Stockholm, Buckle up!

Ja nu äntligen var jag hemma mina vänner. Ligger nedkrupen i min säng med filt, täcke och handduk... Precis duschat nämligen. Tagit sista stygnen med på benet som tydligen inte verkade vilja försvinna sist.
Vilken dag jag haft alltså!
Full rulle, men ändå känt att det faktiskt varit ganska kul!
Men nu är jag trött, riktigt trött!
Träningarna gick bra, likaså ridningen. Dock för hårt ute för att göra något så blev bara skritt. Tråkigt, kände att jag nog hade kunat trava lite iallafall. Men underbart att få rida, nog bara bra förövrigt att jag inte kunde trava. Ett steg i taget..
Påvägen ut till stallet körde jag förbi slätthult, vilket resulterade att jag kom på att jag måste göra något åt min stallplats fråga. Får ta tag i mina planer nu annars är det nog dags att ställa sig på kö, kanske typ nu..
Jaja det ordnar sig.. (vanligt mening från mig.. suck)
Nu ska jag börja packa lite tror jag, för imorgon blir det först träning och efter det åker jag och Emelie till huvudstaden.. Vi ska träffa kändisar! (internskämt, och för mig hemskt roligt..) Nejdå vad ska vi hitta på? Massa kul saker ska ni veta, ja jösses! Jag längtar..
Nej nu är det nog dags att packa.. Ja det är det verkligen..


Flashbacks.. Här när jag jobbade i Globen, på Rosabandet galan.. Globen där förövrigt jag och Emelie bokat stort fint rum tills imorgon. Sviten here we come ;)


Kommentarer
Postat av: Emocarro

sv: haha, tack! :D

2009-12-03 @ 22:10:40
URL: http://liinez.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej!!

Rösta gärna på mej här ( http://snyggeman.blogg.se/2009/december/veckans-blogg-finalen-v49.html )

Jag är nummer 9o :)

Tack :D

2009-12-03 @ 22:13:03
URL: http://idarunesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0