positivt :)

Min dag då, fortfarande ingen visning. Men nu ska jag fasen fixa dethär, nu börjar jag blir trött på dom som sitter och bokar, om jag ska va helt ärlig så tycker jag det är fruktansvärt dåligt! Vi gör ju något gratis så det borde inte vara så svårt att få visningar..
Jaja nu jäklar!

Men annars har jag hunnit med att träna idag, mycket skönare att ha varit där tidigt för det är nästan aldrig något folk då.. Fast om jag ska va helt ärlig finns det vissa fördelar med att vara där på kvällen med...
Nu ska jag lägga mig och kolla på en film innan jag faktiskt ska till gymmet igen, för lovat Tina att jag ska med på Yogan, dessutom har jag längtat efter den en vecka så.
Men nej dags att sätta igång filmen.
Hörs sen.
Kram

Dagens låt.

Jordyn Taylor - Dream You To Life
 

Benjamin Buttons otroliga liv.


Yes, tänkte nog halva världens befolkning när dom såg att Brad Pitt är med i ännu en film. Jag dock är inte alls lika imponerad, inte utav Brad iallafall.
För er som inte sett denna film tycker jag absolut ni ska ge den ett försök! Jag var inte jätte imponerad av brads insats, enda ordet jag kan komma på är slät.. Lite tråkig liksom, men sen är det ju så rollen var så han gjorde sitt jobb så att säga.
Tänkte också nämna att jag inte tycker den är trovärdig, om man tänker efter så är den ju faktiskt inte det. Jag menar en människa som föds gammal och dör som en unge.. Men vem säger att det är just i denna ordningen som vi lever idag som faktiskt är rätt? Vad är rätt? Vem bestämmer att det är rätt? och framförallt, vem bestämde att det skulle bli exakt så som det funkar idag?
Just det budskapet som så många andra bra budskap i denna filmen gör att denna filmen är enligt mig superbra. Den får mig att fundera, och älskar man inte filmer som man sen efteråt ligger och funderar över. Det finns liksom inget svar.. Mystiskt nästan..
Man sitter där framför tv:n när rolllistan börjar rulla och man sitter ändå kvar för man försöker knyta ihop allt som man just sett, komma på det rätta svaret.
Men grejen är den, att vi människor är inte skapta för att kunna få svar på allt. Jag tycker inte det iallafall, tänk vad tråkigt livet hade varit om vi hade kunnat förklara allt på ett logiskt sätt...
På grund av filmens budskap så tycker jag ni alla ska ge den en chans, vet att många säkert redan sett den men då kan ni ju berätta för mig vad ni tyckte?
Och snälla bespara mig på era komplimanger till Brad, hur snygg han är eller vad det nu kan vara för ni kommer förmodligen aldrig få träffa han ändå, och han kommer garanterat inte gå in och läsa det heller. Så nu pratar vi film!

Dagens låt.

FDM - Nothing
 

Cool man.

Nu sitter jag här i soffan och sittar på superbad tror jag det är. Mycket speciell film om man säger så. Om ni inte kan läsa vad jag skriver så är det bara för att datorn är den nya jag fick idag och inte riktigt vant mig än. Men det kommer snart..

Min Acer aspire one, blå är den tillochmed.. Fin va?

Jag har funderat på en sak, efter att jag och Lina varit i stan och fikat och sånt mysigt gick jag till gymmet. Idag blev  det lite senare än vad det brukar göra. Jag är ju oftast på gymmet mitt på dagen eller sen förmiddag om jag inte går på passen.

Lite roligt nämligen, för när man kommer dit lite senare så är det ju rena fritidsgården för stora pojkar... Dom verkar ju ha riktigt trevligt! Dom står där och spglar sig och lyfter sina gigantiska vikter, stora som hus på överkroppen... Men dom har glömt något?
Ja just det, man har ju ben också..
Kanske ska träna dom några minter med, men dom ger upp ungefär lika snabbt som dessa vältränade kroppar ger efter på yoga passen.. Efter ca 2 min alltså!
Nu menar jag inte att alla är så, men många och faktiskt är det hela ganska komiskt att se.
Jaja, nu ska jag kika färdigt på filmen sen tänkte jag göra en liten filmrecension av en film jag såg klart igår till er då alltså. Sen ska jag kika efter en ny låt med, händelserik kväll i JennyM:s blogg ;)
Haha hörs snart vänner.
xoxo

Vem är det som säger att rätt faktiskt är rätt?

Jag har äntligen fått min (pappas) efterlängtade mini dator. Dock fick jag inte den rosa som jag hade önskat.. Haha!
Nej blå, blev den riktigt snygg!
Men nu ska jag göra mig iordning, ska träffa Lina i stan och fika sen blir det träning för min del! Mys. Hörs sen, eller kanske snart nu då.. Vem vet :)

Min prins.

Jag har länge undrat vart min fyrbenta lilla moppe har tagit vägen...
För er som inte visste det så skaffade jag min (andra) dressyr ponny Mistral när jag var bara 12 år.
Han var faktiskt bland det bästa som hänt mig, jag vet att denna envisa och ibland något egotrippade ponny ibland kunde driva mig till att bli fullständigt helt galen.. Men ibland kunde han också ge mig skratt så tårarna bara sprutade. Jag saknar tiden med dig.
Vi red (till er som vet lite om hästar) upp till FEI och hade faktiskt ett par placeringar där med, dock aldrig på nationellt nivå, men vi lyckades glänsa till oss ett kval till SM ett år faktiskt. Trots min envisa ponnys ålder!
Jag brukar ligga och fundera ibland på honom och hur mycket han faktiskt gav mig under de 6 åren jag hade honom, som bokstavligt talat bara skenade förbi.
Utan honom hade jag aldrig varit den ryttarn jag är idag, men jag har också tvingats kämpa för det. Blod, svett och tårar ordagrannt när det gällde den ponnyn..
För 3 år sen ungefär sålde jag honom, jag brukar inte prata om det men jag kommer fortfarande ihåg precis när vi skulle lämna han och jag bara kände att nej det här går inte, jag kan inte överge honom på detta sättet, han kommer ju aldrig förstå att jag älskar honom ändå? För jag gör verkligen det, jag älskar "min" lilla mini-briar som kunde göra mig fullständigt vansinning likså världens lyckligaste människa.

Det jag ville komma fram till egentligen var att jag faktiskt hittat hans nya ägare här via en internet sida. Jag har gått nu flera månader och funderat på att ringa. Men jag vill ju inte vara jobbig heller, han är ju trots allt inte min längre.. Dessutom skulle jag inte klara av att få höra att det var något med honom eller att dom börjar tröttna eller vad som helst. Men idag såhär sent på natten fick jag ta mig i kragen och jag har iallafall fått iväg en liten hälsning till hans nya ägare, och jag hoppas verkligen du hör av dig! Jag skulle bli så glad, han är ju trots allt 24 år nu och blir ju inte direkt yngre.

För vad det är värt, kommer jag alltid minnas dig Mistral. Jag vet att jag sa mycket dumt till dig ibland, jag vet också att du tänkte många dumma tankar om mig ibland nu ska skitungen sättas på plats? men jag vet också att innerst inne betydde jag väldigt mycket för dig och om du sen tar det gånger 100 så förstår du att du alltid kommer finnas med med alla dessa roliga minnen..
Jösses vad jag saknar dig!


Veckans hitvarning.


Keri Hilson feat. Akon - Change Me

Zero.

Ja vart ska jag börja?
Jag hade satt upp mig på att jobba hela helgen, men fick jag någon visning?
Nej, vad gör ni nere i skåne land egentligen?
Nu blir jag faktiskt irriterad!

Jaja, gårdagen var bara inte gjorde för att sitta hemma så jag tog mig i kragen och ringde Lina. Gissa om jag hade tur då? Hennes kompis hade precis bestämt sig för att hon inte ville gå ut och Lina var givetvis sugen på att hitta på något. Jag är aldrig sen på att hänga med på utgång, men blev en lugn kväll för min del..
Kunde man trott iallafall...
Nej men jag hade så sjukt roligt, bästa utekvällen på länge faktiskt.
Jag var tillochmed en sväng på hässleholmen igår, inte för att låta fördomsfull nu men trodde inte att man kunde ha så roligt där?
Jaja sjukt bra kväll verkligen!
Så roligt att umgås med dig med Lina!

Jaja denna dagen har varit riktigt lugn, men var skönt faktiskt! Inte ens tränat idag, men kände att jag behövde iallafall en dag ledigt.
Men nu ska jag lägga mig och leta upp en låt, och utse bästa för veckan som gått.
Over and out.

Dagens låt.

Elliott Yamin - Know better
 

You´re my everything.

Godkväll på er.
Hur känns detta då?
Jag sitter hemma i sängen och väntar på mitt schema som ska dyka upp om några minuter. Innan jag får det vet jag inte om eller hur jag ska jobba imorgon. Vilket gör att jag inte kan göra något ikväll, lyckad fredagkväll. Jag kan ju knappast hoppa in i duschen och dra iväg efter jag fått schemat heller, kan kan jag väl men orkar är en annan sak.
Okej, det var latheten inte själva schemat där kanske..
Jag ger upp..
Knäckte mig själv..

Idag har min stackars olli fått komma hem från operationen på blå stjärna. Gissa om man varit som en liten höns mamma efter henne, och gissa om hon har uttnyttjat läget. Hon har lärt sig att från och med i dag får hon faktiskt vara i den ljusa soffan.. Jösses!

Min telefon har ringt oavbrutet idag verkligen, och jag har inte hunnit ikapp riktigt än ikväll med alla men inte orkat heller..
Förlåt!
Men ni får gärna prova igen?

Jag funderar på att hälsa på Goodie imorgon om jag inte ska jobba, hur kul hade inte det varit? Jag saknar han mer än någonsin just nu!


Olli

Dagens låt.

Atare - Get you girl
 

Vår?

Jag kan verkligen inte sova, tänker på stackas Olli (hunden) som blivit dålig.. Men förhoppningsvis blir hon snart bättre så!
Vilket fall, fullspåckad dag har jag haft idag med.. Först träna, som jag som vanligt var sen till.. Eller egentligen inte för kom inspringandes precis när Lisa gick in i lokalen, så jag hann.
Sen hem och jag och mamma planerad en sväng ut och springa men Olli fick åka direkt till veterinären så springtur va bara att glömma.. Men inte så mycket att offra direkt! Min älskade lille vovve..
Vet ni?
Idag hade jag faktiskt fått en bokning med. Så när jag kom hem blev det jobba, och även fast jag var helt säker på att det aldrig skulle gå minuten då jag kom in i huset så gick visningen jättebra, men det var ändå ganska när att det blev köp där.. Så folk kan förvåna, men jag hade inte haft hjärta att sälja till dom. Men en sak kan man lära sig, och ett tips till alla er som jobbar eller vill jobba som försäljare (eller faktiskt allt annat med.. om man tänker efter) det finns ingenting som heter "omöjliga kunder" dom existerar inte, du kan bara som försäljare göra ett bra jobb eller ett mindre bra jobb. Dom mindre bra jobben väljer man att göra hos dom som man känner är den så kallade "omöjliga kunden" tänk om just den kunden inte alls är den du tror? Hur ofta har vi inte fel vad det gäller våra förutfattade meningar? för jämnan ellerhur?
Men det är mänskligt, du är en i mängden alla gör misstag. Men gör aldrig samma misstag mer än en gång, för då är det något som helt enkelt inte stämmer..
Jaja vilket fall, jag fick inte många namn (ett!!!) av dom heller så ganska meningslöst kände jag först. Men så tänkte jag efter och när jag satt mig i bilen så var det faktiskt ändå med ett leende på läpparna för jag har kommit fram till att vid just denna visning så släppte det faktiskt lite..
Jag var hård mot dom faktiskt, men inte elak och jag pressade dom verkligen inte.. Men vem fasen vill ha det skitigt eller rent ut sagt snuskigt i sitt hus eller lägenheten? För jag lovar, ni har det så allihopa.. Tillochmed jag (jag var nog en av dom värsta om jag ska vara ärlig haha.. nästan..) Welcome back gamla försäljar Jenny, tack tack!
Nej men nu när jag väl börjar skriva så kan jag hålla på i evigheter så jag ska sova nu, ni med! ;)
Men vi hörs imorgon vänner.Kram kram

Dagens låt.

D.Brown - World wide
 

Can´t let go.

Föresten, jag har ju glömt visa er mina nya älskling som bor i min garderob nu.. Dom har visserligen funnits ett tag på Nelly men för er som inte sett dom då..
Enligt mig helt grymt snygga!


Got your last words on my mind.

Hej bloggen och alla underbara läsare.
Idag har jag varit sådär inaktiv igen, men det har varit så himla mycket och dessutom jätte fint väder så prioriterat annat än att sitta framför datorn. Men så fort jag får min (pappas) minilaptop så kommer jag försöka ändra på det även om jag inte är hemma så mycket.
Började dagen med att städa mitt rum bara för en fastighetsmäklare skulle komma och kika på vårat hus. Nej, vi ska inte flytta.. Eller inte mamma och pappa iallafall!
Jätte trevlig, så blev kvar här en bra stund innan jag och Tina drog till gymmet och försökte vara duktiga..
Jag förstår mig inte på mig själv ibland, jag är nämligen så himla lat ibland.. Jag funderade på att ta med mig ombyte istället för att åka hem och duscha med tanke på vädret och att tina också var ledig tänkte jag att hon kanske ville hitta på något.. När tina då svara ja stog jag där som ett fån och kom fram till att jag måste ändå hem emellan. Tidsoptismist sen som jag är så hämta jag upp tina ett antal minuter efter utsatt tid (förlåt gumman, dock såg du ut att ha träffat på en ny trevlig kompis så ;))
In till café viskan och åt den berömda laxsalladen (för er som ville veta.. misstänkte att ni ville anteckna det nämligen, men bara så ni vet är den det bästa som finns.. )
Sen blev det hem till tina på göta och massa serie tittande, viktor skulle komma förbi en sväng med. Men tanke på att han också är så kallad blixten här i borås så blev det försent och jag åkte hem.
Hann inte mer än hem då jag insåg att jag måste göra något innan jag går och lägger mig för att göra av med min energi, så blev en jogging tur med min älskade vovve Ollie.
Så nu kommer jag nog sova gott känns det som, ska upp tidigt och träna. Sen ska jag ha en visning imorgon med så lite jobb iaf :)
Hörs imorgon vänner.

Den bästa på denna jord är du..

Dagens låt.

Keri Hilson ft Akon - Change me
 

Yoga.

Nu har jag hunnit med ännu ett träningspass idag. Kände mig ganska uttråkad på att vänta att Tina skulle sluta så jag tänkte varför inte göra det jag tycker om mest?
Ja just precis, yoga..

När jag kom dit och drog kortet tjuter ju givetvis maskinen så istället för att säga "välkommen" säger den "andra gången idag, välkommen" jo men tack så mycket, nu vet alla att jag är i desperat träningsbehov. Men så är inte fallet, jag bara älskar yoga :)
Sen funderade jag faktiskt en stund på att ställa mig och skrika typ "min pojkvän tycker jag är fet" eller något, enbart för reaktionerna. Jag har ingen pojkvän om ni undrar så jag hoppas ni förstår min ironi. Men alltid lika kul att se folks reaktioner när något sådant kommer upp.. Hmm kanske nästa gång.. Nejdå ni kan va lugna, jag skulle faktiskt aldrig kunna göra det.
Men ni ska jag åka till Tina och Simon och kika på film. Hörs imorgon vänner.

Pink panther.

Vilken härlig dag!
Känns ju som vår nu, solen skiner och har gjort det i stort sett hela dagen och vet ni vad?
Började min dag med att sitta i telefonkonferans, utbildning och sådant trevligt. Samtidigt som jag hämtade ut min mobil lite snabbt (äntligen har den kommit) samtidigt som jag var påväg till gymmet för att möta Tina. Efter en stunds tränande så blev det gå bort till sunhouse och sola. Mycket härligt!
Då Viktor ringer och frågar om en lunch.. Ja varför inte?
Det va iallafall jätte gott, första gången jag ätit på Subway. Ingen värsting macka jag tog direkt kanske men den va väldigt god.
Så nu sitter jag här och eftersom min älskade pappa fyller år idag så ska vi snart äta tårta och sånt roligt... Kanske går på yogan ikväll trots allt.
Kan vi konstatera att hittills har jag haft ganska fullt upp idag, och dagen är inte slut än så.. Jag gillar sånt :)



Äntligen fått min rosa samsung touchwiz, söt va? Dessutom tar den helt okej kort med, ännu bättre!


Dagens låt.

J.blue - Bottom
 

Dreams can come true.

 

Detdär går inte att beskriva med något annat ord än perfektion.

Kommer aldrig glömma när han gjorde den uppvisningen, Matine kan vara alla dressyrryttares drömhäst..


Dagens låt.

Ahmad Belvin - Batman
 

Life goes on.

Idag känns allting mycket bättre, ovanligt bra faktiskt. Men tiden blev väl helt enkelt för kort.
Redan varit uppe ett par timmar trots att jag hade svårt att sova inatt pga min inte alltför snälla mage som har värkt som bare den.
Men träffade martina i stan och solade sen blev det gymmet för min del, även fast allt var dubbelt så jobbigt som det brukar va så var jag grymt nöjd när jag ändå hade tränat klart och gjort allt precis som jag brukar.
Har en känsla av att det kan bero på min inte speciellt friska dag igår och lite kombination med min skadade fot.
Men jag känner mig nöjd ändå faktiskt, saknar dock min Goodie extremt mycket. Han får mig alltid att känna mig fulländad, ännu mer när jag får träna och tävla. Vad jag vill ha tillbaka honom! Men vet att han har det bra hos Jenny, tänkte ringa henne ikväll och kolla om jag kanske kan komma och rida någon dag innan dom åker till Minna Telde.

Ikväll ska jag till Tina, vi ska baka kladdkaka! Tur att man har världens bästa vänner :) Vet inte vad jag hade gjort utan Tina och Martina! Mina galningar:)

Veckans hitvarning.


Day 26 - Dizzy

Everything happens for a reason.


Igår blev det utgång för mig och tina. Men tänker inte prata om den utgången idag faktiskt, av olika anledningar. Hade jätte trevligt men gårdagen känns så långt borta nu..
Värsta dagen idag på väldigt länge, faktiskt väldigt väldigt länge!
Skulle kunna skriva en lång förklaring här men jag väljer att avstå, hoppas ni har överseende med detta.

Jag önskar verkligen vi hade fått mer tid tillsammans, jag vet att det var påväg att bli något väldigt speciellt.
Jag önskar verkligen att vi hade fått en riktig chans, för jag vet att det hade blivit bra.
Jag kommer inte stanna upp på grund av detta, jag kommer gå vidare utan dig.
Dom få minuter jag fick med dig kommer jag ändå alltid minnas:)

Jag är redan påväg...

Dagens låt.

Asia Cruise - Love myself
 

Thinking of you.

Idag måste jag få skriva av mig lite, avreagera mig lite så att säga.
Jag stötte på en sak senast igår som jag verkligen stör mig på, nu tänker jag givetvis inte hoppa på bara just denna personen för jag vet att hon säkert egentligen inte menade något illa. Ibland tänker man kanske inte fören efteråt alla vet väl hur det är? Hänt säkert minst ett par gånger innan.
Men 16 år, gravid och uttalar sig väldigt klantigt om vad som skulle hända om det visade sig att hennes barn var handikappat eller liknande... Mycket klantigt svar, iallafall om jag skulle råka komma in och läsa. Sånt gör mig väldigt upprörd!
Jag vet att det är många nya besökare på denna blogg så jag ska ta det hela från början, men jag har två st gravt utvecklingsstörda bröder som är det absolut bästa som finns i mitt liv. Jag älskar dom över allt annat i hela världen, och jag anser fortfarande att dom är mer så kallade normala än vad vi är på många plan! Mina bröder skulle aldrig döda någon, aldrig ljuga, aldrig låta någonting stiga dom åt huvudet, dom är inte beroende utav någon sorts maktkontroll ja listan kan göras lång. Visst dom förstår inte bättre tänker ni då, men vet ni vad? Låt oss tänka utanför dendär lådan vi lever i och se att det kanske aldrig ens var meningen att vi skulle bli sådanna som vi är idag? Jag menar det är ju inte direkt pga utav personer som mina bröder som vi nu lever ett liv där vi måste börja tänka mer på miljön, kriser hit och dit, krig.. Ja ni förstår poängen?!
Inte nog med detta, som jag lärt mig av mina bröder, snacka om att lära sig uppskatta livet när man är med dom. Min lillebror blir överlycklig av en ny film medans min storebror blir överlycklig av en ny skiva med Carola. Jag själv vill ha häst, bil, lägenhet, resor och när jag fått det så är det inte direkt så att man nöjer sig heller. Man vill hela tiden ha mer.

Vilket fall, i många fall när man träffar på människor så tycker dom synd om mig eller mina bröder eller personer som är utvecklingsstörda handikappade eller vad det nu kan vara. Varför tycker ni det? det finns förmodligen en mening med det och dom är inte på något sätt mindre värda heller eller? Enligt mig är det nästan tvärtom om jag ska va helt ärlig, mina bröder är mina idoler.
Så om man nu inte vill och kan klara av att ha ett barn som är handikappat eller vad det nu kan vara är det verkligen så att man är mogen att skaffa barn då? Chansen är ju vad jag fått höra av min väldigt kloka mamma ganska stor desto yngre man är och skaffar barn (och äldre)  att faktiskt få ett barn med någon from av handikapp eller utvecklingsstörning. Jag vet också en gång jag läste en tidning om en mamma som skämdes över sin utvecklingsstörda son, och tyckte synd om sin så kallade friska dotter som också skämdes över honom. Mamman gick tillochmed så långt att hon sa att hon önskade att han aldrig fötts...
Jag blir både arg och ledsen när jag läser sådant, dessutom kan jag lova till hundra procent att denna sonen kände av detta från både sin korkade mamma och sin stackars syster.

Dom pratar ju om att folk ska kanske behöva gå någon kurs och få tillåtelse att skaffa hundar och andra djur. Kanske borde man istället koncentrera sig på det första stadiet, att istället inför någon kurs eller något om hur det är att skaffa barn, att det kan faktiskt bli så man inte räknat med. Inte för att skrämmas verkligen inte men bara veta vad man ger sig in i och vara hundra procent säker på att man kommer älska sitt barn oavsett hur barnet ifråga ser ut eller blir som person.

Joakim och Tobias, inte ens om jag hade kunnat välja hade jag för min skull bytt ut er eller sett till så ni blev på något annat sätt än ni är just idag. Älskar er precis som ni är och ni har gjort mitt liv till det absolut bästa jag kunde få!

Dagens låt.

LeToya Luckett - Not Anymore
 

The hills season 5.

MTV Shows

6 April och jag längtar redan! :)
Sista riktiga säsongen med Lauren, och äntligen börjar det gå som det ska..

Breathe easy.

Hemma igen från malmö, gick bra där. Väldigt inspirerande möte så det kändes ju bra att vi åkte trots allt. Jag hade egentligen velat ut och jobba nu i helgen då, med massa nya ideer och allt men med tanke på att det är min egentligen riktiga lediga dag på söndag så hoppas jag på några tider imorgon. men tror inte det blir något..

Vilket fall, idag har jag varit och hämtat ut paket från Nelly och Ellos. Lite skor, jacka och träningskläder. Så nu är jag motiverad till att gå upp tidigt imorgon för att åka till gymmet!
Eftersom det heller inte händer något roligt ikväll så lär jag bli ännumer motiverad om ett par timmar.
Men nu är det dags för film och sen sova.
Natti natti hörs imorgon.

Malmö.

Nu är jag påväg till malmö, sitter i bilen. Ska på möte där nere.
Redan varit uppe i två timmar och det är lite skräll för att vara mig kan jag lova. Lite stolt blir ni väl över mig? Vet att mamma blir det om inte annat.

Ikväll hade jag tänkt jobba men det blir inte så så får väl se vad som händer nu då.
Men ska koncentrera mig på vägen nu har ändå en 25 mil kvar men vi hörs lite senare mina vänner.
Kram


Dagens låt.

Teairra Mari Feat. Jamie Foxx & T-Pain - Blame It (Remix)

My own beauties.

Som vanligt när jag går in i sko affärer ska jag "bara kika lite.." det låter ju bra då ellerhur? Men När jag såg dessa blev jag tvungen, dessutom måste det varit ett tecken att det bara fanns ett par svarta kvar och dessutom min storlek. Ja då måste man köpa!

Bianco

Se det snöar.

Nu har jag storstädat min rum, då jag för en gång skull inte ska städa i andras hus och lägenheter..
Fast det är inte jag som städer om jag ska va helt ärlig, det är dom själva faktiskt. Jag byter bara filter.
Men vilket fall har jag använt maskinen jag säljer (den som mamma och pappa köpt..) så jag tänkte bara berätta att jag aldrig sett något så äckligt i hela mitt liv nästan...Sen har jag städat i flera timmar nu faktiskt, så skillnad mot att damma av en tv eller gardiner liksom. Men nu vet jag ännumer att maskinen jag säljer faktiskt är värd alla pengarna :)

Imorse var jag riktigt duktig förövrigt, gick upp (trots att jag var sjukt trött och hade sovmorgon) och var med på core passet på Studio aktiv. Riktigt skönt, älskar att träna.

Igår var jag på en liten otippad shoppingrunda, och visst fick jag med mig ett par skor hem.. Lägger in bild på dom senare.

Jag, Tina och Martina hann också med att boka en resa igår. Lite lustigt, med tanke på att vi boka till Alanya och givetvis står det idag i tidningen att just alanya blivit årets populäraste resemål. Se där ja! Har en känlsa av att vi kommer får riktigt roligt! I slutet av juni bär det av för dom tre musketörerna.

Sötis Nappe.

Dagens låt.

Lauren Evans - Did you mean to

Dagens låt.

Kat Deluna - Real man

Dagens låt.

Lauren Evans - Dream awake

Confessions of a shopaholic.


Okej, jag erkänner att jag är lite svag för denna typen av filmer faktiskt. Så kanske inte ska skriva om denna filmen. Men detdär vanliga förutsägbara är faktiskt ganska mysigt. Redan från början målar dom upp vilket jobb hon vill ha, vilken kille som hon kommer sluta tillsammans med. Men visst är det exakt det vi vill? För alltid blir man lika glad när det blir som vi tänkt oss då.. (trodde vi ja...)
Utöver detta var det en helt okej film.. Den va mysigt helt enkelt. Lite tjejig kanske, eller ganska mycket faktiskt. Så ska du gå på bio med flickvännen går denna filmen kanske bort. Däremot är det en av dom första dejterna så är detta ett perfekt tillfälle att immpa på den kanske blivande tjejen. För vilken tjej vill inte ha en kille som faktiskt intresserar sig av shopping och tjejkläder helst av allt.. Vi är dessutom lättlurade.
Nej okej jag hoppas ni förstår ironin, men filmen har premiär här i sverige nu i veckan och den är se värd iallafall.
Love shoes...

Dagens låt.

Day 26 - Dizzy

Summer 09.

Denhär hitta jag på Nelly, man kan väl inte annat än att älska den?
Dessutom är den lila.. Finns det någon snyggare färg?

Dream awake.

Godkväll mina kära läsare.
Nu är jag hemma från jobbet, blev en visning efter många om och men. Snacka om att jag haft en otursdag vad det gäller visningar. Men sen vände det och fick komma till ett supertrevligt par.
Lovar förövrigt att jag någon dag ska ta mig tid och skriva ner exakt allt jag kan om maskinen jag säljer för många som undrar. Så ni får hålla utkik, men ni kommer bli ganska farcinerade skulle jag tro. Dock mycket häftigare att se allt i verkligenheten så om ni skulle vilja det kan ni ju skicka ett mail ;)

Nej men okej vet ni vad?
Jag har nästan ljugit lite för er bloggläsare, eller egentligen inte ljugit.. Bara undanhållit sanningen lite, en del av er vet redan om detta men ändå..
Det är nämligen så att senaste tiden har jag inte alls varit oaktiv här pga att jag inte orkat skriva, utan jag har inte haft en tanke på det.
Jag har nämligen träffat en person som fått mig att känna mig, vad ska man säga? Väldigt speciell.. Jag vet inte om han vill nämnas här i bloggen så får väl som alla andra hitta på ett namn eller något.
Men jag ville bara säga som det är och att jag är väldigt lycklig.. :)

Men vet ni vad?
Nu ska jag visa er en sak jag hittade innan sen tänkte jag kika på den nya filmen som snart har premiär här i sverige En Shopaholics bekännelser.
Verkar vara en film helt i min smak, självklart skriver jag om den ikväll eller imorgon beroende på vad jag hinner och orkar.

Natti natti mina vänner :)

I never felt like this before.

Till bara dig..
Älskar denna låten.. Fortfarande..!


Veckans hitvarning.

 
Keri Hilson Ft. Kanye West & Ne-Yo - Knock You Down

The Definition Of A Real Man.

Nu har jag svårt att bestämma vilken låt jag tycker ska vinna denna veckan lilla tävling så får se vad det blir tillslut..

Det blev en sovar-lördag för mig igår sen ändå, och det var nog tur.
Nu skulle jag egentligen varit och jobbat men ibland blir det lite inställt så idag fick jag ledigt till kl 20.15 får se om dom glömt av det då också. Eller glömt och glömt men ändå..
Nu tänkte jag iallafall åka och träna. Men vi hörs llite senare och alldeles strax lägger jag ut den låten jag själv tycker är bäst av dom jag lagt ut i veckan.. hmm

Dagens låt.

Mario - Weather Girl
 

Dagens låt.

Jennifer Hudson ft. Ludacris - Pocketbook

Happiness.

Väntar spännt på att min nya (eller mammas och pappas egentligen) nya mini-dator ska komma. Då lovar jag att bli bättre på att blogga igen.
Lång dag idag känns det som, men ändå varit en riktigt bra dag.
Med för och nackdelar givetvis, dock var jag väldigt stolt över min sista visning som faktiskt var min första riktiga sen jag börja. Kändes väldigt bra och fick jätte mycket beröm av controllen vilket var riktigt roligt.
Dessutom att jag ens genomförde hela visningen var för mig ganska obegripligt, men ibland får man bita ihop. Behöver inte berätta vad som hände mer än att ensamstående pappor är i skarpt behova av sällskap kan det verka som ibland...
Jaja allt gick väl tillslut och han var lika farcinerad över maskinen som jag faktiskt är varje gång jag ser den och jag gjorde alla tester som jag lärt mig nästan, alla hinner man inte med på bara två timmar så..
Jag är nöjd med dagen, nu ska jag bara börja sälja ordentligt också men det kommer.
Älskar förövrigt jobbet!

Nu då?
Funderar på att följa med Martina ut på krogen men inte jättesugen faktiskt. Fått mitt schema för imorgon med och min första visning är inte fören vid 13.00 imorgon. Kanske man kan hinna träna imorgon med.. Hade ju varit skönt det.

Föresten, jag vet att många undrar hur det går med min Goodie pålle och vet ni?
Hans byten är nästan helt befästa och han har tillochmed börjat trampa, åh ni anar inte hur lycklig jag är. Måste hälsa på han någon dag i veckan om jag hinner. Ska få rida med har Jenny lovat mig. Tror ni att jag kommer va lycklig? Om det är något som gör mig riktigt riktigt lycklig så är det att sitta på den hästen och bara känna hur han ger allt för att göra mig glad och stolt. Han älskar sitt jobb!

Jaja nu ska jag leta upp en ny låt till er och mig med då självklart tänkte jag! Har massvis med bra låtar men som vanligt ligger dom inte ute på youtube än så får hoppas att någon tar sig för att lägga upp dom någon dag snart.
Hörs snart.
Kram


Min Ollie

This is like livin in a dream.

Godmorgon vänner.
Allt bra med er hoppas jag?
Med mig är det strålande, som vanligt. Men vet ni?
Faktiskt är det ännubättre än strålande.. Allt verkar verkligen vilja gå min väg just nu (gör det inte det för er så deppa inte ihop för det, för det är egentligen bara en fråga om när det faktiskt vänder..)
Jag har ett jobb jag verkligen avgudar, och ni kommer ju dö när ni får höra vad det är jag säljer.. Men en städmaskin är det, ska berätta mer om den sen jag lovar.
Dessutom har jag faktiskt sålt min första, tacke vare min mentor Tobbe då men lite jobb hade jag ju lagt ner innan med. En del andra saker med men kan inte berätta allt på samma gång, det enda som faktiskt saknas nu är min lilla pålle(hästen Goodie).
Dagen som är kommer bli ganska lugn, har endast en visning idag. Jag vet att det kommer gå jättebra trots att det är min första visning själv. Fortfarande är det bara träning, imorgon börjar verkligenheten.
På fredag ska jag åter igen åka ner till Malmö och vara med på mötet där nere. Får se hur det går.
Men nu är det iallafall dags för lite mat, mammas goda laxsallad!
Vi hörs lite senare.

Dagens låt.

Keri Hilson ft Kanye West & Ne-yo - Knock you down

Dagens låt.

Teairra Mari Feat. Flo Rida - Cause A Scene

Love.


Scorett 650kr
Som vanligt kan jag inte sluta tycka om dom och önska att dom fanns i min garderob, förhoppningsvis dröjer det inte länge.

Run away.

Lite ledigt är aldrig fel?
Okej jag har inte varit ledig, jag har jobbat för fullt.
Desstutom har jag sålt min första maskin.. Grattis till mig(och Tobbe då..)
Kommer skriva mer ikväll mina vänner, efter att jag jobbat klart!
Kram på er.


RSS 2.0