Right here

Jag sa ju att jag skulle komma tillbaka?
Eller nej okej, förlåt för min dåliga uppdatering.. Verkligen. Men ni ska få reda på vad jag gjort sen sist jag lovar..

Stod min sista dag (för ett tag) i Kristianstad i torsdags förra veckan.. och ungefär där var vi nog när jag slutade skriva tror jag.. Precis en vecka sen då?!
Ja, jag håller med er.. Dålig stil!

Men jag åkte iallafall till Helsingborg där på kvällen, sov där en natt. Sen till Klippan på morgonen och jobbade. Aldrig träffat så bittert folk någonsin innan! Det konstigaste var att dom som stod där dagen innan sa precis samma sak, ni får ta er i kragen nu Klippan!

På kvällen åkte jag och E vidare till Malmö på kvällen där alla andra i team orange var med nästan. Riktigt trevligt faktiskt. Jobbade i Ystad i två dagar innan jag och M tog bilen upp till Stockholm och här har jag varit sen dess... Lidingö, Västermalmsgallerian och idag Huddinge.. Gått bra att sälja senaste dagarna iallafall. Men bättre ska det bli!

Nästa vecka ska jag få jobba med första tjejen sen jag börja här! Ska bli sjukt kul, dessutom vet jag vem hon är sen innan med så..
Lidingö, bromma och uppsala.. Sen hittar ni oss även på Rosa-bandet galan vilket ska bli så grymt skoj.. Står i globen den dagen och får alla kändisar att ringa billigare. Jag läntar redan!
Dags att sova nu. Hörs snart igen. Kram på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0