Kan det bli bättre?

Jag är lyckligast i världen, allt bara går min väg nu. Men jag förtjänar det efter dessa år med alla skader och operationer hit och dit ;)
Dock kommer det alltid bakslag, men problem är till för att lösas ellerhur?

På söndag eller början på nästa vecka kommer min träningsponny, ett sto.. Den 27 kommer nästa, en arabhingst, ojoj.. Låter dock värre än vad det är, han verkar tydligen va en sådär hingst som inte vet om att han är det. Det gillar vi, räcker med att min är trotsig nu, och han räknas inte ens som hingst än haha!

Rebecka, du är världens bästa.. bara så du vet!
Att du hjälper mig att göra detta möjligt trots att det blir lite jobbigt är jag väldigt tacksam för ska du veta :) Tack!
Vilken ångest jag kommer ha när jag nu någon gång måste flytta ifrån er.. Jaja förhoppningsvis dröjjer det! Om inte min lilla vilding blir väldigt vild!

Jaja nog om detta (även om jag skulle kunna babbla om detta i flera timmar..) jag åkte och träna ikväll. Var säkert på gymmet i två timmar. Men det var riktigt skönt kan jag lova! Dock kan jag inte fortsätta gå dit vid denna tiden längre, av olika orsaker.
Väl hemma blev det en riktig kvällsmat, varit duktig med både frukost och kvällsmat nu dom senaste dagarna. Stolt över mig själv!
Sen in i duschen och nu sitter jag här med hårinpakning och allt sådant. Skämmer bort mig själv lite, eller nej det gör jag inte. Tar hand om mig själv, lite iallafall (mitt knä protesterar nu högljutt..)
Nej nu ska jag ringa mina samtal jag behöver göra, det har ringt hela kvällen men jag har inte hunnit eller orkat svara så nu ska jag ta tag i grejerna.
Hörs förmodligen imorgon, kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0