Framme i Tyskland.

Hej vänner!
Jag är framme, kom fram sent igår men inte hunnit uppdatera fören nu. Va helt slut igår när jag kom hit, sen skulle det komma en ny häst som vi skulle ta emot. Vilket tog ca 2 timmar...
Jag var så gott som död när jag somna vid elva, och ni som känner mig vet att jag inte somnar innan tolv, och verkligen inte senaste tiden!
Vilket fall, 12 timmar tog redan ner hit. Då stannade jag visserligen påvägen, i Helsingborg för att säga hejdå. Sen på färjan i helsingborg-helsingör sen genom Danmark ner till Rödby-Puttgraden och autobahn here I am! Fy det var läskligt faktiskt, jag trodde jag skulle trivas. Men vet ni, jag tror inte jag låg över 120 en enda gång.. Inte ens när det var fri fart!

Jaja väl framme kör jag in på denhär gigantiska gården och längst in ligger ett hus med några rum. Som ett litet studentboende.. Fyra tjejer är vi, varav en svensk och två tyskar. Sen är hela gården full med både hästar och hästskötare och beridare, från alla håll och kanter, Frankrike, Italien, USA, Sverige, Tyskland och Belgien. Säker glömt någon nu, inte ens träffat alla än så.

Jag ska ta lite kort någon dag med, ni måste få se hur det ser ut. Men idag har vi fotat och filmat hästar så ganska trött på allt vad kort heter.
Eller rättare sagt, jag har gjort iordning dom.
Min första dag i stallet, endast 12 timmar.. men det var jag beredd på så det gör inget! Däremot att alla hästar du ser här är vad vi kallar hemma för wow gör det ju inte mindre bra, och dom du ser här som är riktigt wow, dom existerar inte hemma knappt..
Nu ska jag faktiskt bara uppdatera lite på after12 där ni också kommer få en låt idag så...
Sen är det hopp i säng.
Förövrigt, bara så ni vet.. Vet ni hur mycket jag ogillar dubbade filmer, på tyska dessutom..?!
Jaja natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0