Dreamer.

Nu kommer ni ju tycka att jag är något av jordens mest veliga person...
Men jag ska flytta igen, men inte vart som helst! Nej jag ska bli skåning. Jag pratade om det för ett par veckor sen att jag var nere i ett stall nere i skåne och kika. Hon har nu hört av sig ganska lägligt och vill att jag börjar.
Dessutom har jag pratat med Jenny och jag ska ta hem Goodie igen. Alltså jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är, jag har saknat denhär fyrbenta galningen så fruktansvärt mycket. Det ska bli så himla roligt!
Dessutom ska jag jobba som dressyrelev/hästskötare hos Sandra i skåne och ni kan ju nästan tänka själva att det är lite av drömjobbet för mig. Kommer få träna hur mycket som helst! Jag är bara så lycklig så jag vet inte vad jag ska göra...
Alltså blir det inget Danmark för mig.. jag har varit väldigt kluven vad det gäller det men jag tror att det blir bäst. Jag har dessutom några av mina favorit personer nere i Helsingborg, både Sara och Jimmie. Jag kan inte beskriva med ord ens hur glad jag känner mig, och nu förstår jag faktiskt varför det sket sig i Tyskland. Hehe ne men kan ju säga att det förmodligen är pga att detta skulle hända.
Nu ska jag försöka vara där i ett år och bara träna, sen ska jag ut på tävlingsbanorna igen ska ni se och jösses vad kul vi ska ha. Men nu ska jag gå ner och vara social igen, vi har främmat här.
Inga mindre än dom som vi köpte Mistral (min dressyrponny) från. Mamma och tjejens mamma som sålde honom blev jättebra vänner, lite roligt faktiskt. Men dom är så himla mysiga i den familjen så förstår det.

Förövrigt måste jag säga, vet att en del vet om det.. Men jag är himla stolt över min mamma! Hon har på bara några månader gått ner över 30 kg med hjälp av enbart rätt mat, träning och mycket vilja. Här behövs inga Paris hilton- dieter och svälta sig själv eller något sådant. Mamma har gått ner på ett väldigt hälsosamt sätt och verkar dessutom må bättre än någonsin. Inte nog med det, hon håller vikten också, ja jag är faktiskt otroligt stolt över dig mamma. Älskar dig!

Kommentarer
Postat av: Emla

Asså, är han lite ung i huvudet också :)?

Du ska se så biten Wilma blivit under ganaschen :(.

2009-06-13 @ 20:51:22
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/
Postat av: Emla

Då hade faktist Paolo Roberto satt tumen upp för din mamma för det är så man ska göra :). Är det i Helsingborg du ska flytta nu då?. Aja du är i samma land iallafall haha

2009-06-13 @ 21:08:05
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/
Postat av: Emla

Jag slutar jobba vid 3 och har tänkt att sola efter jobbet i morgon. men kan jag ringa dig i morgon när jag åker hem?

2009-06-13 @ 21:23:43
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/
Postat av: Timmie

Jag hat jobbat ihop med Sara som jobbade hos Sandra innan, nu så pluggar hon uppe i uppsala. Men kul att du har funnit dig ett nytt jobb i sverige!



Take Care

2009-06-13 @ 22:00:36
URL: http://www.melanoz.bloggagratis.se
Postat av: Sara

ooo duktigt av din mamma! Hälsa båda! =)



Ringer dig seeeeeeeeeeeen! Gissar att du sover nu =P

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaoooooa! Va kul vi ska få det!

2009-06-14 @ 09:30:38
URL: http://sarabertas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0