Zoom zoom.

Idag har min lilla pärla besiktigats, om jag var nervös ja?
En aning..
Den är en ganska ny och fin bil, men har ett stenskott som övergått till att bli en spricka igenom hela framrutan verkligen. Dessutom, så var lamporna lite vajsing på innan. Dom är så himla jobbiga att byta (även om jag brukar lura ut min käre far på dom uppdragen, men han har berättat!) så jag var lite osäker på om dom skulle släppa igenom den.
Som tur var fick jag inte den där tjuriga tanten alla pratar om, utan en snäll äldre herre som lät mig åka med en anmärkan på en lampa som givetvis inte behagade funka. Den ska bytas och behöver ingen ombesiktning. Am I lycky or what?
Jag tycker om bilar, tycker det är ganska intressant och framförallt lite spännande.. Men (alltid ett men..) dom ska bara fungera.. När dom slutar fungera, då är dom skit. Min förra bil var något av en mardröm ska ni veta. Jag hatade den, speciellt när jag efter ett 25 timmars jobb pass fick åka hem i -10 grader, med rutorna och takluckan nere. 2 MIL!           Även om faktiskt tillochmed jag såhär i efterhand skrattar när jag berättar denna historian, för det med rutorna var inte det enda...

Jaja, vilket fall.. väl hemma kröp jag ner i sängen en stund, funderade på att gå och lägga mig. Med hade lovat att träffa A för en promenad och vi har inte setts på länge så jag bet ihop. Vid två tiden åkte vi till stallet och tog med min vilding ut på en promenix. Han som var så duktig igår var givetvis inte alls lika rolig idag. Men det kommer ju alltid sådanna dagar så. Får dock mycket beröm för honom "åh vilken fin liten häst du har, men han är inte så gammal än va?" "åh vilken snygging, han kommer blir stor va?" utav folk man bara möter. Tack och tack, men själv tycker jag inte har ser något vidare ut just nu. En dm tjock vinterpäls, kroppen är sjukt opropertionelig. Men han kommer blir fin, och han är defenitivt en utav de mysigaste hästar jag haft att göra med iallafall.
Träffade förövrigt några gamla killkompisar som var ute och gick, dom fick känna på hur hästar luktar på riktigt haha, stackarna!
Jaja nu är jag hemma och sitter med datorn i knäet och försöker värma mig. Går sådär dock.. Kallt att duscha i stallets vattenkran, bara så ni vet!  Med dessutom minusgrader i stallet så kan ni ju tänka själva kanske..


Min racerbil..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0