Stockholm imorgon... igen.

Trött man blir, skrev inlägg igår om dom låg ute ett tag.. Men tydligen försvann dom igen, ingen aning om varför. Men satt iaf på tåget hem och berättade om mina dagar i stockholm... Vet ni vad?
Jag har varit och köpt en sprillans ny dator, för det är nämligen så att jag härdanefter kommer va ute och resa väligt väldigt mycket... Så mycket att jag nästan flyttat in på hotell..
Just precis nu sitter jag och funderar på om det verkligen är värt det.. Men ja, det är det faktiskt.. Ska bli helt sjukt roligt dethär. Måste bara lära mig allting!
Kommer sakna alla hemma, familjen, vännerna och en hel del andra med.. Vissa mer och vissa mindre.. Men jag kommer väl hem och hälsar på emellanåt.

Kan ju berätta lite då kanske.
Jag är anställd på 3 action (ni vet abonemanget 3, mobiler och bredband). Just 3 action är dom försäljarna som ni säkert stött på någon gång på stan som försöker få dig att köpa en mobil. När man berättar det så suckar dom flesta och tänker på när ni själva stött på en sådan försäljare.. Men ni som suckar har inte stött på 3:s säljare utan bara Telenors jobbiga säljare.. och då förstår jag er!
Jag kommer alltid skriva precis det jag tycker och tänker i min blogg och kommer aldrig rekomendera något för att jag skulle tjäna något själv på det om jag tyckte att det var dåligt. Men såhär är det bara... 3 är ett helt sjukt bra företag, just saken till att jag verkligen ville börja där nu efter utbildningen ocg allt är att jag kommer tro på det jag säljer. Jag kommer aldrig kunna ljuga för något (vem det än är) för jag är alldeles för dålig på det..
Men på 3 behöver jag inte det.. Jag vet att jag säljer bra produkter och abonemang.. och snart är jag så bra på det med så att jag tillochmed kan anpassa så att just min kund får en super bra telefon.. och abonemang!
Så när jag säger att jag tycker att ni som är iallafall missnöjda med eraa abonemang borde åtminstone gå in och kika på tre.se så kan jag säga det, helt utan att tänka att jag kommer ha dåligt samvete för att ni kommer bli missnöjda. För jag vet att ni inte kommer det. Har ni sedan några frågor eller något så kan jag natruligtvis hjälpa er med precis allt som har med 3:s abonemang eller telefoner att göra...Bra va? :)

Men men vet ni vad ska krypa ner och plugga lite till. Men we'll keep in touch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0