Äntligen händer det något.

Klockan är inte speciellt mycket och jag har redan hunnit med massvis känns det som...
Imorse hade jag tid på vårdcentralen så var där och gjorde massa prover och grejer igen, för att ännu en gång utesluta alla allvarliga problem som min operation och allt kan ha dragit med sig.
Men det verkar bra idag också..
Efter det åkte jag och mamma in till stan, fixade lite små grejer och fikade innan jag skulle fixa mina ögonbryn (äntligen) som jag bara görs hos Åse på Bond Studio.
Ingen annan än Åse rör mina bryn.. Slutar alltid med katastrof, oavsett vart jag går.. I-landsproblem att inte kunna gå till någon annan? Ja lite bara! Okej, ganska mycket. Men man får faktiskt vara kräsen, det är vi alla mer eller mindre.
Efter det fick jag klippt mig också, så nu känner jag mig som ny faktiskt. Korthårig och nyfixad. Ganska trött efter allt hoppande på kryckorna, men samtidigt är det så himla skönt att hitta på saker. Känner mig ganska understimulerad faktiskt, men idag är det ju då en anings bättre.
Nu ropar mamma att maten är färdig, så vi hörs sen. (erkänn att ni är lite avundsjuka att jag får serverad och fixad mat nu varje dag? Gå och bryt benen så får ni det nog med.)

Kommentarer
Postat av: emla

Jag håller helt och hållet med, ingen rör mitt hår förtum Fazli. glömmer aldrig när en frisör klippte mig så kort i nacken så att det var på gränsen till att använda maskin. det tog 2,5 år att få det att växa ut till långt igen :(

2009-08-04 @ 15:32:55
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/
Postat av: cryylv

kolla in detta drömmål kan du bara inte missa kolla : http://www.csundstrom.blogg.se skulle du kunna göra så ??

2009-08-04 @ 17:36:31
URL: http://csundstrom.blogg.se/
Postat av: emla

http://www.youtube.com/watch?v=GWAOF0TUeL8&f eature=channel_page



Det är den här hästen jag berätta för dig om när vi åkte till skåne. Hästen som har ett blått öga på den sidan där han inte är vit.



För honom vill hon ha 105.000

2009-08-04 @ 18:10:27
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0