Du är det vackraste jag sett.

Kollat två filmer nu, The Eye och Babel. Visste redan att den första var bra, den andra fortsatte jag titta på bara för jag hoppades att den skulle bli bättre. Det blev den inte, men sen kunde jag ju ändå inte bara stänga av.
Så jobbigt när man är magsjuk för hela tiden går det i vågor, känner mig ganska pigg just nu men sen vet jag att om en stund kommer man vara så gott som utslagen igen. Måste iallafall till min favorit pojk och ta hand om honom lite.
Han behöver mig faktiskt också. Dock känner jag inte alls för att åka dit. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga att jag tycker det är tråkigt att åka till honom, eller egentligen inte till han utan mer till stallet. Dock vet jag att när han kommer fram och hälsar på mig och ser lite extra glad ut så kommer jag glömma allt annat och då är han värd alltihop! :)

Men får väl skynda mig innan man känner sig dålig igen kanske. Kan ju hoppas på att jag är bättre tills imorgon, dock är min midsommarafton redan förstörd (förlåt Tina och Isabella, ville inte förstöra eran midsommar med.. men hade inget val kändes det som..)
men jag ska gottgöra er båda. Kanske kan köra eller något..

Hoppas ni andra får en mer lyckad dag imorgon iallafall, men om ni inte får det så är det faktiskt midsommar en gång om året i resten av era liv ändå. Så man har många chanser på sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0