Så ja..

Ja då var ännu en söndag snart förbi..
Kan ju kanske berätta om gårdagen med som jag lovat föresten..
Jag åkte först och hämtade M i sandared, han fick sen åka med mig runt halva stan och virra omkring. Behöver inte berätta om det, väl påväg så blev det världens omväg ut i skogen och min stackars bil och jag gled omrking som bambi på hal is.. Party ute i skogen går att beskriva med ett ord - Galet! Men kul det hade vi, grymt roligt tillochmed! Tack M för att vi fick komma och vara med på din födelsedag, en kväll jag och T sent ska glömma, haha!
Vid halv elva åkte jag och T mot stan för att hämta upp R+hans vänner. Länge sen jag träffa honom med, kärt återseende..
Vi drog vidare till xoy där jag och T körde igång dansgolvet och hade kul hela kvällen lång. Bortsett från några konstiga människor så... Men allvarligt talat, varför ska folk lägga sig i andras liv, som dom inte ens känner? Då har man alltså inte med det ens att göra. Bättre låta personerna ifråga lösa det själva.
Hade det hänt något med min T så hade du fått en galen Jenny på dig. Jag blir aldrig arg, men gör man något mot min familj eller mina vänner så blir det som en ny människa i mig.. jag vet själv knappt vad som händer..
Jaja, efter att jag varit lite taxi hem så avslutades kvällen på väldigt bra sätt iaf, fick glömma allt som varit dumt under kvällen. Även om det faktiskt varit väldigt mycket bra med givetvis..
Sov bort nästan halva dagen idag, var helt slut. Sen blev det upp till stallet där jag fick lite sällskap, sött! Efter det blev det träning och nu är jag på trandared och håller min favorit sällskap. Tagit med mig datorn så jag kan fixa med allt jag måste göra sen.
Jaja ska greja lite nu, hörs sen.

Haha hm...

Sötnosar..


Kommentarer
Postat av: Matilda

besök min blogg om du vill läsa texter med passion och något äkta bakom? Dagliga uppdateringar, massa bilder, dans och musik... tankar och funderingar.



Kika in du också, har just nu uttryckt min tanke om paradise hotel... läs och säg gärna din åsikt.



Kram!



Http://MatildaSimonette.blogg.se

2010-01-24 @ 20:27:26
URL: http://matildasimonette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0