Elfsborg vs. Lazio.

Må bäste laget vinna..

Tittade på lottningen innan på eurosport, och visst tusan fick vårat alldeles egna favoritlag något att bita i. Men samtidigt hade det kunnat bli mycket värre..

Enda svenska laget som är kvar och fajtas om en plats i Europa Leagues gruppspel. Jag som tror stenhårt på att detta kommer bli en minnesvärd seger för elfsborg är tydligen lite väl optimistisk när man hör vad både tränare Haglund och Anders (the great) Svensson har att säga. Men minnesvärd lär matchen bli iallafall, för italeinska storlag är inte varje dag man får spela mot! Dessutom tycker jag personligen att Lazio inte är helt oslagbart bara för att det är ett italenskt lag, lite överskattat nästan... Allt går med lite vilja och spelar dom så bra som mot Braga igår så kommer Lazio få kämpa för att vinna kan jag lova.

Ringde min käre far direkt efter lottningen (som förövrigt just nu är i Italien) och berättade vad det blev, och han har dessutom lovat att gå med mig och titta på matchen hemma på Borås Arena. Ser jag fram emot iallafall..
Så IF Elfsborg, gör nu inte en skadad liten flicka som mig ännu mer ledsen för gudsskull, så jag kan få något annat än dåliga b-filmer att kolla på nu medans jag ligger hemma och läker. Jag vill se bra fotboll i form av Boråslaget mot alla stora europa lag! Då kommer jag minsann läka mitt (gamla?!) ben snabbt.
Jag tror iallafall på er ;)                                         (och mitt stackars ben..)


Kommentarer
Postat av: Petersson

Kommer bli grymt! Borås Arena den 27 augusti, en dag man sent kommer att glömma, framåt IFE!

2009-08-08 @ 12:28:05
URL: http://petersson033.blogspot.com
Postat av: Emma

Hejja di gule! <3

2009-08-08 @ 13:30:23
URL: http://emmafransson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0