Gott nytt år.

Godmorgon mina vänner.
Hoppas allt är bra?
Nyårsafton idag ju, kommer bli en superbra dag jag lovar!
För min del iallafall.. Hoppas ni får det med givetvis!
Redan varit uppe en bra stund, hunnit med att greja i stallet och så. Ollie fick följa med, vilket hon var väldigt lycklig över. Leka i snön och gärna med hästarna är ju en av hennes favoritsysslor... så länge dom är snälla, eller lite busiga. Ingen av hästarna verkade dock särskilt intresserad av hennes lekar så hon fick gå hem med en inte lika glad min..
Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och greja lite innan jag ska till stan och Mist Stockholm som jag alltid brukar gå till när jag sminkas. Mest för att makeupartisten där är grymt mycket duktigare än dom på MakeUpStore.. Iallafall alla dom fem (typ) jag varit och sminkat mig hos. (Jag älskar ju sådantdär, va där jämt innan ju..)
Vilket fall, hem igen och städa och greja för sen kommer Sofia och Sofie till mig och ska bli sminkade av ingen mindre än mig. Det är ju inte helt ovanligt att jag får ställa upp som makeup-artist heller, men jag älskar ju det så inget mig emot alls! Ska dessutom bli kul att träffa dom båda två igen.
Sen blir det handla lite mat och upp till Madde och där börjar förfesten och det viktigtaste av allt, kvällsmaten ska ätas! Kommer bli en riktigt tjejförfest, men det är ju så man ska fira nyår enligt mig. Med sina närmaste vänner först, sen lite party..
Efter detta är planen att vi ska till Trandared på någon fest där, vi får väl se hur kvällen slutar sen. Detdär ordnar sig, men har en känsla av att det inte blir jätte sent för min del. Jag är redan trött ju?! Jaja dags att sätta lite fart nu, men vi hörs senare. Kram


Kommentarer
Postat av: Henrik Olsson

Gott nytt år! =)

2009-12-31 @ 10:14:14
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0