Lancome.

Jag har ett litet tips till er mina läsare..
Har faktiskt provat detta själv och är lite halvt fast tyvär, eller ja..
Lancome har en serie som heter Genifique som i sin tur har ett serum jag då har fastnat för. Många glömmer av att ha något under sina dag och nattkrämer och tror att man är duktig för man tar ju hand om sin hud när man använder dessa. Men antingen för att företagen inte kommit på en bra kombination eller för att dom helt enkelt vill tjäna mer pengar (förmodligen det sistnämnda) så är det lite av en lögn. Alla ålderstecken och solskador och liknade sitter mycket djupare in än dag och natt krämer kan ta sig. Därför ska man använda sig av ett bra serum.
Det tar man direkt efter att man rengjort sin hud, alltså innan alla dag/natt/ögonkrämer eller vad det än kan vara..
Man använder väldigt lite vilket gör att just detta serum är väldigt drygt och låter det sedan sjunka in en stund innan man lägger på något annat.
Genifique serumet återuppbygger din hud djupare och hjälper huden att producera det protein som den behöver. Vilket skiljer sig en del från andra produkter då dom bara tillför och alltså inte hjälper huden att producera eget protein. Det ger också huden mer lyster och ska även ha en bra effekt när det gäller rynkor och liknade. Givetvis även förebyggande!
Det bästa av allt med detta serum som också gör det lite mer unikt är att det fungerar lika bra även om man inte använder sig av resten av Genifique serien, det skadar ju aldrig att ha hela serien men serumet jobbar helt för sig själv så det räcker alltså med denna produkt..
Förmodligen värd varenda öre!


Kommentarer
Postat av: evelina

Jätte fin blogg! ((:

2011-07-03 @ 23:44:52
URL: http://myplacey.blogg.se/
Postat av: Elina

kan också rekommendera den där serien! :)

2011-07-04 @ 00:45:57
URL: http://weelcometomylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0