What a week.

Varit mycket med min (nu gamla) djur veckan som varit..
Först var det den 12 Augusti då det var exakt 5 år sen vi tog bort min älskade Frida, för er som inte vet vem det är så är det våran gamla vovve. Världens mest underbara hund, så snäll man kunde vara..
Inte många labradorer som går med på småbarn som badar fotbad i matskålen (FULL MED MAT!) eller gnager på ens köttben man precis fått...

Kommer aldrig glömma dig Frida..

Sen har vi då min stora fyrbenta galning, som till viss delvar anledningen till min nuvarande skada.. Men jag kan faktiskt inte annat än att ångra mig extremt mycket att jag sålt honom. Det är en sådan häst man bara får en gång i sitt liv som ryttare, men jag är lycklig över dom 4 år vi fått ihop och jag vet att du kommer få det väldigt bra så..

Saknar dig redan.

Inte nog med det, jag vet att många av er inte visste detta men det är också snart 9 år sen min första ponny dog. Som inte speciellt många visste att jag haft faktiskt, med tanke på den korta tiden vi fick tillsammans..

Men nu går det åt ett annat håll här, jag har köpt mig en fin liten hingst som jag ska hälsa på imorgon, så glöm inte hålla tummarna för mig för imorgon får jag också min dom om benet i Lund.
Ja, jag är fruktansvärt nervös...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det den ponnyn du berätta om som du hittade i hagen :S?

2009-08-18 @ 19:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0