Malmö.

Ja imorgon var det dags igen, då börjar mitt resande om på nytt. Nytt företag, nya kollegor och alltihop. Men jag tycker detta verkar så kul! Vet ni vad? Ni som nu tvivlat (givetvis kommer det info om produkten jag säljer här i bloggen snart med men innan allt ska jag bara bevisa hur bra det kommer gå att sälja den..) den äär så sjukt grym, jag längtar tills mitt första besök och jag längtar tills det att jag så lätt kommer knipa dendär Vegas resan!
Så kan ni som tvivlar sitta med era skit jobb och era löner som ni inte kan göra något åt alls, medans jag och alla andra smarta människor faktiskt försöker att förändra sitt liv. Okej, jag hoppas ni förstår att till viss del är det faktiskt ironi när jag skriver.. Klart jag inte tycker jag egentligen är smartare än någon annan, men jag är sjukt trött på fördommar gentemot försäljare och detta är den bästa produkt jag faktiskt kännt att jag skulle kunna sälja riktigt bra av utan att känna att det är några som helst konstigheter.
Så, när jag kommit igång med försäljningen så ska jag berätta exakt vart jag jobbar och sådär mer..

Dagen för min del annars har varit bra, lite ensam kanske...
Nejdå, haft fullt med folk runt omkring mig och också haft väldigt mycket att göra precis hela dagen. Vart sjukt skoj, men väldigt lång dag. Imorgon blir det ännu värre.. Ska nämligen ner till Malmö tidigt på morgonen och sen hem ganska sent och sådär. Men längtar ändå tills imorgon. Så vet ni?
Jag ska bara bränna en bra skiva nu sen tänkte jag sova faktiskt. Men vi hörs imorgon såklart!
Kramar till er.

Dagens låt.

Pussycat Dolls - Jai ho
 

Dagens låt.

Trey Songz - Brand new
 

Dagens låt.

Akon Feat. Twista - Movin Them Hipz

Dagens låt.

Shontelle - Big Spender

Bubbly.

Kära bloggläsare, ni vet hur det är ibland va?
Man har mycket att tänka på och såntdär ibland, man har helt enkelt inte tid för att göra saker som att uppdatera bloggen. Händer även mig ibland, men vet ni vad?
Jag ska vara helt ärlig mot er, så va inte fallet för min del. Jag har både hunnit och orkat men jag har inte velat och faktiskt bara velat njuta av mina tre underbara dagar jag har fått..
Verkligen oförglömliga dagar bara som jag inte kännt att jag velat tillbringa framför datorn. Det kan ni väl ta som min ursäkt eller ärliga förklaring just nu väl?
Jag har ju alltid fått lära mig att ärligheten varar längst och hade kunnat dra till med något här nu men jag är lite hemlighetsfull istället..
Jag vet att det är ett par stycken som sitter här och läser varje dag och jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är över er, men jag vet också att ni klarar er! ;)
Nu gör vi ett litet hopp då, idag har jag nämligen börjat mitt nya liv..
Nytt jobb har jag fått, så börjat min utbildning idag faktiskt. Killen som utbildar mig har jag träffat en gång i tiden med en kompis vilket blev en väldigt konstig sådär udda stund när vi kom fram till det, ja jösses. Jag säger ju att borås och trakterna runt här är alldeles för litet. Men oj så trevlig, nu när jag varit på ett par utbildningar så tycker jag faktiskt denna varit den bästa. Mycket trevliga arbetskamrater, lite roligt att det är lite varierat i åldrarna också. Tror det kan vara bra faktiskt!
Slutade nu vid tio och börjar tidigt imorgon igen, så det är full rulle.
Dessutom ska jag till våran trevliga stad Malmö på fredag över dagen faktiskt, men ser mest fram emot kvällen om jag ska va helt ärlig, och tills det att jag får börja jobba (på söndag har jag bokat in min första demostration) ska bli kul och komma igång och biljetterna till Las vegas är ju så gott som mina..
Jag ska iallafall kämpa för det kan jag lova!
Men dags att sova nu, ny dag imorgon också!
Ska försöka hitta en låt till er iallafall!
Ni är bäst!


Vegas baby!


 


Veckans hitvarning.

RaVaughn - Problem With Love

Tjing.

Nu är det dags, att utse veckans hitvarning här i min lilla blogg. Men vet ni vad jag skulle önska?
Att ni säger vad ni tycker lite mer om låtarna jag lägger upp varje dag, vilket gör det lättare för både er och mig att sen bestämma vilken som är bäst för veckan ;)
Nej, men mest för att jag älskar musik som jag gör detta, som om ni inte märkt det kanske?

Jaja gårdagen blev ju som sagt inte alls som jag tänkt mig, det blev nämligen utgång tillslut ändå..
Först Sandared på lite förfest (jag körde så blev vatten för min del..) sen stan och Harrys. Som vanligt!
Men det var okej, kände att jag var väldigt omgiven av mycket fulla människor igår faktiskt. Men träffade en hel del roligt folk som jag inte träffat på väldigt länge..  Dock tappade jag bort Martina, som vanligt. Men jag hittar henne alltid tillslut och alltid handlar det om samma sak.. Hon sitter och snackar politik med en nyfunnen vän. Dock vann jag telefonnummers tävlingen igår, sen att det var gamla vänner vars nummer försvunnit när jag bytt telefon det behöver väl inte räknas? Njae, ragga på krogen är inte alls min grej. Däremot kan jag inte va tyst längre om jag ser att dom har en grym telefon.. Eller tvärtom (arbetskada jag vet) dessutom älskar folk att snacka om sina märkes prylar. Det är roligt när man tänker efter egentligen hur enkla och ytliga vi människor är.

Jaja dagen som är nu då? Vad händer hos er?

Jag skall städa idag har jag bestämt mig för, och fint ska det bli idag.
Sen kan man ju hoppas på lite sällskap ikväll, vi får väl se. Måste göra något idag iallafall!
Men innan jag ska göra något annat så kommer givetvis veckans bästa låt.  Hörs snart vänner.

Dagens låt.

Natasha Bedingfield - Again
 

I'll do it all again for you..


Vilken dag detta blev då, jag som hade hela kvällen uppmålad och bra skulle det bli. Men inte då, det blev inte alls som jag tänkt mig. Inte har jag någon reservplan heller så nu ska jag och min Ollie sitta här ikväll och kika på melodifestivalen själva. Men jag har ju aldrig klagat över hennes sällskap innan så kommer inte göra det nu heller, och vem vet.. Ibland lyckas jag ju lösa det på annat sätt med så :)
Men jag hoppas att ni mina kära bloggläsare får en super kväll vad ni nu än skall göra.
Hörs senare eller imorgon.
Kram kram

Pink beauty.

Dessa skor till klänningen jag visa er igår, JA TACK!
Nelly

Dagens låt.

Claude Kelly ft Franchesca - I'll be lovin you
 

Farligt begär.


I säkert en vecka i sträck har jag nu varit inne och funderat på att beställa hem denna. Jag tror dock inte den kommer passa mig och därför drar jag mig ur.. Men den är kärlek.
Nelly

Dagens låt.

Ne-yo and Lindsay Lohan - Bossy (remix)

Fredag.

Idag orkade jag verkligen inte att gå upp till yogan, och eftersom jag inte bokat och visste att jag skulle gå själv så valde jag faktiskt idag att vara lat eller en tjockis som Martina brukar säga. ;)
Men jag bjuder på det, dessutom tänkte jag ge mig ut och testa konditionen idag istället. Lagt Mp3:n på laddning så ska jag ut och springa i snön, kan nästan bli lite mysigt ju!
Ikväll då?
Vad ska ni göra?
Jag vet inte idag faktiskt, funderar på att kanske försöka få tag på Jessi, och träffa henne en sväng. Det hade ju varit skit kul, jag får ta och ringa henne med en gång annars blir det bara att man drar ut på det. Men vi hörs lite senare vänner.


Jag och Sara, min sista dag på 3Action... Då lär man skapa minnen..

I´m feelin great.

Vilken härlig dag!
Underbara snökaos, finanskriser hit och dit..
Men vet ni?
Det finns faktiskt något bra i allt, tro mig..

Nu när snön kommit så längtar man ännumer till sommaren (även om det faktiskt enligt mig är lite mysigt med lite snökaos) så när sommaren väl kommer så kommer vi alla tycka att den är det bästa som finns.. någon dag iallafall..
Vet ni vad jag funderar på då? Vad det gäller snökaoset tycker jag vi kan jämföra det ungefär med våran stundande finanskris.
Den dyker upp lite sådär halvt förberett egentligen, (eller man känner liksom på sig, nu är toppen nådd nu måste det blir lite kris eller så kommer det lite snö..) och visst fasen blir folk lika chockade varje gång det händer. Vi vet ju att förr eller senare så händer det!
Men egentligen, drabbar det dig så mycket?
Njae, vad gäller finanskrisen är det bilindustrin i övrigt är det ju faktiskt ganska positivt, kanske inte om man vill åka utomlands.. Jaja okej, finns för och nackdelar, men ni kommer säkert på något som faktiskt är bra.. Jag gör iallafall!
Vad det gäller  snön så är det ju inte du som sitter i plogbilen iaf.. (och om det nu råkar vara så att någon här av en händelse faktiskt gör det så tycker jag du ska hålla blicken på vägen och ploga färdigt innan du sitter och surfar runt..) så kanske inte någon mening med att klaga på kaoset när man kan sitta hemma i soffan och mysa, och se hur flingorna sakta gör hela vårat vackra land helt kritvitt..

Glada tankar sa jag!

Min dag då.. Efter intervjun och allt det där blev det hem en stund och sen träning med Tina och (kolla noga nu) Tiina.. (ooohh)
Core blev det idag, och jag var lite besviken på detta passet, antingen gjorde jag hemskt fel eller så var det helt enkelt inte så jobbigt, kan ju rent av börja bli så att jag börjar få några små muskler och lite kondis, ja tro det eller ej. Det är en teori iallafall..
Men vet ni vad?
Idag har jag skrivit alldeles för mycket och egentligen har jag inte så mycket intressant att skriva om så jag ger mig nu och så får ni istället roa er med att lyssna på alla grymma låtar jag lagt upp senaste veckan.
Hörs imorgon mina vänner.
Ni är bäst!

Glada tankar sa jag!

I can be your Bonnie.

Skrev inte så mycket igår, men inte så mycket att säga om gårdagen. En väldigt speciell dag..
Men hann iallafall med att träna och rida, inte frusit så mycket på länge kan jag säga.

Jag skrev häromdagen att jag sökte två st jobb här i Borås, idag har jag varit på intevju för det ena jobbet och det andra har jag i princip redan fått. Men jag kommer nog tacka nej till det med tanke på att jag hoppas på det jobbet jag var på intervju hos idag. Det verkar väldigt bra (trots min mammas, som vanligt negativa inställning mot försälningsjobben..), jag älskar denna typen av jobb och jag vet att jag kan sälja bara jag själv vill. Förörvigt behöver man inte vara hjärnforskare för att kunna sälja.. En av alla tusen bra saker jag lärde mig av Danne ;)
Jag fattar bara inte varför folk ska vara så sjukt negativa, speciellt folk som är 35+...
Dags att förändra den synen på försäljare som dom har nu, dags att ta tag i det. Kanske är dom bara avundsjuka för att försäljare kan med lite extra charm eller mer prat tjäna mer pengar än vad dom gör.. Ja det är ju en teori..

Jaja, har jag tur eller vad när det gäller jobb? Jag har defenitivt valt rätt branch känner jag.

Men nu tänkte jag faktiskt sätta mig och boka in mig på Core tillsammans med Tina om ca 4 timmar. Kommer blir sjukt jobbigt idag känner jag. Men men, det är väl det som är kul med att träna.
Men vi hörs snart.

I hate sayin goodbye, but today it was the last time we said hello. I´m gonna miss you.


Dagens låt.

Cookie Couture - Boy bring it back
 

Dagens låt.

Jeremy Thurber - So Sorry

Iphonedödaren.

Äntligen är den här, och jag tycker det är liiite orättvist att ni kan tjäna så mycket på att beställa den hos 3.
299kr i månaden ring för hela beloppet(!!) och jag tror nog att fjäskar ni lite så går det nog och ordna lite extra grejer med ;)



Nokia5800 Xpressmusic

Dagens låt.

Lady Gaga - Fashion

Silence.

Gamla gubbar ute i trafiken som ser dåligt borde grillas..
Nej, okej inte riktigt så.. Men idag när jag skulle åke till gymmet, som vanligt var det fullt på alla parkeringar runt omkring. Så såg jag min chans när en kommer och ska hämta sin bil, åker dit och ställer mig fint och väntar med lite plats så stackarn kommer ut.. Då kommer han, 80+ ingen koll över huvudtaget, med tanten i framsätet, backandes mot min bil. Min första tanke var ju att han snart slutar, för jag menar så fräck att han tar min parkering kan han ju inte vara.. Problemet var bara att han slutade inte backa, och min fina ferrari vill inte bli påkörd av en rostig gammal volvo så jag var ju tvungen att backa undan. Sur som jag blev blev det ganska många sura miner och lite tutande innan gubbjäkeln( förlåt) hytte med näven åt mig.. och hör på detta.. tog min parkering!
Just i det läget övervägde jag faktiskt att köra rätt in i honom... Men dom hade väl dött av chocken då eller något..

Nej okej förlåt, nu har jag fått avreagera mig lite, känns bra!
Det blev träning efter många om och men iallafall, och gick tillochmed riktigt bra. Börjar se lite framsteg nu. Skönt det.
Så var det hem nu en snabbis bara innan jag ska upp till stallet och rida och hjälpa till med kvällssysslorna, vet inte varför jag gått med på att göra detdär men men. Sista gången känns det som!
Dags att dra mig, men först ska ni få en låt också :)

No matter what you say, I look good today.

Så sitter man här och kikar på jobb igen, med tanke på att jag har sådan sjuk beslutsånget vad det gäller jobb just nu så får jag börja om igen.
Egentligen var nog förra jobbet i Gbg mitt drömjobb, men av en del anledningar kan jag inte ta det just nu.. Jätte tråkigt!
Men men, nu sitter man här igen och kikar runt, och kommer fram till samma sak som innan.. Vad fruktansvärt ytligt det är att söka försäljar jobb. Nästan varenda annons står det "bifoga gärna en bild med din CV", hur kan det vara så?
Jag menar jag vet att det finns försäljare som inte ser ut som några modeller direkt, men dom säljer som smör enbart pga av deras underbara personligheter.
Så varför inte strunta i detdär med korten och ta in alla som verkar bra på intervju, om det nu verkligen inte funkar utseende mässigt så får man väl dra ihop en nödlögn då kanske. Men åtminstone ge alla en chans, kanske är den nya stjärnsäljaren en utav dom i den högen man struntar i pga ett dumt foto..
Ska skicka med mitt favoritkort på mig med varenda cv härdanefter..

Ingen som kan säga nej till mig nu?

Miss.

Ja mina vänner, nu har jag precis gått upp. Mormor väckte mig... "skulle bara se så du levde.." var hennes ursäkt. Nej okej, jag förstår henne faktiskt.
Tänkte åka iväg och träna idag, sen om jag hinner och det inte blir för mörkt kanske jag drar mig till stallet och rider. Får rida 3 dagar i sträck nu om jag vill. Även om jag helst hade velat ha min favorit att sitta och träna med..

Men jag kan informera er om att han har det bra iallafall, det är ju så att säga huvudsaken.
Jaja, slut skrivet för min del just nu, annars kommer jag bara dra ut på dethär.. Vi hörs ju säkert lite senare, så länge har ni dagens låt som enligt mig är.. Bäst!

Dagens låt.

RaVaughn - Problem With Love

You make me love you.


Goodwin, min vackra Goodie.
Tittar på lite filmer på mig och denna lilla (stora) galningen. Gissa om man saknar honom..

Veckans hitvarning.


Jordin Sparks - Fearless

Dagens låt.

Claude Kelly - Believe In Love


I give it all up.

Godmorgon på er mina små gullefjun.
hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag, med vem nu än ni firade den med.
Jag hade en jätte bra dag faktiskt, blev ingen utgång dock.
Fastnade hemma hos M och kikade på film. Men var jätte trevligt att träffa henne igen så. Två lugna helger i sträck nu, och det känns bra. Riktigt bra faktiskt.
Dagen idag består av lite träning dock inte till gymmet, sen skulle jag velat rida idag egentligen. Men tror inte det blir så, så jag får väl se. Hittar säkert på något ikväll, har ju en del att reda ut så kanske blir en sånn kväll ikväll. Vem vet.
Men nu ska jag ner och äta, efter maten blir det en ny låt och ska också bestämma vilken som blir denna veckans bästa låt..
Hörs snart!

Dagens låt.

Soulja Boy - Kiss Me Thru The Phone


Kärlekens dag.

Detta är dagen då alla singlar känner sig extremt ensamma?

Nej nej, nu ska vi inte deppa ihop. Be strong and move on.
Det är nu ni har chansen att visa era vänner/familjen att ni faktiskt bryr er om dom också.
Själv är jag lycklig singel, och älskar mina vänner och min familj. Därför ska jag umgås med dom ikväll istället, mys!
(dock ska ju en del av dom umgås med sin närmaste, men ni vet att jag älskar er ändå ;))


Vi kan kramas varje dag..






Dagens låt.

Jordin Sparks - Fearless

Bad luck.

Vilken grymt tråkig kväll jag fick idag då.
Fick iallafall tränat med Tina och sådär, det var ju inte helt fel faktiskt. Jag kommer ha ont imorgon!
och varför nu bryta en bra vana, jag har nämligen gått upp tidigt på fredagarna nui två veckors tid för attvara med på 06.30passet, yoga då. å imorgon tänkte jag köra samma vända faktiskt. Ska bli skönt!
Så om jag nu ska orka upp imorgon känns det som om det är dagsattdra sigmot sängen nu,men bara kanske.. En filmkänns också ganska inbjudande..
Förövrigt, fredagen den 13 imorgon.. Känns ju bra!


Natti natti.

Dejavu.



Är det bara jag eller visade inte jag er dessa klänningar (nästan) innan?
aha nej okej, domhär är från asos om man nu skulle få för sig att beställa därifrån istället..

Nelly.




Alla klänningarna är från Nelly och är absolutely gorgeous.

Dagens låt.

Keyshia Cole - One Day

Told you so.

Min onsdag var ganska busy igår. Tro det eller ej, började dagen med att åka till gymmet med Tina. Åkter efter det hem, bytte om och sen upp till stallet och rida Mackan.
Sen for hem, duscha och göra sig iordning för att åka in till stan och säga hej till Grabbarna Grus:s (på rhodos) alldeles egna chef. Fick träffa sveriges bästa frisör Sabrin också, Hairpeople håller hon till här i Borås för er som inte vet.
Sen gick allt annat av bara farten.
Förövrigt tror jag att något motarbetade mig igår, såndär dag då allt bara inte går ens väg.

  • Min bil fick stenskott så rutan sprack - kul att lägga pengar på sånt..
  • Som vanligt var jag sen överallt, tidsoptimisten jenny - för ovanligehtens skull liksom..
  • Ridbyxorna sprack när jag hoppa upp på hästen - det är ju inte tillräckligt kallt ute nu, ett litet lufthål..
  • På gymmet lyckades jag göra något med min opererad hand så galet ont nu - och den ska väl vara stelopererad eller?
  • Vart jag än skulle glömde jag alltid hälften av sakerna - så som mössa, vantar, jacka(!) till stallet (för att nämna några an grejerna)
  • Jag tappade bort Martina på Ica Maxi - Tur att kundmeddelanden finns liksom..(mamma jenny väntar i spelbutiken)

Jaja en del av min väldigt irriterande dag, men lika glad för det liksom. Jag hade ändå rätt så skoj igår, trots allt detta. Små barn roar sig lätt..

Idag då, har dagen än så länge börjat bra. Vaknat sent och då blev det direkt en promenad med Ollie i solskenet(!) sen äta lite middag och nu sitter jag då här igen.
Om en stund ska jag dra mig in mot stan för att träna med Tina. Blir pass idag, Core tillochmed. Med tanke på att jag idag har träningsvärk i magen har jag en känsla av att jag kommer tycka detta passet blir lite av en pina..
Men bit ihop eller bryt ihop som en mycket vis man brukar säga..
Kommer uppdatera lite ikväll, med först en låt och en bild på precis hur synd det var om mig igår..


Mitt hemmagjorda lufthål


Dagens låt.

Colby O'donis - Hard 2 Let U Go

Förebilder.

Vem eller vilka är dina förebilder egentligen?

Jag har alltid fått lära mig att man ska välja sina förebilder väl, och jag har egentligen aldrig känt att jag har någon som jag verkligen, verkligen ser upp till. Som jag tycker är en så kallad värdig förebild, klart det finns människor som man tycker om det dom gör och så vidare. Men jag som hållt på med ridning sen jag var liten har tillexempel ingen person som jag tycker verkligen är allt, att som henne/honom skulle jag vilja vara nej men däremot finns det några personern som jag kanske kan villigt erkänna att jag vill inte vara i deras ställe. Men oj vilken respekt jag har för dessa människor, om det är någon som skulle vara min förebild så är det dessa. Vi tar ett exempel:

Christoffer Lindhe 19 år Ulricehamn

Bild lånad av Christoffer

Okej vart ska man börja, Christoffer blev för två år sen påkörd av ett tåg och fick amputera en arm och två ben. Innan denna olyckan hände (år 2006) var han en framgångsrik simmare (vilket han fortfarande är). Nu i somras tillexempel var han med i Paralympics och fick en fin och välförtjänt sjätteplats.
Helt otroligt, inte nog med att det gått kort tid efter olyckan, dessutom simmar han utan båda benen och en arm.
All respekt åt dig, du är en person alla borde se upp till.

Det första jag tänker på är hur psykiskt stark killen måste vara. Tänk första gången han kom tillbaka efter olyckan och berättade att han ville börja simma igen, tror ni inte folk tvivlade på honom. Som människa känner man ju av det direkt, säkert jätte många som stöttade honom med. Men folk som inte kände honom, det får man ju kanske inte fundera över men ibland kommer man nog till perioder då man på något sätt måste göra det ändå.
Sen att komma tillbaka och vara med i Paralympics endast 2 år efter något sånthär stort, ja jag vet inte ens vad jag ska säga. Tänk om alla hade den inställningen och viljan som han, jösses vilken värld vi skulle levt i.

Sen har vi ju massvis med andra personer som har lyckats med liknande bedrifter och tro mig ni har min respekt också. Detta för min stelopererade hand att verka ganska barnslig, så när jag sitter och surar över något som jag inte kan göra som innan operationerna så tänker jag faktiskt på er. Just för tillfället kanske mest på mina bröder, men det är ju bara för det är dom jag träffar jämt, jag vet hur deras liv ser ut och jag vet att dom är lika glad och nöjda som alltid.

Det jag vill få fram är väl mer att vi kanske borde börja välja ut lite bättre förebilder åt oss själva så tror jag inte längre vi skulle klaga på så mycket som vi faktiskt gör, ser problem i allt och så.
Så nu ska jag åka och göra något som verkligen inte gynnar mitt extremt lilla handikapp, nämligen borsta hästar och rida.
Och jag tänker aldrig mer klaga!

I left my heart wide open for you.

Godkväll mina vänner.
Hoppas ni haft en bra dag.
Min har varit sjukt jobbig faktiskt, jag sa att jag inte kunde ta det jobbet i Gbg som jag egentligen så gärna vill ha. Det är allt dethär med att flytta just nu som känns så himla olustigt.
Hoppas verkligen på det jobbet i 3 butiken nu..
Känns jätte dumt, men hade jobbet varit i borås hade jag inte tvekat en sekund. Men förhoppningsvis tänker jag ju inte stanna här i Borås hela livet så kanske om några månader. Efter sommaren hade varit perfekt ju!
På dagen idag har jag annars varit i stan med M och F.. Mycket trevligt!
Fått tillbaka min telefon, eller en helt ny faktiskt. Någon som vill köpa den? För jag vill då inte ha en sånn igen! Vill ha den rosa touch wiz:en.
Men nu ska jag packa och åka in till gymmet och vara med på yogan tänkte jag. Längtat efter det hela dagen nu faktiskt. Veckans höjdpunkt med yoga nu.
Sen ska jag försöka hinna med och kika förbi M en sväng.
Hörs säkert lite senare.


Någon som vill ha?

The man of my dreams..

...not anymore.

Han kan sjunga, dansa, ser bra ut och dessutom har han lagt till sig med en fjärde ovana.. misshandla sin flickvän Rihanna..
Chris Brown var väl innan en av de artister som jag tycker bäst om, men inte längre..
Rihanna uppges blivit slagen av sin pojkvän så illa att hon tillochmed fick åka till sjukhuset. Dock vet man ju aldrig, jag tänker på när en helikopter kom och hämtade Paris Hilton efter att hon fått en liten flygtur av en sprallig häst. Det var ju inte direkt livshotande skador hon fått, förhoppningsvis inte Rihanna denna gången heller. Hon uppges ha blött från näsan eller munnen enligt poliserna. MEN... Chris, Inte okej! Om hon så mycket som tappat en hårtuss är det fortfarande inte okej!
Vad besviken jag blev, tur att jag aldrig gick på konserten i sthlm..
För mina örons skull hoppas jag inte att karriären nu är över (vilket alla tidningar skriver, dock mycket skit i tidningarna..) men annars kan det ju faktiskt kvitta. Hoppas iallafall att Rihanna nu gör det enda rätta..

Dagens låt.

Donnie Klang - So Soon

Dagens låt.

Elliot Yamin - Fight for love
 

Göteborg here I come.

Blir väldigt snabb uppdatering här nu, inte varit hemma på hela dagen. Gick upp tidigt imorse och åkte till gbg och började min 14 dagars långa utbildning. Känns jättebra, en sjukt bra chans för mig att avancera inom försäljningsbranchen helt klart.
Men ändå inte helt hundra, har en liten procent kvar kan man väl säga att jag bangar ur detdär med att bli göteborgare. Men det ska isåfall fixas redan imorgon förhoppningsvis, blir att gå upp tidigt imorgon igen.

Efter gbg åkte jag direkt till coop där Freddan och Pierre (ser fram emot att du startar upp din blogg igen;)) stod och var grymt duktiga, lite imponerad faktiskt med tanke på att det varit lite knackigt här i borås för 3 ett tag. Men nu är det superbra igen, dock har mobila bredbandet alltid funkat bra för mig..

Jaja efter det blev det träning, och därifrån kommer jag nu, så tänkte hoppa in i duschen en snabbis sen blir det lite filmkväll för mig och M gissar att det blir Twilight igen.. Inget mig emot, den är bra :)
Men vi hörs imorgon vänner.

Min.

Nyss hemkommen från en ridtur i snön, jätte mysigt.. Men inte samma sak som om det hade varit med Goodie tyvär, men pratat med Jenny idag och hon har varit iväg och tränat med honom. Gissa vem som hade varit höjdpunkten på träningen? Goodie kan konsten av att få alla blickar till sig, vet inte vad han gör.. Min fina häst :)

Sofia och Goodie..

Fått massa filmklipp och grejer på honom, hon är så himla go. Tänkte faktiskt åka och hälsa på honom någon dag kanske till nästa helg eller något. Får se om jag hinner bara, imorgon börjar jag en ny utbildning i göteborg hos The Draft AB känns väldigt bra än så länge så får väl se efter imorgon. Dom har iallafall höga förväntningar på mig och jag tänker leva upp till varaenda en av dom..

Men nu ska jag åka in till stan och träna, längtat efter det hela dagen. Eller kanske inte alls är någon idé med tanke på att dom stänger vid sju.. åh varför skulle jag vara så seg i stallet för..
Jaja får väl ut och springa då istället.. Hörs sen iallafall!
Kram kram

Dagens låt.

Rihanna - Give it
 

Veckans Hitvarning.

Rihanna ft. The Dream - Hatin' On The Club

Hoppsan.

Nu har jag suttit här alldeles för länge faktiskt, hade ju kunnat göra detta vid en bättre tidpunkt kanske. Men men, jag ska sova nu iallafall. Haft en blogg-vilo-dag, men kunde inte hålla mig helt så blev lite uppdatering nu ikväll.
Detta har varit en utav de lugnaste helgerna på länge faktiskt. Men skönt, fick lite sällskap nu ikväll iallafall.

Ska börja med något helt nytt i bloggen nu med, varje söndag ska jag försöka lägga upp en så kallad "veckans hitvarning" framröstad utav ingen mindre än moi, mig själv!
Det blir en utav låtarna jag lagt ut i veckan, den av dom som jag själv tror mest på. Eftersom jag vet att ni knappast lyssnar på alla jag lägger ut så kommer detta bli ett sätt för er att kanske iallafall hitta någon bra låt!

So here we go..


Natti natti..

Tips.

Ett litet kvällstips sådär..

Parfym.se
Alla möjliga parfymer, allt från Paris Hilton till Gucci..

Dagens låt.

Trazz Feat. Colby O'Donis - She's On Fire

Sister

I always miss what we use to have..

But you will always be my sis :)

Sveriges finaste klubbmästarpar, båda mina favoriter.. :) Saknar er båda..

Changeling.


Otroligt vackra och begåvade Angelina Jolie har gjort det igen, denna gången heter filmen Changeling. Sett den? Jag gjorde det idag, och den är verkligen jättebra enligt mig. Jolie gör iochförsig hela filmen, utan henne hade filmen inte varit hälften så bra ens. Hon är en fantastiskt begåvad skådespelare enligt mig..

If he knew.

Inte en enda gång till orkar jag prata om jobb, om jag ska flytta eller inte.. Nu gör jag detta klart, jag flyttar till göteborg om jag tar ett jobb där, helst av allt ser jag gärna att jag kan stanna i Borås ett tag till. Känner mig grymt splittrad över hur jag skall göra, men tar det som det kommer.. Så kan vi lämna det nu? Inget mer jobb prat, jag är sick and tierd of that. Jag pratar hellre om vädret faktiskt..
Idag har jag inte varit alls pigg, men det blir bättre. Jag var iallafall upp tidigt imorse och tränade.. Jag har ett klagomål att framföra här..
Eller nej föresten, varför orka lägga sig i?
Vi tänker istället på alla verkliga u-landsproblem tycker jag, så som svält och liknande. Okej mitt liv är ganska simpelt och lyxigt trots allt.
Sen att mitt liv skiljer sig väldigt mycket från ditt och alla andras kanske, men det gör ju mig till den jag blivit idag så. Jag är ju inte direkt ensam om att ha ett udda liv kanske? Njae precis..
Innan idag låg faktiskt min lillebror och myste med mig när jag kikade på gamla The Hills avsnitt på TV:n, han tycker nog att syrran är ändå ganska okej att kika på film ihop med. Däremot försökte jag få han att kika på Madagaskar 2 i mitt rum, men del balla ur ganska totalt faktiskt..
Storebror är hemma i helgen också, känns konstigt att inte ha båda vildarna hemma jämt längre. Blir så... lugnt och tyst.. oftast iallafall...

Den lille marodören, lägg märke till att han faktiskt somnat mitt i att han förmodligen tänkt busa.. som vanligt..


Beach 09

Medans människor trimmar sina kroppar väljer jag nu att trimma fingrarna för att knappa fram en snygg bikini. Jag har ju då redan hittat mitt favorit ställe att shoppa bikinis hos BeachBunny
Här köpte jag förra året denna söta bikini..

Lady Lace


Eftersom många frågat om just vart jag köpt denna och hur det funkar att beställa hem och alla andra tusen frågor så tänkte jag nu att varför inte skriva allt här istället.

Dom är ganska dyra, men väl värda varenda krona enligt mig då jag älskar min bikini.
Storlekarna är ganska små så ta kanske en storlek större om du är lite osäker.
Beställ så fort som möjligt för det tar ett ganska bra tag att få hem den.
Tänk på att du måste beställa både under och överdel, så du kan kombinera som du vill.

Men som sagt, vem vill inte trivas i sin bikini?:)
Några smakprov från sommarens kollektion..


Dagens låt.

Aren B - Future

L.O.V.E

Okej kan inte låta bli.. Jag är kär, bloggläsare.. och denna gången är det ingen vanlig kärlek, jag är besatt. Ni som känner mig vet att jag aldrig blir det, så för att lätta lite på trycket för er ska jag ge er en bild på min stora kärlek..

Forever21

Vilken dag.

Jag har nu fått ett litet klagomål från en högst oväntad person så fy på mig.. jag skriver för lite..
Men ni som följer min blogg ganska aktivt vet att ibland försvinner jag någon dag men kommer väldigt snart tillbaka med bra uppdatering igen. Nu ska jag ge er uppdatering om de senaste två dagarna alltså..
Ganska händelselösa dagar, eller okej.. nej det har hänt ganska mycket.

Igår var jag ute och red igen faktiskt, Mackan (hästen) verka lagom glad på mig efter ca 20 min.. Hade han fått bestämma där hade skitungen (moi) på ryggen suttit som en smäck i backen. Men jag härdade ut, och jag var helt slut efter ca 30 min, det var nästan värre än mitt träningspass idag på Studio aktiv..
Dagen blev iallafall kväll och jag och Martina kom fram till att vi hade ett sånt där sjukt sug efter en tacokväll igen. Så vi fixade tacos i Martinas käre pojkväns lägenhet och väntade på att han skulle komma hem från sälen (okej lite beskiven över att jag inte kunde följa med..)
Efter det ringde stackars Joppe och man fick ju ställa upp och göra honom sällskap en stund, dock var han ju inte så ensam sen ändå..
Men vi såg iallafall en halv film, tills dvdn gav upp och i samband med det tog jag ferrarin och åkte hem.
Skulle nämligen upp ganska tidigt och gå på ett Core pass alltså. Helt själv åkte jag dit och tränade, stolt över mig själv faktiskt. Gissa om någon börjar få träningsvärk både på det ena och andra stället nu.
Sen blev det hem och göra sig iordning för en otroligt spännande kväll, bestående av en jobb intervju i Göteborg..
Det gick bra, kan varit en av dom roligaste intevjuerna jag varit på, dessutom väldigt lätt då Ida redan gjort för jobbet åt mig så att säga.. Väl hemma igen hamnade jag här igen..
Imorgon ska jag prov jobba kan man väl säga, sen ska jag väl hem och hitta på bus :)
Men nu måste jag sova, kl 06.30 imorgon är det träning som gäller. Jag älskar att vara hemma igen... men ändå inte..


Snart helg, jisses

Dagens låt.

Ciara Ft. Enrique Iglesias - Takin Back My Love

The city.

Äntligen!
Nu har jag suttit här halva kvällen (iallafall sen jag kom hem från yogan) och uppdaterat mtv:s hemsida för att se när dom lägger upp det nya avsnittet av The City som alltid brukar komma ut någon gång på tisdagar. Lika besatt av det som The Hills men det är ju samma grej så..
Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på avsnitt nummer 7..

Whitney (Huvudpersonen i The City för er som inte sett det..)

Världens vackraste, Allie.

Yoga.

Dags att reda ut dethär..
Har ni någon gång provat yoga?

Om inte, gör det..

Om ni har, så kan ni ju berätta vad ni tyckte..

Finns många förutfattade meningar om yoga, det är inte träning och liknande. Visst det ser kanske lite löjligt lätt ut men det är det inte.. Lätt är det kanske, men sjukt jobbigt fast ändå skönt och avslappnande. dessutom blir man mycket smidigare. Kanske ni stora gymkillar borde prova, med tanke på att lyfta vikter inte gör en särskilt smidigt.. Dessutom känner jag redan nu att jag kommer ha träningsvärk i hela kroppen imorgon. Fast det är klart, du kan säkerligen ta dig igenom ett yoga-pass ganska smärtfritt.. Du sätter ribban själv..




Okej nu behöver man ju inte överdriva kanske..

Let me take you to the future.

Ja då var man hemma igen, utan jobb igen. Men löser det ganska snabbt ändå, det värsta är att jag tackat nej till så mycket och så blev det som det blev. Men det känns bra, ringde chefen imorse och sa att jag inte ville ha jobbet. Känner mig grymt besviken på dom.. Men men nog om det.
Idag har jag tagit igen mig lite, legat och kikat på en av världens bästa filmer The Guardian
Helt galet bra är den verkligen, se den om ni inte gjort det..
Nu sitter man här igen, funderar över vad jag ska göra nu ikväll. Men kommit fram till att jag har ändå en del att uträtta faktiskt. Jag ska träna yoga tänkte jag, sola, åka in till stan och fixa min telefon som varit på lagningen i ca 2 månader (typiskt Samsung..ops).. Vilket fall, passet börjar 19.30 och innan det hade jag också tänkt städa iordning i mitt rum. Det behövs verkligen!

Men vet ni vad? Först ska jag ge er en låt här som aldrig riktigt blir känd här i sverige som är riktigt bra enligt mig (jag har haft med den här i bloggen för kanske 5 månader sen eller något) ni får den iallafall här igen. Hoppas ni tycker om den.
Nu ska jag iallafall börja röjja lite här. Hörs senare.

Money - Future


Dagens låt.

Ne-Yo ft Timbaland - Lock & Loaded
 

Beauties.

Jag kan inte låta bli att bara älska dessa nya skor som J Lo desginat, för (endast!?) 1348 Kr blir dessa dina..
(Om ni inte märkt det vid detta laget så -Jaa! Jag älskar högklackade skor!)


asos

Dagens låt.

Rihanna ft. The Dream - Hatin' On The Club

Dagens låt.

Asia Cruise ft. Colby O'Donis - Run Away
 

Dagens låt.

Lil Eddie - Music in her ear
 

Enjoy.

Godkväll mina vänner.
Hoppas ni haft en bra dag?!
Min har varit minst sagt annorlunda, trodde jag hittat mitt dröm jobb (förtillfället iallafall) men det känns inte alls bra. Tänker inte skriva om det för vill inte smutskasta någon men jag tycker inte det känns bra för min del så tror jag ska ringa imorgon faktiskt och säga att jag inte tänker fortsätta.
Kanske gett det lite lite tid tycker ni, en dag är ju inte så mycket.. Men ni skulle förstått om ni varit jag och visste alltihop..
Jag har fått andra erbjudanden så kan lika gärna välja bort dom som inte känns bra direkt. Dock inga fler TL tjänster, men jag överlever det med. Med lite vilja går ju allt så..
Över till något mycket roligare, tänkte lägga in lite nya låtar till er och idag kommer det bli ett par stycken så hoppas ni hittar någon som ni tycker om! :)

Se där ja.

Hur kan man egentligen känna att livet känns fruktansvärt hektiskt men egentligen så gör man inget speciellt? Kan handla om press kanske?

Vilket fall, jag har nu faktiskt haft ganska fullt upp några dagar..
I torsdags var jag ju på arbetsintevju i göteborg, på ett säljföretag som heter Faceways, jag kommer berätta mer när jag vet mer. Men jag har iallafall fått det jobbet, och ja.. jag kommer nu flytta. Förmodligen till göteborg eller kanske uddevalla, jag har inte bestämt mig..
Får veta mer imorgon, då jag börjar min utbildning som Teamleader!
Så sjukt glad och stolt över mig själv faktiskt, inte alla som lyckas få ett sånt jobb efter knappt fem månader som eventförsäljare..
Vilket fall så i fredags åkte jag till skövde och hälsade på lite f.d jobbarkompisar, mycket trevligt! Faktiskt väldigt trevligt!
Tidigt på lördag morgonen gick vi upp och jag åkte vidare till Götene för att hälsa på min Goodie. Han såg ut och må som en liten prins, tycker verkligen om Jenny som har honom och han verkar avguda henne också så det känns jättebra. han rids varje dag och kommer inom kort åka ner och träna för Minna Telde några veckor. Kanske då äntligen kan Minna lyckas befästa hans byten..
När jag kom hem blev det bråttom, stan, fika, lite kalas (för mig, eftersom jag inte kunde få fira min födelsedag när jag egentligen fyllde tack vare.. något.. någon?) sen ut (nyktert) och ja, resten av kvällen rullade på, flängde hit och dit men jag hade mycket trevligt. Var hemma tidigt imorse och somnade på stört, sen upp och jobba sådär lagom till middagen. Vart jobbar jag nu då undrar alla, jo jag hoppade in lite extra på mitt gamla jobb som jag hade innan jag började på 3.
Gissa om det är skönt att vara tillbaka ändå, mysigt jobb detta! haft en av dom bästa dagarna någonsin idag. Dock ska jag sova nu och det är väl mindre roligt kanske, hade gärna berättat mer för er men kan faktiskt inte göra det.
Imorgon ska jag tidigt iväg och till gbg för att börja min utbildning och förhoppningsvis kommer jag efter morgondagen börja leta lägenheter också!
Men dags att sova snart, jag är helt slut.
Hörs imorgon! Kommer uppdatera med hur det går på min utbildning och vart jag faktiskt kommer ta vägen!
Kram kram på er.


RSS 2.0