All we had is gone now.

Jag har idag funderat på en sak, vad grymt otacksamma vi människor är..

Jag kommer nämligen ihåg för ganska precis 11 månader sen att jag själv tänkte När och om jag kommer kunna gå igen ska jag aldrig ta mina ben förgivet (eller någonting annat heller för den delen)..
Och helt ärligt så tänker jag fortfarande på det nästan dagligen, att jag faktiskt är väldigt skadad i mitt knä och kommer alltid vara det. Men det hade kunnat vara mycket värre, jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade behövt halta omkring i hela mitt liv eller sitta i rullstol i resten av livet. Det värsta av allt är att det är närmre än vad man tror. Ett misstag eller felsteg så kanske man sitter där, och jag var ändå ganska nära..
Ibland kan jag gå eller springa och fundera på hur lycklig jag är för att jag kan göra så mycket som jag faktiskt kan med min kropp, ni vet, rida, cykla, träna, springa(!!!!), gå och ja.. Alla saker som man innan tagit förgivet, det är inte lika självklart för alla. Ibland borde vi alla tänka på allt sånthär, inte bara vad det gäller vad vi kan göra utan också vad man har för människor i sin omgivning, vad dom betyder och vad man hade gjort utan dom. Ja det finns mycket, men jag kan lova att alla ni som sitter framför eran dator just nu och kan läsa detta är väldigt lyckligt lottade för massvis med saker.. Uppskatta det ni har!


Dagens låt.

Ester Dean ft. Chris Brown Love Suicide


Shakira.


And that's how it's done..

Se och lär mina kära läsare, eller nej för all del gör inte det..

Kom precis hem, eller tillbaka till M rättare sagt. Varit ute på en liten upptäcksfärd?! Mys..
Haft en super dag idag, tack vare A som hjälpte mig super mycket imorse. Så himla skönt, kom till stallet och det var bara rida kvar. Hann med att sola en stund innan det blev tillbaka stallet och fodra sen träna, bodypump tillochmed(!!!!) sen tillbaka till stallet för att ta in, hem, duscha och ja..
Never mind..

Förövrigt älskar jag livet just nu, känns som jag gjort det alldeles för länge nu.. Kanske kommer hända något snart? Jaja, då har jag iallafall haft några väldigt bra månader..

Nu är det dags att sova känner jag, måste orka upp i tid imorgon så jag orkar med all ridning och träning.. Ni vet det vanliga? Som sagt, Life's good :)

Detta skulle publicerats inatt, men eftersom jag och teknik just nu inte är vänner så :)

Shontelle.


Love lane.

Någon mer än jag som haft en såndär riktig super helg?!
Allt behöver jag inte berätta kanske, utelämnar nog vissa små detaljer (eller stora och många..) men började iallafall efter all ridning i fredags med en spontan utgång för mig och Issah.
Hade riktigt trevligt faktiskt, på harrys... en helg innan löning.. Jaja, det var riktigt lyckat faktiskt.
Sen sova, vakna tidigt, upp till stallet och börja greja som vanligt.
Åkte dock tidigt därifrån för att vara med på ett nytt grymt träningspass på Studio aktiv, Chair dance. Jag är helt såld, det var så galet roligt. Ser dessutom inte jobbigt ut, men jösses jag var ju helt slut.


Jag vet någon som kommer gå på fler sådanna pass om dom kommer, roligt med något annorlunda som ingen annan har. Elina är dessutom hur skön som helst så pass med henne verkar vara något utöver det vanliga!

Efter gymmet blev det en sväng tillbaka till stallet för att rida. Hem, byta om och sen var det dags igen, lilla bränneriet där det serverades mat direkt från felix, mums!
Vi drog vidare ett par stycken till vimmel, för att sedan avsluta på Harrys (idag igen ja..).. Resten är historia..

Idag har jag fått fin besök i stallet, dock var det bara J som faktiskt börjar bli lite erfaren nu som vågade rida. Visst gjorde han det bra också, blev ett litet kavaletti skutt och lite galopp.. Duktigt!

Nu ska jag fortsätta umgås med mitt hjärta, eller sova vi får se..
Måste nämligen ladda upp för kommande vecka, den kan bli väldigt spännande kan jag säga!

Ja just det, glömt att nämna en mindre detalj, jag är inte blond längre men ingen större skillnad antar jag :)
Tack H för att du tar bild på "alla mina fina klänningar och kläder jag har varje vecka" haha din mupp!


I'm back..

Jag har gått och funderat på något hela dagen..
Hade faktiskt tänkt ta mig i kragen och skriva ner det, som jag brukar göra..
Men inte hunnit den senaste tiden (hör bara så dumt det låter, vadå inte hunnit?)
Det jag egentligen ville komma fram till var hur extremt dåligt minne jag har för mina tankar är som bortblåsta. Kanske regnat bort?

Vilket fall, jag ägnar också mina tankar till hur glad jag är över en person som jag egentligen inte känner så bra, hittat rätt. Hon förtjänade det efter allt som hänt tycker jag!

Tråkiga nyheter har jag också, en av mina söta vänner blev påsprungen och rånad inatt. Jag lider med denne vännen! Ingen förtjänar något sånthär, och som om inte det skulle vara nog?!
Jag behöver inte berätta mer än att jag känner mig så galet skyldig. Men det är ju inte mitt fel, det är ju absolut ingens fel. Men allting har bara blivit just så himla fel faktiskt! Dock finns ingen syndabock denna gång.. Väldigt kluven är jag iallafall, men allt löser sig med tiden right?

Sen vill jag bara tala om att jag är ägare till världens absolut bästa häst, för varje dag som går tycker jag bara om honom mer och mer. Trodde faktiskt inte det var möjligt att tycka om ett djur så igen som jag tyckte om Goodie. Kanske är det för att jag vet att han har det så himla bra hos den andra Jenny?! Kanske är det bara helt enkelt så att Dino är My dream come true? Jag vet inte, men han är iallafall bäst!


Dagens låt.

Lindsay Lohan - Can't stop won't stop


Titta mamma, jag är med på tv..

Nästan iallafall, hittade några klipp på mig och Axa som hennes ägare filmat lite snabbt med sin mobil..
Axa ska lämnas ut på foder så fort hon är klar hos mig, någon intresserad? :)


Sulan.


Saintly Hill
2000
Busan! Här har vi en dam som vet vad hon vill..
Men har sina väldigt fina stunder :)


King.


King Pin
2006
Ponnyhingsten (och min myspojk :))
Killen som håller snacket igång i stallet..


Matrix.


Matrix Star
2007
e. Roosevelt


Fina Axa.


Axolette Klef
2004
e. Akribori


Dagens låt.

Mariah Carey - Imperfect


Mizz Nina ft. Colby O'Donis


You're so full of sh*t..

Jag skrev ett såntdär inlägg igen, ni vet när man skriver av sig rejält..

Men det är inte ens värt att publicera, eller du är inte värd det..


Dagens låt.

Usher - Stranger


Dagens låt.

                             Christina Aguilera feat. Nicki Minaj - WooHoo

Dagens låt.

                                                                                 Katy Perry - E.T

I think I gotta make you my next ex..


Akupunktur idag... Fint va?

Det finns två saker jag verkligen är rädd för.. Nålar och el, idag fick jag nålar i benet, som i sin tur kopplades el till! Ni kan ju tänka er hur lycklig jag var...

Vad har hänt de senaste dagarna då?
Förutom M:s födelsedags fest, fotodag med hästarna, uteritt med en modig J och lite trevligt sällskapande såhär på kvällarna.. Ja inte så mycket ni missat faktiskt, eller?

Födelsedags festen var väldigt lyckad, tack alla ni som gjorde den så bra. M verkade också vara ganska så nöjd!
Satt precis och lyssna på ett litet klipp från kvällen, haha..

Korten på hästarna har jag inte sett än men delar med mig när dom kommer!

Uteritten med J, jaa vart ska jag börja?
Du var duktig gubben, väldigt duktig.. Roligt hade jag!
Jag känner att jag inte riktigt har koll på bakkärran här... Hade behövt en backspegel Jenny..
Haha, så söt så..

Ja men det var väl allt va?
Jag och M har firat hennes födelsedag ikväll, tacos, sen hade jag köpt rulltårta som hon ville ha och blev ett litet ljus där i med. Får vi se om hennes önskning slår in haha, jag hoppas!


Miley Cyrus.


I don't mind at all.

Jag är hundvakt, det ni!
Vi har myspys, jag och lilla Elvis. Sötnosen själv dendär vovven...

Idag har jag suttit på 3åringen för första gången, gick bra faktiskt. Dock ganska lugnt, ville bara att han skulle vänja sig att ha någon på ryggen mest.
Imorgon tänkte vi trava lite om det funkar, sen ska han bara gå på lördag en sväng sen ska han få vila någon eller några dagar. Vill inte trötta ut han!
Alla andra har gått idag utom hingsten, det var hans vilo dag idag..
Jag avskyr att erkänna det, men jag börjar verkligen tycka om dendär lilla rackaren. Stundtals är han så himla mysig verkligen, sen kan han faktiskt gå riktigt bra nu.. Dessutom är han väldigt samarbetsvillig och väldigt lättlärd!

Nog om hästar, kvällen spenderades på gymmet, i spinnigsalen som alltid.
Jag har verkligen fastnat för spinningen, det är skönt och faktiskt riktigt kul. Jag mår bra när jag går därifrån, även fast jag mådde mindre bra när jag kom dit.

Imorgon firar vi Martinas 22års dag allihopa, ni är alla bjudna hem till Martina! :)


Tack J som gjorde mig på bra humör tack vare världens sötaste sms, jag saknar dig med gubben!


Bara för att ni så gärna vill veta..

Bra kväll verkligen..
Världen går under!
Varför?
Jo för The Hills nya avsnitt går inte att se i "min region"... Så kikar på The after show istället.
Dagens I-landsproblem kan vi kanske kalla det, men ändå. Det är verkligen inte okej, ogillar MTV skarpt just nu (lägg märke till att jag inte skrev hata..)

Min dag då? Lika intressant för er som mina andra dagar för tillfället, stallet. Alla fyra hästar har gått idag, det lilla monstret har gått bra idag. Hon är fin, verkligen.. Tråkigt bara att hon inte är hundra procent ärlig, hon gör det jag ber henne om men vi kan jämföra det med att köra med en dålig handbroms.. Det går liksom, men det går inte så fort som man vill och defenitivt inte ärligt.
Hingsten var riktigt duktig med, han börjar bli fin! Tråkigt att han har lite jobbigt med alla ston nu men inte så konstigt..
Sulan hälsar på igen och hon fick ett mjukgörande pass idag bara, hon behövde det. Men det gick bra i slutet, tog en stund men tillslut släppte hon efter och började trampa på riktigt bra.
Inridningshästen ska sittas på första gången imorgon, önska mig lycka till..

Efter stallet blev det gymmet, dubbelpass idag som alla andra onsdagar ungefär..
Yoga/pilates och sen spinning eller activio. Mys!
Efteråt åkte jag hem till min käre vän, för att.. hmm rädda henne?! Ja det behövdes, ibland är det tur att du har mig med. Haha, I will say no more!


Tack igen :)


Dagens låt.

3OH!3 ft. Kesha - My First Kiss


Beyonce.


Christina Aguliera.


Dagens låt.

Lady Gaga ft. Rodney Jerkins - Superstar


Titta vad jag fick..


Mad blomsterbud :)
Choklad fick jag med, sött va?


Dagens låt.

Ke$ha - Boy like you


Göteborg.


Det blev Göteborg igår och Nivå för min del..
Sandra och Tina var med också och jag hade jätte kul!
Var lite annat folk där med som vi kände, mycket trevligt!
Var dock alkoholfria drinkar för mig hela kvällen (ovanligt va?) men när dom ser ut som ovan så gör det inte speciellt mycket..
Trevlig vakt stötte vi dessutom på, det är ju inte alltid.. eller?

Vakt:
Det är bara lista som gäller idag, står ni på listan?
J: Njaee..
Vakt: Okej... men jag ska göra ett undantag för er idag för ni verkar vara ett trevligt sällskap..

Ja för det lär ju han verkligen ha kännt på dom få sekundrarna han träffade oss där.. Tur dock att han faktiskt var väldigt snäll (och snygg) för vi hade missat något om vi inte hade fått komma in, så som Lillemans födelsedags firande och så. Världens godaste alkoholfria drink..

Nog om gårdagen, började att jag blev sur redan när jag kom till Gbg.. Sen gick jag och sura lite (mest inombords) hela kvällen, sen fick jag väl ur mig en del väl hemma igen.. Men känner dock att det inte gjorde så mycket nytta..
Som sagt, nog om gårdagen..

Nu ska det laddas om för grillkväll sen utgång hemma i fina Borås. Hörs sen.


Dagens låt.

Kelly Rowland - Commander


RSS 2.0