Starting over.

Nu börjar jag komma in i bloggandet lite igen, eller? Tillochmed bloggläsandet har fått en väldig fart, dock väldigt få bloggar som jag kollar in varje dag som jag tycker om att läsa. Men det finns ett par, ska defentivt länka till dom någon dag så ni kan lotsas vidare till bra bloggar istället för unga tjejer som tror att plast och utvik är vägen till kändisskap. Jösses vilket bloggkirg det är för tillfället kan vara något av dagens alla I-landsproblem.. Tragiskt!

Förövrigt har jag varit duktig idag.. Var uppe tidigt och åkte till min sjukgymnast, som jag förövrigt tycker mer och mer om för varje gång. Gjorde faktiskt inte så mycket idag.. Cyklade lite och gjorde några simpla övningar ihop med en liten maskin som via lite gel och tyg-lappar gav mig stötar i låret. Jag avskyr verkligen sådant. Jätte känslig för ström och stötar. Men det gick bra faktiskt, dock så märkte jag helt plötsligt att jag faktiskt hade någon liten muskel där inne idag och jösses vilken kramp. Av att inte göra någonting? Mycket effektivt iallafall då jag behöver hjälp med att aktivera musklerna i låret. För helt allvarligt så vet jag inte riktigt hur man gör längre. jag tänker och spänner men det händer absolut ingeting... Ungefär som det brukar vara då tänker ni, Jenny tänker och det händer absolut ingenting..
Jag bjuder på den ;)
Nej, men det var lite häftigt faktiskt. Inte nog med detta, tagit mina första riktiga steg idag. Jag var överlycklig.. Samtidigt som jag kände för att göra något dumt för förbaskat ont gjorde det. Men inte konstigt med tanke på att det trots allt är över 10 veckor sen jag gick senast så..
Efter träningen åkte jag och hämta upp Martina, hem snabbt och byta om och upp till Rebeckas stall och kika lite igen där jag ska ha Dino när han kommer hem. Iallafall tills i sommar! Gissa om det ska bli kul?! jag längtar iallafall!
Efter det höll både jag och Martina på att avlida av hunger så åkte in till stan och där blev det tacobuffe för min del att ta med hem till Martina och där blev man sen kvar. Tills stackarn skulle tillbaka till verkligenheten och jobba..
 
Nu blir det åka för mig. Vet att jag kommer få en bra kväll iallafall, hoppas ni får det med vänner.
Kram kram på er.



Kommentarer
Postat av: Timmie

Det är väl det minsta ordet man kan säga om dessa plast bloggande stumporna.....det är mer än tragiskt! Spännande och se vad deras framtid lyder!



Take care



=0)

2009-09-01 @ 12:50:13
URL: http://melanozz.blogg.se/
Postat av: caroline

aaaaaah, vacker!

2009-09-23 @ 14:54:19
URL: http://carolinebruzitis.blogg.se/
Postat av: caroline

aaaaaah, vacker!

2009-09-23 @ 14:54:37
URL: http://carolinebruzitis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0