I found heaven on earth..

Det finns någon som verkligen gillar att påminna mig om sin existens.. och ärligt? Jag är trött på dig..
Jag har suttit och funderat på en sak som jag och en mycket kär vän till mig pratat om för en stund sen (du är bäst..) men vad tjänar folk på att vara otrogna mot varandra? Jag kommer aldrig säga att jag är världens mest perfekta vän/flickvän men tycker jag om någon på riktigt så skulle jag aldrig kunna vara otrogen eller gå bakom ryggen på den personen, usch vad jobbigt..

Jaja det var väl ungefär det jag hade och säga då..

Eller?

Nej men jag har haft en bra dag, träffat dom flesta av mina "nya" kusiner som jag inte visste fanns till fören för 5 år sen. Jag har aldrig träffat dom pga avståndet, men idag fick jag träffa nästan alla.. Som om inte jag hade nog med kusiner liksom? Haha nej men verkligen inte det var jätte kul att träffa dom faktiskt och vet ni? Jag älskar dialekter, speciellt norrlänska..

Dessutom bjöd mamma på Pavlova idag och då kan ni ju gissa vem som var lycklig (världens godaste tårta) men det är lustigt detdär... En annan får ju fjäska och fjäska för att ens få pavlova till sin födelsedag, neeee den tar så lång tid och göra... men när man får fint besök från norrland, så vips står den där.. Jag har laddat i flera dagar för att få äta en bit.. Mums!
Tack Pia som introducerat oss för varandra, utan dina goda tårtor i stallet hade jag nog aldrig fått smaka på detta mästerbakverk..

Nu ska jag sova, men först lite bilder som jag fick idag från Greenday konserten, som vi har väntat huh?!

Vilket jäkelshumör jag är på idag, tur att jag sover ensam hemma i min säng idag.. anyway..






When I grow up..

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja..

Bloggar är sjukt överskattade, förstår ibland inte ens varför jag har en, och efter idag förstår jag ännu mindre.. Ni ska se mina mail jag kan få ibland, eller vad folk ringer eller skriver och frågar mig. Eller nej det är inte ens frågor, det är rykten och påstående som dom hört som är 100 procent säkra källor till, förstår väl vem som helst?! Men jag som är inblandad är inte en säker källa.. Nej nej..

Men jag tänker inte lägga mig i mer, det är säkert så som ni säger.. Alla vet ju bäst så!
Hur orkar man?

Jaja, då var det ur världen för min del.. Jag är inte världens mest långsinta person och är dessutom van vid denna typen av grejer.
Tråkigt skrivet för er som absolut inte förtår någonting här nu, men det är positivt om ni inte gör det för då har ni uppenbarligen ett eget liv och behöver inte lägga er i andras.. :)

Jag har lite skoj grejer och berätta med, eller för mig är det förbaskat kul.. Jag ska nämligen ha semester, en hel vecka i turkiet. Min första semester sen jag gick ur skolan alltså tre hela år sen. Ganska galet faktiskt.. Åker om en och en halv vecka. Måste bara fixa allt med hästarna.. Ett tips, skaffa inga hästar om man gillar att vara ledig ibland..

Men nu ska jag städa lite för imorgon kommer mammas systrar på besök och jag ska för första gången få träffa mina kusiner på mammas sida.. Tog bara några år..


This is goodbye..

Everybody's saying that we should get back together
And everybody's saying that we're meant to be together
Everybody's saying that how the love was so damn perfect
And I ain't never seen a petal that don't think it's worth it
Cuz...


They ain't been through the things that you put me through and
They ain't seen all the things that I seen in you and
They ain't never cried the tears you made me cry
So they can't be the judge cuz...


They don't know what I know
They never seen that part of you
They know the lies I know the truth
They say stay I say go
They never aseen our scars before
They think our love is beautiful


Everything is beautiful when you're looking through
Rose coloured glasses
Everything seems amazing when you see the view through
Rose coloured glasses
..Take 'em off


Everybody's thinking I was just too scared to love you
You've got them all believing that I folded under pressure
It's crazy how I gave my best I tried so hard to love you
I can't believe that all this time my pain just brought you pleasure
But...


They ain't been through the things that you put me through and
They ain't seen all the things that I seen in you and
They ain't never cried the tears you made me cry
So they can't be the judge cuz...


They don't know what I know
They never seen that part of you
They know the lies I know the truth
They say stay I say go
They never aseen our scars before
They think our love is beautiful


Everything is beautiful when you're looking through
Rose coloured glasses
Everything seems amazing when you see the view through
Rose coloured glasses
..Take 'em off


Dagens låt.

Ke$ha - Feels like rain


Guilty.

Suttit här och stirrat en bra stund, men jag kommer verkligen inte på vad jag ska skriva. Eller jag kommer på massvis men jag vet också att visa saker är inte ämnade att hamna i en blogg.

Haft en bra midsommarafton och midsommardag iallafall, kom hem för en stund sen och hamnade här efter en dusch. Nu sitter jag här och ska snart iväg igen..
Jag har verkligen tröttnat på bloggen, den ställer till mer än den gör nytta men samtidigt för den vissa väldigt positiva saker med sig.
Det bästa av allt är ju att mamma och pappa kan hålla koll på migäven om jag inte är så mycket hemma ;)

Dagens låt.

Claude Kelly - No choice


Ett års dagen.

Grattis till mig själv.

Om ungefär sex timmar för ett år sen så låg jag på en bår i ambulansen påväg till Lunds universitetssjukhus.. Sitter här och tittar på mina små ärr och tänker på alla stora skador som döljer sig där under. Men jag har minsann övervunnit dom också.
Kan inte låta bli att tycka att detta har varit det värsta och faktiskt det bästa året i mitt liv..

Men idag är det ingen som får upp mig på hästryggen, det är en sak som är säkert..

Det absolut värsta när jag tänker tillbaka på året som gått är att det var alltså exakt ett år sen som jag satt upp på min älskade Goodies rygg och var lyckligaste hästägaren i världen. Ett år är alldeles för lång tid för att inte få uppleva det men får på honom...



Glad midsommar.

Nu åker jag snart mina vänner, lite mat med familjen bara sen drar vi iväg till varberg.
Vi blir ett gäng där faktiskt, kan bli riktigt trevligt.
Jag tror på en bra och hyffsat lugn midsommar, för min del iallafall. Kommer ihåg förra året tillsammans med supergoa E och några andra svenskar, tyskar och lite annat (salig blanding). Inte riktigt som midsommar hemma, men lycka var att se svenska cider och höra M:s röst via telefon. Som ville att jag skulle komma hem!
Men jag hade jätte trevligt faktiskt, ingen vanlig midsommar iaf, men ska ta igen det idag.

Gårdagen var lite stressig för mig, men för er som inte vet så var jag ju i Jönköping halva dagen iallafall. Det gick helt okej iallafall, jag hoppas att det gick superbra. Men jag vet inte..
När jag var klar åkte jag till A6 en sväng, vilken besvikelse. Hade hoppats på en fin midsommarklänning, hittade ingeting utom ett par skor. Som om jag skulle behöva fler skor? Men dom var vita och jag har nog bara 3 par vita eller något så ;)

Jaja vilket fall, nu ska jag göra mig klar. Vi hörs imorgon vänner då jag kommer stanna i Varberg inatt. Eller jag tror det iallafall, ska försöka ta lite bilder denna gången. Jag är ju ganska dålig på det annars..
Jaja ha en superdag och kväll.
Puss o kram


Dagens låt.

Jennifer Lopez - Story of my life


Dagens låt.

Alexandra Burke - The music sounds better


Dagens låt.

3OH!3 - I'm not the one


Someone tell my heart..

Nu är jag sådär dåsig igen, förstår inte att det ska vara så jobbigt med virus. Det går liksom aldrig helt över..
Jaja det blir nog bra, haft en bra dag iaf.
När jag skulle gå upp hade jag galen värk i nacken och kände mig sådär febrig igen. Men A fixade hästarna, vad hade jag gjort utan dig?
Men fick ta mig i kragen iallafall och åka och rida två stycken. Inte roligt kan jag säga, prova rid i ett stort dammigt och varmt ridhus när man inte känner sig hundra, usch!

Åkte hem och vila en stund innan jag pratade med min hun som kom hem idag, lycka! Som jag har saknat henne..

Övertalade henne att följa med och fiska, fick lite extra sällskap också. Haft en super kväll, trots att jag känt mig väldigt off med tanke på att jag inte alls är helt bra. Men jag var iallafall storfiskan, 3 aborrar och en mört (och nej, storleken räknas inte) haft väldigt trevligt iallafall, kom hem för en stund sen och nu är jag riktigt riktigt seg. Dags att sova och ta nya tag inför morgondagen, får se vad den har att erbjuda.

Natti natti.


Årets skämt?

Jaa förmodligen...
Förstår att hon gömmer sig under mössan iallafall..
GO KISSIE!

Dj Mangoo ft. Deadline - Fanta och Rosé


Just when I think about someone new I keep on forgetting to forget about you.

All over again, kluven..
Men detdär löser sig!

Jag börjar iallafall bli bättre med min hemska sjukdom jag dragit på mig.. Stor del av det är nog för att jag faktiskt kom iväg och gjorde lite annat igår. Jag behövde det!

Folk tjatade på att jag skulle med ut, och jag ville ju, men detta var en fråga om ork.. Men sen skickade lillasyster ett sms och med henne vet jag att det blir kul och dessutom inte något galet supande (även om det väldigt sällan är det för min del..) så jag gjorde väl mig klar och mötte upp henne i stan. Gick till Bränneriet en sväng och sen vidare till Viva. Jag konstaterade att jag fått in lillasyster på alla krogar utom Tonic, men det är ju ganska lugnt nu för där behöver vi ju inte ens försöka egentligen. Lägsta möjliga ålder..
Jaja, Viva var mycket bättre än sist jag var där. Men alltså Dj:en?! Stundtals var det grym musik, och sen blev det liksom ett gap och bara usel musik.. Jag får ju styra upp detdär känner jag och bli DJ alltså, det kan ju inte fortsätta med sånahär dåliga Dj:s i Borås. Finns säkert några bra men inte tillräckligt!

Jaja, körde hem lillasyster och sen.. blev det sova..
Va helt färdig när jag åkte till stallet imorse iallafall! Va helt slut när jag skulle hoppa upp på första hästen också, men allt har gått bra, visat en av hästarna med och han gick riktigt bra. Får hoppas hästägaren var lika nöjd..
Ska åka iväg strax och ha lite träning, så himla seg bara. Men piggnar nog till snart..


You lost me


Dagens låt.

Kelly Rowland - Shake them haters off


Dagens oldie.

Jojo - Keep on forgetting (to forget about you)


It plays out so different in my dream, things ain't always what they seem.

Vilken röra..

Varit sjukt dålig nu någon dag.. Feber, ont i halsen och tillochmed huvudvärk.. Who's the gulity one? Kanske bara är lite känsliga som vanligt.. Mycket möjligt, eller?

Jag har iallafall inte orkat göra sådär jätte mycket senaste dagarna, eller ja, jag har väl gjort något trots allt. Men.. ja..
Idag gick jag upp tidigt som vanligt, bet ihop och åkte från stan hem för att byta hem och sen hämta L (min räddande ängel idag kan jag lova). Vi åkte till stallet och körde igång med ridningen, men jag har verkligen ingen ork. Inte konstigt att jag kännt mig ganska off senaste dagarna.. Att en rida lätt var en kraftansträngning, som tur var så hjälpte L mig med dom andra hästarna så jag är redan hemma och sitter i min morgonrock och tycker sjukligt synd om mig själv. Det blir en lugn kväll idag också alltså..

Imorgon ska jag visa hästar och grejer igen, tur att L ska med och hjälpa mig igen för A är bortrest, vilket hon absolut förtjänat. Men en annan är ju lite smått desperat efter lite extra hjälp just denna helgen.. Just det, träningar på kvällen där sen med..

Jaja, satt här och skrev världens inlägg nu men vi tar bort det, raderar och ser fram emot vad som komma skall :)

Dagens låt.

Black eyed peas - Missing you


Dagens låt.

Kelly Rowland - Rose Coloured Glass


How can I ever trust you again?

Åh jag är så lycklig..

Min dag i stallet blev förstörd efter att King trängde in mitt skade ben i ett träd.. Aj!
Men åkte hem och vilade en stund och sen gick jag och lillebror ner till Godisladan (ja det heter så..) och köpte glass.. Mycket snack i dendär lilla skitungen, men jag älskar honom :)

Efteråt var det en stunds vila för att sen bli väckt av ett samtal från ett nummer jag inte hade, men det är ju ganska vanligt nu.. Med tanke på att jag inte har nästan några nummer kvar på telefonen jag har nu.. Så nu vet ni, därför jag hör av mig lite dåligt för tillfället.Dags att ringa då kanske?

Jaja vilket fall, det var från Jönköping och jag gick vidare, i dendär hemliga grejen jag pratade om. Jag lovar att berätta när jag grejat sista steget. Fasen vad glad jag är! Det går bra nu..
Måste ringa V nu och kolla om dom ringt och pratat med honom..

Nu ska jag duscha, sen stallet och sen får vi se.. Fotboll kanske, eller?;)


That's my happy face.. Bjuder på den :)


Blond vs brunett..


Help?


Dagens låt.

Black eyed peas - Ring-a-ling


I miss you so much..



Veckans remix.

Puls - Alors on danse


Det var på tiden..

Idag är min alldeles egna vilodag, det ni!
Okej int riktigt, jag ska köra dubbelpass på gymmet, men det är ju inte fören ikväll..

Jag ska inte sätta mig i sadeln idag iaf, redan klar i stallet och alla mina pållar går på gräs idag så dom är lyckliga. Man vet att man börjar bli lite små störd hästnörd när man går och funderar på vilka hagar och vilket gräs som ser godast ut?! Jaja nu har alla mina det bra iaf, det förtjänar dom allihopa!

Så vad gör man när man är helt ledig då? Absolut ingenting? Nej det funkar inte, så tro det eller ej men jag har tagit tag i min stökiga bil och faktiskt börjat tvätta och sådär, ligger ett helt berg i tvättstugan. Jag som alltid tycker att jag inte har något att ha på mig.. I-landsproblem.

Nu ska jag försöka fixa en ny skiva till bilen och äta frukost.. men vi hörs vänner. Kram

Dagens låt.

Rihanna Ft. Eminem - Love the way you lie


Trött.

Jag är lite svår att få tag på för tillfället, min mobil har helt lagt av nu.. Måste sitta och trycka in laddaren hela tiden för att den ska ladda iaf en stund. Tråkigt!
Men men, jag får väl ta mig i kragen och lösa det, har ju lite halv ledigt imorgon? Eller?

Vilket fall, haft en väldigt bra helg och även måndag faktiskt. Behöver inte nämna vad jag har haft för mig för jag skulle förmodligen tråka ut er, eller kanske inte, men jag tänker inte berätta ändå.. Vi kan säga som såhär, att jag inte orkar..

Både igår och idag har jag haft 5 hästar att rida, det går ju ganska bra om man bara rider.. Men att sköta allt med, det är en helt annan grej då. Dock går några hästar ute om nätterna och sådär nu så jag ska inte klaga.. Men vi säger såhär istället, mitt knä är förbaskat sur på mig nu..
Men jag har haft skoj iaf, ridit Bugannto två dagar i rad och alla vet ju att den hästen alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Han är så himla fin, nej fin är fel ord, SNYGG! Riktigt snygg!

Jaja nu ska jag minsann inte sitta här och lata mig, jag ska till gymmet och träna.. Ska se om jag hinner sola innan med.

Förövrigt, är ni i Sandhults området och det kommer två unghingstar springande, så kan ni ju höra av er till mig. Dino är fux med två vita strumpor, bläs och ljus man och svan (jaa, det är sant.. den har börjar bli blond.. hoppas det håller i sig för det finns inget finare än fuxar med ljus man och svans) Vilket fall, dom två busungarna har varit på rymmen ett par gånger så.. Inte okej!
Jaja sov gott sen, jag lär inte vara hemma mer ikväll så ungefär såhär roligt blir det, men imorgon...


Dagens låt.

Flo Rida ft David Guetta - Club Cant Handle Me


Sött.

Idag har jag fått mitt kanske tioende mail på en vecka om personer som vill praktisera hos mig, vad gulligt av er och jag hade hemskt gärna tagit emot någon men jag får nog vänta lite.. Eller egentligen? Varför inte? Jag praktiserade ju i stall när jag var yngre, hos Fia tillochmed. Jaja jag får fundera på detdär..

Idag har jag inte ridit en enda häst! Inte ens tittat åt sadeln knappt.. Nu har jag lite abstinens istället..

Planeringen inför morgon dagen (mest för att jag själv ska påminnas om hur mycket jag har att göra..)
- Rida
  -Matrix
  -King
  -Axa
  -Bugannto
  -Latina
- Fixa allt i stallet
- Flytta Dino och Malte till en annan sommarhage *Wish me luck..*
- 18.00 Träningar x2

Sen har jag lite annat jag ska hinna med också, men vi får se hur det blir med detdär..

Jaja, nu ska jag bry mig om mig själv en sväng, köpa godis, sola, ta in hästarna sen ska jag umgås lite. Mysigt värre, eller?


Här står vi minsann inte på bakbenen hela tiden.. Nejdå, hon är stundtals fantastisk denna "lilla" hästen.. Någon som vill ha en foderhäst kanske?


Dagens låt.

Enrique Iglesias Ft. Nicole Scherzinger - Heartbeat


Bringin' back some sweet memories.. or bad..


Hey.. I think I know her.. or maybee not..


Teenage love.

Vilken dag det har varit, sjukgymnastiken imorse kan vi ju diskutera hur den gick. Jag blir så frustrerad när mitt knä inte gör som jag vill...
Efteråt åkte jag och köpte tårta, en viss lillebror gick ju ur skolan idag.. Väl hemma kom jag på att han inte kommer hem fören på måndag, bra tänkt där Jenny!

Tog med mig tårtan till stallet istället och där åt vi upp den alla fyra istället, kanske lika bra det..

Vet ni vad jag gjort idag? Första gången sen, nu måste jag tänka... 18 November 2007 (för att vara exakt, ska vi ta klockslag med? Nehe okej..) jag har hoppat! HOPPAT! Med hästen alltså, jag blev tvungen att prova hoppa in ponny hingsten och jösses vad bra det gick, och jösses vad roligt det var. Sist jag hoppade hade jag med mig en blå rosett hem ihop med min Goodie, lite sorgligt nästan för jag misstänkte att det kunde vara en av våra sista tävlingar för bara några dagar efter skulle jag operera min krossade hand. Det blev våran sista tävling.. kanske..

Jaja, efter King blev det en sväng på Latina (e. Rubinrot) bara sen var jag klar för dagen. Nästan iaf..

Nu ikväll fastnade jag här hemma framför tv:n och 17 Again jag har sett den massvis med gånger, men kan inte hjälpa att jag blir lite mer kär för varje gång.. Det är nog ungefär som alla andra känner för Robert Pattinson or whatever his name is.. Zac Efron i just den filmen är näst intill min drömkille i verkliga livet, jag ska inte skriva varför för det kommer väl bara börja spekuleras.. Men så är det iaf..


Dagens låt.

Ke$ha - N-N-N-Neva Baby


VM!

Japp, nu är det igång, suttit och sappat mellan invigningen och Runaway Bride (när jag blir stor ska jag ha en man som Richard, bara så ni vet..) det jag egentligen ville se var Shakiras VM-låt såklart, den är skön!

Dock blev jag väldigt besviken över att han var så dålig live! Falskt och hit och dit, men men vem bryr sig.. Snart börjar ju fotbolls-VM..

Dagens konstaterande: (för ungefär tusonde gången) Pinsamt att bo i sverige idag...

Jaja, vi får väl glädja oss åt den grymma låten för fjärde gången i min blogg nu..

 


Tekniskt geni..

Ja, det är jag det.. eller?
Jag har fruktansvärt otur faktiskt just nu.. Först min mini dator, sen den stationära, efter det den bärbara och nu har min jäkla mobil gått bananas..
Jag vet vad som måste göras med alla tre (tur det kanske) men så ska man ha tid och ork och ja ni vet.. Hade jag haft 3 på min mobil hade jag kunnat fixa den själv tillochmed, men går inte gärna in i 3 butiken.. Hej Tim, hej veronica.. jag ska bara fixa min telenor mobil en sväng, lugnt eller?

Jaja, jag får väl be någon av hästarna hjälpa mig med mobilen och sen gå in med den i telenorbutiken i stan, tråkigt att dom är så grymt otrevliga där bara (endel och ibland) men denna gången har jag min försäkring på telefonen så nu kommer dom minsann inte undan, bring it on..


Dagens låt.

David Guetta Feat Bruno Mars - Word Goes On


Pick yourself up, dust yourself off and back in the saddle..

Jahaja, mycket frågor och frågetecken kring mitt kärleks liv nu också.. Ni borde lärt er att mitt kärleksliv hålls utanför bloggen.. Men ni behöver inte oroa er, jag är väldigt nöjd över läget just nu!


Taio Cruz ft. Ke$ha


Lady Gaga.


Dessa tider alltså..

Vad hände igår liksom?
Det undrar jag med.. Ni verkar ju nästan mer intresserad än jag.. Med tanke på statistiken alltså :)
Nej men, det var ingen bra kväll igår, jag var trött efter lång väntan och jätte nervös.. Tyvär kan jag inte berätta än, men om det nu skulle bli så som jag vill så lovar jag att någon kommer göra mig väldigt glad!

Fick lite sällskap igår förövrigt, V kom och hälsade på mig en sväng. Han väntade tillochmed på Grand tills jag var klar, vi åkte och fixa mat och hälsade på hos pappa en sväng och kikade när han jobbade. Kul att se han igen, som vanligt!
Sov hos M, väldigt tomt utan henne dock, jag saknar henne massvis! Fick dock ett sms av henne eller två "....haha vi har det varmt här och brännan kommer sakta men säkert;) dock är det bara engelsmän här, har lite svårt att uppföra mig på fyllan.. men Roonie är ju faktiskt tjock:/" Jag skrattar så jag gråter, och saknar henne ännu mer jag vet precis vad dessa människor får stå ut med Roonie is a fat one.. eller en italienare kanske? Totti is a fat one lalalla.. Jaja det är iallafall mycket roligare om man heter M och Jenny!

Vilken vecka jag har nu alltså.. Jag vet inte om jag ser fram emot den eller om den bara ska bli jobbig, men det är mycket som ska hinnas med. Dock går alla pållar väldigt bra, Matrix, treåringen går riktigt fint nu. Jag skulle vilja säga att han är inriden nu faktiskt.. Trots alla viloperioder han fått med tanke på hur han har kännts ibland, men men det är sånt som händer med unghästar.. Växtperioder, träningsverk.. ja ni vet hur det är. Men nu känns han fin, och rör sig faktiskt riktigt trevligt. Syndatt han inte är några centimeter högre, då hade han kanske kunnat vara något för mig i framtiden..
Varit och hälsat på min lurv som går på hingstbete nu med, vilken buse han blivit. Men han kommer få igen minsann! Men jätte kul att dom går så bra ihop! När dom inte äter så busar dom, undra om dom ens hinner sova?!

Jaja dags att sussa kanske? Först kolla klart på nations hoppningarna.. Natti?!


Jaa.. detdär va ju ett par år sen nu...


Dagens låt.

Usher ft. T.I - Guilty


Secrets.

Då sitter man här igen, min favorit har lämnat landet och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan henne i två hela veckor..
Men idag måste jag klara mig, för idag ska jag nämligen iväg på en hemlig träff, så kan vi säga så länge så får vi se om jag berättar. Spännande, jag är iallafall jätte nervös..
Men vill jag ha något så ger jag mig inte fören jag lyckats så, och detta vill jag verkligen ha.. Över allt annat just nu!

Ska göra mig iordning och försöka fixa lite papper och sådär, lär få leta ett tag. Ajdå!
Men men vi hörs väl senare mina vänner, ha en bra dag!


Dagens låt.

Kelly Rowland - Grown ass woman


Shakira.


We had magic..

Jag har glömt att skriva om mitt hemliga projekt inför morgon dagen. Det har hänt så mycket senaste föresten som jag inte ens har nämt, men jag ska bli bättre på det nu. Men imorgon vill jag iallafall att ni håller tummarna för en väldigt nervös Jenny!


Lite av det ni missat! Miss redhead..


Greenday..

Jag snodde lite bilder av I, så förlåt gumman men eftersom jag inte kan ta emot bilder för tillfället så fick facebook komma till använding, och det är ju inte fy skam det inte!



Ja det var väl ca 100 bilder till men... Ni får nöjja er med dessa, tillsvidare :)


Babe, you lost me..

Vissa saker kan verka vara något det inte är, vissa personer kan också verka vara saker de verkligen inte är...
Dom bara gör dig besviken, och människorna runt omkring. Ibland utan att ens veta om det själva. Men vi får heller inte glömma att visa saker eller vissa personer också kan göra precis tvärtom, tacke vare dom så blir du den lyckligaste på jorden..
När jag känner mig riktigt sviken så går jag vidare, lämnar kvar det dåliga och tråkiga för förmodligen har det gått till en viss gräns. Jag förlåter, glömmer och går vidare med eller utan personen ifråga oftast med, men ibland också utan. Oftast blir det som en tung sten som lyfts från mina axlar men ibland är det också tvärtom.. Men jag vet att så småningom så kommer det som känns så fruktansvärt jobbigt försvinna och ersättas med en viss stolthet och glädje för att jag lyckats med något som kunnat verka omöjligt just i den stunden..
Just nu är jag lycklig!
Jag är oftast en väldigt lycklig människa, jag är glad för min plats på jorden, som kunde varit tusen gånger värre. Även domdär riktigt dåliga dagarna som även jag har ibland (väldigt sällan, men dom existerar).. Men just nu lever jag mitt liv nästan precis som jag vill förtillfället iallafall. Jag har allt som jag någonsin kan önska mig, och det jag inte har får jag fortsätta drömma om och det är ju faktiskt det som gör det roligt och spännande att fortsätta leva.
Jag har gått vidare utan någonting som jag trodde aldrig skulle försvinna, det har det inte heller och kommer inte riktigt göra. Men jag vet också att denna svåra tid har gjort mig starkare och fått mig att kämpa för något inte många andra hade vågat göra.
Jag är tillochmed ganska stolt!


Men du kommer alltid ha en plats hos mig..


Dagens låt.

Christina Aguilera - You lost me


Veckans remix.

Alex Gaudino Ft Flo Rida, Pitbull & Casely - Move Shake Watch Out


Dagens låt.

Alexandra burke - Start without you


Sweden ♥ Greenday..

Yes we do..

Vilken grym kväll det var igår, för er som inte visste det redan så var jag med I och M på ullevi och kikade på Greenday.
Riktigt grym konsert var det, lite beskiven över att dom sprang runt som idioter och verkade allmänt... påverkade kan vi väl säga? Men klart, skulle jag behöva gå upp och sjunga på ullevi för 25000 så hade jag nog behövt röka ett och annat jag med.. Iallafall får att få ungefär hälften så mycket energi som BJ hade, jösses...

Ingen kan säga något annat än att det var en grym show iaf, den kanske spårade ur lite stundtals men det gjorde det hela lite roligt faktiskt, spännande..
Dock hade jag inte gråtit över dom där pussarna alla människor gjorde, usch... Fast samma där, spännande haha!
Jaja, bästa låten.. Förutom dom gammla vanliga bra låtarna tycker jag nog var denna, är lite på-nytt-förälskad i den nu..


Dagens partylåt.


Stromae - Alors on danse


Dagens låt.

Shakira  - Waka waka


RSS 2.0