Goodnight?

Ex hit och ex dit, orka?! Past is the past, right?
Jag funderar på att sluta blogga, mest för att folk inte ska kunna snoka.. Det är tråkigt, för jag skriver ju trots allt en blogg av en anledning och det är absolut inte av den anledningen. Jag vill inte att någon annan ska drabbas av mina texter och tankar, men hur jag än gör och hur mycket jag än utelämnar så är det alltid något..

Jaja vilket fall..
Gårdagen var super, jag var på riktigt bra humör hela kvällen. Trots att min käre vän blev väldigt ledsen av olika anledningar. Vi styrde dock upp det och visst fick jag dig att dra på mungiporna emellanåt? Ja, någon annan eller några andra tydligen med..
Vi hamna på xoy iallafall, och det ar lite sådär lagom mycket folk där. Ganska okej folk, men ja.. Borås är ju Borås..
Vi gjorde det bästa av situationen, så ännu ett "stulet" bankomatkort, någon vurpa och en fällning av dum blondin senare så hoppade vi in i bilen och åkte.. hem? Glömde jag något? Haha ja massvis!

Jaja idag har jag haft en lång dag i stallet, A kom upp och hjälpte mig med, tack! Sen gick vi en promenad med pållarna och sådär. Ingen ridning idag heller med tanke på Djinas sår, stackarn. Men imorgon ska vi ut iallafall!

Sjukgymnastik, träning, lite planering, stallet och lite ridning.. Ja det kommer bli fullt upp imorgon med!
Dags att sova tror jag bestämt, vi hörs.
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0