Here it is.

Sitter inte vid min dator än med tanke på mitt internet som bara på något lustigt sätt försvunnit...
Min undanflykt till att jag sitter här nu är faktiskt att jag sitter och kikar på en del ganska viktiga sidor och försöker skaffa mig mer kunskap, men om jag ska vara helt ärlig så går det inge vidare. Har ni något tips till mig som vill lära mig något som jag är absolut helt oitresserad av?
Försöka göra det intressant? Jag har förskt, men det går inte..

Jaja jag hittade andra mer intressanta saker, nämligen bilder som jag inte ens minns att vi tagit. Sagan om mina galna djur..

Screaming like a lady..

Beslutsångest?

Mr Busfrö.

Dagens låt.

Flipsyde - When It's was good
 

Skövde.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inget internet hemma och ni överlever nog några dagar till.
Är i skövde nu och hälsar på Vera och Helena, mycket trevligt.
Ska hälsa på Goodie imorgon också, perfekt. Nu ska jag sova vi hörs vänner.
Kram J

Dagens låt.

Keri Hilson - Trojan man

Heaven.


Victorias secret 
är dessa från, mycket söta. Hade gärna fått komma i ett litet paket hem till mig..

Nya modet?


Kim Kardashian är just nu iväg med familjen på solsemester. Under denna tiden då vi förmodligen inte får se dom i tv-soffan hinner hon med att skapa nya trender.
Man kan tillexempel somna i solstolen och av misstag ha på sig dom extra stora solbrillorna så får man detta resultat. Tjusigt!

Dagens låt.

Atozzio - Higher
 

Hur värderar vi en människa?

Det är ett problem, ett stort problem faktiskt.
Men du vet inte om det, och är det så att det man vet har man inte ont av eller?

Jag blir så trött på att folk säger att vi har det så bra här i Sverige. Jo det har vi, dom flesta lever bra här, dom flesta har mat och tak över huvudet och faktiskt det ganska gått ställt. Trots denna kris vi just nu genomgår. Vissa har det bättre än andra och vissa sämre.

Men hur är det egentligen med jämställdheten? Ja, jag som kvinna klagar inte. Det är inte det jag vill komma fram till, för är det inte så att när man talar om jämnställdheten här i Sverige så handlar det oftast om jämställdheten mellan män och kvinnor? Eller är jag helt ute och cyklar nu? Ja kanske, men jag tror faktiskt att dom flesta tänker så när vi hör ordet.

Vi vet absolut ingenting!

Men som sagt, det man vet har man inte ont av eller?
Det finns så många saker som Sverige hade kunnat sköta så fruktansvärt mycket bättre. Värdet på olika människor tillexempel, finns det ett sådant?
Ja tydligen gör det ju faktiskt det, tydligen är faktiskt vissa människor mer värd än andra. Vad är det då som bestämmer om man är en så att säga "högt värderad" människa eller "lågt värderad"?

Tänk om man någonsin kommer kunna få ett svar på det, tror inte det. Ingen vill svara på sådanna frågor, en del vill ju knappt veta av dessa "lågt värderade" människor.

Nu undrar ju ni säkert vilka dessa människor är, och jag kan inte säga exakt vilka som är och inte är det för jag skulle säkert missa någon eller kanske nämna någon som asbolut inte är iblandad. Jag kan bara tala utifrån egna erfarenheter och berätta att jag har två stycken i min familj som kan av vissa människor anses mindre lyckligt lottade. Av mig är dom väldigt lyckligt lottade på det viset att dom inte har en aning om vad som försigår runt omkring dom och hur mycket tid mina föräldrar lagt ner på att föra deras talan, dom som helt enkelt inte har möjligheten att tala för sig själva...




Dagens låt.

Chuka M - Shorty Right There
 

Vår.

Nu ska ni få lite vårbilder från mig och Ollie, en del av dom kommer tillochmed från våran "lilla" löprunda vi varit på...



Yah man..

Är det bara jag eller posar min hund?


Här kan man fundera vad som snurrar i huvudet på denna lurv.... Jag vet..

Här försöker jag uppfostra Ollie, eftersom Olli-stolli såg en pinne i vattnet och bestämde sig för att både hon och jag skulle bada. Dock var det mest fotbad för mig, men här uppfostras hon att sitta i vattnet och titta på det bara..
Se men inte röra..

Sekunden efter var hon spårlöst försvunnen, men kunde ju gissa vart hon tagit vägen...

Dagens låt.

Claude Kelly - The air that you breathe
 

The big day.

Hoppas nu ni går in mina vänner och hittar något fint på Nelly om ni inte läst det innan så finns en liten kod till mina mysiga bloggläsare så att ni får tillgång till den helt galna rean också. Jag vet en som ska klicka hem en klänning eller två kanske..

Jaja vet ni hur duktig jag varit idag?
Var uppe tidigt och åkte och träna, sen var jag kvar en stund i stan och solade faktiskt. Efter detta så hamnade jag här, men ska faktiskt ut igen. Iväg och springa sen har jag massvis att göra innan den stora matchen ikväll. Fått 3st biljetter till matchen av Martinas big love! Tack A, du anar inte hur glad jag blev när jag äntligen ska få gå och kika på lite fotboll! Det är lycka!

Vet ni vad föresten?
Jag har inte ens berättat detta för mina vänner än, några vet om det. Alla säger likadant, vilken idiot jag är som går detta mitt under denna kris vi lever i. Men jag har andra planer ni kan vara helt lugna!
Jag har nämligen sagt upp mig, igår faktiskt...
Det känns faktiskt väldigt bra trots allt.. Men men kommer ändå sakna en del av det. Eller ganska mycket. En del saker kommer jag sakna mindre..

Men nej nu ska jag skynda mig innan ollie blir tokig på mig. Jag har nämligen berättat för henne att vi ska ut och busa, snacka om att hon är uppspelt nu. Vänta bara tills vi kommer ner till sjön sen då.. :)

Men först ska ni få en himla fin låt, snälla lyssna på gitarren i denna låten. Mycket fint!
Hörs sen.
Kram kram

Nelly-rea.

Har ni redan varit inne och kikat?
Om inte så gör det, har dessutom en kod för er läsare som gör att ni kan börja kika redan idag. Ni får alltså tillgång till medlemsrean även om ni inte är medlemar.

Nellys Medlemsrea!

För att sen logga in skriver ni koden TDSALE

This is my dream.


Vet vad pappa sitter och tänker när han läser detta, men jag måste bara säga att utseendemässigt kan detta vara min drömkille...
Sen har jag ju många gånger kommit fram till att jag inte har något speciellt jag går efter på killar utan att personligheten formar vad jag tycker om en person sen. Men första intrycket av denna killen eller Jacob Young som han heter är wow bara. Vad ytlig jag kommer verka nu för er som kanske är här första gången eller inte känner mig så väl men jag ska berätta tricket då så kanske ni förstår mer..
Fina, snälla ögon är det absolut bästa som finns. Ett fint och genuint leende och det viktigsaste av allt en kroppsbyggnad som lyser självsäkerhet men ändå är ödmjuk med sin säkerhet.
Jag vet, men alla andra behöver inte veta..

Såg förövrigt denna Jacob Första gången idag på Mtv, när han var en såkallad Made-coach. I can see why..


Vad tycker ni är viktigast hos eran drömpartner?

Dagens låt.

Cassie ft. The dream - Keep on lovin me

Vändpunkten 2009.

Nu har jag bestämt mig, jag vet exakt hur jag ska gå till väga nu detta som alla säger är ett sådant jobbigt år. Värre kommer det bli mina vänner, men jag har bestämt mig för att göra det som man verkligen inte ska göra i detta läge. Vad det är och hur det blir kan jag inte avslöja riktigt än, måste kika på lite grejer först.
Men jag har iallafall bestämt mig..

Mår inte alls bra idag förövrigt, jag hade tänkte träna men jag orkar verkligen inte. Så idag får jag en vilodag, man behöver väl säkert det ibland också.
Tråkigt bara..
Men det kommer snart gå över, ska jobba idag och kroppen känns inte alls upplagd för det. Verkligen inte! Men ibland måste man bita ihop, bara det inte blir värre så.

Men annars mår jag fint, lite sådär yttre grejer som magen och huvudet som gör att det spökar ganska rejält. Men vet ni vad man ska tänka på vid sådanna här tillfällen som gör en mycket friskare?
Man tänker på alla dom som ni vet har det värre. För det finns alltid personer som har det tio gånger värre än du, och visst det finns dom som klagar men det finns också dom som inte gör det.. Tänk på dom som inte gör det så kommer du känna dig näst inpå löjlig.

Men nu ska jag krypa ner till soffan och lägga mig där och tycka extremt synd om mig själv ;)
Hörs senare.


Something that reminds me of it...

Dagens låt.

Lady Gaga ft. Rihanna - Silly boy

This is weird.

Hej mina vänner.
Hoppas allt är bra med er idag, jag mår faktiskt inte alls bra. Brukar inte säga det alltför ofta men idag är det ingen rolig dag ont i magen och huvudet tillochmed. Har jag bara alla dom 3 gångerna jag fått konstaterat körtelfeber. Ni som har haft det vet att man inte kan få det mer än en gång. Men saom sagt, det är tillochmed läkarkonstaterat.. Fast jag känner igen det och denna gången vet jag att det inte är körtelfeber. Det komemr snart gå över, men som sagt jag gillar inte att vara som alla andra.

Så idag får ni nöja er med ytterst lite uppdatering faktiskt, vet att ni överlever tills imorgon. Vet ni vad mer? Alla mina tekniska grejer verkar lagt av. Min mobil verkar inte vara riktigt som den ska, datorn har krånglat likaså internet. Detta är första gången jag kommit in på hela dagen. men lite skönt har det varit faktiskt.

Förövrigt har jag och min söta lillebror kollat på Djungeldjuret - Hugo idag. Mys att sitta och titta med honom när han för en gångs skull faktiskt håller sig ganska lugn. Inte fy skam det..

Snart kommer The Hills avsnittet upp med, ja om jag läntar! Såg tillochmed att det kommit upp nu. Hörs imorgon!

Put me on.


Christian Louboutin är det som gjort dessa skönheter. Finns att köpa på Net-a-porter för ca 6000 ynka kronor...

Okej, kanske inte värt det men tänk vad fötterna skulle skina i dessa?! Eller?

Dagens låt.

Chris Brown - Flame Thrower
 

Knowing.


En film precis i min smak, eller en del av filmen var iallafall riktigt bra. Personligen tycker jag slutet spåra ut lite. Det hade dom kunnat hoppa över faktiskt.
Men jag älskar verkligen naturkatastoffilmer, just bara för man aldrig riktigt kan vara helt säker på att något liknande skulle kunna hända här.
Desstuom tycker jag Nicolas Cage i denna filmen är, som i många andra filmer riktigt bra.

Filmen har premiär i Sverige 8 Maj.

How could I know?

Godmorgon på er.
Vet ni hur trött jag känner mig? Nästan för konstigt för ändå sovit ett par timmar nu. Men men det går säkert över, tur kanske trots allt att jag var ledig idag. dessutom blir det inte att hälsa på Goodie idag heller men förhoppningsvis på onsdag om inget inträffar.

Jag hade en super trevlig kväll igår verkligen. Ska se lite senare om jag hittar något kort på mig och Emelie vem vet. Mycket bra söndagskväll, som dock blev fruktansvärt lugn.. får våran del iaf!
En del andra verkade ju nästan laddat för denna kvällen i månader eller något, en söndag? Känns det fel eller? Haha nejdå, ni får va precis hur ni vill huvudsaken var att jag trivdes!
Ett lite oväntat samtal blev det dock, hur skulle jag kunna veta? Kan ju inte skylla något på mig som jag inte hade någon aning om?
Dumt det blev, men livet fortsätter och det är inte mitt problem.

Vet ni vad? Jag har sett en ny film och tänkte lite senare skriva lite vad jag tyckte om den. Tror den har premiär här i sverige ganska snart med så då får ni ev. en ny film att kika på.


Hörs snart. Kram


King love queen på vimmel.

Ja nu blir det så ändå. Ska bli riktigt roligt faktiskt.

Ni som inte hört talas om det eller kanske inte ens vet vad King love queen är kan ju gå in och kika. Men det är en salong här i Borås där dom pysslar med både det ena och det andra. Dessutom jobbar borås bästa frisör där som nu är den ena jag går till, nämligen Sabrin.

Idag ska jag och Emelie till vimmel där alltså King love queen ska ha något slags event. Ska bli trevligt iallafall och mycket trevligt att träffa Emelie med! Känns som det kommer bli en bra söndagkväll.

Dessutom ska jag eventuellt imorgon åka och hälsa på Goodie om jag hittar någon som vill åka med vill säga. Men det ordnar sig. Ska bli så kul att få se min prins igen ;)

Bilden är lånad från KingLoveQueens hemsida.

Ses på Vimmel ikväll då?!

Veckans hitvarning.


Jason Derulo - Watcha Say

Dagens låt.

Usher - Trading places (new version)
 

I found my heaven on earth.

Jag är tillbaka min vänner, saknat mig?
Vilken påsk jag haft ändå.. Innehållsrik som bare den, massa blandat och intressanta saker som hänt. Givetvis mest positiva då så jag är nöjd.
Nu kom jag precis hem, och sitter ute i solen med dtaorn och lyssnar på musik och bloggar. Kan väl inte bli så mycket bättre?
Funderar på att ge mig ut och springa faktiskt, fick lite extra inspiration imorses. Men jag vet inte hur det blir än med allt ikväll, så funderar på hur jag ska göra. Typiskt att vi ska få vårat schema så sent jämt. Men vad gör man liksom? Jag är dessutom ledig hela dagen, trots att jag satt upp mig på att jobba hela dagen.

Snacka om att detta är livet, sitter i skjorta och byxor ute i solen med Ollie som sällskap. Hon är dock inte spciellt pratglad av sig men vad gör man inte?

Ollie, och min sladd.. Hoppsan :)

Dagens låt.

Jason Derulo - Watcha Say
 

Honey I'm home.

Ja vilken kväll.
Blev lite rörigt till en början, men slutade med att jag körde till S som hade lite förfest. Därifrån drog jag och två av Borås absolut roligaste killar ut på krogen.
Harrys-swing-harrys, ja vi blev inte lång variga på swing direkt... Konstigt nog?!
Nästan inte en människa ute idag, ändå är ni lediga människor? Vad gör ni?
Nejdå, jag förstår er. Men vet ni? Jag hade mycket trevligt ändå. Jag var i princip enda tjejen på harrys också, wiieho nepp jag klagar inte.
Stackars Robin som nästan hamna i slagsmål också, med en "liten" polack.. aw han var ju faktiskt bara rolig? Jaja vissa människor har helt enkelt ingen humor ;)
Körde hem R och F sen åkte jag raka vägen hem och här är jag nu. Tänkte först ladda upp bilderna på mina två galningar men jag gör det imorgon. Hoppas inte det gör något, ni kanske inte vill vara med i bloggen. Men jag fick några så fina bilder så är nästan ett måste.
Nu är jag sådär himla pigg efter att jag kört hela vägen hem, så vet inte vad jag ska göra. Lägga mig och kolla på en film kanske tills jag blir trött.
Har ni några trötthets-tips?
Jaja ett kort ska ni få innan jag går och byter om iallafall.
Hörs om några timmar, natti natti!


Sådär ser tyvär dom flesta av mina bilder ut, men ni måste väl få se den sidan också så jag bjuder på det! :)

New pet

Vad tycker ni om mitt nya husdjur?

Nej okej, jag skulle nog inte skaffa mig dessa skor. Även om jag hemskt gärna skulle vilja ha ett litet husdjur (dock snarare en hund eller något..)
Så vad tycker ni?

Dagens låt.

Aventura Ft Wisin & Yandel & Akon - All Up To You

All up to you.

Jag är vaken!
Väckets på sämsta möjliga sätt, sms från chefen. Det är ju roligt eller? Har ni värre sätt?
Okej, minns en gång pappa slängde i mig med pyjamas i badkaret (kallt vatten), det var kanske snäppet värre. Fast nu såhär i efterhand var det ju lite små roligt..

Igår var jag färdig på jobbet vid halv elva ungefär, då blev det hemfärd och göra mig iordning. Klockan ett kom vi ut på Harrys (jag körde..) hade väldigt trevligt. Med vårat lilla gäng, men något måste det ju vara med skärtorsdagen har jag kommit fram till. För folk var verkligen (mer än vanligt) odrägligt fulla. Hur kul är det på en skala att gå ut och inte komma ihåg någonting sen? Ja jösses, jag håller mig mer än gärna till vattnet! Har precis lika roligt för det.

Idag då?
Fint väder så ska ut och springa i solen tror jag, för gymmet är stängt några dagar nu. Jordens undergång, nej men blir skönt att bara springa några dagar.
Sen blir det att avsluta min städning som jag så lätt har påbörjat...
Hoppas på att få umgås med Madde en stund med innan klockan blir för mycket och kanske, kanske får man besök. Vad det blir sen står bara skrivit i stjärnorna. Men utgång var tydligen ett alternativ.. Jag måste skaffa mig en ny hobby tror jag. Dock så tänker jag nog vara nykter idag med.
Hörs senare vänner.
Kram


Martina och jag från i lördags.. Du är min lilla stjärna :)

Dagens låt.

Chris Brown - Nothing
 

Glad påsk.

Idag kommer det bli glest med uppdatering. Men destu roligare imorgon då förhoppningsvis. Jag ska nämligen åka och jobba nu snart. Ja jag vet, jag är lika chockad som ni, är dock inte alls laddad. Med tanke på senaste visningen jag hade. Men jag vet att när jag sen går in genom dendär dörren så ska jag greja dethär ändå. Idag är jag också ute i alldeles för dog tid så tänkte försöka vara där innan jag egentligen ska börja så jag hinner vara där lite längre tid.

Jaja hunnit med en hel del idag faktiskt, träna och sola och såntdär mysigt. Börjat rulla in lite påskgodis med, och vet ni? Påskharen kom iår också! Jag blir tydligen aldrig för gammal, och jag gillar det! Några dagar tidigt bara kanske?
Påskdagen är dagen då ni ska ängna en extra tanke åt någon ni bryr er om lite extra tycker jag! Om alla gör det så lär ju också alla känna sig väldigt speciella på lördag..




Dagens låt.

Brooke Hogan ft. Paul Wall - About us
 

The sun is shining over me, even if it's raining outside.

Nu är jag hemma igen, och det är dags att göra det jag älskar mest att göra. Nämligen städa!
Fast jag har ju min mirakelmaskin till hjälp som gör det hela lite roligare och lite(mycket) snyggare.

Varit och tränat med Tina idag på morgonen. Jösses, vad duktiga vi varit. Riktigt skönt, ska se om pappa vill med mig ut och springa sen med kanske. Perfekt dag då!

Vet ni vad föresten? Kanske fått ett till extra jobb. Chefen på Sunhouse här i Borås kom nämligen fram på gymmet och frågade om jag var intresserad. Hade ju varit så himla kul, vill verkligen det. Precis så jag vill jobba, möta massvis med nya människor och prata lite strunt. Nej men det hade varit så himla skoj.

Lyckat träningspass? Ja verkligen!

Inget jobb idag heller, allvarligt talat vet jag inte vad dom håller på med nere i söder just nu. Dom måste ju äta upp mina papper eller något?
Tråkigt, för jag vill faktiskt jobba.
Men vad gör man?

Men nu ska jag gå ner och käka lite sen blir det till att städa. Råkar bli kvar här alldeles för länge nu känns det som, eller okej först ska ni få en låt med.
Hörs sen! kram

Hot red lips.


Welcome Back, säger jag. Vackra röda läppar (för dom som passar i det) Vad tycker ni?
Hiss eller diss?

Christina Aguilera och Lauren Conrad.

Personlig ring.


Jag älskar denna ringen, förstår verkligen inte varför den kan komma mer till Sverige. Men jag vet iallafall ett ställe där dom nu går att beställa, självklart med ditt alldeles egna namn (eller vad du nu helst vill ha..)
Bettiesgalleria

Lauren Conrad, vad tycker ni?
Snygg?

20 snart 80?

Hon är världens äldsta supermodell, tjänar omkring 12000kr om dagen och har långt vackert hår (grått för den som inte förstod det..).
När Daphne Selfe var yngre jobbade hon som modell för olika kläd och pälstillverkare. Men som vanligt i denna värld så var inte karriären speciellt lång, trodde hon.
När hon var 30 var karriären så kallad över men för ungefär elva år sen blev hon återupptäckt och är idag världens äldsta supermodell.
Dahpne säger själv att i denna värld som är så besatta av ungdom så är hon lyckligt lottad över att ha en stark benstruktur och det vackra långa håret.
Men något mer måste det ju vara? Jag menar 80 år och hålla formen och se ändå relativt ung ut..
Hon tänker på vad hon äter och dricker inte alkohol, sen tränar hon också yoga..

Vad tycker ni om Dahpne?

Personligen avgudar jag människor som gör det så kallade "omöjliga" och går emot strömmen. Dessutom tycker jag att hon ser fantastisk ut för att vara 80 år. Dessutom var hon tydligen en ridtjej en gång i tiden, och visst tycker jag om sådanna!


Dagens låt.

Heidi Montag - Look how I'm doin

The Hills season 5.

Vilka är nu era förväntningar på den nya säsongen? Vad vill ni helst av allt ska hända?
Jag hade gärna sett att Heidi dumpar sin idiot till pojkvän/fästman/man eller vad det nu är, och blir vän med Lauren igen..

Någon mer än jag som sitter och hoppas på att första avsnittet ska läggas ut idag? Antar väl att det skall göra det men orkar inte räkna efter vilken tid det borde komma upp. Men jag lär sitta här tills jag fått se, snacka om att man verkar besatt? Men jag är ju nästan det så varför inte?

Kommer ni kika på det också, eller vänta tills det kommer till Sverige?

Verkar iallfall som om Lauren och Heidi kommer en bit påväg men såg en intevju med Lauren där det inte alls verka som om dom kommer bli vänner igen. Tror mtv försöker lura oss, fyy er!
 Vilket fall, ska kika en stund till sen kommer jag gå och lägga mig. För hela natten är det faktiskt inte värt att vänta. Eller?


Dagens låt.

Aaron - London girl
 

Vårtvätt?

Vet ni vad jag gör just precis nu?
Nej klart ni inte gör, jag sitter nämligen i tvätten.. Biltvätten för att vara exakt.. Ferrarin måste ju få bli lite vårfin också!
Hunnit och träna och så idag och om någon timma ska jag åka och jobba. Men vi hörs efter det!
Kram

She got a gun.


Där här kvinnan vet hur man bär upp vapen på rätt sätt iallafall... Eller? Vad tycker ni?


Skorna är av märket Chanel..
Vad säger ni hiss eller diss?

Veckans hitvarning.

 
Keri Hilson ft Lil Jon & T-Pain - Hey Girl

Dagens låt.

Akon ft. FloRida - Guarantee
 

Party Party.

Har ni haft en bra helg?
Jag har faktiskt haft en super helg, nykter men ändå full fart och skit rolig!
Igår såg det riktigt mörkt ut ett tag men Martina ringde och fick mig på bättre humör. Hon bestämde sig för att följa med ut och Tina lyckades också hänga med. Trion var på g.
Harrys blev det, chockade nu?
Nej inte jag heller, men det var helt okej faktiskt. Eller jag hade faktiskt riktigt trevligt om jag skall vara helt ärlig. Lovade ju att jag skulle ladda upp alla bilder Martina, och här kommer dom..





Och över till dom bästa bilderna (dom man kan vara sig själv på så att säga, eller vad tror du Martina... ;))



Ja behöver jag säga något mer? Tänkte nästan det faktiskt. Mina vänner är dom bästa man kan ha helt enkelt!

Dagens låt.

T.I ft. Basshunter . Now you´re gone (remix)

Yves Rocher.

Varit inne och kikat lite på olika sidor där dom säljer smink och hudvårdsprodukter och sådär. Men har fortfarande samma som favorit.

Dom har inte bara låga priser och bra produkter, utan nu har dom också lite extra låga priser och fraktfritt om man beställer för över 150 kr. Dags att ta sig en titt tycker jag!
Förövrigt finns det lite till både henne och honom. Me Love!
Yves Rocher


Melt down.

Nu är jag hemma igen.
Varit i Malmö i princip hela dagen, eller nej egentligen inte. Suttit i i bilen i typ 7 timmar med.. Malmö var vi bara i kanske 4 timmar.
Gick fort hem denna gången iallafall vilket var tur. Men hann ändå inte med mitt lilla projekt jag skulle göra. Så jag åkte hem och vände i dörren i princip då jag bestämde mig för att åka och träna. Jag var riktigt duktig idag också faktiskt..
Nu har jag precis duschat och ska strax iväg på hemligt uppdrag..
Så dags att skynda mig nu, men vi hörs imorgon. Kram kram

Ps. Jag älskar skaune, och skaunska.. haha ds.

Skåneland.

Hej ina vänner.
Nu är jag i Malmö, på mötet. Väntar på att det ska börja. Pro-aqua verkar ha fått en alldeles egen låt. Sött!
Lite tjatigt med tanke på att jag kan ha hört den ca 10 ggr redan och fler lär det bli.
Lite bråttom hem jag kommer få sen efter mötet! Massvis att göra, men det löser sig alltid.
Vet ni föresten att det är jätte varmt och skönt här i Malmö, dessutom inte ett moln på himlen. Våren är på väg mina vänner!
Hörs sen, kram på er.

Dagens låt.

Mario - Get out

Sweetest sin.

Jag ska inte gå in och kolla på skor egentligen för vet att jag inte kan låta bli dom, men som tur är finns de inte alltid i min storlek. I detta fallet var det extra tur...

Denna versionen finns också till dom som inte gillar högklackat..

Snygga?

Jag gillar dom iallafall. Plånboken kanske inte gillar dom lika mycket dock..

Gucci

Göteborg.

Vilken dag va?!
Våren är på ingång, äntligen!

Började min dag på gymmet med tina, mys! Efter det bestämde vi oss för att gå och käka, blev Tant Grön efter som Viskan alltid är överbefolkat så fort det blir bra väder..
Madde kom och gjorde oss sällskap, och som vanligt när jag inte har något att göra så vill jag göra någon såndär impuls grej.
Eftersom jag hade tänkt åka till Gbg och kolla efter dendär blusen så blev det en liten tripp till våran fina stad Göteborg i vårvädret.
Shopping, glass i solen och umgås med två av dom bästa tjejerna på jorden. Ja ganska bra dag va?
Me really like!
Vet ni vad? Jag åkte dock helt i onödan, blusen fanns bara i storlek 46. Men fick äntligen shoppat upp mitt presentkort på NK som jag vann när jag jobbade på älskade Action.
Vet ni hur mycket jag längtar tillbaka? Fast ändå inte. Vilket fall, blev ett litet mys-sett! Sött var det, får se om det passar för har fortfarande inte provat det.. Hmm också typsikt mig känns det som.
Men nu ska jag verkligen ta tag i mitt rum, städa och tvätta behövs. Imorgon blir det Skaune och Malmö, Rosengård för att vara exakt.
Ingen träning för mig imorgon alltså, på kvällen får vi väl se hur det blir. Hade något planerat men som sagt, vi får se. Eller hoppas! ;)
Jag är väl för snäll ibland, ja jösses.
Hörs sen, kram kram.

Dagens låt.

Flo rida ft. Wynter Gordon - Sugar

Dagens låt.

Esmee Denters - Outta here
 

You´re just pathetic.

This is pathetic and sardonic
It's sadistic and psychotic
Tango is not for three
Was never meant to be

But you can try it
Rehearse it
Or train like a horse
But don't you count on me
Don't you count on me boy


Jag har idag hunnit med alldeles för mycket tror jag faktiskt. Känns som jag håll igång precis hela dagen, när jag tänker efter så har jag ju faktiskt det med. Men vet ni vad? Än är det inte över, tänkte ta tag i dethär med att städa också. Ska jag erkänna en sjuk sak?
Jag tycker faktiskt att det är lite roligt att städa nu, inte för att jag gör det mer kanske mer för att jag vet att det faktiskt blir rent nu när jag gör det..
Till skillnad mot... Ja ni kan ju tänka själva.. (vanliga städmaskiner för er som inte läst min blogg)

Förövrigt, vet ni hur mycket vår det varit här i iallafall Borås idag? Me Love!
Sett fina blommor tillochmed, vet inte vad dom heter men det är iallafall blommor. Riktiga vilda blommor med färg på! Hehe..

Lite senare om en stund tänkte jag dessutom lägga in youtube-drottningen Esmee Denters senaste singel. Lite häftigt att bli så stor som hon blivit av att bara sitta framför sin cam och dela med sig av sin ljuva stämma.
Att sen få ett ganska saftigt skivkontrakt, göra och sjunga låtar ihop med stora artister som tillexempel Justin Timberlake, och dessutom få åka till lilla sverige och spela in alla super låtar. Ja vad mer kan man begära liksom? Vilket fall får ni snart höra hennes senaste alldeles egna låt.

Hörs snart. Kram J

April april.

Idag är faktiskt enda dagen på hela året det är tillåtet att ljuga.
Frågan är, ska man passa på eller ska man hålla sig till sanningen tillochmed en dag som denna?

Kan man undra, jag ska försöka uttnyttja dagen så lite som möjligt faktiskt. Anledningen?
Jo jag är faktiskt extremt dålig på att ljuga så helt enkelt bättre att låt bli.
Däremot ser jag fram emot vad media nu har att erbjuda.. Mycket intressant..
Färgtv finns ju redan nu så det lär ju inte blir det iallafall.
Ni kan ju passa på att berätta om erat bästa aprilskämt!?

RSS 2.0