Vår?

Jag kan verkligen inte sova, tänker på stackas Olli (hunden) som blivit dålig.. Men förhoppningsvis blir hon snart bättre så!
Vilket fall, fullspåckad dag har jag haft idag med.. Först träna, som jag som vanligt var sen till.. Eller egentligen inte för kom inspringandes precis när Lisa gick in i lokalen, så jag hann.
Sen hem och jag och mamma planerad en sväng ut och springa men Olli fick åka direkt till veterinären så springtur va bara att glömma.. Men inte så mycket att offra direkt! Min älskade lille vovve..
Vet ni?
Idag hade jag faktiskt fått en bokning med. Så när jag kom hem blev det jobba, och även fast jag var helt säker på att det aldrig skulle gå minuten då jag kom in i huset så gick visningen jättebra, men det var ändå ganska när att det blev köp där.. Så folk kan förvåna, men jag hade inte haft hjärta att sälja till dom. Men en sak kan man lära sig, och ett tips till alla er som jobbar eller vill jobba som försäljare (eller faktiskt allt annat med.. om man tänker efter) det finns ingenting som heter "omöjliga kunder" dom existerar inte, du kan bara som försäljare göra ett bra jobb eller ett mindre bra jobb. Dom mindre bra jobben väljer man att göra hos dom som man känner är den så kallade "omöjliga kunden" tänk om just den kunden inte alls är den du tror? Hur ofta har vi inte fel vad det gäller våra förutfattade meningar? för jämnan ellerhur?
Men det är mänskligt, du är en i mängden alla gör misstag. Men gör aldrig samma misstag mer än en gång, för då är det något som helt enkelt inte stämmer..
Jaja vilket fall, jag fick inte många namn (ett!!!) av dom heller så ganska meningslöst kände jag först. Men så tänkte jag efter och när jag satt mig i bilen så var det faktiskt ändå med ett leende på läpparna för jag har kommit fram till att vid just denna visning så släppte det faktiskt lite..
Jag var hård mot dom faktiskt, men inte elak och jag pressade dom verkligen inte.. Men vem fasen vill ha det skitigt eller rent ut sagt snuskigt i sitt hus eller lägenheten? För jag lovar, ni har det så allihopa.. Tillochmed jag (jag var nog en av dom värsta om jag ska vara ärlig haha.. nästan..) Welcome back gamla försäljar Jenny, tack tack!
Nej men nu när jag väl börjar skriva så kan jag hålla på i evigheter så jag ska sova nu, ni med! ;)
Men vi hörs imorgon vänner.Kram kram

Kommentarer
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; härligt :D

jorå det går allt :)

gör du då?

2009-03-20 @ 05:25:33
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Therése

Tack :)

2009-03-20 @ 07:45:44
URL: http://terezita.blogg.se/
Postat av: Emla

Ja Wilma står här om du är sugen på att rida, även om hon är lite liten :)

2009-03-20 @ 10:11:02
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/
Postat av: Amoor

hehe you do it ;)

2009-03-20 @ 12:24:34
URL: http://amoor.blogg.se/
Postat av: Berta

du är bäst jenny! välkommen tillbaka som sagt. du fixar allt lätt =)



har ni verkligen fått tussilago föresten? =O

2009-03-20 @ 12:47:24
URL: http://sarabertas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0