Lycklig.

Jag har haft två riktiga super dagar i Sävsjö nu, med nya personalen på Media Markt Borås..
Vilket team alltså, kan bli hur bra som heslt tror jag och helt galet taggad till att börja jobba! Ser tillochmed fram emot att få börja med utbildningarna.. Tänkte gå och bli lite av ett datanörd nu såhär på senare dagar, varför inte liksom?
Jaja, dags att sova en stund nu kanske.. Kommer bli väckt om några timmar ändå, äntligen!

Del 1.

Lite dåligt med uppdatering idag mina vänner..
Men det finns förklaring till det mesta right?
När jag vaknade imorses, tänkte jag mest på att det var sista dagen jag skulle få sov morgon. Eftersom att jag nu efter 14 månader för första gången inte är sjukskriven längre.. Från imorgon då givetvis, då jag börjar jobba..

Så tänkte sova en stund till innan jag kom på att King väntade på att få komma ut.. Så bara att pallra sig upp!
När jag stod och klädde på mig kom jag fram till att jag lovat bort mig till något idag..
Ja visst ja, rida Bugannto med.. Så på med ridkläderna och upp till stallet för att fixa, och för att sen kravla mig upp på denna vackra varelse. Efter en stund fight så äntligen kom dendär fantastiska hästen fram som man bara ser skymtar av ibland, mest pga hans otroliga humör.
Efter stallet blev det stan en snabbis innan jag plockade upp A så hon kunde åka med mig till sjöbo för att skriva på ett litet papper på att jag sålt lägenheten.. Duktigt Jenny!
Sen hem till A för lite fika, innan jag kom fram till att jag behövde skynda mig hem innan träningen skulle börja.. Och ja, sen hade väl min dag i stort settgått, nu sitter jag här igen. Uttråkad, men jag vet vad som behöver göras.. Städas och packas för imorgon åker hela Media Markt Borås gänget iväg, någonstans som jag inte ens vet.. Men det ska bli roligt faktiskt, riktigt skoj!

Sen är det ju trots allt snart lördag, tänk att en vecka kan kännas så lång..

Hunnit med att hälsa på mitt livs stora kärlek med..
Han mår bra.. för er som undrar då..
Börjar växa till sig gör han också..


Is that how you say you're sorry?

Det är sen tisdagskväll igen och jag känner att jag har alldeles för lite koll på dagarna just nu.. (skrev nyss att det var torsdag?!)
Kan det kanske vara så att jag vill att tiden ska gå lite fortare än vad det känns som den gör just nu? Ja verkligen!
Jag sitter iallafall här en kväll som denna och läser igenom mina gamla inlägg jag får för mig att skriva ibland som aldrig blir publicerade. Enbart tankar om saker som nog verkar ganska ointressant för er..
Så löjligt ändå att jag inte bara låter dom komma ut, men dom blir liksom aldrig helt färdiga.. Jag har så mycket jag vill skriva så det känns som allting blir en enda röra som bara jag förstår tillslut. Men dom är ju till för mig, så dom kan väl lika gärna ligga här, opublicerade och vänta.. På rätt tidpunkt kanske..

Senaste tiden har iallafall varit en tid då mycket svävat omkring i mitt huvud, en del har fått märka av det mer än andra. Jag hatar när saker som händer mig går ut över dom som betyder något för mig, men ibland är det så himla mycket så det går liksom inte gömma det.
Allt har verkligen inte varit neagtivt, långt ifrån allt. Det händer massvis med väldigt bra saker i mitt liv just nu.. Jag är väldigt nöjd med tillvaron, och det man inte är nöjd över får man göra om till något bra.. Det är bara en liten tid där emellan tills det blir helt bra liksom, en slags övergångsperiod om jag kan kalla det så? Just nu är jag verkligen i mitten av allt, övergångsperiod till ett helt nytt liv känns det som. Men, ännu en gång.. Allt faktiskt som händer just nu känns väldigt bra!
Tittar man tillbaka ganska precis ett år i min blogg idag så ser man också att just precis nu för ett år sen var jag också i en speciell period. Har det med sommarens slut att göra? Man liksom tar sig i kragen? Njae, jag är nog iochförsig en mer det-löser-sig tjej så..
Vilket fall, detta kan vara någon slags förklaring till mitt icke bloggande som varit och förmodligen kommer bli nu ett tag. Men jag märker att ni är tålmodiga med mig.. och jag tror faktiskt trots allt att ni överlever alldeles utmärkt ändå ;)
Och dom som tjatar om nya låtar, det är bara att fråga, hittar fortfarande nya låtar varje dag..
Jaja time for some sleep, natti natti

Life's a climb, but the view is amazing

I can almost see it.
That dream I'm dreamin
But there's a voice inside my head saying you'll never reach it.
Every step I'm taking.
Every move I make feels
Lost with no direction.
My faith is shakin.
But I,I gotta keep tryin.
Gotta keep my head held high.
There's always gonna be another mountain.
I'm always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose.
Ain't about how fast I get there.
Ain't about what's waitin on the other side.
It's the climb...

Goddagens..

Som vanligt nu för tiden är jag uppe med tuppen.. Nästan iallafall..

Varit i stallet och grejjat klart allt med king redan iochförsig, och tänkte bege mig vidare in till stan och A en sväng strax..
Sen blir det träning.. core och activio, lika bra att slå på stort nu medans jag kan!
Efter det ska jag visa lägenhet igen, två stycken som kommer och tittar. Nu ska den väl ändå bli såld?! Dock fått ett bra bud idag men.. :)

Trevligt att folk hittar tillbaka till min blogg så fort när jag väl börjar skriva igen. Jag är ingen Kissie eller Kenza men jag vill inte bli det heller så nöjer mig gott med skaran som läser nu, även om ni var många fler innan.. Men det blev lite för mycket då, jag har ju bloggen för min egen del och inte för någon annans..

Jaja vilket fall, nu ska jag iväg faktiskt.. Dags att ta tag i denna dagen påriktigt..

Miss you

Life is good..

I don't see why this i such a big problem..

Yeah my life is great, that's why this is my biggest problem..

Haha Kristin är nog min idol.. ibland :)
Jag va hemma igår och kikade på the hills hela kvällen, behövde det. Var en riktigt super kväll med mig och vovven ollie.
Är och visar J:s lägenhet, eller har gjort vill säga.. Den är ju till salu så vill ni ha en super fin 1,5 bostadsrätt på sjöbo så finns jag här, mäklarn Jenny..
Vet ni en sak..
Jag vet någon som är kär..

Dagens partylåt.


R.I.O - Hot girls


Can you make me fall in love again?

Jag ger det ett nytt försök..

Jag vet att jag varit borta ett tag, men trots det så är det många som flitigt uppdaterar sig här, förlåt för att ni fått bli besvikna så många dagar nu..

Men jag har en bra anledning faktiskt, jag får så tråkiga mail och så hela tiden just nu.. Av en viss anledning tydligen.. Undra om det är jag som är blåst eller är ni bara jäkligt dryga är ju frågan.. Jag vet vad jag valt att tro på iallafall..
Men sen får jag ju fina kommantarer, mail och sådär med så då blir man lite gladare liksom..

Jag ville bara uppdatera er litegrann, och skriva av mig..
Mycket har hänt sen sist..
Jag har nämligen köpt en lägenhet, stort..
Nästa torsdag börjar jag jobba, och jag längtar som bare den. Eller det är mer träff från och med torsdag faktiskt.. Ska träffa alla 100 lyckliga personer som fått jobbet på Media Markt, får hoppas att det är massa trevliga människor. Vet iochförsig några som ska börja där, så det blir nog bra!
Jag har världens finaste lilla häst (men det visste ju alla redan..)

Ja det är lite annat med, men en del vet ju tydligen bättre än mig vad som händer och sker så jag behöver ju ändå inte skriva allt här.. eller?


Bitter-Jenny?! Nejdå :) Jag tycker om er ändå!

Igår träffade jag världens bästa L och hennes vänner på Viva en sväng, men slutade med att jag gick hem tidigt.. Jag tycker verkligen inte krogen är rolig längre, går mest ut när jag inte har något bättre för mig..

Åh jag har verkligen så mycket jag vill skriva men jag får nog börja med en privat dagbok isåfall.. Dock står mina funderingar om en helt anonym blogg, där allt står som ingen annan vågar skriva om.. I den hade ni fått ett långt och riktigt funderande inlägg idag..

Men nu är det duschen, och eftersom jag inte har något att göra - Utgång, men med dessa trevliga människor som ska med så kan nog detta bli bra ändå!


I'm full of surprices, you just haven't deserve them.. yet..


RSS 2.0