Stackars mig..

Hej vänner.
Ni får hemskt gärna tycka synd om mig nu.. Jag har nämligen precis tagit mina stygn sen operationen förra måndagen. Jag avskyr allt som ens kan ha med smärta att göra, och när det gäller just detta ben så tänker jag hela tiden på hur ont allt gjorde precis efter min förra operation. Det är helt hopplöst, helt skakis innan ju. Mamma fick dessutom ta dom (shyy..), men det gick bra.
Skulle åkt och hälsat på M på jobbet. Men kände att jag behövde lugna mig lite, dock ringde faktiskt min favorit Malmö-bo L och fixade det bra! Jätte länge sen jag pratade med honom nu, saknat han. Idag fick han mig dessutom att tänka på helt andra saker, och han lovade att komma upp och hälsa på snart!

Jaja vilket fall, skrev världens längsta inlägg här. Men något hände så största delen försvann. Stackars mig, eller inte. Men ska iallafall lägga mig och kika lite film. Imorgon börjar jag ju träna igen äntligen, som jag har längtat. Ska träffa min fina M med och kika lite i stan och sådär. Men vi hörs vänner.
Kram


Är i...

0-6b6de37c71a54160197b758ae109002b.png

Kolla varifrån!

Är i stallet med min lilla lurv. Tränar på att stå still och ta på och av träns. Tänka sig vad livet kan va hårt ibland..


Onödigt vetande.

Visste ni att:
I USA är det enligt lag förbjudet att sova på ett kylskåp i Pittsburgh.

Hmm nu kan jag inte flytta dit iallafall, jag som älskar att sova på kylskåpet...

Att våga...

42ae7785c0480b277e079387e1e41f7e.png

Kolla varifrån!

Att våga eller inte våga.. Det är frågan..


Mysigt värre.

Ny vecka.. Vilket för många innebär en ny arbetsvecka, men inte för stackars mig. Nej, hur mycket jag faktiskt än vill just nu så kan jag inte jobba. Men efter idag så känns det ändå lite mer positivt. Jag tror jag kommer kunna jobba igen iallafall.. Haha okej, jag vet! Men ibland ser det mörkt ut faktiskt..
Just nu ser det väldigt mörkt ut, hade planerat min dag med att åka till sjukgymnatiken, vilket bara det gick åt skogen direkt då jag inte var hemma pga att det blev till att sova borta igår igen. Lyx, blev bjuden på kvällsmat - varma mackor! Det ni! Gott var det iallafall, inte riktigt lika bra som tacos men men vad gör man? Vilket fall, inåg imorse att jag hade somnat om, försovit mig och dessutom glömt mina träningsskor hemma. Så ut i regnet med träningsbyxor och stövlar som går till låren.. Inte okej! Tur att alla trandaredsbor var på jobbet eller något.. Hoppa in i bilen, och köra hem för att byta skor. Sen raka vägen till sjukgymnasten, där slutade min motionscykel att fungera. Har tagt för vana att hinna cýkla nästan 1,5 mil på mina 20 minuters uppvärmning men den som mäter hur långt man cyklat slutade ju givetvis att fungera.. Jaja efter mina 20 min så flög jag upp från cykeln redo att börja träna. Trodde ju jag, gick mest och gäspa, och kuddarna som ligger i en hög jämt mig såg väldigt inbjudande ut. När jag dessutom märkte att mina simplaste övningar inte fungerade alls, inte ens om jag hjälpte till med mitt andra ben så ville jag nästan bara strypa någon..
Men min super goa sjukgymnast hämtade itället dendär lilla maskinen om kan hjälpa mig att få ingång alla muskler med hjälp av små elstötar (som jag är helt livrädd för..) och det började faktiskt släppa nu, tillslut gick det tillochmed riktigt bra!
Men gott är kort.. Träningen gick bra, och min plan efteråt var att åka till stallet för att promenera med lilla pållen. Men det öser ner ute och nej, så kul är det faktiskt inte!
Så nu sitter jag här hemma, med filten runt mig och kuddarna bakom ryggen och myser till att höra hur det smattrar mot mina fönster i taket! Ska dock snart åka igen, väntar på att M ska ringa så vi kan åka och sola en sväng.
Jaja vilket fall, skriver mer sen när jag är hemma igen.. Ska nämligen på hemligt uppdrag idag med, skjutit upp detta några dagar nu för detta är något som kommer avgöra en hel del i mitt framtida liv. Men idag ska jag ta mig i kragen..


Dagens låt.

One Republic - Secrets


Diamonds.


Dessa skor är kärlek för mig. Kikat på dom länge, önskar dom fanns hemma hos mig... Helst i sängen! Fast just det, dom finns ju här! Dom ligger dock nedaför sängen. Trots att dom är tillräckligt fina så jag hade kunnat sova med dom. Okej inte riktigt så illa jag lovar..

Dethär va inte helt lätt kort att ta ska ni veta, tur att jag är vig som ett kylskåp ;)


Det går bra nu..

Jag är helt överlycklig.. varför då kan man fråga sig, det gör iallafall jag. Men jag kan inte komma på något exakt det är bara allt just nu. Allt förutom mitt knä som dom snart kan byta ut faktiskt..
Jaja vaken nu iallafall, var uppe imorse och fixade hos hästarna. Stod och grejjade medans jag väntade på Rs pappa och bestämde mig för att pyssla lite med Dino.. Bad han flytta rumpan lite och vips, så kom lilla min djävulen fram i han.. Men det är lugnt, jag vill inte ha en häst som det inte händer någonting med, dom kan man aldrig tävla några höga klasser i dressyr med. Dom måste ha lite vilja.. Det slutade iallafall i en kamp där jag stod och tog i för kung och fosterland och dino gjorde allt för att stå emot och inte rubba sig en millimeter. Jag kunde inte annat än gapskratta.. Liten åsna till häst, men han gav sig tillslut. Men fick en blick som hade kunnat döda..

Jaja nu visar dom snart küren från globen på tvn. Ska bli kul att se, inte varje dag dom visar dressyr direkt. Vilka hejjar vi på då? Adelinde tror jag dock kommer vinna, om dom inte rider bort sig helt..

Händer idag då?
För min del är det inte säkert än, eller det beror på helt enkelt. Men hur länge som helt tänker jag minsann inte anpassa mig.
Jag ska skynda mig nu vänner. Vi hörs. Kram


Jag och min ponny Mistral för ungefär hundra år sen..


Dagens låt.

R. Kelly ft. Keri Hilson - Number one


Kan det bli mycket bättre nu?

Nu är jag hemma igen. Första gången jag sover hemma sen i onsdags, blivit mycket så senaste. Men skönt det med, tror mina föräldrar behöver det lika mycket som jag haha!
Haft en superkväll med Emla, tack gumman!
Vi var på Xoy och det dröjde väl inte särskilt länge innan vi faktiskt var ett par stycken. Dansade och hade kul, desutom spelade dom för en gångs skull bara min typ av musik hela kvällen. Yes, vilken helg jag haft egentligen. Den är inte slut än heller, en dag imorgon med. Får se hur den slutar men vet iallafall att den börjar bra och tidigt med en sväng till stallet. Men vi hörs imorgon vänner.

Kram


Haha jag bjuder på den..

Ps. Någon är happy happy happy, min "dream-man" hörde av sig, hur nu detta gick till.. Aww, sött! Bara så ni kan anteckna det, eller inte.. Mest för att mamma och pappa ska bli nyfikna ;) Ds.


Att man orkar..

Alltså, dethär är helt sinnessjukt. Hur eller varför eller vem vet jag inte.. Men jag var tydligen inte helt anonym igår trots ny stad och nya människor. Att folk ens orkar? Vad är det frågan om liksom? Skrev för inte så länge sen att jag inte förstår varför folk jämt måste dömma personer som dom inte känner. Jag är långt ifrån perfekt jag gör dumma saker, men det gör alla. Misstag är mänskligt! Igår kan jag dock inte påstå att jag gjorde något dumt, jag dansade, umgicks med mina vänner och skrattade galet mycket! That's not a crime..

Jag har nu styrt upp min kväll. Kände för sådandär spontan utgång igen, som oftast blir dom absolut bästa. Frågade E om hon ville följa med och självklart ville hon det! Ska bli himla skoj! Länge sen vi var ute sist! Rättare sagt när King Love Queen hade liten fest. Jag och E ska ju desutom till Sthlm nästa helg så.. Vad jag längtar! Det enda som kommer kännas jobbigt är ju att lämna min lilla Dino. Vad fjantig jag är, han tycker säkert det är galet skönt att slippa mig ibland.. Glad jag blev nu, fick skriva av mig lite och tänka på alla positiva saker och nu ska jag duscha innan det bär av. Hörs sen. Kram


Good times.


Dagens låt.

Shakira - Men in this town


It was.. just like a dream..

Jag är så glad mina vänner.. varför? Bra fråga..
Hade oväntat kul igår..
Vi hade bestämt att åka ifrån Borås vid 7 från början. Men jag blev lite sen från stallet och M ville följa med och slutade jobba vid 7 så kom väl iväg från borås runt 8.
1,5 timma i bilen med två av mina favorittjejer + bra musik.. Ja vi hade riktigt roligt!
Väl framme i Lidköping mötte vi upp A, han fick visa vägen till dit vi skulle vilket blev någon camping där det var något band som spela irlänsk musik. Jaja väl inne insåg vi att det var typ vi och hundra 50plussare.. Men det var trevligt ändå faktiskt, jo okej det var en hel del yngre med men..
Vid tolv tiden var vi lite i valet och kvalet att åka hem.. Men vi kände det att ha åkt så många mil för att inte ens prova deras (tydligen) bästa uteställe Stadt nej så funkar det inte. Vi begav oss in där och tur var väl det. För oj vad kul jag hade! Vi dansade, skrattade och gjorde massa bus.. Jag träffade tillochmed på min Dream-man.. Vem gör det i Lidköping liksom? Eller okej, snarar tror då. Tråkigt nog lär det ju va sista gången man ser honom..
Jaja vilket fall, drog ut från krogen precis innan alla då jag som nykter och hönsmamma kände att alla började splittras lite väl mycket.
Satte mig i bilen och insåg att det som skulle blivit en lugn tjej-bil resa hem var snarare efterfest-och-full-bil-resa-hem.. Men det blev ju lyckat det med, jag skratta så jag hade kramp i magen. Väl hemma blev det till att lämna av först M hemma hos sig oh det körde ihop sig lite å hann vi med en sväng till stationen med. Hoppas detdär gick bra.. Hmm..
Sen körde jag hem dom andra två och stannade själv kvar på trandared för att sova en sväng. Kvällen kunde ju inte slutat bättre än så iallafall.
Upp tidigt igen för att göra mig klar till stallet, va sådär lagom pigg. Men måste man så måste man, lika bra jag vänjer mig dessutom.
Åkte upp till min fyrbenta havremoppe och direkt när jag såg han så var det faktiskt värt min tidiga uppstigning. Snacka om mysig häst jag har! Nästa vecka fyller han förövrigt 7 månader, 7 månader och snäll som ett litet lamm. Efter stallet var det bara hem och sängen som gällde, sov tills ungefär nu. M ringde och väckte mig, hon hade uppdrag åt mig!
Jaja nu ska jag gå ner och göra frukost. Får se vad som händer och sker ikväll nu då. Kram på er.


Lidköping, buckle up!

Vad trött jag är!
Jaja nu är det dags att börja tagga, fixat två nya skivor till bilen med tanke på att vi ska hela vägen till Lidköping ikväll. Jag är klar nu väntar bara på att sista skivan ska bli klar så åker jag till stallet och fixar iordning hästarna inför natten. Hjälper nämligen R som är i stockholm och globen och kikar. Nej jag är inte alls avundsjuk, för jag ville ju inte alls dit. Nej nej..
Satsar på att vara med och tävla om ett par år istället. Jag har redan en egen hejjaklack..

Jaja jag hinner inte skriva så mycket men jag hoppas ni får en superkväll. Det kommer vi få, få e hur den slutar bara. Det är fortfarande lite luddigt. Men en sak är säker, jag ska upp alldeles för tidigt imorgon och ta ut hästarna igen. Men men, i värta fall får jag väl strunta i att sova..
Nej men jag kommer vara hemma i hyffsad tid tror jag faktiskt. Det är ju jag som kör, dessutom åker vi ferrarin (som förövrigt behöver byta.. ehmm... va hette det nu då? Drivrem? fläktrem? någon frivillig?)
Nu är skivan klar, dags att åka. Jag älskar spontana resor! Bara så ni vet..
Kram på er.

Så kan det gå.

Godmorgon på er sunshines..
Pigga och glada? Det hoppas jag, för nu är det helg igen. Världens bästa fredag.. eller? Ja det kan bli en bra dag..
 Helt galet trött efter igår dock, åkte ju som skrivet hem till M och förfestade. Jag och mina favorit flickor!
Sen körde jag ner till stan och vi drog oss mot Xoy, där va det väldigt mycket folk å stod säkert 40 min för att komma in! Inte okej.. Får ta upp kontakten med någon så vi slipper köandet nästa gång, inte roligt med klänning i spöregn. Dock ganska självförvållat..
Väl inne så var väl klockan nästan ett så inte långt innan stängning (har jag sagt att jag ogillar Borås?!) men vi gjorde det bästa av sistuationen och jag hade iallafall riktigt roligt. Små barn roar sig lätt.. Kvällens slut bestod av väldigt ändrade planer, men det tycker vi om. Roligt hade vi (jag)... T "försvann" så jag och M fick helt enkelt göra det bästa av situationen. M!? Det var på tiden detdär ;)

En något seg Jenny imorse när klockan ringde, jag verkade dock inte ensam om att vara det. Lyckades ju väcka någon mer så.. Jag bjuder på det!

Skulle ju upp till stallet och fixa med hästarna, släppa ut och ge morgonmat och sådär. Snabbt stopp hemma bara för att få på mig ett par överdragsbyxor över partyklänningen och ett par stövlar så var ju jag redo iallafall! Kom precis hem nu och ligger i sängen nu, vila en stund innan jag ska iväg igen. Sjukgymnasten blir nästa stopp! Ikväll händer det grejer sen ska ni veta.

 


Dagens låt.

James Fauntleroy - Hands On Me


Då var det dags igen..

Hej mina vänner.
Idag har det varit mycket.. Inte hunnit sitta vid datorn nästan något.
Blev dock väldigt annorlunda schema än vad jag sa från början..
Blev inte stallet på morgonen för jag blev lite sen upp och R kunde inte gå ut så länge så jag bestämde mig för att gör mig klar inför stan istället.
Mötte upp mamma vid studio aktiv och vi pratade lite med Thomas och sen var mitt årskort på Studio aktiv fixat. Äntligen! Helt galet glad :) Jag börjar på tisdag och då smäller det. Från och med tisdag så kommer jag vara ännu lyckligare människa.
Sen gick jag ooch mamma till Viskan och åt god mat. Kycklingsalladen där är inte att leka med ska ni veta..
Mamma skulle vidare och jag med så jag gjorde mina ärenden och mötte sen upp M på Viskan en sväng och vi fikade lite. Trivs så himla bra ihop med honom, kan prata med dig om allt vännen! :)
Efteråt blev det sola en sväng innan jag åkte till stallet och gjorde iordning hos min lilla älsklings sötnos.
Hann inte göra så mycket mer än maten och fixa boxen för klockan var alldeles för mycket. Jag fick istället skynda mig hem för att göra mig iordning. Kvällen såg ut att börja bra, tills jag kom på att min nya fina klänning jag skulle ha inte kunde användas pga alla mina fina kompresser på benet... Dagens I-landsproblem!

Men jag löste det så nu sitter jag här med en annan(!!) klänning istället, hos M tillochmed och förfestar. Dock inte jag för här dricker man inte ikväll. Inte så ofta jag gör det föresten.. Men lika bra det.
Jaja jag får uppdatera er mer imorgon för just nu försöker jag vara social på alla möjliga håll och det går inge bra. Ha så kul ikväll eller sov så gott vilket ni vill! Kram på er.

Så himla illa ser det väl inte ut? Lite svullet och sådär.. Men detaljer ;)


Dagens låt.

R.Kelly - I love the DJ


Torsdag, kommer bli en bra dag..

Japp jag känner det på mig.. okej jag vet faktiskt redan! Min dag är nämligen redan planerad in i det sista och jag säger bara lycka!
Massvis att hinna med dock, ska upp till stallet nu för att fixa allt hos min lilla Dino. Efter det blir det hem och fixa iordning mig för att sen möta upp mamma i stan och käka lunch. Ska bli mysigt! Men efter det, ja det är då det händer, det jag sett fram emot sen i juni månad.. Jag ska tillbaka till Studio aktiv och fixa mitt gymkort igen. Äntligen, nu kommer jag ha något vettigt att göra om dagarna som jag faktiskt tycker om också. Förutom att vara i stallet då givetvis.
Sen har jag lovat att möta upp T i stan, vi ska fika och efter det sola med M. Sen lär det bli raka vägen hem för att göra sig iordning för utgång. Lite att välja på idag också, men redan sagt att jag ska följa med T och M så det är så det får bli. Även om det hade varit riktigt kul att åka till Gbg idag..
Men staden står ju förhoppningsvis kvar ett tag till iallafall.
Nu är det bäst jag skyndar mig för R är redan i stallet och jag vill helst ha sällskap så.


Tur att Dinos matte är en så sjukt bra fotograf... eller inte


Jenny i ett nötskal.

Jag har så sjukligt med överskotts energi idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Det roligaste är att det alltid är ett par stycken som det får gå ut över.. Jaja jag bjuder på det, ni får skratta lite åt mig ibland!

Varit i stan och solade med M nyss. Hur härligt är inte det? Farligt skönt att ligga där i värmen. Nu är jag dock som en liten pepparkaka, tills imorgon då allt lagt sig. Mitt pigment är inte att leka med alltså. Jag har nog hamnat i fel familj tror jag.. Eller så var brevbäran en snygg Italienare eller något..

Jaja vet ni vad? Jag funderar på att åka iväg någonstans ikväll, men känner att jag behöver göra något först för snart går min energi ut över datorn. Så jag ska faktiskt be pappa ta fram träningscykeln tror jag. Det är dags nu, motivation till tusen. Hej på er.


Vilket underbart väder, alla älskar väl regn eller?

Jag har fått lära mig ett nytt skåne-uttryck idag av min kära J.. Han påstår att regn är grädde..(?..) Det betyder då att regn är kanon eller att man älskar regn. Jaha okej? Jag som tyckte att skåne-land va helt okej innan. Men nu får jag nog börja tänka om..
Nejdå, jag ska ju gifta mig med en snygg skåning så.. Bara så ni vet!

Jag har iallafall varit ute och klaffsat i regnet. Skulle gå ut på en promenad med Dino men varken han eller jag va så sugna på det. Så jag tog in honom och pysslade lite och han fick äta lite hö och träna på att vara inne utan sina kompisar medans jag putsade träns och grejjade i boxen och gjorde iordning maten och lite sådant kul. Älskr verkligen att vara i stallet och pyssla, speciellt till ljudet av en häst som tuggar på hö. Finns inget mer avkopplande än det. Nu tycker ni ju jag är helt konstig, speciellt ni som inte brukar vara i stall eller inte är intresserade av hästar. Men jag lovar att eran hobby också får er att tycka och tänka ganska "annorlunda" ibland.

Jaja nu ringde M som ville åka och sola så får väl ta och göra det då. Vilka planer vi har för denna veckan förövrigt. Jösses vad kul vi kommer ha, äventyr! Men nej, nu ska jag byta om sen får väl jag följa med och sola då. Var ju ett bra tag sen sist och alltid skönt att lägga sig där och koppla av en stund..
Kram på er.


Låt det bli vår/sommar så man kan leka med vattenslangen och bestämma själv hur blöt man vill bli...


Good stuff.

Älskar denna låten (vet att jag lagt upp den innan) så ni ska få lyssna på den idag med... Shakira är grym! Men väntar fortfarande på att videon till denna ska komma ut!


Dagens låt.

Rihanna - Photograps


That boy is mine.

Jag frösökte uppdatera mer igår, eller hade tänkt göra det. Men det funka inte för kom inte ens in på bloggen. Men det gjorde og inte så mycket, var nog bara tur. För jag hade nog skrivit något dumt! Med tanke på hur någon beter sig så.. Konstigt hur begränsad man blir, hur lite man faktiskt kan skriva i sin egna blogg!
Jaja vilket fall, åkte och spenderade kvällen med någon som brukar kunna få mig på bra humör. Stannade där tills imorse när jag skulle åka och träna. Vilket jag faktiskt gjorde idag med! Går bättre nu, dock har jag väldigt ont när jag går.. Men men, förhoppningsvis går det över!
Kom från träningen nu för en stund sen, gick upp och la mig i min säng för att uppdatera lite här och vem kommer inte krypandes då? Min mys-katt!
Ska åka till stallet nu snart så jag kan duscha och så, så får vi se vart det bär av sen.
Hörs senare.


Jaa, han är vindögd ;)


Dagens låt.

Beyonce ft Lady Gaga - Video Phone


Godmorgon.

Eller ja vad är klockan egentligen?
Spelar ingen större roll, jag är vaken och jag har som vanligt ganska bråttom egentligen. Skulle träffat S i stan, vi skulle gått och käkat. Men han ringde precis och berätta att han skulle träffa någon kille om något jobb. Så ja, här sitter jag igen! Ska hem till honom sen istället och fika lite. Kanske ska passa på att åka upp till stallet nu då? Eller varför inte joina någon som ville ha sällskap på jobbet? Hmm nu blev det jobbigt här.. Vi får se vad som händer och sker. Hörs sen vänner. Kram


Undrar vem som tar mest plats i min säng egentligen?!


Myskväll.

Det blev en sväng till Hööks innan för att köpa bett och nytt träns till min lilleman. Blev det på bilden men i storlek Shetland(!!) förstår ni hur litet och sött huvud min lille sötnos har? Mini, som jobbar i butiken kollade lite konstigt på mig när jag fråga om dom inte hade något i shettis-storlek. Blev ett par ponny-reflexer till benen också. Sen åkte jag och A upp till stallet, då M inte kunde längre. Sen provade vi både att sätta på reflexerna och tränsa han. Första gången med bett i munnen och grejer på benen och han brydde sig inte. Han är nästan farligt snäll! Men ni behöver inte oroa er. Jag ska bara vänja han vid att ha bett i munnen.. Inte använda det! tar alltså grimman över och leder i. Han får vänta ett antal månader till innan jag börjar leda i träns. Men vill inte han ska tycka det är obehagligt med betet då iallafall..
Efter våran "långtur" ute i mörkret, vilket som vanligt var himla trevligt, åkte jag hem en stund för att sedan packa mig in i bilen igen och åka till Trandared. Nu sitter vi här och dummar oss, som vanligt?!

Nej, nu är det dags att ta tag i grejerna här. Sov gott sen vänner!


Hur man övertalar en Jenny.

? - Vad gör du ikväll?
J - Jag vet inte riktigt...
? - Hitta på något kanske?
J - Jaa alltså.. jag ska ju fixa lite måste till stallet och sen kanske..
? - Jag har tacos..
J - När kan jag komma?


Nu ska jag ut och gå med mina två favoriter. M och lilla Dino pojken, men först en sväng och fixa lite grejer till min söta pålle. Bäst att skynda sig då!

2012.


Många av er har säkert redan sett den, men vilket fall till er som inte gjort det så tycker jag ni ska göra det. Enligt mig är ju sådanna här filmer bäst att se på bio så..
Vilket fall, den var riktigt bra. En hel del bra skådespelare med, John Cusack, Amanda Peet för att nämna två av som faktiskt är några av mina favoriter (kul att se Amanda göra något annat med..).. Filmen var väl runt 2,5 timma som faktiskt inte kändes alls så lång. Kan det bero på? Förmodligen var den så bra, eller så är jag helt enkelt bara så himla svag för dessa typer av filmer. Väldigt sevärd iallafall!


Dagens låt.

Rihanna ft. Justin Timberlake - Hole in my head


En helt vanlig måndag?

Nu kom jag precis hem, eller okej för en stund sen..
Hade en super kväll igår med bio (som jag berättar om snart..) och trevligt sällskap.
Bara tacosen som saknades igår faktiskt, haha! Nejdå!
Vilket fall, skulle gått upp och tränat imorse. Men pratade med min sjukgymnast och senaste dagarna har mitt knä blivit värre igen. Dock på ett annat ställe. Nästan samma men, bara det inte är inflamation på gång där med för då kommer jag skjuta någon (säger jag som förmodligen aldrig skulle kunna skada en annan människa men men).. Här hemma var det livat, både mamma och pappa är hemma pga sjukdom. Känns ju jättebra det, dock var det magkatarr mamma hade så inget smittsamt där iallafall. Jobbigt bara!
Jätte glad blev jag nu med för fick ett super sött vykort hela vägen från Bolivia. Är inte de det bästa som finns med sådanna överaskningar. Jag blev iallafall överlycklig, mest för att jag inte hade väntat mig det och för att jag har så söta vänner. Fick ju dock en söt överraskning när jag vakna imorse med som gjorde mig väldigt glad. Det är dom små sakena som gör det. Min dag är alltså mer än fulländad nu!


Bio - 2012.

Inte helt ovanligt att jag är sen eller? Njae.. hade lite planer för min eftermiddag, men hann inte med allt. Synd, verkligen!
Jaja men nu har jag bråttom ändå, ska på bio nämligen. Äntligen ska jag få se 2012! Som jag har väntat! Får se om den är så bra som alla säger. Jag är dock väldigt svag för "katasroffilmer"! Sett de flesta..
Jaja vilket fall, lovar att berätta vad jag tycker sen. Om någon nu skulle bry sig, eller vara i valet och kvalet om att kika på den.. Dock kan jag inte garantera att jag inte somnar haha, jag är helt slut. Får hoppas mitt sällskap väcker mig isåfall. Troligt...Mest bekymrad är jag dock över om jag nu skulle hålla mig vaken, hur ska jag kunna sitta tyst i 2,5 timma? Jag som knappt klarar en halvtimma. Senare bekymmer!
Hörs vänner.
Kram

Vilken kväll!

Vilken kväll jag hade igår då!
Vet någon som var mindre road dock.. Men okej, jag erkänner, eller jag tar tillbaka att på XoY kan folk sköta sig för igår kunde dom då inte det..
T var på bio, så hämtade upp henne sent igår. Vid elva styrde vi nosen mot Burger King.. Drive Thru:n för att hämta nycklar och få en lista med saker vi skulle hämta.. INGEN MAT! Dålig stil! jag som nästan var hungrig.. eller inte.
Sen till trandared, packa ner grejer och direkt tillbaka till BK där våran 3dje myskompis skulle sluta och fick lite hastigt byta om och följa med.
Krogen vid halv ett är väl lagom i Borås? Bättre vi hade åkt till gbg kan man ju tycka faktiskt.
Hade helt galet roligt väl inne iallafall, trots att jag inte drack något så hade jag himla roligt. Var på sjukt bra humör. Eller för att vara helt älig så har jag varit det ett tag nu, dessutom va vi inte ute förra helgen så var lite extra laddad!
Inte bästa musiken kanske, men på fredag vänner. Då blir det ändring på detta! (om det nu blir av bara, inte hört något mer.) då ska nämligen Alex Gaudino spela på Xoy. Hur häftigt är inte det då? Stort!
Vilket fall, sista 10-20 minutrarna spårade ur lite. Dock inte pga fylla som många då säkert kan tro, nej nej! Nu var det bara drama. Tråkigt men men, för eller senare så..
Var hemma sent inatt och klockan ringde 07.00 = Pigg Jenny! *not*
Helt slut, så sov 15 min till innan jag kastade mig upp på med kläderna och sen kom R och vi åkte till Borås Ridhus för att kika på dressyrtävlingarna där idag. Lillasyster var med, och hon var jätte duktig. Det blir bara bättre och bättre.

Efter detta så var ju inte jag mindre sugen på att få rida, så funderade där en stund på hur det skulle vara att sitta på en 6 månaders gammal unghingst.. Okej, nej det gjorde jag verkligen inte! Men jag ville upp och hälsa på honom. Sagt och gjort, dock blev det ingen hantering idag. Vill inte att det blir för mycket för honom bara för han är så snäll!

Jaja in i duschen nu, skynda skynda! Vi hörs snart! Puss och kram.


Dagens låt.

Jason Derulo - In my head


Victoria's Secret fashion show in New york.

Jag önskar jag bodde i New York ibland.. Några som missat showen? Här kommer lite bilder jag hittat iallafall.. Om man skulle ta och gör av med lite pengar nu kanske? ;)



Jaa jag kan ju fortsätta i all evighet och lägga upp bilder, för det fanns ju en del fina om man säger så. Men värt att nämna var iallafall bland alla dessa stora namn som Heidi Klum, Alessandra Ambrosio och andra så var vår egen Caroline Winberg med. Imponerande!


In my head.

Ja då satt man här igen då.
Hunnit med mycket på bara några få timmar. Åkte in och köpte foder till min lilla buse, sen blev det upp till gamla stallet och prata med F. Haft lite planer nu under en lång tid och dom verkar fortfarande gå åt rätt håll. Nu är det bara att vänta och hålla tummarna så kanske en av mina andra önskningar också slår in. (tänk vilka underverk man kan utföra om man bara har vilja och bestämmer sig för något)
Men lång väg kvar dit så vi får se..
Vilket fall, efter det blev det stallet. Idag stod det lite hyffs på schemat för min lilla bebis. Han skötte sig somvanligt utmärkt så provade mycket förväntansfullt att sätta på han en elastisk gjord runt magen (början till att vänja dom vid sele och tillslut sadel..) jag tänkte han skulle få lite spel iallafall. Men han kollade på den en gång sen ville han att vi skulle mysa.. Alltså han är bäst min lilla pojk! Blev som vanligt kvar en bra stund där, helt hopplöst när jag väl är i stallet. Älskar det!
Hemma nu och det är dags att hoppa in i duschen då vi får fint besök av Farbror Bernt och han supergoa fru Carina. Vet inte om min lilla kusin kommer hit med kanske? Jaja ska iallafall äta med dom innan vi drar ut och iväg. Vart? Ingen aning, T ska på bio innan så förfesta blir det ihop med några andra. Jag behöver ju dock inte det, alkohol är ju onyttigt så därför dricker jag inte. Haha eller så går jag på mediciner än efter operationen och tycker det är sjukt onödigt att bli onykter med mitt skadade ben. Ja ni får välja.
Skynda skynda!
Hoppas ni får en superkväll vänner.


Dagens låt.

Jennifer Lopez - Louboutins


Lördag.

Helt tyst hemma hos oss idag..
Med två gravt utvecklingsstörda bröder så är man inte riktigt van vid det, nästan skönt när det är ett jäkla ståhej! Dock bor min storebror inte så mycket hemma längre men min lillebror kan göra ljud ifrån sig åt honom också (och 10 andra). Antar att mamma jobbar och pappa är ute och skämmer bort lillebror med en ny film, eller chocklad kanske?
Vad ska ni hitta på idag då?
Jag känner att idag har jag lovat bort mig alldeles för mycket. Men jag ska nog kunna lösa det på något sätt, hoppas jag. Jag ska iallafall till stallet.. Jag vet att det inte är jättebra ställe att va när man har sår som fortfarande inte är helt läkta men nu orkar jag inte vara ifrån min sötnos mer. Han har dessutom varit utan mig en hel vecka och tydligen verkar han sakna att bli pysslad med. Han kommer nämligen så fort någon är i stallet, han tillochmed lämnar sin favoritkompis -Linus! Det är stort..


The night is young..

Bara för att jag fortfarande älskar denna låten.. Natti natti!


Vart är världen påväg?

Tänk vilka sjuka ideal vi växer upp i...

J: Åhh titta, där har du en av sveriges absolut snyggaste män... minus läpparna..
A: Men Jenny?! Han ser ju ut som Ken!!
Förvånad J: Jaa precis.. Perfektion!!!
Behöver jag lägga till att det blev ett asgarv efter det? Okej lika bra, till er som inte förstår min ironi.. (Dock ser han väldigt bra ut..)

Men det är rätt hemskt ändå, redan som små barn präglas vi ju... Där sätter mamma och pappa Barbie-dockor i handen på oss tjejer och stora välmusklade superhjältar i handen på pojkarna. På något sätt är det ju under dom första åren man präglas mest. Det är ju nu man knyter sina band till mamma, pappa, familjen helt enkelt och det är också nu man skaffar sig sina idoler. Undernärda barbies, eller anabola superhjältar.. Vi lever i en sjuk värld människor!


Taco-kväll.

Helt galet är det..
Jag tror alla som känner mig faktiskt vet om att jag är galen i Tacos. Det kan man locka mig med många mil bort och jag åker mer än gärna och äter tacos. Nu blir det dock inte så långt alls. Mys kväll, med tacos, Idol och trevligt sällskap! Kan det bli en bättre fredag?
Ja om jag hade kunnat dela mig i ungefär 5 Jennysar till så jag hade kunnat göra det alla andra också vill göra, filmkväll, utegång i gbg ja och lite annat. Men kommer en dag imorgon också, och förhoppningsvis ett par dagar till efter det. Kram på er..

Ps. Hejja ERIK! Ds


Aww Puttinutt..


Mums.

Hemma igen, min stackars lillebror är hemma och är sjuk så bestämde mig att hitta på något med honom som han tycker om. Då blir det antingen titta på en film, pussla eller baka.. Ja baka är ju kul så varför inte, helst något med kakao i med. Kladdkaka!! Yes, gott!
Vet inte vad som blev kladdigast, jag, Tobias eller kakan..
Nu sitter vi och kikar film, men tydligen inte helt i Tobbes smak så han stänger av den och jag sätter på igen.. Se hur länge vi orkar hålla på så..


Vilken dag.

Godmorgon vänner.
Ingen aning vad klockan är för min dator visar 20.00 av någon konstig anledning så ja..
Men kom tillbaka till M nu, lite ändrade planer igår. Någon ville ha sällskap, and so did I.. Jag känner inte riktigt att jag kan skriva så mycket här i min blogg längre, för hur jag än vänder och vrider på det så verkar det som att det inte passar alla. Varför det nu ska göra det? Min blogg, och man läser ju på egen risk då..
Men men, sitter här nu med M och kollar runt lite. Dummar oss som vanligt, men tänk vad kul man kan ha. Funderar på vad som händer i helgen med. Men inte kommit fram till något vettigt än så vi får se. Hörs sen.

Dagens låt.

Jason Derulo ft Nemesis - She Flys Me Away


What is life, I mean really?!

Ja då sitter jag här igen på trandared och gör ingenting. Ska kika på en film snart, väntar på fint besök. Vad spännande va? Mycket..
Jag har funderat på en sak, jag är ungefär en levande dejtingsajt. Nej nej inte som ni tänker nu då att jag dejtar runt och så.. Utan jag älskar att fixa ihop andra, ungefär som match.com fast på två ben och blondare...
Dock har jag inga garantier att det håller eller blir något seriöst av det hela, men det har väl inte match.com heller?
Va en stund och fika med M innan på Tant Grön. Ett av Borås mysigaste cafén enligt mig, nu går inte alla dit längre heller när Viskan finns också så. Mys! Älskar att umgås och prata lite med henne, tiden springer alltid iväg dock. Brukar sluta med att vi går därifrån när det stänger.
Men nej, nu ska jag åka och handla lite. Måste roa mig med något tills jag får sällskap här, och handla och göra lite nytta funkar bra. Det är faktiskt ganska kul ju?! Jaja vi hörs sen, får se hur det går att handla här.


Här har vi en minst lika mysig vovve, mitt hjärta!


I´m on my way.

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis. Sen ska jag iväg, vi får se vart det slutar allt...
Varför är det alltid så att folk alltid ringer samtidigt och kommer på att dom vill göra saker, jag har jätte svårt att säga nej med så nu har jag fullt upp. Trots det loggar jag in här och skriver en rad eller 5 Haha vi hörs sen. Kram


Stackars lilla fröken Jenny.

Är det inte fruktansvärt elakt, om det nu finns någon som bestämmer och sådär (gud, eller whatever..) hur kommer det sig att jag alltid ka få lida lite extra? Jag har helt klart ett riktigt I-landsproblem idag..
Jag kan inte sova på sidan, för det gör ont i mitt ny opererade ben och nu även i armen som är ny vaccinerad och svullen! Inte nog med det, försöker jag ligga på magen så gör det givetvis mest ont i knäet, rygg funkar men gör mest ont i armen. Vaknade nu för en stund sen och insåg att jag lagt en extra kudde under ryggen, för att armen inte ska ta emot. Dessutom har jag sovit  nästan 18 timmar!! Men kan bero på den dåliga sömnen föregående natt och allt som varit nu runt omkring, mediciner, narkos, oro över alla sprutor och vad det faktiskt var för fel.. Sen tror jag att detdär gris viruset som dom nu sprutat i armen gjort mig trött med. Ganska säker faktiskt. Men som sagt, slipper ju iallafall få dåliga lungor och inte bli en av dom 4 som blir räddade här i sverige. Ja men visst att sverige är "väl förberett", där har ni anledningen till att sverige förstorar upp just denna influensan... Sen att den drabbar mycket fler yngre och sådär med.. Men men..


Dagens låt.

Sean Kingston - Addicted


Lång dag!

Jaha ja, då var jag hemma efter en minst sagt lång dag!
Gick upp vid 6-tiden och Rebecka kom då och hämta mig på trandared. Vi åkte direkt ner till Halmstad eller Plönninge för att vara mer exakt och kikade på hingstbedömningen där. Hann se de flesta 1,5 åringar och en 2,5 åring innan jag tröttnade. Kallt och dant, dessutom tar ju varje visning ca 15 min vilket är ganska drygt. Lite tråkigigt att mestadels hopphästar blev rekomenderade vidare.. Tur att min är både hopp och dressyrstam i då? Ja vi får väl se!
En häst jag fastna lite mer för iallafall, som dessutom var till salu. Men ja, jag kan ju inte köpa alla fina hästar?! Eller?
Efter några timmar när iallafall jag frös tillräckligt så bestämde vi oss att åka på liten utflykt. När vi ändå hade vägarna förbi så blev det Ullared på vägen hem. Mest skit, men ganska smidigt att köpa lite hästsaker när man har en häst som växer som ogräs.. Blev ett täcke och lite sådant (storlek 105, hur sött är inte det?:)).. sådär lagom fräsch, iförd hästkläder och på kryckor så insåg jag att mina gamla kollegor stod och jobbade som vanligt på vägen ut. Action givetvis, och naturligt vis var Veera en av dom som stod där. Sveriges charmigaste kille, okej, snygg och faktiskt väligt rolig också ;) (bäst för dig att du är inne och läser nu Veera! Haha) Ett snabbt hej sen vidare hem..
Riktig super dag med rebecka! Dock inte lika kul att komma hem, då jag insåg att mina sår fortfarande blöder och det började skvallpa under kompresserna. Usch! Fick åka upp till lasarettet där mamma plåstra om mig mellan sina egna patienter. Fick dessutom passa på att vaccinera mig mot gris-flensan och känner redan nu att min morgondag kommer ge mig en ond vänster arm!
Jaja men det kan det vara värt, hellre det än att bli så dålig i flensan att jag måste ha såndär maskin som det finns 4(!!!!) av i hela sverige.. Kul att dom vill att vi ska dö eller något? Utrota alla svenskar i gris-flensan.. Nej men okej nu ska inte jag vara sådan. Vi hörs senare!


Lurvas himself!


Dagens låt.

Unknown - Be mine


Maybee or maybee not.

Jasså? Ryktet sprider sig snabbt.. eller?
Har jag flyttat hemifrån? Haha ni är roliga.. Någon är lite sällskapssjuk bara!

Lite roligt dethär faktiskt.
Men just nu sitter jag och väntar på sällskap som slutar jobba om ca 45 min. Jag har precis hjälpt till med lite hus-sysslor. Diska och sådär. Nu kommer mina föräldrar ramla av stolen när jag skriver detta, men jag tycker faktiskt det är kul. Visst är det roligt att städa och pyssla när man gör det för sin egen skull eller kanske tillochmed för att vara snäll och hjälpa någon annan.
föresten, ni som håller på att ringa.. Jag kommer inte svara då min mobil dör när som helst och jag behöver den tills imorgon. Eller iallafall tills jag kan skicka iväg ett sms till Rebecka så hon vet vart hon ska hämta upp mig imorgon (idag) för vi ska ju hela vägen ner till Halmstad! vad skönt det ska bli, kommer alltså vara mobilfri hela dagen imorgon. Sköönt!
Men nej, dags att fixa klart här och sen måste jag sova. Blir till att gå upp redan vid halv 6 antar jag! Vad jag älskar tidiga mornar. Någon mer än jag som kan vara något av det mest morgontrötta i ett par skor?


Swedish Sweethearts.


Hört om Sveriges senaste kändispar?
Tydligen är det dock inte helt nytt utan dom har faktiskt redan träffats i flera månader. Agnes berättar också att hon är väldigt, väldigt kär. Sött!
Vincent har dock inte nämt något, vad jag kunde hitta iallafall! Får hoppas han känner samma sak, för nog är det ett sött par alltid?! Vet dock inte vad jag hade tyckt om att ha Roger Pontare som svärfar om jag hade varit i Agnes skor. Men vad gör man inte för kärleken?


Help me to believe this time.

Hej på er.
Sovit typ halva dagen ida, helt slut.
Sitter nu på trandared och väntar på att någon ska sluta jobbet. Vilket verkar dröja en stund till, men men jag får försöka härda ut.
Imorgon åker jag och Rebecka till Halmstad och kikar på Rådgivande för unga hingstar. Ska bli roligt faktiskt! Tanken är att Dino ska vara med där nästa år så måste veta vad vi ska träna på tills dess. Tänker ju inte låta någon annan visa min 1,5 åringa hingst när jag då haft hand om han i ett helt år. Annat om det går såpass bra att det blir bruksprov och liknande..
Jaja vi får se, ett bra tag kvar tills dess. Inte ens säker vi lever då ju? Man vet aldrig!
Tänkte gå till affären som bara ligger några hundra meter bort här. Om ens det? Hoppar ju på kryckor igen så tur att det inte är alltför långt!
Men nu ska ni få en till söt låt som jag lyssnat på alldeles för mycket på idag..


Dagens låt.

Willie - Gotta know


Me, Myself and just.. I

Jag är helt slut..
Orkar knappt röra mig, svininfluensan? Eller så är det bara all oxicontin (stavas?), härligt härligt men farligt farligt! Jaja vilket fall, glömde ju en sak i mitt förra inlägg kom jag på. Var ju trots allt inte helt nykter är ;)
Men operationen gick bra, fick ut mina skruvar som sagt och dom ligger numera i säkert förvar här hemma. Som jag grimasera när jag såg dom bjässarna! Hade aldrig gått igenom kontrollen på flygplatsen mer haha. Nejdå!
Men vilket fall, minisken var det dock inte.. Vet inte om jag ska vara lättad eller inte? Hade varit skönt om det var det.. Dock hade jag fått en stor kronisk inflamation som David fick ta bort(!!) på något sätt och kan ju hoppas nu att det bara var så "simpelt". Med tanke på att jag gått på inflamtionshämmande i över 3 veckor nu så.. fixade helt enkelt inte kroppen att ta bort den själv.
Förövrigt har jag fått bilder från tihålskameran med mig hem, inte riktigt sånt jag vill se egentligen men. Kan dock hålla med David när han berätta vad han gjort och att mitt knä läkt kanon. Helt otroligt! Helt övertygad om att det är hans förtjänst. Han såg dock lite bekymrad ut när jag innan operationen (till in egen stora förvånad) bad han bända upp mitt knä sista graderna.
"Jenny... Att ha fått tillbaka full rörlighet händer knappast vid dessa typer av operationer..?!"

"Jaa.. men david, jag vill kunna sitta på huk igen.."

"haha hur envis är du på en skala egentligen?"

Ni kan ju ana mitt flin här..

Bra och berättigad fråga, jag har för 5 månader sen krossat i princip hel min knäled. Leder är riktigt illa att skada, men 5 månader efter så böjer jag knät lika bra som mitt friska, vilket bara det var lite av ett under. Men vi vill väl alltid vara snäppet bättre va? Jag får nog helt klart lugna mig! :)

Jag har redan gått några steg tillochmed, vet inte om det var jättebra för helt plötsligt sa mitt förband på foten "slurp".. Jag hatar blod! Knäet har jag inte ens vågat kika på än. Ett senare problem det!
Men dags att sova för jag skriver inget vettigt nu ändå!
Nattinatti.


Påväg hem.

Jag lever mina vänner.. Med nöd och näppe..
Nejdå, allt gick bra!
Jag och mamma satte oss i bilen redan halv 6 imorse och åkte hela vägen ner till sveriges sydligaste stad. Fick köra en bit med, kände bra med tanke på att det dröjer ett tag innan jag kan köra själv nu.. kanske..
Vilket fall, väl framme satte vi oss och väntade. Fick mitt älskade emla plåster. Satt och små pratade lite med en tjej som var något år yngre än mig och hennes mamma. Hon blev lika lycklig som jag när hon fick höra om emla plåstret. När vi satt där sa plötsligt tjejen att hon började bli lite snurrig, och vi insåg att hon höll på att svimma... Som om inte det räckte liksom? Istället började hon krampa och som tur är var mamma fortfarande med och styrde upp det hela så sjuksköterskorna kom och fick ge henne hjärtmassage då hon inte längre ens hade någon puls.. Panik säger jag bara, mamma till dottern var helt förstörd givetvis och det enda jag kunde tänka på när stackarn låg där va att "nu dör hon, precis framför näsan på mig.. snälla gör något!"..
Hon vaknade som tur va upp efter en stund och allt såg bra ut med henne, fick höra efteråt att hon hade fått åka hem! Stackars tjej!
Samtidigt kunde jag inte låta bli att tänka att det faktiskt lika gärna skulle kunna varit någon annan eller varför inte jag på opeartionsbordet eller något. Inte troligt dock med tanke på att jag aldrig haft eplepsi men ändå? Ingen bra start iallafall!
Fick tillslut komma in i ett rum där dom gjorde iordning mig och sådär, fick prata med David och vi bestämde att han skulle fixa skruvarna i foten med och lite annat grejs. Men inte bara knäet! Väl inne i operationssalen sa dom och jag gonatt och nästa grej jag kommer ihåg så ligger jag på uppvaktet med sådan otrolig smärta så ligger och skakar och hackar tänder.. David kom förbi och ropade på sjuksköterskorna "tror ni kan ge henne smärtstillande nu faktiskt.." Ja tack! Somnade om och vaknade med hundra filtar och grejer på mig, dom trodde ju jag hade frusit givetvis hehe.
Efter någon timma fick jag åka ut till mamma och byta om och allt sen var det bra in i bilen och åka hem. Sitter i bilen nu och mår faktiskt ganska bra. Lite snurrig och lite ont, men ingen smärta någonsin kommer kunna mäta sig med förra gången så jag klagar minsann inte.

Ska vara lite social med mamma nu, och ringa runt lite med. För kom fram till att rådgivande i Jönköping är aningen imorgon eller på onsdag och jag måste dit då jag tänkt ha med mig Dino nästa år och visa. Ville se hur det går till så jag vet vad vi måste träna på!
Men men vi hörs senare vänner, är i Laholm nu så har en bit till hem men.
Tack för alla söta sms och så, ni är bäst!
Kram på er.

Dagens låt.

Taj Jackson - Truth is


Önska mig lycka till.

Nu ska jag sova.
Bara några timmar kvar tills jag ska gå upp och åka tillsammans med mamma hela vägen ner till Trelleborg för att träffa duktiga Dr David Roberts som opererade mig efter min ridolycka. Med tanke på att det fortfarande efter fem månader inte är bra så får dom gå in och kika igen, och ingen annan än David verkar ju riktigt vilja ta sig an denna "otroligt ovanliga frakturen" eller "men oj vad häftigt" som en doktor tillochmed sa när han såg bilder och sådant.. och detta är dom personerna vi litar på och lägger hela vårat liv i deras händer?! Jag kommer minsann se till att om jag skadar mig igen, vilket liksom får vara nog nu, så ska jag då inte behandlas på Borås Lasarett! Om det inte är något med njurarna då för då tar mamma hand om mig och jag vet att hon är nog bland dom nogranaste jag känner (även o hon också gillar att plågas ibland.. haha)..

Jaja vilket fall, ni får hålla tummarna för mig imorgon. 09.30 ska jag få komma in och antar att dom kör i mig lugnande och på med emla plåster då. Annars kommer någon strypas om dom ska köra i dropnålen.. Inga positiva minnen från sådant nej!
Hoppas bara jag skärper mig vid uppvaknandet, har opererats 3 ggr på två år.. eller iallafall då dom sövt ner mig, och varje gång vaknar jag upp och säger väldigt konstiga saker! Men, jag har iallafall roat sköterskorna ska ni veta. Nu sist skratta en så hon höll på att kissa ner sig.. Jag själv som var dödligt seriös förstor ju ingenting, men somnade snällt om efter att jag fått i mig lite mer knark! :)

Nej slut för idag, tack för idag! Sov gott och ses i dimman... kanske!


Nu ska dom bort dom j*klarna, plus dom i foten med..Lite annat bröte som ska "repareras" med men.. Detaljer liksom?!
 Sen är jag fit-for-fight, hoppas jag!


Pinky.



Fina?
Jag är ju skadad som sitter och kollar högklackade skor dagen innan jag ska operera mitt knä och foten för andra gången på 5 månader... Men jag ska väl bli bra någon gång?!
Vilket fall älskar jag dessa och dom ska bli mina, när är frågan bara..
H&M


Trelleborg imorgon.

Jag är helt slut verkligen.
Sov tills klockan ringde imorse, vaknade upp och undrade vart jag var men kom snabbt på mig själv. Mitt fel, glömde trycka av alarmet..
Somnade tillslut om och sov till halv tolv, då jag läste mitt sms och insåg att jag hade bråttom hehe.
Fick slänga på mig kläderna för att sen slänga mig i bilen och åka hem och byta till stallkläderna. Super!
Upp till stallet där min (idag) buse stod och såg allmänt snäll ut.
Gjorde iordning allt för att sen göra klar lilleman till att följa med på en tur bakom Moa och vagnen, mys! Trodde ju jag....
Lilleman som bestämde sig för att idag bete sig som en riktig envis åsna var inte på humör. Dock har han en matte som aldrig hela sitt liv skulle ge sig heller. Så efter atta stackars Rebecka och Moa snällt sått och väntat i ca 30 min så gav han väl med sig.. Nästan iallafall, jaja vi kom runt och jag vann! Som vanligt.
Sen var han faktiskt riktigt duktig, jag har trots allt gjort ett väldigt bra val av häst iallafall. Trotsåldern kommer ju alla in i så..


Vilket fall så ska jag nu äta lite kaka, mormor och morfar är här nämligen och jag behöver inte börja svälta fören ikväll. Vilken tur, så jag inte missade kakan!
Sen duscha och grejja innan jag åker tillbaka till Trandared en sväng för en mys kväll. Åker tidigt till Trelleborg imorgon dock så får väl åka hem och lägga mig i tid.
Hörs sen. Kram


Dagens låt.

David Guetta ft. Rosie Rogers - Without you
 


I follow you til you love me.

Nu börjar det blir dags att sova. Blev en natttur till trandared där jag kommer spendera min natt, lika bra det om lillebror blivit sjuk med så?!
Imorgon börjar jag min diet med.. Inte äta någonting...
Självklart inte, jag ska bara svälta mig själv några timmar så jag får operera mig på måndag morgon. Äntligen!

Satt förövrigt och kikade på min ena gamla dator där jag hittade massa gamla roliga bilder. Jösses, massa minnen där.
Men men sov så gott vänner, vi hörs imorgon!


Beach Bunny 2010.

Äntligen!
Som jag har längtat..
Nu har min favorit hemsida med bikinis kommit ut med nya kollektionen inför nästa sommar och som vanligt finns det något för dom flesta. En liten nackdel..
Man måste beställa från USA så gör det i tid.. Nelly köpte in ett par stycken för något år sen som jag vet sålde slut snabbt som tusan. Tråkigt att dom slutade köpa in dom då..
Vilket fall, dessa bikinis liknar inte några andra. Dessutom är det så himla roligt, för jag har tillexempel aldrig sett någon som har min bikini. Kan bero på att det är så omständigt att beställa hem dom, men verkligen värt det. Varenda krona..



BeachBunny
Tips:
Som sagt tar det lång tid att få hem dom så var ute i god tid.
 Glöm inte att tullen kostar lite extra, dom kostar lite mer redan innan men blir alltid lite till..
Storlekarna är väldigt små, så ta en storlek större om du är osäker.


Vad händer?

Kom precis hem nu.. Helt genomfrusen, smart Jenny!
Men ska hoppa in i duschen nu, vilket fall så.
Det gick bra med den lille busungen, fattade inte riktigt vad jag höll på med först men tillslut så. Han är himla duktig faktiskt! Även om han är en liten slöis ibland :)

Har inte bestämt mig hur jag ska göra än. Stackars Tina har visst varit sjuk någon dag men ska tydligen med nu så ddå slipper ju jag.. Slipper och slipper men kan inte följa med, jag får absolut inte bli sjuk tills på måndag. Då kommer jag strypa någon, för jag orkar inte vänta längre på operationstid!
Men nu ska jag ta och ringa mina samtal, sen ska jag hoppa in i duschen. Så får vi se sen, hade dock varit riktigt kul att följa med idag så.. Jaja, hörs senare mina vänner.


Right here, right now.

Klockan är redan mycket och jag ligger i sängen med morgonrock.. Fy mig! Nej men jag har redan varit uppe, fixat med min lilla pålle och sådär. Sen hann jag hem och sova en stund till och en del andra saker hann jag även med. Nu har morgonrocken åkt på. Men tänkte faktiskt åka till stallet strax igen, för idag ska jag börja träna min lilla Dino i paddocken tänkte jag. Jag har ju trots allt gått kurs i horsemanship så något ska jag väl lyckas överföra till denna lilla, även om jag tyckte denna kursen var något av dom sämsta jag varit på. Men det jag ville snappade jag minsann upp, dessutom uppväxt med en bästa kompis som alltid varit duktig på sådant. Tråkigt nog träffas vi nästan aldrig längre..
Jaja vilket fall, smygtittade lite i Rebeckas blogg igår och hittade lite bilder som hon tagit på min sötnos bland annat. Lite mer smickrande än mina bilder, ett kort var tillochmed riktigt bra.. Hon är bra duktig, får bli min och Dinos fotograf nu så vi kan följa hans uppväxt! För just nu händer det mycket minsann..
Förövrigt fick jag höra igår att ännu en person bevisat vad hon minsann tyckte om att jag skaffat en hingst.. Det roligaste av allt är att hon själv var där för bara några år sen, och visst det fungerade inte tillslut men jag minns inget annat än att jag nästan var mer överlycklig än vad hon var över denna hingst. Jaja hur som helst, det gör det hela så mycket lättare. Folk som känner mig bra vet att jag är något av det envisaste i ett par skor och ni uppmuntrar mig bara ännumer.
Nej dags att åka nu, vi hörs senare vänner.
Kram


Rebeckas Blogg


Dagens låt.

Wynter Gordon - No sleep


Time of my life..

Detta blir en av mina första helger på länge som jag inte kommer göra något speciellt faktiskt. Kan inte säga vit helg, för jag brukar ju faktiskt inte dricka så.. Det händer men..
Men folk börjar nu ringa och greja, ja ni vet hur det är under helgerna.
Någon verkar känna sig lite ensam och vill ha sällskap, men får väl bli senare under helgen för nu var det utgång som gällde.
Dessutom vet jag faktiskt inte för inte säker på än att jag kommer visa mig ute denna helgen. Isåfall missar jag dock en grym fest imorgon som jag faktiskt lovat att gå på. Om inte dethär sex-partyt/tjejkvällen hos J skulle bli av vilket den inte verkade bli så.. Nu sitter lilla jag i skiten..
Vet ni vad? Ibland önskar jag verkligen att jag bodde o stockholm, utelivet där är grymt kul. Även om stureplan enligt mig är sjukt överskattat. Hade dock kul när vi var på alla sånna ställen men enbart för allt trevligt folk vi var då, action människor. Jag längtar tillbaka som bare den ibland (hoppas inte Danne är inne och läser nu haha, isåfall vill jag att du ska veta att även dessa gånger så var jag nykter.. och jag sålde ju faktiskt bäst på helgerna i stockholm det sa du ju med så ;))
Vilket fall, den tiden är förbi nu men det var verkligen några roliga månader i mitt liv. Även om jag var helt utmattad sista tiden! Ångrar verkligen inte att jag provade iallafall. Fick ju tillochmed stöta på mina drömmars man där uppe, kommer dock inte ihåg vad han heter.. Men jag minns att han i flera veckor försökte få mitt nummer men någon satte stop för det. Gissa om jag än idag grämer mig över dethär.. Både snygg, rik, smart, rolig och sådär perfekt charmig som jag gillar..(precis som du sagt pappa..?! haha) kan det bli bättre? Nej okej, förlåt jag får inte säga så har ju mitt på det torra nu..

Vet ni vad jag sitter och gör nu?
Letar bra nu musik, har ju ett par sidor att gå igenom så.. Dessutom har jag hittat en hel hög som är grymt bra, inte bara sådär halvbra! Me like! En del av dom kommer upp här i bloggen nu några dagar och resten.. ja det får ni väl helt enkelt vara nyfikna över.
Men nu ska jag leta vidare, sen nana lite. kram


Dagens låt.

Pitbull - Pearly Gates


My heart..

Jag mår skit..
Haha nej det vet ni att jag inte gör, om jag nu skulle göra det så skulle jag se till så att det går över fortare än kvickt. Att må dåligt är överskattat, bättre att vara glad och ta vara på sitt liv.. Gilla läget helt enkelt, och jag gör det!
Dock ser jag ut som.. jag vet inte vad?!
Tror det är ungefär såhär man känner sig om man blivit misshandlad. Mysigt va? Jaja några dagar sen skulle svullnad och allt gå ner sa dom så.. Får väl helt enkelt hålla mig inne tills dess!
Tur att Rebecka va så snäll imorse, elle som vanligt. Men vaknade imorse av klockan och insåg att det hade gått över tiden med mina värktabletter, vilket betydde att jag inte hade någon som helst medicin kvar i kroppen när jag vakna och ja.. Jag hade velat smälla till någon då, tur att jag inte kollade mig själv i spegeln fören senare haha!
Hela dagen har sen bestått av att försöka sova bort smärtan och kika på film.. Knappt orkat svara i telefonen, förutom några speciella personer då. Föresten, jag har nog inte gjort det på flera dagar. Jag är en periodare vad det gäller min mobil.. Ibland tycker jag om att bara lägga den någonstans och inte titta på den på hela dagen. Idag har det varit en sådan dag, vet ni hur skönt det är? Speciellt när man ser vilka som saknar en mycket! ;)
Men nu är det dags för idol och sen ska jag till stallet en sväng med.
Kram på er.


Jimmy Choo for H&M


Ingen sko-älskande tjej kan väl ha missat detta, men på lördag den 14 november så finns äntligen skorna att köpa med sig hem. Jag vet ju någon som kommer åka dit och kolla iallafall.. Lägg märke till att jag sa kolla.. Se men inte röra!

Kanske..


Beautiful nightmare.

Ska alldeles snart försöka sova lite.
Känner mig tuggad och utspottad ungefär, just typiskt. Ont har jag.. Men som sagt, det kunde varit värre! Går över lagom tills nästa operation.. På måndag alltså.
Hoppas ni mina vänner haft det bra iallafall?!
Ska se om det ev blir ett till inlägg innan nana-time.
Sweet dreams.


Paljetter hit och paljetter dit..

Jag minns för bara några månader sen när alla modebloggar skrev om paljetter, klänningar, kjolar ja allt! Då var det årets största misstag. Släng allt sådant..
Bara några månader efter så känns det som dom är precis överallt. Man blir bländad av alla paljetter överallt, jag har dock alltid tyckt det varit ganska coolt men nu har alla det..
Minns min nyårsklänning för snart ett år sen som var full med paljetter i olika färger. Trodde inte jag skulle kunna använda den något mer.. Men nu är den ju tydligen back on track så varför inte? Nej för många som har det nu, så kul är det inte att vara en i mängden.
Dock hitta jag en söt från StyleByStars 


Liten uringning med.. Men söt är den!

Dock kommer jag aldrig köpa en paljettklänning till, varför? Helt hopplöst att hålla fina ju.. Helst ska dom bara hängas upp och tittas på. Minst komplicerat då..


Dagens låt.

J.Co - Air


Tandfen?

Nu har jag varit duktig!
Kom precis hem från tandläkarn och min operation med bara lokalbedövning. Det är stort att klara av för att vara mig ska ni veta. Jag avskyr allt som har med sprutor smärta eller faktiskt helt enkelt sjukhus att göra.
Åkte från M tidigt imorse för att fixa i stallet, och tur var väl det..
Hann hem en stund innan jag åkte till lasarettet, faktiskt ganska så lugn. Men när jag stte foten innanför dörren så stod jag där en bra stund och funderade på om det faktiskt var värt det..
Men tog mod till mig och satte mig, jag tillochmed avskyr lukten och ljuset på sjukhus..
Vilket fall så kom en trevlig sjuksköterska ut och hämta mig med hårgrejs och munskydd och ja ni vet.. Det var ungefär vid detta tillfället jag kände att benen inte riktigt bar längre och jag kände riktit hur hjärtat hoppade i bröstet på mig. Gick in i operationssalen och la mig tillrätta fick skynke och hela köret och ja.. Svimmfärdig var det minsta man kunde kalla det, 3 sprutor och lite tångar och grejs senare så va han klar. Kändes knappt, men kan bero på att bedövningen han gav mig fasen verkar ändå upp i pannan på mig!
Dock börjar den släppa nu så snart kommer jag tycka hemskt synd om mig själv. (dock kan ingen smärta någonsin mäta sig mot den jag hade efter operationen i knäet och foten i somras när dom tvinga upp mig ur sängen.. så jag kommer verkligen inte klaga!) Funderar på om tandfen fortfarande kommer till mig förövrigt?! Är det värt ett försök?


You said we wouldn't be apart.

Natti natti vänner.
Nu ska jag snart knyta mig.. Är på Trandared och får lite annat att tänka på inför min mardrömms morgon imorgon. Eller först ska jag till stallet och träffa min stjärna igen, världens lyckligaste lilla Jenny är jag när jag ser honom. Dock saknar jag Goodie med, men vet att jag kommer få minst lika många bra år med Condamino.
Kan inte riktigt släppa min gårdag förövrigt, tråkigt att Pink fick godkänt i recensionerna jag läst. Dom vet ju uppenbarligen inte hur man bedömmer artister. För visst stämmer det väl aldrig? Däremot hade dom gett tillexempel killen som gjorde ett grymt piano solo igår fullt betyg om han hade gjort en egen konsert.. Han var helt sjukligt musikalisk, men tyvär.. Det var lite drygt sådär, bra men lite tråkigt.
Vilket fall, Pink får 5 + av 5 möjliga från mig.
Nej dags att vara lite social innan vi ska sova, någon ska ju upp tidigt och jobba.. Glad att jag har dig, hoppas du vet det hun! :)
En liten nattis sång från mig med..
Sov gott vänner.


Sometimes you just need to see outside the box.

Tokio Hotel
Ja det hade väl varken jag eller någon annan som läser denna blogg faktiskt tänkt att jag lyssnar på, dom gör kanske inte den typen av musik som jag alltid älskar. Men jag är inte den som är den, och som sagt jag gillar inte att dömma.. Givetvis har jag en låt jag verkligen älskar med dom, man behöver lite nytänkade ibland ellerhur?


Dagens låt.

Jay Sean - Never en easy way


Bullsh*t

Jag förstår mig inte på folk ibland, jag försöker verkligen att aldrig dömma folk i förhand. En del verkar ändå på något sätt vilja det? Varför? Eller är det bara för skitsnacketsskull? Måste ha något att prata om eller någon att tycka illa om.. Ja vet! Jag tar någon jag aldrig träffat och absolut inte känner och bestämmer mig för att hon/han är si eller så.. Lustigt, men men blir mest besviken. Tycker det är jätte tråkigt, finns så mycket bra människor där ute som vi säkert skulle trivas himla bra ihop med fast vi drar oss pga våra löjliga värderingar och förutfattade meningar. Jag ska iallafall fortsätta tycka samma sak tills någon bevisar motsatsen..

Funhouse tour 2009

Helt galet glad är jag.. Kan livet bli mycket bättre?
Jo absolut, kan det säkert alltid.. Ge mig ett par miljoner så jag hade kunnat uppfylla min nästa dröm.. Men jag jobbar på det ;)

Vilket fall, Pink var helt grym igår.. Gud vilken kväll, bästa konserten jag någonsin sett och förmodligen någonsin kommer gå på. Om inte en viss King of pop bestämmer sig för att göra en jesus vill säga..

Kom fram i hyffsad tid igår, mötte upp J:s chef och en tjej.. Vi gick och kikade i lite affärer där jag äntligen lyckades hitta ett humanity armband som jag letat efter så länge. Ljus rosa, sött!
Mötte sen upp nästa gäng, eller dom var dock bara två. Men vi blev ett litet gäng nu iallafall..
Käkade och så innan vi gick vidare en sväng på stan. Men jag tröttnade faktiskt efter bara en stund och vi gick och satte oss och fikade. Plus till Stockholm är alla mysiga Café och att dom faktiskt gör något som tillochmed en kaffe och thé hatande tjej som jag kan dricka, smoothie såklart! Smoothie-café för att väga upp vårat dåliga utbud här i Borås kanske vore något? Haha..
Efter många om och men så rörde vi vidare på oss, gick hela drottninggatan fram och tillbaka innan alla tröttnade och jag tillochmed fick bestämde mig för att köpa med mig en klänning. Tillbaka till hotellet för att ladda telefonen och sådär (därav mina dåliga svar till er vänner när ni ringt och smsat, givetvis glömde jag den riktiga laddaren så..) innan vi tog taxin till Globen.
Väl inne stod ett förband jag aldrig hört talas om innan, Evermore?! Men trots att det verkligen inte var min typ av musik så gillade jag dom faktiskt.
När sen väl klockan blev strax efter nio så kommer Pink upp ur(!) scenen och jösses, jag ryser när jag tänker på det. Hade inte tråkigt en sekunde under dom två timmarna. Vilken konsert och vilken grym tjej hon är! Sjukligt bra..





Pink.

Hej vänner.
Hoppas allt när bra med er. Nu är vi framme, eller varit det en bra stund nu. Hunnit gå på stan, shoppa, äta och tillochmed fika. Ska snart tillbaka ner på stan och sen åker vi bort till Globen. Ska bli himla roligt, hört att Pinks konsert ska vara grym. Synd för er som missar den. Men nu ska jag dra mig, hörs imorgon :)
Kram

På g nu:)

Ja nu är vi snart framme faktiskt. Tar inte så himla lång tid att åka ändå. Tror vi är utanför Gnesta eller något. Vem bryr sig? Vi är nära iaf.. J har redan hunnit skrämma mig ett par gånger så tror jag får köra hem.. Inga Pink låtar har han heller.. Inte helt okej va?! Ja ja nu ska jag vara social för annars dör han jämte mig här:p hörs senare.

Stockholm here I come.. again..

Nu kom jag precis hem.. Onödigt? Ja kanske..
Blev en riktigt filmdag igår, och kväll. Såg dom senaste två Johan Falk filmerna, vilket nästan känns lite tråkigt att det var dom sista med tanke på hur bra dom är. Somnade vid tolv tiden och vaknade lagom till att en sista film tog slut..
Förövrigt fick jag tillochmed sällskap i stallet, det var ju inte helt väntat.. Mysmåndag iaf, sånt gillar vi.
Jobbigt att gå upp imorse, var inte alls sugen på att åka kan jag lova! Men bara att sätta sig i bilen och köra hem för att göra mig iordning.
Får se hur jag löser dethär nu, men J ska hämta upp mig på Trandared så.. Ja vi får se!
Sen åker han och jag hela vägen upp till sthlm, där vi tydligen ska möta upp dom andra. Jaja vilket fall, nu ska jag skynda mig så jag blir klar men datorn åker med så vi hörs förhoppningsvis ändå. Ska uppdatera er om vad ni missar, ni som inte tänkt gå! ;)


Stockholm och Pink imorgon.

Hej på er vänner.
Dags att vakna nu om ni inte gjort det.. Jag är väldigt vaken, dock sjukligt trött! Smällar man får ta när man är iväg på nätterna..
Såklart var jag uppe tidigt imorse med för att först göra klart allt hos Dino och sen åka till sjukgymastiken. Va faktiskt riktigt roligt idag! Så skönt att träna, kommer aldrig kunna leva utan att få träna..
Gick helt okej dessutom, tagit bort alla övningar som inte går nu så inte jätte farligt ont nu efteråt heller. Vilket är tur med tanke på att jag inte får ta något smärtstillande längre för att jag ska "operera" munnen på torsdag. Ska dra ut en av mina två kvarvaranda visdomständer. Inte roligt!
Vilket fall, efter träningen mötte jag upp Martina och vi solade en sväng. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och göra mig klar. Någon kände sig visst lite ensam så blir film på Trandared. Mys! Med tanke på att jag inte har något att göra nu så, bättre det än att gå och lägga sig och sova..

Imorgon åker jag föresten till Stockholm! Ska kika på Pink, himla roligt ska det bli!
Hörs sen, eller imorgon.. Vi får se. Kram


Dagens låt.

Timbaland Feat. SoShy & Nelly Furtado - Morning After Dark


Lev livet leende..

Haha I love my life!
Men nu är det noga dags att sova, för snart ska jag upp igen.. Godnatt vänner.


Äventyr.

Kom jag precis ur duschen. Varit i stallet och grejat innan, det gick faktiskt ganska bra att ta med sig Dino efter kärran.. Eller det kunde ju gått värre, dock är han ju lite små-lat så vi fick i stort sett dra med honom efter. Men travade några steg gjorde vi tillochmed, stolt matte!
Mest förvånad över att han inte bryr sig om vagnen eller något annat heller för den delen. Men han "pratar" väldigt mycket.. Det gillar jag inte riktigt! Fy för att ha en häst som inne på tävlingsbanan går och "pratar" med dom andra hästarna.. Kanske växer bort, vi får hoppas på det. Han är ju inte så gammal än trots allt. Dock var idag första gången jag fick bli lite sur på honom. Han ville inte stå inne "själv" vilket han inte gjorde.. Men trodde och när jag öppnar boxdörren trycker sig en liten fölunge förbi och märker inte att matte blir inknödd i väggen och får ont och bli lite sur.. Men det va bara att backa in igen och prova en gång till.. (för det går ju inte sluta direkt ellerhur? Man måste prova en gång till och se om man gör fel denna gången också..) och nej, det funkade inte nu heller. Attans! Men bättre han morskar till sig lite redan nu för nu är vi kanske inte lika starka men ungefär lika veka. Om något år så kommer jag ju inte ha en chans..

Vilket fall, nu ska jag gör mig iordning. Ska ta in hästarna ihop med Rebecka ikväll sen ska jag åka iväg. Blivit inbjuden på filmkväll, vart den blir är dock oklart. Men trevligt kommer det bli det är jag övertygad om..
Upp tidigt imorgon, för jag ska först och släppa ut Dino. Innan jag åker till sjukgymnastiken! För nu ska jag minsann börja träna igen ska ni veta. Ja jösses.. Även om jag helst hade gjort det på ett ben och utan mitt vänstra knä. Bit ihop eller bryt ihop som en mycket vis man en gång i tiden lärde mig..


Två småttingar som stod i stallet i Tyskland där jag var i somras.. Söta :)


Dagens låt.

Jay Sean - Do you


Godmorgon.

Nu har jag äntligen orkat mig upp. Varit vaken en bra stund dock, men ändå..

Ska strax göra mig iordning och åka till stallet, så härligt att kunna göra det igen. Idag ska vi också prova lite nya spännande saker. Får se hur detta går!
Skriver efter stallet istället. Hörs sen, kram på er.

Natti natti.

Klockan är snart ett en lördag kväll och flera stycken har redan hunnit in och uppatera er i min blogg. Ni får hemskt gärna läsa alltså inte det, men såhär dags, en lördag natt? :)
Jaja, jag sitter ju här jag med så ska verkligen inte säga något..
Blev myskväll idag, en skräckfilm. Me love! Och massa godis, det var verkligen på tiden! Nu vill jag inte ha godis på resten av året.. eller något..

Faktiskt riktigt skönt att gå och lägga sig nu känner jag, för jag är helt färdig. Imorgonbitti ska vi prova att ta ut Moa och Dino på en liten åktur. Moa framför sulkyn och Dino bakom (stoppkloss?) ja vi får se hur detta går. Men eftersom att grundkonditionen är såpass viktig så varför inte börja bygga upp den försiktigt redan nu. Tror han kommer tycka det är roligt sen! För tänk vad han kommer kunna vända det emot mig, superbra kondis mot en otränad matte.. ajaj.. mitt gymkort kommer fixas igen direkt efter operationen känner jag!
Sov gott nu vänner, hoppas ni har en super lördagskväll vad ni än gör och vilka ni än är! :)
Kram på er.


I lost myself in you..

Trots allt som är med mitt dumma knä och så nu så känns allting väldigt bra.. (Förutom att jag avskyr min telefon idag..) Känns alltid som allting går min väg, fast det kanske egentligen inte alltid gör det. Men just för tillfället så gör det faktiskt det. Vad det är som går min väg då? Kan man ju undra, men det är många saker. Små saker, vilket enligt mig är viktigt att faktiskt tänka på för det är dom små grejerna som gör dom stora grejerna som gör livet värt att leva. Oj vad jobbigt detdär blev, men kort och gott.. Jag är nöjd! eller väldigt lycklig faktiskt!

Idag blir det lördagsmys, ska till stallet och ta in min buse.. Sen bär det av, fixa film och något gott.. Godis?! Ja på tiden nu! Sen ska vi minsann mysa resten av kvällen, jag och mina favoriter. Blev ingen utgång idag som först var tanken. Kanske lika bra faktiskt, jag blir ju heller inte lika trött och dålig dagen efter som dom andra kan bli ibland.. Med tanke på att jag brukar hålla mig nykter! Så jag kanske ska försöka sätta mig in i deras situation helt enkelt, bara för att jag hade planer på att åka till Jönköping och gå ut och var som vanligt väldigt taggad. Alltid roligt att komma ifrån våran lilla håla!

Men dags att göra sig klar..
Hörs senare vänner. Kram


Ge mig vår/sommar nu..


Dagens låt.

Madonna ft Akon - Celebration (David Guetta Remix)


Göteborg is king.

Vilken kväll det var igår..
Vi åkte till Göteborg ganska tidigt, men trots det hann vi inte till Berså innan det blivit fullt. Så Magnus Betnér va ju bara att glömma. Vi såg han dock :)
Gick istället vidare till Avalons resturang och bar där vi satte och oss förfesta, jag med vatten och en alkoholfri drink bara dock. Alltid lika kul att se bartenderns min när man säger alkoholfri drink.. Först tänker dom nog oj är hon så full? men när dom inser att jag inte är det tänker dom nog något i form med jasså hon är gravid.. men där har ni fel med, jag bara tycker om att vara nykter! Efter 2 trevliga timmar här gick vi tillbaka till Berså, och det va ungefär nu det började.. Ja jösses! Men kul hade jag..

Jag som nog aldrig raggat på krogen i hela mitt liv lät dom andra två hållas medans jag hälsade på bröderna Hennemann som brukar hyra berså när jag är där. Dock är jag ju inte där varje gång men men, fick veta en liten "hemlis" om en plan dom har här i Borås.. Hoppas det blir så, borås behöver livas upp ganska mycket! Efter någon timma begav vi oss vidare mot Park Lane. Varit där innan men varje gång jag kommer dit tycker jag stället överaskar. Tack M för hjälpen med listan, för jag hade inte velat stå i den kön... Väl där inne träffade vi på stockholmare, smålänningar, skånebor och jag träffade tillochmed på en dansk fotograf. Jag älskar göteborg, men det har jag sagt redan va?

Dessutom var Robert Gustavsson och Claes Malmberg där, behöver ju inte säga något om det. Lite människor får dom väl vara.. eller något. Träffade faktiskt ett par oväntade vänner från göteborg med. Lite lustigt faktiskt!

Negativt? Ja det fanns med.. Va några idioter till killar som inte lyssnade, vilket resulterade att jag höll på att ramla och mitt knä vred sig på något sätt och är idag varmt och svullet och gör.. Ja ont är ett milt ord. Det började dock redan tidigt igår kväll. Men detta gjorde det inte bättre. Dessutom när jag var påväg till bilen blev jag förföljd vilket resulterade tillslut att jag försökte springa.. Ja ni kan ju gissa.. AJ!

Jaja idag skulle jag och Rebecka åkt på auktionen, men jag kände imorse när jag vakna att det värte typ hela vägen upp i höften. Inte helt okej! Tur att hon va så snäll och hjälpte mig med Dino imorse, för nu har jag några timmar på mig här så att det får lugna sig lite! Blev alltså ingen auktion heller! Fasen, jag som sett fram emot den så..


Göteborg.

Here we come, bara slänga på mig klänningen nu (vilket inte är så bara ska ni veta..) sen bär det av. Vet att det kommer bli en super kväll med tjejerna. Träffa lite trevliga göteborgare med, några av dom roligare än andra.. Hoppas ni får en lika bra kväll som vi kommer få.
Dessutom har R gett mig sov morgon imorgon. En stund iallafall, så snäll är hon!
Vi ska annars åka och kolla på en ponny auktion imorgon och jag kommer komma hem med en welsh-hingst på 2,5 år.. Haha eller så får jag hålla fingrar och händer i styr. Men jag kommer var sugen, det vet jag..
Jaja men nu ska jag börja klä på mig, hörs imorgon eller senare vem vet!
Magnus Betnér here I come...

Svar på tal.

Söt mormor jag har som varit med i stallet nu och hälsat på Dino. Trots sin hästrädsla har hon klappat och pratat!

Jag pratade om detta med R senast imorse, men nu har jag hört det ännu en gång så nu tänker jag ge er alla svar här i bloggen. Jag är lite arg faktiskt..

Folk rynkar på näsan och höjer ögonbrynen när dom får veta att jag tänkt behålla Dino som hingst..

Ja det är helt sant faktiskt, alla vet inte om det men nu gör ni det.. Och jag skiter i vad ni säger, det som stör mig är att det är inte erat bekymmer. Det är ju jag som kommer få stå ut med att ha ögon i nacken varje dag, säkert vara helt genomsvettig när jag håller på med honom och jösses vad jag kommer få ångra mig ibland. Men, det är som sagt mitt bekymmer.

Och att folk har hittat på dethär med att det är onödigt att ha kvar hingstar som hingstar om man inte ska avla på dom är ju en form av lathet och okunnighet. För vill du ha en häst att tävla på som jag, och faktiskt gå långt på så har du igen att ha en hingst. Dom har automatiskt, precis som killar, mer och lättare att sätta muskler, dom har mer "power" och oftast mer vilja att arbeta än kanske en valack eller ett sto. Dessutom har min dröm sen jag var 12 år varit att jag ska få min alldeles egna hingst. Fråga mamma och pappa..

Sen har det aldrig varit prat om hur jag ska göra vad det gäller att avla på honom.. Jag kommer givetvis visa honom på rådgivningen både som 1,5 och 2,5 åring och säger dom sen i sin tur att han är tillräckligt bra så tro tusan jag kommer försöka få han godkänd. Givetvis enbart om han är redo för det, för jag är inte i behov av en häst som håller 3 år istället för 15. Kan vi sopa dethär med hingst ägandet under mattan nu? För det är löjligt att försöka få mig på "andra tankar" för ni gör det bara ännu mer självklart för mig att behålla honom som hingst.

Dessutom, har jag hundra gånger mer tid att lägga än dom flesta på sina föl och unghästar så kanske denhär gången kanske jag får en hingst som är hanterbar men ändå med mycket hingstkaraktär.. Vem vet? Time will tell..


King.

Okej, det blev ingen sömn för mig. Vet någon som kommer vara trött imorgon.
Men nu börjar min dag skjuta ihop sig så nu har jag bråttom känner jag.. Först träna en sväng, sen byta om och ringa mormor som vill följa med och kika på mitt lilla underverk idag. Så ska dit och pyssla med honom, han har ju trots allt fått "vila" två dagar nu och ska jag ha min väluppfostrade hingst så är det nog så dags att börja ta tag i det hela. Dock är han snäll som ett lamm!

Efter stallet så blir det till att skynda sig in till stan. Tänkte försöka hinna sola och sådär. Träffa M och hennes vän med som också ska med oss till Göteborg ikväll. Kommer bli en lyckad kväll, känner det på mig. Pratat med D som fixa oss på listan till Berså och för en stund sen så blev jag (helt utan fjäsk..;)) uppskriven även på Park Lane. Får se om det är något att ha ikväll, annars blir det Push för det stället har jag tjatat om bra länge nu va?!
Vilket fall, till tränigen och taggningen inför ikväll bjuder jag på en grym låt (till)..


Christina Milian.


Flitiga läsare av min blogg vet att denna låten var en av mina favoriter för något år sen. Men fortfarande är den precis lika bra. Vet ni vad det tråkig är då?
Denna låten som är så himla bra och den släpps aldrig här i Sverige, vi är ganska insolerade från omvärlden egentligen. Musik är bara en av många saker som faktiskt aldrig kommer till vårat lilla land. Jag borde nog flytta.. Musiken görs här i sverige men den släpps aldrig här, vad är det för stil? Förövrigt försökte jag lägga upp musikvideon som är grym, men givetvis gick inte det så ni får nöja er med dethär. Lyssna och njut!
Skulle föresten kunna lägga upp säkert tusen låtar som jag tycker är grymt bra som många här aldrig någonsin kommer höra. Tråkigt ju.. Ibland är Sverige inget bra land..

Men en sak som är säker, denna donnan kan inte bara sjunga och skådespela.. Hon kan nog tillhöra gruppen av världens vackraste kvinnor också.


Göteborg och Magnus Betnér.

Godmorgon på er.
Kom hem för en timma sen ungefär, redan hunnit med att vara i stallet och allt. Inte illa va? Jag börjar bli så duktig.
Hela eftermiddagen och kvällen igår spenderade jag i stan, en fika med M, och sedan på Trandared på en slags dubbeldejt. Haha nej okej det var det inte alls, men gamla vänner iallafall och roligt hade vi. Jag har ju som sagt lagt ner mitt dejtande nu, redan hittat det jag letat efter...
Vi gjorde tacos och hela gänget följde med mig till stallet och hälsade på Dino, lagom tills att jag skulle ta in honom. Sen blev det en film som bara jag såg slutet på, bara för att jag älskar den filmen, och jag var den enda som inte fick vara med och välja den.. Hade annat för mig vid det tillfället, lustigt!

Vilket fall, en bra torsdags kväll faktiskt. Första torsdags kvällen på ett bra tag som jag faktiskt inte var ute. Men men idag har vi däremot planer..

Magnus Betnér kommer till Berså ikväll och givetvis ska vi dit. Dessutom så stannar vi väl där sen och partar lite. Hollywood back to the 80's and 90's är temat idag och jag funderar starkt på att gå in för det. Men då måste jag shoppa och det orkar jag nog inte..

Hur som helst, till något helt annat. På tisdag ser ni mig i sthlm faktiskt, då är det pink som gäller. Kalas! Men dags att sova en stund igen. Jag är trött!
Hörs senare.
Kram


Dagens låt.

Akon - No more you


Wanted.

Jag älskar denhär klänningen.. Funderar på att betsälla hem den, skulle passa utmärkt till mina nya skor.
Hmm färgen är dessutom grym, kul med annat än svart och vitt vilket är grymt tråkigt för det har ju alla?
Dessutom är den v-ringad i ryggen och det är ju också riktigt snyggt! Ja det blir väl till att klicka hem den nu när jag har sålt in den till mig själv. Bra kämpat jenny, verkligen..


Sötnos.

Nu kom jag precis ur duschen och ligger och lyssnar på bra musik, mys!
Va uppe i stallet som vanligt imorse och släppte ut och sådär, sen följde jag med R med lilla Moa ut på en åktur i snön med vagnen. Riktigt mysigt faktiskt. Det fick mig iallafall att sakna ponny tiden och Mistral. Tänk så kul vi hade åt min lilla ponny när vi va ute och körde.
Blev ingen ridning för min del, vill ju inte riskera att det händer något. Det är det inte värt! Även om jag gärna hade ridit en liten sväng.. Men inga fler brutna ben nu, varken på hästar eller människor. Det räcker nu!

Ska snart åka in till stan en sväng, ska sola faktiskt tänkte jag. Blir man lite gladare av, inte för att det egentligen behövs så sett men ändå. Gör det för att det är skönt. Efteråt blir det till att möta upp M och fika, får se om han vågar sig med till stallet och hälsa på Dino. Han prata om att han ville det, men man vet aldrig. Dessutom är det gansk kallt vilket gör att folk drar sig.
Förövrigt funderar jag på att gå på ponny auktionen utanför Fristad på lördag. Men inte bestämt mig än.. Snart rådgivande för unghingstar med. Tänkte kolla på det i Jönköping eller en bit utanför. Ska bli kul att se :)
Men time to go, hörs sen.


Mistral - Busponnyn..


Dagens låt.

Justin Bieber - Favorite girl


Dagens låt.

Rihanna feat. Young Jeezy - So Hard


Beslutsångest.

Jag har ett riktigt I-landsproblem idag, har nämligen blivit medbjuden till huvudstaden nästa vecka för att kika på Pink när hon kommer till Globen. Vilket jag verkligen hade tyckt va skit kul att gå på.. Men.. Ja det finns faktiskt men också, fast varför inte? Jag med massa killar? Kan ju bli ganska kul faktiskt! Min vän som bjudit mig är jag dessutom övertygad om att jag inte kommer kunna ha tråkigt med. Ja det får nog bli så, finns dessutom ev något annat som kanske lockar lite i huvudstaden med.. Men vad det är, ja det vill ni bra gärna veta va? Ha, det som lever får se helt enkelt.. kanske..

Usch vilka mardrömmar jag hade inatt om lilla Dino. Jag avskyr när mina djur blir dåliga!
Men han mådde prima när jag kom upp imorse och skulle släppa ut han. Han hann tillochmed reta lite gallfeber på mig.. Jag släppte ut han, han hängde med in igen.. Jag släppte ut han i hagen igen och stängde för hagen ännu bättre.. men han hakade på två sekunder med mig ändå. Vadå elstängsel? Gör dom ont eller?
Åkte sen hem fö att sedan få åka ner och byta till vinterdäck på bilen, inför den kommande snön som faktiskt börjat falla ute.
Han med en sväng till mitt förra stall med.. Mys! Saknar tiden när jag stod där, eller egentligen Goodie och tränings/tävlingstiden med honom, givetvis allt runt omkring med.

Vilket fall som helst, jag ska lägga mig och kika på The Hills och The City nu innan jag ska sova. För imorgon ska jag upp tidigt för att åka till stallet och fixa med min buse. Sen ev ska jag få rida, lycka?! Ja om det är inte soligt imorgon så gör det inget för jag kommer skina som en på hästryggen ändå. Haha..

Efter det så får vi se om M och jag kanske lyckas styra upp en fika, det är på tiden nu. Alltid lika trevligt att umgås med honom, dock brukar det gå lång tid mellan gångerna och i flera å så har vi sagt att vi ska bli bättre men inte då. Men imorgon ska jag vara som en sådan där efterhängsen jobbig idiot så kan han inte klaga på mig sen iallafall ;)
Nej usch, det går nog inte..
Men men som jag skrev innan, MTV time nu. Ni missar vl inte EMA imorgon?
Puss på er.





Orolig matte.

Synd om mig ikväll, eller kanske inte mig..
Min lilla stjärna skulle få komma in för natten och medans jag stod och pilla lite så satte min stackars lilla fölis i halsen och drog på sig en foderstrupsförstoppning. (vilket till er som inte vet betyder precis som det låter att foder eller mat då stoppar upp i strupen) stackarn blev mer och mer rädd för varje gång han försökte svälja, och matte ska vi inte prata om.. Jag höll på att få hjärtinfarkt, ringde till veterinären och tänkte att en veterinär som har jour och dessutom kommer få åka en bra bit kommer kosta skjortan men det skiter jag i. Men hon lugnade mig lite och jag gick ut och gick med han en sväng så han fick hosta upp allt, stackarn fick stå ut med att havren kom ut både genom mun och näsan. Men efter att jag masserat lite och lyckades få han att hosta så slutade det tillslut och han kunde få komma in igen Både jag och mamma stod sen länge i stallet och kollade så allt va lugnt. Fortfarande helt nervös. Varför är det värre när en djur blir sjuka en när jag själv blir det? Alldeles för känslig med såntdär är jag..

Förövrigt har jag hört att dessa härliga rykten kört igång igen, Borås är way to small känner jag! Men om ni har något att säga om det är ni välkomna att säga det direkt till mig. Jag vet vad som kommer hända, men vad gör man? Can't help how I feel right?


I was born to fly.


Godkväll på er vänner. Jag har äntligen börjat förstå dethär med bilder på min dator. Inte kunnat lägga in nya, men nu så.. Men nu ska jag bli bättre på det för mycket roligare med lite bilder eller? Kanske inte..

Var i stallet igen innan idag, Jag, U och R var ute med varsin häst och också var sin hund. Lika bra Dino vänjer sig från början anser jag. Han va faktiskt duktig, även om han fick lite panik när dessa "bjässar" kom galopperandes rakt mot honom. Liten fegis är han ibland, men han skötte sig jättebra. Han är så duktig min lilla pålle.

Väl hemma så bäddade jag ner mig i soffan, ärligt talat ligger jag fortfarande med halsduken på mig. Kan ni förstå att jag just nu är ganska frusen av mig? Minst sagt.
Ska snart upp till stallet igen innan jag beger mig till trandared och där vankas det Tacos! Finns det något bättre? Nej trodde inte det heller, får se om tanken är att jag bli kvar där inatt med vi får väl se. Men imorgon ska jag upp tidigt som vanligt för att åka till min sötnos, sen ska jag nog faktiskt åka till sjukgymnastiken. Även om jag faktiskt har ont än och är galet förkyld så orkar jag inte sitta still mer. Okej det gör jag ju inte längre, men jag vill träna. Ser hur mitt vänstra ben bara försvinner sakta men säkert. Samtidigt ser jag att varje gång jag ställer mig på vågen så går den med ner.. Muskler väger ju mer än fett, och mina muskler är nog i.. vi kan kalla det viloläge för tillfället.
Jag kommer vara lycklig sen när jag bestämmer mig för att jag ska börja träna på gymmet igen, vilket blir någon gång efter min opeartion. Som jag förövrigt inte har fått ett exakt datum till än. Sjukvården i sverige är inte alltid den snabbaste va? Hoppas bara inte den kolliderar med att jag ska dra ut mina underbara visdomständer.
Förövrigt hade jag ett långt och trevligt samtal idag med en person som alltid får mig på bra humör. Är det inte underbart att ha sådanna personer runt omkring sig? Just nu känner jag mig dock omgiven av massvis av dom, med tanke på hur bra allt känns. Förutom att jag inte jobbar då, det är lite långtråkigt. Men jag har ju istället min lilla Dino att spendera all min tid på nu då. Även om han verkar mer intresserad av en liten shettis vid namn Linus än mig.
Jaja jag får helt enkelt leva med det.
Nu ska jag göra mig iordning för jag ska minsann inte vara sen till satllet sen. Jag ska ju hinna handla med, ja jösses. Hörs imorgon vänner. Puss o Kram på er


Dagens låt.

Alicia Keys - Dosen't mean anything


Så det kan gå..

Jag är helt galet trött.
Efter stallet igår åkte jag till Trandared där natten spenderades, men vi två pladderlackor somnade inte fören sent.. Men trevligt var det, och jag lät min tandborste flytta in.. Haha pass på!
Upp tidigt imorse för att åka till stallet, hämtade upp min bus hund på vägen också eftersom mamma börjat jobba igen och hon måste få komma ut. Dock är stallet mest lika med mat för hennes del så..
Förstår inte, men tiden går så fort i stallet, jag sa innan att jag kommer ju inte alls kunna lägga så många timmar i stallet nu som jag gjorde med Goodie innan. Men 2 timmar imorse och då ska jag ändå dit två gånger till idag! Ja vart ska dethär sluta? Tur att Dino inte behöver umgås med mig hela tiden..
Väl hemma hamna jag i soffan och givetvis blev det en liten tupplur.. Detdär med att sova mitt på dagen har blivit mer och mer vanligt nu, inte okej! Men nu skyller jag på min förkyldning.

Vilket fall, nu ska jag gå ner och fixa maten för snart ska jag med dom andra i stallet på en promenad med några av hästarna. Får ju passa på medans man har sällskap! Vi får se vart detta slutar.. Fler brutna ben kanske? lika bra dom skruvar ihop hela kroppen på mig på en gång kanske? Ja varför inte..
Nej men vi hörs senare.
Kram


Love life.

Godkväll vänner.
Lite långsamt och tråkigt i min blogg nu men jag ska bli bättre efter att min dator är fixad.. Om den går att fixa? Annars får jag väl köra över den eller något hehe..
Nej men vad har hänt idag då?
Började min dag tidigt i stallet hos min lilla stjärna. Dom skulle spränga en bit bort så ville se hur han reagerade innan vi släpte ut alla. Men det märktes knappt så.. Jag passade samtidigt på att göra lite små grejer, kratsa hovarna och sådan, som kan vara extremt jobbigt när det är ett föl.. Vilket fall, min sötnos skötte sig alldeles utmärkt, han är så himla duktig! Kan inte tro att han är så ung som han faktiskt är!
Efter detta blev det hem och sova igen, fortfarande inte alls bra med min förkyldning. Konstigt, jag blir verkligen aldrig förkyld annars..
Sen ängnade jag hela eftermiddagen i knalleland ihop men en av mina favoriter. Vi har fikat och kikat omkring bara, okej.. Jag erkänner, det blev lite shopping med.. tillochmed ett par skor.. Attans! Men så himla snygga är dom, ni som sett djävulen bär prada någon gång har sett ett par liknande där och sen jag såg den har jag letat efter ett par skor som dessa men utan resultat. Idag stod dom där i butiken och givetvis stod det jenny över hela skorna. Dom liksom nästan skrek jenny tillochmed. Kan ju inte bara gå förbi då eller?
Köpt lite vettiga saker med faktiskt, ett regntäcke till min pålle bland annat. Med tanke på hur kallt det varit ute idag så. Han har ju inget fett någonstans så han lär behöva lite extra värme dagar som dessa.
Men nu ska jag byta om och åka till stallet igen innan jag åker iväg för kvällen. Kommer hem imorgon efter att jag varit i stallet, igen. Mys!
Föresten, ingen som vill ha hjälp med att rida sin häst? För nu kan jag inte hålla mig längre! :)
Kram på er.


Magical night.

Ja jösses vilken kväll jag hade igår. Bästa dagen/kvällen och natten på väldigt länge..
Efter att jag skyndat mig att göra mig iordning hann jag ändå inte till Sandras välkomst fest, det var väl det tråkigaste med hela kvällen kanske..
Körde mamma och pappa sen hem en snabbis igen och sen åkte jag till Martina där förfesten var i full gång. Inga sura miner där inte!
Efter många om och men åkte jag sedan vidare och hämtade upp L, där jag påvägen fick ett bihang.. Hmm märklig kille..
Sen in till stan och direkt till Harrys! Ja där va det väl ingen hit direkt, men fick träffa Sandra iallafall! Som jag saknat hennes glada miner, vilken tjej! :)
Ungefär en drink och ett glas vatten senare så tog jag bilen(slött?) upp till xoy, där jag mötte upp en kompis till L. Vi tre styrde sen nosarna mot dansgolvet..
Resten är historia.. Värt att nämnas dock, var att jag träffa min favorit "göteborgare" som var lika snygg och galen som vanligt! Haha vilken människa detdär är, tänk om fler killar varit så.. Då hade jag mått!
Gick lite innan det stängde för att möta upp en vän jag inte träffat på ett ganska bra tag.. Ja och sen då? Det ni.. Vaknade upp vid 08.03 och kom fram till att jag var dunderförkyld och försenad.. CRAP! Hatar att komma sent när någon står och väntar så, speciellt på morgonen. Jag slängde på mig kläder och in i bilen och upp till stallet. Rally körning på småvägarna här i sjömarken.
3,5 timmas sömn inatt ändå, inte illa?
Skulle egentligen åkt in till ridhuset och kikat på Änglahoppet men känner att min förkyldning inte kommer tillåta det. Jag vill dessutom inte behöva ställa in min operation!
Men hemma kan jag ju inte bara sitta, M kommer hit strax tror jag och senare ikväll får jag lite fin besök igen av A som lovat följa med mig på en promenad till Dino. Kommer bli mys!

Men nu ska jag lägga mig och vila lite, tyck synd om mig?! ;)
Kram på er. 


Får man va såhär charmig?


RSS 2.0