Malmö.

Ja imorgon var det dags igen, då börjar mitt resande om på nytt. Nytt företag, nya kollegor och alltihop. Men jag tycker detta verkar så kul! Vet ni vad? Ni som nu tvivlat (givetvis kommer det info om produkten jag säljer här i bloggen snart med men innan allt ska jag bara bevisa hur bra det kommer gå att sälja den..) den äär så sjukt grym, jag längtar tills mitt första besök och jag längtar tills det att jag så lätt kommer knipa dendär Vegas resan!
Så kan ni som tvivlar sitta med era skit jobb och era löner som ni inte kan göra något åt alls, medans jag och alla andra smarta människor faktiskt försöker att förändra sitt liv. Okej, jag hoppas ni förstår att till viss del är det faktiskt ironi när jag skriver.. Klart jag inte tycker jag egentligen är smartare än någon annan, men jag är sjukt trött på fördommar gentemot försäljare och detta är den bästa produkt jag faktiskt kännt att jag skulle kunna sälja riktigt bra av utan att känna att det är några som helst konstigheter.
Så, när jag kommit igång med försäljningen så ska jag berätta exakt vart jag jobbar och sådär mer..

Dagen för min del annars har varit bra, lite ensam kanske...
Nejdå, haft fullt med folk runt omkring mig och också haft väldigt mycket att göra precis hela dagen. Vart sjukt skoj, men väldigt lång dag. Imorgon blir det ännu värre.. Ska nämligen ner till Malmö tidigt på morgonen och sen hem ganska sent och sådär. Men längtar ändå tills imorgon. Så vet ni?
Jag ska bara bränna en bra skiva nu sen tänkte jag sova faktiskt. Men vi hörs imorgon såklart!
Kramar till er.

Kommentarer
Postat av: Maja.

Nu blev jag ju jättenyfiken på vad du jobbar med:)

2009-02-27 @ 15:36:24
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Småtta

vad jobbar du med?

finfin blogg du har! :)

kram

2009-02-27 @ 19:59:41
URL: http://idad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0