Veckans bästa.


Iyaz - Stacy got a gun


Dagens låt.

Black eyed peas - Grapes


Love life.

Jaha ja.. så blev det med den uppdateringen igår. Tror dock ni överlever..

Kom precis hem, lördagsmys igår. Riktigt bra trots att det inte blev utgång eller något! Film och godis, lite taxi hann jag vara också.

Nu ska jag åka till min skadade lilla häst. Ta hand om honom, sen ska vi rida och så, antar att det både blir lilla Tappi som jag nu suttit på hela två gånger och han sköter sig perfekt. Som han aldrig gjort annat, så duktig så! Alltid kul att rida in hästar som är sådanna, right?!
Får se om det blir en utetur med på lilla Moa, vet dock inte hur jag ska lösa det med Dino. Med tanke på att hon är hans enda sällskap nu. Hon är nämligen lite lugnare än dom andra två vildarna han går med. Dock tror jag att Dino är minst lika mycket vilde själv så han lär trivas..
Jaja vilket fall, måste åka nu så jag hinner bli klar. Ska åka och träna yoga/pilates senare med, bästa passet på hela veckan..
Hörs senare.

Ändrade planer.

Göra mig klar, fort! Sen åker jag till min älskade Dino och tittar så han mår bra. Efter det blir det trandared och göra sällskap. Jag vill inte sitta hemma, och jag vill inte gå ut. Men dethär blir nog bra. Vi hörs imorgon vänner.
xox


Detta skrev jag igår, men tydligen ville det aldrig läggas upp så...


Grattis.

Förövrigt vill jag bara säga Grattis till världens bästa Simon som fyller 30 idag, ajaj akta gubben ;)..


Bra dag..

Jaha här var det mycket uppdatering ja..
Men skulle bara upp en snabbis till stallet imorse tänkte jag, blev inte riktigt så..

Gårdagen var jättebra, vi kikade på Ice Age 2 som är den enda jag inte sett innan. Lite efter jag vet, kom fram till att Sid nog kan vara min idol. Jag ska bli som honom, gå runt och prata onödigt strunt dagarna i ända. Jag tror inte det kommer vara några problem.. Allt kul med R, och blir alltid lika avundsjuk på hans lägenhet. Mitt på Eriksberg med utsikt ner till vattnet.. Dessutom helt nybyggd, vill ha!

Gick upp sådär halvtidigt imorse och jag begedde mig till stallet. Skulle rida Tappi och fixa med Dino lite. M kom och hälsa på en sväng, han och jag stod ut vid Dino i hagen och pratade och då såg jag något konstigt vid hans underläpp..
Insåg att busandet hade väl spårat ur lite igen och min häst hade ett jack rakt igenom köttet typ. Jag avskyr sånt, jag blir verkligen jätte ledsen. Speciellt när det gäller mina djur, onödigt rädd liksom.
Fick ringa jour veterinären i vårgårda som kom ut gav han massa droger och lokalbedöving, klippte bort och sydde ihop.
Dock verkade han ha fått för mycket lugnande först. Det började verka efter ca 2 sekunder och han var helt borta. Fick stå och knacka han i pannan så han inte skulle falla ihop på backen, bra jobbat!
Jag är på så sjukt dåligt humör nu, eller inte dåligt humör, mer uppgiven kanske. Kunde inte jag få ett sår istället? Anisktet är inget kul kanske, jag har ju provat på det ett par gånger innan men någonannanstans. På benen eller armen eller något, hade jag då fått välja hade jag hundra gånger sytt i mig själv än i min stackars häst.
Jaja sjukt löjlig är jag men men!

Vi skulle åka till gbg idag men vi får se hur det blir, inte så sugen på att gå ut faktiskt. Det ordnar väl sig säkert!
Jag ska iallafall gå och blåsa mitt hår nu, passa på att värma mig med hårtorken om fingrar och fötter. För trots en 20-minuter lång dusch är jag fortfarande genomfrusen.
Hörs kanske senare.
Kram


Dagens låt.

Pitbull ft. Verse - America


Fullt upp..

Jag är helt slut...
Lång dag idag, åkte in till stan efter stallet och mötte upp A. Vi åt god mat och gick sen en runda på stan.. Oväntat att jag gick och kära ner mig i ett par skor, eller två.. Men, mina vänner, jag köpte dom inte (lär dock göra det imorgon eller något..)
Efter våran lilla runda blev det gymmet, sola och sen träna. Riktigt kämpigt idag, aningens träningsvärk sen igår kan jag lova. Men men det var skönt.. Armar och axlar och såntdär är dock extremt tråkigt!
Jaja nu är jag hemma och förberedde mig på en lugn hemma kväll med mycket sömn.. Yeah right! Det har R nu styrt upp, men jag har inte träffat han på länge och får väl passa på nu om han kanske ska flytta tillbaka till skåne. Vad ska jag göra då liksom?
Vi får se vad vi hittar på, det visar sig förr eller senare.
Se om jag hinner någon mer uppdatering idag, tror dock inte det!
xox



You are my light..
I love you!


Lovely day.

Godmorgon mina vänner.

Blev en sen kväll igår, satt uppe och kollade på tv och pratade halva natten. Sen blev båda för trötta..
Lite jobbigt att gå upp imorse, men var iallafall uppe i tid!
Åkte direkt till stallet från stan och där grejade jag iordning allt till Dino och sen tog R in lilla Tappi och började greja. Vi gick ut i paddocken, i den djupa snön och ja.. sen körde vi igång. Visste nästan att det inte skulle va några problem med sötnosen. Va som han aldrig gjort annat, vi travade tillochmed, visserligen i lina men tror det hade funkat utan med. Jätte duktigt var han iallafall, så kul att känna att han var så väl genomjobbad trots att R bara tömkör honom. Jag tror han kan bli riktigt roligt att rida! Eller det var han ju, men sen när han verkligen vet vad det handlar om.
Jaja det var riktigt roligt iallafall, jag älskar verkligen livet på hästryggen..

Nu ska jag göra mig iordning, ska åka in till stan igen och käka med A på Café Viskan. Äntligen, längtat efter deras kyckligsallad i flera dagar.
Vi ska kika lite på stan och sådär efter, tydligen var det Face och Joel som gällde idag, så får ju hänga med dit. Men jag ska minsann inte komma hem med något, det har jag redan lovat mig själv. På Joel är det ju dock ingen risk så.. Eller just det, herrskjortor är grymt snyggt på tjejer faktiskt. Jag har faktiskt en här hemma, eller nej två tillochmed.
Jaja nu ska jag äta och sen dusch, hörs senare.

Dagens låt.

Avril Lavigne - Alice


Så var det med det.

Hej mina vänner.
Gör ni för skojigt en torsdagskväll som denna? Är ute och busar säkert.. För mig blev det lugnt, sitter på Trandared och sällskapar. Blir ett kort inlägg nu.. Blir mys nu framför tv:n!

Åker direkt till stallet imorgonbitti härifrån, har med mig ridkläderna för imorgon ska det ridas. Jag ska få rida in R:s super söta Tappi. Stackarn kommer få det tugnt i all snö, blir ju dock inte länge imorgon. Men men vi hörs imorgon sötnosar! Natti natti.

Sad face.

Nu är min fina Dino skadad med.. Han har gjort något, förmodligen busat, och skaffat sig ett såntdär härligt elefantframben. Jätte svullet är det, och öm var han. Men inte så lätt att känna var någonstans det kan tänkas sitta med en meter tjock päls, nej jag överdriver absolut inte...
Jaja det är säkert absolut ingen fara, men ändå. Jag avskyr när mina djur är skadade eller sjuka.. Om det ens bara är ett litet bett eller sår..

Jaja lite kul var det iallafall, jag och R stog ute och pratade om Dinos nya täcke:

J - Ja det är ju inte direkt det finaste man kunde hitta men, det kommer ju säkert behöva bytas ut snart ändå..
R - Haha nae inte direkt.. färgen är ju lite sådär..
J - Mmm hemsk, och detdär mönstret... aja..

30 min senare..

U - Men jösses vilket snyggt täcke du köpt till honom!
J - Mhmm mjaa joo, grönt är ju fint på fuxar men.. ja jo det funkar..
U - Ja riktigt fint!


Täcket är förövrigt limegrönt och rutigt på ryggen svårt att förklara får ta ett kort.. Men det är riktigt gräsligt fult iallafall! Dock har dom i hagen redan bitit i det så lär får köpa ett nytt snart igen...

Jaja, jag ska iallafall byta om och åka in till gymmet. Är tredje reserv på activion som är nu halv sex. Helt sjukt, stället är helt fullt nu sen nyår.. Det har dock börjat avta lite redan så nyårslöftena har redan börjat brytas ser det ut som. Bättre att inte ha några alls anser jag, med tanke på att man uppenbarligen inte har tillräckligt med vilja för att hålla dom...
Dessutom blev jag sur nu för jag hade sett fram emot spinning idag.. Får väl ställa mig på trappmaskinen en timma istället men inte lika kul! Dock lär det ju bli lite gym efter och det behöver jag ju visserligen så - To the gym.
Se ya!




Veckans remix.

Brooke Hogan ft. Fabolous and Jeremih -Birthday Sex (Remix)

Haha....


That's the way it is.

Godmorgon mina vänner.
Eller är det fortfarande morgon? snart lunch ju?
Jaja men ni förstår iallafall, för mig är det tidig morgon..

Blev inte riktigt som jag hade planerat igårkväll, åkte till stan, eller Trandared för att vara lite sällskap.. Blev film, varma mackor och Piggelin glass. Inte helt fel det!
Kom hem nu för en stund sen, hade tänkt ligga kvar och sova men jag blev lite för pigg och oftast blir man bara tröttare av att sova en timma eller två till så jag åkte och gjorde lite sådanna där måste-grejer. Alla sådanna saker är alltid lika tråkigt, hur kommer det sig egentligen?

Jaja jag har fått ett mail från en person (vilket dock inte är första) som undrar varför jag blivit så hemlighets full igen, med personer jag umgås med och sådär.
Jag kan verkligen inte skriva allt i min blogg har jag märkt. Det är för mycket folk som läser den som jag inte känner. Om bara mina närmaste vänner hade läst den hade jag ju inte brytt mig för fem öre. Jag vill ju kunna berätta allt, det är ju därför jag startat bloggen.. Delvis..
Sen har aldrig mina vänner bett om att få vara personer som jag skriver i bloggen om, dom har aldrig bett om att jag ska berätta allt. Även om jag vet att många inte bryr sig, men ibland "skadar" det uppenbarligen dom och det är inte min tanke. Så det är tyvär såhär jag måste göra nu, tycker det är lika tråkigt men jag tror ni överlever :)

Nu ska jag försöka vakna till och åka till stallet, sen blir det träning.
Kram

Dagens låt.

Justin Bieber - Pick me


Right back at ya..

Ändrade planer här..
Jag har redan varit i stallet, provat in täcket och sprutat på Dino hans nya "parfym" = inte populärt kan jag säga. Dom lär inte bita i det täcket så länge det luktar sådär.. usch!
Glömde givetvis att ta av grimman när jag släppte ut honom, och när jag sen kom ut hängde det två små shettisar i varsin sida av grimman med frambenen i luften.. Dino så måttligt road ut!
Jag ska åka iväg nu, här ska göras sällskap!


You will never own me.

Nu är jag hemma igen..
Hunnit med att träna spinning och handla till min marodör i stallet. Han har fått ett nytt täcke, skit fräckt! Plus lite annat små plock, så som antikrubb-bitnings medel (mitt egna namn..) som jag ska spraya på täcket så kanske dom låter bli det. Annars kan det bli dyrt, inte nog med att den lilla växer liksom...

Nu blir det snart god lax och efter det ska jag göra mig iordning för en promenad ihop med A och R. Givetvis ska Dino få följa med, och antar att R tar med någon av sina godingar med.

Jag sitter här och undrar hur det går för mina två favoriter i Göteborg! Jag håller alla tummar och tår jag har!

Dags att hjälpa mamma med maten så den blir färdig, jag håller på att dö av hunger, ha!
Hörs sen. xox


Lurvas ♥


Rest In Peace, Blue Horse Matiné.


Detta fantastiska sto tog oss alla med storm för ett par år sen. Jag kommer minsann aldrig glömma gåshuden jag hade när jag såg henne gå in i sin fantastiska piaff och passage. För varje steg som går såg hon ut att bli bara starkare och starkare, bakbenen åker längre in under henne hela tiden och bärigheten bara ökar..
Hon är eller var ett fantastiskt "litet" sto!

Vet att det har varit mycket problem fram och tillbaka med henne, vilket gjorde att hon skulle sluta på Blue Horse som avels-sto. Men tydligen har ett brutet framknä satt stopp för det hela och det lilla underverket avlivades i måndags.
Det värsta av allt är att folk älskar att tro det värsta om andra människor, nu ifråga sätts vare sig det hade gått att operera eller inte. Vilket är helt galet, det mest human är ju att avliva. Tänk återhämtningen efter något sådant. Säg till en häst med brutet ben att den måste ligga stilla och ta det lugnt i ett par veckor?! Finns ju vissa saker man kan göra men är det rätt?
Sen dethär med försäkringsbedrägeri?! Skrattretande.. Som om inte dom hade tjänat hundra gånger mer på att ha ett par föl efter henne? Jag menar, ett sådant sto + en fin hingst, vi snackar 6 siffrigt och kanske 7 siffrigt belopp för hästar som inte ens gjort något. Bara har en fin stam...
Sorgligt!

Vilket fall, Matiné är en av de fantastiska dressyr-hästar jag alltid kommer komma ihåg lite som min första "stora kärlek".


Dagens låt.

Jojo - Forever in my life


There is nothing wrong with you, just keep on loving me..

Jag vet inte i vilken ändå jag ska börja, eller i vilken ände jag ska sluta..

Jag har skrivit om denhär texten nu sjuttioelva gånger, jag vet inte om jag är redo att dela med mig i bloggen igen. Jag vet hur det gick sist, det var inget smart beslut. Denna gången är det dock väldigt annorlunda.. Ibland önskar jag att min blogg bara lästes av folk som inte har en aning om vem jag är, kanske får starta en till? Jösses vad jag skulle berätta hemligheter, undrar hur mycket annorlunda syn ni hade fått på mig då.. Om alla visste allt om mig, men ändå ingenting med tanke på att identiteten är okänd. Haha jag vet precis vad jag hade skrivit om!

Jag väljer att inte dela med mig denna gången, men jag kan säga som såhär.. Jag hoppas att tanke förenar sig med resten av kroppen.. eller tvärtom..


Veckans goding.

Vet inte hur mycket jag lyssnade på denna efter att jag lyckats hitta den, vilket tog ett tag ska ni veta. Jag har lite minne ändå ;)

Vibekingz feat. K-Young - Save A Room For Me


Tisdagsmys.

Nyss hemkommen från träning och stallet, träningen var galet jobbig. Även om jag tränade på gymmet idag, dock gav jag upp när jag inte kunde göra de maskiner jag ville. Mitt ben va riktigt uselt idag (tyvär har det blivit sämre nu senaste veckan, och har ingen aning om varför..) men cykel blev det, den jobbiga jäkeln tillochmed. Jaja efter gymmet var det dags för stallet, där R redan varit så söt så hon fixat allt. Lyx!
Min häst försöker skapa nytt mode genom att riva sönder sina kläder, bara trasor kvar av det stackars täcket. Blir till att införskaffa ett nytt nu snart! Typ imorgon helst..
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det lite egen-tid som jag kallar det. Efter det blir det tisdagsmys framför någon film. Ni för nöja er med uppateringen idag, kanske blir något kul sen vi får se.

Däremot kan jag dela med mig av min och M:s konversation idag, M väntar på att få hem sin mobil, vilket gör att på grund av nummerflytten fungerar inte den hon har nu.. alls... (I-landsproblem)


- M säger:

haha datan får man inte glömma
- Jenny - säger:
den är jäkligt viktigt
- M säger:
ja fifan
- Jenny - säger:
livet
typ som mobilen......
- M säger:
telenor kan behålla sin jävla telefon, ja klarar mig me brevpapper å kritor
- Jenny - säger:
röksignaler är annars rätt grymt

I vilken ände ska jag börja?

Jag har absolut ingenting att berätta idag, eller inte just nu iallafall..
Jag ska gå ner, ta något att äta och väljer sen mellan att åka till stallet nu eller hamna en stund framför tv:n.. Men ikväll ska jag iallafall träna!
Vi hörs senare, kram.

Happy!


Dagens låt.

Iyaz - Stacy got a gun


It's gonna be me.

Haha, jag är ganska bra på att roa mig själv när jag har tråkigt.. Ganska bra egenskap eller? Förlåt till er som nu blivit lidande, eller nej föresten, det kunde ni gott ha!

Det blev träning innan idag, spinning med pulsklocka. Mycket roligare än vanligt spinning bara, tiden går fortare och det är något mer att kämpa för vilket gör det jobbigare. Lär bli en hel del sådanhär träning nu, speciellt med tanke på att min kondition har förändrats väldigt mycket på dessa två månader. Jösses, vilken skillnad det är! Ännu roligare när träningen ger resultat ellerhur?!
Min förkyldning är dock inte alls bra just nu, vet väl vad som behövs göra.. Vila! Men så svårt, eller tråkigt rättare sagt när jag kommit igång så bra. Nej, det får bli träning som vanligt så hoppas jag på att förkyldningen avtar tillslut ändå. Helst innan jag ramlat ihop och dött då..

Jag har verkligen inget vettigt att skriva egentligen, lider av extrem blogg-torka. En mycket smittsam och farlig sjukdom! Så passa er..

Nej film kanske och krypa ner i sängen? Med min kiwi-smoothie som var förövrigt första gången jag prova idag, utseende mässigt ingen hit. Men god var den! Man tager vad man haver, right?

Jaja vi hörs imorgon mina vänner. Kram på er, och sov gott!


Saknar dig.

Minst en gång varje dag vandrar tankarna iväg och du dyker upp, du har nog lämnat djupare spår än vad du någonsin kommer förstå..


Valentino Spring/summer 2010.



Jag älskar skor som sticker ut lite..

Hiss eller diss?


My way.

Jag har fått en hel del att tänka på nu..
Jag har tackat nej till alla typer av dessa erbjudanden innan men nu vet jag inte, kanske vore det något att satsa på? Lite iallafall? Eller kanske inte.. Jag har ingen aning, men det låter väldigt kul. Jag måste verkligen börja göra något snart, annars går jag i taket. Även om min sjukskrvning eventuellt blir förlängt... Förövrigt firar jag och mitt skadade knä 8 månader idag. kan inte förstå att det har gått så lång tid sen olyckan. 8 månader sen jag satt på min fantastiska Goodie för (kanske) sista gången, usch!
Men nu är det annat som händer här, jag vet vad allt detta kommer kräva av mig. Skulle jag orka det?
Jag har en hel del att fundera på..
Men en sak kan vi konstatera, saker och ting har verkligen börjat gå min väg. Jag som knappt ens bett om det?! :)

You are so yesterday..

You don't think I know, but I know so much more then you think..
But it's your problem now, I don't want to be apart of it anymore..
Or a part of you!
Just feel sorry for the people you hurt.
But...
What goes around, comes around,
What goes up, must come down...


Godermorgon?

Då var man uppe igen, varit uppe en stund men ändå..
Vaknade av att jag faktiskt trodde det var någon i huset, men så är det väl säkert inte. Nu ska jag gå ner, klä på mig och åka upp till stallet och göra iordning. Om det inte är för kallt tar jag med mig Dino och Ollie ut på en liten tur. Men vi får se...
Hörs senare, Kram


I love my life...

Vad gör jag uppe nu?
Bra fråga, men det är hemligt...! Hoppsan..
Haha gonatt med er, glöm inte bort att ni är bäst ;)


Dagens låt.

Jason Derulo - Sleep Walkin'


Christian Dior spring/summer 2010.



Hiss eller diss?


Så ja..

Ja då var ännu en söndag snart förbi..
Kan ju kanske berätta om gårdagen med som jag lovat föresten..
Jag åkte först och hämtade M i sandared, han fick sen åka med mig runt halva stan och virra omkring. Behöver inte berätta om det, väl påväg så blev det världens omväg ut i skogen och min stackars bil och jag gled omrking som bambi på hal is.. Party ute i skogen går att beskriva med ett ord - Galet! Men kul det hade vi, grymt roligt tillochmed! Tack M för att vi fick komma och vara med på din födelsedag, en kväll jag och T sent ska glömma, haha!
Vid halv elva åkte jag och T mot stan för att hämta upp R+hans vänner. Länge sen jag träffa honom med, kärt återseende..
Vi drog vidare till xoy där jag och T körde igång dansgolvet och hade kul hela kvällen lång. Bortsett från några konstiga människor så... Men allvarligt talat, varför ska folk lägga sig i andras liv, som dom inte ens känner? Då har man alltså inte med det ens att göra. Bättre låta personerna ifråga lösa det själva.
Hade det hänt något med min T så hade du fått en galen Jenny på dig. Jag blir aldrig arg, men gör man något mot min familj eller mina vänner så blir det som en ny människa i mig.. jag vet själv knappt vad som händer..
Jaja, efter att jag varit lite taxi hem så avslutades kvällen på väldigt bra sätt iaf, fick glömma allt som varit dumt under kvällen. Även om det faktiskt varit väldigt mycket bra med givetvis..
Sov bort nästan halva dagen idag, var helt slut. Sen blev det upp till stallet där jag fick lite sällskap, sött! Efter det blev det träning och nu är jag på trandared och håller min favorit sällskap. Tagit med mig datorn så jag kan fixa med allt jag måste göra sen.
Jaja ska greja lite nu, hörs sen.

Haha hm...

Sötnosar..


Veckans bästa.


Omarion - Speeding


Hope.

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår kanske, berättar mer om våran kväll lite senare. Först vill jag bara att världens bästa M ska veta att jag tänker på henne och lider med henne, men det finns fortfarande hopp så jag håller alla tummar jag har. För sötnosens skull..

Hela grejen fick mig att tänka på för ganska exakt 10 år sen, jag var 12 år gammal, liten skit unge helt enkelt. Men lyckligast i världen, jag hade min alldeles egna ponny. Ett sto vi hittat utanför göteborg, innan hon kom till sina dåvaranda ägare hade hon blivit väldigt illa behandlad så hon litade knappt på någon. Jag var en av de få personer hon hade gjort precis vad som helst för, och jag likaså för henne..
Jag kommer ihåg hela förloppet så himla väl..
Jag kom upp till stallet (den 14 augusti 2000) och hoppade glatt in i stallet för att hämta grimma och grimskaft och tog sikte mot den stora sommarhagen längst bort där alla hästarna fortfarande gick på sommarbete. Jag och Delphinette skulle ut på en kort ridtur (pga ett dumt sår..), men innan det skulle det borstas och pysslas. Jag hoppade glatt över alla gyttja och alla bäckar som fanns på vägen ut (2st) efter andra stannade jag till och kände något obehagligt. Jag såg ingen av hästarna än, men ropade för hon brukade alltid sikta in sig på mig så fort jag kom till stallet och kom varje gång galopperande och gnäggade mot mig.. Hann nästan aldrig ens säga hennes namn innan hon var framme, böjde snällt ner huvudet så lilla Jenny kunde ta på grimman.
Men idag varken svarade hon eller kom galopperande..
Jag sprang ut i hagen, mellan trådarna och såg henne ligga där i solen, sovandes... Jag tänkte att nu är det ännu ett av hennes trick att få mig att lägga sig jämte henne som hon älskade. När jag kröp ihop på hennes varma bog och hon kunde lägga huvudet om mig för att skydda sin lilla skit unge :)
Men desto närmare jag kom desto mer förstod jag att något var fel, väldigt fel..
Jag sprang fram sista biten och kastade mig ner vid huvudet och skrek på min stackars häst att hon skulle gå upp.. Både ögon och mun var helt livlösa så innerst inne visste jag att det aldrig skulle hjälpa, men jag försökte trots det på alla sätt och vis, samtidigt som tårana bara sprutade..
Denna lilla ponny var min i bara 4,5 månad, innan hon dog av att ett blodkärl i hjärnan brast (var iallafall vad alla veterinärer sa..) Samtidigt som det var något av det värsta jag faktiskt varit med om, jag var ju inte alls gammal, så var det skönt att veta att hon inte lidit på något sätt. Den sommaren med henne var en av dom bästa jag haft faktiskt, hela världen var en lycklig värld!
Samtidigt har jag henne att tacka för allt jag har idag, utan henne hade jag aldrig fått uppleva allt inom hästväg sm jag gjort idag.
Det finns kanske någon sorts mening med allt, även om jag aldrig ville ens se hästar vid tillfället då min första ponny fick köras ut från hagen. Ganska glad än idag att jag inte var med då...
Konstigt tycker säkert många, det är ju bara ett djur? Men tro mig, det är så fruktansvärt mycket mer när det blir ens eget ansvar.. Kan inte säga att det blir ett barn, men det är beroende av dig precis som ett barn.

Jag vet iallafall hur jag kände när detta hände, jag vet att jag mådde skit.. Men jag vet också att det finns något positivt med det hela. Kanske inte precis nu, men senare. Om vi har tur kanske det blir många lyckliga år till i detta fall ändå, ellerhur? Jag håller tummarna för det!


Dagens låt.

David Guetta ft. Novel - Hero


It's gonna be a good night.

Nu är jag hemma igen, vi har varit ute i snön och stojjat..
Haha, Ms lilla vovve har lärt sig att han numera är en han-hund, och R:s sötnos har fått sätta sitt tålamod på prov. Vilket hon klarade galant, jag tror bestämt att det är lite kärlek där emellan. Vilket par!
Min sötnos däremot, har gjort matte sur idag.. Han är pigg och glad men börjar bli lite mer "Dino-promenad-med-matte" än tvärtom. Men det är ju roligt att han tycker att det är så kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra iordning mig för en galen kväll. Jag, M och M (nummer 2) ska ut till Hyssna och fira M (nummer 3) som fyller år på måndag. Grattis till dig! Han har fixat lite party hos sig, så vi ska dit och käka och ha kul. Efteråt kommer jag nog svänga in till stan en sväng tror jag och avsluta kvällen där. Pricken över i:et..
Jaja vi hörs imorgon antar jag vänner, om det inte blir något mobilbloggande eller så. Mycket möjligt, för dessa människor är inte att leka med.. Vet att vi kommer få en galet rolig kväll!
xox

If my time is up, let me know right now..

Nu har jag uppdaterat er lite från igår, men sagt att det blir lite trögt med bloggandet denna helgen.. Jättebra dag igår, blev en lugn hemma kväll med inget annat än Thai-mat, inget mig emot dock. Jag hade väldigt bra sällskap och fick dessutom många härliga skratt sådär lagom till att jag var taxi till mamma, pappa +vänner. En intressant upplevelse! Roligt att dom får ha lite kul ibland med :)

Nu ska jag göra mig iordning, ska möta upp R i stallet tillsammans med M. Vi ska gå ut alla 3, plus fyra små fyrbenta krabater. Ska bli mysigt i det fina vädret, man får ju passa på.
Om jag hinner så uppdaterar jag er senare, om kvällen, eller nej det kanske jag inte alls gör föresten.. Jaja, den som lever få se.
Kram på er.


Här har vi någon som trots sina hundögon inte får följa med idag...


Lebaz Ollie Toy.

Kan nog var en av de trögaste på denna lilla jord, men ack så mysig..
Jag vet inte hur många gånger jag sagt till henne att när matte är i stallet och i boxen och mockar, då är det utanför boxen som gäller.. och vänta tills matte är färdig. Men varje gång är det en envis rackare som precis glömt av vad matte sagt och satt upp för regler..

Före:

Efter:


Sådär lagom glad nu va?
Förstår ni nu vad matte menar?!!


Veckans bästa.


Justin Bieber ft. Ludacris - Baby


Dagens låt.

Ne-Yo - I come first


Megan Fox för Emporio Armani.


Som ni kanske vet har Megan Fox tagit över Victoria Beckham's plats som underkläders model för Emporio Armani underwear och Armani Jeans.
De första bilderna har nu också kommit ut, och man kan nog se varför dom valt att använda sig av denna skådespelerska. Bilderna är riktigt fina, enligt mig själv iallafall..


Kendra Wilkinson's show.


Suttit och tittat på Kendra nu en stund, haha hon är så skön..
Har ni inte sett det någon gång? Borde ni skaffa E:tv och kika, sjukt kul! Nu är det Girls of the playboy mansion, gamla avsnitt givetvis. Dom tre nya tjejerna, Crystal och the twins är sjukt tråkiga.. Bättre med Kendra, Bridget och Holly..
Tror pappa ångrar sig att vi har fixat E, speciellt när mamma nu är lika fast som jag.. :)


Dagens låt.

Christina Milian ft. The dream - Welcome to Vegas


Nu är det mycket..

Jag är vaken, ingen sjukgymnastik idag heller.. Idag är min förkyldning riktigt dålig, f*n!
Men har massa att göra..
Ska först ner och göra iordning mig en smoothie, efter det ska jag nog försöka fixa klart stallet i tid för en gångs skull! Pyssla med Dino och sådär, han har fortfarande lite promenad-vila. Mest för att han inte ska trötta, han verkar ju trots allt tycka det är ganska kul nu.. Let's keep it that way..
Sen blir det hem (Läs inte: Åka och träna om jag känner mig själv rätt, bara gym idag dock.. så jag håller igång framförallt mina benmuskler...) och ehmm.. duscha såklart, göra mig iordning och sen köra mina kära föäldrar med kompisar till Brasseriet. Dom ska iväg på lite kvällsäventyr, vilket dom förtjänar.
Vad jag själv ska hitta på ikväll är hemligt tillsvidare :)
Hörs sen, dags att börja greja..
xox


Dino med sina favoriter till vänner (och mamma..)


Nighty Nighty.

Min eftermiddag och kväll har varit lite dåligt med uppdatering, jag vet! Men det överlever ni ganska garanterat.. Tränat och grejat har jag gjort iallafall, duktig som jag är..
Jag är helt slut och ska upp tidigt imorgon så kanske dags att sova nu? Ja vi får se.. Finns ju roligare saker att gör med?!
Vi får se hur mycket uppdatering det blir för mig i helgen, det beror lite på. Men ganska säker på att jag kommer få en väldigt bra helg.
Hörs imorgon, natti natti.


Dressed for success.


Hervé Léger är det som designat denna fina klänning, hade gärna fått komma hem till mig..


Dagens låt.

Jason Derulo ft. Nemesis - She flys me away


Another day.

Nu blir det en snabb uppdatering bara, för jag ska snart ner och äta, sen blir det stallet och slutligen träna igen. Lovat mamma att följa med på step&styrka idag, får se hur det går. Inte varit på det sen i våras innan jag skada mig..
Jaja det går säkert jättebra!
Vaknade för en stund sen, hunnit sura över att lägga pengar på min parkeringsböter jag fick för några dagar sen. Känns som alla får det just nu, dom har säkert inte fått in tillräckligt med pengar gatukontoret så bara för att dom är misslyckade får vi andra lida... Stackars A fick en igår med.. Min va dock inte så farlig som hennes, vilket fall drygt att lägga pengarna på sådant. Hade gärna köpt ett par nya skor eller iallafall ett halv sko eller något för dom pengarna.. Eller en söt ny klänning..
Men men dags för mat.. strax..
xox


Veckans remix.

Shwayze ft LMFAO - Get U Home (Party Rock Remix)


Haiti Tribute.


Ord kan inte förklara hur hemskt sådanna här saker är, men en fin låt kan iallafall få oss tänka och reflektera över det hela.. En tanke till alla som fallit offer för något vi tyvär inte kan kontrollera.. Hemskt är det iaf!


Can you hear the preacher calling
For you to get on your knees and pray
For all our friends that are falling 
I hope I'll see you again


What can I do to bring back to you
All that was taken and all that was shook 
I hope that you'd wake up and it all was just a dream 
I still hear them saying can you rescue me


No one seems to know the reason
Makes you question what you believe in 
I wish that I could chase it all away
Last night I saw it in your eyes 
I knew you were in pain but I'm so far away


What can I do to bring back to you
All that was taken and all that was shook
I hope that you'd wake up and it all was just a dream 
I still hear them saying can you rescue me
oh rescue me


What can I do to bring back to you
All that was taken and all that was shook 
I hope that you'd wake up and it all was just a dream 
I still hear them saying can you rescue me...




John Galliano spring/summer 2010.

Here they come..




Riktigt coola..

Man märker väldigt tydliga nya trender vad det gäller skor till våren och sommaren
- Strumpor, även till sandaler, som bilderna ovan (alltså inte bara Galliano som kör med detta nu;))
- Alla möjliga konstiga/coola klackar, man får kalla det vad man vill. Bara roligt när det är något annorlunda enligt mig..
- Mycket "krimskrams" på skorna, gärna något extra sko-smycke och sådär om det inte räcker som dom är.

Förövrigt ville jag visa Gallianos skor för dom var ett väldigt tydligt exempel på vad som komma skall, nu hoppas vi på att vi här i lilla sverige tar efter detta lite snabbare än vad vi brukar...


Taken.


Om inte jag minns helt fel har jag skrivit om denna film en gång för länge sen, för att vara exakt var det när jag jobbade på 3. Jag var i stockholm, på hotellet och C var och hälsade på mig. Det var han som berättade om denna film och sa att jag måste se den. Är glad att jag gjorde det, för den är riktigt bra! Liam påminner dessutom om min pappa i denna film, haha! Såg den tillsammans med pappa senast idag, han tyckte om den med!

Good luck...


Poweryoga..

Nu är jag hemma igen.. Efter att jag pysslat med pållen i stallet (tränat på att stå i stall gången, stilla, och lyft hovar och myst lite) så åkte jag till stan igen och gymmet. Det blev pass och poweryoga, faktiskt första gången jag är med på just poweryoga. Även om jag varit med på massa olika typer av yoga och vet att det är jobbigt så var nog detta stundtals snäppet värre. Poweryogan innebär ju att hålla positionerna mycket längre än vanligt, och det kan vara nog så jobbigt ska ni veta och extremt balanskrävande! Ja jösses, mina ben var helt skakiga, speciellt vänster benet som har både sämra balans och muskelmassa... Ingen överhuvudtaget egentligen, haha!
Jaja men det var skönt iallafall, känner ju att varje pass gör nytta verkligen. Jag börjar hitta tillbaka till mitt lite mer viga ja igen, underbart. Dessutom hade jag lite smått träningsvärk sen all spinning, så skönt att tänja lite.
Mycket snack här nu känner jag, onödigt snack.. Vi hörs senare!


Veckans goding.

Grym..

The Dream ft. Fabolous - Shawty is a ten


Dagens låt.

Iyaz - Bulletproof


Fairytale.

Bra början på dagen.. Vaknade vid elva tiden, och mådde inge vidare. Gick ner och tog lite hostmedicin (kanske inte så bra?) sen åkte jag till activion. Det gick faktiskt bra, men detta onsdagspasset är hemskt.. Jag är helt slut! Ätit och lite sådant nu, ska till stallet snart och pyssla med min lilla buse.
Sen funderar jag på att vara med på poweryogan och köra gymmet en stund, hade behövt det för benet skull.. På fredag ska jag iallafall försöka komma upp tidigt så jag hinner börja känna mig lite bättre lagom tills träningen!
Jaja det blir nog bra tillslut, nu ska jag titta färdigt på Bröderna Grimm (with two m..)


Friends in crime.


Jag hitta lite bilder från i helgen, jag som alltid glömmer av att det ens finns något som heter kamera när jag är iväg på bus.. Vilket fall, här har ni världens sötaste Tina i Gbg..
Sen har vi dagen efter, min andra galning.. Här har hon hittat kvällens nya favoritleksak, alltid vetat att du velat ha en egen ponny.. Även fast du inte vågar säga det till mig..!

Sen vill jag bara berätta för er utomstående, att utan dessa två i mitt liv så vore jag ingenting.. Ni betyder så ofantligt mycket för mig, det går inte ens att beskriva med ord hur glad jag är som har er.
Dream-team :)


Bringing back some memories..

Jag är fortfarande inte färdig riktigt med min storstädning, men snart så..
Ska göra färdigt det sista nu strax tänkte jag. Hann förövrigt med både stall och träning innan, activio eller spinning, ni får kalla det vad ni vill. Spinning med pulsklocka iallafall, riktigt skönt!
Kom hem för en stund sen, hunnit med att äta och uppdatera mig lite via telefonen så nu är det dags igen. Sista krafttaget för idag..
Titta vad jag hittade när jag städade föresten, löjligt av mig att gömma undan den. Men det var väl i stundens hetta, jag fick ju den trots allt av dig... Innan fick den mig att tänka på allt det dåliga, nu är det tvärtom bara, känns mycket roligare så!


Lycka.

Självklart för dig behöver inte vara självklart för mig..
Lycka för mig behöver inte vara lycka för dig..


Idag har jag gjort något som faktiskt fått mig sådär varm i kroppen, nästan så jag tillochmed vill gråta när jag tänker på det, haha av lycka då givetvis..
Jag har sprungit mina första steg utan att halta, inte det minsta..
Läkarna som prata om att jag skulle vara glad att jag skulle kunna gå riktigt överhuvudtaget efter olyckan, och springa kunde jag ju tydligen bara glömma. Men sen kom visserligen David som tog sig an min skada, som förövrigt var duktigare än alla andra kirurger men han sa att detdär med löpningen skulle jag nog få tänka om med. Jag sa aldrig till han att det brände i hjärtat att höra det..
Jag har sen ställt in mig själv på att jag inte kommer kunna springa, och det vara egentligen bara för någon månad sen som jag ens började tänka i dom banor att dom hade fel. Även om jag vet att jag är väldigt envis, och har jag gett mig tusan på något så gör jag det. Men jag har också insett att skadan jag fått inte är någon vanlig liten knäfraktur.. Jag har förstört min knäled för all framtid..
Men det har inte stoppat mig från att lyckas med alla andra saker som jag "aldrig skulle kunna göra igen". Det är faktiskt nästan bara löpningen kvar (och gå i trappor riktigt.. och böja knäna ståendes, eller hur man nu ska förklara, okej det är ganska många saker kvar som jag inte kan göra..) men ändå?!

Vilket fall så kan jag säga att senaste tiden har varit en bra tid för mig, men jag har ändå inte vågat hoppas för mycket (innerst inne vet jag att jag klarar allt..) men idag bevisade jag det också. Dock var det bara jag som såg.. Men jag gjorde det, jag gjorde det omöjliga...

I will find the way, to your heart again..

Jag är nästan klar nu, riktig vår städning?! Kan man säga så? Nej tydligen är det inte vår fören det har gått sju dagar i sträck som är över 0 grader så det är verkligen inte vår, men vi kan kalla det "inför-våren-städning" då?
Jaja vilket fall, bara lite kvar men tänkte åka till stallet och pyssla lite. Sen blir det spinning, får se hur detta går med tanke på att det kanske egentligen inte är jätte bra att träna kondis i mitt tillstånd.. Men jag känner mig ju inte dålig? Jaja det löser sig, men först ska jag spendera lite tid med världens finaste lilla pålle.


Dagens låt.

Omarion - Speeding


Städning..

Ja då var det dags igen, tillbaka i gamla dåliga vanor. Nej jag har faktiskt varit uppe en stund, kört igång med resten av min storstädning och tvättat, hängt ut mina sängkläder på vädring och dammsugit sängen, med våran Pro-aqua givetvis! F*n vad vidrigt det är, dock märks det att jag gjort det ett par gånger nu.. Hade alla fått göra det så hade hela sveriges befolkning velat ha en sådan, lite dyr tyvär men men.. Lär ta en stund till nu iallafall innan jag är helt klar, men gjort det värsta igår så.
Efter detta ska jag till stallet sen ska jag försöka hinna med att träna, vet inte om jag ska köra activio eller poweryogan, min förkyldning har blivit sämre idag igen givetvis. Vad trött jag blir! Jaja dags att köra igång igen, hörs sen. Eller föresten, ni ska få en grymt bra låt först med.. Det är den låten och jag dansande med skurmoppen nu kan jag lova!
Kram


Givin up.

Nu ger jag upp, städat i princip hela kvällen.. Men känns som att det är dags att sova nu snart va? Som tur är har jag inget speciellt att passa imorgon så inte hela världen, men hade gärna kommit upp i tid som idag faktiskt.
Min Garderob är färdig iaf, ska se om jag orkar fixa sko-gardroben imorgon kanske tillochmed. Jag vet inte ens om jag vill veta själv hur mycket skor jag har...
Förövrigt hittade jag kläder jag inte ens tagit bort prislappen från, fina grejer med.. Vad händer? Skärpning på mig nu! Men nu kan man iallafall gå in i min garderob igen hehe, hoppsan!
Jaja halvfärdig hann jag bli iaf, men resten tar jag imorgon. För nu behöver jag sova.. Hörs imorgon vänner, natti natti!


WTF?

Gick precis igenom min "jeans-garderob", jag hatar att ha jeans på mig, möjligtvis jeans-leggings. 44 par... BARA! (att tilllägga då är att jag inte ens räknat med jeansleggingsen då..) Som jag verkligen aldrig använder?!! Bra jobbat Jenny, verkligen.. Konstigt att mina kläder inte får plats! Jaja tillbaka till städandet.


I'm gonna have some fun.

Nu är jag hemma igen.. Hunnit med nästan allt jag velat göra, dessutom har jag världens motivation till att storstäda nu. Det enda jag inte hunnit göra. Hann dock aldrig träffa L heller för han körde fel väg, inte helt ovanligt och blev för sen.. Klant! Men det är en dag imorgon också..
Jag träffade först A i stan, vi tog en fika på Café Viskan. Mysigt!
Sen blev det träning tillsammans med A som börjar på Studio aktiv nu, eller hon har tagit en provvecka nu. Men förhoppningsvis börjar hon där nu med. Jätte roligt, ännu roligare att träna med lite vänner. Vi körde iaf 45 min Core vilket var som vanligt väldigt jobbigt. Mycket folk det är på gymmet nu förövrigt, tror att hälften tröttnat om en månad ungefär!
Vilket fall, efter körde vi lite kondition också, då jag hade lite för mycket energi över. Skönt! Dessutom känns förkyldningen ganska bra nu. Imorse var den verkligen ingen hit...
Jaja direkt efter träningen blev det stallet till min sötnos, han är verkligen världens mysigaste. Varje gång man kommer till stallet så kommer han fram till staketet och ska "prata" lite (fjäska).. Kom hem nu för en stund sen, tänt alla mina hundra ljus och nu ska här städas!
Hörs sen, Kram


You made my day.

Jaha, det var mina planer det..
L ringde precis mig, han åker förbi Borås om en stund. Länge sen jag träffade honom nu så, haha han är så rolig. Blir alltid glad av att prata med han :) Blir ju inte att man ser han oftare efter flytten till stockholm direkt, och tjänsten som teamleader får vi inte glömma. Men jag är väldigt stolt över dig hun! ;)
Frågan är vad jag ska offra då, Avatar tittandet eller städningen? Hmm får kanske bli båda två om jag ska hinna med allting. Jaja jag får väl hoppa in i duschen nu då, vi hörs lite senare.
xoxo


Justin Bieber.


Jag vet att jag har väntat iallafall, för några timmar sen släpptes Justin Biebers nya låt Baby (dagens låt). Hört många versioner på den fram tills idag kan jag säga, dock var nog den riktiga studio versionen den bästa..

Denna lilla sötnos upptäcktes för snart ett år sen av Usher på, såklart, youtube. Där han hade laddat upp klipp där han sjunger. Han släppte sin första singel redan i somras, och albumet My World kom ut i november. Där finns det faktiskt ett par riktigt bra låtar. Att tänka på är att Justin endast är 15 år (född 94) och redan såpass känd som han är. Även om han kanske inte nått riktigt hela vägen till Sverige än, men det kommer jag lovar!


Dagens låt.

Justin Bieber ft. Ludacris - Baby


Borttappad röst, belöning erfodras vid återfinnande.

Det är något fel med mig idag.. Jag är nämligen redan vaken, och ganska pigg?! Trots att jag mår sämre idag igen, så ingen sjukgymnastik. Hoppas dock att det går över så jag kan träna ikväll! Eftersom jag fått med A att börja träna på studio aktiv nu så ska vi inviga det med pass. Så himla mycket roligare när man är lite fler som tränar ihop, vilket egentligen är konstigt med tanke på att man hinner ju inte direkt prata med varandra?

Jaja vilket fall som helst så tänkte jag få lite gjort idag:

-Överklaga min jäkla parkeringsanmärkning

-Städa..?

-Se avatar, igen :)

-Fika med A

-Träna Core

-Fixa i stallet

-Övrigt?

Ja dags att sätta igång kanske? Already done!
Fick ringa polismyndigheten angående min parkeringsanmärkning, vilket hon också tyckte jag skulle överklaga. Men det var så himla mycket jobbigare när hon förklara och det skulle dessutom ta 4-6 månader. Allvarligt talat? Vad är problemet liksom? Jag berätta hur det låg till, hon höll med, men måste ändå ha det skriftligt. Hundra spänn på att dom gör sådär bara för att man ska tröttna, betala och sen inte orka bry sig. Ska se om jag kan fixa detdär på annat sätt..
Mycket längre än sådär har jag dock inte kommit, men men dagen är ju bara barnet. Speciellt med tanke på att just nu brukar jag vara inne i min djupaste sömn. 4-5 timmar kvar av min morgon, jag är stolt över mig själv! Men nej, nu får jag ta tag i frukosten, hoppas förövrigt min röst kommer tillbaka idag. Saknar den lite..


Nämen.. är det inte en liten fuling till häst jag har.. Räcker ut tungen åt oss :)


Snygging.

Någon mer än vi som tittar på Johan Falk filmen? Ett par stycken kanske, dom är riktigt bra. Jag som inte ens gillar svenska filmer egentligen. Kanske ska erkänna att anledningen till att den är såpass bra som den är, är väl pga Charles Joel Kinnaman även kallad Frank Wagner. Han är anledningen till att jag också vill se filmen Snabba cash som nu går på bio..


Mm, me like...


Veckans bästa.


Kevin Rudolf ft. Lil Wayne, Birdman & Jay Sean - I made it


Duktiga jag.

Nu är jag tillbaka igen.
Somnade en sväng efter att jag kommit hem, var helt slut verkligen!
Sen gick jag upp, bytte om och åkte till stan för att träna yoga och pilates. Riktigt skönt, men sjukt jobbigt! Mina ben har inte varit så skakis efter ett träningspass på lääänge. Min mage ska vi inte prata om, den värker..
Efteråt hämtade jag upp M och E, vi åkte till stallet och grejjade med min sötnos. Sen blev det BK och lämna tillbaka.. stöldgodset från i helgen haha, även om jag tyckte det var klockrent och inte mer än rätt..GO M! Fyyy Jenny..

Handla och sen till Trandared och nu sitter vi här, myskväll kommer det bli.. Utan dess like ;)
Ska vara lite social här nu.. Vi ska baka och grejja nämligen, hörs snart!
Kram


Dagens låt.

Rihanna ft. Slash - Rockstar 101


Sådär ja..

Hello friends..
Jag hade tänkt att uppdatera er mer igår när jag kom hem efter våran utekväll, men det gick inge bra.. Jag kom nämligen aldrig hem. Så det kan gå ibland..

Vi började med att åka till någon BK-kille, jobbar kompis till M, i villastan? Där blev vi inte kvar så länge, pratade med M och vi bestämde oss för att åka ut till honom istället. Ut i skogen, dödens väg ni vet? Väl framme satt vi och tjötade (pratade) lite med han och hans kompisar. Tror inte någon av oss tre tjejer hade tråkigt, skratta så vi grät (och spruta cider genom näsan ;)) dom är härliga dom där.
Vid halv tolv åkte vi in till stan och det blev Harrys denna gången. Fick veta att X&Y hade strömavbrott och därför inte öppet. Som tur var så var det värt besväret att gå till harrys, för M tyckte äntligen att det inte var så himla kul som hon kom ihåg så nu kan vi gå vidare. Göteborg, varje helg, here we come!
Jag hade dock ganska trevligt trots allt igår, det var en bra kväll faktiskt!
Har nog några kort för en gångsskull på mobilen men jag orkar inte lägga över dom just nu faktiskt. Kanske kommer senare eller något. Dags att byta om, duscha, åka till stallet och sen äntligen träna. För nu är förkyldningen nästan borta..

Världens sötaste vän.

Jag tror min kära vän T läser mina tankar på avstånd, i smyg då givetvis.. Så hon skulle kunna överraska mig med en söt födelsedagspresent!
Jag fick nämligen ett paket av henne igår, jag som älskar att öppna paket! Mest för själva sakens skull bara, ni vet spänningen. Inuti låg min favorit parfym med body lotion. Givetvis har jag denna sen innan, köpt den när den precis kommit ut och det bara fanns ett fåtal. Tillsammans med M och Y, fick alltså både kvinnligt och manligt godkännande. Men nu är det såhär att min älskade parfym (jag har tusen, men just denna) börjar ta slut och jag gick senast igår och tänkte köpa en ny. men givetvis hittade jag den inte då. T hade nog uppfattat detta och köpt en till mig, du är så söt, tack min älskade vän!


Heidi Montag.


Heidi Montag - The Hills stjärnan har ju lite oväntat gått och gjort karriär inom musikbranschen. Vilket tillochmed verkade förvåna hennes vänner, eller föredetta kanske man ska säga? Men man måste ju tjäna pengar på något annat än att vika ut sig kanske?
Vilket fall så har hon nu släppt hela sitt album..

Så frågan är ju, vad tycker ni?


Look what the cat dragged in...

Hallå på er.
Jag antar att jag var lite för seg för vissa på att uppdatera, men jag har inte sovit många timmar inatt. Eller mer imorse, förmiddag.. Jo okej, jag har nog tagit igen mig hyffsat nu.

Men vilken kväll det var igår! Det var bästa utekvällen på länge! Jösses vad roligt vi hade..
Vi åkte till gbg ganska sent, jag, T, L och hennes pojkvän B... Gick raka vägen till Karisma! Där blev vi kvar hela kvällen. Inte illa det?!
Träffade både M och D som har hand om kvällarna där på fredagar härdanefter. Vilket fall så var den riktigt mycket folk där vid ett tiden ungefär. Men sen började det släppa lite, vilket nästan var skönt. Det var också då det blev lite fight mellan L och B så slutade med att dom åkte hem, tråkigt nog. Men jag och T gav inte upp för det! Vi dansade hela natten lång och dummade oss.. Vilken kväll! Vi hade våran alldeles egna plats på dansgolvet där vi inte behövde trängas eller tänka på något annat än den otroligt söta bartendern :) Haha, ne så får inte jag säga längre.
Vid tre tiden kikade vi på klockan och insåg att vi borde tröttnat för över en timma sen. Men nejdå, vi körde en stund till, tills fötterna värkte. Sen började vi dra oss därifrån, hela vägen hem till Borås och sängen. Precis när jag satte nyckeln i dörren, samtidigt som jag hade en tung väska och telefonen i högsta hugg flögg en tiger fram ur buskarna och attackerar mig! Visade sig vara min katt som blivit kvarglömd ute, och han var helt galen! Men glad att se mig iaf!

Gårdagens bästa kommentar.. Behöver inte säga vem den kom ifrån, det kan ni få spekulera i :)

Okänd: Men gud va smart att dom har öppet toalettdörren in till killarnas.. *kikar in.. okej glooor in*
Okänd2: Vadådå?
Okänd: Ja men då vet man vem man ska ha med sig hem sen ikväll...

Inte helt seriöst var det, men skratta gjorde vi.. Hoppas ingen hörde!
Men nu ska jag göra mig färdig för det är ju en kväll idag också..



Dagens låt.

Che'nelle - Feel good


I never felt like this before.

Nu är jag hemma igen mina vänner, eller varit det en stund. Men det bara ringer och håller på hela tiden så jag hinner inte skriva något. Ett ord i taget ungefär..

Jag hade jätte mysigt med mamma och Carina på Eest innan, kom fram en kille till mig..

Okänd: Du har lite dåliga nyper du...
J: Ehm mjoo lite, men jag jobbar på det som du kanske ser..
Okänd: Ja men det är bra det....

Säger man så till en vilt främmande människa? Hade jag velat göra det lite pinsamt för honom hade jag sagt lite surt att vissa har ju stelopererade händer så inte alltid så lätt.. Men kanske hade blivit ett pinsamt ögonblick för mig istället! Haha...

Jag fortsatte sen en sväng på stan tillsammans med C, mycket trevligt. Jag fick äntligen köpt den söta tröjan jag velat ha från H&M. Såg att en av sveriges största bloggare hade lagt ut den igår. Tänkte att det var dags att skynda sig då med tanke på att dom brukar ta slut då. Fanns en kvar i min storlek sen var det 48 eller något. Jag som hade kollat ut den här för länge sen blev ganska lättad.. Jätte söt är den iaf!
Lite annat smått och gott blev det med.. Lite parkeringsböter och sådär med! Sånt gillar vi ju?! Jag menar, det är ju inte mitt problem att parkeringslisan måste haft en sjukt dålig dag.. Jag ska då inte betala ett öre, det kan jag lova. På måndag blir det till att ringa till dom och fråga vad dom håller på med..

Jaja stallet en sväng och nu är jag här...
Ska göra mig iordning för snart ska jag åka till bästa staden i sverige, nämligen Göteborg.
Vi blir nog några stycken nu ändå, ska bli sjukt roligt. Fira min födelsedag lite! Hörs om en stund vänner, ska hoppa in i duschen. kram




Dagens låt.

K.Michelle - Met you match


Te amo.

Yes jag är uppe i hyffsad tid..
Men jag blev tvungen, blev ingen poweryoga pga min hosta. Sen var jag riktigt trött vid halv sex när jag måste gå upp för att hinna in till gymmet i tid.
Men men, nu ska jag in till stan och fixa litegrann, ska först käka sushi med världens bästa mamma och världens goaste Carina. Kommer bli mysigt, dock är jag inte överförtjust i sushi man kanske kan ändra på det idag. Jag hoppas det iallafall!
Sen tänkte jag gå och fixa mina bryn på Bond studio, hos Åse som alltid. Var ett tag sen nu, eller någon månad sen och fick ju ett presentkort att göra det i julklapp som jag kan uttnyttja. Perfekt!
Men nu är det dags att skynda sig så dom slipper vänta på mig, hörs senare vänner. Kram på er.

Natti natti.

Nu ska jag gå och lägga mig vänner.
Skulle gjort det för länge sen men fick ett samtal som höll mig vaken en bra stund, kommer somna med ett leende på läpparna det är en sak som är säker.
Ska upp snart igen och träna poweryoga tänkte jag. Fast jag vet inte om jag vågar egentligen, med tanke på att jag är så förkyld än. Men vi får se hur det blir.
Pratar med M nu, hon och jag behövde uppdatera oss lite. :)
Men sova nu, kram på er.


That just how it is.

Vilken besvikelse..
Eller egentligen inte, vi har inte varit vänner på länge. Men jag skulle absolut inte säga sådanna saker om dig som du gjort om mig. Inte ens nu när jag fått reda på vad du sagt om mig. Jag har ingen aning vad jag gjort dig för att du ska hitta på sådanna saker. För vi vet ju både du och jag att det inte stämmer :) Därför kommer jag inte heller ödsla någon energi på dig när jag träffar dig nästa gång heller. Det är inte värt det, du får leva med dina lögner i fred. Men en fråga har jag dock, vad tjänade du på det? Eller var det bara dendär vanliga känslan av att få snacka lite skit som tydligen tjejer tycker om..? Booring!
Vi människor är ena konstiga varelser ibland..

Karisma.

Har ni hört om nya nattklubben som öppnat i Göteborg? Tror tillochmed smygpremiären var förra helgen faktiskt.. Eller helgen innan ska inte säga säkert, vilket fall som helst så är det Hennemann event som har hand om fredagarna där. Lucky me! Fick ett sms, av båda bröderna tillochmed och nu står vi på listan där tills imorgon. Jag blev så himla sugen på att kika in detta nya ställe och vet att det brukar vara hemskt trevligt när dom annordnar fester så.
Karisma är göteborgs modernaste och trendigaste nattklubb just nu och nog ser det häftigt ut, var dessutom där innan dom bygde om och hette något annat, Razzia? Vilket fall så var det riktigt fint där inne redan då! Nattklubbschefen Fredrik är dessutom varit involverad i både stureplansgruppen och Push så förväntningarna är ganska höga om vi säger så. Jaja det ska bli kul att se stället och träffa alla trevliga människor bara.
Sugna?


My love.




Här har vi några bilder från i måndags på min otroligt fina lilla man. Han är redan över 8 månader nu, tänk vad tiden går fort..


It is what it is.

Medan jag sitter här och väntar på att duschen ska bli ledig så jag kan åka iväg tänkte jag skriva av mig lite..
Jag har märkt att fler och fler människor, som jag både känner och inte alls känner, kommit in i sådan där jobbig "down-period" i sina liv. En del är rent av väldigt deprimerade, trots att vi nu är påväg mot den delen av året som är sådär ljus och härlig. Det är ett tag kvar, men det är ju på rätt väg right? Kan ju inte skylla på den där mörka höst-deppen som många annars gör, inte nu!

Men har ni tänkt på en sak?
Ni tror ju att allt är skit och att det är himla synd om just er, vilket det verkligen är faktiskt. Det är säkert jätte jobbigt att känna att allt är skit och att livet kanske inte ens är värt att leva (vilket jag dock aldrig kommer kunna sätta in mig i hur det är..) tro mig när jag säger att mitt liv verkligen har rasat samman på en och samma dag och allt jag verkligen lever för bara försvunnit. Men när jag tänker tillbaka på det så har jag inte kännt mig ledsen eller så mer än max ett par timmar, sen har jag tagit mig i kragen och gjort något åt saken. Ett väldigt bra exempel är min olycka i somras, mitt liv var helt perfekt, jag var lycklig på alla sätt och vis. Men så ett ögonblick, på ett enda ögonblick försvann allt.. och inget kommer någonsin bli sig likt efter detta. Det var mycket där på en och samma gång som bara ändrades vid det ögonblicket, men jag såg samtidigt till att försöka vända det hela till något positivt. Jag grät och var ledsen en stund, självklart.. det är mänskligt och en del av läknings processen, men sen måste man gå vidare och ta sig tillbaka. Om inte för din egen så för andras skull..

Jag är ganska säker på att om jag hade totalt grävt ner mig så hade jag sårat både mina föräldrar, syskon och vänner. För hur bra vi än försöker gömma våra känslor så vet alltid dessa människor ändå, dom känner det. Och jag undrar faktiskt vad som är värst, att en själv är inne i detta negativa och tänker oerhört negativa tankar eller att känna att ens bästa vän eller barn är inne i en riktigt dålig period och inte kunna göra någonting som helst åt det..

Allt som någonsin har kännts hopplöst för mig har alltid fört något bra med sig i slutändan, tänk efter så är jag säker på att ni kan komma på att det varit likadant för er. Det kan vara invecklat och långdraget men låt fantasin flöda..

Hur kan man då tänka i dessa lägen? Du har förlorat ditt jobb, din bästa vän, din flickvän/pojkvän eller någonting annat eller varför inte alltihop?
Du tänker nu tanken allt är verkligen skit, ingeting går som jag vill.. Var istället ärlig mot dig själv, du har nog något som en bra. En hemskt bra vän och ni är just nu inne i en såndan tid där ni har sådär extremt bra relation, hon/han gör dig alltid på bra humör och ni är helt enkelt bara bra för varandra?! Eller du kanske just fått ett jobb erbjudande som verkar vara något av ett drömjobb för tillfället, det finns alltid något. Även om det kanske kan verka ynkligt just nu.

Jag har inga dåliga perioder, för jag låter mig inte ha det. Jag kan ha stunder som är dåliga, men jag försöker göra det som behöver göras om det är glömma, förlåta, ta tag i eller bara helt enkelt gå vidare så gör jag det så fort som möjligt. Det enda du måste komma ihåg på vägen är att aldrig ljuga för dig själv..


Never smile at a crocodile...

Uppe med tuppen idag mina vänner, plus minus ett par timmar.. bara..

Ligger i soffan och tittar på en krokodil-film.. Ni vet, skräckfilm med en jätte krokodil och alla människor bara dör. Helt meningslöst egentligen, men jag älskar sådanna filmer..tyvär. Denna är dock ganska dålig, men måste se den ändå!
Jaja, blev en sen kväll/natt igår, men inget mig emot alls. Fick ta igen mig idag bara, vilket jag verkligen gjort.
ska åka till stallet en sväng när denhär filmen är slut och krokodilen ätit upp alla utom killen som kommer bli hjälten för att han räddat den snygga "reseledaren", och självklart lyckas han döda den säkert med.. eller blir det en tvåa? Ja vi får se..
Hörs sen.


You can't get friendly with a crocodile..


Dagens låt.

Kat Deluna ft. Akon - Push


Twitter.

Jag har börjat lära mig nu..
Var ett tag sen jag fixade mig en twitter sida, och faktiskt så verkar det minst lika "kul" som facebook.. Så nu kan ni följa mig på http://twitter.com/JennyMagnusson I'll be watching you...


What would christmas be like?

Vid dethär laget så vet ni ju redan säkert att jag är en ganska inbiten youtube-tittare, (kan man kalla det så?) och att jag älskar att hitta ny musik och nya artister. Vilket fall, vi har ju fått lära oss också nu att man kan bli känd via detta påhitt, vilket jag själv inte kommit mig för att pröva än..videobloggar, sångklipp eller vad det nu kan tänkas vara.
Denna tjej har jag visat er innan, hon har äntligen fått göra en musikvideo med en av sina egna sånger. En jul låt dock, men bättre sent än aldrig, right?
Fruktansvärt söt och riktigt söt röst.


Veckans goding.

Jag ger er er låt till idag, denna gjordes till OS 2008. Ni får väl gissa landet den "representera", artisten är iallafall Chris Brown och den är riktigt, riktigt bra..
Kom ihåg att jag la upp den i min blogg när den bara var en vers och en refräng lång, lyssnade på den dygnet runt nästan.. Den gör mig glad! :)


Veckans goding.


Anosha - Chameleon


Every day, you make me fall even deeper..

Hej mina vänner.
Lite dåligt med uppdatering idag, men haft lite annat för mig..
Gårdagen slutade i världens längsta filmkväll, orkade inte göra så mycket annat. Såg två ganska bra filmer och började på en tredje, men någon blev lite för trött..
Så trött på min förkyldning nu, är inte jätte dålig men samtidigt inte jättebra så kan inte träna eller något. Vill bara att skiten ska försvinna. Men men, det gör den väl tillslut.

Haha så sött, på tal om något helt annat. Sitter i min säng med datorn och min söta katt kom precis upp och "pratade" lite med mig.. Sen gick han raka vägen in och la sig bland mina kläder i min garderob, varmt och fridfullt där inne. Någon får tvätta igen haha.. Sötis-Nappe.. Nu blev det sko-garderoben istället, lycka till att hitta ett varmt och skönt ställe där inne, dummer! :)


Dagens låt.

Pitbull ft. Ultimate - Take me there


Accessoarer till din sko!

Är nu här påriktigt..



Så vad tycker ni?

Mig behöver man nog inte ens fråga...


Mino vs Dino.


Lite lika?


Zoom zoom.

Idag har min lilla pärla besiktigats, om jag var nervös ja?
En aning..
Den är en ganska ny och fin bil, men har ett stenskott som övergått till att bli en spricka igenom hela framrutan verkligen. Dessutom, så var lamporna lite vajsing på innan. Dom är så himla jobbiga att byta (även om jag brukar lura ut min käre far på dom uppdragen, men han har berättat!) så jag var lite osäker på om dom skulle släppa igenom den.
Som tur var fick jag inte den där tjuriga tanten alla pratar om, utan en snäll äldre herre som lät mig åka med en anmärkan på en lampa som givetvis inte behagade funka. Den ska bytas och behöver ingen ombesiktning. Am I lycky or what?
Jag tycker om bilar, tycker det är ganska intressant och framförallt lite spännande.. Men (alltid ett men..) dom ska bara fungera.. När dom slutar fungera, då är dom skit. Min förra bil var något av en mardröm ska ni veta. Jag hatade den, speciellt när jag efter ett 25 timmars jobb pass fick åka hem i -10 grader, med rutorna och takluckan nere. 2 MIL!           Även om faktiskt tillochmed jag såhär i efterhand skrattar när jag berättar denna historian, för det med rutorna var inte det enda...

Jaja, vilket fall.. väl hemma kröp jag ner i sängen en stund, funderade på att gå och lägga mig. Med hade lovat att träffa A för en promenad och vi har inte setts på länge så jag bet ihop. Vid två tiden åkte vi till stallet och tog med min vilding ut på en promenix. Han som var så duktig igår var givetvis inte alls lika rolig idag. Men det kommer ju alltid sådanna dagar så. Får dock mycket beröm för honom "åh vilken fin liten häst du har, men han är inte så gammal än va?" "åh vilken snygging, han kommer blir stor va?" utav folk man bara möter. Tack och tack, men själv tycker jag inte har ser något vidare ut just nu. En dm tjock vinterpäls, kroppen är sjukt opropertionelig. Men han kommer blir fin, och han är defenitivt en utav de mysigaste hästar jag haft att göra med iallafall.
Träffade förövrigt några gamla killkompisar som var ute och gick, dom fick känna på hur hästar luktar på riktigt haha, stackarna!
Jaja nu är jag hemma och sitter med datorn i knäet och försöker värma mig. Går sådär dock.. Kallt att duscha i stallets vattenkran, bara så ni vet!  Med dessutom minusgrader i stallet så kan ni ju tänka själva kanske..


Min racerbil..


Dagens låt.

Kevin Rudolf ft. Lil Wayne, Birdman & Jay Sean - I made it


Min dag.

För det är min födelsedag, hurra hurra hurra...
Yes it is..

Tusen tack alla underbara människor för alla grattis hälsningar, min inkorg på telefonen har blivit full sisådär 50 ggr, nej men nästan.. Alla söta samtal, men också alla hälsningar på facebook. (även om jag tycker facebook är det mest opersonliga man kan komma på.. govetvis beroende på hur bra man känner en person då!) Men tusen tack iallafall! Ni är bäst!

Jag har spenderat min dag på bästa sätt, gick upp tidigt. Låg i soffan en stund innan jag åkte upp till stallet och pysslade. Jag, Rebecka, Dino, Tappi och Nellie gick sen en lååång promenad runt hela öndered och igenom sjömarken. Mysigt! Första gången dino varit i samhället och vandrat, givetvis skötte han sig utmärkt.
När vi kom hem ville vi släppa ihop dom eftersom vi tänkt göra det ett tag. Paddocken i den djupa snön och massa kort = inga problem, för dino iallafall som har lite längre ben.
Sen ut i stora hagen ihop med Moa och Kjarni, det gick bra fram tills att min Dressyrhingst fick för sig att han ska satsa på karriär som hopphingst istället.. Över stacketet vilket resulterade i en sur matte.. grajade en stund med trådar och stacket och ja-- nu är jag här, hemma i värmen. Alldeles lagom till att solen går ner och det är dags för middag och tårta igen.
Hörs senare, kramar


Dagens låt.

Britney Spears - Feet on the ground


GRATTIS TILL MIG!

22 år nu..

22 år...

22 jäkla år... Jag behöver nog seriöst tänka över min livssituation nu..

Hehe nejdå, jag lever livet leende. Helt galet glad just nu! Men nog börjar jag bli lite till åren allt, ja jösses. 22 snart 30, 30 snart 40.
Ne nu ska jag ställa mig framför spegeln och leta rynkor, vi hörs imorgon vänner. Ha en superbra Jenny-dag!


Heaven is a place nearby.

Nu är jag tillbaka här framför datorn igen.. För en snabb uppdatering iallafall..

Tänkte jag skulle dela med mig av min gårdag som blev en väldigt oväntad kväll. Jag åkte till E sent på kvällen där förfesten var i full gång, steg in i ett rökmoln och ett hav av människor. Som jag faktiskt kände igen dom flesta, dock inga jag direkt umgåtts med kanske men det är ju aldrig försent att lära känna nya människor då ju?!
Jaja vilket fall som helst så hade jag mycket trevligt, K och E "övertalade" mig att följa med till Falsterbo denna sommaren, vilket i stort sett inte ens behövde någon som helst övertalning. Med tanke på att jag velat åka dit flera år i rad nu, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Men denna sommaren ska jag dit så.. Insåg till min förtvivlan ungefär här att festen innehöll personer jag absolut inte ville träffa med, ta dig i kragen jenny, skärpning! Sagt och gjort.. Det blev ju bra detdär tillslut, tänk vad lite alkohol kan göra. Inte för min del då med tanke på att jag ännu en gång gått tillbaka till mitt bilkörande.
Vi lastade iallafall bilen full med folk och åkte till stan, där gick vi in på puls för första gången sen dom öppnade igen... Big mistake.. nej men okej, jag hade kul med dom jag var där med. Men allvarligt talat, har dom slutat kolla leg på det stället helt och hållet nu eller? Jag ser kanske inte alltid ut som jag är 22 med tanke på att jag är såpass liten som jag är, men ändå?
Jaja jag hade skoj ändå, dock blev det lite mycket för endel så vid ett tiden började vi dra oss utåt. Funderade på att gå upp till harrys en sväng, men hörde att det var riktigt uselt där och sådär (förlåt för uttrycket) bondefolk som jag inte tycker om. Skippa attityden nu, det var säkert skit kul..

Jaja åkte iallafall hem och hoppade ner under mitt varma täcke. Vakna vid 5-tiden av att min telefon ringde, (vilket den tydligen gjort flera gånger innan detta med, men just denna gång så vaknade jag.. ödet!) Nej vadå? Jag sover inte... Varför säger man alltid så? Dock lät jag nog mer trött än vad jag var, jag fick inte fram ett ljud med min inte så användbara röst.

Vaknade idag lagom till middagen och sen blev det lite tv, innan jag fick fin besök och då åkte tårtan fram. Mmm, inte fy skam den inte, mamma hade gjort ett bra jobb!
Nu tänkte jag göra mig iordning och åka hem till M en sväng, filmkväll eller något där? Hans kompisar är där och hälsar på med så kan bli en kul kväll, har ju aldrig tråkigt med dom liksom. Det är vägen dit bara som skrämmer mig.. inte så lite heller..
Hör ni inte av mig imorgon så kan ni ringa polisen! Då har jag blivit bortrövad av yx-mödarn (spöket) som går omkring där ute i skogen..
Jaja nu ska jag åka.. dödens väg..

Silly boy.

Karma sucks huh?

Eva Simmons - Silly boy


Veckans bästa.


Ke$ha - Kiss N Tell


Bättre tidigt.. än aldrig..?

Haha lite roligt är det, men jag fick redan strax efter 00.00 inatt mitt första samtal..

H: GRAAAATTTIIIS!
J: Ehmm, mjo tack... men jag fyller inte år fören imorgon...
H: .... oj... pinsamt...

Men jag kan trösta dig med att du inte varit den enda, haha fått ett antal samtal och så. Så det är lugnt, man kan ju inte komma ihåg allt.. Även om min födelsedag faktiskt är den viktigaste av alla...




Äntligen.

Hade en väldans trevlig kväll igår ska ni veta, jösses!
Men var hemma i tid för en gångsskull, inte illa det?
Nu gör mamma färdigt det sista på min tårta där nere hör jag, för nu blir det kalas och Pavlova. Gott! Grattis till mig (iförskott..) hörs lite senare. Kram


Dagens låt.

Akon - Takin' it of


Då var det dags igen.


Klockan är redan tio och nu ska jag iväg, time to have som fun... All night long!
Hoppas ni får en jättebra lördag, imorgon ska jag vakna upp lagom till att kalaset börjar och då serveras min favorit tårta. Vilken helg, hörs imorgon. Kram


Lite kul är det allt.

Haha jag surfade runt lite i dom större bloggarna här i sverige, eller nu överdriver jag för lite.. Största menar jag då, insåg att förutom all onödig skit dom skriver om (precis som jag.. haha) så har en "kär vän" till mig verkligen lämnat sina spår på en av tjejerna där. En av dom värsta tillochmed.. Jag vet inte om jag ska hylla dig eller vad för lite roligt är det ju trots allt, jag tror bestämt hon mött sin över man. Med tanke på att hon verkar falla dit igen? Du har någon konstig inverkan på oss tjejer ;)

Dagens låt.

Vanessa Hudgens - Taking over


Mysdag.

Många det var som hittat hit idag trots att jag inte ens suttit vid datorn eller uppdaterat bloggen då heller för den delen. Trevligt!
Men jag har tagit en såndär datorfri förmiddag och legat i soffan och tittat på The Hills..
Mycket mysigt, utan telefon då med givetvis.. Ska det va, så ska det va! Dessutom mådde jag inge vidare imorse, men mycket bättre nu igen. Väldans vad det svänger denna förkyldningen..
Precis kommit hem från stallet en sväng, varit och pysslat om Dino lite, borstat och sådär. Övat på att stå still - uppbunden (vilket börjar gå riktigt bra nu), flytta sig när matte ber honom, lyfta hovar (som också går riktigt bra!), inte äta upp borstarna eller matte för den delen när det ska borstas (detta går mindra bra..:)) tillochmed provat att använda lite pälsglans på honom, mest för att matte avskyr att alla hästar alltid är livrädda när man sprutar vatten, pälsglans eller vad det nu kan tänkas vara på dom. Min 8 månader gamla häst skötte sig bättre än min förra, endast 11 år äldre vilde..
Jaja vilket fall, så nu sitter jag här hemma och funderar på min kväll. Har ett väldigt bra alternativ som jag tror det blir faktiskt. Utgång på ingång.. Vi får se hur länge jag stannar ute.
Hörs sen vänner.


Hallonpaj.

Livet är fint idag, även om jag inte skrivit så mycket vettigt idag. Men jag har det bra, väldigt förkyld än.. Men så det är ibland, smällar man får ta helt enkelt.
Min förmiddag var lugn med lite film och min nya super-kur, Piggelin! Väldigt effektivt!
Men eftermiddagen blev desto livligare, åkte och hämtade M och M som varit ute på lite äventyr och inte var helt nyktra. Körde hem dom till M och åkte sen till stallet med Ollie stollie och grejade lite. Kände att jag behövde komma ut lite..
Väl hemma blev det byta om och åka och köpa lite godis och sen till trandared till min sjukling. Kunde vi vara sjuka tillsammans.. Det blev lite hallonpajs bak här med, jösses vad gott.
Nu tittar vi på lets dance och det är faktiskt ganska bra, vi tittar dock inte så mycket. Sneglar lite emellanåt, någon ligger nerbäddad under filten med, stackarn!
Jaja nu ska jag fortsätta liva upp stämningen lite här, vi hörs vänner.


Birthday sex.

Jag älskar denna versionen av denna låt, okej kanske inte världens mest givande text.. Eller det är det verkligen inte, men annars är den himla bra. Jeremih, fler sådanna här låtar nu istället!


Dagens låt.

Britney Spears - It's me


Min önskelista till stora dagen.

Med risk för att upprepa mig en aning från förra året...


♦ En resa till Bora Bora för två givetvis.. (hmm vem ska få följa med är frågan?)

♦ En ny ferrari, en riktig helt denna gången...

♦ En egen wonder-häst, helst Moorlands Totilas

Om inte, så tackar jag inte nej till ett par miljoner så kan jag fixa detta på egen hand :) Ni kan mejla mig om ni vill lämna bidrag...



Natti natti.


Godkväll mina vänner.
Jag har verkligen varit off idag, främst gentemot alla som känner mig kanske snäppet bättre än folk som läser min blogg. Jag tar inte bloggledig längre, jag tar hellre mobil-ledigt för det är ett riktigt stress moment. Jag pratar alldeles för mycket i telefon, och det är väldigt skönt att bara lägga ifrån sig den och inte bry sig om den på hela kvällen. Dessutom blev jag på lite dåligt humör efter ett samtal. Men som ni vet så är mina utbrott över på ca 2 sekunder. En egenskap jag faktiskt tycker om hos mig själv, ja man får säga sådant!
Vilket fall, det jag egentligen ville säga är att jag ska försöka sova nu tror jag och jag hoppas ni sover så gott eller iallafall kommer göra det. Jag ska egentligen upp om några timmar bara och springa iväg till sjukgymnasten. Men det är ju helt uteslutet, hoppas istället på att jag kan träna på gymmet i helgen.
Jag och pappa var föresten ute på en mysig promenad i mörkret innan med hunden och lilla hästen, även om det är ganska kallt ute så är det himla fint och uppfriskande. Kände mig tusen gånger piggare efter det..
Jaja, ska sluta tjata nu.. Dags att sova, Kram på er.

Ps. Om ni undrar vad jag önskar mig på min 22årsdag på måndag så ska jag göra en väldigt utförlig lista till er imorgon.. Ds.


All the boys love Mandy Lane.


Jag har fasnat framför tv:n igen och såg att det gick en skräckfilm på Canal+, men insåg ganska snabbt att jag sett denna film mer än en gång. Dock är den helt okej, lite oväntad och sådanna filmer är ju alltid välkomna. Mandy Lane har någon slags förtrollning på alla killar, att dom tillochmed dör för hennes skull? Tänk så fel det kan bli..
Jaja, nu vet ni vad ni kan kika på om ni har tråkigt, såhär sent en kväll, ensamma.. Okej, ni behöver faktiskt inte vara ensamma, den är lite läskig trots alls så.


Hoppsan.

Snacka om att sova bort hela dagen..
Men men, jag mår fortfarande inte bra så det är okej. Dock inte lika dålig som igår, känner mig som en människa iallafall. Tänkte åka upp till stallet nu och fixa min pålle, men så börjar ju the hills.. Dock har jag ju redan sett alla avsnitt, alla säsonger tillochmed den nya så missar ju inget faktiskt.
Händer inget speciellt just nu faktiskt, allt är ganska vanligt, eller är det de? Ja man vet aldrig.. Men vissa saker har jag lovat mig själv att inte ta upp i bloggen längre. Inte just nu iallafall..
Hoppas ni haft en bra dag vänner. Kram


Hoppsan ja...


Dagens låt.

Lady Gaga - Let love down


Nights in Rodanthe.

Jag är vaken, kan inte sova och la mig i soffan framför tv:n ni vet och kikade runt efter lite filmer. På canal+ började precis denna filmen och jag fastnade för skådespelarna direkt, Richard Gere är en av mina favoriter. Gav filmen en chans och det visade sig att jag inte kunde slita mig..
Jag älskar sådannahär kärlekshistorier, egentligen är jag inte jätte mycket för löjliga romantiska överarbetade filmer. Men på något sätt lyckas denna författaren ta historian snäppet längre, just precis av samma skäl som jag älskar filmen The notebook och nämen ser man på, vem tror ni inte är författaren till denna film om inte exakt samma?!
Kanske är denna för den lite äldre generationen men en sak är säkert, när jag blir stor så ska min man vara och se ut (nästan) precis som Richard Gere eller i detta fallet Dr. Paul Flanner.





Piggelin

Vissa dagar känns fruktansvärt meningslösa, som idag.. Jag blir aldrig sjuk längre (bara skadar mig..) och idag har jag slagit på stort. Jag har inte haft varken feber eller huvudvärk sen sist jag hade körtelfeber, vilket jag iochförsig haft hela tre gånger (jag vet att man bara kan ha det en gång, men jag är inte som alla andra!) Men idag, today is the day både halsont, feber, ont i huvudet och till råga på allt har jag galen träningsvärk i magen efter gårdagens pass. Stackars, stackars mig! Jag har bara legat hela dagen och inte gjort något vettigt alls, kollat på film och sånt mysigt. Kollade dock på damernas stafett i skidåkningen också. Men annars har jag knappt ens orkat röra mig ur sängen. Kanske skulle hållt mig hemma igår trots allt? Kanske skulle struntat i detdär träningspasset också föresten. Jaja vad gör man inte?

Jag fick iallafall iväg pappa på ett uppdrag - fixa piggelin till en döende Jenny. Vilket han tillslut gjorde, snäll som han är. Efter den, eller dom tillochmed kände jag mig mycket bättre. Dock var det inte en sådan piggelin här, nej ni kan va lugna. Jag bara drömde mig bort lite..

Jag fick riktig, fin och god isglass. Det fick man alltid av mamma när man var liten och sjuk. Men nu fick jag liksom be om det, på något sätt är det inte lika synd om en längre när man blir sjuk. Hur i hela fridens namn kommer detta sig? Okejdå, pappa gav ju med sig tillslut, men när man var liten behövde man inte ens fråga. Jag börjar väl bli för gammal helt enkelt, när är tanken att jag ska sluta åldras? För jag är ganska nöjd med att vara 22 annars?! Även om jag inte får lika mycket isglass...


Veckans goding.

Ni vet väl redan att jag älskar B så..

Beyonce - If


Dagens låt.

Akon - Noisy Neighbor


It´s better to live then love you.

Hej mina vänner, lång dag utan någon som helst uppdatering. Men ska försöka ta igen mig nu.. Jag har sovit i stort sett hela dagen, eller ja, iallafall bara legat i sängen och myst..
Gårdagen bestod av lite trevligt besök på kvällen, jag gillar ju inte att vara ensam hemma när det är mörkt. Haha.. Gjorde mig iordning för kvällen och åkte in till stan för att hämta upp K. Vi åkte direkt till Xoy, redan vid 11-tiden då det faktiskt var riktigt mycket folk ute. Var inne en stund, träffa lite söta vänner, dansade och hade allmänt roligt. K skulle röka och lyckades på något vänster klämma sig i fingret så det sprutade blod, stackarn! Hon klarar inte blod heller så svimfärdig eller väldigt full? Ja, på 1,5 öl var hon knappast full så.. Vi bestämde oss för att åka hem iallafall, och tur var väl det, för vid ungefär denna tiden började jag må riktigt, riktigt dåligt. När jag äntligen kom hem mådde jag pyton. Men en trevlig pratstund fick mig på andra tankar, och fick också min dundermedicin att börja värka. Somnade väl tillslut och vaknade av att min hals kändes... svullen, minst sagt!
Lite bättre nu iaf, men vet inte om jag orkar göra något speciellt vettigt idag. Vill dock upp till stallet och gå ut med min underbart fina häst. Som förövrigt jag fick veta igår, att AnnSofie (som rider Dinos pappa, Damino - Bruksprovsvinnaren 2009) sagt att han var mest lik sin pappa av alla hans föl iår. Och han fick ju ett par stycken om vi säger så! Tänk om jag kunde få en hingst som var iallafall hälften så snygg som sin pappa, då blir jag lycklig!


Förövrigt så fyller jag år om några dagar. Eller på måndag för att vara exakt, 22 hela år?! Vart har dom åren tagit vägen liksom? Jaja, mamma håller just nu på att förbereda för lite kalas i helgen och hon ska göra min favorit tårta, Pavlova! Finns inget bättre.


This is it.

Klockan är redan halv sju och jag måste verkligen börja göra mig iordning tror jag. Eller egentligen inte, men jag vet precis hur jag fungerar så jo.. Jag har jättebråttom!
Ensam hemma och grejer är jag med, kanske ska styra ihop världens största fest lite snabbt. Nej ni kan andas ut mamma och pappa, jag ska inte ens vara hemma.
Imorses blev det träning och sen lunch på café viskan med mamma, dom har verkligen världens godaste sallad. Älskar att äta där. Sen åkte jag raka vägen hem och till stallet för att pyssla om min lilla pålle. Vi gick en sväng i snön med Rebecka och Moa som sällskap, och snöhunden Ollie då. Helt hopplös den hunden, märks att hin inte tränas lika hårt som innan.. Eller just det har hon någonsin varit lydig mot mig? Nej kanske inte..

Ska iallafall med K till Xoy ikväll tror jag, funderade lite på viva med men vet inte om det är öppet ens. Jaja det skulle ändå väldigt mycket folk till xoy så det kan nog bli kul. Vi får se.. Kul att umgås lite med K iallfall! :)
Hörs sen vänner, dags att äta lite kvällsmat iallafall.


Moving on.

Då var det dags igen, tänkte först träna tidigt imorses men nej.. Mamma skulle dessutom vara med på Core idag så tänkte att jag är med henne istället.
Så ska packa iordning mina grejer och åka till gymmet nu strax, kl 12.00 börjar passet så lär skynda mig nu. Efter det ska jag och mamma ut och äta tror jag. Om jag inte drömde det, haha man vet aldrig.. Nej men det blir mysigt. Hörs senare vänner.


Dagens låt.

Shanell ft. Lil Wayne & Ne-yo - Other side


Michael Jackson lever vidare.

Trots att det är över ett halvår sen stjärnan dog nu så har en ny sång läkt ut på internet, en sång tillsammans med Lenny Kravitz. Har ni hört den?
Egentligen var det inte meningen att denna sång någonsin skulle komma ut, då den inte ens är färdigarbetad. Vilket inte är så populärt hos MJ:s skivbolag. Väldigt ståhej om detta nu..
Lenny påstår iallafall att han inte är iblandad, vem vet. Tydligen så skas låten iallafall tas bort från internet enligt skivbolagen, eller dom kräver det. Så passa på att njut nu!
Duktig kan ju ingen någonsin ta ifrån han att han var..
Tyvär hittade jag ingen full version...


Veckans goding.

Ni får en extra denna veckan bara för denna är så bra.. och för att Beyonce är bäst!


Det vi inte minns... Det kommer vi inte ihåg!

"..ja du tjata något om din jäkla pojkvän.."
" haha what?.. eller aha okej, ehm... du kommer möjligtvis inte ihåg vad han hette?"

Jag måste sluta hitta på saker när jag dricker drinkar, blir lätt lite snurrigt då.. ;)


I don't see how something good could come from loving you..

Kvälssmatdags nu vänner.. För er som inte redan ätit då, dock ska man ju inte äta efter kl 19 helst. Men vem bryr sig om det egentligen?
Jaja jag och Rebecka var på granngården innan och skulle köpa hästmat. Jag som har en häst köpte tre säckar och R som har tre hästar köpte en, plus en hink med multivitaminer då.. Men vad händer liksom? Jag gillar inte alltid hästar... Men tänkte jag ska börja prova lusern-hack på min pålle så han verkligen får i sig rätt mängd grovfoder. För er som undrar då.. Vill ju inte stå med en mager liten hingst till sommaren liksom..
Jaja sen helt plötsligt började andra saker slinka med också, helt hopplösa äv vi! :) R berättade även om Hööks rea (vilket var ungefär ingenting..) vi bestämde oss för att åak dit och enbart titta..
Ja ni kan ju gissa hur det slutade, gjorde dock ett såntdär köp som jag borde gjort för länge sen.. En ny hjälm! Gjorde dessutom ett sådant måste-verkligen-inte köp, ett pannband med bling bling, fejkade swarowskikristaller då mitt schumacher pannband med äkte fina kristaller är alldeles för stort. Men han ska få ett nytt fint sen när han slutar växa..

Jaja nog om hästarna, efter vi lämnat av allt i stallet så åkte jag hem och bytte om och styrde bilen mot stan och solariet, jag behövde det! M med tydligen.. haha..
Sen blev det gymmet en sväng med, bra avslut på kvällen.. Tror ju jag, jo men visst! M ringde och fråga om jag skulle följa med han och hans kompis, vad dom nu ska hitta på?! Jag vet inte.. Men klart jag vill göra det, så in i duschen nu så hörs vi imorgon. Pigga och glada!


Upp och hoppa.

Har precis duschat och ätit lite frukost/middag, tacos.. Finns det något bättre?
Blev väckt innan av min telefon, varit alldeles för mycket så det senaste. Jag får börja stänga av min mobil på nätterna nu tror jag. Dock är det ju dumt med, tänk om jag verkligen vill prata med någon som får för sig att ringa? Jaa, jobbigt läge detdär, verkligen!
Ska klä på mig och greja lite nu sen ska jag och Rebecka åka och köpa lite häst foder. Sen blir det en promenad med pållarna och efter det hoppas jag på att hinna vara med på activion. Vi får väl se om jag hinner det, annars får det bli gymmet idag. Kanske lika bra det egentligen..
Jaja ska skynda mig lite nu så jag är klar tills R hör av sig.


Dagens låt.

David Guetta ft. Kid Cudi - Memories


She wolf.

Som sagt hade jag ju inget att göra inatt så då var det remixer som gällde.. Jag får aldrig nog av att hitta bra musik!


Sexy Bitch

Jag kan verkligen inte somna igen, jag har försökt men det är hopplöst.. Så vad sätter jag mig och gör? Ja precis, letar efter lite ny bra musik, haha kom över denhär.. Bara väntat på att den ska komma i en... liten tjej-remix!


Girlicious Ft. Akon Sexy Bitch Remix


You're just full of sh*t..

Jag ska sova nu, imorgon ska jag ta mig i kragen. Men först måste jag verkligen få sova ordentligt!

Satt och kollade runt lite som jag gillar att göra här på datorn emellanåt, och såg något jag inte alls tyckte om. Fick reda på en del saker med som jag bara inte orkar bry mig om mer.. Eller jag gör ju det, fram tills nu, för du tror att jag inte skulle få reda på hur det egentligen ligger till. Vad var detta 5:te, 10:onde snesteget? Hoppsan, nu har jag nämt det och precis just nu så släpper jag det och går vidare. Jag släpper också dig, jag vill inte ha en vän som du.. Jag har bättre saker och lägga min tid och energi på och defenitivt bättre vänner!
Tack, nu har jag fått avreagera mig.. Kanske ska fortsätta när jag ändå är igång att ta upp helt oväsentliga saker...

Gick in på bloggportalen innan och såg till förskräckelse att åtta av dom mest sökta termerna innehåller 3 av dom något med Kissie. Men alltså, ge er nu... Detta är bara en ung liten flicka som ropar efter uppmärksamhet, sen att hon blivit sveriges största blogg är ju kul för henne.. Men att folk går in och söker på Kissies privata blogg (som förövrigt inte alls kommit ut, då hon har den skyddad så endast hon kommer kunna läsa den själv.. PR-trick?!) och Kissie oskuld... Haha vad vill folk veta? Att hon älskar att skapa rubriker. Man ska dock inte underskatta henne, för helt blåst är dock denna jänta inte. Nej nej, hur man skaffar sig läsare är något av hennes specialité, undra om hon kan något mer?

Hoppsan...


Grodor.. Kan inte hjälpas, nu har jag verkligen fått avreagera mig :) Tror det är dags att sova nu, eller vad tror ni? Klockan är alldeles för mycket för att vara uppe på en söndagkväll som denna, varit mycket senaste tiden med. Av vad? Mycket av mycket helt enkelt bara. Hörs imorgon, sov gott vänner.


Soon to be.

Jag är helt färdig, orkar inte röra mig ur sängen. Jag har bestämt mig för att unne mig en slapp kväll ocg eftermiddag istället, ingen träning och inte ens stallet blev det. Snälla R hade redan fixat allt där, hon är en ängel! Lyckas alltid pricka in det med när det är något.. Idag är jag helt slut!
Men jag tar igen mig från och med imorgon, då ska jag hinna med massa kul saker. Ska försöka få tag på S med och se om han kanske skulle vilja hjälpa mig att ev planera en födelsedagsfest till ingen mindre än moi. Jag har ju pratat om det flera gånger att jag ska fixa något sådant och 22 är väl ändå ett speciellt födelseår? Eller? Okej kanske inte, men det är dags. Annars får det bli nästa år.. eller kanske när jag fyller 25. Haha nej men vet ni? Nu ska jag lufta mig från sängen och pallra mig ner för att se om det kan tänkas börja fixa mat nu. Jag är hungrig, och vill dessutom ha något att göra.


This is how it's gonna be..

Lookin' at you now I can tell
That you and your new relationship ain't goin' well
There's no reason your name should come up on my cell
Unless you're unhappy but that shouldn't be the case


'Cause you said said she was the one
Baby yes you said said you were in love
'Cause when you left me you said that you wouldn't be
Comin' back remember that but I never agreed


I hate to say it but I told you so
Told you if you left that you were gonna be miserable
Guess she don't do it like me or else you wouldn't be
Runnin' back to the past it was you that left me
I hate to say it but you know I'm right
Everytime you're up be callin' for me late at night
But now that you ain't got me tell me where you gon' be
'Cause I can't take you back no my heart won't let me


Boy you know she can't touch like I do
I don't see you trippin' or flippin' over her moves
Don't take a genius to see she ain't that girl
But you let her back you don't know what you was on


When you said said she was the one
Baby yes you said said you were in love
'Cause when you left me you said that you wouldn't be
Comin' back remember that but I never agreed


You fall on hard times it seems
But you ain't gettin' no sympathy
No baby not from me
'Cause I told you you should never leave
See you chose this road so you gotta go it alone
Remember I told you so


Veckans bästa.


Beyonce ft. Ne-yo - Waiting


Dagens låt.

Jesse McCartney - Tonight is your night


What a night.

Haha jag lever people...
Tro det eller ej, en utekväll i halmstad kan jag nu stryka från have-to-do listan. Nu får det bli Örebro nästa gång, det har jag längtat efter länge...

Jaja hade grymt kul igår faktiskt! Riktigt bra kväll, vi kom ner till halmstad mycket senare än vad vi trodde från början dock. Men så är det ju alltid, vi kom ju ner iallafall?!
Vi satte igång och förfestade med lite pojkar som var hemskt trevlig. Spelade Wii och hade trevligt.. Jag var såklart grym, som alltid menar jag..
Efter ett par timmar åkte vi taxin till stan, eller ja.. Vi åkte en sväng iallafall! Bara så ni vet så kostar det 2000 med taxi till Borås, men "vid sidan om" kan man få kompis-pris...
Jaja, vi gick in på något ställe, efter att jag och Martina bevisat att vi minsann kommer in på Harrys i Halmstad där det tydligen var 25 igår. Vi gick rätt in... och rätt ut igen.. Kul ställe...

Sen gick vi vidare till något ställe som kallades, gasten kanske? Där var vi inte länge alls.. Provade istället ett nytt ställe som hette Mårtenssons tror jag. Där va det kul! Kan väl helt enkelt säga att vi gått igenom de flesta uteställen i halmstad nu eller? Ja så gott som iaf!
När det stängde gick jag och M med D hem och skulle sova, ja men visst! Det gick ju bra, somnade väl vid 5 tiden kanske? Jag på soffan då givetvis, i min ensamhet haha..
Ja det var en helt oförglömlig kväll igår iallafall, riktigt roligt hade jag! Men nu ska jag åka till stallet en sväng innan det bär av till gymmet. Det är dags nu faktiskt. Nu blir det lugnt ett par dagar här framöver.

Förövrigt är det ju väldigt roligt att folk i halmstad faktiskt läser min blogg, haha jag avskyr när folk säger mitt namn när jag ska presentera mig... Dock trevliga bloggläsare så det va lugnt! ;)

Hörs sen. Kram


Dream team


jag eller...

06cf6c4491836a6ded931092b5486459.png

Kolla varifrån!

jag eller vi är framme i halmstad. Inte illa. Spelar wii och har kul. Här är två av killarna som spelar lite men egentligen är det jag som är fortfarande obesegrad haha. Kul har vi iaf:) ses i dimman.


Halmstad, here we come.

Vet ni hur kallt det är ute?
Jag har varit ute och ridit precis, kom hem och ställde mig i duschen direkt och skulle tina lite.. AJ!
Jaja nu har jag pinat mig igenom duschen och är hyffsat normalvarm iaf..
Men det var faktiskt värt det, för hade jätte mysigt när vi var ute iallafall! Moa är världens sötaste lilla pålle! Dessutom har jag börjat hitta tillbaka igen och litar mer på mig själv så sitter inte och glider omkring som innan. Ni anar inte vilken lättnad det är?!
Jag måste verkligen skynda mig nu, ska snart åka hem till M och göra mig iordning inför Halmstad ikväll. Hört av mig till några vänner som bor där nere, hade varit skoj att träffa dom en stund med när jag ändå är där. Dock så har jag lagt ifrån mig telefonen nu för tillfället skulle jag vilja strypa den. Det blir alltid så att folk lyckas tajma in varandra och hör av sig samtidigt så nu får ni ringa bäst ni vill.. Jag tycker om min ringsignal så förmodligen står jag framför spegeln och sjunger och dansar ;) Nej men jag hör av mig sen, jag har lite bråttom nu, vi hörs!


Dagens låt.

Chris Brown ft Dez - Ice


Halmstad imorgon.

Sovdags nu va?
Jag är helt färdig, så för min del är det verkligen det.. Fick min promenad tillslut! Riktigt skönt, även om det är mer Dino som är ute och går med mig nu än jag som är ute och går med honom. Han är för söt min gubbe.

Imorgon ska vi ut på äventyr, sådant gillar ju vi ellerhur?
Jag och M ska förmodligen ner till Halmstad och göra staden osäker, det är nämligen dags nu. Får väl försöka höra av mig till folk man känner där och styra upp något, känns ju inte mer än rätt. Impuls grejer det gillar vi!
Så.. Sola-Träna-Stallet-Rida ser min förmiddag ut imorgon, ja ni förstår kanske varför jag måste gå och lägga mig ungefär nu?
Sov gott.


It's so yesterday..

Folk tror inte på att dom pratar med mig när dom ringer, är det illa då?
Jag är lite hes och lite förkyld okej? Ni får ju lita på mig...
Lilla Jenny skulle ju aldrig ljuga ellerhur?!

Allt känns så himla bra just nu, jag vet inte ens varför.. Eller okej, där ljög jag nästan direkt, det vet jag faktiskt.. Men jag är just nu väldigt nöjd med min tillvaro. Det är jag dock för det mesta men, just nu är det extra bra. Jag lyckas nästan alltid omvandla negativa saker till något positivt på några få minuter. Det är ungefär som när jag blir sur, vilket varar ungefär 2 min sen kan jag inte hålla mig för skratt nästan..
Men vet ni?
Jag ska åka och hämta min bil nu.. sen blir det en promenad med min fina häst. Kanske skulle få lite sällskap av J med, snäll han är!
Ut i mörkret och snön bara, lika bra det.. Behöver en promenix kan jag lova!
Hörs sen.
Kram

Napoleon.

Min lilla stackare..
Han har legat i min säng i stort sett hela dagen, vilket fall så vill han inte gå ut. Annars vill han jämt göra det..
Men igår hade han tydligen kommit som skjuten ur en kanon omkring tolvslaget och velat komma in, livrädd stackarn!
Nyrås baksida?! Alla stackars djur som hur alla raketer och smällare mycket tydligare än vi! Nu ligger han gott i sin favorit position och anar inte att om lite mindre än ett år så kommer ha få pina sig igenom en likadan kväll igen...


Jaha?

Sitter och tänker på lite roliga saker som sas igår...


Du rör dig helt galet bra, inte illa för att va blondin...

Haha what? skulle detdär va ett raggningsförsök eller?

Vet du vem du är lik? DARIN, visst är han det?
Ja, men han är ju söt..?
Ehmm.. Ja just det.. du är ju snygg..

Vad gör man inte?

Ni andra får ha en bra kväll, men du kommer bli lite särbehandlad.. jag hör av mig..

Yees me like...


Du är helt.. helt.. alltså det är sjukt..
...Underbart snygg? Jo tack jag vet...

Haha, sup mig snygg?

Vem ska jag säga att det är ifrån då?
*försöker komma på vad han hette utan att tjuvkika..*
ehm... DARIN, då vet jag...


Var har du gjort av min ros?
Ehmm........ Jag gav den till en himla söt tjej och hälsade från dig..
Du kommer inte ens ihåg vad jag heter?!
Jo man, same as always... Hassan!


När jag tänker tillbaka så hade jag väldigt roligt..




Dagens låt.

Alicia Keys - Distance and time


2010..

Nytt år och nya möjligheter brukar man väl säga va?
Jag tror att mitt år 2010 kommer bli riktigt bra, känner det på mig! Nu är det alltså dags att lägg 09 bakom sig, med allt vad det innebär.

Jag är iallafall vaken och mår toppen bra, bortsett från att min förkyldning verkar ha tagit fart igen.. Vad hände igår då?
Det började med att Sofia och Sofie kom hit, vi satt och pratade och jag sminkade dom och så. Himla fina blev dom, men dom är redan det innan så inte så svårt för mig då.
Vi plockade upp Tina och robin, handlade och åkte till Madde för att börja göra iordning lite mat. Jätte mysigt hade jag iallafall!
Taxin hämtade upp oss vid tio tiden och då åkte vi till Trandared, där dom hade hyrt en lokal. Inte riktigt några man kände en del av oss ville vidare. Från det att vi satte foten i taxin, så drog det igång. Min och Maddes skämtsamma beteende, men jösses vad kul vi hade. Taxichaffören var förövrigt 26 år, från Borås, galet snygg och darin look-a-like haha.. not! Väl i stan gick vi till vimmel, där fick vi vända vilket va väldans tur för det verka inte kul alls där! Sen tonic, där det inte va en människa, men jag och Madde ville slå på stort, sagt och gjort.. Grand here we come! Mycket folk här iallafall! Mest äldre men, kan ju vara kul det med. Vi missade dock tolvslaget...
Men vi gick ut strax efter och firade lite, sen tillbaka in på dansgolvet och drev och hade allmänt kul. Fyra riktigt glada tjejer va vi nog iaf, trots lite ömmande fötter och sådär!
Var hemma i hyffsad tid med vilket känns bra såhär i efterhand, jag började bli riktigt trött igår redan vid ett kanske. Träffade förövrigt Tara som jag inte sett på jätte länge, vi pratade om att gå ut och ha lite kul nu redan nästa helg. Ja tack! Vi får väl se till att det blir av nu bara då!

Jaja nu är det snart dags för att äta lite och sådär. Ska åka och hämta min bil sen med så jag kan komma upp till stallet och sådär. Men vi hörs senare. kram


RSS 2.0