Vändpunkten 2009.

Nu har jag bestämt mig, jag vet exakt hur jag ska gå till väga nu detta som alla säger är ett sådant jobbigt år. Värre kommer det bli mina vänner, men jag har bestämt mig för att göra det som man verkligen inte ska göra i detta läge. Vad det är och hur det blir kan jag inte avslöja riktigt än, måste kika på lite grejer först.
Men jag har iallafall bestämt mig..

Mår inte alls bra idag förövrigt, jag hade tänkte träna men jag orkar verkligen inte. Så idag får jag en vilodag, man behöver väl säkert det ibland också.
Tråkigt bara..
Men det kommer snart gå över, ska jobba idag och kroppen känns inte alls upplagd för det. Verkligen inte! Men ibland måste man bita ihop, bara det inte blir värre så.

Men annars mår jag fint, lite sådär yttre grejer som magen och huvudet som gör att det spökar ganska rejält. Men vet ni vad man ska tänka på vid sådanna här tillfällen som gör en mycket friskare?
Man tänker på alla dom som ni vet har det värre. För det finns alltid personer som har det tio gånger värre än du, och visst det finns dom som klagar men det finns också dom som inte gör det.. Tänk på dom som inte gör det så kommer du känna dig näst inpå löjlig.

Men nu ska jag krypa ner till soffan och lägga mig där och tycka extremt synd om mig själv ;)
Hörs senare.


Something that reminds me of it...

Kommentarer
Postat av: Emma

Kikade in här jag :)

2009-04-15 @ 13:54:08
URL: http://emmacandell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0