Varning för smygreklam..

Vad trött jag är..
Gårdagen var den längsta på länge.. Men trots att jag är så trött och att jag verkligen har fullt upp så är jag så galet lycklig just nu.
På något sätt vet jag inte om det är okej att må såhär bra.. Jag har verkligen hittat rätt i mitt liv, och nu börjar en stor hemlighet att planeras, eller spånas i. Idéer blir till verklighet, drömmar blir till verklighet, eller?
Verkar som personer i min närhet också har fått uppfylla sina drömmar, en del av dom iallafall. Grattis A till skivkontrakt och att man tillochmed hör singeln på radio snart, helt galet, men ja.. Vad var det första jag föll för? Att ha en bättre röst än Erik Grönvall är inte illa ;) (att man sen är snyggare än honom också, ja vart ska detta sluta liksom?)
Grattis B som ska få en liten bebis om några månader, länge sen vi sågs, men du ska veta att jag tänker på dig! :)
Ja jag kan fortsätta, men det hade blivit lite drygt faktiskt..

Idag har jag varit riktigt duktig, vet att det kommer bli en morgondag som blir lite stressig, så jag var lite överambitiös idag faktiskt. Körde tillochmed dubbelpass på gymmet, men av en anledning och överenskomlse. Nästan iallafall, hoppas inte min sjukgymnast läser mig blogg.. Då är lilla jenny illa ute!

Åh jag är så sjukt glad, ni anar inte. I love my life ;)


Kommentarer
Postat av: Linda

fin blogg och snygg design!

2010-04-15 @ 18:58:46
URL: http://nastie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0