This is me breaking up with you...

Jag har fått höra mycket senaste Jenny, vad är det för idiot till kille du börjat träffa igen?
Vet ni vad? Det undrar jag också faktiskt, ni kan väl skicka ett mail om ni typ vet vad han heter, gärna ögonfärg, hårfärg och klädstil och sådär.. Ni vet, basic saker så kanske jag kommer på vem idioten är :)

Vilken dag alltså, mitt ben är helt paj verkligen. Jag känner mig helt uppgiven!
Men det blir nog bra tillslut, vet dock vad som hade behövts göras.. Det är dock tekniskt omöjligt, jag kan inte vila.. Jag måste träna, annars börjar jag klättra på både det ena och andra!

Idag blev det iallafall spinning eller activio eller vad ni nu vill kalla det, Activio tour de videos, avancerade grejer detdär ska ni veta. Jösses, synd att jag är så äckligt envis! Blir nästan arg på mig själv när jag tänker efter, jag menar ett skadat ben och inställningen: jag ska bara ta det lugnt idag, var ju helt bortblåst när jag väl satt där och trampa.
Hade lika gärna kunnat ta med mig kryckorna som ligger redo i bilen på en gång..
Dåligt humör har jag varit på idag, egentligen inte, men av vissa orsaker och ibland när jag tänker extra mycket, surar jag till och detta gick givetvis ut över några oskyldiga småbarn på stan (annat namn: fjortisar?!) men lite såhär i efterhand var det hela ganska roligt trots allt..

Sitter nu här framför datorn och funderar starkt på att kanske städa lite här hemma.. Eller kanske inte nej, film it is!

Ps. ska ladda inför morgondagen då jag och sis kommer ha förbaskat kul i gbg :) Just so you know.. Ds.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0