Bra start på dagen.

Yeees!
Nu funkar min stora bärbara, äntligen går det lite normal-snabbt att surfa runt. Tim fixade till den med en liten uppdatering, lite störande att jag inte hade kunnat göra det hemma. Datorer är till för att fungera och uppdatera sig själva..
Riktigt skönt iallafall, nu ser jag var man skriver och sådär också. Härligt!

Igår blev det lite mycket!
Jag åkte in till stan efter stallet och fixade datorn som sagt och sen var det bara direkt till gymmet där jag körde activio 1 timma. Det var det värsta jag gjort på länge, lagom tills vi skulle varva ner var jag färdig för att köra en timma till. Härligt! Okej, kanske inte.
Åkte sen och hälsade på M på jobbet. Hade hoppats på att hon slutade lite tidigare, men men man kan inte få allt eller. Blev iaf att spendera kvällen på trandared eller ja, natten med. Upp tidigt imorse, för en gångs skull samtidigt som mitt sällskap. Tog mig i kragen och åkte och körde Bodybalance! 06.30 på morgonen känns inte mänskligt, men det är helt underbart. Snacka om skönt sätt att vakna på morgonen.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att få åka på mitt andra träningspass hos sjukgymnasten. Efteråt blir det akupunktur, aj!
Direkt efter det ska jag försöka hinna sola en sväng, sen stallet och gå en promenad med min lilla buse. Efter detta tänkte jag vara ännumer hurtig och åka tillbaka till gymmet för att köra lite kondition. Känner att jag har extrem energi idag så, men vem vet kanske hinner ändra sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0