Me, Myself and just.. I

Jag är helt slut..
Orkar knappt röra mig, svininfluensan? Eller så är det bara all oxicontin (stavas?), härligt härligt men farligt farligt! Jaja vilket fall, glömde ju en sak i mitt förra inlägg kom jag på. Var ju trots allt inte helt nykter är ;)
Men operationen gick bra, fick ut mina skruvar som sagt och dom ligger numera i säkert förvar här hemma. Som jag grimasera när jag såg dom bjässarna! Hade aldrig gått igenom kontrollen på flygplatsen mer haha. Nejdå!
Men vilket fall, minisken var det dock inte.. Vet inte om jag ska vara lättad eller inte? Hade varit skönt om det var det.. Dock hade jag fått en stor kronisk inflamation som David fick ta bort(!!) på något sätt och kan ju hoppas nu att det bara var så "simpelt". Med tanke på att jag gått på inflamtionshämmande i över 3 veckor nu så.. fixade helt enkelt inte kroppen att ta bort den själv.
Förövrigt har jag fått bilder från tihålskameran med mig hem, inte riktigt sånt jag vill se egentligen men. Kan dock hålla med David när han berätta vad han gjort och att mitt knä läkt kanon. Helt otroligt! Helt övertygad om att det är hans förtjänst. Han såg dock lite bekymrad ut när jag innan operationen (till in egen stora förvånad) bad han bända upp mitt knä sista graderna.
"Jenny... Att ha fått tillbaka full rörlighet händer knappast vid dessa typer av operationer..?!"

"Jaa.. men david, jag vill kunna sitta på huk igen.."

"haha hur envis är du på en skala egentligen?"

Ni kan ju ana mitt flin här..

Bra och berättigad fråga, jag har för 5 månader sen krossat i princip hel min knäled. Leder är riktigt illa att skada, men 5 månader efter så böjer jag knät lika bra som mitt friska, vilket bara det var lite av ett under. Men vi vill väl alltid vara snäppet bättre va? Jag får nog helt klart lugna mig! :)

Jag har redan gått några steg tillochmed, vet inte om det var jättebra för helt plötsligt sa mitt förband på foten "slurp".. Jag hatar blod! Knäet har jag inte ens vågat kika på än. Ett senare problem det!
Men dags att sova för jag skriver inget vettigt nu ändå!
Nattinatti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0