Lyckligast i stan..

Hur kommer detta sig?
Jo det ska jag berätta för er, jag har gjort en livsvändning senaste dagarna faktiskt. Allting har gått så himla fort, jag är precis i början på det som jag vill hålla på med i resten av mitt liv. Det bästa av allt är att jag faktiskt kommit på vad jag vill göra.. Bara det liksom?! Sen att jag fått möjligheten att förverkliga det.. Ja obeskrivligt, jag är galet nöjd med min tillvaro just nu.
Men det har också fått mig att fundera, i banor jag aldrig någonsin trodde var möjligt faktiskt. Jag funderar på att börja plugga. Jag har tillochmed hittat något jag faktiskt vill läsa tillochmed, givetvis inte i Borås.. Strömsholm it is.. Jaja tåls att tänka på!
Sen är jag igång med all möjlig träning igen och det gör mig verkligen ännu nöjdare, jag älskar att träna. Helst en gång om dagen (minst) då är jag som lyckligast. Vissa kallar det träningsnarkoman, jag kallar det bara allmänt rastlös.. Jag stor trivs!

Men nu kommer vi till det som gör mig allra mest glad, sitter på Trandared och har precis ätit tacos. Det var sen länge efterlängtat. Har dessutom superbra sällskap.. Men tacosen gjorde mig mätt och lycklig ;)

Imorgon kommer jag få gå upp i tid..
Jag ska hinna göra klart det mesta i stallet, innan jag ska åka och träna spinning med mamma. Sen ska vi till Café Viskan och käka lunch ihop. Mysigt!
Efter det måste jag upp och göra klart det sista, förmodligen rida Djina innan jag ska in till gymmet igen och träna Yoga/pilates med A. Jag längtar redan..
Ne men om man skulle ta och sova? Eller inte.. men vi hörs imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0