Dagens låt.

Black eyed peas - Don't stop the party

Dagens låt.

Chris Brown ft. Justin Bieber - Next 2 you

Lättnad.

Nu var det dags igen kände jag, min blogg är ju trots allt lite av ett bollplank och eftersom en del frågar mig en och samma fråga just nu så ska jag berätta en gång för alla.. iallafall det jag tycker ni kan behöva veta..
Jag fick flytta min lilla ögonsten från stallet där vi stod för att det inte funkade, av många anledningar. Att man sen kan gå från en stor människa till en så liten människa för mig så snabbt är nästan lite skrattretande såhär i efterhand. Jag fick lära mig i skolan hur man argumenterar och ger sig in i diskussioner men angriper man en person med rena påhopp så har man förlorat för länge sen. Vilket fall som helst så är jag väldigt lättad nu, så många saker som jag insett och trott länge har visat sig vara helt sanna såhär när jag står med facit i hand. Dino är som min lilla prins som jag kände innan hösten. Tycker om att vara nära sin matte, gosa, är allmänt glad över sällskap utan att behöva stressa upp sig. Han är lycklig igen, och då är matte det också om inte tio gånger om. Sen är han givetvis en unghäst med lite extra mycket hormoner, så busa kan han men han är långt ifrån det han var innan. Sen har han hittat sin stora kärlek med, dom kan helt enkelt inte vara utan varandra :) Sött! Ett skimmel sto även denna gång, haha.

Dagens låt.

Jennifer Hudson - I remember me


Dagens låt.

Matt Pokora - She wants to play

Dagens låt.

Taio Cruz - Telling the world

Dagens låt.

Pitbull ft. David Guetta & Afrojack - Something for the DJ's


Dagens låt.

Jay Sean - Moment to love


Dagens låt.

Justin Bieber - Will you be mine

Sedär ja

Yey jag kom på hur man gör, jösses vilken super brain jag är.. Som sagt skyller på att det var länge sen jag blogga, nu får ni låtarna som vanligt.. Om inte annat har jag lättare att hitta dom. Nu blir det stallet till min prins :)

Dagens låt.

Leona Lewis - A thousand lights

Ringrostig

Jag har glömt hur man gör det där med låtar nu nästan, men dom ligger här nere iaf.. Dock försöker jag komma på hur jag ska göra för att slippa skriva in dom varje dag.. Ja strunt samma ni får scrolla ner bara. Kul att folk hittat tillbaka iaf.. Och fort gick det.. Jaha jag har saknat er också;) förövrigt för er som undrar har jag haft en fantastiskt lyxig dag med min mamma på ciluette. Direkt efter det blev det träning och sen umgås med min älskling. Haft en hästledig dag, första på... Länge! Men nu längtar jag istället efter att få träffa min lilla prins dino. Jaja dags att krypa ner i badet igen och värma upp knäet lite (då slipper jag värken innan man ska sova, man får ju inte va dum liksom..) natti.

Dagens låt.

Natalia Kills -Mirrors

Dagens låt.

Frankie Storm - Explosion

Dagens låt.

Jennifer Lopez - Invading my mind

I can't break this spell that you lay on my heart..

Nu hamnade jag här igen, sitter hemma hos J.. Tänke faktiskt jag skulle vara snäll och städa medans han är på jobbet. Vilken snäll flickvän jag är ibland.. om jag nu gör det, det vet man liksom aldrig. Lite som ett lotteri detdär, för allt annat är väl roligare än städning liksom?
Vilket fall, jag funderar starkt på att ta upp dethär med bloggandet, men mest för musikens skull.. Men som sagt, det är lite som ett lotteri detdär, men vet aldrig säkert. Jag vet däremot att i min blogg väntar det minst tio låtar som bara längtar efter få att bli publicerade.. Kan ju vara så att dom blivit för gamla när dom väl kommer upp, ingen vet ;)
Jaja egentligen ville jag bara säga Grattis till min pappa som fyller (17/3) gubbe iår igen :) <3

Dagens låt.

Leona Lewis - Shatter

Dagens låt.

Alex Gaudino ft. Kelly Rowland - What a feeling

Dagens låt.

Ian Carey ft. Snoop dogg & Bobby Anthony - Last night


Dagens låt.

Ciara - If only

Like music in my ear

Detta är till dig min vän, nu lovar jag att bli bättre ;)

RSS 2.0