Long day.

Jag vet att jag är tråkig vad det gäller uppdateringar idag. Men jag ska bli bättre jag lovar, men min dator är så fruktansvärt usel!
Vilket fall, idag har det börjat röra på sig. Mitt liv har gått från att stå på paus känns det som till att börja rulla igen. Underbart! Jag är så lycklig nu! Känns som tiden precis innan skadan ungefär, då bara allt flöt på, på något sätt.
Min dag har varit lite stressig, fast ändå inte.. Fick iallafall en akuttid på vårdcentralen, med tanke på att jag blev tvungen att gå den vägen enbart för att ingen vill ta sig an min "spännande" skada som läkaren kalla det..
"Oj.. du måste fått en riktigt smäll.. aldrig sett något sådant här innan.. men vad häftigt..?!" Ja jo men visst jätte häftigt du.. ska vi byta kanske? Får du känna på häftiga grejer.. för jag menar, trycka ihop hela knäleden det är ju trots allt både spännande och häftigt! Eller?

Jaja han var jätte snäll (och såg faktiskt ganska bra ut.. säkert rik med, läkare hallå eller?.. okej jag hoppas ni förstår min ironi..) och skrev en remiss till min läkare nere i Lund, då tillochmed han trodde att ingen här skulle riktigt våga ta sig an en sådanhär allvarlig skada. Givetvis så dröjde det inte lång tid efter att jag kom hem innan David (min kirurg från lund) ringde upp, vilket jag inte trodde han skulle göra ens denna veckan, och jag berättade har det låg till och han höll med mig om att en operation var bästa alternativet. Dessutom passr han på att ta ut alla mina skruvar så jag slipper bry mig om dom mer.. Sen får vi väl se vad han säger helt enkelt. Operationen kommer äga rum i Trelleborg om några veckor och jag börjar ju bli ganska bra på detta med operationer nu så tycker nästan det ska bli kul. Jag menar, mina kommentarer vid uppvaket kan jag ju skratta åt fortfarande. Som jag gjort bort mig! Dock inget jag delar med mig av inför alla, väldigt udda tankar och alla här hade definitivt inte förstått er på mitt tankesätt.. Förövrigt.. det är faktiskt inte så många som gör det alls!? Inte ens när jag är så att säga "drogfri"..

Efter detta samtal trodde jag ju knappt min dag kunde bli bättre. Men efter lite fler telefonsamtal så ändrades detta. Bland annat så pratade jag med Anneli som är uppfödare till min blivande stjärna. Tydligen så har dom fått se det jag anade när jag kikade på honom första gången, inte bara ett väldigt fin föl med bra gång... Utan tillochmed ett föl med gång som är något helt utöver det vanliga, tillochmed anar dom lite hingstkaraktär redan nu.. Yees! Me love! Min lilla buse..
Jag, pappa och emelie åker på lördag och hämtar hem han från halmstad och sen är han bara min! (och tydligen mammas, sen när vi börjar vinna pengar och sådär.. Breeders och ja ni vet..) Som sagt, med lite vilja kan alla drömmar slå in, min dröm är ju påväg att bli verklighet ellerhur?:)

Oj vad långt detta blev, creed till er som orkt er igenom hela inlägget! Vilket fall, håller på att lägger över lite bilder och funkar det så ska ni få se vad jag fick hem för fin present på posten idag. I love Music!


Häftigt va? Mitt knä..


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Låter ju toppen med hingstkaraktär redan nu ;-)

2009-10-29 @ 13:37:25
URL: http://kjarni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0