Party people

Förlåt att jag inte uppdaterar er. Men haft lite annat för mig senaste dagarna. Som ni nog läst ett par gånger senaste dagarna så fick jag jobbet som försäljare på tre. Alltså jag kommer resa runt i vårt avlånga land.. Ska bli så himla skoj. Åker alltså på utbildning till huvudstaden på onsdag. Denna tisdagen slutade inte med att jag fick mitt jobb, nej det blev bara bättre.. Goodie var hos veterinären och han var helt frisk.. Den dagen var nog den bästa någonsin! Men nu har jag lite bråttom iväg. Kram

Jag klara det.

Jag fick jobbet. Helt underbart! Nästa vecka åker jag till sthlm på utbildning och sen är det inget som kommer kunna stoppa lilla mig. Kommer resa runt i hela sverige med andra säljare och det kommer bli så fruktansvärt roligt. Längtar redan. Nu är det bara att ringa till jobbet och säga att jag slutar. Lite bråttom fick jag nu med, men oj vad lycklig.

Natti Natti

Är på jobbet och ska sova natten nu. Ligger i sängen och alla sover utom stackars mig. Givetvis lyckades jag få igång internet på mobilen så kan uppdatera er lite iaf. Slutar inte fören vid nio imorgon bitti. Men ska till åby med hästen då så ni får helt enkelt vänta på uppdatering tills jag kommer hem. Eller kanske hinner med en snabbis efter jobbet.. Ni lär väl märka. Men nu ska jag och spökena dela på min kudde så.. Sov gott med er. Kram

Onödigt vetande.

Visste du att:

- Det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder .


Får ni inte missa!


Detta får ni inte missa innan ni klickar er vidare...
Vet att egentligen brukar jag rekomendera rnb och sådan musik, (mestadels) men jag måste verkligen säga att detta band tycker jag faktiskt är riktigt riktigt bra. Dessutom min kusin som är med i det! Tänk att våran släkt är så musikalisk :)

Youatemydog gå in och lyssna på deras låtar! Riktigt bra alltså, dessutom ny skiva ute för endast 100:-.. Intresserade?
Lyssnat själv, och ja.. som sagt, jag gillar det!


Nu kör vi...

Som sagt.. Jag lovade lite bilder va? gjort det ett antal gånger nu men idag ska ni få lite bilder sen igår..

Dansbana, nu kör vi..

En viss liten Jenny vill ha med sig skylten hem.. :)

och här sittar den i detta nu..

För ovanlighetens skull? En Martina ;)

Huset vi bodde i, myspys..

Vissa går in för det lite mer än andra, men sånt gillar vi!

En viss Carro och Rikard, dock en del ur bild.. Undra vem som kan ha tagit detta..

Så kan det gå.. Nu kör vi!

Paris, hitt eller diss?


Dagens låt.

Keri Hilson ft. Akon - Mic check
http://www.youtube.com/watch?v=2fB0UJTgKlo

Dagens låt.

Mariah Carey Feat. Beyonce, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, SherylCrow, Melissa Etheridge, Natasha Bedington, Miley Cyrus, Leona, Carrie Underwood, Keyshia Cole, Leann Rimes, Ashanti & Ciara - Stand Up
http://www.youtube.com/watch?v=miQWU-qKhAA

Dagens låt.

Akon - Clap again
http://www.youtube.com/watch?v=_8DxMopZ0GU

Dagens låt.

Pink - So what
 

God must love me.

Jag vet inte vad det är, men jag känner mig så himla glad just nu. Eller gör nästan jämt det, men trots allt går lite motigt med träningar och tävlingar just nu så tänker jag inte så mycket på det..
Det känns ändå som allt bara går min väg, har underbara vänner, en underbar familj, mina fina djur och roliga planer och mål inför framtiden.. Jag förstår mig inte på allas höstdepp nu, bättre att tänka på alla bra saker som komma skall! :)
Just smile my friend!













Det finns inget slut, bara början..

Ja, var ska man börja?
Vilken dag det var igår, jag hann faktiskt i tid.. Var klar när Martina kom och hämta mig och Tina. Satte i min nya "flatön-08" skiva i bilen sen var det fest. Dock tog det en stund att ta sig till detta lite öde ställe.. Många broar som skulle åkas över, usch.. tillochmed färja blev det. Men jag gjorde det, tillochmed tjörnbron överlevde jag (som jag förövrigt har lärt mig att det inte finns en enda bullt i..)..
Väl framme var lekarna redan igång, vi var väl ganska mycket för nyktra för dom som vi nöjde oss och stå och skratta åt misstagen som gjordes.. Inte fy skam kan jag lova. Riktigt roligt!
Kände inte en enda människa där förutom Carro och Rikard då, lite roligt samtidigt som det hade kunnat bli ännu roligare om man hade gjort något sådant med folk man iallafall träffat innan. Men som sagt aldrig fel att träffa nytt folk. Dock lär vi inte vara välkommna tillbaka dit nästa år, men det kommer vi till sen..

Efter en stund så fick vi iallafall gå tipspromenad, givetvis kunde vi inte en enda fråga eftersom vi inte var med förra året eller kände någon av personerna där och frågorna baserades enbart på förra året.. Men det var intressant ändå, fick ju inte alls fördommar eller så..

Sen fick Tina, Martina, Carro och jag för oss att vi var hungriga.. Så vi åkte till färgan igen och tillbaka till Ellös och sen vidare till Henån. Kan varit en bland dom roligaste bilfärderna någonsin...

Väl tillbaka var det dags för kräftskivornas höjdpunkt nämligen maten.. Jag är inte jätte förtjust i kräftor, men igår gick dom ner faktiskt.. Mycket lustigt.
Lite snappsvisor och onda blickar sen kom dansandet igång. Helt sjukt kul.. en stund.. Innan man började bli trött, då menar jag riktigt trött. Klockan var väl kanske bara halv tolv eller något då, då började vi dra in madrasser till huset och tog oss an våra sovplatser. Där satt vi (jag och Martina iallafall, då Tina slocknade på en gång) med folk som kom och gick till halv fyra.. "vi får f*n inte somna innan två iallafall...för då stänger krogen hemma.." och nog höll vi oss vakna minsann, om inte annat såg jag till att Martina iallafall var vaken med mig.. Kollade på klockan efter vad vi tyckte var en stund "oj nu är hon halv fyra redan, dags att börja korka upp igen.." Martina högg in i en cider till och sen somna vi båda som två stockar. Vakna bara när siste man uppe, choffe trampade över oss, full som ett.. ja.. Då var det redan morgon..
Vi bestämde oss ganska snart för att åka hem, helt utan att säga hejdå utan ett "vi kommer snart" satte vi oss i bilen, med högsta volym och drog iväg.. Haha vi lär som sagt inte vara välkomna dit mer iallafall..

Sen kom ju domdär nedrans broarna igen, men roade mig med att ta kort så var det inte så farligt faktiskt. Martina lovade och stanna om hon skulle se ett hål så kändes lite bättre då..

Hemma nu, och tröttheten börjar träda in ganska rejält nu faktiskt.. dags att lägg sig och kolla film..
Jaja
Nu kör vi..

Flatön, here we come.

Ja, nu är det inte långt kvar..
Jag har inte gjort mig iordning, inte packat inte ens tagit på mig kläderna jag ska ha och vi ska åka om... 45 min ungefär.
Old Jenny is back!
Nej men blir en snabb uppdatering bara, ska försöka skynda mig så jag är klar ändå. Kan gå!
Hoppas ni får en rolig kväll, det ska jag ha kan jag lova. Så hörs vi imorgon!
Kram på er.


Kräftskiva.

Lite besviken jag är idag..
Började min superdag med att i princip ringa och sjukanmäla mig från jobbet. Var helt sjukt trött, men kände att jag faktiskt fick ta mig i kragen. Gjorde det på mitt alldeles egna vis och visst funka det så!
Belöning när jag kom hem bestående av mammis goda ananas paj, mums!
Jobbig dag på jobbet idag, men av olika anledningar så var jag eller blev rätt så pigg trots allt..
När jag slutade åkte jag direkt till Goodie sen hem och bytte om innan jag drog mig till stan för att möta Martina och gå och sola.. Dock var det inte jag som var sen idag..
Efter detta blev det systemet en snabbis innan vi drog vidare till Maxi för att inhandla saker inför morgondagen.. Tror inte jag berättat det, men imorgon vid två tiden drar vi oss till Flatön (och ja, det heter så..) på kräftskiva. Kommer hem igen på söndag, alla är hjärtligt välkommna. Ändå inte jag som annordnar detta så, mina vänner.. Ni får komma!
Ska bli riktigt roligt, minne för livet!
Ny låne mobil är väl givetvis med så kort kommer hoppas jag på. Då min mobil är på lagning, men jag kommer snart fixa en helt ny... Har mina idéer..
Nu ska jag bränna en bra skiva tills imorgon, vi kommer märkas på vägarna till bohuslän så passa er..
Men hinner säkert skriva imorgon innan jag åker. Sov gott sen, kram på er.

Dagens låt.

Stoney and Miko - Hypnotized


Dagens låt.

Gigi D'Agostino - Per L'Appunto
http://www.youtube.com/watch?v=NhgdmP_3l40

Karolina Klüft.

Jag förstår mig inte på er svenska folket...
Alla talar om ett fiasko (ni tycker det är lätt att skylla på henne nu bara för att alla andra sabbar sina chanser..), jag tycker det är bland det största någon kan göra det hon ändå har åstakommit.

Ni håller på med något, vinner det som går att vinna. För att sen motivera sig igen behöver man nya mål ellerhur? Det är precis det Karolina skaffat sig.
Tänk er själva att hålla på så länge med sju olika grenar. Förstår ni ens själva hur mycket slit det är?
Sen att då ha vunnit ett OS redan.. Jag menar, alla vet att hon kan det om hon bara jobbar för det, det har hon ju bevisat. Men för hennes alldeles egna skulle (som det hela egentligen handlar om ellerhur?) så måste hon hitta på något annat... Att sen inrikta sig på "enbart" två grenar och som hon faktiskt tycker är roliga är ju en jätte stor bedrift bara det. Jag menar hon tog sig till finalen i längdhoppet, vad mer kan ni begära? Nästa gång kanske hon vinner? Men nu har hon ju iallafall något nytt att uppnå, nya mål och nya egna förväntningar. Dessutom kan jag ni ju inte påstå att ni som aldrig provat att träna inför ett OS där du ska vara med i sju olika grener, vakna? sju stycken? Det sliter inte alls på kroppen nej, och karro vill säkert kunna gå när hon är över 40 med kanske..
Ni har inte den blekaste aning om vad ni pratar om när ni säger att hennes nioende plats är ett fiasko. Jag tycker det är jätte stort det hon gör. Gör det du tycker är roligt, det är det viktigaste!
Du tar dom nästa gång Karolina!


Onödigt vetande.

Visste du att:

- ...det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.


Jag vet någon som kommer envisas med att hålla ögonen öppna när hon nyser härdanefter...


Dagens låt.

Ne-yo - In the way
http://www.youtube.com/watch?v=bmnJHSESFHg

Dagens låt.

Chris Brown - Captive
http://www.youtube.com/watch?v=5npRzbx3eRI

Silver Sverige!

Okej jag kan inte skylla på att det inte hänt något dom senaste dagarna, för det har det..
Jag kan heller inte skylla på att jag inte haft tid att uppdatera, för det har jag.. Men ibland känner man inte för det helt enkelt.
Men nu ska ni få er ett smaskigt inlägg.. Får se om ni orkar er igenom hela inlägget, skulle dock inte tro det. Däremot vet jag att mina kära föräldrar mer än gärna läser igenom alltihop, ellerhur?:)

Okej, började dagen igår med att jobba några timmar. Faktiskt så var det ganska skönt att vara tillbaka, även om jag hade kunnat ha semester några veckor till..
Blev tvungen att lämna jobbet några timmar vid ett tiden för att snabbt åka hem och fixa iordning mig inför arbetsintevjun i Göteborg. Lyckades efter en stund hitta till Scandic hotel crown, okej jag vet.. Det var inte alls svårt, men jag kan väl få inbilla mig själv att detta var en stor bedrift och att jag hittar väldigt bra i göteborg? Tack..
Vet ni vad? (bli inte för chockad nu tina och martina, men) jag kom i tid, hela tjugo minuter för tidigt tillochmed. Jag börjar bli vuxen nu!
Satt och vänta en stund och insåg ganska snabbt att det var ju faktiskt på detta hotell som landslaget bor. Hur jag listade ut det? Förutom snygga fotbollspelare (pappa, får ge ut mitt nummer till en sånn en annan gång.. Just dessa var lite fööör gamla för mig..) gamla gubbar i landslags-kostym? Ja då stog det 25 åriga blonda tjejer och fnittrade i hörnen.. Stackars hotell-personalen..
Började med liten kort presentation om vad vi ska jobba med och företaget. Verkar så sjukt roligt, blir ännu mer säker på att jag vill prova detta desto längre tiden går och desto mer jag får fundera på det.
Var sen på tre intevjuer, snacka om att dom såga en.. Herregud, var helt kallsvettig.. Dom försökte tillochmed provosera mig, kolla om jag var en kapabel mördare och sånt.. Jag som knappt kan skada en liten fluga (okej, fiskar är väl undantag.. och maskar =/)
Nej men dom verka faktiskt väldigt nöjda allihopa så nu är det bara att hoppas.. Vill ni höra vanligaste frågan?
Klart ni vill..
"Är du singel?"
Haha, fick den på alla tre intervjuer.. vad jag svarar håller jag för mig själv.. Men svaret var iallafall "rätt" svar så..
Vilket fall, hade blivit helt sjukt glad om jag får detta jobb.
Eftersom jag var färdig bland dom första så letade jag upp min bil och skynda hem igen för att rus iväg till jobbet. Hade jouren inatt med.
Imorse gick jag upp vid halv sju och började jobba direkt. Avsultade min arbetsdag (idag) med ett tre timmar långt personalmöte.. Sista timman var kämpig alltså.. Mina ögonlock var tunga, var tillochmed på gränsen att ta mig en kopp kaffe. Då är det riktigt illa!
Efter var det hem och duscha sen träffa Martina i stan och lite shopping. Så nu kan man inte må annat än super igen.
Men nu är det dags att krypa ner i sängen och kolla en film..
Måste säga grattis till Roffe, du är min kung! När hela sverige misslyckas så bjuder du oss på ett silver du verkligen förtjänat. Go, Rolf och Ninja! (även om du förtjänat guldet med..)

Simma lugnt vänner.

Goodmorning sunhines.

Godmorgon på er.
Sovit gott?
Jag vet någon som har. Gick och la mig ändå gaska tidigt igår men sov ändå fram till halv tolv. Kände att jag behövde gå upp och fixa detdär med Goodie då. Boka nya veterinär tider och sådär så min lilla stackare blir frisk snart.
Saknar verkligen träning och tävlingstiden.. Jag vet att han gör det med.
Men idag ska jag ringa Susanne Gielen, på flyinge för att höra lite. Så ska väl försöka åka ner och provjobba med. Vad jag kommer passa på att träna då, oj vad roligt. Kan bli något av den lyckligaste i världen! :)
Men sen ska jag faktiskt på intervju imorgon med i våran trevliga stad göteborg. Jobbet låter både roligt och intressant så är enormt taggad. Berättar mer när jag vet mer om det själv..
Känns som om allt går min väg just nu bara, det är bara Goodie som måste bli frisk så känns mitt liv ganska perfekt som det är.. (okej, en riktig ferrari hade inte varit helt fel heller.. sen vill jag gärna till Bora bora med..) Drömma bör man ellerhur?
Men ska in till staden en sväng, om man nu kan kallas Borås för stad? Jo men det kan man faktiskt.. Tro det eller ej.
Ska in och sätta på min sura min (som jag verkligen är usel på) och be dom på telenor ge mig en ny mobil (igen) för den jag har nu funkar inte för fem öre. Jag blir så trött på sånt, jag begär inte mycket av en mobil.. Jag vill kunna ringa, skicka sms och sen tycker jag det är lite roligt att ha en kamera med. Inte ens det kan funka?
Får se om jag lyckas, funderar på att bada mobilen innan med tanke på att den är försäkrad än så.. Plurr plurr
Hörs sen vänner.

Vi på balen -07, Carro, Martina och lilla jag. Minnen..


Storfiskarna majks och jemmpa.

Ja då var man hemma igen.
Kan varit en av de bästa kvällarna på hela sommaren nästan faktiskt. Haft mysigt, bara jag och Martina.
Började med att jag åkte hem till Martina och fixade fiskespön. Sen var det till att börja leta mask, givetvis fick lilla jag ta mig i kragen och ta dom små liven.. (då kan du inte kalla mig så "för fin" längre va? nej just det.. Jag gör faktiskt lite mer manliga saker med ibland :P)
Efter detta så bar det av mot Hofsnäs, fast handlade "på vägen" med.
Väl framme blev det till att försöka fixa en båt och humm fiskekort.. Jag och Martina fixade dock båda sakerna väldigt snabbt och billigt dessutom.. Ibland är det bra att vara dum blondin..
Efter många om och men och härliga skratt kom vi iväg ut från stranden sen var det bara att börja ro, vilket "fina-jag" gjorde..
Valde ut en bra plats(inte för långt bort så vi skulle orka ro tillbaka med) och självklart fick man ta sig i kragen och även trä på dom stackars maskarna på martinas spö. Själv körde jag på kastspö..
Vi som egentligen nästan räknat med att vi inte skulle få en enda fisk fick väl fisk efter fisk.. efter fisk.. Jag fick tillochmed upp en gädda. Vem fick ta ut krokarna och så då? Om inte otroligt "fina" jag..
(Känns det fortfarande som du känner mig sådär superbra nu eller? Tänkte väl det..)
Ja, när klockan började bli mycket var det bara att börja ro tillbaka och väl i land förbereda en brasa. Sen blev det korvgrillning på hög nivå. Finns det något mysigare? Gillar inte ens korv men i sådanna här lägen är det ändå ett måste.
När klockan började kännas lite mycket sa jag till Martina att jag ville åka pga alla spöken där utåt.. Vem har föresten sett torpa stenhus by night? Jag och Martina har nu iallafall, mysigt och läskigt värre.

Haft en superbra eftermiddag idag iallafall. Hela dagen har varit bra iochförsig..

Men nu ska jag hoppa in i duschen, stinker verkligen grill-rök. Inget mysigt att krypa ner i sängen såhär sen,
Men sov så gott sen.


Får man göra så?

Jag tror det är olagligt att ha sånt flyt som jag har när det gäller jobb faktiskt.
Jag sökte fem hästjobb, fick svar från alla.. Sen har jag klickat in en snabbis på tre och svarade på några frågor. Vem har inte hört av sig nu då? Jo, just precis. Men skönt att veta att jag kanske har jobb även om jag väljer att stanna kvar här hemma. Större risk att jag gör det om jag får jobb här.
Aldrig behövt direkt anstränga mig för att få ett jobb, min tjänst jag har nu blev jag erbjuden av dom när jag skulle gå bredvid och se hur det var att vara där på boendet bara.
Men det är ju roligt!

Vilket fall, nu ska jag och martina ut och fiska. Vi ska hyra båt ute i Hoffnäs, passa på att sola och sådär. Bada kanske? Ändå ganska fint väder nu så man vet aldrig..
Sen var det dehär med fiskekort.. att köpa eller icke köpa. Lär väl inte skriva här hur jag gör, men detta kan bli en intressant dag! Något att berätta för barnbarnen helt enkelt.

Bara så ni vet är min mobil sönder så har inga nummer på den andra, så ringer ni till mig får ni gärna säga vem det är..
Men nu ska jag äta sen är det dags att hitta på bus, äntligen!

Hörs sen. Kram så länge.

Natti.

Varit en bra kväll för er kära läsare?
Min har varit mysig faktiskt..       
Var hemma hos Martina en sväng och kikade på denna skräckfilm.
Martina- Den var faktiskt baserad på en verklig händelse, har lilla jenny tagit reda på nu..
Vi missade annars den biten, om det nu fanns med någonstans i filmer eller på fodralet? Tror inte det men nu vet både vi och ni..
Underbart, fick vi det ur världen känns väl bra?
Vilket fall, jag älskar ju skräckisar annars.. Ja nu med alltså, men måste faktiskt erkänna att denhär var en riktig b-film. Men ändå tyckte både jag och Martina att den var sjukt läskig Hon skrek och jag riktigt hoppade baklänges i fåtöljen. Det gör jag aldrig annars!
Den va sådär spännande länge så man visste att det skulle hända något snart men det hela tiden drog ut på tiden och sen pang bara..
Ja får faktiskt säga att jag trots den lite speciella produktionen och lite speciella skådespelare (inte minst språket) så var den se värd!
Hade dock lite problem att pallra mig bort till bilen sen när jag skulle åka hem.. Lustigt!

Vilket fall, nu har jag suttit och kikat efter ny bra musik. En del av dom har jag lagt upp här som ni kanske ser. Hoppas ni gillar någon av dom iallafall. Får alltid frågan "Varför lägger du inte upp videon direkt?" Nu ska jag svara på denna frågan så kan vi få den ur världen sen..
Jag vet hur man gör, jag är faktiskt inte helt IQ-befriad. Jag testar mig för det mesta fram när det gäller sådanna saker.. Så jag vet mycket väl hur man gör, men eftersom dom flesta låtar jag lägger upp är så nya så dom inte har någon video än så tycker jag bara det ser tråkigt och fult ut.. Så tack för er omtanke men jag vill ha det så.

När jag ändå kört igång och avreagera mig nu då så kan jag väl fortsätta? Ni som skickar den där j*kla (förlåt) reklamen från gratisbio och gratismakeup och allt. Ni har inget här och hämta, jag kommer aldrig låta mig värvas av er ändå. Det är bara bortslösad tid för er del..
Tack nu känns det mycket bättre, så nu är det dags att sova.
Måste vara pigg inför våran båt och fisketur imorgon, here we go again.
Natti natti vänner.
Sov gott.


 

Dagens låt.

Chris Brown - Diagnosed With Love
http://www.youtube.com/watch?v=O77Clc2PzS4&feature=related

Dagen låt.

Mario - Stuttering
http://www.youtube.com/watch?v=9k_iPZ0R_XU

Dagens låt.

Teairra Mari - Find My Way Back
http://www.youtube.com/watch?v=9_spIlVL3dE&feature=related

Dagens låt.

NeYo - It's You [Usher Will Work For Love Cover]
http://www.youtube.com/watch?v=1gAJfRPgF3w&feature=related

Dagens låt.

New kids on the block ft Ne-Yo - Single
http://www.youtube.com/watch?v=L9L1yXHSSGA&feature=related

Fina fisken det.

Föresten hade ni roligt igår?
Känns som om halva Borås var i Göteborg igår faktiskt. Var helt dött inne på Tonic tills klockan var runt ett. Då blev det till att vässa armbågarna, och nog gjorde jag det. Va faktiskt ganska irriterad igår, hade dock sina orsaker.. Men är man så j*vla dum och snor dricka och jag ser det och dessutom ljuger så blir jag lite kinkig..
Sen att killar dessutom tar sig friheter och tror att dom får göra precis hur som helst bara för att dom är fulla gör inte saken bättre.. Nej igår var jag irriterade på er, skärpning!
Men ändå trivs jag väldigt bra att jobba på Tonic. Kul att träffa folk och så.
Var hemma så himla sent inatt bara så halva dagen idag sovs ju bort, det är väl kanske mindre bra. Men nu är jag pigg och glad igen.

Med bara två dagar kvar av min semester har jag två saker kvar att göra innan jag kan känna mig helt nöjd med denna sommaren. Det är att åka till Liseberg (dock är det ingen som orkar åka med) och fiska vill jag göra! Men ja, det löste jag och Martina, vi ska till Hoffsnäs imorgon och fiska. Om jag känner min vän rätt så kommer vi ha jätte roligt! Någon som vill följa med?
Men nu först är det dags att åka till min pålle och ta hand om honom lite.


I got my eyes on you.

Är det inte fruktansvärt jobbigt att göra folk besvikna? Kan vara bland det värsta jag vet faktiskt..

Skulle åkt ner till Laholm idag för att provjobba hos Catrin henriksson igen, men känner att om jag får jobbet på flyinge så tar jag hellre det trots att jag kommer få göra mer roliga saker hos Catrin. Vad berättar hon då? Jo givetvis har timmy tackat ja till den andra praktiskplasten.. (modell och ett år äldre än mig, dessutom en kille som håller på med dressyr..!! kan väl inte bli bättre?) synd där ja..Nej men inte för att vara fördomsfull nu, men killar som håller på med dressyr är inte alltid helt inne på den kvinnliga biten. Men spelar ingen roll jag kommer inbilla mig att jag nyss missade bästa chansen.. hehe nej men ska inte säga så kanske, finns någon väldigt speciell här hemma så.. Jag är nöjd! :)

Då var det dags igen.

Nu är det dags att sticka till jobbet snart. Eller en stund kvar men lär ju hoppa in i duschen en snabbis, och mamma ska se en film på min dator så lär ju plocka undan lite uppe i mitt rum innan... Annars kan hon bli lite sur, och jag förstår henne faktiskt för just nu ser det ut.. Ja lite av ett klädnedslag, som vanligt. Suck.
Helt hopplös när det gäller kläder.. Får bli ändring på det nu, speciellt om jag ska flytta.
Ska bli skönt att jobba lite ikväll, annars hade man varit ute och svirat ikväll och jag är inte alls sugen på det längre. Är väl en sånn period nu. Går gärna ut men isåfall passar en kväll utan någon som helst alkohol alldeles utmärkt.
Nej, nu ska jag duscha innan jag ska iväg. Måste lämna pappis tröja innan jag börjar med. Han är på fest, och stackars mammi får stanna hemma och passa mina älskade bröder som sussar så sött. Hade kunnat göra det för eran skull om jag inte jobbat mammi.. Men iochförsig, hon har inte sett The Notebook så hon ska få göra det ikväll.. Ska hjälpa henne med det. Så jag tror inte hon kommer sakna festandet så mycket då ändå. Den filmen är så mysig!

Så bara så ni vet väntar jag mig finbesök på Tonic ikväll/inatt.. så bäst ni pallrar er dit sen en sväng.
Ha en bra kväll! :)

Varning för egobilder sen igår, bjuder på dom.

Dagens vill ha.

Gick in på denna sida och hitta så otroligt söta klänningar. Vet vart jag ska klicka mig in sen iallafall! :)


Dagens låt.

Monica ft. Ludacris - Still standing
http://www.youtube.com/watch?v=h0m7RZmzElQ

Ögon test.

Haft med detta innan men det är så roligt så kör igen :)

ALZHEIMERS' ÖGON TEST    




 
Räkna alla '
F ' i följande text:







FINISHED FILES ARE THE RE
SULT OF YEARS OF SCIENTI
FIC STUDY COMBINED WITH
THE EXPERIENCE OF YEARS...







(läs nedan)














Hur många ?

 


Fel, det är 6 - inget skoj.
LÄS DET IGEN !
Gå upp och läs texten igen och hitta alla 6 F' innan du rullar ner.. 














 
Anledningen är den här.
Hjärnan ser inte ordet 'OF'.









Ofattbart eller hur? Gå tillbaks och titta igen!!
Alla som räknar alla 6 'F' första gången är ett geni.  








Hur många "F" hittade du?


Party party.

Godmorgon solstrålar.
Det är nästan som morgon för mig iallfall. Iochförsig var jag uppe tidigt imorse men gick och la mig igen vid elva tiden igen så jag ska orka jobba inatt.
Igår åkte jag till Martina vid halv tolv ungefär, plockade upp Jonas i stan som redan tröttnat på sin utekväll. Sen plocka upp Martina och Tina så bar det av in till stan. Harrys började vi med, men tröttnade framåt ett då vi var ganska irriterade på det mesta.
Så vårat lilla gång gick vidare, till swing... Två minuter sen vände vi..
Sen gick jag till Tonic och snacka med Jessica istället. Satt där tills Martina ätit och Tina hunnit åka hem. Vid två åkte vi och hämtade Jimmy på Sjöbo, stackarn!
Tack Martina, som tydligen tyckt att jag ska vara med och sjunga en av deras låtar till skivan. Försökte förklara att jag inte är så bra men men får väl försöka iallafall. Ta mig i kragen!
Får väl se om jag lyckas, you never know.
Hann sova iallafall tre timmar innan jag skulle upp till dom fyrbenta galningarna i stallet. När jag kom hem därifrån sista gången vid elva kröp jag ner i sängen och legat där sen dess. Var uppe och åt en snabbis med. Försökte kolla på OS men tennis är inte min grej. Sova däremot,ojoj det kan jag minsann! Inga jobbiga regler och set och så..

Nu då?
Duscha och städa innan jag får besök (kanske?) en stund iallafall. Sen ska jag in till  Tonic och jobba ikväll. Så det är min innehållsrika dag det. Roligt va?
Så när ni är ute och gör åt pengar ikväll så kan ni tänka på mig som istället också är "ute" men tjänar pengar, ah synd du!
Dags att duscha.
Ha nu en bra kväll allihopa. Kram kram

Onödigt vetande.

Visste ni att:

- Det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.

Är det inte nästan lite skrämade att det är folk som sitter och funderar ut en regel som denna?.. Man kanske skulle ta och knuffa en älg från ett flygplan.. Man vet ju aldrig, den kanske flyger?


Parfym.

Här har ni massa väldoftande parfymer till bra priser, snabb leverans och även en del annat skoj! :)


Os-låten.

Eller USA:s OS låt iallafall, och jag älskar den.. och äntligen har hela låten kommit ut. Lyssna och njut.



Dagens låt.

Brandy - Right here
http://www.youtube.com/watch?v=q4ULqSh-bGA

Dagens låt.

Ne-yo ft David Banner - Miss Independent
http://www.youtube.com/watch?v=2VAqcgLHcuE

Ja vad ska man säga.

Jaha då var det dags då. Kom precis hem, och jag är redo för en förändring.. En stor förändring.
Jag ska flytta, har bestämt mig nu. Eller påvägen hem.. och vart ska jag jobba isåfall?

Någon som känner igen sig? Måste nog dock vara en hästintresserad..
Flyinge är det ja..

Började dagen igår med att åka ner till Våxtorp hos Catrin Henriksson. Kände ganska snabbt att jag ville komma till ett ställe där det är ännu mer seriöst. Vem ringer då om inte min underbara hovslagare Jessica och säger att hon fixat så jag kan åka och träffa Susanne Gielen på Flyinge. Jag åkte alltså ifrån våxtorp, och tro mig.. Bara att säga det till Catrin att jag skulle åka till Flyinge kändes inte alls bra.. Men det första man möts av när man kommer fram är denna sagolikt vacka byggnad, och naturen där runtomkring ska vi inte prata om. Allt i topp skick..
Då kan ni ju tänka er hur hästarna såg ut sen.. Richfield, Black coffee, Sandakan, Belamour pch Balettmeister.. Behöver jag säga något mer? :)
Tänk och få sitta på sådanna hästar varje dag, och lilla jag är en liten bit påväg. Det ni!
Det bästa av allt är att Goodie isåfall får flytta med mig och så får han gå och försöka bli frisk därnere. Så länge kan ju jag fixa massa andra hästar att rida.
Helt överlycklig är jag, bara att Goodie ska bli frisk som fattas.. Om han nu blir det.

Men men ikväll då?
Ska ut med mina flickor och hitta på skojiga saker. Får se vad det blir.. Inte bestämt oss än. Men grilla och sådär kanske?
Förslag?
Ska dra mig nu, måste packa upp sakerna och duscha och sådär innan jag åker till min fina pålle. Har ju varit både i Catrins stall, Flyinge och Mattias Janssons stall och kikat på jobb. Får börja hos Mattias med, men känns som att Flyinge ändå är det bästa man faktiskt kan få så varför tacka nej till något sådant?
Jaja vi hörs senare vänner.
Kram på er.

Dagens låt.

Girlicious - Liar Liar
http://www.youtube.com/watch?v=siLOQdITa2s

Dagens låt.

Girlicious - Baby Doll
http://www.youtube.com/watch?v=bfb5dfv9dJo&feature=related


Dagens låt.

Pussycat Dolls feat R.Kelly - Out Of This Club
http://www.youtube.com/watch?v=jkEwLI-B7so

Dagens låt.

Ray L fest. Tank - Ya body
http://www.youtube.com/watch?v=PuXI9oVChXE

Onödigt vetande.

Visste ni att: 

 - DNA för mörkhud är dominant medans vit är reccesivt det bertyder att alla kommer att bli mörkhyade till slut.


Våxtorp här kommer jag.

Okej, tidigt imorgon bitti åker jag alltså iväg. Ska till Catrin Henriksson i två dagar. Hemma fredag kväll igen. Ska bli väldigt roligt, sitta på hästar som både trampar och gör piruetter. Det ni! Nej men ska bli riktigt roligt, springer runt här nu och packar inför min resa. Visserligen bara borta två dagar. Men spelar ingen roll, blir mycket ändå. Jag som inte kan packa kanske..
Vilket fall, på lördag sen är det Tonic som gäller. Ska jobba då så ni får komma och hälsa på mig. Nej, alla som undrar... Det blir inga gratis drinkar! ;)
Vet inte hur många gånger man hör den kommentaren, helt plötsligt är man bästa vän med alla. Nu menar jag att man tillochmed får kommentarer som "Men du Jenny? Vi gick ju i samma skola i lågstadiet "
Måttligt roande..
Ja men hej bästis klart du ska ha det gratis, nej tack! Uppför er nu!
Nu blir det alltså lite tråkigt här i bloggen. Men givetvis kommer båda bilder och uppdatering så fort som möjligt! Ha nu en super torsdag och fredag vänner. Så ses vi pigga och utvilade på lördag kväll! :)
Kram på er.



Horoskop.

Stenbocken 22/12-20/1

Du trivs med omväxling, så en resa eller någon annan form av miljöombyte kan ge dig en extra fin sensommar. Du tycker också om att träffa folk, du är sällsynt charmig och du har tur i kärlek. Det här blir med andra ord två riktigt angenäma veckor för din del. Heta nätter.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5


Oj, jag tror ju inte på horoskop annars.. Men det här stämmer väldigt bra än så länge.. Min tid nu! Sånt gillar jag!

Då var det dags igen.

Jaha då var det dags då..
Har inte gjort detta sen jag tävla den 20 november tror jag det var förra året. Ska rida på riktigt! Suttit och "åkt" häst har jag gjort men idag ska jag rida.
En unghäst.. Stabilt Jenny. Ne men hon ska va snäll Cash Mena så det ska inte vara några problem. Får se vad hon tycker om tråkiga dressyr-tanten Jenny.

Sen ska jag direkt in till stan och möta upp Beca och Sandra. Vi ska till Jensens och äta och sådant mys. Ska bli jätte kul.
Hörs senare då.


Fasen har glömt mina ridgrejor, sadel och allt.. Nu fick jag bråttom.

Kram på er.

Sängen kallar.

Nu är det verkligen dags att sova iallafall. Natti natti! Sov gott med er vänner! :)

Världen, här kommer jag.

Är det inte typiskt?
Snacka om att jag inte kan ha mer otur nu idag..(eller både och iochförsig kanske)
Efter att jag precis suttit och bestämt mig för hur jag ska göra med Goodie. Vem ringer inte då? Om inte självaste Chris Brolin från Brolöten... Hon hade sett min jobbansökan och ville givetvis att jag skulle komma upp och hälsa på.. Ni som inte håller på med hästar vet varken vem Emelie eller Chris Brolin är men om vi säger att nu skulle få chansen att jobba hos era idoler skulle ni tacka nej då eller?
Nej inte jag heller, så jag ska dit nästa vecka och hälsa på. Fyra dagar blir jag borta, och isåfall flyttar jag till Katrineholm redan i september.
Som om inte det skulle vara nog.. Catrin Henriksson svarade också på min annons och bad mig ringa. Sagt och gjort, henne ska jag ner till på torsdag.
Två stora ställen till som svarat och ville att jag skulle hälsa på men känner att detta får vara bra så länge, har nämligen en annan kille som jag vet söker ny dressyrelev och ja, det hade varit drömmen. Men den platsen är inte ute än så kanske inte ska säga vem det är förän jag pratat med honom.
Gärna att det jag velat göra halva mitt liv helt plötsligt bara lossnar så har jag massvis med erbjudanden. Men får väl åka och träffa och prova på alla ställen först så får vi se. Ska bli riktigt roligt ialafall, får se om jag löser det. Om inte annat har jag fixat en låne häst och eftersom jag vet vilka som är inne och läser min blogg (eller en del av er iallafall) så tänker jag inte berätta vad det är för häst! Hemlis!
Men helst av allt hade jag velat uppleva denna super chansen med min Goodie. Han skulle varit helt överlycklig, hade kunnat gå och pussa på han varje dag och träna flera gånger i veckan för instruktör. Något man bara har råd med annars i sina vildaste fantasier.

Mycket häst idag..
Förlåt, men just idag har mitt liv bara bestått av det..
Häst och Martina då. Som faktiskt precis åkte härifrån, du är bäst!

Men nu ska jag vara social i telefonen en stund.

Tack mammi och pappi. Älskar er båda.

Jag älskar dig.

Detta är nog det svåraste beslutet jag någonsin har fattat. Idag har inte riktigt varit min dag, därför jag inte uppdaterat.
Jag har hela tiden haft det i bakhuvudet att det kanske kommer bli såhär, om inte annat har mamma påmint mig...

Men jag har bestämt mig, ska prata med veterinären nästa vecka om hur det egentligen kommer bli. Goodie gäller det givetvis. Min alldels egna stjärna som gjort mig till den lyckligaste hästägaren i hela världen. Älskar verkligen den hästen, helt obeskrivligt mycket. Helt konstigt att man kan tycka om ett djur så mycket.. Han är mitt allt.
Men känns inte rättvist mot honom nu att låta honom gå och ha ont. Dessutom börjar han bli irriterad och vet inte riktigt vart han ska ta vägen längre.
Den hästen är inte gjord för att bara lulla runt i en hage, eller i skogen. Det är nästan värre för honom än att avlivas känns det som.
En häst med strålbenshälta (som vi precis fått reda på att han har) är aldrig garanterade att bli friska, trots bra skoning. Han har förövrigt den hästa hovslagare han någonsin skulle kunna få. Vilket nu också är bevisat (till alla er som tvivlat)!
Blir han bra så kan han kanske aldrig mer träna och tävla på den nivån som han faktiskt är skapt till att göra. Bli promenad häst i skogen är inget värdigt liv för en tävlingshäst enligt mig.
Man kan inte hålla ett djur vid liv bara för att jag vill det, eftersom det är inte jag som skall leva med skadan.

Dethär är helt sjukt, jag hade så mycket planer för dig och mig Goodie. Alla tävlingar vi skulle vinna, alla härliga skogsturer vi skulle rida, alla saker vi skulle klara av tillsammans, alla träningspass som bara du kan göra mig sådär gråtfärdigt glad när du ger hundra tjugo procent och verkligen visar vilken underbar häst du är..Jag vet inte vad jag ska göra utan dig...




Min ögonsten.





Dagens låt.

Akon Ft. Dj Khaled- Cocaine Cowboy
http://www.youtube.com/watch?v=6w3ly6gxkYk

Dagens låt.

Beyonce - Case
http://www.youtube.com/watch?v=MDWU0q3WU0g

Dagens låt.

Omarion - Vroom
http://www.youtube.com/watch?v=BE76VrQBz3o

Dagens låt.

Chris Brown - Dreamer
http://www.youtube.com/watch?v=rpMBhsOsgbU

Dagens låt.

Cassie - Nobody but you
http://www.youtube.com/watch?v=ZinYMvNOm1A

Allt är inte alltid som det verkar.

Ja då var man hemma igen, eller jag kom faktiskt hem igår ganska sent men hittade på andra saker att göra då än att sitta vid datorn.

Våran lördag i Motala då var riktigt rolig, som vanligt! Började alldeles super, med förfest hos Robban. Ganska mycket folk i hans lilla lägenhet kan jag lova. Vilket fall, fruktansvärt kul var det. Sen drog vi vidare ner mot Hugos där Fredrik tog emot oss i dörren. Tack för en super kväll!
Väl därinne var vi bland dom första så passade på att dra igång dansgolvet. Ganska snabbt blev det helt fullt och gick knappt att vara där.
Helt sjukt roligt att åka till Motala, vilka människor det finns där. Har varit där nu ett par gånger och faktiskt så känns det som om jag är hemma i Borås. Har du träffat och hejat på en person där så fortsätter dom att heja och prata med dig. Det bli inget såndär tryckt stämningen och inget vet vad den ska säga. Nej det är bara att köra på. Jag gillar inte alltid denna staden om jag skall vara helt ärligt.. Men nog om det..
Kvällen sluta kanske inte på bästa sätt, men det är väl glömt det mesta nu.
Har iallafall haft en super rolig helg, och träffat massa roliga vänner.. Nya som gamla.
Tack för allt iallafall!

I söndags var jag helt slut, inte sovit alls många timmar i helgen. Sen åkte jag iväg och träffade några av dom som saknat mig mest i helgen så hann inte sitta här heller! ;)

Jag vet att du kommer för höra en hel del nu M från personer som du varken trodde eller vill höra det från.. Men vet du vad jag står för vartenda ord och det andra bjuder jag på!

Hörs senare vänner! :)

I Motala och ränner.

Ja nu var man framme i Motala då, välbehållen och allt.. Inte illa!
Var alltså i Norrköping igår, hade helt grymt roligt.. Var Framme ganska sent bara, men tog igen oss snabbt! Var på något ställe som hette Pallas tror jag och drack champange i stora lass. Nej, inte riktigt så illa.
Mamma och pappa ni behöver inte oroa er, jag skötte mig jag lovar! ;)

Vid tolv åkte vi till Motala, och sitter alltså hos Robbin nu, som förövrigt har åkt iväg och spelat match. Ska snart åka dit och kika. Med pom-poms och allt.. Supportrarna från Borås. Nej men inte riktigt så kanske, men vill kika lite iallafall! Men måste rusa nu.. Hörs imorgon! Ta det lugnt ikväll vänner! :)

Black and white party.



Detta är stället som gäller på lördag för våran del alltså.. Jag, Jessi, Mikkan och Sandra åker här om några timmar, först ikväll ska vi till Norrköping (istället för Linköping) och gå ut. Imorgon bär det av till mina favorit människor i Motala. Tillochmed lovat att se på fotboll imorgon, lär ju inte vilja missa det. På kvällen ska ska vi alltså på Black and White Party det lär ju ingen där i nräheten vilja missa. Massvis med folk som ska komma. Ska bli riktigt roligt! Dessutom vet jag att jag aldrig har tråkigt med motala-borna.. Finns dock en grej som kan komma förstöra kvällen för min del, gör den det så skyller jag på dig Robin... Bara så du vet!
Nej det kommer bli bästa helgen på länge givetvis!

Kommer dock inte kunna uppdatera så mycket här under helgen. Men ni överlever ju det, ellerhur! :)

I don't like.

Godmorgon vänner.
Äntligen ny dag, det gillar vi! Inte vilken dag som helst heller, för idag åker jag och tjejerna på roadtrip. Mer om det sen, ska berätta om min underbara kväll igår...
Började bra här hemma (som ni kanske såg i gästinlägget) med allihopa samlade här på förfest. Dock var jag nykter igår för jag körde. Skönt!
Här hemma diskuterade vi politik i världsklass, på en förfest.. ?! Nej men vi hade jätte trevligt, åkte vidare in till stan och kikade en stund på Bhonus och alla duktiga människor som dansade (inklusive du Krister som verkat hitta en riktigt trevlig brud där, hon var väldigt sugen iallafall;)) efter det promenerade vi vidare till Tonic en sväng. Men måste säga att det faktiskt var ganska värdelöst där igår så vi bestämde oss att åka upp till sjöbo, till Josef (där då alltså Jimmy var) för Martinas skull givetvis! Allt för Martina! ;)
Mest livade festen jag varit på.. nästan..
Jaja jag klagar inte jag var ju inte den som roade mest kanske heller med tanke på att jag körde.. Men den slutade med att Martina blev sur och då ville hon givetvis åka hem.. Vad hade man för anledning att stanna när hon inte ville vara kvar? Jag hade iochförsig en anledning men det är min hemlighet! Kan inte berätta allt här! Inget roligt då.. :)
Åkte och släppte av Tina på Norrby (ja allvarligt) inget emot Norrby alls. faktiskt!
Tog några varv i knallelandsrondellen (som jag älskar, eller inte) sen bestämde vi oss för att åka hem. Så var det med den sista torsdagskvällen, nästan..
Körde hem Martina som faktiskt var ganska ledsen. Ni vet ju själva hur det är att se sin bästa vän vara ledsen. Liten glädjedödare sådär. Eller faktiskt väldigt stor. Som om inte det skulle vara nog då, på vägen hem satt jag och lyssna på musik och visst fasen ska man köra rätt in i en brinnande j*vla bil. Ja, två sekunder efter bilarna slagit kom jag, och tydligen körde någon av dom mot rött.. Tänk om man kommit några sekunder tidigare. Vilket fall var påväg fram till bilen för att se att ingen va skadad när jag insåg att det kanske inte var det smartaste draget med tanke på att den brann ganska kraftigt vid detta laget och alla människor sprang därifrån för att dom trodde den skulle explodera.. Men insåg ändå ganska snart att båda bilarna var väldigt tomma. Tur det!
Ja, så kom polisen.. Sen brandkåren och sist men inte minst kom väl ambulansen och ville vara med. Jag blir rädd när jag ser sådant.
Jag menar ska jag om jag är med om en olycka behöva veta att jag är nära på att dö och att förmodligen kommer ambulansen sist av alla till platsen. Det är alltid så ju?! Iochförsig var det ju bara lindriga skador dom fått. Men men, jag blir trött på sådant bara. Jag menar vad ska polisen göra om du ligger och halvt förblöder "Ursäkta kan du tala om vad du heter och vad som hände?"
Nej men nu ska inte jag vara sådan, visst fasen funkar allt sådant i Sverige. Sjukvård och sånt, jag har absolut inget emot det.. Nej nej..

Vilket fall ingen kom till skada igår och det var huvudsaken. Jag åkte faktiskt innan dom ens släckt färdigt bilen, gillar inte nyfikna människor när det gäller olyckor. Ville bara se att ingen var skadad!

Men nu ska inte jag skriva mer för ni orkar väl aldrig läsa igenom hela ändå.. :P


What a night.

Jag vet inte ens vart jag ska börja, så jag struntar i detta.. Tar det imorgon!
Men jag är välbehållen, glad att det inte var jag och väldigt trött..
Sov gott, hörs imorgon pigga och glada! :)

Gästinlägg från Martina.

Hej mina små älsklingar ;)
då var det torsdag igen gubbar..vilket betyder fest i lilla Borås, ni som inte e här.. till å börja med ni som inte e här missar ngt stort  :P
men ikväll e de reunion, jenny, tina, jag, carro :P girlpower for ever? ;)
vi ska ha svin kul ikväll iallafall.. å återigen, mamma pappa å jennys kära läsare, ja kommer förmodligen sova hos jimmy inatt ;)
jenny e ASHET ikväll så ni missar ngt stort.. jävligt keligt  att detta e sista torsdagskvällen 2008.. nu får ni vänta igen till nästa år innan ni e med om ngt otroligt hett ;) bättre sent än aldrig?
ni kan nog bo hos jenny för en billig slant, eller tälta på tomten!
men vi ses då, eller 2010..ja e öppen för förslag ;)
TINA E SUGEN!
over and out.

Det finns en baksida av allt.

Kan inte bara alla lyssna på denna låten och ta åt sig den, tänka efter en gång extra innan man klagar på något! :)


Onödigt vetande.

Till alla er som dricker kaffe, då jag själv inte är tillräckligt stor för det än.. ;)

- Personer som dricker kaffe löper mindre risk att begå självmord.


(Bara så ni vet är jag en extremt lycklig och livsglad människa så jag klarar mig mycket bra utan kaffet.. ;))


No matter what.

Godmorgon på er godingar.
Sovit gott?
Det har jag, eller somna inte fören mammas klocka där nere ringde men jag var väl helt enkelt inte redo för att sova. John blund ville inte besöka mig igår helt enkelt. Somnade väl alltså framåt fem och sen har jag sovit så djupt så inte ens hört när telefonen ringde precis vid mitt öra.. Det är dock inte ovanligt så man brukar få köra pappas metoder när man ska väcka mig. Tappa upp ett kallt bad och slänga i mig med nattlinne och allt. Tro mig, det funkar..
Nog om hur man väcker mig.
När jag gick upp såg jag en mysig vovve ligga nere vid fötterna och såg sådär lagom eländig ut när hon insåg att jag
skulle gå upp.. Så fick väl offra mig för hennes skull en stund till. Men tro mig det gör jag så gärna. Går väl knappast undgå dom ögonen?

Ska snart gå ner och äta lite frukost innan pappa kommer hem.
Sen ska jag faktiskt in till stan och fixa några saker innan det är dags att åka hem och fixa sig inför ikväll. Boney M är det som gästar Borås torg ikväll. Dock lär vi missa det nu ändå men jag gråter inte floder för det ändå.. Men sen har vi ju säkert något bra dansband i parken ikväll. Någon som vill bugga ikväll?

Nej men nu är det dags att göra sig klar, mycket snack och lite verkstad här idag känner jag faktiskt.
Men vi hörs senare vänner.
Om inte, så får ni ha en underbar Torsdag, vad ni nu än skall göra.
Kram på er.

Blogghaveri.

Ja det är sant. Min design bara la ner.. Den ville inte vara med mer,och jag som är helt väck vad det gäller sådant fixade det.. :) Jag är faktiskt aningen stolt över mig själv. Nu funkar den som den ska så nu kan jag sova gott (hade jag nog gjort ändå..men jaja) kändes lite sådär halvtråkigt bara. Annars brukar det ha att göra med att lilla jag varit inne och pillat för mycket igen. Men faktiskt inte denna gång! Not my fault!
Nog om det, nu funkar allt igen i vilket fall!

Kvällen då, var inne i stan en snabbis innan jag och V åkte till Almenäs. Satt där en stund vid vattnet och pratade lite. Fick lite bråttom när tiden bara rann iväg och jag lovat att hjälpa till och ta in hästarna från betet klockan åtta. Vid tio i åkte jag därifrån, och vet ni vad (jag vet att mina vänner som känner mig bra kommer tappa ögonen nu men..) jag hatar att vara sen! Jo Martina, det är sant. Vilket fall, jag hann i hyffsad tid.. bara några minuter sen. Hästarna såg hyffsat nöjda ut när dom kom in faktiskt. Förutom att min pålle (Goodie för er som inte vet) ser grymt fåning ut när han får ögon som en jag vet inte vad när han inser att det finns en liten, liten chans att han kan bli lämnad själv. Dock blir han ju aldrig lämnad själv just bara för att han blir så fruktansvärt upprörd när det händer.. Men man vet ju aldrig ellerhur?
Vilket fall, åkte hem och ringde min älskade vän Martina som kom hit på två sekunder. provade väl hästkrafterna i sitt vrål-åk förmodligen?!
Vi kikade iallafall på en film, vilket idag blev Confessions of a teenage drama queen.
Jag kan inte hjälpa det men jag gillar sådanna här typen av filmer. Dom är lätttillgänliga och förutsägbara jag vet... Men på något sätt är dom också väldigt mysiga!

Jag gillade den iallafall, och även om jag sett den innan så kunde jag ju se den igen. Okej kan ju erkänna att jag har andra filmer som jag tycker om mer än denna. Men idag passade denna rullen alldeles utmärkt.

Men vet ni vad?
Nu ska jag faktiskt krypa ner i sänghalmen och sussa. Jag är riktigt trött, trots att jag tog min sovmorgon imorse. Det tar på krafterna att ha semester, jag lovar!

Men ni får sova så gott vänner. så hörs vi imorgon, pigga, glada och väldigt utvilade.
Sweet dreams.

Dagens låt.

Baby Bash - NaNa (Yummy Song)
http://www.youtube.com/watch?v=GkDB03QoY44

Nu behöver jag er hjälp.

Ja ni får faktiskt gärna fortsätta att svara på min fråga angående era favorit drinkar.. Jag behöver faktiskt lite hjälp med detta. Vill se vad ni gillar!
Lite förvånad över att Frozen Strawberry Daiquiri inte kommit upp än.. Men ni kanske har glömt bort denna underbart goda drink? :)
Vilket fall, fortsätt svara...
Jag ska nämligen iväg nu, ska in till stan en sväng och möta upp V. Innan jag tänkte dra mig och sola faktiskt.. Sen blir det upp till stallet, till min älskade fyrbenta havremoped. Som förövrigt är helt hält fri, ni som inte visste det så har han varit skadad från och till sen i december (då även klantiga jenny gick med gipsad arm i endast fem månader, så kan det gå..) så nu får ni passa er nästa år för här kommer vi igen :)
Ha en bra eftermiddag mina vänner, vi hörs senare!

Dagens fråga.

Vilken är din favorit drink?


Wakey wakey.

Godmorgon vänner.
Eller gomiddag kanske man egentligen skulle säga.. Äntligen uppe och vaken, var en såndär jobbig morgon imorse så jag unnade mig själv en låång sovmorgon. Mamma och pappa jag vet att ni läser här och ni behöver inte oroa er jag är vaken nu iallafall! :)
Sitter här i mjukis kläderna och tittar ut genom fönstret, passar på att njuta lite eftersom solen faktiskt lyser här emellanåt. Underbart!
Inget planerat idag alls och det känns så skönt. Bara ha semester ibland liksom, blir ju trots allt full rulle hela helgen. Ska nämligen till Linköping sen vidare till Motala. Någon från Linköping som vet något skojigt där på fredag kanske?:)
Kommer iallafall med lite mer info om helgen snart, har ett måste för er som bor där i närheten!
Jaja hej så länge. Hörs senare igen såklart!

Goodnight sweethearts.

Nej nu ska jag nana. Sov så gott allihopa.


Nya och gamla besökare.

Ville bara säga att jag blir så glad av att se detta.. Besöken har ökat ganska kraftigt dom senaste dagarna och har idag gått över 1000 strecket. Mycket roligt! Hoppas verkligen att ni stannar, så ska jag göra mitt bästa för att uppfylla era förväntningar. Har ni några önskemål så vet ni vart jag finns! :)
Kram på er.

Hur man blir av med en kille på 10 dagar.

Sitter här och funderar på vad jag ska göra, eller hur jag ska göra faktiskt. Tänkte se på en film och sitter och väljer mellan två filmer jag gillar enormt mycket.
How to lose a guy in 10 days som jag fullkomligt avgudar. Älskar den filmen och kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna, kan bero på att det är Matthew Mcconaughey som är med i den men jag är inte säker... Ögongodis.
Sen har vi denna film med Just my luck med Lindsay Lohan som även denne är en av mina favoriter..
Detta är ett typiskt I-Landsproblem, vilket känns lika löjligt varje gång att ens tänka på..

Men vill iallafall berätta för er läsare att om ni inte sett någon av dessa filmer så borde ni göra det, och det är snart! :)

Dagens låt.

Lee Carr - Breathe
http://www.youtube.com/watch?v=AYH3rTtIB-M

Dagens låt.

Avant - Model Chick
http://www.youtube.com/watch?v=AtGLQLfZYqY&feature=related

Dagens låt.

Brutha Feat. Fabolous - Can't Hear The Music
http://www.youtube.com/watch?v=N_QCj04_1po

Onödigt vetande.

Ni flygrädda människor därute, jag har något som kanske kan trösta er lite..

Visste ni att:
- Antalet människor som dödas av åsnor varje år är fler än det antal människor som dör i flygkrascher.


2 år och stilikon.

Är det okej? Läste på aftonbladet och klickade snabbt upp dethär...


Medias nya stilikoner Lourdes Leon (12) och Suri Cruise(2).. Frågan är om det verkligen är rätt?
Själv tycker jag att allt just nu, inte bara mode går allt längre ner i åldrarna. Men ska det verkligen vara så att man ska klä sina barn i nya modekläder? Dom måste väl också få vara barn?
 "Nej älskade vännen inte leka i sandlådan med dina fina Gucci klänning.."
Eller vart är det meningen att det ska sluta?

Rise and shine beautiful.

Ja då var man pigg och glad igen. Eller det första var väl lite att ta i kanske, var uppe alldeles för tidigt i morse för att ha semester. Men men blev tvungen att hjälpa mammi med en sak så man får väl ställa upp. Även om jag kan erkänna att jag faktiskt inte var jätte sugen på att köra bil så trött som jag var. Men det gick bra, inga personer skadade sig under denna skräckfärd. Nej, men det gick bra!
Jag och min ferrari är ett stadigt ekipage, håller oss fint på vägen tillochmed i kurvorna..

Nu är det bara att bestämma sig för vad man ska göra idag, eller hur. Jag har ingen aning, lite beslutsångest faktiskt. Men inge vidare intressant för er att veta så jag ska bespara er tiden ni skulle läsa det jag har att skriva. Hörs sen vänner! ;)
 

Nästan lika bra som en Ferrari iallafall.

Natti natti.

Dags att nana nu, sov gott vänner! :)

The Notebook.

Inte hänt så värst mycket här ikväll, mer än att det fortsatt och regna. Så Martina kom hit och hälsade på, vi åkte och köpte godis och slog oss ner i mina fåtöljer och kikade på en av mina favoritfilmer The Notebook går inte att inte tycka om den filmen va?
Har du inte sett den så är det faktiskt ett måste. Men nu ska jag sätta mig och kika efter lite jobb igen och skriva om min CV. Lagom såhär framåt läggdags! ;)

Precis så ska jag ha det när jag är gammal och gaggig ;)

Dagens låt.

Yung Berg ft Casha - The Business
http://www.youtube.com/watch?v=ZFb9t54NfUg&feature=related

Dyraste bilderna i världen.

Är det verkligen såhär det skall vara? Jag menar två tvillingar föds, visserligen barn till två väldigt kända personer och tidningar betalar så mycket som 85 miljoner kronor för några bilder. Finns det verkligen inget bättre att lägga pengarna på? Jag menar visst är barnen söta och föräldrarna med för den delen kanske... Men jag hade som förälder skämts, sen vet jag att både Brad och Angelina inte är den typen av personer som inte delar med sig.. Men allvarligt talat? 85 miljoner kronor för några bilder är väldigt mycket pengar.. Fast väldigt söta är dom! :)


Hem, ljuva hem.

Hemma från stan igen. Varit på Tant Grön och ätit med mami. Alltid lika mysigt! Älskar henne, vet att jag kan prata med henne om allt.. Även om vi alltid inte tycker samma sak, men om vi aldrig hade bråkat hade man nog kanske fått börja fundera på om man var adopterad eller något?! Nej, men det hör väl till! Älskar dig iallafall mamma.
Efter det skulle jag gå och sola, och min snälla mamma fick köra mig dit för det regner något helt utöver det vanliga. Hörde att det skulle komma så mycket som 10 procent av vad det annars gör på hela året här idag.. Blir man förvånad när man bor i Sveriges regningaste stad eller? Nej inte så.

Vilket fall, vi skulle egentligen iväg ikväll med. Men vet inte hur det blir med det än, om vi åker så är det iallafall Lidköping som lockar. Hur kul det nu kan vara på en skala när det regnar såhär.. Kan ju hoppas på att det håller upp lite mer där uppe. Någon Lidköpings-bo som är inne och läser? Isåfall kan ni ju berätta för mig! ;)


Dagens låt.

Chris Brown - Ready for love
http://www.youtube.com/watch?v=8UfNCA7-p4c&feature=related

Sovit gott?

Godmorgon vänner.
Hoppas allt är bra med er trots regnet..
Själv hyar jag redan varit ute och plaskat runt i detta underbara väder, nästan så att det är ditt fel Martina! ;)
Vilket fall, ska snart iväg och äta lunch med mammi. Mysigt! Tant grön blir det, älskar deras mat där. Finns faktiskt en hel del ganska bra ställen här i Borås. Så får väl hoppa in i duschen nu, det är i princip en stor blöt pöl här under min stol nu. Kan vrida ur byxorna.. Underbart, vad jag älskar regn.. nästan.
Nej men vi hörs sen!

Dagens låt.

Beyonce - Should have (now I know)
http://www.youtube.com/watch?v=CZNb9mk2sCc&feature=related

Dagens låt.

Beyonce - Postcard (new shoes)
http://www.youtube.com/watch?v=FhKNg5_m7F0&feature=related

Dagens låt.

Elin Lanto - My favourite pair of jeans
http://www.youtube.com/watch?v=Bgaj4mCFtII

Dagens låt.

Sara Varga - Born to fly (Dance remix)
http://www.youtube.com/watch?v=IJnOqCz11Do&feature=related

Vart.

Nu har jag suttit jätte länge och letat jobb. Vet precis vad jag vill göra.. men ändå inte. Vill jobba med något där jag träffar massa nya människor, och får hitta på saker. Inte sitta på ett kontor eller något, hade ju helst av allt velat vara kvar där jag är nu men det går ju inte. Kan ju berätta att jag jobbar som habiliteringspersonal och jag älskar det, medans alla andra pratar om hur tråkigt det är att dom ska åka till jobbet tänker jag faktiskt nästan alltid tvärtom. Visst, vissa dagar känns det inget roligt att gå upp och så, men det är väl mänskligt att vara trött? Det har ju egentligen inte kanske direkt med jobbet att göra..
Eller jag får ju faktiskt vara kvar som timanställd, men vill inte jobba så.. Får kolla vidare, det finns ju inte direkt överflödigt med jobb här i Borås just nu om man säger så!

Sen har ja ju mina drömmar att förverkliga med som finns där i bakhuvudet, tyvär tänker jag inte dela med mig av dom för det förstör lite av tjusningen för mig iallafall! =)
Men man vet aldrig vad som händer!


?

Semester var det ja..

Jag har ju lovat mer bilder i min blogg och nu ska ni få en från i fredags.. Egot själv har nu talat färdigt..

För en stund iaf..
Måste tala om bara att jag redan nu haft besöksrekord idag, ingen aning om hur detta kommer sig faktiskt. Men jätte roligt att ni hittar hit och jag hoppas att ni stannar och uppskattar. Jag uppskattar er iallafall och ännumer när man får mysiga kommentarer! Lovar att bjuda på både mitt liv och lite andra roliga saker..
Förövrigt har jag en mysig sommar bild jag vill visa.. Iochförsig är den kanske mer sommarminne för mig än för er, jag vet inte. Men jag delar gärna med mig..

Dagens låt.

Chris Brown - Electric Guitar
http://www.youtube.com/watch?v=dIH9wCAsXvw

Dagens låt.

Jennifer Hudson ft. Rick Ross - Spotlight
http://www.youtube.com/watch?v=8hIuc3lQvFI&feature=related

Dagens låt.

Nelson - I Won't
http://www.youtube.com/watch?v=gI84d4N6pTU

Bästa kvällen på länge.

Jaha nu är jag tillbaka på heltid igen.. Iallafall ett tag så nu kommer ni få läsa massvis med nya roliga saker (kanske..)
Jaja torsdagen (som ni kanske sett) var jag med Martina och Tina.. En väldigt speciell kväll faktiskt, lyssnade dock inte på eric gadd som var i stan och upptärde. Inte så många andra heller som gjorde det..
Fredagen blev en lugn dag med filmkväll med mina två töser! :)
Lördagen sen blev en dag för sig helt klart. Ni som inte följde med, ni missa något verkligen! Saknade dock en person väldigt mycket. Men hon och jag kommer ta igen det flera gånger om :)
Började morgonen på Grand hotel och åt frukost, åtta stycken morgontrötta personer. Hade jätte trevligt, sen började det..
Tipspromenad lekar och vattenskidor... Dock åkte faktiskt inte vatten rädda jag.. Ännu mindre när båtföraren förklarade att sjön var full med fiskar, vilket jag egentligen tvivlade på men spelar ingen roll när han sagt så!
Men grymt roligt att se alla andra, har lite bilder däirfrån med.
Efter att vi fått åka hem sen en stund och göra oss iordning bar det av in mot stan och en sista måltid innan en av kanske våra livs roligaste utekväll i göteborg. Valand blev stället och vårat glada gäng underhållde. Vilken kväll, tack så mycket llihopa! :)



Nu börjar man ladda upp sig igen inför morgon dagen då vi antlaglingen styr nosarna mot Lidköping. Ses vi kanske där, vem vet!
Men nu först ska jag städa iordning i mitt rum iallafall, det ser ut som en bomb slagit ner här..

RSS 2.0