Miss you!

Lugna nu, jag har inte åkt hem. Bara en snabb rast nu, får alltid lagad mat här vid denna tiden men jag avskyr verkligen maten här så gick bort till huset ocg åt istället.
Nu kollar jag efter en sida på nätet, sätter mina tyska-kunskaper på prov. Men jag förstår en del faktiskt, ganska bra med tanke på att jag inte kunde ett ord tyska innan jag kom hit.. Men jag lär mig, sakta men säkert..
Dock funderar jag på att vägra snacka något annat än svenska från och med nu med tanke på att det är ju det tyskarna gör så.

Jaja, jag och E är färdiga för dagen. Vi ska nu åka och kolla på tävlingarna i Lingen. Stora internationella tävlingar, bara dressyr dock vad jag läst mig till iallafall.. (ser ni, inte så pjåkigt va?) inte alls långt dit heller så man får ju passa på.

Mina händer värker efter dendär stora bjässen från igår som balla ur totalt när jag skulle hjälpa C att longera medans hon red (longera är när hästen springer runt på en volt runt mig i en lina) den hästen är nämligen bara bebis och endast sutten på några gånger. Men stor som ett hus, säkert över 180.. Som alla andra..
Men nu får jag springa bort till stallet igen..
Ska se om E börja blir klar så kanske vi kan åka sen. Men uppdaterar säkert ikväll igen, om jag kommer in på internet vill säga. Det går nämligen så fruktansvärt långsamt här.. Vodafone dessutom, inte konstigt..
Jaja hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0